18 Ιουλίου 2013

Δείτε την απαγορευμένη φωτογραφία της Αλίκης - Για πρώτη φορά γυμνή!

Το 1971 η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοίμαζε με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο την ταινία « Η κόρη του ήλιου» . Ταυτόχρονα ήταν στα τελειώματα του γάμου της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όταν ο παραγωγός Φίνος έστειλε φωτογραφίες για το promotion της ταινίας υπήρχε και αυτή η φωτογραφία με το στήθος της Αλίκης να φαίνεται ξεκάθαρα.

ΦΩΤΟ: Εγκλωβιστηκε στο ρουφ γκαρντεν του Μεγαλη Βρετανια η Ρενα Δουρου!!

Στο ρουφ γκαρντεν του Μεγαλη Βρετανια επινε το επαναστατικο φρεντο του το Ρενακι σημερα το μεσημερι... μαλιστα ανεβασε και φωτο εκφραζοντας την απογοητευση της που ελλειπαν οι "μαρμαραδες" απο την πλατεια:

Επικος παλι ο Μακαρος ξεσκιζει τον ΣΥΡΙΖΑ: Ποσα αφιερωματα εκανε η ΕΡΤ για τους ιδεολογους της Δεξιας;

Απολαυση να ακους τον Μακη Βοριδη να ξεσκιζει τον ΣΥΡΙΖΑ... Σημερα ειχε και δικαιωμα να μιλησει 30 λεπτα:

Έξαλλος όσο ποτέ ο Στουρνάρας: Μην ξαναμιλήσει κανείς έτσι για τη γυναίκα μου!

Έξαλλος όσο ποτέ εμφανίζεται ο Γιάννςη Στουρνάρας μ,ε τα όσα υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΦ ύψους μισού εκ. ευρώ που έχει αναλάβει εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγός του και οι κόρες του:

Παράθυρο για το θέμα του κατοχικού δανείου;

Να κλείσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, επιχείρησε ο Β. Σόιμπλε, ερωτώμενος σχετικά. Στη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Οικονομικών ρωτήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους ποιες είναι οι προθέσεις της Γερμανίας σε σχέση με το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, είχε χαρακτηριστικά:

ΒΙΝΤΕΟ-Προειδοποιεί με αποβολές Μεϊμαράκης

Για την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων να εξαντλεί με πολλή αυστηρότητα από εδώ και πέρα τα δικαιώματα που παρέχει ο Κανονισμός της βουλής, ενημέρωσε την Ολομέλεια ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στο πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα το απόγευμα.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Ανεκδοτάρα με φανατικό φίλαθλο

-Ήθελε να χωρίσουμε επειδή, λέει, είμαι κολλημένος με την μπάλα...
-Και συ τι της είπες;

Απορριφθηκε με 163 ΟΧΙ η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή της Βουλής σχετικά με την ΕΡΤ

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το κλείσιμο της ΕΡΤ συζήτησε και απέρριψε την Πέμπτη η Ολομέλεια της Βουλής.

H πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ απορρίφθηκε με 163 ψήφους κατά έναντι 84 υπέρ.

Την πρόταση καταψήφισαν...

ΒΙΝΤΕΟ-Σ.Κεδίκογλου: Tο «μαύρο» θα φύγει σύντομα

Για βαθύτατο κρατισμό που επικρατούσε στην ΕΡΤ και μαζεμένες σε αυτήν όλες τις παθογένειες που οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα, μίλησε από το βήμα της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας ότι «ήταν αδύνατη η ήπια αντιμετώπιση, δυστυχώς».

Θεμα ημερων η επιστροφη των γλυπτων του Παρθενωνα... απο τη στιγμη που μπηκαν στην ατζεντα του Παναρα


Τρομοκρατηθηκαν οι Αγγλοι!! Ειδικα με το γλυψιμο που εριξε στη Μελινα με τη μνημη του να γυρναει πισω... γυρισε και η δικη μου μνημη πισω και θυμηθηκα το 1989-90 σε καποια απο τις 3 εκλογες μιλαει η Μελινα στην Καμαρα. Βγαινουμε απο την τοπικη της ΝΔ, Παναγια Δέξια και παμε να την ακουσουμε να γελασουμε. Εκει που μιλαει καθισμενη σε σκαμπο, ξαφνικα εξαφανιζεται... ειχε πεσει απ' το σκαμπο το χουφταλο... το τι γελιο εριξαν και οι ιδιοι οι ΠΑΣΟΚοι δε λεγεται...


Με πρώτο θέμα στην ατζέντα του την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Π. Παναγιωτόπουλος ταξιδεύει την ερχόμενη Δευτέρα στην Γαλλία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου, στο αμφιθέατρο του υπουργείου στην οδό Μπουμπουλίνας.

Ο Τσακνής βλεπει ΔΤ αλλα φοβαται να το πει γιατι θα αποκλειστει απο την "επανασταση"

Την αποκαλεί «τηλεοπτικό έκτρωμα...» και απειλεί με μηνύσεις για ξεκαρφωμα επειδη προβληθηκε αφιερωμα που ειχε γυρισει η ΕΡΤ (να γιατι επρεπε να κλεισει το μπουρδελ@...)

Μόλις πληροφορήθηκε ο τραγουδοποιός πως στη νέα...ΕΡΤ, την ΔΤ, έπαιξε αφιέρωμα σε αυτόν, τρελάθηκε! Δείτε τι έγραψε σε σχετική του ανάρτηση, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν και προσεξτε το ζορι του στην πρωτη παραγραφο να ξεκαθαρισει στους υπολοιπους επαναστατες οτι δεν τη βλεπει αλλα αλλοι του ειπαν οτι η ΔΤ επαιξε αφιερωμα σε αυτον:

Καταδικαστηκε το ζωο που πηδουσε τον Πακιστανο

Σημεία και τέρατα ακούστηκαν την Τρίτη στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση βιασμού ενός 27χρονου Πακιστανού από 54χρονο Κρητικό, πολύτεκνο πατέρα.

Μας τρεμουν οι Ευρωπαιοι τοκογλυφοι: Aναστέλεται ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε – Στο γκρουπ των «αδυνάτων» ο ΠΑΟΚ

Ασχημα ήταν τα νέα που έφτασαν από τη Λωζάνη για τον ΠΑΟΚ. Οπως ανακοίνωσε το CAS, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ΟΥΕΦΑ και τις τουρκικές ομάδες. Κάτι που σημαίνει πως ο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει στο γκρουπ των αδύναμων στην κλήρωση της Παρασκευής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Απάντηση Σαμαρά σε Γκρούεφσκι

Απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι έστειλε χθες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων Dnevnik ο κ. Σαμαράς...

Υπεγράφη το μνημόνιο για το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο με την KfW

Μνημόνιο για το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο υπέγραψαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο πρόεδρος της KfW Ulrich Schroeder.

Σκοπός του Ταμείου, που επιδιώκεται να συσταθεί ως το τέλος του 2013, είναι η χρηματοδότηση...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια μπινελικια από βουλευτές της ΧΑ σε ΣΥΡΙΖΑιους... Παρά λίγο να τους δειρουν!

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν για μια ακόμη φορά στη Βουλή, όπου βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτόξευσαν βρισιές εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τελευταίους να καταγγέλλουν πως τους προσκάλεσαν να βγουν εκτός Κοινοβουλίου να λύσουν τις διαφορές τους... δηλ. τους καλεσαν στα γουναραδικα που πρωτος ξεκινησε ο Διαμαντοπουλος! Ενδεικτικο της επικινδυνοτητας της καταστασης ειναι οτι οι βουλευτες της ΧΑ αποχωρησαν απο την εξοδο διπλα στους ΣΥΡΙΖΑιους και οχι απο αυτη που ειναι διπλα στα δεξια εδρανα που καθονται...

Χοχοχο: Δεν βρίσκουν ανάδοχο εταιρεία για να κατασκευάσει το τζαμί στην Αθήνα - Θα οριστεί και τρίτος διαγωνισμός

Αγονος κηρύχθηκε και ο δεύτερος διαγωνισμός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων για την εξεύρεση της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα.

ΣΕΕΔΔ: Της πουταν@ς στο ωραριο του δημοσιου...

-Η Ολγα μοιραζε πλασματικες υπερωριες για να τους επιβραβευσει...
-Σχεδον μια βδομαδα αναρωτικη, κατα ΜΟ, χωρις ελεγχους...

Σημαντικά προβλήματα διαπίστωσε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στις έρευνες που διενεργεί σε σχέση με την τήρηση του ωραρίου από τους υπαλλήλους, σε υπουργεία και υπηρεσίες.

"Το ποτήρι είναι πιο πολύ γεμάτο" φέρεται να είπε ο Σόιμπλε... "γεματο με αιμα" εννοουσε συμφωνα με τους ΑΕροψεκασμενους

Ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε. Η συνάντηση διήρκησε 40 λεπτά ενώ ακολούθησε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Ιω. Στουρνάρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Στ. Παπασταύρου και ο βουλευτής Επικρατείας Χρ. Λαζαρίδης.

Το πάθημα να τους γίνει μάθημα...

Μάθημα σε όλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα πρέπει να γίνουν τα τερτίπια των Αλγερινών άσων της ομάδας, ώστε να μην συμβούν ξανά στο μέλλον...

ΦΩΤΟ-Καραμερος: Στοκος με περικεφαλαια... αποφοιτος του ΙΕΚ Βαξεβανης

Γνωστος στοκος το λαγωνικο Γιωργος Καραμερος, που νομιζει οτι η Θεσπρωτια ειναι στην Αλβανια, συνεχισε και σημερα το "εγκυρο" ρεπορταζ του στην Αττικη οδο και ανακαλυψε...

Η απατηλή λάμψη της επικοινωνίας

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Δεν ξέρουμε αν ισχύει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι οι βουλευτές εκ του Συντάγματος έχουν απεριόριστη ελευθερία του λόγου. Οι περισσότεροι ασκούν αυτό το δικαίωμα χωρίς ομολογουμένως ιδιαίτερη επιτυχία: βγάζουν δεκάρικους στη Βουλή, ξημεροβραδιάζονται στα παράθυρα της τηλεόρασης, δίνουν συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά, παρεμβαίνουν από το twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΝΕΑ: Αν λειτουργουσε η ΕΡΤ δεν θα την παταγε ο Σαμαρας... και θα βλεπαμε και καμια τσοντα στις ειδησεις

Στο σημερινο φυλλο των ΝΕΩΝ αφου ο πρασινοφρουρος Παπαχρηστος γραφει αυτα που γραψαμε και εμεις χθες για την κατα λαθος προβολη του σαρδαμ και το μπινελικι Σαμαρα καταληγει:

...Αλλά αν υπήρχε το συνεργείο της ΕΡΤ θα την έγραφε και θα την ξαναέγραφε...

Λαφαζάνης υπερ του ντοπινγκ! "Να μείνουν στο Δημόσιο μονο όσοι τρέχουν 100 μέτρα σε 9 δευτερόλεπτα"

Την απόφαση της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία δεν θα απολυθούν οι σχολικοί φύλακες με διδακτορικό σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σχολίασε πως δεν θα πρέπει να απολυθούν...

H Μελέτη με μπικίνι στην Ανάβυσσο- Πως ξεπέρασε την κατάθλιψη (ΦΩΤΟ)

Εντελώς ανανεωμένη (με μακρύ μαλλί) εμφανίσθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ανάβυσσο όπου επί δυο ώρες επιδόθηκε στο αγαπημένο της άθλημα, το wind surfing.

Παλαβωσε ο Τζώρτζογλου! Ολόγυμνος, εσταυρωμένος, πάνω σε τρούλο στην Παρο [εικόνες]

Φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Πάρο ανέβασε ο ηθοποιός στο facebook προκαλώντας απορίες και σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίζεται σχεδόν γυμνός με ένα κομμάτι ύφασμα να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

ΒΙΝΤΕΟ: Εφτασε ο Σοιμπλε στην Ελλαδα... δυστυχως ομως θα ξαναφυγει το βραδυ

Τι δηλωσε σε συνεντευξη του στο ZDF

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 12:30 με ομιλία του σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον. Ο κ. Σόιμπλε θα έχει συνάντηση στις 14:00 με...

Σόιμπλε για ξεκαρφωμα: «Τέλος η συζήτηση για νέο κούρεμα... Δεν σας συμφέρει»

Με τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη συναντάται ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε.

Τι είπαν Παπούλιας-Τσίπρας-Γλέζος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνόδευε ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με τον Real Fm, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή του και τον ρώτησε αν πέρασαν τα βάσανα του συνεδρίου.

Καψής: Εκκενωστε την ΕΡΤ σε 48 ωρες αλλιως θα σκισω το καλσον μου

Εχει καταξεφτιλιστει με τις συνεχεις υποχωρησεις του και ο λαος γελαει με την εμμονη του να τους δωσει 80 μυρια...

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής τόνισε ότι αν δεν εκκενωθεί το Ραδιομέγαρο, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι. Οπως αναφέρει και το Εθνος στη συνάντηση με τα μέλη του κλιμακίου της EBU, ο κ. Καψής είδε εκ νέου τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΡΤ (των δημοσιογράφων και της ΠΟΣΠΕΡΤ), στους οποίους αποσαφήνισε ότι...

Συνάντηση με τον Σαμαρά αλλά και βουτιές στη Μεσσηνία

Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα, έρχεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr. Ο Λέτα αναμένεται στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου και η παραμονή του στην Ελλάδα θα συνδυαστεί με ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και πολιτικές συναντήσεις, όπως -βεβαίως- αυτή με τον Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Σόιμπλε: Η Ελλάδα ανακτά την ανταγωνιστικότητά της

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον.


«Γέμισε η οθόνη με ένα τεράστιο αιδοίο, νόμιζα ότι έγινε θαύμα», δηλώνει ο Σταρόβας

Για το σοκ που ένοιωσε όταν είδε για πρώτη φορά ερωτική ταινία μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Έπαθα σοκ στα δεκαπέντε μου όταν πήγα σινεμά να δω μια τσόντα. ..

Tι θα συμβεί στα κόμματα μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο [έρευνα]


Στοιχεία έρευνας μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο καταγράφει ο δημοσκόπος Στράτος Φαναράς και αναλύει τι θα συμβεί σε όλα τα κόμματα τώρα που « Η «ιερή αγελάδα» της χώρας -οι απολύσεις- βρίσκεται πάνω στον πάγκο του χασάπη».

Άδωνις: ΣΥΡΙΖΑιος αφου εβριζε το μνημονιο μου προτεινε λυση που μας επιβαλλει το μνημονιο!!

Καγγελο εμεινε εμεινε ο Αδωνις απο τη λυση που του προτεινε βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ! Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑιο... τη πάτησε για τα καλα

«Ήμουν χθες στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Μίλησα με 40 βουλευτές για περίπου 3 ώρες. Ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός, ο οποίος αφού έκανε την καθιερωμένη επίθεση στην τρόικα και στο μνημόνιο με πολύ μεγάλη ένταση για την υγεία, μου λέει:

Παλι εκτος "γραμμης" ο Σταθάκης: Καλό αλλά μικρό το αναπτυξιακό ταμείο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, την άφιξη Σόιμπλε αλλά και το ραντεβού Παπούλια – Τσίπρα.

Τζήμερος: Να μην πληρώνουμε φόρους στους «μαφιόζους του Δημοσίου» μέχρι να μας πουν που πάνε τα λεφτά μας


«Ξεσπάθωσε» κατά της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης ο πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, ο οποίος μάλιστα προτείνει την δημιουργία ενός κινήματος πολιτών με το όνομα «Αντίσταση στη ληστεία», το οποίο θα αρνείται την πληρωμή φόρων μέχρι το κράτος να υποβάλει πλήρη απολογισμό για το που πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ- Δ. Κάσου χωρίς υπαλλήλους, αν και εχει 1 εκ ευρω πλεονασμα

Δειτε και γελαστε με τα χαλια του αγκυλωμενου κρατους

«Περιμένουμε την κινητικότητα για να αποκτήσουμε επιτέλους υπαλλήλους», αναφέρει μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Δήμαρχος Κάσου, Δημήτρης Ερωτόκριτος.

«Ομοφοβικοί, φασίστες και εξτρεμιστές, γλείψτε τον κ... λο μου!»

«H Femen είναι πλέον σε γραμματόσημο» λέει η καλλονή Ίνα Σεβτσένκο, η φιγούρα της οποίας «κοσμεί» το νέο γραμματόσημο με το σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Eλληνική πατέντα: "Σου τελειωσε η μπαταρια του κινητου; Κατουρατο και θα ξαναφορτισει"

Τον πλέον παράδοξο και… υγρό –ίσως και αηδιαστικό για μερικούς- τρόπο φαίνεται ότι βρήκαν οι επιστήμονες προκειμένου να κάνουν την μπαταρία των κινητών τηλεφώνων να έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Θα μειωθει η τιμη του «επαναστατικου» φρεντο-Πηγή: Σε ποια προϊόντα πέφτει ο ΦΠΑ από 23% σε 13% [πίνακας]

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13% χαιρετίστηκε από τους επαγγελματίες της εστίασης, αν και η κυβέρνηση εξακολουθεί να ανησυχεί για κερδοσκοπικά παιχνίδια. Τα προϊόντα που πρέπει πλέον να διατίθενται με ΦΠΑ 13% και όχι 23%, σύμφωνα με το Εθνος, είναι:

Σε λαθος κομμα ειναι αυτος! Σταθάκης: Περσι υπηρχε θεμα, φετος η περιπέτεια με τη δραχμή εχει τελειωσει

Μια από τις πιο νηφάλιες φωνές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, με την οποία κράτησε αποστάσεις από τον εναγκαλισμό με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, ενώ δεν παρέλειψε να απαρνηθεί φράσεις και πρωτοβουλίες… εμφυλιακού χαρακτήρα.

ΦΩΤΟ: Μας αξιζουν οχι 3 αλλα 103 μνημονια...

...αν εχουμε τετοιους αρχηγους κομματων σαν τον Πανο Καμμενο που ενω πιαστηκε με το 17μετρο σκαφος που ειχε σε οφσορ, γυρναει και λεει οτι φταινε οι "τοκογλυφοι" (που μας δανειζουν με επιτοκιο Γερμανιας + 0,5%) και ανεβαζει τετοιες φωτο:

Αντι για κρεμαλα ειχαμε γελακια Στουρνάρα, Γλέζου και Αδωνι στη Βουλή [εικόνες]

Μια απρόσμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα στη Βουλή, στην κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, όταν ο Μανώλης Γλέζος πλησίασε τα υπουργικά έδρανα και άρχισε να μιλά με έντονες χειρονομίες στους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας.

Πρώην υπουργός βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει να ψηφίσει στη Βουλή

Ενδεικτικό της αγωνίας για τη χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου ήταν πως βουλευτής και πρώην υπουργός, βγήκε χθες από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα για να πάει να ψηφίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο θάλαμό του.

Ο βουλευτής...

Επίσκεψη στήριξης από Σόιμπλε-Υπογραφεται η συμφωνια συμμετοχης των Γερμανων στο ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο

Τον πολιτικό συμβολισμό της έμπρακτης εμπιστοσύνης της Γερμανίας, μέσω της συμμετοχής της στο ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο, θα επιχειρήσει σήμερα Πέμπτη να κεφαλαιοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση κατά την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.

Προτάσεις Καψή.. για την ΕΡΤ... Απειλει με παραιτηση το νουμερο αν δεν παρουν 80 εκ αποζημιωση τα λαμογια

[΄Εχει αρχισει και ξευτιλιζει την Κυβερνηση ο αστειος ο Καψης με το ξεβρακωμα του απεναντι στους απατεωνες συνδικαλιστες της ΕΡΤ... Πληροφοριες μαλιστα κανουν λογο για απειλη παραιτησης του αν μεχρι τη Δευτερα δεν ξαναερθει η ρυθμιση που εχει συμφωνησει με τα λαμογια... δηλ. να παρουν αποζημιωση με τα ισχυοντα του 2009 ακομα και σοι τελικα ξαναδιοριστουν στο νεο φορεα!!!

Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ με διορισμένο διευθυντή ειδήσεων και έλεγχο προγράμματος ζήτησε ο υφυπουργός δημ. ραδιοτηλεόρασης Π.Καψής από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Αυτά, προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη άμεσης πρόσληψης 2000 ατόμων και την καταβολή αποζημίωσης χωρίς πλαφόν.

Άδωνις: Η τεχνογνωσία των Γερμανών μας είναι απαραίτητη

«Ό,τι έκαναν αυτοί σε 20-30 χρόνια, εμείς πρέπει να τα κάνουμε σε δύο-τρία» είπε για τους Γερμανούς ο υπουργός Υγείας

Για δραστικό περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης λόγω των κυβερνητικών μέτρων έκανε λόγο, μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σούργελο: O Aντώναρος στηρίζει Καμμένο!

Μόνο οι ΑΕροψεκασμένοι θα μπορούσαν να χαίρονται και να πιστεύουν ότι ο Αντώναρος εκφράζει όντως τον Καραμανλή... Τι είπαμε λοιπόν ότι ψήφισε χθες ο Καραμανλής;;;;

Απασφάλισε και πάλι ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αυτή τη φορά, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κοινοποίησε βίντεο, που αναφερόταν...

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάνε ακόμα και οι ίδιοι με τον Λαφαζάνη

Προφανώς ο Λαφαζάνης ξέχασε ότι μόλις πριν λίγες μέρες το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε "ΝΑΙ" σε όλα και με τη φόρα που έχει, υποσχέθηκε σαν τον Γιωργάκη πριν το 2009 ότι θα ξαναπροσλάβει όλους όσους διώξει η τωρινή Κυβέρνηση... Απολαύστε τον:

Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης - και οι ενοχλητικές διακρίσεις που κάνει

Τι τον πειράζει και τι όχι

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παίρνοντας το λόγο στη Βουλή αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να το θέσει, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε».

ΒΙΝΤΕΟ: Μοίρασε πόνο ο Βορίδης στον Πανάρα που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον Καραμανλή

Οσο πλησίαζε η ώρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, χθες βράδυ τόσο ανέβαιναν οι τόνοι μέσα στη Βουλή. Η τελευταία κόντρα είχε ως πρωταγωνιστή τον πρόεδρο τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Στουρνάρα, με τους ΑΕροψεκασμένους να πανηγυρίζουν επειδή ο νυν ΥΠΟΙΚ ελεγε ότι τώρα δίνουν σωστά στοιχεία και απέφευγε να τοποθετηθεί για την περίοδο του Κώστα Καραμανλή... μέχρι που εμφανίστηκε ο Βορίδης και τα έβαψαν μαύρα....

Υπερψηφίστηκε με 153 "ναι" το πολυνομοσχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπερψηφίστηκε τα μεσάνυχτα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Το πολυνομοσχέδιο "πέρασε" με 153 "ναι", ενώ με 152 "ναι" πέρασε το άρθρο για τη Δημοτική Αστυνομία.

Από τα αξιοσημείωτα της ψηφοφορίας είναι ότι...