02 Σεπτεμβρίου 2008

Θυμίζει Ρανταπλάν ο Τζέφρεϊ...

Δεν νομίζω να θέλετε κι άλλη ανάλυση για την περίφημη «ρουκέτα», όπως μας έπρηζε όλη μέρα χθες το press-gr, την οποία «εκτόξευσε» ο Γιωργάκης κατά της κυβέρνησης. Αν τους πήρε 3 και κάτι μήνες για να διαπιστώσουν μια «νοθεία», καταλαβαίνετε πόσο μπορεί κάποιος να βασίζεται στην «αντίληψη» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και των αμερικανοθρεμμένων συμβούλων του. Κανονικά, μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Γιωργάκης πρέπει να είναι ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. Θυμάστε, όπως έκανε ο περίφημος σκύλος Ρανταπλάν στον Λούκυ Λουκ, όταν έκανε κάτι έξυπνο!

Δεν θα ισχυριστώ το αμίμητο και αντιδημοκρατικό «Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» που είχε πει ο Κουτσόγιωργας, διότι σε μια Δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε ό,τι...πατάτα θέλουν.

Αλλά χρειάζεται περίσσιο θάρρος να καταγγέλλει νοθεία μια παράταξη που στηρίχθηκε το 1985 στην εκλογή ενός Προέδρου με νόθες διαδικασίες, μια παράταξη που, στηρίχθηκε στις ψήφους αερομεταφερόμενων ρώσων και ουκρανών στις εκλογές του 2000. Κι εν πάση περιπτώσει, αν θέλουν να μάθουν για δολοπλοκίες και νοθείες, ας ρωτήσουν τον στενό σύμβουλο του προέδρου του, Παύλο Γερουλάνο, να ρωτήσει κι εκείνος με τη σειρά του τον πατέρα του, αυλάρχη του βασιλέως Παύλου, να μας πει...