03 Απριλίου 2013

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μαλάκας "πατέρας" μαστιγώνει με καλώδιο τις κόρες του επειδή έκαναν ότι έκαναν!

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο, στο οποίο ένας πατέρας μαστιγώνει τις δύο του κόρες με καλώδιο. Αφορμή στάθηκε ένας σέξι χορός που ανέβασαν οι μικρές στο Facebook. Το σοκαριστικό βίντεο (σκληρές εικόνες) έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άτομα και έχουν καταδικάσει την ενέργεια του πατέρα.

Το βίντεο που σαρώνει - Πώς θα έκαναν οι άνδρες αν είχαν περίοδο [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια πραγματικά ευφάνταστη διαφήμιση γνωστής εταιρείας ειδών προσωπικής υγιεινής, η οποία παρουσιάζει το πώς θα βίωναν τις «δύσκολες μέρες» του μήνα... οι άνδρες.

Όλοι μέσα στο Ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου

Πατήματα σε όλα τα κόμματα έχει αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω των συνεργατών του στο Ραδιόφωνο. Και βεβαίως όχι μόνο στα κόμματα αλλά και στους ψηφοφόρους του που αποτελούν μια καλή βάση για αύξηση του ακροατηρίου του Ραδιοφωνικού σταθμού Real FM.

Οι τρομοκράτες Μαζιώτης – Ρούπα δεν πάνε φυλακή, αλλά διακοπές…

Η δίκη -παρωδία των τρομοκρατών του «Επαναστατικού Αγώνα» τέλειωσε με την καταδίκη πέντε εκ των πρωταγωνιστών -εκ των οποίων οι δυο βρίσκονται «σ’ άλλη γη σ’ άλλα μέρη», επειδή έχουν αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου.

Ποιοί αγόρασαν τα ακίνητα του Δημοσίου σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βελιγράδι, Λευκωσία

Προς 41 εκατ. ευρώ πωλήθηκαν τελικά τα τέσσερα από τα έξι ακίνητα του Δημοσίου στο εξωτερικό, σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βελιγράδι και Λευκωσία, στο πλαίσιο του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ.

Το ποσό αυτό είναι σύμφωνα με την ΤΑΙΠΕΔ υψηλότερο κατά 13,6% από τις τιμές εκκίνησης των τεσσάρων αυτών ακινήτων.

Προκαλούν τα τσουτσέκια του UNFOLLOW μπας και πουλήσουν κανα τεύχος... αλλά δεν κάνει ούτε για κωλόχαρτο (ΦΩΤΟ)

Η Μέρκελ "Παναγία" και ο Σαμαράς "Χριστός"

Νέο προκλητικό πρωτοσέλιδο από το περιοδικό unfollow, που παρουσιάζει στο εξώφυλλο του, την Μέρκελ ως "Παναγία" και στην αγκαλιά της το Σαμαρά ως "Χριστό". Δεν είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό βγαίνει με προκλητικό εξώφυλλο, που ήδη προκαλεί σάλο αντιδράσεων.

Θέλουν κι αυτοί λίγο λάδωμα...«Όχι» στην πώληση του Αστέρα λέει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Την εκποίηση της χερσονήσου του Μικρού Καβουρίου, με τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αστέρας, καταγγέλλει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο κρίνει ως «πρωτοφανή και απαράδεκτη την εκποίηση ακόμη και του αρχαιολογικού χώρου» και δεσμεύεται για αντίσταση κατά των προσπαθειών εκποίησης της χερσονήσου».

Καταδίκασαν τον αστείο Παππά... όχι ότι τον πόνεσε αλλά η γελοιότητά του θα μείνει στην ιστορία

Σε καταδίκη των αθλιοτήτων του βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά πριν από λίγες ημέρες έξω από το MEGA, προχώρησε η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, που συνεδρίασε απόψε ερήμην του βουλευτή, ο οποίος από του βήματος της Βουλής είχε προκλητικά διαμηνύσει ότι δεν θα εμφανιστεί για να δώσει εξηγήσεις.

Γελάνε μέχρι και οι ΠΑΣΟΚοι με τον γέρο Καψή... τον τελευταίο εν ζωή, θαυμαστή του Αντρέα

Ερωτήματα για το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου εγείρονται για πρώτη φορά μέσα από το βιβλίο με τίτλο «Κουβεντιάζοντας με τον Ανδρέα. Ρητά και...απόρρητα» του Γιάννη Καψή, ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού. [Τα μουν@κια και τα ουισκάκια τον φάγαν τον Αντρέα μπάρμπα και μην ψάχνεις φαντάσματα για να αγιοποιήσεις τον καταστροφέα της χώρας...]

Κάηκε το διαμέρισμα που έκαναν δώρο στον Ντεπαρντιέ στην Τσετσενία [εικόνα&βίντεο]

«Ξινό» φαίνεται πως βγαίνει στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ το φλερτ με τη Ρωσία, καθώς η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ουρανοξύστη της πρωτεύουσας της Τσετσενίας, Γκρόζνι, φέρεται να έκανε παρανάλωμα του πυρός το διαμέρισμα που του χάρισε ο πρόεδρος Ραμζάν Καντίροφ.

Οσοι επιστρέψουν τα λεφτά που έκλεψαν από το κράτος θα γλιτώσουν τα ισόβια

Τα Ταμεία του κράτους είναι άδεια και πλέον στην κυβέρνηση αναζητούν απεγνωσμένα πηγές εσόδων. Ετσι αποφάσισαν να χαρίσουν τα ισόβια και τις αυστηρές ποινές κάθειρξης για όσους έκλεψαν το Δημόσιο, αρκεί να επιστρέψουν πρώτα τα κλοπιμαία.

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν σε αυτόν ζούσαν όλοι κι όλοι 100 άνθρωποι [βίντεο]

Σε μια προσπάθεια να κάνει πιο απτό κάτω από ποιες συνθήκες ζουν σήμερα στη Γη τα επτά δισ. των κατοίκων της, η ιστοσελίδα 100people.org, βάσει στατιστικών δεδομένων, αποδίδει τον ανθρώπινο πληθυσμό σε κλίμακα εκατό ανθρώπων. Πώς θα ήταν λοιπόν τα χαρακτηριστικά τους;

Αν στη Γη ζούσαν μόλις 100 άνθρωποι τότε:

Ορο για άμεση απεμπλοκή της Κύπρου θέλει να βάλει στο Μνημόνιο ο Αναστασιάδης

Προσπάθεια να τεθεί όρος στη δανειακή σύμβαση όπου θα αναφέρει πως σε περίπτωση που βρεθούν τα χρήματα (τα βγάλει ας πούμε κάποιος απ' το τσεπάκι του...) και αποπληρωθεί το ποσό των 11,2 δισ. ευρώ, τότε η Κύπρος θα απεμπλακεί άμεσα από το Μηχανισμό Σταθερότητας κάνει ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Επιστολή Μπου(ρ)ζούκιου από τον Κορυδαλλό: Μιλάει για την καταδίωξη και τις τελευταίες στιγμές πριν από τη σύλληψη

Τις τελευταίες στιγμές πριν από τη σύλληψη του ιδίου και των συγκρατουμένων του μετά τη ληστεία στο Βελβενδό Κοζάνης περιγράφει σε επιστολή του ο Δημήτρης Μπουρζούκος.

Ο κατηγορούμενος για τη ληστεία μιλάει για τις τελευταίες αποφάσεις των ληστών, τα όσα συνέβησαν μετά τη σύλληψή τους και τον ξυλοδαρμό του από άνδρες της αστυνομίας.

Ποιοι και γιατί θέλουν "ατσαλάκωτο" τον Καραμανλή;

Όλο και πιο φανερό γίνεται το τελευταίο διάστημα, το γεγονός ότι ένα μέρος του συστήματος, όχι μόνο επιθυμεί αλλά και επιδιώκει να παραμείνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, "ατσαλάκωτος" και μακρυά από όσα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το κομμάτι αυτό θεωρεί πως ο Καραμανλής μπορεί να αποτελέσει, σε μια ενδεχόμενη νέα κρίση, το "σωσίβιο" για την ελληνική κοινωνία, αφού εξακολουθεί να έχει πολλά ερείσματα τόσο στον νεοδημοκρατικό κόσμο, όσο και στην ευρύτερη κεντροδεξιά, μέχρι και τις παρυφές της κεντροαριστεράς, στην οποία είναι ιδιαίτερα αποδεκτός.

Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου φοιτητή στην Κομοτηνή

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών σχηματίζει το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής, για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου φοιτητή, που έφυγε από καφετέρια χωρίς να πληρώσει, καθότι ο σερβιτόρος αρνήθηκε να του δώσει απόδειξη.

Της τα 'σουρε της Ζωής ο Άδωνις

Ακόμη ένα επεισόδιο είχαμε σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή, στο περιθώριο της κατάθεσης του συμβούλου του Πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου, με τη Ζωή Κωνσταντόπουλου να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, αυτή τη φορά ωστόσο να έχει απέναντί της τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Λατρεμένα ερυθρόλευκα παλτά!

Παλτά έχουν περάσει πολλά από τον Ολυμπιακό αλλά αυτή τη φορά λέω να θυμηθώ μερικούς που στα αλήθεια μου άρεσαν παρότι δεν έπιασαν... Ποιος ξεχνάει για παράδειγμα τον Μάρτσιν Κούζμπα;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Όχι του Βρούτση σε πιέσεις μεγάλων επιχειρήσεων για προσλήψεις νέων εις βάρος παλαιών εργαζομένων

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!! Τους είπε κατάμουτρα ότι όποιος συμμετέχει στο πρόγραμμα δεν θα μπορεί να απολύει και πήγαν να κλαφτούν σε αρχηγούς κομμάτων!! 


Θέλουν οι άθλιοι νταβατζήδες του λιανεμπορίου και πιέζουν με χίλιους δυο τρόπους τον Γιάννη Βρούτση, να αφήσει ελεύθερες τις απολύσεις για να προσλάβουν με το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας που ξεκίνησε, πιο νέα και φθηνότερα εργατικά χέρια!

Επικό βίντεο: Απίστευτο γέλιο με Τσίπρα να διαβάζει από ipad απάντηση σε στημένη ερώτηση!!

Απολαύστε τον πεφωτισμένο:

ΒΙΝΤΕΟ: Στα παρατράγουδα της Αννίτας η Ζωή διαμαρτύρεται για τον Μαρκό

Δείτε το:

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με το νούμερο τον Σφακιανάκη που χαιρετάει ναζιστικά (αν είναι γνήσια η φώτο) μπας και πουλήσει κανα CD

Δείτε την περιβόητη φωτογραφία που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media

Aπο χθες κυκλοφορεί η εν λόγω φωτογραφία , η οποία δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε , γνωρίζοντας πως ο τραγουδιστής απαγορεύει την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση κατά την διάρκεια του προγράμματός του στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται.

Ελλαδάρα: Αναλήψεις 6,2 εκατ. έκαναν «μετά θάνατον» 92 συνταξιούχοι

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών πως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους «μοίραζε» δεκάδες εκατομμύρια σε τουλάχιστον 2.304 θανόντες συνταξιούχους που τα ληξιαρχεία γνώριζαν πως ήδη είχαν πεθάνει.

Εντοπίστηκαν οι δράστες που έδειραν τον φοιτητή που αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη

Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 30 και 22 χρόνων οι οποίοι φέρονται να είναι οι δύο που τα ξημερώματα του Σαββάτου χτύπησαν τον 20 χρονο φοιτητή που αρνήθηκε να πληρώσει...

Έπιασαν πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα για χρέη

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ντούσκα, ο οποίος είναι και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας.
Συνελήφθη λόγω οφειλών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα χρέη είναι...

Τουρκικός τύπος: "Με δική μας εντολή η εθνοκάθαρση στην Ιμβρο"

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Πως έγινε η εθνοκάθαρση στην Ιμβρο, τα ελληνικά σχολεία της ΄Ιμβρου δεν τα έκλεισαν οι Ρωμιοί αλλά το ίδιο το τουρκικό κράτος» είναι ο εντυπωσιακός τίτλος της τουρκικης εφημερίδας Taraf. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως « η ελληνική παιδεία στην Ίμβρο απαγορεύθηκε με εντολή της νομαρχίας του Τσανάκαλε (σ.σ Δαρδανελλίων) και όχι με την απόφαση των Ρωμιών όπως υποστηρίζουν κάποιοι»

Άλλη μια φαντασίωση των πατριωτών του κ@λου καταρρίπτεται: Ευρωπαίοι αστυνομικοί σε ελληνικά αεροδρόμια

[Εδώ και 2 μέρες μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα ότι το Αεροδρόμιο Ηρακλείου τελεί υπό γερμανική κατάληψη... ας ξεστραβωθούν λίγο...]

Εκτός από τους Ευρωπαίους τουρίστες να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στα ελληνικά νησιά άρχισαν να καταφθάνουν στη χώρα μας και οι πρώτοι Ευρωπαίοι αστυνομικοί που θα έχουν βοηθητικό ρόλο και θα συνδράμουν στο έργο των Ελλήνων αστυνομικών.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα περνάνε σαν σημαντικές ειδήσεις...

Ειδήσεις που φτάνουν σε επίπεδο πρωθυπουργού για να παρθούν "αποφάσεις" που θα έπρεπε να είναι αυτοματοποιημένες όπως συμβαίνει σε όλες τις ΣΟΒΑΡΕΣ χώρες του κόσμου...

Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ΠΟΤΕ σαν "είδηση" από καμία χώρα του πλανήτη ότι συνεδριάζουν πολιτικοί αρχηγοί για να αποφασίσουν για το τι θα συμβεί σε ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΥ !!!

Πάλι "έγκυρη" ενημέρωση απ' το newsbomb.gr

Την Αθήνα θα επισκεφτεί αύριο, Πέμπτη, ο Επίτροπος της ΕΕ για την Περιφερειακή Πολιτική, Γιοχάνες Χαν... Ωστόσο οι έγκυροι θα περιμένουν τον...

Στο Τατόι στους τάφους των γονιών του με μπαστούνι ο Κωνσταντίνος (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του προκειμένου να παραστεί στο Τατόι και στο τρισάγιο για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Βασιλιά Γεωργίου Α'.

Στην Προανακριτική αντί η Ζωή να ασχοληθεί με τη λίστα Λαγκάρντ συνεχίζει τη μάχη της ατάκας

Η σκληρή κόντρα του Παναγιώτη Ρήγα με τη Ζωή Κωνσταντοπουλου που ξεκίνησε προχθές στους διαδρόμους της προανακριτικής όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την αποκάλεσε νούμερο χθες είχε συνέχεια με ευθείες βολές και με απαξιωτικές εκφράσεις καθώς ο ένας χαρακτήριζε τον άλλον ως «ένα τίποτα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαριτολογώντας ότι ο κ.Γιαννικόπουλος που κατέθετε χθες στην επιτροπή μπορεί να είναι ΠΑΣΟΚ.

Kεδίκογλου: Ο Τσίπρας ακροβατεί μεταξύ Λαφαζάνη και Αλαβάνου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε:

“Ο κύριος Τσίπρας ήταν σαφής: «Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο μέσα στο ευρώ, Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή έχουμε δραχμή και την Κυριακή δημοψήφισμα».


Πρωτοσέλιδο στα Σκόπια η γκάφα του Φούχτελ

[Γκάφα για μας τους υπόλοιπους γιατί οι πατριώτες του κ@λου που διαβάζουν βουλωμένο γράμμα ξέρουν ότι το σατανικό σχέδιο του Φούχτελ και της Μέρκελ είναι να χαρίσουν τη Μακεδονία μας στα Σκόπια...]

«Σήκωσε» χάρτη που παρουσίαζαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη

Τις επευφημίες των μέσων των Σκοπίων προξένησε η κίνηση του Γερμανού εντεταλμένου Γιοακίμ Φούχτελ να παρουσιάσει στην Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα χάρτη των Βαλκανίων ο οποίος παρουσιάζει την ΠΓΔΜ με το ακρωνύμια ΜΚ δηλαδή «Makedonija».

Οι τρελοί μισθοί των αξιωματούχων της Ευρώπης

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αποκαλύπτει τους μισθούς των Ευρωπαίων αξιωματούχων με τα...πολλά μηδενικά που προκαλούν ίλιγγο.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κερδίζει σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΕ περίπου...

Απαπαπα! Συκοφαντίες Ντόρσεϊ... "Ο Σπανούλης είναι προπονητής στον Ολυμπιακό"

Ο Τζόι Ντόρσεϊ σε συνετευξή του στο περιοδικό «All Star Basket» ισχυρίζεται ότι ο Βασίλης Σπανούλης ουσιαστικά παίρνει τις αποφάσεις στον Ολυμπιακός. Μάλιστα αναφέρει ότι εκείνος ήταν που υπέδειξε να έχει περιορισμένο ρόλο στην επίθεση. «Στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης» τονίζει χαρακτηριστικά.

Το αστείο της χρονιάς: «Έφοδος για "κοπανατζήδες"»... ε και; Αν λείπουν θα τους κάνουν τα τριά-δύο;

Φύλλο και φτερό έκαναν το πρωί οι επιθεωρητές ελεγκτές δημόσιας διοίκησης τους φακέλους των υπαλλήλων στη Διεύθυνση Φορολογίας του υπουργείου Οικονομικών, σε μια αιφνιδιαστική έφοδο με σκοπό να εντοπίσουν τους... κοπανατζήδες της υπηρεσίας.

Τι άλλο θα ακούσουμε!! Περήφανος ο Magic Johnson… που ο γιός του είναι gay... τι gay δηλ.... ξεφωνημένη αδερφή είναι ΦΩΤΟ

Ο θρυλικός σταρ του NBA Magic Johnson δηλώνει πως αυτός κι η οικογένειά του νιώθουν πολύ περήφανοι για το γιο του Earvin Johnson III, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είναι gay.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό

Με αφορμή τις πληροφορίες του Τύπου περί έγκρισης της δημοπράτησης του τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δημιουργία τζαμιού προβλέπεται από νόμο του κράτους και ο Δήμος Αθηναίων εμπλέκεται στην εφαρμογή του, καθώς η κατασκευή του χωροθετείται σε έκταση που προορίζεται για χώρο πρασίνου του Δήμου, στο Βοτανικό.

Βαλτός της Μέρκελ θα είναι για να μας δυσφημίσει: Άνεργος με μηδενικό εισόδημα, Πόρσε και μηχάνημα τήξης χρυσού

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα. Οπως προκύπτει, στo πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και των ελέγχων αδήλωτων εισοδημάτων, οι ελεγκτές συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους κατά τον μήνα Μάρτιο 2013 και τα αποτελέσματα σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν απίστευτα!

Το κόστος των ελλιπών εσόδων

Tην ώρα που η Κύπρος κλυδωνίζεται, οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ευρώπη είναι σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη φούσκα του χρέους και την ανάπτυξη, ο Ελληνας πρωθυπουργός και δύο αρχηγοί κομμάτων συζητούν για τους... λογαριασμούς της ΔΕΗ. Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα για τον ελληνικό λαό, θα επρόκειτο περί κωμωδίας να υπάρχουν ρήγματα σε μια κυβέρνηση για τη φορολογία των ακινήτων. Προσοχή!

Μαγκιές του κ@λου από Στρατούλη: (Φωναχτά) Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε το χαράτσι... (ψιθυριστά) το πληρώσαμε μέσω εφορίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην 'Κοινωνία ώρα Mega', στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι.

Σίβυλλα alert! Ο Αντώνης κι η Μπριζιτ Μπαρντό

Από τη στήλη Σίβυλλα στο ΒΗΜΑ: 

Ήταν καλοκαίρι του 1969. Η super star Μπριζίτ Μπαρντό είχε φθάσει στον « Αστέρα» για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ένας νεαρός καλλονός άνδρας ο οποίος άκουγε στο όνομα Πάτρικ Ζιν. Η Γαλλίδα σταρ ήταν η απόλυτη θεά. Νεότατη τότε με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά εκείνο το παιχνιδιάρικο καυτό βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Οι εμφανίσεις της στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με ροζ μπικίνι με μικρά καρό, ψηλοτάκουνα ξύλινα τσόκαρα και τεράστιες καπελίνες, δημιουργούσαν πραγματικό σεισμό.

Πιο προχώ κι απ' τους πατριώτες του κ@λου: Ο Ομπάμα ίσως είναι ο Αντίχριστος!

O Guardian παρουσιάζει δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ένας στους τέσσερις Αμερικανούς υποπτεύονται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πιθανότατα ο Αντίχριστος, πάνω από το 1/3 πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μία απάτη και περισσότεροι απ΄τους μισούς θεωρούν ότι μία μυστική παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να εγκαθιδρύσει μία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τι στοιχεία έχει το ΠΑΣΟΚ για τον Τσίπρα;

Ο Κεγκέρογλου στριμώχνει τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Deutsche Aeolia

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με πολλά υπονοούμενα για εξυπηρέτηση διαπλεκομένων συμφερόντων άφησε πριν από λίγο από τη Βουλή ο Βασίλης Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενος στη γνωστή υπόθεση της επένδυσης της Deutsche Aeolia, για την οποία ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε προ μηνών στη Βουλή σχεδόν ως ντήλερ ο κ. Κεγκέρογλου φωτογράφισε συγκεκριμένο πολύ μεγάλο επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά:

Τελικά ο Πούτιν αντί για πόλεμο στη Μέρκελ για την Κύπρο μάλλον παράσημο θα της δώσει: Απολύονται όσοι ΔΥ δεν κλείσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στο εξωτερικό

[Πιο πολύ απ' όλα στεναχωριέμαι για τους πατριώτες του κ@λου!! Πίστεψαν στον Πούτιν και τον ξανθό ορθόδοξο αδερφό και αυτός τους πΟρδωσε! Αντί να εισβάλλει στη Γερμανία όπως περίμεναν, αποδεικνύεται κάθε μέρα ότι ήταν γνώστης και είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Μέρκελ... αν δεν ήταν δική του ιδέα η διάλυση του φορολογικού παραδείσου της Κύπρου... γιατί με αυτά που βλέπουμε και ακούμε από Ρωσία μεριά μην το θεωρείτε απίθανο: 

Οι γνωστοί μαλάκες: Κάτοικοι ελληνικού χωριού ζητούν «μακεδονική» εκπαίδευση

Διακόσιοι σλαβόφωνοι κάτοικοι του χωριού Μελίτη της Φλώρινας υπέγραψαν κείμενο, με το οποίο ζητούν τη λειτουργία δίγλωσσων σχολείων, ώστε να διδάσκεται η «μακεδονική» γλώσσα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Focus» των Σκοπίων, η πρωτοβουλία ανήκει στο δήμαρχο του δήμου Μελίτη, Παναγιώτη Αναστασιάδη (Πάντε Ασλάκοφ).

Συνεχίζεται το "ράβε-ξήλωνε" με το χαράτσι

Του Σπύρου Δημητρέλη

Ψυχρή εκλογική αριθμητική, πιέσεις από ομάδες συμφερόντων και ένα δημόσιο ταμείο που «διψάει» για έσοδα κρύβονται πίσω από τη διελκυστίνδα που έχει ξεκινήσει μεταξύ των τριών κομμάτων της συμπολίτευσης αναφορικά με τη διατήρηση και για φέτος του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Δεν περιγράφεται η τρομάρα του Βενιζέλου μόλις άκουσε για εκλογές: "Με παρεξήγησε ο Σαμαράς" ...

Μετανοιωμένος εμφανίζεται ο Βενιζέλος για τις τελευταίες του πρωτοβουλίες σχετικά με τον ανασχηματισμό δηλώνοντας ότι «δεν επιδιώκω να γίνω αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση»

Κουρασμένος ...

Λέμε και καμιά παπαριά: Η κυβέρνηση κόβει τους μισθούς σε 2.000 επίορκους υπαλλήλους

Mια θεσμική αλλαγή στη μισθοδοσία των επίορκων υπαλλήλων που θα χάσουν τον μισθό τους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών εν όψει της επιστροφής της Tρόικα στην Αθήνα.

«Οι συναντήσεις ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε άρωμα και κλανιά»

Με ένα απρόσμενο χαϊκού ο Γιώργος Βέλτσος σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος αναλύει τη σύσταση της μυρωδιάς από τις συσκέψεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Σαμαράς: Δεν θα αφήσω την χώρα ακυβέρνητη!

Θέλει να πείσει ο Σαμαράς τους Βενιζέλο-Κουβέλη επιδιώκοντας συναίνεση κι όχι να μπει η χώρα σε ... περιπέτειες

Συναίνεση θα επιδιώξει ο πρωθυπουργός απόψε στην σύσκεψη των τριών, χωρίς όμως να αφήσει την χώρα ακυβέρνητη...

“Σαρώνει” στον τουρισμό η Τουρκία

Ευνοημένη από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ευρώπη αποδεικνύεται η Τουρκία, σύμφωνα με εκτιμήσεις τουριστικών πρακτόρων, καθώς ο τουρισμός ενισχύθηκε σημαντικά μέσα στο 2013. Συγκεκριμένα, σχεδόν ένα εκατομμύριο τουρίστες επισκέφτηκαν την Κωνσταντινούπολη τους πρώτους τρεις μήνες του 2013, αριθμός-ρεκόρ δεκαετίας!

«Προοδευτική» λύση διά της αυτοκαταστροφής

Του Στέφανου Κασιμάτη

Μετά το άδοξο τέλος του κυπριακού «όχι» και τις ολέθριες συνέπειές του, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανώς μπερδεμένος. Μάλιστα ορισμένοι στις τάξεις του δείχνουν περισσότερο μπερδεμένοι από τους άλλους, με πρώτο και καλύτερο, ως συνήθως, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Θα παραβλέψω τους ισχυρισμούς κάποιων ότι η πνευματική σύγχυση είναι μόνιμη κατάσταση για τον επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος (δεν είμαι ψυχίατρος στο κάτω κάτω...) και θα μείνω στην προσπάθεια να καταλάβω τη θέση του, με εργαλείο μου τον κοινό νου.

ΦΩΤΟ: Η Μέρκελ "κανονική", "σχεδόν χαρούμενη"

"Χαλαρή, κανονική, σχεδόν χαρούμενη", γράφει η Bild για τις σπάνιες ιδιωτικές φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ από τις πασχαλινές οικογενειακές διακοπές της στην Ισκια της Ιταλίας.
Η Μέρκελ δεν έχει παιδιά. "Για μένα αυτό δεν προέκυψε. Η ζωή μου έχει εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο", είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της. "Αλλά μπορεί να είναι καλή με τα παιδιά", λένε αυτοί που τη γνωρίζουν.

Σάλος στο Διαδίκτυο με βίντεο που δείχνει γυναίκα να έχει κινητό το 1938 [βίντεο]

Παραμένει άλυτο το μυστήριο που ταλανίζει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου σχετικά με ένα βίντεο του 1938, που απεικονίζει μια γυναίκα να μιλά σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Στα ασπρόμαυρα πλάνα, διακρίνουμε μια νεαρή γυναίκα, ενώ περπατά έξω από ένα εργοστάσιο να μιλάει χαμογελαστή με κάτι που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο.

Πάλι σβήνουν αναρτήσεις στο iefimerida-Ξεφτιλίστηκαν εμφανίζοντας διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ σαν διαρροή ΠΑΣΟΚ

Μεγάλη ήττα έφαγε πάλι το iefimerida τσιμπώντας σε κολπάκια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός αν ήταν εξ αρχής στο κόλπο. Non paper που εστάλη από ΣΥΡΙΖΑίο που παρίστανε τον οργισμένο ΠΑΣΟΚο παρουσιάστηκε σαν κείμενο που μοίρασε το ΠΑΣΟΚ. Το εν λόγω μαϊμού non paper εστάλει σε πολλούς αποδέκτες, ωστόσο μόνο τα σαίνια του iefimerida.gr τσίμπησαν, ενώ θα έπρεπε να είχαν καταλάβει και μόνο από την αγοραία γλώσσα, όπως...

Ανακριτής: Συνδέονται οι δικογραφίες υποκλοπών και απόπειρας κατά Καραμανλή-Δείχνει ΗΠΑ και Ρόντο!!

Ο ειδικός ανακριτής θεωρεί ότι είχαν κοινή αφετηρία

Οι τηλεφωνικές υποκλοπές κατά μελών της κυβέρνησης και πιθανότατα και κατά του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή συνεχίζονταν και μετά το 2005, όταν και αποκαλύφθηκαν, εντοπίζει η δικαστική έρευνα. Στοιχεία φέρεται να προέκυψαν από δύο δικαστικές έρευνες στο εφετείο της Αθήνας και αφορούν το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και το σκάνδαλο των υποκλοπών. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τον ειδικό ανακριτή κ. Δ. Φούκα να ζητήσει από το αρμόδιο συμβούλιο την συνένωση των δικογραφιών:

Γιάννης Βρούτσης: «Πάνω από 51.000 οι συντάξεις - "μαϊμού"»-Ερευνώνται άλλες 500.000 περιπτώσεις

Πάνω από 51.551 είναι οι καταχρηστικές συντάξεις, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, καθώς, όπως είπε στη Βουλή, εκκρεμεί ακόμη η έρευνα σε έναν πληθυσμό άνω των 500.000 που αφορά τις συντάξεις χηρείας. «Το νούμερο αυτό δυστυχώς θα ανέβει» τόνισε.

Στο Μαξίμου δουλεύουν, στη Συγγρού ετοιμάζονται... και στο ΠΑΣΟΚ τρομάζουν

Τρόμαξαν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μόλις άκουσαν για εκλογές και ξαφνικά ο Μπένυ άρχισε να διαρρέει ότι δεν ενδιαφέρεται για υπουργιλίκια και αντιπροεδρίες...

Στο φουλ έχουν αρχίσει να ξαναδουλεύουν οι μηχανές της ΝΔ. Το προφανές είναι το συνέδριο. Επειδή όμως το αμέσως επόμενο διάστημα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, στη ΝΔ ετοιμάζονται και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.