13 Δεκεμβρίου 2011

Βαθιά ύφεση ως και το 2012 και κανένα περιθώριο για νέους φόρους βλέπει ο Τόμσεν

Τα όρια της είσπραξης εσόδων διαμέσου της φορολόγησης στην Ελλάδα έχουν εξαντληθεί υπογραμμίζει ο Πόουλ Τόμσεν, μέλος της τρόικας εκ μέρους του Ταμείου ενώ προχωρά και σε επί τα χείρω προβλέψεις καταρχάς για την ύφεση εκτιμήσεις τις οποίες καταγράφει και στην έκθεση του ΔΝΤ (διαβάστε ολόκληρη την έκθεση του ΔΝΤ εδώ (αγγλικά)) για την εκταμίευση της έκτης δόσης.

Δεν έχουν θέση στις λίστες της Ν.Δ. όσοι ζήτησαν αναδρομικά και ας αφήσουν τα παραμύθια ότι τώρα, αφού έγιναν ρόμπα, παραιτούνται!!!

[Ξανά στο τέλος η λίστα με τους αποκομμένους από την κοινωνία που αν δεν έφτανε ο κόμπος στο χτένι θα συνέχιζαν στο ίδιο μοτίβο... και να αφήσουν τα ψόφια ότι έχουν πει εδώ και καιρό στους δικηγόρους τους να παραιτηθούν!!! γιατί αυτό είναι χειρότερη κοροϊδία!!! Μόνο τα χαρτιά μετράνε! Όποιοι το έκαναν ας τα δημοσιεύσουν για να ξεπλύνουν εν μέρει τη ντροπή...]

Οι νυν και πρώην βουλευτές που ζήτησαν δικαστικώς αναδρομικά, αναμφίβολα, προκάλεσαν την κοινωνία.

Σταϊκούρας: Επικοινωνιακά ΜΗΔΕΝ

Διαβάζω το πρωί στο tvxs.gr:
Συμφωνεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, εκτιμώντας και αυτός πως από τον ερχόμενο Μάρτιο είναι πιθανόν να χρειαστούν νέα μέτρα, τα οποία όμως, «πρέπει να ληφθούν από μια εκλεγμένη κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή».  

Οι Λύβυοι ξανά στους δρόμους... αλλά δεν θα το διαβάσετε πουθενά

Ξανά στους δρόμους κατέβηκαν οι Λίβυοι στη Βεγγάζη όπου διαδήλωσαν χιλιάδες εναντίον της μεταβατικής κυβέρνησης η οποία αποτελείται κυρίως από παλιούς συνεργάτες του Καντάφι και δεν δημοσιοποιεί τους νόμους που έχει ψηφίσει μέχρι τώρα! Το μόνο που βρήκε να τους πει ο μεταβατικός Πρόεδρος της Λιβύης Mustafa Abdel Dschalil, είναι ότι σε μερικές μέρες θα αναρτηθούν στο ιντερνετ και θα δημοσιευθούν τα βιογραφικά όσων μετέχουν στη νέα κυβέρνηση...

Φυσικά και δεν θα ακούσετε τίποτα στα ΜΜΕ καθώς ο μοναδικός στόχος της "εξέγερσης" ήταν ο Καντάφι που δεν συνεργαζόταν... όλο έταζε επενδύσεις στους δυτικούς και όλο τις ανέβαλε... 

Οι αμερικάνοι μηνύουν 8 διευθυντικά στελέχη της Siemens για μίζες στην Αργεντινή


Μήνυση εναντίον 8 πρώην διευθυντικών στελεχών της Siemens κατέθεσαν οι αμερικάνικες αρχές, κατηγορώντας τους ότι έδωσαν μίζες 100 εκ δολ. στην Αργεντινή προκειμένου να κερδίσουν σύμβαση 1 δις για τη κατασκευή επί 10 χρόνια ειδικών πλαστικών ταυτοτήτων για τους πολίτες.

Κερατέα ένας χρόνος αγώνες

Δείτε το εφιέρωμα στους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας προκειμένου να μη γίνουν ο σκουπιδιτενεκές της Αθήνας:

Ο Κουβέλης σώζει την ανδρική του τιμή... αλλά δεν λέει αν η τσάντα του ήταν όντως γεμάτη με προφυλακτικά :)

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΓια το περιστατικό με τους αναρχικούς μίλησε ο Σπύρος Κουβέλης, μετά την δημοσιοποίηση πως τον γρονθοκόπησαν και τον έκλεψαν, όπως αναφέρθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα Indymedia.

Όπως είπε αποκλειστικά στο apospasma «ήταν κλοπή, την οποία έχω ήδη αναφέρει και μάλιστα εδώ και δύο εβδομάδες περίπου είμαι σε διαδικασία για να βγάλω νέα έγγραφα.

Εικοσιτετράωρη απεργία στον «Αδέσμευτο Τύπο»-Τους έχει τρελάνει στο φέσι κι ο Ρίζος...

«Έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας στην παρατεταμένη ασυνέπεια, που έχει επιδείξει η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» στην καταβολή των οφειλομένων στους συναδέλφους και την επιχειρούμενη μείωση των αποδοχών τους», τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν...

Κύπρος: Συνέλαβαν αναισθησιολόγο που νάρκωνε ασθενείς και τους εκμεταλλευόταν σεξουαλικά!

Άλλη μια υπόθεση έρχεται να ταράξει την Κύπρο από τον τομέα της υγείας. Μετά τον γυναικολόγο που κατηγορείται για βιασμούς ασθενών του στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας αναισθησιολόγος.

Δήλωση Σαμαρά από το Ισραήλ

«Σε μια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για τον Ελληνικό λαό, βρίσκομαι εδώ και παίρνω πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη χώρα.
Μιλάω για οικονομική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα: Ενέργεια, ΑΟΖ, Τουρισμό, Γεωργία, αναφέρομαι και σε αμυντική συνεργασία, αλλά, βεβαίως, και στην προσέλκυση ισραηλινών επενδύσεων στην Ελλάδα.
Στόχος μας είναι μια –όχι ευκαιριακή- αλλά μακροπρόθεσμη και στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία των δύο χωρών μας.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί οι συνομιλίες μου εδώ είναι ουσιαστικές και θα αποδώσουν».

Ανέκδοτο (πολύ καλό)-Βενιζέλος: «Καμία» συζήτηση με την τρόικα για νέα μέτρα το 2012

«Δεν έγινε καμία συζήτηση για νέα μέτρα όσον αφορά το 2012 στη χθεσινή πρώτη συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Συνάντηση Σαμαρά – Νετανιάχου στο Ισραήλ

Επίσημη διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς (στη φώτο τον βλέπετε στο μνημείο του ολοκαυτώματος μαζί με τον Παναγιωτόπουλο και τον Ψυχάρη ;)) που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Ντάνι Αγιάλον.

Σκληρό παζάρι για το κούρεμα - Υπάρχει διαφωνία με ιδιώτες πιστωτές-Δύσκολο το 90% που απαιτείται

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και με την παρουσία του Τσαρλς Νταλάρα από τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Σε διαφωνία σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones Newswires βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με μία ομάδα πιστωτών του ιδιωτικού τομέα στις σκληρές διαπραγματεύσεις για το κούρεμα 50% στην αξία των ελληνικών ομολόγων.

Θα κόβουν την σύνταξη σε όσους παρακάμπτουν την εφεδρεία

Θύελλα προκαλεί απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη από την οποία προκύπτει ότι εάν δημόσιος υπάλληλος πληροί τους όρους του νόμου για να μπει σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν μπει τελικά, όταν έρθει η ώρα να βγει στη σύνταξη το ΓΛΚ θα «κόψει» από αυτήν τα ποσά που εισέπραξε κατά τη διάρκεια όπου κανονικά θα έπρεπε να είχε τεθεί σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα!

Αναλυτικά, στην εγκύκλιο Σαχινίδη αναφέρεται:

Νέα στοιχεία για το «σωματίδιο του Θεού»

Νέα δεδομένα περιορίζουν το εύρος των «περιοχών» στις οποίες μπορεί να βρίσκεται το μποζόνιο Χιγκς, γνωστό και ως «σωματίδιο του Θεού», ανακοίνωσε επιστήμονας μίας εκ των δύο ερευνητικών ομάδων του CERN που κυνηγούν το «Άγιο Δισκοπότηρο» της Φυσικής.

Βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στο Βέλγιο

Δείτε το βίντεο για την επίθεση για την οποία σας ενημερώσαμε πρώτοι το μεσημέρι κατά την οποία σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο επιτιθέμενος, και τραυματίστηκαν άλλοι 75:

Μια ερώτηση στους από δω πατριώτες; Πατριώτες τώρα η «Ψωλή του Βουκεφάλα» τα λέει καλά; Πείτε ένα μπράβο!

Η ιδεολογία είναι στάση ζωής και δεν είναι αρπαχτές ή χάιδεμα αυτιών ή να συντασσόμαστε με το ρεύμα και να λέμε ότι θέλει να ακούει ο κόσμος... γι αυτό περιμένω από τους πατριώτες που ξέσκισαν τον Τατσόπουλο για την "Ψωλή του Βουκεφάλα"να του πούνε ένα μπράβο για όσα δηλώνει για τη συνέντευξη της Νανάς Μούσχουρη για την οποία γράψαμε από χθες.

Τι κοινό έχουν Κοττάκης-Τράγκας;

Τι κοινό έχουν λοιπόν;


και οι δύο...

7 δις δεν μπαίνουν στα ταμεία από τον παράνομο τζόγο

Στα 15 δις ευρώ ανέρχεται ετησίως ο τζόγος, εκ των οποίων τα 7 δις είναι ο κύκλος εργασιών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον παράνομο τζόγο, με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να μην εισπράττει ούτε ένα ευρώ.

Δυο νεκροί και10 τραυματίες από έκρηξη στο Βέλγιο

Η επίθεση έγινε πιθανώς από περισσότερα του ενός ατόμου που πέταξαν χειροβομβίδες στην πλατεία Saint-Lambert στη Λιέγη, σε χώρο στάθμευση λεωφορείων τη στιγμή που υπήρχε πολύ κόσμος. Σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων ακούστηκαν 4 εκρήξεις καθώς και πυροβολισμοί. Ένα ς από τους δύο νεκρούς λέγεται ότι είναι ο δράστης

Ένα κουμπί απέτρεψε τη χθεσινή απόδραση

Λίγα κλάσματα δευτερολέπτου κι ένα πάτημα κουμπιού ήταν τα στοιχεία που απέτρεψαν την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού του Παναγιώτη Βλαστού και των 5 νεαρών ύποπτων συμμετοχής σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Οδηγίες ΓΓ Καταναλωτή για την πώληση αντικειμένων από πολύτιμα μέταλλα σε ενεχυροδανειστήρια

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την πώληση αντικειμένων τους από πολύτιμα μέταλλα δίνει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

O γ.γ., Δημήτρης Σπυράκος, απαντώντας σε ερωτήματα και καταγγελίες καταναλωτών που λόγω της σημερινής, δύσκολης οικονομικής συγκυρίας καταφεύγουν στην πώληση αντικειμένων τους, ιδίως κοσμημάτων, από πολύτιμα μέταλλα, προτρέπει τους καταναλωτές να ακολουθούν πριν προβούν σε συναλλαγή, τα ακόλουθα βήματα:

1ο βήμα: Εκτίμηση της αξίας του κοσμήματος

Οι καταναλωτές καλούνται:

Συνελήφθη Αρχιφύλακας στην Κεφαλλονιά που προσπάθησε να κλεψει απ΄την Αστ. Διεύθυνση ναρκωτικά που αποτελούσαν πειστήριο

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε χθες (12-12-2011) από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, με τη συνδρομή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της παραβίασης κατάσχεσης, παραβίασης φύλαξης της Αρχής, κλοπής πειστηρίων, υπόθαλψης εγκληματία και παράβασης καθήκοντος.

Βίντεο: Πάλι πάτησε παιδί, μαλάκ@@ κινέζος!!

Καλά αυτοί οι μαλάκ@@ οι κινέζοι δεν βλέπουν τι γίνεται μπροστά στο αυτοκίνητό τους; Παιδάκι που πήγαινε σχολείο, αφού το μάλωσε η μητέρα του για πείσμα έκατσε στο δρόμο και δεν προχωρούσε. Η μητέρα του απομακρύνθηκε φεύγοντας για να το κάνει να φοβηθεί και να την ακολουθήσει. Τότε βγήκε τζιπάκι από τη γωνία και το έβαλε από κάτω!!! Ο κόσμος βοήθησε και σήκωσαν το αυτοκίνητο και έβγαλαν το παιδάκι σώο. Δείτε το βίντεο:

Νέα ρεκορ ΠΑΣΟΚ: Έλλειμμα +33%, έσοδα -13%, δαπάνες +6,2%

Μεγάλη απόκλιση 6,9 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό, το 11μηνο
 

Η δραματική υστέρηση των εσόδων αλλά και η μεγάλη υπέρβαση των δαπανών έχουν ως αποτέλεσμα τα στοιχεία για τον προϋπολογισμό στο 11μηνο να δείχνουν μεγάλη απόκλιση που φτάνει τα 6,886 δισ. ευρώ.

Παπαδημούλης: Η μαλακ@@ στο κόκκινο

Ερώτηση η οποία θα απασχολήσει την Ελληνική Βουλή:

Με επιτόκιο 4,95% άντλησε το Δημόσιο 1,625 δισ. ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα γραμμάτια

To Δημόσιο άντλησε 1,625 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων την Τρίτη, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται 0,06% υψηλότερα απ' ότι στην αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση το Νοέμβριο.

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: Ο Μαρινάκης να κόψει τα καραγκιοζιλίκια! Ο μόνος καραγκιόζης στη χώρα είμαι εγώ...

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα,Βλάσης Τσάκας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και τόνισε πως σήμερα, Τρίτη, θα τελειώσει το θέμα με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Σαουδάραβα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θόρυβο που γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη διαιτησία και εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν πλιάτσικο στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ!

Λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ (!) άγνωστοι «ξάφρισαν» χθες το απόγευμα όλα τα εμπορεύματα από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαϊδης»! Οι θρασείς ληστές, περίπου 50 κουκουλοφόροι, τρομοκράτησαν τους υπαλλήλους και  πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους από την μπουτίκ, η οποία ήταν ασφαλώς γεμάτη με νέα προϊόντα, λόγω της εορταστικής περιόδου. Η λεία τους υπολογίζεται σε εμπορεύματα αξίας 30.000 ευρώ.

Κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 6 εκατομμύρια ο γαμπρός του Χουάν Κάρλος

Ήταν διάσημος στην Ισπανία και πριν γίνει “γαλαζοαίματος”. Ο Ινάκι Ουρντανγκάριν παίκτης της Ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας.

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με την πριγκίπισσα της Ισπανίας Χριστίνα, γάμος που του έδωσε τον τίτλο του δούκα της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα.

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Όλη η αλήθεια και η δικαίωση Καραμανλή που αποσιωπούν οι νταβατζήδες


Ολόκληρη η αποκαλυπτική έρευνα του olympia.gr.

 

 Για πρώτη φορά αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της διαπλοκής μαζί με τις ρίζες της στο πολιτικό σύστημα. Τα ονόματα, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και τέλος η μεγάλη αποκάλυψη. Διαβάστε όλο το αφιέρωμα της μάχης ανάμεσα στην Ευρώπη των λαών και την Ευρωπαϊκή διαπλοκή που στραγγαλίζει σήμερα το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα.



ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Χ. Φούχτελ: «Αν αποτύχω, θα είμαι ο τελευταίος Οθωνας»

Μπορεί η κρίση να έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ελλάδα και η ελληνική πολιτική τάξη να μη βρίσκει κανένα μέσο για την αντιμετώπισή της, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα χαμένο.

Η ελπίδα ζει. Η ελληνική νεολαία αντιστέκεται. Απόδειξη, η στάση των μαθητών της Γ' Λυκείου της Γερμανικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη κατά τη συνάντησή τους με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ το απόγευμα της Δευτέρας στο Βερολίνο.

Μπαρόζο: Κίνδυνος για την εσωτερική αγορά από τις απαιτήσεις της Βρετανίας

«Οι βρετανικές απαιτήσεις για ειδική μεταχείριση του χρηματοοικονομικού κλάδου, κατά την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας, θα μπορούσαν δυνητικά να βλάψουν την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά», ανάφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήρθε ο Πρίγκηπας Αλ Σαούντ ! Ο Τσάκας κράτησε το λόγο του!

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η ξαφνική εμφάνιση του διαδόχου Αλ Σαούντ στο αεροδρόμιο, λίγες μόνο ώρες μετά τη δέσμευση του Βλάση Τσάκα, περί της αφίξεώς του. Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στις αφίξεις του Αερολιμένα της Αθήνας, βλέποντας τον εύσωμο άνδρα με το καρό μαντήλι να δηλώνει πως είναι ο πρίγκηπας Αλ Σαούντ για να σταματήσει τις φωνές που αμφισβητούν την ύπαρξή του...

Η συνέχεια και η πρώτη φώτο του πρίγκηπα στην Ελλάδα  στο http://taxalia.blogspot.com/

Η Αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη "Επιβίωση" στην Θεσσαλονίκη

Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης "Επιβίωσης" στο παλιό νοσοκομείο του Αγ. Παύλου (Φράγκων 17)πραγματοποιεί αυτη την στιγμή η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί οι καταληψίες μετανάστες και έλληνες μεταξύ των οποίων και παιδιά  ενώ στην περιοχή βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία μαζεύει πράγματα από το χώρο και μάλλον θα προσπαθήσει να τον σφραγίσει.

Fitch: Η κρίση θα συνεχιστεί για όλο το 2012

Ο οίκος αξιολόγησης βλέπει «βελτιώσεις, αλλά χωρίς ολοκληρωμένες λύσεις στην Ευρωζώνη».

Σε σταδιακές βελτιώσεις, αλλά όχι σε ολοκληρωμένη λύση, προχώρησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναφορικά με την κρίση χρέους που πλήττει την Ευρωζώνη, εκτιμά σε έκθεσή της η Fitch Ratings.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης νέων οικονομικών μέτρων σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί (;). Αυτή η πληροφορία, σε συνδυασμό με τις σκληρές περικοπές περαιτέρω μισθών και συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και τις χιλιάδες απολύσεις που προβλέπει ο Προϋπολογισμός 2012, δημιουργεί συνθήκες κοινωνικής έκρηξης με οδυνηρές συνέπειες για τον τόπο.

Βίντεο: Βρετανοί στρατιώτες στο αεροπλανοφόρο HMS Ocean, έτοιμοι για πόλεμο... με σουτιέν και καλσόν.

Θαυμάστε τους:

e-Επιλογές

Διαβάστε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Flyboard

Δείτε τι κάνει:

Ραγκούσης (δικηγόρος του Βλαστού): Ο καθένας ήθελε να αποδράσει για τους δικούς του λόγους

[Ο Βλαστός που είναι πάνω από 10 χρόνια στη φυλακή για διάφορα εγκλήματα... που βρίσκει χρήματα και πληρώνει αυτόν τον μεγαλοδικηγόρο; Τελικά τι σημαίνει "αποδοχή προϊότνων εγκλήματος";;;;;]

Στόχος τόσο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, όσο και των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ήταν η απόδραση, αλλά ο καθένας είχε τους δικούς του λόγους, δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τρίτης ο συνήγορος του Π.Βλαστού και του Μιχ.Νικολόπουλου, Φραγκίσκος Ραγκούσης, απορρίπτοντας ουσιαστικά τα περί απόδειξης για όσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και κατηγορουμένων για τρομοκρατία.

Έρχεται διψήφια αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2012

Μέσα στην εβδομάδα, μετά την εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, αναμένεται να ανακοινωθούν οι αυξήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Hurriyet: "Η Τουρκία κάνει χρυσές δουλειές πουλώντας σήριαλ στο εξωτερικό"

[Η απόλυτη ξεφτίλα των Ελληνίδων!!! Η πλάκα είναι ότι μερικές κλαίνε κιόλας!! Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε]

Μεγάλες δόξες γνωρίζει η τουρκική οικονομία το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις τούρκικές σειρές της, εξάγοντάς στις χώρες όλου του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Ωραία διαφήμιση...

Δείτε τη:

Αφού βγήκαν τα ονόματα στη φόρα, πληθαίνουν τα «όχι» βουλευτών στα αναδρομικά

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι αξιώσεις των πρώην βουλευτών οι οποίοι διεκδικούν αναδρομικές αποδοχές και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη από τη μη αναπροσαρμογή των απολαβών τους σύμφωνα με αυτές των δικαστικών, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν ότι δεν θα πάρουν τα χρήματα, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να παραιτείται από τη διεκδίκησή τους.

Βίντεο: Κατέρρευσε ο Μπερίσα την ώρα της ομιλίας

Πανικός προκλήθηκε στα Τίρανα την ώρα της ομιλίας του Σαλί Μπερίσα στον εορτασμό των 21 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προτάσεις γάμου μέσω επιστολών δέχεται ο Άντερς Μπρέιβικ!

Αποδέκτης προτάσεων γάμου ο Άντερς Μπρέρινγκ Μπρέιβικ, ο 32χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στη Νορβηγία. Εκτός από μηνύματα μίσους, η αλληλογραφία του περιείχε, επίσης, λογαριασμούς και ερωτικές επιστολές.

Το... γραμματοκιβώτιο του Μπρέιβικ περιείχε λογαριασμούς, απειλητικά μηνύματα και ερωτικές επιστολές.

4 νεκροί από πτώση ελικοπτέρων στην Ουάσιγκτον

Δύο στρατιωτικά ελικόπτερα συνετρίβησαν χθες τη νύχτα στη βάση Joint Base Lewis-McChord όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αμερικάνικου στρατού. Τα δύο διθέσια ελικόπτερα τύπου OH-58 Kiowa (είναι απλά ερευνητικά ελικόπτερα) έπεσαν κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή έπεσαν ξεχωριστά.

Οι τούρκοι έβγαλαν τον Ερντογάν πρόσωπο της χρονιάς στο Time

Ο Τούρκος πρωθυπουργός άφησε πίσω του ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι! Πως συνέβη αυτό; Με συντονισμένη κίνηση των τουρκικών ΜΜΕ.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού, με τίτλο «Ο νόμος του Ερντογάν (Erdogan’s way)». Ήταν δυο μέρες (28/11) αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, που τον κράτησε μακριά από τη δημοσιότητα για πολλές μέρες και «γέννησε» τεράστια ερωτηματικά, συντηρώντας ένα θρίλερ για την κατάσταση της υγείας του.

Χοντρό παζάρι για το επιτόκιο του haircut στα ομόλογα

Αν και προπαρασκευαστική η πρώτη μετά τη σύνοδο κορυφής συνάντηση του ελληνικού δημοσίου με τον εκπρόσωπο του IIF κ. Τσάρλς Νταλλάρα και των ξένων και Ελλήνων τραπεζιτών, πραγματοποιήθηκε χθες και διήρκεσε σχεδόν όλη την ημέρα.  Εκτός από τους τραπεζίτες και την ομάδα του κ. Πέτρου Χριστοδούλου, στη συνάντηση προσήλθε επίσης και η Τρόϊκα μετά τις συναντήσεις που είχε χθες το πρωϊ με τον κ. Βενιζέλο.

Σαν σήμερα: Κούγκι, Καλάβρυτα, Βασιλικό Κίνημα

1803: Το ολοκαύτωμα στο Κούγκι. Ο ιερομόναχος Σαμουήλ με πέντε Σουλιώτες, μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν από τους Tούρκους, βάζει φωτιά στο βαρέλι με την πυρίτιδα και ανατινάσσονται.
1943: Οι ναζί κατακτητές καταστρέφουν τα Καλάβρυτα κι εκτελούν και τους 1.101 άνδρες κατοίκους του.

1967: Το κίνημα του Κωνσταντίνου κατά της Χούντας

Έλαβε χώρα στις 13 Δεκεμβρίου 1967 και ήταν η αποτυχημένη προσπάθεια του Βασιλιά Κωνσταντίνου να ανατρέψει τη Χούντα των Συνταγματαρχών. Ο Κωνσταντίνος είχε ορκίσει τους πραξικοπηματίες την 21η Απριλίου του ίδιου χρόνου, νομιμοποιώντας έτσι την εξουσία τους(Φώτο: Η πρώτη χουντική κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνος Κόλλια).

Ο Καναδάς η πρώτη χώρα που αποσύρεται από τη Συνθήκη του Κιότο

Ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη Συνθήκη του Κιότο για τις κλιματικές αλλαγές.

«Όπως έχουμε πει, το Κιότο είναι για τον Καναδά παρελθόν... Ζητάμε το νόμιμο δικαίωμα μας να αποσυρθούμε και επισήμως από το Κιότο δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πήτερ Κεντ.

«Απόδειξη της σχέσης ποινικών - τρομοκρατών η κοινή επιχείρηση στον Κορυδαλλό»

Η συνεργασία τεσσάρων κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό στην απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού επαναφέρει στη δημοσιότητα το ζήτημα της σχέσης μεταξύ ποινικών κρατουμένων και κατηγορούμενων για τρομοκρατία, για την οποία η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει κάνει λόγο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ανατροπή στην υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα»


Μάρτυρας της Αντιτρομοκρατικής κατέθεσε στην δίκη για τον Επαναστατικό Αγώνα ότι για κανέναν κατηγορούμενο δεν υπάρχει στοιχείο για τρομοκρατικές ενέργειες.

Ανατρεπτική, για τα μέχρι στιγμής δεδομένα στη δίκη των οκτώ κατηγορουμένων ως μελών της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», ήταν η κατάθεση στελέχους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

32.000 αιτήσεις για 750 θέσεις τηλεφωνητών στον ΟΤΕ

32.000 αιτήσεις προσέλκυσε μέσα σε τρεις ημέρες η αγγελία πρόσληψης 750 τηλεφωνητών και τηλεφωνητριών που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από θυγατρική του ΟΤΕ (ΟΤΕ Plus).

Σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, πολλοί από αυτούς είναι απόφοιτοι ΑΕΙ που καλούνται να εργαστούν σε ωράριο μειωμένης απασχόλησης 4 - 6 ώρες ημερησίως.

Ώρα για γέλιο-Σήμερα ο Τσάκας "δείχνει" τα λεφτά... κι ο Τζίγγερ τα περιμένει :))

Κρίσιμη όσο ποτέ θα είναι η Τρίτη και 13... για τον Παναθηναϊκό στην εξέλιξη του ιδιοκτησιακού ζητήματος. Αγωνία για υποσχέσεις Τσάκα και πρίγκιπα, μήνυμα Τζίγγερ να μπουν τα λεφτά άμεσα και με σωστό τρόπο. Οι συνεχείς αναβολές, καθυστερήσεις και όσα έχουν ειπωθεί στην υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ βαδίζουν στο τέλος τους ως υπόθεση με άγνωστο φινάλε. Την Τρίτη η πλευρά του συνεργάτη του Σαουδάραβα πρίγκιπα έχει δεσμευτεί ότι θα δείξει με το δικό της τρόπο τα 15.000.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Οι φυλακές σε αριθμούς

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης (μέχρι την 1/1/2010) η κατάσταση στις φυλακές της χώρας έχει ως εξής:

Νέες τζούφιες απειλές: Δημοσιοποίηση ονομάτων φοροφυγάδων και όσων έστειλαν λεφτά στην Ελβετία

Στα... μανταλάκια τα ονόματα όσων έχουν βάλει φέσι στο Δημόσιο, αλλά και εκείνων που έστειλαν τα λεφτά στην Ελβετία, υπόσχεση που καιρό ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, αλλά τώρα όπως είπε ο Ε. Βενιζέλος δεν υπάρχουν πλέον τα νομικά κολλήματα που υπήρχαν.

Αντιμνημονιακός και ο «εξουθενωμένος» Βενιζέλος: «Το DNA του μνημονίου μας οδηγεί σε αδιέξοδο»

Εξι μήνες μετά την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε χθες τη χαριστική βολή στην ακολουθούμενη εδώ και δύο χρόνια οικονομική πολιτική λέγοντας «δυστυχώς όλες οι θεμελιώδεις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προγνώσεις του αρχικού προγράμματος - του μνημονίου - δεν επιβεβαιώθηκαν. Είμαι εξουθενωμένος, μένω εδώ από εθνικό καθήκον».

Μια κυβέρνηση εκβιάζει το λαό της: Αν δεν πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ θα σας επιβάλω νέα μέτρα

Αν δεν βγουν τα νούμερα στον προϋπολογισμό και δεν εισπραχθεί το χαράτσι ακινήτων μέσω των λογαριασμών του ρεύματος, θα επιβληθούν νέα πρόσθετα μέτρα «κατά δικαίων και αδίκων». Αυτό καθιστούν πλέον ξεκάθαρο στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς θεωρούν ότι η συμμετοχή στην κυβέρνηση περισσοτέρων του ενός κομμάτων μεταθέτει και σε άλλους (πέραν του Ευάγγελου Βενιζέλου) την ευθύνη να υποδείξουν αξιόπιστες λύσεις.

Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν το κατασκοπευτικό τους παραδεχόμενες ουσιαστικά ότι είναι αυθεντικό

Να της επιστραφεί το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στο Ιράν ζήτησε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει αν η απώλεια αυτή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας.