03 Μαρτίου 2013

Αυτές είναι οι διάσημες, σέξυ και πιο δημοφιλής στα social media [εικόνες]

Η Tyra Banks αναδεικνύεται η βασίλισσα των ηλεκτρονικών μέσω κοινωνικής δικτύωσης με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να την παρακολουθούν στενά.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και όχι μόνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Modelinia έχει τους περισσότερους φίλους με...

Παραιτήθηκε ο καρδινάλιος σούργελο: Ήταν αδερφή και καταφερόταν κατά των ομοφυλοφίλων!

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας της Σκωτίας, καρδινάλιος Κιθ Ο' Μπράιαν, παραδέχθηκε πως η σεξουαλική του συμπεριφορά «έπεσε πολύ κάτω από τα πρότυπα που αναμένει κανείς από έναν ιερέα».


Βίντεο: Τώρα όμως δεν τη γλιτώνουμε την ταξιδιωτική οδηγία για τα αδέσποτα!

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από την άφιξη των εκπροσώπων της Τρόικας στο Υπουργείο Οικονομικών, για τη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα.


Θα κριθεί από τις πράξεις του και ελπίζουμε να αποδειχθεί Αναστασιάδης και όχι ΑναΝστασιάδης

του Μιχάλη Ιγνατίου

Συνηθίζουμε να λέμε, κάθε φορά που ορκίζεται νέος πρόεδρος ή πρωθυπουργός, πως πρέπει να του δίνεται χρόνος μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά του και να αρχίσει δουλειά από κοινού με τα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου. Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης δεν μπορεί να ‘ναι εξαίρεση στον κανόνα, ανεξάρτητα από συμπάθειες και αντιπάθειες και ανεξάρτητα από την κριτική -μερικές φορές οξύτατη- στα έργα και τις ημέρες του, στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Δείτε το βίντεο με όλα τα λάθη που έγιναν στο "Skyfall"

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που θα σας δείξει όσα δεν είχατε παρατηρήσει! Μέσα από το βίντεο που διαρκεί μόνο 4 λεπτά, θα δείτε όλα όσα δεν πήγαν καλά στην ταινία που έσπασε τα ταμεία σε διάφορες χώρες του κόσμου!

Δείτε όλες τις γκάφες και τα λάθη στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο James Bond!

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2

Δείτε το:

Δένδιας: Ειχα 15 μέρες αφωνία - Με μάτιασαν οι Συριζαίοι [βίντεο]

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικος Δένδιας, κατά την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, καθώς αφού ζήτησε συγγνώμη για την δεκαπενθήμερη καθυστέρησή του, τόνισε ότι και για αυτό ευθύνονται τα... στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


ΒΙΝΤΕΟ: Ξεφτυλίζει τους καραγκιόζηδες ο πατέρας του φοιτητή: Το παιδί μου είχε θέρμανση...

Συγκλονιστικά είναι όσα λέει ο πατέρας ενός εκ των δύο φοιτητών που εισέπνευσαν δηλητηριώδη αέρια από αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα και κάνουν ρόμπα τους καραγκιόζηδες που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τα 2 νεκρά παιδιά. Ο γιός του έμενε σε σπίτι με θέρμανση, λέει ο πατέρας, αλλά προτιμούσαν να μαζεύονται στο σπίτι όπου και βρήκαν τραγικό θάνατο...

Δεν θα πληρώνουν ασφάλιστρα οι ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων αυτοκινήτων

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε τέλος στις πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για υποχρεωτική ασφάλιση των οχημάτων που είναι ακινητοποιημένα.

Μετακομίζει στην Τουρκία η κυβέρνηση... προσωρινά όμως οπότε μη χαίρεστε

Αυτοί θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σαμαρά στην Πόλη

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Αντώνη Σαμαρά θα μεταφέρει και μία πολυπληθέστατη αποστολή υπουργών της κυβέρνησης.


Κρατούμενος των "Πυρήνων" μέσα από τη φυλακή - Ακούστε τον (βίντεο)

Ο Τάσος Θεοφίλου που είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Πάρο και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" μίλησε μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Μίζα του Άκη έξι μέρες πριν συλληφθεί

Αύριο ξεκινάει ο δικαστικός μαραθώνιος για τον πρώην υπουργό

Στο εδώλιο κάθεται αύριο Δευτέρα για πρώτη φορά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς ξεκινά η πρώτη δίκη του για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την περίοδο 2006 - 2009.
Στην αυριανή δίκη ο πρώην υπουργός καλείται να δικαιολογήσει τις διαφορές που εντοπίστηκαν στα πόθεν έσχες του.

Ανακάλυψαν ελληνικό θησαυρό σε επαρχία της Τουρκίας

Ένα μοναδικής αξίας ψηφιδωτό που απεικονίζει το Θεό Έρωτα να ψαρεύει επάνω σε Ιππόκαμπο ανακαλύφθηκε στη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών στα ερείπια αρχαίας επαύλεως στη Yumurtalık, στη νότια επαρχία των Αδάνων, στην Τουρκία.


Video - Γρηγόρης Αυξεντίου: "Μάθατε πως πολεμούν οι Έλληνες... θα μάθετε και πως πεθαίνουν"

«Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας, αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν».

Γρηγόρης Αυξεντίου.


Σαν σήμερα ο ήρωας Γρηγόρης Αυξεντίου πολεμώντας μόνος, περικυκλωμένος από 60 Άγγλους ,έπεφτε νεκρός. Ήταν το τέλος ενός ανθρώπου που απέδειξε ότι ο ηρωϊσμός δεν είναι θεωρία ,λόγια και κραυγές, αλλά αποφάσεις και πράξεις.

Ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει στρατιωτικός.

Διαβάστε περισσότερα »

Πάνω από 17 εκατομμύρια τουρίστες το 2013 στην Ελλάδα

Ότι θα ξεπεράσουν τα 17 εκατομμύρια οι τουρίστες το 2013 εκτιμά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, με τις αισιόδοξες προβλέψεις να βασίζονται στην αύξηση κρατήσεων από Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και σκανδιναβικές χώρες.

Ο αντιεξουσιαστής που διαδηλώνει υπερ των μεταλλείων στη Χαλκιδική! (video - φωτο)

[Παιδιά αυτός σας ξέφυγε απ' το μαντρί, γιατί εκτός από επαναστατική "τροφή" για το μυαλό, καλή είναι που και πότε και η τροφή για την κοιλιά... και για να γεμίσεις την κοιλιά πρέπει να δουλεύεις καμιά φορά... εκτός αν στη γεμίζει ο μπαμπάς στα Βόρεια Προάστεια]

Ο 38χρονος Μάνος Μανώλης στην συγκέντρωση υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδκή μίλησε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Ο ίδιος δηλώνει αντιεξουσιαστής και μάλλον αυτή τη φορά μάλλον βρίσκεται...

Αστεία αντίδραση Δαμανάκη για τις λογικές οδηγίες προς υπαλλήλους ΕΕ που έρχονται στο Καφιστάν (φώτο)

Οι λογικές οδηγίες σε μορφή email που εξέδωσε η Κομισιόν για τους υπαλλήλους της που έρχονται στην Ελλάδα (δείτε στην παρακάτω φώτο με πόσο μαλάκ@ς μπορεί να έρθουν σε επαφή...), έφερε την έντονη αντίδραση της ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη.


Πιο τυχοδιώκτης πεθαίνεις…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, δεν θα το πίστευα. Σκληρός έγκλειστος κακοποιός, αποπειράθηκε απόδραση, με την συνέργια άλλων, βαριά οπλισμένων κακοποιών, οι οποίοι προηγουμένως έκαναν αεροπειρατία σε ελικόπτερο και άνοιξαν, κυριολεκτικά, μάχη με την εξωτερική φρουρά των Φυλακών Τρικάλων. Λόγω πληροφοριών που περιήλθαν από μηνών σε γνώση του Υπουργού και Υφυπουργού Δικαιοσύνης, η εσωτερική φρουρά είχε τοποθετήσει συρμάτινο πλέγμα στον προαύλιο χώρο.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα!

Από την Κυριακή 10 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 23.15 ο «Ελεύθερος σκοπευτής» παίρνει θέση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πασίγνωστη πανελίστρια συνελήφθη για πορνεία!

Τη γνωρίσαμε ως μέρος του πάνελ εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, αν και είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη σόουμπιζ ως μοντέλο μιας και διαθέτει τα προσόντα.


PAOK – Panionios Live Stream (ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Νίκος Σίμος -Αφορμή οι πιέσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τον Μπράμο

Την παραίτησή του υπέβαλλε χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ αρνούμενος να αποδεχθεί τις πιέσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που έθεταν βέτο για την τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου στη θέση του γενικού διευθυντή ψυχαγωγίας.


Εφοριακοί και πολεοδόμοι με "χρυσές καταθέσεις" παραμένουν στο απυρόβλητο

Στα χέρια των ελεγκτικών και δικαστικών αρχών βρίσκεται λίστα με 189 εφοριακούς και υπαλλήλους πολεοδομιών που βρέθηκαν με ακάλυπτους από το πόθεν έσχες λογαριασμούς και εμβάσματα στο εξωτερικό από 100.000 ευρώ μέχρι και 900.000 ευρώ ο καθένας.

Λίγος λαϊκισμός δεν βλάπτει: Καφές και τσάι 900 ευρώ στο υπουργείο

Εντάξει 300 ευρώ το μήνα για καφέδες και κανά μπισκότο δεν είναι πολλά... μην τρελενόμαστε με τις κολοφυλλάδες

Μπορεί χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι να τρέμουν στην άφιξη της τρόικας αφού οι απολύσεις στο Δημόσιο επανέρχονται στην ατζέντα κάθε λίγο και λιγάκι στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης "λεφτά υπάρχουν" αφού ο καφές και το τσάι κοστίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ 900 ευρώ.


Κάνει και η ΧΑ τα ρουσφετάκια της και εκμεταλλεύεται στο έπακρο ότι προσφέρει το "σάπιο σύστημα"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, τρεις μέρες πριν την έναρξη του «κύκλου πνευματικής αφύπνισης» για παιδιά μέχρι 10 χρόνων από τη Χρυσή Αυγή, δύο δάσκαλοι από την Α' και Β' Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής αποσπώνται από τα Δημοτικά Σχολεία όπου διδάσκουν σε γραφεία βουλευτών του κόμματος του Νϊου Μιχαλολιάκου.


Δείτε πως είναι σήμερα η "Αγία Αθανασία του Αιγάλεω" - ΦΩΤΟ

Η "Αγία Αθανασία του Αιγάλεω", έγινε γνωστη στο πανελλήνιο από την δεκαετία του ’40 για τα ανορθόγραφα μηνύματα που χάραζε στο στήθος της η… "Παναγία".

Η 81χρονη Αθανασία Κρικέτου-Σάμαρη, η οποία γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Μανωλάδα Ηλείας, είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που απασχόλησαν την ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας δεν είναι λύση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πολιτική λύση», επισημαίνει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Από το γραφείο του, στην πλατεία Μαβίλη, παρακολουθεί τα δημοσιεύματα που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας σχετικά με «άνοιγμα» της Κουμουνδούρου προς τους «καραμανλικούς» και... γυρίζει σελίδα.


Βενιζέλος για ευρωβουλευτές: Δεν με υπακούνε, δεν με υποδέχονται όταν πηγαίνω στις Βρυξέλλες

Οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχρισε αριστίνδην μέλη τους ευρωβουλευτές του και έτσι δεν θα μετέχουν αυτοδίκαια στη νέα Κεντρική Επιτροπή, στην οποία θα μετέχουν οι νυν βουλευτές, ακόμη και αυτοί που εξελέγησαν για μια ημέρα στις εκλογές του Μαΐου, φαίνεται πως είναι καθαρά προσωπικοί.


Ελένη Παπαγεωργοπούλου: «Ο άντρας μου έκανε τον Μπουτάρη δήμαρχο και εκείνος μιλά για συμμορία»

Η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, δηλώνει σοκαρισμένη από την απόφαση για ισόβια κάθειρξη και κάνει ευθεία επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη για τα όσα είπε στο Δικαστήριο.


Απογοήτευση στην αριστερά: Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής, εκτός εντατικής ο δεύτερος

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία των δυο από τους τρείς φοιτητές που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας μετά το τραγικό περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι την περασμένη Πέμπτη που κόστισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά.

Τώρα το παχύδερμο έχει και νεκρούς να εκμεταλλευτεί... εκτός απ' την «αιθαλομίχλη»

Η εκμετάλλευση του ΠΟΝΟΥ δεν έχει μόνο πολιτικές διαστάσεις αλλά και επιχειρηματικές...

Έτσι ο παχύδερμος Θέμος Αναστασιάδης που μέχρι τώρα, μπουκωμένος από τις διαφημίσεις των εταιριών οπετρελαιοειδών...

Η ρωσίδα του Βλαστού (φώτο)

Αυτή είναι η γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο,το οποίο επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ο Βλαστός στην απόδρασή του πριν από εφτά ημέρες, από τις φυλακές των Τρικάλων. Σύμμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η 29χρονη καταζητούμενη ξανθιά ρωσίδα, έχει συλληφθεί για πορνεία το 2011 και είναι συνοδός πολυτελείας.

Κι ο Αρσένης ΣΥΡΙΖΑ:"Το ΠΑΣΟΚ έχει αποκηρύξει τον σοσιαλισμό"... δηλ. τον Άκη, τον Γιάννο, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο

Ο Γεράσιμος Αρσένης, ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος της εμπνεύστριας του "λεφτά υπάρχουν", επιτίθεται στο "ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου" και δηλώνει ότι "έχει αποκηρύξει τη βασική του ιδεολογία".


Η μαφία των δημάρχων: Απίθανες ιστορίες διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η καταδική Παπαγεωργόπουλου δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης χρήματος από δημοτικούς άρχοντες έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς. Μπορεί η βαρύτατη ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της κοινής γνώμης, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο.

Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα στο ίδρυμα Καραμανλή

Λαφαζάνης και Μητρόπουλος στα... μαχαίρια με τον Αλέξη

Ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να μην μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.


Δείτε ποιο κανάλι έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ!!!

Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.


Μέχρι και οι αντίπαλοι του Παπαγεωργόπουλου μιλάνε για αυστηρή ποινή

Δείτε τι είπε ο Βούγιας που έχασε απέναντί του τις δημοτικές εκλογές του 2002:

Αλαβάνος: Η απόγνωση κάνει τα "παιδιά" τρομοκράτες!

Τις πολλάκις διατυπωμένες θέσεις του για την αναγκαιότητα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για ουσιαστική έξοδο από την κρίση και ανάπτυξη, μέσα από ένα εθνικό νόμισμα, επαναλαμβάνει ο Αλέκος Αλαβάνος με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο Κ. Μητσοτάκης (μάταια) για τους νέους... Μάταια... κανείς δεν ακούει αφού "ξέρουν" ότι φταίνε οι άλλοι (Μέρκελ, τοκογλύφοι κ.λπ) (βίντεο)

[Α ρε Μητσοτάκη, τι προσπαθείς να σώσεις; Αυτούς που δεν θέλουν να σωθούν;... Εδώ δεν άκουσαν οι ενήλικες το 90 όταν τους έλεγες πρέπει να ιδιωτικοποιήσουμε τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, θα σε ακούσει η νεολαία σήμερα έτσι όπως έχει αναθραφεί και με την καφρίλα των τελευταίων 2-3 χρόνων ότι για τα κακά της μοίρας μας φταίνε η Μέρκελ, οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι...]

Φίλες και Φίλοι,
Τελειώνοντας θα ήθελα να απευθυνθώ ξεχωριστά στους νέους και στις νέες, στους σημερινούς εικοσάρηδες και τριαντάρηδες –τα μεγάλα θύματα της κρίσης- που σήμερα αισθάνονται να μεγαλώνουν σ’ έναν σκληρό και άδικο κόσμο, που τους στερεί ένα από τα βασικά θεμέλια της φυσιολογικής ανθρώπινης ζωής. Τη δυνατότητα της εργασίας.

Νέοι και Νέες,

Υπόσχεση και για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα από την Κίνα (βίντεο)

Την επιθυμία της χώρας του να κάνει κι άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο Κινέζος πρεσβευτής, κ. Κι Γουέν, σε δηλώσεις του κατά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της κινεζικής εταιρείας διαμετακομιστικού εμπορίου Cosco και της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας Hewlett-Packard για τη μεταφορά των προϊόντων της δεύτερης στη Νοτιοανατολική και την Κεντρική Ευρώπη, μέσω του λιμανιού του Πειραιά και του σιδηροδρομικού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αποφασισμένος να κορυφώσει την κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης ο Πρωθυπουργός

Οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν την άνεση που θα ήθελε ο πρωθυπουργός για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όμως παρά τις δύσκολες ισορροπίες που είναι υποχρεωμένος να κρατάει στην συγκυβέρνηση και το σκληρό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει δεν σημειώνει και την φθορά που σε διαφορετική περίπτωση θα είχε υποστεί μια κυβέρνηση.


Εξιτήριο για έναν από τους διασωληνωμένους φοιτητές

Εξιτήριο εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ότι θα λάβει ένας από τους φοιτητές που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν στη Λάρισα που στοίχισε τη ζωή σε δύο φοιτητές

Πάλι ξέχασε να πάρει τα ψυχοφάρμακά του ο χοιροβοσκός: «Τον Γιώργο τον έριξε ο Ψυχάρης» (βίντεο)

Ταβέρνα «Αρίων», βράδυ Παρασκευής, πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Οι παπανδρεϊκοί (του Γιώργου, για να εξηγούμεθα) συνευρίσκονται κατά μόνας στον χώρο που έγραψε ιστορία την περίοδο του Μεσοπολέμου. Ήταν τότε το ξενοδοχείο όπου σύχναζε η αθηναϊκή ελίτ. Τώρα, στην παρακμή του, φιλοξενεί συνεδριάζουσες κομματικές φράξιες.