15 Ιουλίου 2014

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! Βαλίτσες για Ιταλία ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ιταλία ο Αλέξης Τσίπρας, αφού θα συμμετέχει στη συνάντηση «για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των κοινών αγαθών στην Ευρώπη και την Ιταλία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο θέατρο Βάλε της Ρώμης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζεται για το δεύτερο πεδίο σύγκρουσης με την κυβέρνηση, αυτή τη φορά για το θέμα της παράδοσης των ακτών σε μεγάλα συμφέροντα και επιδιώκει να συνεχιστούν οι αντιδράσεις του συνόλου των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι κεντρικός ομιλητής αύριο, στην ανοιχτή συνάντηση διαλόγου με τίτλο «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας», στο αίθριο του μουσείου Μπενάκη.

Η ανοικτή πρόσκληση, σε φορείς και κόμματα, για την υπεράσπιση των ακτών και του αιγιαλού, αποτελεί άλλο ένα ... βήμα του κόμματος, με στόχο να συγκροτηθεί ένα ευρύ μέτωπο, στα πρότυπα της «μικρής ΔΕΗ», ενώ η Κουμουνδούρου πιστώνεται θετικά την ανταπόκριση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη πάντως, θα παραστούν εν είδη αντιπροσωπείας στην εκδήλωση η βουλευτής Νίκη Φούντα και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Θράσος Φωτεινός.