16 Ιουλίου 2026

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ🤦‍♂️🤷‍♂️Πρόστιμο €6.300 σε 47χρονη στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά σκύλου σε κλουβί που περιόριζε την κίνησή του


[Όλα αυτά τη στιγμή που άνθρωποι κάνουν πτήσεις 4 ωρών στριμωγμένοι σε ένα κάθισμα αεροπλάνου... γιατί ούτε οι άνθρωποι μπορούν να στριφογυρίζουν μέσα σε ένα αεροπλάνο ή ένα λεωφορείο]

Πρόστιμο  6.300 ευρώ επιβλήθηκε σε 47χρονη πoυ συνελήφθη από  αστυνομικούς του Α.Τ. Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, διότι κατελήφθη ξημερώματα χθες  στην περιοχή της Πολίχνης να μεταφέρει σε πλαστικό κλουβί, εντός καρότσας αγροτικού οχήματος, ένα σκυλί περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στοιχειώδη κίνησή του.

Στην 47χρονη βεβαιώθηκαν πρόστιμα για στέρηση ηλεκτρονικής σήμανσης, στέρηση βιβλιαρίου και για περιορισμό κίνησης ζώου.