12 Ιανουαρίου 2013

LIVE: Σκόραρε ξανά ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά: 0-2

Του άρεσε πολύ η Λιβαδειά του διαιτητή Βοσκάκη και δεν του πάει η καρδιά να το λήξει. Έτσι, μετά το γκολ του Τζεμπούρ στο 97' σκόραρε κι ο κεντρικός φορ της ομάδας ...

Απάντηση από το ΠΑΣΟΚ στους ισχυρισμούς της Κωνσταντοπούλου και κάρφωμα Διώτη τον οποίο αναφέρει σαν "συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ"!

Οι επίδοξοι μιμητές του επιθεωρητή Κλουζώ ξεκινούν νέο γύρο δήθεν «αποκαλύψεων» αναφέρει η ανακοίνωση που επισημαίνει ότι ο Βενιζέλος εκείνες τις μέρες, που αναφέρει η Κωνσταντοπούλου, είχε αλλεπάλληλες συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Διώτη, τον οποίο χαρακτηρίζει "συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ" και τον κατηγορεί...

Σαμαράς: Περιθωριακό κόμμα διαμαρτυρίας ο ΣΥΡΙΖΑ

"Είμαστε ανοιχτοί σε όσους θέλουν μεταρρυθμίσεις". Με αυτή τη φράση ο Πρωθυπουργός απευθύνει προσκλητήριο σε ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και προσώπα, που θέλουν να προχωρήσει η μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Ελλάδας. Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, κρατά χαμηλούς τόνους προειδοποιώντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, ξεκαθαρίζει όμως ότι «γλιτώσαμε τη δραχμοφοβία».

Μαξίμου:Προτεραιότητα η επιβολή του νομου

Είναι φανερό ότι η επιχείρηση εφαρμογής του νόμου στο κέντρο της Αθήνας παράλληλα με την προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης αποδίδει καρπούς, λένε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Προδοσία από ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ!! Στήνουν κάλπες αντί για κρεμάλες

Αλαλούμ στα κόμματα για την ψηφοφορία της προανακριτικής-Γιατί ανησυχεί το Μαξίμου;

Την Τρίτη κατά πάσα πιθανότητα θα αποφασίσουν τα κόμματα για το πόσες κάλπες θα στηθούν. Η πρόταση από το Μαξίμου είναι να στηθούν τρις κάλπες, μια για κάθε πρόταση.

Δήμαρχος σβήνει χρέη...Μουσουλμάνων

Ο Δήμος Αρριανών φρόντισε να διαφημίσει την απόφασή του να παραγράψει οφειλές δημοτών από τέλη ύδρευσης και καθαριότητας για τη χρονική περίοδο από 1-01-1984 έως τις 31-12-2006, αλλά δεν περίμενε ότι αυτή η απόφαση θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνική διαμάχη μεταξύ κατοίκων του ίδιου Δήμου.

«Ωνάσης» για μια... νύχτα!

Από το ναδίρ στο ζενίθ και από «άρχοντας» της Θεσσαλονίκης στο τίποτα. Σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, πρωταγωνιστής στην υπόθεση της υπεξαίρεσης-μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η ζωή του Παναγιώτη Σαξώνη, του ταμία του δήμου, που έφτασε να γίνει ιδιοκτήτης μπουζουξίδικων, να είναι παράγοντας ομάδας μπάσκετ, να κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα, ρολόγια και ρούχα, αποτελεί μια νεοελληνική πραγματική ιστορία του ρόλου του Δημήτρη Χορν στη θρυλική ταινία «Μια ζωή την έχουμε».

Βίντεο: Ο αναρχικός καραγκιόζης του ΣΥΡΙΖΑ ντυμένος Σούπερμαν... για πολλές μπάτσες λέμε...

Ο "αναρχικός" superman, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, σε μεγάλα κέφια.
Αυτός είναι μεγαλύτερο ταλέντο απ΄τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ! Απολαύστε τον:

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Λαό με θεσμική αντεπίθεση Σαμαρά

Οι εξελίξεις στην οικονομία εδώ και περίπου ένα μήνα βαίνουν σχετικά καλά. Και δεν εννοούμε ότι ξαφνικά ο κόσμος πλούτισε, η ανεργία μειώνεται και η Ελλάδα έγινε η Γη της Επαγγελίας. Ωστόσο, η αποφυγή του Grexit με το κόστος που όλοι πληρώνουμε, είναι ένα καλό σημάδι. Διαφορετική θα ήταν η εικόνα της χώρας αν είχε χρεοκοπήσει και αναγκαζόταν να βγει από το ευρώ, αυτό το ομολογούν όλοι πλέον, εκτός από τους… αναρχικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτος νεκρός στο Ράλι Ντακάρ

Όχι τυχαία, το Ράλι Ντακάρ αποτελεί τον πιο δύσκολο, πιο επικίνδυνο αγώνα παγκοσμίως. Πράγμα που δεν άλλαξε με τη μεταφορά του από τα εδάφη της Αφρικής, σε αυτά της Νότιας Αμερικής.

Σε κώμα δύο μαθήτριες από ναρκωτικά σε υπο κατάληψη σχολείο στα Ιωάννινα

[Δεν πειράζει μωρέ! Όπως λένε  οι μαλάκ@@ και ο ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις καταλήψεις "τα παιδιά πρέπει να ζήσουν την επανάστασή τους γιατί τους κλέβουμε τα όνειρα"... και τα βρίσκουν στον πολιτισμό και τη μόρφωση της κατάληψης...]

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο 15χρονες μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, που τελεί υπό κατάληψη κι όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Νέα αντεθνική πρόκληση από Ρεπούση

Τα λίγο έως πολύ γνωστά επικίνδυνα παιχνίδια της στα εθνικά θέματα συνεχίζει η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜ.ΑΡ.) και φυσικά η γνωστή -από τον περίφημο «συνωστισμό» στη Σμύρνη- και μη εξαιρετέα Μαρία Ρεπούση. Το τελευταίο «επεισόδιο» σε αυτό το αντεθνικό κρεσέντο έχει να κάνει με τη μη υποστήριξη της τροπολογίας που κατέθεσαν πριν από τις γιορτές βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για τους ιεροδιδασκάλους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και ταυτόχρονα την ενίσχυση της φοίτησης μουσουλμανοπαίδων στα δημόσια σχολεία της περιοχής, αλλαγές στις οποίες αντιδρά έντονα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής!

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Σε διαφημιστικό σποτάκι η γυναίκα του «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Πρώτα γνωρίσαμε την … Ευγενία και μετά τον σύζυγο βουλευτή της … δείτε και θυμηθείτε πού την έχετε ξαναδεί

Η αρχηγός του Μετώπου των Γυναικών της Χρυσής Αυγής είναι η σύζυγος του βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή, Ευγενία Χρήστου.

Τι κάνουν σήμερα οι άνθρωποι των πρώην Πρωθυπουργών;

Οι πιο στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου και του Καραμανλή δρουν … πίσω αποδυναμωμένοι και πίσω από τα φώτα

Υπήρξαν οι πιο στενοί συνεργάτες των δύο πρώην πρωθυπουργών. Οι Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου δεν έκαναν... βήμα χωρίς τη συμβουλή τους. Κάποια στιγμή όμως η παντοδυναμία τους χάνεται και οι στενοί συνεργάτες, το γνωστό «περιβάλλον», απομακρύνονται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πατέρα, έμαθες τα νέα του (κομμουνιστικού) Κολωνακίου;

Τα μαντάτα του κομμουνιστικού Κολωνακίου τα άκουσες πατέρα;

Ο Αλέξης πηγαίνει στον Σόιμπλε να του πει πως τα χρέη της Ελλάδας θα παραγραφούν, όπως παραγράφηκαν της Γερμανίας μετά τον πόλεμο…

Δέος από το γιγαντιαίο σύννεφο σκόνης στην Αυστραλία - Εντυπωσιακό video και φωτογραφίες


Το φαινόμενο καταγράφηκε στις ακτές της Αυστραλίας στις 9 Ιανουαρίου - Τον Σεπτέμβριο του 2009 κόκκινη σκόνη είχε "πνίξει" το Σίδνεϊ - Ένα μήνα αργότερα, οδηγός πέρασε μέσα από σύννεφο σκόνης με το αυτοκίνητό του - ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες και video

Πάλι γκολάκι ο Καραγκούνης (βίντεο)

Έχει πάρει… φωτιά ο Γιώργος Καραγκούνης, αφού σκόραρε και πάλι με φοβερό σουτ, στον αγώνα πρωταθλήματος με την Γουίγκαν, που βρίσκεται σε εξέλιξη (1-0)!

Τις πταίει, κύριε Τσίπρα;

του Κώστα Ρεσβάνη

Σε χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη ό Αλέξης Τσίπρας απέδωσε τη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ με τη φράση «όταν ο λαός δεν είναι στο προσκήνιο η δυναμική του κόμματος έχει κάμψη». Δεν κατανόησα ακριβώς τι σημαίνει η λέξη «προσκήνιο», αλλά δεν πειράζει. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω είναι πώς η έμμεση κριτική του λαού που δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, δεν έχει κανένα αντίκρισμα αν πρώτα δεν κατατεθούν δημόσια τα λάθη του ίδιου του κόμματος. Ας επιχειρήσω μια εντελώς περιληπτική καταγραφή των, κατά τη γνώμη μου, λαθών.

1) Ανυπαρξία ενιαίας γραμμής.

Μυστηριώδεις κατασκευές στην έρημο της Κίνας (φώτο)

Ενας πρώην αναλυτής της CIA ανακάλυψε στο Google Earth εικόνες από δορυφόρο που απεικονίζουν κάποια περίεργα κτίρια στην νοτιοδυτική Κίνα.

Τα κτίρια που εντόπισε στην Δυτική έρημο της Κίνας ο Αλεν Τόμσον είναι πολύ μεγάλα και εκτιμάται ότι κατασκευάστηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, ενώ απέχουν πολύ από την πιο κοντινή πόλη, την Κάσγκαρ.

Πουλάει κι άλλο ακίνητο ο Καραμανλής

Γιατί «αγοράζει» πωλητήρια ο πρώην πρωθυπουργός;

Μετά το γραφείο στο Κολωνάκι ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται ότι θέλει να πουλήσει κι άλλο ακίνητο που έχει στην κατοχή του. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει προμηθευτεί με αρκετά … πωλητήρια.

Ντοκουμέντο!! Δείτε από πότε ήξεραν για τη λίστα καταθετών στην Ελβετία

Το ΥΠΕΞ είπε πριν μερικές μέρες ότι έδωσε τη λίστα στον Παπακωνσταντίνου το Σεπτέμβριο του 2010, ενώ ο Παπακωνσταντίνου άλλοτε λέει ότι την πήρε τον Οκτώβριο του 2010 και άλλοτε το Δεκέμβριο του 2010. Δείτε όμως τι είχε γράψει στις 22 Αυγούστου του 2010 το παχύδερμο και τι διεμήνυε ο Παπακωνσταντίνου σε όσους έχουν λεφτά στην Ελβετία... για ξεκάρφωμα εννοείται γιατί μετά αποδείχθηκε ότι δεν ήθελε να τους ακουμπήσει:

Νίκος Λυγερός: Η τελική φάση της θέσπισης της ΑΟΖ

Νίκος Λυγερός: Η τελική φάση της θέσπισης της ΑΟΖ
Τώρα που φτάσαμε επιτέλους στην τελική φάση της θέσπισης της ελληνικής ΑΟΖ, έχουμε διάφορους, για διάφορους λόγους, που προσπαθούν να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που δεν ακυρώνουν επίσημα την όλη προσπάθεια, αφού λένε ότι πρέπει να γίνει, αλλά μας εξηγούν ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα. Έχει ενδιαφέρον αυτή η προσέγγιση με την έννοια του παράλογου, αφού η ΑΟΖ υπάρχει επίσημα από το 1982 με το Δίκαιο της Θάλασσας και τον κυρωτικό νόμο του 1995 που ψηφίσαμε στη Βουλή των Ελλήνων.

Έτοιμος να διαβεί τον Ρουβίκωνα της ΑΟΖ ο Πρωθυπουργός

Ο κ. Σαμαράς, τα σενάρια έντασης με την Τουρκία και πως αντιμετωπίζονται
Toυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Αποφασισμένο να προχωρήσει με την ανακήρυξη ΑΟΖ, παρά τις αντιρρήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών, φέρουν συνεργάτες του τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που εξακολουθεί πάντως να δέχεται αντιφατικές εισηγήσεις, αλλά και είναι δέκτης αντιφατικών μεταξύ τους διεθνών πιέσεων.

Τομ Κρουζ: «Αφού έγινε ο Αρνι κυβερνήτης, εγώ κάνω για πρόεδρος»

[Ο Κρουζ θεωρείται υψηλόβαθμο μέλος της αίρεσης της Σαϊεντολογίας και λέγεται ότι ένας από τους λόγους χωρισμού του από τη σύζυγό του Κέιτ Χολμς ήταν το ότι επέμενε να προσηλυτίσει την κόρη τους, Σούρι.]

Ο αμερικανός ηθοποιός Τομ Κρουζ εξέφρασε την επιθυμία του να πολιτευτεί, σύμφωνα με ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου. Το «Going Clear: Scientology, Hollywood and the Prison of Belief» («Οδεύοντας στη διαύγεια: Η Σαϊεντολογία, το Χόλιγουντ και η φυλακή της πίστης») του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Λόρενς Ράιτ υποτίθεται πως θα βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, την οποία ασπάζεται ο 50χρονος αστέρας του Χόλιγουντ.

Ψεύδη, παραπληροφόρηση και προπαγάνδα από τους New York Times


Άκρως παραπλανητικό, απόλυτα κατευθυνόμενο και με σωρεία ψευδών στοιχείων δημοσίευμα (δείτε εδώ) για την Άμυνα της χώρας φιλοξενεί η εφημερίδα New York Times, το οποίο ανακάλυψε μία δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen στις 12 Νοεμβρίου 2012 ότι μόνο δύο ευρωπαϊκά κράτη-μέλη της Συμμαχίας δαπανούν για την Άμυνα ποσοστό μεγαλύτερο του 2% του ΑΕΠ.

Εύλογη η απορία του Κυριάκου

"Αλήθεια όταν ο Τσίπρας πάει στον Σόιμπλε θα πάρει μαζί του και...

Γονείς από τη Νιγηρία απέκτησαν λευκό μωρό! (βίντεο)

«Δεν ξέρω τι να πω! Στην αρχή εξεπλάγην όταν είδα τα ξανθά μαλλιά αλλά αμέσως είχα την ανάγκη να το αγκαλιάσω» δήλωσε η μητέρα που γέννησε ένα λευκό μωρό ενώ η ίδια και ο σύζυγός της προέρχονται από τη Νιγηρία.

Παπαριές Κωνσταντοπούλου: Βενιζέλος-Διώτης συναντήθηκαν την ημέρα της μεταγραφής του usb;

[Ε, και τι έγινε που συναντήθηκαν; Ψιρίσματα ΣΥΡΙΖΑίϊκα...]

Νέα ερωτήματα για τις συναντήσεις Βενιζέλου-Διώτη, έθεσε πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τη κα Κωνσταντοπούλου, ο ισχυρισμός του κ. Βενιζέλου ότι συναντήθηκε με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, μετά από την 8η Ιουλίου 2011, δηλαδή μετά από την μεταγραφή του usb της λίστα Λαγκάρντ, δεν ευσταθεί.

ΝΔ:Δεν φοβίζουν οι νυχτοβάτες

«Ας ξέρουν οι νυχτοβάτες ότι δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν σε τοπικά γραφεία του κόμματος.

ΝΔ: "Σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για να διώξει τις επενδύσεις από τη χώρα"

Τι αναφέρει σε non paper η Νέα Δημοκρατία

Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει η Συγγρού με non paper στο οποίο καταγράφονται οι δηλώσεις του Γραμματέα ΚΠΕ-ΣΥΝ κ. Δημήτρη Βίτσα, σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα. Ο κ. Βίτσας σημείωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα σταδιακά θα διώξουν όλους τους επενδυτές και πάρουν πίσω την περιουσία του κράτους.

Αναφέρεται στο non paper:

Ρόμπα έγινα οι Γάλλοι στις χθεσινές στρατιωτικές επιχειρήσεις: Δύο Γάλλοι στρατιώτες και ένας όμηρος νεκροί στη Σομαλία, ένα ελικόπτερο κατερρίφθη στο Μάλι

Δύο Γάλλοι στρατιώτες και ένας Γάλλος όμηρος σκοτώθηκαν το Σάββατο στη διάρκεια αποτυχημένης επιχείρησης απελευθέρωσης στη Σομαλία, ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Άμυνας.

Κομάντο με τη συνδρομή ελικοπτέρων πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά ισλαμική βάσης στην πόλη Μπούλο Μάρερ.

Επανέρχεται ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης

Ποιοι θα είναι οι συντελεστές φορολόγησης για ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σκάφη αναψυχής, πισίνες κ.α.


Επανέρχεται ο φόρος επί των στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης των φορολογούμενων με διάταξη που προστέθηκε στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο νέος φόρος θα επιβληθεί ως εξής:

Πρωινές μαλακ@@ς: "Αυτά θα πει ο Αλέξης στον Σόιμπλε"

«Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα πουν στον κ. Σόιμπλε αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός να του πει», ανέφερε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι

Είναι και μαζόχας! Πάλι ερεθίστηκε ο Νάκος μόλις είδε την Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου οι οποίοι ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτικό σταθμό.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι...

Αλλάζουν όλα στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης

Από τις 19 Ιανουαρίου οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης γίνονται αυστηρότερες και ακριβότερες, αλλάζουν οι κατηγορίες με τη δημιουργία νέων και μειώνεται ο χρόνος ισχύος των διπλωμάτων οδήγησης.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Οι δράστες τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην είσοδο των γραφείων στην Αργυρούπολη και στην Κυψέλη

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα, τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αργυρούπολη και την Κυψέλη.

Βίντεο αποκάλυψη: αυτός είναι ο μυστικός σύμβουλος Οικονομικών του Τσίπρα!

Σας αποκαλύπτω σήμερα τον μυστικοσύμβουλο του Αλέξη για την Οικονομία! Πρέπει σίγουρα να είναι καθηγητής του Βαρουφάκη και των υπόλοιπων αυθεντιών της Οικονομίας! Πάει να τον πλασάρει στον Σόιμπλε για να τον καθησυχάσει για τα λεφτά που μας έχουν δανείσει οι Γερμανοί φορολογούμενοι:

Η γεωστρατηγική της ΑΟΖ

Τουρκία και Η γεωστρατηγική της ΑΟΖΌταν η Τουρκία δηλώνει ότι θα ανακηρύξει και αυτή ΑΟΖ,έχουμε τους δικούς μας φοβικούς που αναρωτιούνται τι θα κάνουμε. Το γελοίο του ερωτήματος προέρχεται από την απλή απάντηση που δίνει όχι η Ελλάδα, αλλά το ίδιο Δίκαιο της Θάλασσας. Ανακήρυξη μπορεί να γίνει από ένα κράτος, το οποίο έχει υπογράψει το Δίκαιο της Θάλασσας. Κατά συνέπεια αν η Τουρκία θέλει όντως να θεσπίσει την ΑΟΖ της και είναι όντως δικαίωμά της, και μάλιστα μονομερώς, όπως το προβλέπει η διαδικασία, πρέπει πρώτα...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Εγώ και ο Βαρδινογιάννης

Δείτε το:

Να και μια εταιρία που κάνει προσλήψεις!! Δείτε τι επαγγέλματα χρειάζονται!

Η Biohellenika, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία υποστήριξης αυτόλογων κυτταρικών θεραπειών και κρυοσυντήρησης θεραπευτικών κυττάρων, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξής της, ζητά να προσλάβει 10 νέους συνεργάτες, χωρίς προϋπηρεσία για την κάλυψη επτά νέων θέσεων στο τμήμα ενημέρωσης-εξυπηρέτησης πελατών και στις ειδικότητες...

Βρέθηκε ο αμερικανός υπουργός που υπογράφει σαν τον Ρουπακιώτη με μια... κατσαρή γραμμή [εικόνα]

Αντικείμενο χιουμοριστικών συζητήσεων στις ΗΠΑ έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες η υπογραφή του νέου υπουργού Οικονομικών Τζακ Λου, ο οποίος υπογράφει σαν τον δικό μας υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με μια... κατσαρή γραμμή!

Τα Έβερεστ προσφέρουν μειωμένες τιμές σε αστυνομικούς και πυροσβέστες

Συνάντηση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και των Αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. με στελέχη της εταιρείας Everest και του εθελοντικού Φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», για να τους ευχαριστήσουν για την πρωτοβουλία να προσφέρουν τα καταστήματα Everest μειωμένες τιμές, στο ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, που εκτελεί υπηρεσία

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (φώτο)

Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ...

Χριστίνα Μουστάκα: Ποιό είναι το ρεκόρ της στο σεξ;


Η Χριστίνα Μουτσάκα είναι μια από τις πιο καυτές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Με τις δηλώσεις της, όμως, καταφέρνει να ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη και να δημιουργεί για συγκεκριμένη εικόνα γύρω από το όνομα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε:

Στουρνάρας: «Τσάμπα μάγκες» στον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κλείνοντας τη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο κ. Στουρνάρας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι...

Παπαδημούλης: Ο Βορίδης τα λέει «τσεκουράτα» – Βορίδης: Έχω κριθεί (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο κ. Βορίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έκρηξη κοινωνικής βίας μέσω της ρητορικής του, ενώ ο κ. Παπαδημούλης του απάντησε ότι "μπορεί να τα λέει τσεκουράτα, όμως αλλά πριν από 25 χρόνια κρατούσε τσεκούρια".

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς στα σπίτια των δημοσιογράφων


Με ανάρτηση που δημοσιεύεται στο indymedia, που φιλοξενεί ως είθισται τις ανακοινώσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων, η οργάνωση με τον περισπούδαστο τίτλο...

Παίζει δυνατά το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" ( Република Вардарска )

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του Βουλγαρικού Focus , η εφημερίδα «Nova Makedonija» των Σκοπίων, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Νίμιτς σε Αθήνα και Σκόπια, αναφέρει δύο πιθανά ονόματα για την οριστική ονομασία του γειτονικού κράτους:

Πέρασε το φορολογικό με 162 "ναι"

Το φορολογικό νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Στην ονομαστική ψηφοφορία έλαβαν μέρος 288 βουλευτές. Το αποτέλεσμα έxει ως εξής: