23 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Έλληνας ποδοσφαιριστής πανηγύρισε βγάζοντας... το σορτσάκι!

​Το... σορτσάκι έβγαλε Έλληνας ποδοσφαιριστής όταν κατάφερε να σκοράρει και... άφησε άφωνους τους πάντες!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στον αγώνα...

ΦΩΤΟ: Διαθέτει χιούμορ πάντως ο Προέδρας

Δείτε φώτο που ανέβασε ο Καμμένος στο twitter... προφανώς υπονοεί ότι αυτό ανήκει σε κάποιον βουλευτή (ίσως να εννοεί τον Ψυχάρη που τον έχει σκίσει τελευταία)... όχι προς θεού δεν είναι δικό του...

Εξηγήσεις ζήτησε η Μέρκελ από τον Ομπάμα για την παρακολούθηση του κινητού της... το αμφισβήτησε

Ενώ στους Γάλλους πούλησαν μαγκιές ("κάνουμε ότι κάνουν όλοι") στη Μέρκελ αμφισβήτησαν ότι παρακολουθούν το τηλέφωνο...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είχε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ όπου του ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Απογράφηκαν 1700 από τους 1968 διοικητικούς υπαλλήλους των AEI... οι 268 πρέπει να πάρουν τον πούλο, αλλά η ΝΔ δεν κάνει τέτοια

Μπορεί να τους παρακαλέσει λίγο ακόμα προκειμένου να απογραφούν κι αυτοί...

Συνολικά 1700 διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων από τους 1968 που είχαν υποχρέωση απογράφηκαν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

BINTEO-Το εφέ του Μάτριξ με smartphone

Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τις δυνατότητές των Snapdragon 600 επεξεργαστών της, η Qualcomm αναδημιούργησε το εντυπωσιακό bullet time effect του Μάτριξ κάνοντας χρήση 130 smartphone συσκευών στοιχισμένων σε κυκλική διάταξη.

Υποκλοπές-Vodafone- Πρόστιμο, επεισόδιο Νο 2-Πλήρωσε η Vodafone το πρόστιμο;

Ολοι θυμόμαστε το σκάνδαλο των υποκλοπών που έγιναν μέσω του δικτύου της Vodafone σε περίπου 100 κινητά τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και αυτό του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 έως και το Μάρτιο του 2005.

Μητσοτάκης: Στελέχη του Τσίπρα εξακολουθούν να λένε ότι η χρήση Η/Υ προκαλεί ξηροφθαλμία και τενοντίτιδα

Την αντίδραση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκάλεσε η υπόσχεση Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στο ΙΚΑ περί αποκατάστασης όσων πέτυχαν στους διαγωνισμούς 8Κ και 9Κ του ΑΣΕΠ. Ήδη με νομοσχέδιο προβλέπεται η πρόσληψή τους, απαντά το υπουργείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και παράλληλα καλεί τον κ. Τσίπρα να διευκρινίσει αν συμφωνεί με τις δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της διατήρησης της εξαήμερης άδειας ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο.

Κενά στα "πόθεν έσχες" πέντε βουλευτών

Κενά στις δηλώσεις πόθεν έσχες 5 Βουλευτών εντόπισε η Επιτροπή της Βουλής που τις ελέγχει. Ο έλεγχος αφορούσε τις δηλώσεις του 2011.

Οι Βουλευτές και πρ. Βουλευτές που θα κληθούν εντός 15 ημερών να φέρουν πρόσθετα δικαιολογητικά είναι οι:

Κείμενο 43 σημείων για την προγραμματική συμφωνία ενέκριναν Σαμαράς και Βενιζέλος

Το τελικό κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την Τετάρτη στη συνάντηση που είχαν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος.

Οπως αναφέρεται η διακήρυξη αυτή αποτελεί «συνέχεια, συμπλήρωση και επικαιροποίηση της προηγούμενης που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2012».

Ρώσικη HiTech: Οι ολυμπιακές δάδες ή σβήνουν ή λαμπαδιάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η λαμπαδηδρομία επί ρωσικού εδάφους, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 που θα αρχίσουν στις 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Σότσι.

Συνελήφθησαν τρεις γύφτοι για αρπαγή ανηλίκου

Μία νέα ιστορία αρπαγής ανηλίκου από Ρομά αποκαλύφθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για ένα αγοράκι περίπου τριών μηνών που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιφερειακή οδό της πόλης της Μυτιλήνης, στα χέρια ενός ζευγαριού Ελλήνων Ρομά 19 και 21 ετών και της μητέρας του 19χρονου, 51 ετών.
Οι τρεις Έλληνες Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν, ανακρινόμενοι έπεσαν...

Ο Παλαιοκώστας φύτεψε μαλλιά, έκανε λίφτινγκ και κρύβεται [εικόνες]

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Βασίλη Παλαιοκώστα με την κατηγορία ότι συμμετείχε στο πιστολίδι στο δρόμο Λιβαδειάς - Αράχωβας πριν από δυο χρόνια περίπου. Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε καφετέρεια και στις οποίες απεικονίζεται άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα και το οποίο πυροβολούσε κατά των αστυνομικών, χωρίς, όμως να διευκρινίζεται αν είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Τουρκικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος στη Μαύρη Θάλασσα

Δύο τουρκικά μαχητικά F-16 απογειώθηκαν χθες Τρίτη για να αναχαιτίσουν ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος του ρωσικού στρατού το οποίο πλησίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τουρκικός στρατός.

Ντάξ'!! 12χρονη τσιγγάνα... έγκυος. Την "έδωσαν" στον γαμπρό, όταν ήταν 10 ετών

Είναι μόλις 12 ετών και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Ιωάννα δεν είναι μοναδική περίπτωση. Οι περισσότερες γυναίκες Ρομά συνηθίζουν να παντρεύονται μικρές, επειδή δεν τους επιτρέπονται οι προγαμιαίες σχέσεις. Όχι όμως μόνο για αυτό…

Προς διαβούλευση ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων - Ολόκληρο το νομοσχέδιο

Δόθηκε σήμερα Τετάρτη για διαβούλευση και στη συνέχεια θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή, ο ενιαίος φόρος ακινήτων (ΕΝΦΑ) που θα ισχύσει από 1/1/2014, σε αντικατάσταση του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων και του ΦΑΠ.

Κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν: Τα έγγραφα για τη σύλληψη του Οτσαλάν στα χέρια ερευνητών με νόμιμο τρόπο μέσω του FOIA

Ομάδα ερευνητών στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατάφεραν μετά από προσπάθειες τεσσάρων ετών κατάφεραν -μέσω του αμερικανικού νόμου Freedom of Information Act (FOIA)- να κερδίσουν με καθ’ όλα νόμιμο τρόπο, χιλιάδες έγγραφα που αφορούν τον ηγέτη του PKK, Αμντουλλάχ Οτσαλάν.

Κατάλαβε ο Πούτιν ότι έχει ενοχλήσει στην Ελλάδα…

Με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον Ελληνισμό γενικότερα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των διαπιστευτηρίων της πρέσβειρας της Ελλάδας, Δανάης-Μαγδαληνής Κουμανάκου και του πρεσβευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργου Κασουλίδη, μαζί με άλλους νέους πρεσβευτές από διάφορες χώρες, στη Μόσχα.

Οργή Βορίδη για τα περί σχέσεων υπουργού με μάρτυρα για τη ΧΑ

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου ότι υπουργός της κυβέρνησης έχει διασυνδέσεις με τον προστατευόμενο μάρτυρα, Σ.Τ. ο οποίος είχε προβεί σε αποκαλύψεις για τη δράση του κόμματος του.

-Γιατί χαίρεται ο Χρυσαυγίτης και χαμογελά πατέρα; -Για τον Ρουπακιώτη παιδί μου...


Εντάξει, λοιπόν, θα διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, ενώ άλλοι τρεις βουλευτές της (Γερμενής, Μπούκουρας, Ηλιόπουλος) πιθανώς θα πάρουν το δρόμο για τον Κορυδαλλό κατηγορούμενοι για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Τι θα σημάνουν όλα αυτά για τη γοητεία που ασκεί η νεοναζιστική οργάνωση σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες; Θα υποχωρήσει; Θα εξαφανιστεί;

Την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρος της Κομισιόν χαιρετίζει η Ένωση Ευρωπαίων Κωμικών

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκε η Ένωση Ευρωπαίων Κωμικών την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όπως αναφέρουν οι κωμικοί, η υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ετερόκλητα στοιχεία κωμικού χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα ως χιουμοριστική όσο και σουρεαλιστική δραματουργική επιλογή.

Φαήλος: Τα τέσσερα (!) μεγάλα λάθη που έχει κάνει η Δεξιά ...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Οταν μιλώ για Δεξιά, συμπεριλαμβάνω σε αυτήν όσους πιστεύουν στην εθνική ιδέα και τη δημοκρατία, για μένα αλληλένδετα και το ένα προαπαιτούμενο του άλλου.

Και η Δεξιά συμπεριλαμβάνει και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας. Λαϊκοί και Φιλελεύθεροι, ΕΡΕ και Ενωση Κέντρου ταυτίζονταν στο κοινωνικό καθεστώς και μόνο «διαχειριστικές» διαφορές είχαν. Να μπούμε στον Α΄ Π.Π. ή να μην μπούμε; Πού σταματά η εξουσία του ανώτατου άρχοντα;

Πώς να κάνετε οικονομία σε ρεύμα και νερό -Oδηγίες του ΚΕΠΑ


Περισσότερα από πέντε ευρώ το μήνα δαπανά κάθε πολίτης προκειμένου να στεγνώσει τα μαλλιά του και πάνω από 31 ευρώ να ζεσταθεί με τη χρήση του κλιματιστικού, ενώ ξοδεύει εννέα λίτρα νερό κάθε φορά που τραβά το καζανάκι της τουαλέτας και 150 λίτρα νερού τη φορά, γεμίζοντας τη μπανιέρα.

Θα σωθούν πολλοί εργαζόμενοι, να ναι καλά οι...πλαστογράφοι!

Προσπαθώ να καταλάβω πώς γινόταν οι προσλήψεις στο δημόσιο με ...πλαστά πιστοποιητικά. Δεν γνωρίζω τις διαδικασίες αλλά υποθέτω πως ανταποκρινόμενοι σε κάποιον διαγωνισμό ή προκήρυξη θέσεων οι ενδιαφερόμενοι,προσέρχονταν σε κάποιο γραφείο κάποιας υπηρεσίας,όπου κάποιοι ήδη δημόσιοι υπάλληλοι υποτίθεται πως έλεγχαν τα πιστοποιητικά των υποψηφίων.

Δημοσκόπηση DATA RC Αχαϊα: Μια χαρά η ΝΔ μόνο 10,7% πίσω απ' το «ΠΑΣΟΚ» και μείωσε και τη διαφορά κατά 3%!

Φυσικά οι δημοσιοκάφροι θα παρουσιάσουν τη δημοσκόπηση όπως τους βολεύει. Πχ. οι αριστεράντζες του iefimerida (δείτε στο τέλος) τη συγκρίνουν με τις εθνικές εκλογές και συμπεραίνουν "Ο ΣΥΡΙΖΑ γ@μεί και δέρνει κι η ΝΔ τον πούλο". Φυσικά δεν τολμάνε να τη συγκρίνουν με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον Ιούλιο γιατί θα πρέπει να πούνε ότι η διαφορά ΝΔ και «ΠΑΣΟΚ» δηλ. ΣΥΡΙΖΑ έπεσε από...

Ο Μητσικώστας για την ατάκα Ψωμιάδη


Με χιούμορ, όπως είναι φυσικό, απάντησε ο Γιώργος Μητσικώστας στην εμπλοκή του ονόματός του από τον Μάκη Ψωμιάδη στη δίκη για τους φερόμενους ως "στημένους" αγώνες.
Ο Γιώργος Μητσικώστας διάβασε την είδηση και απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.
Δείτε την ανάρτηση του:

Αυτή είναι η "λευκή χήρα" που έγραφε ποιήματα για τον Λάντεν - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η βρετανίδα Samantha Lewthwaite ,που θεωρείται η βασική ύποπτη για τη τρομοκρατική επίθεση στο Mall στο Ναϊρόμπι . Γνωστή πια ως “λευκή χήρα”. Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της βρέθηκαν ποίηματα ύμνοι για τον Μπιν Λάντεν, για το θάνατο του οποίου όπως είπε θρήνησε.

ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισαν οι δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών στην Θεσσαλονίκη για την παρέλαση της 28ης

Το κεφάλι στον ουρανό στρέφουν οι Θεσσαλονικείς για να δουν τα μαχητικά αεροσκάφη που πραγματοποιούν δοκιμαστικές πτήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.


Έλα να βλέπω σβελτάδα: Διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Καμμένο

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης, για το «λιντσάρισμα» σε βάρος του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, που φέρεται να ανέφερε σε συνομιλία του με πολίτες στη ΔΕΘ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

ΒΙΝΤΕΟ-Η υπνοβασία την έριξε στις γραμμές του τρένου

Μια γυναίκα 31 ετών, που οι αρχές υποστηρίζουν πως υπνοβατούσε, περπάτησε κατευθείαν στην άκρη της αποβάθρας και έπεσε στις ράγες του τρένου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είχαν σπεύσει στο σημείο αρκετοί επιβάτες, με σκοπό να την σώσουν από το τρένο. Το περιστατικό συνέβη στη Βοστώνη, στον σταθμό Davis

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Άλλα 500 εκ € μας επιστρέφουν οι τοκογλύφοι παρότι τους χρωστάμε κοντά 200 δις απ' τα μνημόνια


Στα 500.000.000 ευρώ ανέρχεται το υπόλοιπο ποσό που αναμένεται να αποδοθεί στην Ελλάδα από τα κέρδη που έχουν αποκομίσει οι Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης και αφορούν στα έσοδα από το πρόγραμμα SMP (security market program) της ΕΚΤ για τα Ελληνικά Ομόλογα.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup της 8.7.2013, θα αποδοθούν συνολικά στην Ελλάδα 2 δισ. ευρώ το 2013 και αυτά τα χρήματα αφορούν τα κέρδη που είχαν οι Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης το 2012. Από τα 2 δισ. ευρώ...

8 δισεκατομμύρια οι οφειλές προς το ΙΚΑ! Ε, μετά πως να μη χρωστάει και το ΙΚΑ με τη σειρά του;

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ, οι οφειλές προς το Ίδρυμα φτάνουν στο ύψος των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι οφειλέτες ανέρχονται περίπου σε 500.000.

Eurostat: Στο 169,1% το ελληνικό χρέος στο β' τρίμηνο

Τα υψηλότερα επίπεδα χρέους στην Ευρωζώνη αλλά και στην Ε.Ε. εξακολουθεί να εμφανίζει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat για το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Παλινωδία του Facebook για την ανάρτηση βίντεο σκληρής βίας

Στροφή 180 μοιρών κάνει το Facebook σε ότι αφορά στην δημοσίευση βίντεο με περιεχόμενο σκληρής βίας στο σάιτ, μέσω του οποίου συνδέονται 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι. Πριν από δύο μόλις ημέρες, η υπηρεσία επιχειρηματολογούσε υπέρ του δικαιώματος ανάρτησης βίντεο που έδειχνε μασκοφόρο να αποκεφαλίζει μια ζωντανή γυναίκα. Σήμερα, μετά την γενική κατακραυγή, το βίντεο έπαψε να είναι διαθέσιμο.

Τσοβόλας: Αθώος ο Παπαγεωργόπουλος- Δεν έχει βάλει στην τσέπη του ούτε ένα ευρώ [βίντεο]

Την πεποίθηση του ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι αθώος επανέλαβε ο συνήγορος του πρώην δημάρχου Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος τόνισε πως δεν προκύπτει ότι έχει υπεξαιρέσει χρήματα από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τελικά ο Ρομά δεν είναι είναι ο Μπεν, αλλά γύφτος με πιστοποίηση DNA

Διαβάστε τι είπε μόλις πήγε να δώσει δείγμα για τεστ DNA

Ενας ξανθός νέος που ζει μαζί με Ρομά κλήθηκε να δώσει δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να ερευνηθεί η πιθανότητα να είναι ο αγνοούμενος από το 1991 Μπεν Νίνταμ που είχε εξαφανιστεί στο νησί της Κω σε ηλικία μόλις 21 μηνών, ωστόσο...

Τα 25 καλύτερα περιβάλλοντα για να δουλεύει κανείς σε εξωτερικό και Ελλάδα

Την ετήσια διεθνή λίστα World's Best Multinational Workplaces με τις 25 πολυεθνικές εταιρείες που διακρίνονται το 2013 για το εργασιακό τους περιβάλλον ανακοίνωσε η εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η εταιρεία Google και ακολουθούν....

Πρόεδρε έχει καιρό να σε δει γιατρός-Καρατζαφέρης: Τα κόμματα θέλουν τα λεφτά της Χρυσής Αυγής... ενώ εγώ θέλω μόνο τα ψηφαλάκια

Με το… πρόσθετο πλεονέκτημα του πρώην δημοσιογράφου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνηθίζει να εκπλήσσει με τις θέσεις που κατά καιρούς διατυπώνει, να βγαίνει εκτός πλαισίου, ενίοτε και να προκαλεί, με ατάκες που βγάζουν πρωτοσέλιδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στη νομαρχία της Εύβοιας

Πολεμικό τοπίο θύμισε σήμερα το μεσημέρι η νομαρχία Εύβοιας, όταν έφτασαν στο σημείο διαδηλωτές - εργαζόμενοι, οι οποίοι θέλησαν να εισέλθουν στο διοικητήριο, για να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχο Περγαντά, αλλά οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν κατακλύσει την περιοχή, απαγόρευσαν την είσοδο και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.

ΒΙΝΤΕΟ-Η επιχείρηση της ΕΛ ΑΣ στην Ελευσίνα και η σύλληψη των δουλεμπόρων μπροστά στην κάμερα

Κατά εκατοντάδες οι μετανάστες από τη Συρία προσπαθούν μέσω της Ελλάδας να φτάσουν σε άλλες χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, για να ξεφύγουν από τον εφιάλτη του εμφυλίου στην χώρα τους. Ρευστοποιούν την όποια περιουσία τους για να πληρώσουν τις σπείρες των διακινητών που τους υπόσχονται σίγουρη μετάβαση σε μια νέα ζωή. Έτσι αφού πρώτα διασχίσουν το Αιγαίο με σαπιοκάραβα κινδυνεύοντας να χάσουν τη ζωή τους, αποβιβάζονται σε ακτές της Αττικής όπου εκεί τους παραλαμβάνουν οι δουλέμποροι. Μπροστά σε μια ακόμη τέτοια ιστορία ήρθαν αντιμέτωποι με τους διακινητές, οι άνδρες του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής τα ξημερώματα της Κυριακής στα διόδια της Ελευσίνας.


Το χρονικό της σύλληψης

Δεν θα εκτελεστεί o Ιρανός που επέζησε της αγχόνης... βρίσκεται σε κώμα και θα πεθάνει ούτως ή άλλως

"Νέος απαγχονισμός, θα ήταν κακό για τη φήμη του Ιράν" δήλωσε ο υπουργός... με όλη τη σοβαρότητα που διαθέτει

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Ιράν άφησε να εννοηθεί ότι οι δικαστικές αρχές δεν θα διατάξουν την -νέα- εκτέλεση του Αλιρεζά Μ., 37χρονου που οδηγηθεί στην αγχόνη αλλά τελικά επέζησε, πέφτοντας όμως σε κώμα. Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Σε τριπλή δολοφονία εμπλέκεται ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ

Ο ύποπτος για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης Ταμερλάν Τσαρνάεφ που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, είχε λάβει μέρος το 2011 σε μια τριπλή δολοφονία σε γειτονική πόλη, σύμφωνα με έναν Τσετσένο μετανάστη που αυτοκτόνησε κατά την ανάκρισή του, δήλωσαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς σε έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσφατα στο δικαστήριο.

Οι πολίτες να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό που ισχύει το ακατάσχετο, λέει ο Συνήγορος του Καταναλωτή

Οδηγίες στους πολίτες παρέσχε ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κατασχέσεις καταθετικών λογαριασμών πολιτών για χρέη είτε προς το Δημόσιο είτε προς τις τράπεζες.

Ποιοι είναι οι κατώτατοι μισθοί και τα κατώτατα ημερομίσθια στην Ευρώπη [λίστες]

Σε Λουξεμβούργο και Βέλγιο θα ήθελαν να εργάζονται οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αφού εκεί οι κατώτατοι μισθοί ξεπερνούν τα 1.900 και τα 1.500 ευρώ αντίστοιχα. Την ίδια ώρα στην Πολωνία και την Πορτογαλία οι κατώτατοι μισθοί κυμαίνονται στα 383 και τα 485 αντίστοιχα.

Οι Γερμανοί απαγόρευσαν τη διαδικτυακή φιλία μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών

Ένα γερμανικό κρατίδιο αποφάσισε να απαγορεύσεις τις «φιλίες» μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή η πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες των εκπαιδευτικών απειλεί την επαγγελματική τους υπόσταση.

Ο θάνατος της ΑΟΖ δια χειρός Κώστα Σημίτη

Εμβρόντητοι πρόσφατα διαβάσαμε την τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κώστα Σημίτη, στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Προέδρου της Κύπρου Γιώργου Βασιλείου στην αίθουσα Γιάννου Κρανιδιώτη του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, αναφορικά με την ΑΟΖ και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα.

Μίλησε για «εξωπραγματικές φαντασιώσεις για τις δυνατότητες της χώρας» και πως «η λύση πρέπει να βρεθεί είτε με κοινή συμφωνία των ενδιαφερομένων χωρών είτε μέσω προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο.

Βurberry, Polo και πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία… Μήπως είσαι καπιτάλα τελικά ρε Αλέξη; (ΦΩΤΟ)

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», σε ερώτηση για το πότε θα φορέσει γραβάτα, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε: «κουβαλάω το “βάρος” του ότι αν ποτέ φορέσω θα θεωρηθεί ότι είναι μία μετατόπιση προς τον συμβιβασμό, σημειολογική μετατόπιση προς τον συμβιβασμό».

Έφοδος στο Ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων μετά από αίτημα του Καμίνη

Το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) μπήκαν χθες στο Ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων (τμήμα Γεννήσεων της δ/νσης Αστικής Κατάστασης), ύστερα από αίτημα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Το ΣΕΕΔΔ μπήκε προκειμένου να συνδράμει στον έλεγχο που έχει ξεκινήσει ο δήμος Αθηναίων για τις ετεροχρονισμένες δηλώσεις γέννησης παιδιών και το ΣΔΟΕ προκείμενου να πάρει και να ελέγξει τα στοιχεία των πολυτεκνικών επιδομάτων.

Παπαγεωργόπουλος: «Σας ευχαριστώ όλους» – Αρχίζει η δίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη χθεσινή αναβολή, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, για την υπεξαίρεση στο δήμο, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Να τελειώνουμε με τους μπάσταρδους: Σφοδρή ελληνοτουρκική μάχη για την τηλεθέαση!

Μια νέα ελληνοτουρκική μάχη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και δεν είναι άλλη από τη μάχη που δίνει η νέα σειρά του ALPHA απέναντι σε αυτή του ΑΝΤ1. Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα δείχνει να έχει μπει με φόρα στο prime time και έτοιμο να αρπάξει το θρόνο του ισχυρού Σουλεϊμάν. Μήπως τα κατάφερε ήδη;

ΕΠΙΚΟ :)) "50χρονη έχει συλληφθεί 7 φορές για σεξουαλική παρενόχληση"

[Δεν καταλαβαίνει το Χριστό της η τύπισσα :))]

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε για παραβίαση δικαστικής απόφασης, την περασμένη εβδομάδα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης, η...

Η Ριάνα φωτογραφίζεται γυμνή στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της στην Κρήτη [εικόνες]

Η Ριάνα σίγουρα δεν ντρέπεται να δείχνει το σώμα της δημόσια, ωστόσο οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram είναι κάτι εντελώς καινούργιο, Η 25χρονη σταρ βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης όπου φωτογραφίζεται για τη νέα της κολεξιόν και στα διαλείμματα μας δείχνει και την μπανιέρα του ξενοδοχείου της.

Παραπέμπεται για το αδίκημα της απάτης ο δήμαρχος Γλυφάδας

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγείται ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κώστας Κόκκορης. Ο δήμαρχος Γλυφάδας, εκλεγμένος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, παραπέμπεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες της:

Τι έγραψε ο Ψυχάρης στο Τwitter για τον Καμμένο

Η κόντρα τους γνωστή. Με παρελθόν, και όπως φαίνεται με μέλλον. Ο Ανδρέας Ψυχάρης… δεν ξέχασε τον Πάνο Καμμένο, και ενόψει της παρουσίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή “Ενικός” του Νίκου Χατζηνικολάου την προσεχή Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, δεν άντεξε στον πειρασμό και σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Καθημερινή: Μηταράκης, ο μικρούλης Τσώρτσιλ της Πατησίων

Γιατί βρισκόταν ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης στη χθεσινή επιχείρηση του ΜΑΤ στην Πατησίων, που έφτασε μέχρι και το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ. Στο ερώτημα αυτό απαντά εμμέσως σήμερα ο Στέφανος Κασιμάτης ενθυμούμενος ένα «αντίστοιχο» περιστατικό με τον Τσώρτσιλ και καταλήγοντας «Υφυπουργέ Νότη, μην πτοείσαι!»

Κουτσούμπας: Ναι στην ομογενειακή ψήφο, αλλά...

Υπέρ της δυνατότητας να ψηφίζουν οι ομογενείς και να έχουν τους δικούς τους βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο τάχθηκε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ομογενειακό ρ/σ "3XY".

FT: Νέο πλήγμα για την Ελλάδα- Εχασε την πρωτιά στις εξαγωγές ψαριών από την Τουρκία

Την πρωτιά στην παραγωγή σε τσιπούρα και λαβράκι έχασε η Ελλάδα από την Τουρκία σύμφωνα με τους Financial Times, οι οποίοι σημειώνουν πως λόγω της οικονομικής κρίσης η χώρα έχασε την πρωτιά σε δύο από τα πολυτιμότερα εξαγωγικά προϊόντα της.

Πρετεντέρης: Η δημοσιογραφία δεν είναι… συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψή του για το πως θα πρέπει να “περπατάει” η δημοσιογραφία, και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει στην Ελλάδα, καταθέτει ο Γιάννης Πρετεντέρης με σημερινό άρθρο του στα “Νέα”.

Με υπογραφή γονέων η απαλλαγή από τα Θρησκευτικά

Του Ματθαίου Τσιμιτάκη

Στο περιθώριο της συζήτησης που προκλήθηκε προ μηνός για το μάθημα των Θρησκευτικών και το αν θα έπρεπε να επικρατήσει η θρησκειολογική προσέγγιση, όπως υποστήριξαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, ή η ομολογιακή (κατηχητική), η οποία ισχύει σήμερα, το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε αλλαγή του τρόπου απαλλαγής από το μάθημα για τα παιδιά όλων των βαθμίδων.

Ευθύνες στην Εισαγγελία Εφετών για τον Μαζιώτη

Του Γιάννη Σουλιώτη

Αιχμηρές οι καταθέσεις των αστυνομικών που είχαν θεωρηθεί υπαίτιοι για την εξαφάνιση του Μαζιώτη και της Ρούπα.

Βαριές ευθύνες στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών επέρριπταν στα υπομνήματά τους προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων που είχαν θεωρηθεί υπαίτιοι για την εξαφάνιση του Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, τον Ιούνιο του 2012.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η εικόνα των "αυτοδιαχειριζόμενων συλλογικοτήτων μπλα μπλα μπλα" ... των καταλήψεων τέλος πάντων

Η είσοδος της ΑΣΟΕΕ μετά από επέλαση αναρχοπιθήκων:

Μουρούτης: Δεν θα ασχοληθώ με τις ύβρεις του κ. Κούλογλου

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης απάντησε ως εξής, σε άρθρο που δημοσίευσε σήμερα στο site tvxs.gr, ο γνωστός αριστεριστής κρατικοδίαιτος, Στέλιος Κούλογλου:

Καψής: Λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ θα μας κοστίζει η ΔΤ μηνιαίως-Ψηφίστηκε η τροπολογία για τη ΝΕΡΙΤ

Με μηνιαίο κόστος κάτω του 1 εκατομμυρίου ευρώ θα λειτουργεί η ΔΤ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, κατά την συζήτηση στην Βουλή της τροπολογίας για την παράταση του μεταβατικού καθεστώτος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για άλλους 10 μήνες. Η τροπολογία ψηφίστηκε με ονομαστική ψηφοφορία ύστερα από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και την στήριξαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται και τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Ανέλαβε αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Κασιδιάρης

Αυτός ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ψηφοφορία

Σε ρόλο αρχηγού ήταν σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, που πριν από λίγο ήταν εκείνος που ανακοίνωσε εξ ονόματος της κοινοβουλευτικής ομάδας την αποχώρηση από την ψηφοφορία που κατήγγειλε ως παράνομη. Κατά την αποχώρηση...

Συνεχίζουν αμετανόητοι οι... κοπανατζήδες... αφού ξέρουν ότι ο Κυριάκος δεν απολύει κανέναν

Άδεια από τη.... σημαία έπαιρνε κάθε μέρα ένας ταχυδρομικός διανομέας στην Κρήτη, ο οποίος αποχωρούσε από την υπηρεσία του στις 11 το πρωί προκειμένου να εργαστεί σε τουριστικό κατάστημα που διατηρούσε η σύζυγός του, όπως έδειξαν οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης τον Οκτώβριο. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος εντοπίστηκε μετά από καταγγελία.