18 Φεβρουαρίου 2013

Νέα στοιχεία: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Πιστόριους - Στίνκαμπ που εξόργισε τον αθλητή

Λίγες ώρες απομένουν για να οδηγηθεί για δεύτερη φορά ο Όσκαρ Πιστόριους στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί και όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έπαυλη του Νοτιοαφρικανού Ολυμπιονίκη και Παραολυμπιονίκη, βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, στεροειδή, και το αιματοβαμμένο ρόπαλο το οποίο είναι στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Φήμες κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση του Πιστόριους με την Ρίβα. Πρόκειται για τον ράπερ Μάριο Ογκλε.

Ο Πιστόριους υποψιαζόταν ότι ο διάσημος ράπερ, που πρωταγωνιστούσε και εκείνος στο ριάλιτι μαζί με την Ρίβα, είχε κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση της. Η υποψία του είχε γίνει εμμονή και μάλιστα δεν ήθελε η σύντροφος του να έχει καμία απολύτως επαφή με εκείνον.

Ζήτησε ιερέα για να προσευχηθεί

Ο διάσημος αθλητής κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Μπρούγκλιν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βόρειας Αφρικής, ο Πιστόριους ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον επισκεφθεί ιερέας προκειμένου να προσευχηθεί, ενώ την ίδια ώρα πηγές από το περιβάλλον του εκφράζουν φόβους ότι θα αυτοκτονήσει.

«Είδαν την ιερέα με τα χέρια της στο κεφάλι να προσεύχεται γι’ αυτόν» είπε ανώνυμα αστυνομική πηγή. Στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένεια του και ο δικηγόρος τους.

Απαγόρευε τα ψηλά τακούνια και τα σκουλαρίκια

Πίσω από την λαμπρή καριέρα του κρυβόταν ένα σκοτεινός χαρακτήρας. Πρώην ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στην «The Star οf Johannesbourg» και έδειξε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας το σημάδι στον τοίχο εστιατορίου του Γιοχάνεσμπουργκ από σφαίρα που έριξε ο Πιστόριους πριν από δυο εβδομάδες.


Όπως αποκάλυψε ο Μπάτσελορ, η σχέση του Πιστόριους και της πρώην φίλης του Σαμάνθα Τέιλορ δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Η νεαρή γυναίκα έχει δηλώσει ότι ο αθλητής οδηγούσε με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα, ότι την αγνοούσε όταν τον παρακαλούσε να μειώσει ταχύτητα και ακόμα ότι της απαγόρευε να φοράει ψηλά τακούνια και σκουλαρίκια.

Βρισκόταν υπό μια «απίστευτη πίεση»


Επίσης, ο πρώην διευθυντής του Λυκείου του αθλητή στην Πρετόρια, Μπιλ Σρόντερ, υποστήριξε ότι ο Πιστόριους βρισκόταν συνεχώς υπό μια «απίστευτη πίεση». «Αναρωτιέται κανείς τι ρόλο έπαιξε η απίστευτη πίεση στην οποία βρισκόταν συνεχώς ο Όσκαρ. Ελπίζω μόνο να υπάρχουν ελαφρυντικά. Ελπίζω να ήταν ένα ατύχημα και όχι μια εν ψυχρώ δολοφονία. Όμως, τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Ένας μύθος κατέρρευσε», τόνισε.

Ο Σρόντερ πρόσθεσε ότι ο Πιστόριους δεν αναφερόταν ποτέ στη φίλη του κατά τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες. «Δεν μιλούσε ποτέ για τις φίλες του μαζί μου. Γνώριζα ότι είχε επιτυχία στις γυναίκες γιατί ήταν όμορφος και χαρισματικός», προσέθεσε.

star.gr