30 Οκτωβρίου 2012

Τι λέει ο άνδρας της Κατσίμη της ΝΕΤ, για τον εκτελεστή-τρομοκράτη Σάββα Ξηρό;

Σε άρθρο του για το χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ από τον Διώτη, ο λογογράφος του Τσίπρα και συγκεντρωσιάρχης του Καμίνη, Δ. Χριστόπουλος, σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη, που έφαγε το σουτ από τη ΝΕΤ για την προπαγάνδα και τα ψεύδη εναντίον του Δένδια, αναφέρει για τον εκτελεστή τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη:

Αναγνώστης του Χατζηνικολάου: Νίκο! Καρχαρίες στο μετρό της Νέας Υόρκης!!!

Ο Νίκος με την ειδικότητα στο ρεπορτάζ και τη δημοσίευση των αυθεντικών φωτογραφιών σε λίγο θα δημοσιεύσει κι αυτή που του έστειλε αναγνώστης του:

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και σύντροφος του Γλέζου, στη λίστα Λαγκάρντ!

Σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας από εχτές έχει γίνει πρώτο θέμα η δημοσιοποίηση των ονομάτων που περιλαμβάνονται στη θρυλική πλέον λίστα Λαγκάρντ από το περιοδικό «HOTDOC» που εκδίδει ο δημοσιογράφος Κ. Μπαξεβάνης.

Μέσα σε αυτή τη λίστα εμφανίζεται ένα όνομα που μοιάζει πολύ με ένα πολύ γνωστό όνομα της πολιτικής ζωής της Πάρου.

Καλά ρε Σίμο, σκέφτεσαι σοβαρά να βάλεις τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή στο ΑΠΕ;;

Την στιγμή που όλα παίζονται όχι μόνον για την κυβέρνηση άλλα και για την χώρα, ο Σίμος Κεδικογλου, υφυπουργός τύπου, αντί να ασχολείται με τα επικοινωνιακά ζητήματα της κυβέρνησης που δεν πάνε καθόλου καλά, προσπαθεί στα μουλωχτά να διορίσει τον ΠΑΣΟΚο ξάδελφο του Χ Παπουτσή Πρόεδρο στο κρατικό ΑΠΕ.

Σε χρόνο dT αποκαταστάθηκε το εβαϊκό μνημείο στη Ρόδο (φώτο)

Όχι αν τολμούσαν ας μην το έφτιαχναν... δεν είναι εξάλλου και το άγαλμα κανενός Δραγούμη ή Γρίβα:

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα είναι στις επόμενες εκλογές η εμπνεύστρια του "λεφτά υπάρχουν"

Με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» η πρώην υπουργός μιλώντας σε στελέχη και φίλους του κόμματός της στη Ναύπακτο, αποκάλυψε...

Κύριε Κεδίκογλου είστε ρατσιστής ή χέστης;

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ" είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.
Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε την ίδια δήλωση καταδίκης για τη βεβήλωση του μνημείου της...

Τσιρίζει ο αργόμισθος Τέρενς στη Βουλή: Τροπολογία Στουρνάρα εντάσσει στον ΕΟΠΥΥ το ταμείο των δημοσιογράφων

Στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) θα ενταχθεί το ταμείο των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Υποχωρήσεις Στουρνάρα για να περάσουν από τη Βουλή οι αποκρατικοποιήσεις

Στην επιτροπή της βουλής για το ΤΑΙΠΕΔ μίλησε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών αναφορικά με τον έλεγχο της Βουλής σε συμβάσεις αποκρατικοποίησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας αναφέρει στην αρμόδια επιτροπή πως αποτελεί...

Ο Σόρος γιατί θα φτιάχνει τα σπίτια για λαθραίους στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία; Να μην ταλαιπωρούνται και οι λαθραίοι μέχρι να φτάσουν εδώ

[Δεν φαντάζομαι ότι θα υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που θα αποδεχθεί προσφορές μόνιμης εγκατάσταση λαθραίων στην Ελλάδα...]

Μία ανακοίνωση που θα συζητηθεί έκανε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος ο οποίος αποκάλυψε πως σχεδιάζει την δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης το οποίο θα στοχεύει στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα για τους άστεγους μετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας.

O σύζυγος της Κατσίμη της ΝΕΤ και λογογράφος του Τσίπρα, είχε βάλει θέμα στο Πάντειο με τον Χριστό να κάνει s@x και να πίνει ναρκωτικά!

Ο σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη, που χθες έφαγε σουτ από την ΝΕΤ μετά την ΣΥΡΙΖΑίϊκη προπαγάνδα εναντίον του Δένδια, με την οποία έχουν τρία παιδιά, είναι ο επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Δημήτρης Χριστόπουλος, εκ των λογογράφων του Τσίπρα και παλαιότερα του Αλέκου Αλαβάνου!

Ο κύριος αυτός τον Μάιο του 2009 είχε απασχολήσει εντονότατα την επικαιρότητα επιβάλλοντας ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια»!

Θ. Πάγκαλος: «Φανατικός και στρατευμένος ο Αρβανίτης-Έκανε το κομματικό του καθήκον»

Αιχμηρός, όπως άλλωστε συνηθίζει, ήταν και πάλι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ερωτηθείς αυτήν τη φορά για την υπόθεση με τους παρουσιαστές της «Πρωινής Ενημέρωσης» στη ΝΕΤ, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, οι οποίοι «κόπηκαν» από την εκπομπή, έπειτα από σχόλιό τους για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ΔημόσιαςΤάξης, Νίκο Δένδια.

Ο Χο Τσι Μινχ είχε υπηρετήσει στην Έδεσσα!


Ο Χο Τσι Μινχ, πατέρας του βιετναμέζικου έθνους και ο άνθρωπος που κέρδισε τον πόλεμο του Βιετνάμ ήταν στρατιώτης στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στην... Έδεσσα.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο πρώτος πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα Μπιν Βου που επισκέφθηκε την Έδεσσα μετά από...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όργανο ξένων συμφερόντων"

Χοντρός καυγάς στη Βουλή με Π.Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ

Δυναμικό come back από την Ντόρα Μπακογιάννη πριν λίγο στη Βουλή. Αφορμή στάθηκε δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής πως το Ταμείο Αξιοποίησης της Πριουσίας του Δημοσίου είναι όργανο ξένων συμφερόντων.

Κεδίκογλου για τους λεονταρισμούς Βενιζέλου

Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην παρέμβαση Βενιζέλου αναφορικά με την ανακοίνωση Σαμαρα περί τέλους των διαπραγματεύσεων.

Η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου έχει ως εξής:

Ψωμιάδης: Στον Μπουτάρη αρέσουν τα ρωμαικά όργια!

Συνέχεια στις πολλές κόντρες της συμπρωτεύουσας έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξαπολύοντας επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη:

«Εμείς προτιμάμε τις παρελάσεις με στολές εποχής, παρά τις παρελάσεις που θυμίζουν ρωμαϊκά όργια! Όταν εκπροσωπείς μία πόλη, οφείλεις να σέβεσαι και την Ιστορία της.

Σίμος: Οι παρουσιαστές δέχθηκαν τις θέσεις της Guardian που διαψεύδονται από τους ιατροδικαστές

[Ξανατονίζουμε για να γίνει κατανοητό από τους παραπλανηθέντες: Ο ΣΥΡΙΖΑίος Αρβανίτης ρωτούσε αν θα παραιτηθεί ο Δένδιας ή αν θα ζητήσει συγγνώμη για τους "βασανισμούς" με ηλεκτροσόκ και σβησμένα τσιγάρα, ενώ τα πορίσματα των ιατροδικαστών μιλάνε για "γρατζουνιές στον αγώνα ή στο πόδι" που προέκυψαν από την αντίσταση των συλληφθέντων. Ο ΣΥΡΙΖΑίος ή ΗΞΕΡΕ το πόρισμα αλλά έλεγε ψέμματα για να κάνει προπαγάνδα ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ οπότε είναι άσχετος και έπρεπε να φύγει]

Ο κ. Νίκος Σίμος, υπό την ιδιότητά του, του δημοσιογράφου, και όχι από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, έκρινε σκόπιμο να κάνει την ακόλουθη δήλωση σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα της «ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» του Προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης:

Ο Σαμαράς έληξε τη διαπραγμάτευση και άρχισε το άγχος των αντιμνημονιακών

Μέχρι να ψηφιστούν τα μέτρα αυτοί που θα έχουν το μεγαλύτερο άγχος είναι τα νούμερα της αντιπολίτευσης... γιατί αν τα μέτρα δεν ψηφιστούν πάμε σε εκλογές και μπορεί να τους κάτσει... να γίνουν κυβέρνηση οι "λεφτά υπάρχουν" και να χρειαστεί να μας τα δείξουν...

Διαβάστε τη δήλωση Σαμαρά που πυροδότησε το άγχος των γραφικών και τελείωσε τα καραγκιοζιλίκια Βενιζέλου-Κουβέλη:

Η ξεφτίλα του κράτους: Εργαζόμενοι της ΕΥΠ απέκλεισαν το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Υπάλληλοι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αυτή την ώρα έχουν αποκλείσει την είσοδο του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι της ΕΥΠ...

Αναγνώστης σε Χατζηνικολάου: Νίκο καρχαρίας δίπλα στο αυτοκίνητό μου

Αναγνώστης έστειλε την παρακάτω φώτο στον Νίκο Χατζηνικολάου και αυτός μετά από έρευνα, διαπίστωσε ότι είναι αυθεντική, οπότε και θα τη δημοσιεύσει:

Πιο στόκος πεθαίνεις: Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε καρχαρίες στο Νιού Τζέρσεϋ

Τον έχει πάρει πρέφα όλο το διαδίκτυο και τον δουλεύει ψιλό γαζί. Κάποιος του έστειλε μια κατασκευασμένη φωτογραφία λέγοντάς του ότι είναι στην Αμερική και έξω από το σπίτι του κάνει βόλτα ένας καρχαρίας!!! Και ο μεγάλος καρχαρίας της ενημέρωσης, με τις αποκλειστικότητες, την παρουσίασε σαν δικιά του βάζοντας και το λογότυπό του πάνω στη φώτο... έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι ο πιο στόκος δημοσιογράφος της χώρας... Αυτά παθαίνει Νικολάκη όποιος βάζει πιτσιρίκια ΤΖΑΜΠΑ, δήθεν για να κάνουν την πρακτική τους, από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ του κουμπάρου του, να του κάνουν αναρτήσεις. Δείτε τι έγραψε για τη μαιμού φωτογραφία που διακινούν οι πλακατζήδες του ιντερνετ:


Μόλις του σφύριξαν ότι τη φώτο τη δημοσιεύει όλο το ιντερνετ... έβγαλε το λογότυπό του... αλλά το ρεπορτάζ παραμένει: Γέμισε καρχαρίες το Νιού Τζέρσεϋ... ωστόσο η αρχική ανάρτηση με την "φώτο που του έστειλε αναγνώστης του" υπάρχει ακόμα εδώ



Την μαϊμού φώτο ξεκίνησε να τη διακινεί ένας τύπος στο Facebook και μόλις άρχισαν στα σχόλια να του δίνουν συγχαρητήρια για τις ικανότητές του στο Photoshop δημοσίευσε, προκειμένου να πείσει ότι έξω απ' το μπαλκόνι του κυκλοφορούν καρχαρίες, άλλη μια... επίσης μαϊμού


Η δεύτερη φώτο που δημοσίευσε και κυκλοφορεί ευρέως, ταυτοποιήθηκε ήδη σαν μαϊμού και αποδεικνύει τις ικανότητες του τύπου στο photoshop:

Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε


Δείτε το πτερύγιο του καρχαρία (δίπλα σε δίχτυα) που χρησιμοποίησε


 Δείτε και το αποτέλεσμα




ΥΓ. Φυσικά την εν λόγω φωτο που δημοσίευσε σαν δικιά του ο Χατζηνικολάου την δημοσίευσαν κι άλλοι όπως το iefimerida.gr ή το protothema.gr... όλοι εννοείται τη δημοσίευσαν σαν πραγματική

Χωρίς λογική η πρόσληψη Λορένθο...

Πίστευα πως τα είχα δει όλα γενικά τόσα χρόνια αλλά τελικά πάντα υπάρχει χώρος για κάτι καινούριο.. Όσο και να ψάχνω, λογική στην πρόσληψη του Λορένθο δεν υπάρχει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Χειροπέδες στους 5 της ENERGA και HELLAS POWER που διαφήμιζε ο Χατζηνικολάου (βίντεο)

Σε βάρος των πέντε στελεχών των εταιρειών ENERGA και HΕLLAS POWER - για τους οποίους εκδόθηκε ήδη διάταξη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους - ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου συμπληρωματική δίωξη για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας σε βαθμό κακουργήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες, που κρατούνται στην ΓΑΔΑ, είναι οι...

H Bild για την επίθεση στον Παπανδρέου

«Οργισμένοι Έλληνες επιτέθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό τους» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που αναφέρεται στο περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ, σε εστιατόριο στο Βερολίνο, όπου γευμάτιζε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Νέος τρικούβερτος καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου με Νεράτζη [διάλογοι]

Για ακόμα μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε παράσταση για ένα ρόλο στην επιτροπή θεσμών κατά την εξέταση του Φιλίππου Σαχινίδη για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ρωτώντας για σχεδόν μια ώρα τον πρώην υπουργό αν ξέρει και τι ξέρει για την περίφημη λίστα.

Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Θάνος Πλεύρης,
Δικηγόρος ΔΝ ποινικού δικαίου, LLM Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης,
τ. Βουλευτής Α Αθηνών

Με βάση την περίφημη λίστα έχει αναπτυχθεί μία συζήτηση για το εάν η λίστα έπρεπε να δημοσιευθεί και εάν υπάρχει ποινικό αδίκημα αναφορικά με την επεξεργασία της. Πολλά μάλιστα πολιτικά πρόσωπα προσπάθησαν να πάρουν μέρος από τη δόξα του δημοσιογράφου που τη δημοσίευσε βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί του και τρέχοντας με δηλώσεις να τον υποστηρίξουν.

Κατεπείγουσα έρευνα για την κλοπή στο Οικονομικών ζητά ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης έδωσε εντολή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης ηλεκτρονικής εισβολής και υποκλοπής εγγράφων από το υπουργείο Οικονομικών.

Ποιες φράσεις που χρησιμοποιεί περισσότερο στη ζωή της η Λένα Κιτσοπούλου

Όπως λέει η "σκηνοθέτιδα" του αίσχους εναντίον του Αθ. Διάκου η εσωτερική πειθαρχία και οι κατασταλαγμένες απόψεις στη θολοκουλτούρα, την κάνουν ψύχραιμη και σίγουρη... Ψύχραιμη και σίγουρη για το ότι είναι εχθρός της ίδιας της της φύσης που την έκανε "Ελληνίδα" αντί να πηδήξει τη μάνα της ένας αράπης και να βγει η ίδια αραπίνα, όπως έχει δηλώσει. «Ποιό εν ζωή πρόσωπο εκτιμάται περισσότερο» την ρώτησαν σε συνέντευξη στη LifO για να απαντήσει

Η Μέρκελ δεν απέκλεισε το νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η Καγκελάριος Angela Merkel, με χθεσινοβραδινές της δηλώσεις σε τοπική σύνοδο του κόμματός της CDU, ζήτησε περισσότερη ευελιξία στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους. Παράλληλα, απέφυγε για πρώτη φορά να αποκλείσει ρητά το «κούρεμα» του χρέους της χώρας μας.

Γιώργος Τράγκας, ο απόλυτος Ελληνας: Βρίζει τη Μέρκελ, οδηγεί Πόρσε Καγιέν, έχει λογαριασμό στην Ελβετία

Εχει μια τέχνη: Τα τελευταία 30 χρόνια στα ΜΜΕ είτε κλαίει, βρίζει, ωρύεται, αυτοσαρκάζεται, καταγγέλλει θεούς και δαίμονες, ο Γιώργος Τράγκας «πουλάει». Σε κάθε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εμφάνισή του έχει κοινό. Φανατικούς εχθρούς ή φανατικούς φίλους, ένα μετράει για τον Γιώργο Τράγκα: να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να πληρώνεται γι' αυτό.

Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Ωνάση, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», ο Τιερί Ρουσέλ ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών στην Ίμπιζα. Το περιστατικό έγινε πριν δέκα ολόκληρα χρόνια και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας, αφού κάποιοι φρόντισαν να το «θάψουν».

Μέχρι πότε το χρεοκοπημένο ΤΤ θα διαφημίζεται στους νταβατζήδες

Στα 0,168 ευρώ κόλλησε η βελόνα του Τ.Τ. στο Χρηματιστήριο, η αξία του έχει εξαϋλωθεί, αλλά το Τ.Τ. επιμένει να χαρίζει σκανδαλωδώς λεφτά στα ΜΜΕ! Στο θέμα αναφέρεται ο μαχητικός βουλευτής-κόσμημα του ελληνικού κοινοβουλίου- Σάββας Αναστασιάδης, για μια ακόμη φορά, αναφέροντας σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, τα εξής:

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάει η εμπνεύστρια του "λεφτά υπάρχουν"

Αντιδράσεις στις συνιστώσες του Αλέξη από τους πρώην ΠΑΣΟΚους που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κομματική περιοδεία έκανε η Λούκα Κατσέλη στη Ναύπακτο και δεν έκρυψε την εκτίμησή της στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαχρήστου: Δεν ενοχλήθηκα από το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη

Η Βούλα Παπαχρήστου απάντησε στις πληροφορίες που τη θέλουν να κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Αχαρνών, ενώ αναφέρθηκε και στη φημολογία για τη σχέση της με τον Κασιδιάρη, καθώς και στο περιβόητο χαστούκι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κανέλλη.

Βορίδης: Φαύλος, υποκριτής και φοροφυγάς ο Τράγκας

Σφοδρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ.

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Τράγκα εξαπέλυσε πριν από λίγο λεπτά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ., έκανε λόγο περί «φαύλων» και « υποκριτών», οι οποίοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

Βίντεο με εκρήξεις σε ενεργειακό σταθμό του Μανχάταν

Μία σειρά εκρήξεων συγκλόνισε το Μανχάταν και φώτισε τον σκοτεινό του ουρανό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία πρόκειται για εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σε σταθμό παραγωγής ενέργειας στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, ο οποίος πλημμύρισε λόγω του τυφώνα Σάντι, και μέσα βρίσκονται παγιδευμένοι δεκαεννέα εργάτες.

Δείτε το βίντεο με την έκρηξη:

Ρεπούση σε μεγάλα κέφια: Να καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου γιατί επαναλαμβάνεται συνεχώς... μετά να καταργηθεί ο ύπνος και το φαΐ

Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία χαρακτηρίζει...

Tα Νέα: Ο Τράγκας κάνει σόου με λυγμούς, κραυγές και θεωρίες συνωμοσίας

Με τίτλο «Ράδιο σόου- Όταν έκλαψε ο Τράγκας» η εφημερίδα Τα Νέα κάνει σήμερα ολομέτωπη επίθεση στον εκδότη Γιώργο Τράγκα, το όνομα του οποίου -όπως και αυτό του γιού του Ιωάννη- περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ για καταθέσεις στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.

Μαιμού φωτο από τον κυκλώνα Σάντυ

Δείτε τις:

Πλημμύρισε το μετρό της Ν. Υόρκης-6,5 εκ χωρίς ρεύμα

Επτά σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης πλημμύρισαν από την άνοδο των υδάτων εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Σάντυ, που έπληξε χθες το βράδυ την πόλη, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία που διαχειρίζεται το μετρό, κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη καταστροφή στα 108 χρόνια λειτουργίας του.

Δικαιολογίες Αβραμόπουλου για την μετάβασή του στη Βοστώνη όπου σπουδάζει το παιδί του

Μια ανεπαρκέστατη, για μένα τον απλό πολίτη, απάντηση μας έστειλαν από το γραφείο του Δ. Αβραμόπουλου (που πρέπει να επισημάνουμε ότι απαντά σε ότι τον αφορά... σε αντίθεση με άλλους), αναφορικά με το να επισκεφθεί για δεύτερη φορά μέσα σε 1 μήνα τη Νέα Υόρκη... που, όπως γράψαμε και χθες, βρίσκεται δίπλα στην Βοστώνη όπου σπουδάζει το παιδί του!!

Έγινε με δικά του έξοδα λέει...

Κουίζ... και η λύση

Γιατί πιάνει τη μύτη του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απ.Τζιτζικώστας, με τη δυσφορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του;

1) έχει αλλεργική ρινίτιδα
2) είναι συναχωμένος
3) έκατσε δίπλα του κάποιος που βρωμάει;


Δείτε την απάντηση:

Σουρεαλισμός και υποκρισία

του Βασίλη Μπαλάφα

Ήταν Οκτώβριος του 2005 όταν σε άρθρο μου έγραφα για τον «βασικό μισθό και τον βασικό εργαζόμενο».

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ορισμένες παραγράφους εκείνου του άρθρου :
«Σε μια εποχή που γύρω μας ακούμε βαρύγδουπες λέξεις όπως ανταγωνιστικότητα, παραγωγικότητα και παρουσιάζεται ως μείζον πρόβλημα η έλλειψη επενδύσεων, την ίδια ώρα καμία κουβέντα δεν γίνεται για την κατάσταση που επικρατεί στο μισθολογικό status ιδιαίτερα των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Κάποτε ο νέος εργαζόμενος προβληματιζόταν για το αν θα επιλέξει καριέρα στον ιδιωτικό η το δημόσιο τομέα, γιατί στον ιδιωτικό τομέα γνώριζε ότι η δουλειά είναι περισσότερη αλλά υπάρχουν παροχές και οι μισθοί κινούνται σε υψηλά επίπεδα έναντι του δημοσίου.

Εορτασμοί της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Πανηγυρικά και σε όλο το χώρο όπου ζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητας τιμήθηκε η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και πατριωτικής ανάτασης, σύσσωμος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στα πάτρια εδάφη και φίλοι απ’ την Ελλάδα τίμησαν την ιστορική επέτειο, όπου ο Ελληνικός λαός άλλη μια φορά στάθηκε αντάξιος της ιστορίας του.

Τέσσερις βουλευτές, για 8 ημέρες στην Ουάσιγκτον, για να... "ελέγξουν" αν θα γίνουν σωστά οι εκλογές στις ΗΠΑ!!!

Η αποστολή θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον από 1 ως 7 Νοεμβρίου. Όλα τα έξοδα τα πληρώνουν τα κορόϊδα οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Οι βουλευτές είναι:

Ελλάς Ελλήνων Κρατιστών

Ναπολέων Λιναρδάτος

Οι δεξιοί φοβούνται ότι υπάρχουν όλο και λιγότεροι θρησκευόμενοι Έλληνες. Οι αριστεροί χαίρονται που υπάρχουν όλο και λιγότεροι θρησκευόμενοι Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι μια βαθιά θρησκευόμενη χώρα. Παλαιότερα ήταν του ορθόδοξου τόξου, τις τελευταίες δεκαετίες όμως την θέση της ορθόδοξης πίστης έχει πάρει ο κρατισμός.

Αρβανίτης: Η εκπομπή μας είναι για το πέ@ς... Δεν έπρεπε να μας πάρουν στα σοβαρά...

Στην εκπομπή Netweek της ΝΕΤ ζήτησε και παρενέβη ο "δημοσιογράφος" Κώστας Αρβανίτης και συμπαρουσιαστής μαζί με τη Μαριλένα Κατσίμη της εκπομπής Πρωινή Ενημέρωση, η οποία "κόπηκε" μέχρι νεωτέρας με απόφαση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αι. Λιάτσου, μετά τα ειρωνικά σχόλια για τον Δένδια και την υιοθέτηση της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ-Guardian.

Ο Αρβανίτης στην παρέμβασή του, επιβεβαίωσε το ρητό: της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες και κατηγόρησε τον...