07 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό είναι ίσως το πιο προκλητικό σποτ όλων των εποχών

Και τι δεν γίνεται στο βίντεο – Αποτελεί μέρος καμπάνιας για το AIDS με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Και τι δεν γίνεται στο βίντεο που προβάλλει σήμερα στην πρώτη του σελίδα ο Independent και αποτελεί μέρος της καμπάνιας «International HIV/AIDS Alliance» ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου.

Δημοσκόπηση Metrisis: Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Με μικρό προβάδισμα 0,3% στις εθνικές εκλογές και 0,8% στις ευρωεκλογές, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας «Μέτρησις» που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Mε ποιόν θα πολιτευτεί ο Τρεμόπουλος που την “κοπάνησε” από την ευρωλίστα των Οικολόγων;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και τέως ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος σήμερα παραιτήθηκε από την ευρωλίστα των Οικολόγων Πρασίνων φαίνεται να έχει επιλέξει το πολιτικό του μέλλον!

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Η τρόικα έπεσε τραγικά έξω στις προβλέψεις

«Η τρόικα έπεσε τραγικά έξω στις προβλέψεις και αυτό μας έχει δημιουργήσει πολύ  μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για το έκτακτο τέλος ακινήτων

Η δικαστική απόφαση που θα κρίνει οριστικά εάν είναι αντισυνταγματικό ή όχι το πρώτο χαράτσι που εισπράχθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ έχει μεγάλη ακόμη διαδρομή.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή, οι πολίτες οφείλουν να πληρώνουν κανονικά το χαράτσι που επιβάλλεται και πληρώνεται μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Χαν: Η Ελλάδα είναι η μόνη στην Ευρώπη με πρωτογενές πλεόνασμα

Την ανάγκη προσανατολισμού της νέας προγραμματικής περιόδου στις ιδιωτικές επενδύσεις προσδιόρισε ο κοινοτικός επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν, που μετείχε σήμερα σε διευρυμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δηλ. πριν είχε; "Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον" λέει για την Β. Ανεμοδουρά ο σύζυγός της

Ο Βαγγέλης Κοψιδάς, σύζυγος της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρας Ανεμοδουρά, κατήγγειλε ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου.

Πέφτουμε απ τα σύννεφα! Τζαμί πάνω στα ερείπια εκκλησίας έφτιαξαν οι Τούρκοι -Για εσκεμμένη ενέργεια μιλά ο τοπικός Σύλλογος Αρχιτεκτόνων

Την κατασκευή τεμένους στα ερείπια εκκλησίας που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, καταγγέλει ο τοπικός Σύλλογος Αρχιτεκτόνων. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νετζατί Πιρίντσογλου, υποστηρίζει ότι τα ερείπια της εκκλησίας ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια ανασκαφών, αλλά καταστράφηκαν εσκεμμένα προκειμένου, πάνω σ' αυτά, να κατασκευαστεί το τζαμί.

Έλλήνες Δημόσιοι υπάλληλοι κατάφεραν να...διακτινιστούν και τα γατάκια της NASA ακόμα ψάχνουν τρόπο να στείλουν άνθρωπο στον Άρη...

"Πράματα και θάματα" προέκυψαν από την έρευνα του Ελεγκτικό Συνεδρίου. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr νυχτοφύλακες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εμφανίζονταν την ίδια ώρα να έχουν βάρδια σε δύο…

ΦΩΤΟ-Το αυτοκίνητο του Πανόπουλου μετά το δυστύχημα

Εξιτήριο από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης έλαβε το μεσημέρι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ο οποίος ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης, σε θανατηφόρο τροχαίο επί της Εγνατίας Οδού.

Τρολιά θα'ναι, δεν μπορεί να το εννοεί!! Ο ΓΓ της Βουλής ανησυχεί για τη μείωση των υπαλλήλων της Βουλής!!

[Και μόνο από τη φάτσα φαίνεται...] Είμαστε σε όλα πάτος και ο απίθανος Παπαϊωάννου μας λέει ότι σε υπαλλήλους στη Βουλή είμαστε στον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Μάλιστα είναι τόσο προκλητικός που λέει ότι έχουμε ίδιο ΜΟ υπαλλήλων ανά βουλευτή με τους Γερμανούς! Τέτοιοι προκλητικοί στόκοι είναι σε υπεύθυνες θέσεις γιαυτό... 50 χρόνια μνημόνια ρε πούστη μου να σας στέλνουν κάθε μέρα μέιλ με το ημερήσιο πρόγραμμα!!

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» και το ρεπορτάζ για τη σύγκριση του αριθμού των υπαλλήλων στα κοινοβούλια των κρατών- μελών, έδωσε πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της Βουλής, Θανάσης Παπαϊωάννου.

Παραιτείται ο Τρεμόπουλος από την ευρωλίστα... αφού τα 'κονόμησε επί 2,5 χρόνια στην Ευρωβουλή, δεν βλέπει άλλο φως και την κάνει

Παραιτείται από την ευρωλίστα των Οικολόγων Πράσινων ο πρώην ευρωβουλευτής και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος, αφήνοντας αιχμές για καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η παρέλαση της ελληνικής αποστολής στο Σότσι

Άνοιξε η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014, στο Σότσι της Ρωσίας, με την ελληνική αποστολή να είναι η πρώτη που μπήκε στο στάδιο, με την Παναγιώτα Τσακίρη, να κρατάει την ελληνική σημαία. Στην τελετή έναρξης, το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Βούλωσε στόματα ΣΥΡΙΖΑίων το Λιμενικό: Στην καμπίνα του σκάφους ήταν κλειδωμένοι οι λάθρομετανάστες-Ανεσύρθησαν 4 πτώματα

Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε στο ναυάγιο και έφερε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που διαψεύδουν τους συκοφάντες της Ελλάδας και του ΛΣ/Ακτοφυλακής.

Με κίνδυνο της ζωής τους βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος αποφάσισαν να κλείσουν μια και καλή τα στόματα όσων τολμούν σε κάθε ευκαιρία να αμφισβητούν τον ανθρωπισμό και τον επαγγελματισμό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της VW για το θρυλικό Transporter T2

Στις 31 Δεκεμβρίου σταμάτησε η παραγωγή του θρυλικού αυτού μοντέλου και η VW Γερμανίας το υποδέχεται στην αγκαλιά της.

Η διακοπή της παραγωγής του VW Transporter T2 στην Βραζιλία για λόγους προδιαγραφών ασφάλειας, σηματοδότησε και το τέλος μιας εποχής.

Βαριά καμπάνα σε Έλληνες από Κυπριακό δικαστήριο

Σε πέντε φορές ισόβια καταδικάστηκαν, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, οι δύο κατηγορούμενοι για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012.

Οι δύο κατηγορούμενοι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 ετών και Αναστάσιος Τσελιχίδης, 41 ετών, από την Ελλάδα, δέχθηκαν ανέκφραστοι την απόφαση του δικαστηρίου.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μέσα από τη φυλακή ο Ηλιόπουλος

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή κατεβαίνει μέσα από τη φυλακή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Χωρίς στοιχεία η εμπλοκή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα εξοπλιστικά

Έωλες αποδεικνύονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες ότι δηλαδή σε συνάντηση των Ευσταθίου- Κάντα- Λυγινού, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στις μίζες με τα εξοπλιστικά, αναφέρθηκε σε σχετική συζήτηση το όνομα του τέως πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αυτές είναι οι οριστικές ημερομηνίες για Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές

Τις οριστικές ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κατέθετε πριν από λίγο στη βουλή με τροπολογία ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. O πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου και ο δεύτερος γύρος θα γίνει στις 25 Μαΐου μαζί με τις Ευρωεκλογές.

Και πως θα γελάμε ρε αλήτες;; "Τέλος και επισήμως για τον ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας"

Ολοκληρώθηκε το προαναγγελθέν διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, καθώς η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε να αποσύρει την στήριξή της στην υποψηφιότητά του.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με τη φώκια: Με ύφος μπάτσου η ΔΗΜΑΡίτισσα Γιαννακάκη ξεφτιλίζεται διαψεύδοντας ότι καρεκλοκένταυροι της ΔΗΜΑΡ δεν ξεκολλάνε απ' τις καρέκλες τους

Αφού θέλει ονόματα η φώκια ας τα διαβάσει εδω

Βαριές εκφράσεις και καταγγελίες ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης όταν «άναψαν τα αίματα» ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη.

Εκτός τόπου και χρόνου η ελληνική διπλωματική αποστολή στις ΗΠΑ

Με τον τίτλο «Υποτονική η παρουσία της Ελλάδας στις ΗΠΑ, εξαιτίας της ανικανότητας των διπλωματών της», η εφημερίδα «Πρωινή» της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ δημοσιεύει άρθρο που επικεντρώνεται στην άγνοια των Ελλήνων διπλωματών για την αμερικάνικη πραγματικότητα και την ασχολία τους με την ...αχρηστία της Ομογένειας.

ΒΙΝΤΕΟ: Τους έστειλε αδιάβατους ο Μάκης! Δείτε τι απάντησε στο γιατί αργεί η ΝΔ να ανακοινώσει υποψήφιους

Πήγαν να το παίξουν έξυπνοι ο βλάξ Καμπουράκης (που λόγω λογοδιάρροιας είχε καρφώσει ότι η Τρέμη είχε δει το DVD Ζαχόπουλου) και το λαμόγιο επαναστάτης Οικονομέας με τα 400.000 που πήρε απ την τσέπη μας (αυτές τις ζημιές πληρώνουμε όλοι με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών). Ρώτησαν με νόημα τον Μάκη Βορίδη γιατί η ΝΔ καθυστερεί να ανακοινώσει υποψηφίους και αυτός τους απάντησε:  

31χρονος επιτέθηκε με μπαλτά μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό... λαθρομετανάστης βέβαια... (VIDEO)

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού στο Μιλάνο

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού στο Μιλάνο.

Ένας άνδρας επιτέθηκε με...

ΒΙΝΤΕΟ-Κακό πράμα η κλιμακτήριος!! Πάλι τσιρίζοντας έφυγε απ' τη Βουλή η Ραχήλ... αφού κατήγγειλε όλους σαν εγκληματίες

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Ιωάννη Τραγάκη, είπε:

Πας καλάς ρε; Κι ο Στρατούλωφ τι θα σκίσει; Τσίπρας: Αν εκλεγώ πρωθυπουργός το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αναθεώρηση του Μνημονίου

Πολύ μακριά από τις απειλές ότι θα σκίσει το Μνημόνιο, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από τη Ρώμη απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν εκλεγεί πρωθυπουργός, απάντησε «θα είναι η αναθεώρηση του χρεοκοπημένου Μνημονίου».

Ελλαδάρα! Ο ΟΛΠ ρουφάει τα κέρδη της θυγατρικής της Cosco... τα οποία χάνει το δημόσιο και τα τρώνε οι κηφήνες

Το 2012 η εταιρεία Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ΑΕ που είναι θυγατρική της Cosco εμφάνισε πωλήσεις 104,3 εκατ. ευρώ έναντι 72,8 εκατ. ευρώ το 2011. Εμφάνισε επίσης κέρδη 15,5 εκατ. ευρώ έναντι 5 εκατ. ευρώ και πλήρωσε στο ελληνικό δημόσιο ταμείο από τις δραστηριότητες μόνο 4 εκατ. ευρώ φόρους.

Διευκρινίσεις Γ. Μαυραγάνη για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία: Δεν υποχωρούμε

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην υποχωρήσει από το μοντέλο συμφωνίας που προκρίνει στην Ελβετία για τη φορολόγηση των καταθέσεων, κατέστησε σαφή μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης.

Τέλος κι ο πόλεμος στη Συρία... αναλαμβάνει δράση ο Γιωργάκης

Ζητά παύση εχθροπραξιών λόγω Ολυμπιακών Αγώνων

Πρωτοβουλία υπέρ της εκεχειρίας στη Συρία από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, που αρχίζουν σήμερα, ανέλαβε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.

Τελειωμένη η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας... την παίρνει από τώρα ο Τζιτζι... αφού τον στηρίζουν Πολύδωρας-Ζώης

Χοντρό παρασκήνιο με την υποψηφιότητα της Κεντρικής Μακεδονίας

Φωτιά έχει πάρει η κεντροδεξιά πολυκατοικία στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Ιωαννίδη και το άδειασμα του Απόστολου Τζιτζικώστα οι διεργασίες στον Βορρά είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μην ανησυχείς και είσαι σε καλό δρόμο με τις δηλώσεις για Μουτάρη-Πιπιλή: Αν ήθελα θα μπορούσα να γίνω καταπληκτικό νούμερο...

"Είμαι πολύ επιλεκτική στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις" σχολίασε η Φωτεινή Πιπιλή στον Πέτρο Κωστόπουλο και τόνισε ότι στις πρωινές εκπομπές αν δεν τσακωθείς, δεν κάνεις νούμερα τηλεθέασης.

Στην υγειά των κορόιδων: Όργιο σπατάλης σε εισιτήρια διαρκείας, κηδείες και… φρεάτια!

Στην υγειά των κορόιδων «έτρωγαν» διάφοροι τα χρήματα του Δημοσίου, όπως αποκάλυψε η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που περιγράφει όργιο σπατάλης και διασπάθισης του.

Όπως φαίνεται, οι παρανομίες και το πάρτι της σπατάλης και κακοδιαχείρισης συνεχίστηκε και εν μέσω κρίσης, αφού το ανώτατο δημοσιονομικό δικαστήριο εντόπισε και «μπλόκαρε» σωρεία προμηθειών, ιδίως στον τομέα της υγείας, επιβεβαιώνοντας το «νοσοκομειακό πάρτι», ενώ εμπόδισε να υλοποιηθούν πολλές ασύμφορες μέχρι και «ύποπτες» επιχορηγήσεις και κρατικές συμβάσεις.

Μόνο η Μέρκελ απάντησε ενώ η ΕΕ κάνει την πάπια: «Απολύτως απαράδεκτες οι δηλώσεις Noύλαντ για την ΕΕ»

Έντονη ήταν η αντίδραση της γερμανίδας καγκελάριου, Άνγκελας Μέρκελ, μετά τη φράση «Ποιος τη γ... την Ευρωπαϊκή Ένωση» που χρησιμοποίησε η βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, συνομιλώντας με τον πρεσβευτή της χώρας της στο Κίεβο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι δήλωσαν Σαμαράς και Αναστασιάδης

Οι ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται στο Κυπριακό συζητήθηκαν το πρωί στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αυτός είναι ο πιο "παθιασμένος" βουλευτής της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Με ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Αλεξόπουλος. Όχι μόνο το κρατούσε στα χέρια του περήφανος αλλά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης το επιδείκνυε κιόλας. Στη Βουλή έχουμε δει πολλά, αλλά το ότι έκρυβε τέτοιο πάθος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν το περίμενε...

Επικίνδυνος μαλάκ@ς!!! Τσαυτάρης για αγρότες: «Κανένας αγώνας δεν πάει τζάμπα»... ας συνεχίσουν λοιπόν τους "αγώνες" να πάρουν κι άλλα 500 εκ όπως το 2009

«Κανένας αγώνας δεν πάει τζάμπα», δήλωσε στην Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Τσαυτάρης, αναφορικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς των αγροτών. Όπως είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση της προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ κυρίας Αλέκας Παπαρήγα, η κυβέρνηση ακούει τα αιτήματα των αγροτών και ικανοποιεί αρκετά από αυτά, σημειώνοντας:

Κάτι είναι κι αυτό: 25 χρόνια στον Θεοφίλου για συνέργια σε ανθρωποκτονία και ληστεία

Γλιτώσαμε απ αυτόν για 5-6 χρονια... γιατί μετά θα αρχίσει να παίρνει άδειες

Ποινή κάθειρξης 25 ετών κατά συγχώνευση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια, χωρίς αναστολή επέβαλε στον Τάσο Θεοφίλου το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κρίνοντάς τον ένοχο για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και για ληστεία από κοινού, με καλυμμένα χαρακτηριστικά στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Η σκουλίκι ή χαλβάς οι επιλογές μας: Ο Γιάννης Ιωαννίδης υποψήφιος της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει:

Γελάει ο κόσμος με τις προβλέψεις για το πέ@ς του ΑΕροψεκασμένου Τσελέντη

Οι σχέσεις του σεισμολόγου με τους ΑΝΕΛ και τα σχόλια

Το όνομα του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογη δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση λόγω των καταστροφολογικών παρεμβάσεων του καθηγητή σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ερωτοχτυπημένη με τον Μπλερ, η πρώην σύζυγος του Μέρντοκ: «Εχει τόσο ωραίο σώμα, τόσο ωραία οπίσθια» [εικόνες]

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη σχέση του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ με την Κινέζα καλλονή, πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των Μέσων Ενημέρωσης Ρόμπερτ Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, φέρνει στο φως το περιοδικό Vaniy Fair.

Γιακουμάτος: "Κυπατζίδικη η τακτική εναντίον μου"

"Μπήκα στην πολιτική με 4 σπίτια και μου έμεινε μόνο ένα"

Για άλλη μια φορά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επιτέθηκε εναντίον όσων τον έχουν θέσει στο στόχαστρο με αφορμή την σύλληψη της συζύγου του και του αδελφού του.

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικοί «γδύνουν» τον Μπίμπερ

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο, τραβηγμένο από μια κάμερα ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

Οι Κυκλάδες, ένας από τους 7 πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου, σύμφωνα με το Business Insider [εικόνες]

Ρομαντικές αποδράσεις σημαίνει συχνά: δείπνο υπό το φως των κεριών, μεγάλες βόλτες στην παραλία, και φιλόξενα καταλύματα.

Φορολογική ενημερότητα από τα ΚΕΠ

Από την επόμενη εβδομάδα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα γίνεται η διαδικασία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας, κάτι που θα λύσει τα χέρια πολλών φορολογούμενων.

Πωλητήριο για το σπίτι του Ούλοφ Πάλμε στο Μοχό... ας το πάρει κανας ΠΑΣΟΚος να φαντασιώνεται

Το είδαμε κι αυτό. Το θρυλικό σπίτι του Πάλμε στο Μοχό πωλείται πλέον! Ο τόπος και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέθηκε ο Σουηδός πολιτικός πλέον δεν έχουν καμία σημασία για τους κληρονόμους...Το σπίτι του Ούλοφ Πάλμε στο χωριό Μοχός του Ηρακλείου παραχωρήθηκε από την τοπική κοινότητα την εποχή που ήταν πρόεδρος ο αείμνηστος Θεόφιλος Σουρανάκης στον τότε Πρωθυπουργό της Σουηδίας.

Πάλι μαλακ@ες οι δικαστές: Αθώος ο Θεοφίλου για τους Πυρήνες... όταν θα τον ψάχνουν και δεν θα τον βρίσκουν θα τα φορτώσουν στην κυβέρνηση που δεν τον παρακολουθούσε

Αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε ο Τάσος Θεοφίλου για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Οι δικαστές δέχτηκαν ότι δεν ανήκει στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε και για κατοχή εκρηκτικών και πολεμικού υλικού.

Mια αστία παρωδία στη Γάζα: Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ δεν είναι καλύτερος, αλλά εμείς δεν έχουμε βενζίνη [βίντεο]

Μια ομάδα κατοίκων της Γάζας, με το όνομα Tashweesh, που στα αραβικά σημαίνει παρέμβαση, ανήρτησε στο YouTube μια παρωδία της διαφήμισης φορτηγών του Βέλγου σταρ Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, που στέκεται ατάραχος πάνω στα παρμπρίζ φορτηγών, εν κινήσει.

Εισαγγελική έρευνα για τις ελληνικές λαμογιές με την τιμή του γάλακτος

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις αυξήσεις στην τιμή φρέσκου γάλακτος που έχουν σημειωθεί στην αγορά, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο (Εφημερίδα «Καθημερινή», 6-2-2014).

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών

Την πρότασή του για μείωση του αριθμού των βουλευτών επανέφερε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ: Άδωνις σε ένα λεπτό ρίχνει ίσα με 1000 φάπες στη μπετονιέρα λάσπης Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε ο Καρυπίδης της Βουλής»

Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στη λάσπη που πέταξε χθες η μπετονιέρα Ζωίτσα στη Βουλή:

Θλίψη αλλά και συγκίνηση: Μοναδικές αρχαιότητες της Ρόδου διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά μαζί σε έκθεση στο Λούβρο

[Θλίψη επειδή δεν είναι εδώ, αλλά από την άλλη και εκεί που είναι διαφημίζουν την Ελλάδα σε κόσμο που δεν θα μπορούσε να τα δει εδώ]

Δαινόνιοι αρχαιοκάπηλοι, φιρμάνια των Τούρκων αρχόντων αλλά και νομότυπες διαδικασίες οδήγησαν σημαντικά κοσμήματα, αγάλματα και άλλους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Ρόδου που ήρθαν στο φως τον 19ο αιώνα, σε μουσεία και συλλογές ανά τον κόσμο.

Οι Αριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία μας λένε ότι δεν θα μας δώσουν ούτε ένα ευρώ... αφού στη Σκιάθο είδαν πολλά κότερα...

Η Σκιάθος το καλοκαίρι ήταν γεμάτη κότερα-Λεφτά έχετε, ούτε ένα ευρώ από τη Γερμανία για το χρέος

Παγωμάρα έπεσε στην αίθουσα της ελληνικής Βουλής, όπου συνεδρίαζε η επιτροπή ελληνογερμανικής φιλίας το απόγευμα της Πέμπτης. Αιτία; Τα λόγια της Γερμανίδας βουλευτού του Die Linke (της Γερμανικής Αριστεράς) Ροτ η οποία απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε πιθανότητα να δώσει η Γερμανία, έστω και ένα ευρώ, για το ελληνικό χρέος.

Άδωνις: Αν εκλεγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκίσει το μνημόνιο... ε, θα κλείσουν και οι Τράπεζες αλλά κλάιν μάιν μπροστά στο σκίσιμο του μνημονίου

Ειδική αναφορά από τον υπουργό Υγείας στις δηλώσεις της γερμανίδας βουλευτού του κόμματος Die Linke - Απέρριψε το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για τον δήμο Αθηναίων

«Αν εκλεγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκίσει το μνημονιο, η ΕΚΤ θα σταματήσει να μας δίνει χρήματα και θα κλείσουν οι τράπεζες». Ετσι περιέγραψε το ενδεχόμενο να κερδίσει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα τις εκλογές, ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Είναι Έλληνας αλλά δεν το ξέρει!! Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης διόρισε τη γυναίκα του επικεφαλής στο ταμείο -Η Αμερική στραβοκοιτάει αυτή την μαύρη, πρώην λεσβία, ισχυρή γυναίκα [εικόνες]

Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο διόρισε την Πέμπτη τη σύζυγό του Τσάρλιν Μακρέι ως επικεφαλής των δημοτικών ταμείων που έχουν τον διόλου ευκαταφρόνητο προϋπολογισμό των 37 εκατ. δολαρίων.

Το «Ταμείο του Δημάρχου για την προώθηση της Νέας Υόρκης », που θα ηγηθεί η Τσαρλίν Μακρέι είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενθαρρύνει τις επενδύσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στους τομείς της νεολαίας, της υγείας, του περιβάλλοντος και των τεχνών.

Moody's: Aναβάθμισε το Δήμο Αθηναίων σε Caa3

Στην αναβάθμιση της αξιολόγησής της για τον δήμο της Αθήνας, σε Caa3 από C, με σταθερές προοπτικές, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody's.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο οίκος αποδίδει την αναβάθμιση στην αποπληρωμή...