27 Δεκεμβρίου 2012

Στο τσακ δεν είδαμε το στήθος της Μενεγάκη (Video)

Παραλίγο να έχουμε «αποκαλύψεις» σήμερα στην «Ελένη»!

Με μπρίο και τσαχπινιά ξεκίνησε την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αλλά ξέχασε πως το φόρεμα που φορούσε σήμερα ήταν λίγο πιο... αέρινο και ανοιχτό!

ΣΥΡΙΖΑ (με 1000 δίκαια) σε Βενιζέλο: Το θράσος σου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ περισσεύει

Με καυστικό τρόπο απαντάει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ, το οποίο κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για «κακόγουστο έργο κατασυκοφάντησης προσώπων».

Κλειδώνουν τις τουαλέτες στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έχουν να τις καθαρίσουν

Δεν έχει πάτο το βαρέλι...

Μετά τα δώρα, το ρεύμα, το νερό, τους μισθούς και πολλά άλλα που έχουν συμβεί στο ΠΑΣΟΚ ήρθε άλλο ένα περιστατικό για να επιβεβαιώσει οτι δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι...

Που είναι το περίεργο; "Θα απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι αποτύχουν στην αξιολόγηση"

Απολύσεις προανήγγειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, για όσους κριθούν ανεπαρκείς κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, ενώ ανακοίνωσε ότι η διαδικασία μετακίνησης υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Είσαι όρθιος την ώρα του αγώνα; Χάνεις το διαρκείας σου... [εικόνα]


Λίγο καιρό μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 96 οπαδοί της Λίβερπουλ, απαγορεύτηκε να βρίσκονται όρθιοι οπαδοί στις εξέδρες των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλάζει ο τρόπος συμμετοχής στα φάρμακα

Με διαφορετικό τρόπο θα υπολογίζεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στο κόστος των φαρμάκων, που πλέον θα χωριστούν σε θεραπευτικές κατηγορίες, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μάριος Σαλμάς μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA". Στόχος του νέου μέτρου είναι η προώθηση γενοσήμων και ο εξορθολογισμός της φαρμακευτικής δαπάνης.

Στεφάνου (Κύπρος) προς Μπαγίς: Αφού δεν είναι στην κουλτούρα σας να χτυπάτε αυτόν που πέφτει, πως χτυπήσατε το 1974 έναν ολόκληρο λαό;

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Στέφανος Στεφάνου στις δηλώσεις του διαπραγματευτή της Άγκυρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, Εγκεμέν Μπαγίς, για τη σημερινή κατάσταση της Κύπρου και την δήθεν προθυμία της Τουρκίας να της παραχωρήσει οικονομική ενίσχυση.

Ομολόγησε ο δράστης, όρμηξαν να τον λυντσάρουν !

Ομολόγησε τελικά, όπως επιβεβαιώνεται από πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου προσήχθη και ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις ...

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Δείτε πως άκουσε την ομιλία Καμμένου ο ΑΕροψεκασμένος!

Μέσα στις γιορτές και τον πανικό του Καραχάλιου δεν προλάβαμε να σχολιάσουμε την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη συνδιάσκεψη για το Συνέδριο (αν φτάσουν μέχρι εκεί...). Δείτε λοιπόν τι άκουσε από την ομιλία Καμμένοι το θύμα ο ΑΕροψεκασμένος οπαδός και όχι οι σαλτιμπάγκοι που έχουν χωθεί εκεί επειδή ονειρεύονται εξουσία και θέσεις:

Πανικός ή ιδέα μου είναι; "Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ"

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι «ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφορικά με τη λίστα Λαγκαρντ, ενώ υποστηρίζει ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αναπαράγουν χωρίς αιδώ ύποπτες διαρροές και αδιασταύρωτες δήθεν δημοσιογραφικές πληροφορίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιπποκράτους:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ)!!! ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Σεσημασμένος βιαστής που για το ίδιο αδίκημα είχε ξαναμπεί φυλακή αλλά και γείτοντας της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου, είναι το ΚΤΗΝΟΣ που βίασε και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την άτυχη 34χρονη κοπέλλα!

Βίντεο από τις διακοπές της Ζωής που έφαγε το ζώο στην Ξάνθη

Δυο χρόνια πριν κανένας δεν πίστευε ότι παραμονές του 2013 η Ζωή θα έφευγε από τη ζωή με τον πιο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει τη νεαρή κοπέλα να ζει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, από τις διακοπές της στο Φανάρι Κομοτηνής το καλοκαίρι του 2010. Μαζί της ήταν και δυο φίλες της.

Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου

[Το τραγικό είναι ότι οι μισοί έφυγαν στο εξωτερικό ή έχουν να παίξουν μπάλα κανα 6μηνο σαν τον Βλαχοδήμο που ήθελε και Ολυμπιακό τρομάρα του...]

Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2012. Λυμπερόπουλος, Μανιάτης ή Μήτρογλου μάχονται για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα, ενώ Λέτο, Μιραλάς και Σουμπίνιο είναι υποψήφιοι για το βραβείου του καλύτερου ξένου.

Χοχοχο θα 'λεγε ο Πρόεδρος: Δεσμεύτηκε το μισό "Καραϊσκάκη" λόγω Λαυρεντιάδη

Το 50% του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεσμεύεται με συντηρητική κατάσχεση, έπειτα από απόφαση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Βίντεο-Ο Πάχτας διώχνει δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού της Γαλλίας, συναντήθηκε με Χρήστο Πάχτα, δήμαρχο στις Σκουριές Χαλκιδικής, στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ για το κανάλι France2, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα» και θέμα τη δημιουργία μεταλλείων στην περιοχή. Ωστόσο η συνέντευξη είχε μία απρόσμενη εξέλιξη.

Μπράβο στον Παναγιωτόπουλο που έδωσε άδεια να πάει στο εξωτερικό ο σμηνίτης Ματέο... εκτίμησε την προσφορά της Ελένης στο Έθνος

[Με άδεια για το εξωτερικό από το ΓΕΑ έφυγε μαζί με την καλή του ο Ματέο, σαν ελάχιστη αμοιβή για ότι έχει προσφέρει στο έθνος η Ελένη και τις κακουχίες στις οποίες τον επέβαλε ο στρατός επί ένα μήνα!

Θα πούνε κάποιοι μα τι φταίει ο Παναγιωτόπουλος, αφού όλοι όσοι ζητάνε άδειες για εξωτερικό τις παίρνουν....

Υπέρ των Ελλήνων Μειονοτικών ο Αλβανός δήμαρχος Αργυροκάστρου!

Υπέρ των Ελλήνων Μειονοτικών τάσσεται ουσιαστικά ο Αλβανός δήμαρχος Αργυροκάστρου Φλαμούρ Μπίμε (εκλέχτηκε με το σοσιαλιστικό κόμμα), αφού χαρακτηρίζει την απογραφή, που έβγαλε τους Βορειοηπειρώτες μόνο 25.000 και την ορθόδοξη εκκλησία την κατέταξε τρίτη, μετά τους μουσουλμάνους και τους καθολικούς,...

Μάχη τρολ στο twitter

Επίθεση στον Παπαδημούλη έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω twitter:

"Για δες ποιος μιλάει για παιδιά του κομματικού σωλήνα....Ο Παπαδημούλης!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα"

H απάντηση ήταν άμεση από τον Παπαδημούλη:

Πάρτι και όργιο κατασπατάλησης-Δείτε τι ζητούσαν και έπαιρναν οι υπουργοί!

Στον ΕΟΤ τα στόματα ανοίγουν και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού μιλούν για όργιο διασπάθισης του δημόσιου χρήματος με υπουργικές παρεμβάσεις. Ο ένας υπουργός (Άρης Σπηλιωτόπουλος) ζητούσε υβριδικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, ο άλλος (Διονύσης Λιβανός) είχε παραγγείλει ελικόπτερο.

Σαμαράς: Δεν πρέπει να χαθεί το momentum – Να επιταχύνουμε το κυβερνητικό έργο

Την ανάγκη να μην χαθεί το momentum για τη χώρα υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της διυπουργικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Μεγάλη ξεφτίλα Όλγας: Ελεγκτική ομάδα Σταϊκούρα θα ελέγκει τον ΕΟΤ

[Άλλη μια απόδειξη της δυσαρέσκειας του Μαξίμου (δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο Σταϊκούρας θα ελέγξει το υπουργείο χωρίς την έγκριση του Μαξίμου!) στο πρόσωπο της Όλγας η οποία και φυσικά δεν παραιτείται... στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε, γιατί να παραιτηθεί. Βέβαια το βράδυ το MEGA των θείων, θα μας πει ότι η Όλγα το ζήτησε... ε να μη γελάσουμε και λίγο;]

O Xρήστος Σταϊκούρας με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του γνωστοποιεί την...

Όχι της Νάπολι σε πρόταση μαμούθ για τον Καβάνι!

Αρνητικά απάντησε τελικά η Νάπολι στην πρόταση μαμούθ των 55 εκ ευρώ για τον Καβάνι. Ωστόσο όπως είπε ο Τσάκας θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει και τον...

Βίντεο-Τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα του πλανήτη

Δείτε τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα του πλανήτη, στο βίντεο που ακολουθεί:

Έκθετη η Πολιτική(και ΙΣΩΣ και η Στρατιωτική) ηγεσία λόγω ... Λονδίνου...

ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ το ενδιαφέρον που μπορεί να έχει μία πτήση με ιδιωτικό αεροσκάφος ...
Αυτό ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το Υπ. Οικονομικών (αν ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΛΟΥΤΟΥ η ενοικίαση ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ...) και τις εκπομπές κου-κους...

Ας το εξετάσουμε από την πλευρά της ΙΣΟΤΗΤΑΣ που (υποτίθεται...) ότι δίνει η στρατιωτική θητεία...
ΑΝ (λέω ΑΝ ...) αληθεύουν αυτά που αναφέρει το MEGA για τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Μ. Παντζόπουλο ... 

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΟΤ: Τουρίστας ο Καραχάλιος-Με παρέμβασή του δόθηκαν οι επιταγές στο λαμόγιο φίλο του!!

Νέα τροπή παίρνει η απακαλυφθήσα απάτη στον ΕΟΤ αφού οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό οργανισμό τουρισμού καταγγέλλουν, με επίσημα ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, ότι  ο κατηγορούμενος πήρε τα μπλόκ επιταγών από τους ταμίες του οργανισμού μετά από παρέμβαση και πιέσεις της τότε διοίκησης του.

Ούτε στα καλύτερά τους όνειρα δεν φαντάζονταν τέτοια διαφήμιση οι εταιρίες πετρελαιοειδών! (Φώτο)

Κάνουν το σταυρό τους που βρήκαν χιλιάδες κορόϊδα να τους προωθήσουν τέτοιες φωτογραφίες:

H Hurriyet αποκαλύπτει νέα πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο

Η Τουρκία προσπαθεί να εκτοπίσει τις πιθανολογούμενες ελληνικές έρευνες για ανεύρεση υδρογονανθράκων στην περιοχή νοτιοανατολικά του Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, η Turkish Petroleum International Company, θυγατρική της κρατικής εταιρείας της Τουρκίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet...

Λαμόγια ΠΑΣΟΚ: Κρίμα! Δεν προλάβαμε να φάμε τόσα όσα οι προϊστάμενοί μας

Νέες καταγγελίες για όσους στο ΠΑΣΟΚ «απολαμβάνουν τις βίλες τους» ενώ οι ίδιοι δεν έχουν πληρωθεί ούτε το μέρος του Δώρου Χριστουγέννων που τους είχαν υποσχεθεί κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι του κόμματος.

Καραχάλιος: Γιατί παραιτήθηκα

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του “Alpha 989″ όπου και μίλησε αναλυτικά για την υπόθεση απόπειρας υπεξαίρεσης χρημάτων του Οργανισμού, με πρωταγωνιστή ειδικό σύμβουλο που ο ίδιος επέλεξε, για την απομάκρυνσή του αλλά και τις σχέσεις του με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, για το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διαπιστώνει “μαύρη τρύπα” 12 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του Οργανισμού, ενώ πέρασε και στην αντεπίθεση κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΕΟΤ Κώστα Ράντου ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει απαξιωτικές αναφορές για το πρόσωπό του, μιλώντας στον ίδιο σταθμό το πρωί, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του συνδικαλιστή.

Θησαύρισαν όσοι επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα

80% ήταν το κέρδος που αποκόμισαν οι επενδυτές, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2012 πήραν την τολμηρή απόφαση να επενδύσουν σε ελληνικά ομόλογα.

Κοσμοσυρροή στην Τουρκία: πάνε άντρες από το εξωτερικό να εμφυτεύσουν μουστάκια

Ο ούτως ή άλλως ανθηρός τουρισμός υγείας της γειτονικής Τουρκίας γίνεται τελευταία περισσότερο... τριχωτός. Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του Guardian, άντρες από το εξωτερικό καταφτάνουν στην Τουρκία για να βάλουν εμφυτεύματα μουστακιών και γενειάδας!

ΕΛΣTΑΤ: Μείωση 19,5% του ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου στο δεκάμηνο

Στο ποσό των 2.707,1 εκατ. ευρώ (3.501,5 εκατ. δολάρια) ανήλθε η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά τον μήνα Οκτώβριο 2012 έναντι 2.483,3 εκατ. ευρώ (3.393,5 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2011 παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 9,0%.

Ανεπίσημο ακόμα: Διαφέρουν οι δύο λίστες Λαγκάρντ

Διαφορετική μορφή έχει η νέα λίστα Λαγκάρντ που έφτασε πρόσφατα από το Παρίσι με αυτή που παρέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κυβέρνηση.

Μιχαλολιάκος τα λέει μια χαρά: Μπουρζουάδες του κερατά, μπολσεβίκοι γιαλαντζί οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ

Αναρχοκομμουνιστές, «μπουρζουάδες» και «μπολσεβίκοι γιαλαντζί», υπηρέτες των καπιταλιστών. Αυτοί ειναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που είχε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, για τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το κόμμα του διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

ΠΑΕ ΠΑΟ: Ωρα για την ηρωϊκή έξοδο του Φεϊζάλ

Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την -νέα- ηρωϊκή έξοδο του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ετσι ερμηνεύουν τις σημερινές (27/12) δηλώσεις του Βλάση Τσάκα περι κωλυσιεργίας  και επικοινωνιακού παιχνιδιού από μέρους της ΠΑΕ.

BINTEO- H Μπακογιάννη για το νέο φορολογικό

Με την φράση " Έχω την αίσθηση ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλήθηκε" η βουλευτής Επικρατείας Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε το φρολογικό νομοσχέδιο να είναι δίκαιο και λογικό, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στις 20 - 12 - 12

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

ΞΕΦΤΙΛΑ!! ΜΟΝΟ δύο στους τρεις Βρετανούς υπέρ των γκέι γάμων! Οι υπόλοιποι ντράπηκαν να πούνε ΝΑΙ

Αυξανόμενο ποσοστό των Βρετανών, τα δύο τρίτα έναντι του 45% το Μάρτιο, υποστηρίζουν τον πολιτικό γάμο μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, ένα θέμα πάνω στο οποίο το Κοινοβούλιο πρόκειται να νομοθετήσει στις αρχές του 2013, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα "Γκάρντιαν".

Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δείχνουν ότι η 32χρονη από την Ξάνθη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και...

Πιέζουν οι Άγγλοι για γρήγορη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Υπέρ της αναζωογόνησης των συνομιλιών για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ τάσσεται η βρετανική εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάιμς σε κύριο άρθρο της, εκτιμώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ωφελούσε και τις δύο πλευρές.

Υπό μορφή αρχείων η λίστα Λαγκάρντ - Οι γάλλοι αξιωματούχοι έδειξαν το υλικό στο κομπιούτερ προς επιβεβαίωση ότι παραδίδουν την αυθεντική

Εντατικούς ελέγχους μεταξύ των δύο καταλόγων που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς (Λίστα Λαγκάρντ) πραγματοποιούν στο ΣΔΟΕ με τον συντονισμό και την επίβλεψη των κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.

Κώστας Βουτσάς: «Ο Αυτιάς είναι μεγάλος σάλιαγκας και γλείφτης»

Στο "ΤV Έθνος" έδωσε συνέντευξη ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς. Όταν ρωτήθηκε ποιο πρόσωπο της τηλεόρασης δεν θέλει να βλέπει στην οθόνη του, ο Κώστας Βουτσάς απάντησε:

Σήμερα ήταν η σειρά του πατέρα του καθεστωτικού ληστή να τις "φάει" από τον Άδωνι (βίντεο)

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Βούτση ή γνωστού και ως "πατέρα του καθεστωτικού ληστή" για τη Βίλα Αμαλία (αμφισβήτησε μέχρι και ότι υπήρχαν μπουκάλια για μολότοφ!!) και όχι μόνο.

«Καλύπτετε τους κουκουλοφόρους» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε το κυβερνών κόμμα με τους Απριλιανούς.

"Μπροστά από την εποχή του" ο Μητσοτάκης

Eίκοσι σχεδόν χρόνια από την πτώση της κυβέρνησής του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, καταγράφει για πρώτη φορά τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του σ' ένα βιβλίο που έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης, πριν ακόμη από την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο ειδικός σύμβουλος είχε προσληφθεί για να «ξεβρωμίσει» τον ΕΟΤ!

Αναστάτωση αλλά και προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού με την αποκάλυψη της απάτης του ειδικού συμβούλου του πρώην Γ.Γ ΤΟΥ ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου.

Αντιδράσεις και στη Βρετανία για το Corpus Christi

Μια φημολογία που διαδόθηκε στην Βρετανία ότι το θεατρικό έργο «Corpus Christi» θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, οδήγησε πολλούς Βρετανούς να διαμαρτυρηθούν στο Βρετανικό Συμβούλιο Ταξινόμησης Ταινιών(BBFC). Οι διαμαρτυρίες ξεπέρασαν φέτος σε αριθμό ακόμα και εκείνες που είχε δεχθεί το συμβούλιο για την ταινία «Batman: The Dark Knight» του 2008, η οποία θεωρήθηκε πολύ σκοτεινή και βίαιη.

Χριστούγεννα 1809, ο Λόρδος Βύρων φτάνει στην Αθήνα.Τι είδε, τι έγραψε

«Θα πάω τώρα στην Αθήνα να σπουδάσω τα νέα ελληνικά, που διαφέρουν πολύ από τα αρχαία, αν και στις ρίζες τους μοιάζουν», έγραφε ο Λόρδος Βύρων σε επιστολή του από την Πρέβεζα προς τη μητέρα του στις 12 Νοεμβρίου 1809.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται… Τουριστική «αναγέννηση» της Ελλάδας

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΟΡΛΙΑΦΑΚΗ

Η Ελλάδα επανέρχεται στην τουριστική προτίμηση των Γερμανών. Για το καλοκαίρι του 2013 καταγράφεται αύξηση των κρατήσεων που φτάνουν συνολικά το 8%, ενώ τα πακέτα είναι για φέτος πιο φτηνά.

Δένδιας εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για το γιουχάισμα από 4-5 αναρχικούς για τη βίλα Αμαλία: Η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το επεισόδιο στην Κέρκυρα, όπου 4-5 άτομα τον αποδοκίμασαν.

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα left.gr το βράδυ της Τετάρτης.

Σοκ στην Ξάνθη: Βίασαν και έκαψαν ζωντανή 32χρονη

Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα.

Γιόρτασε το χειμερινό ηλιοστάσιο ο Κασιδιάρης... μπορεί να θυσίασε και στον θεό Ήλιο καν κόκορα... [φώτο]

[Παγανιστικές αηδίες που ανθούν στα υψηλά κλιμάκια της Χρυσής Αυγής... κατά τ' άλλα ο Παναγιώταρος μπούκαρε στο θέατρο επειδή θίχτηκε που "του" έβριζαν τον Ιησού στον οποίο προσεύχεται κάθε Κυριακή στην Εκκλησία... καλά κρασιά...]

Κάποιο «γυμνό βουνό» της Αττικής επέλεξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου για να τιμήσει το χειμερινό Ηλιοστάσιο, μια «νέα Χρυσή Αυγή που ανατέλλει» όπως έγραψε, και όχι φυσικά για να περιμένει το τέλος του κόσμου που δεν ήρθε ποτέ.

Ο Παπαδημούλης γλύφει τον Αλέξη

Πλήρη πολιτική κάλυψη για το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Λατινική Αμερική, παρείχε στον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. με συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στο ραδιόφωνο του “Alpha”.

Να και κάτι θετικό...

Και ας ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ορισμένοι...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

«Μικρή ήμουν θλιμμένη και κομουνίστρια», δηλώνει 37χρονη σταρ


Από τις δεκάδες celebrities που πόσταραν αυτές τις γιορτές φωτογραφίες τους, την παράσταση έκλεψε η Μίλα Γιόβοβιτς που ξέθαψε από το σεντούκι της μια φωτό της από την Ρωσία των 70s στην οποία μεγάλωσε.

Μπόμπολας στο Stern για τη φορολόγηση των πλούσιων: Το μεγάλο κεφάλαιο βρίσκει πάντα τρόπους να αποφύγει τους φόρους

Πάλι εκθέτουν τον Σαμαρά λόγω Παπασταύρου που είναι στη λίστα Λαγκάρντ...

Εκτενές άρθρο για τα «πανίσχυρα οικονομικά τζάκια» περιλαμβάνει το γερμανικό περιοδικό Stern στο τεύχος που κυκλοφορεί με τίτλο «Μονοπώλιο των εκατομμυριούχων» και ισχυρίζεται ότι εδώ και πολλές γενιές 2.000 οικογένειες διαμόρφωσαν το υπάρχον σύστημα και αποκόμισαν τεράστια κέρδη.