11 Απριλίου 2014

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: Εχω κάνει σεξ σε νοσοκομείο -Στο διπλανό κρεβάτι ήταν άλλος ασθενής με την οικογένειά του

Λίγοι γνωστοί μιλούν ευθρασώς, χωρίς κόμπλεξ και δέχονται να αποκαλύψουν πολύ... ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Μέσα σε αυτούς τους λίγους συμπεριλαμβάνεται και η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη την οποία αυτή την περίοδο βλέπουμε στη σειρά του Mega  «Με τα παντελόνια κάτω».

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η διαφορά Σαμαρά-Μέρκελ και Τσίπρα-Στρατούλη

Διαφορά νοοτροπίας και στάσης ζωής:

ΦΩΤΟ: Μόνο ο Λαφαζάνης στάθηκε στο ύψος που απαιτεί η "επανάστα"

Αρνήθηκε να συμμετάσχει σ' αυτή τη selfie:

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβες σε ξενοδοχείο όπουη ΧΑ παρουσιάζει την υποψηφιότητα Παναγιώταρου

Το ξενοδοχείο ελέγχθηκε εξωτερικά και δεν βρέθηκε τίποτα - Στις 20:00 είχε προγραμματιστεί στο χώρο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής

Φάρσα το τηλεφώνημα για δύο βόμβες στο ξενοδοχείο «Royal Olympic».

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός, καθώς...

Τι δείπνησαν στην Πλάκα Σαμαράς και Μέρκελ

Αντώνη της έδειξες το σπίτι του Άκη;

Σε γνωστό εστιατόριο  της Πλάκας δείπνησαν απόψε η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αντώνης Σαμαράς, αφού πρώτα έκαναν έναν βραδινό περίπατο στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, υπό βροχή.

Δεν υπάρχει υπερφορολόγηση (;;;)

Δεν υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας Νοέμβριο του 2013 και μείναμε όλοι με την απορία. Είναι δυνατόν να το εννοεί;Μαζί του ωστόσο συμφώνησε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον δικαίωσε

Τελικά ποιος έχει δίκιο, οι Στουρνάρας-Τσακαλώτος ή η αίσθηση της τσέπης μας που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο ελαφριά;

Την συνέχεια στον εξαιρετικό αριθμοφασίστα imperatorlex.blogspot.de

Η Μέρκελ αυτοσαρκάστηκε και ζήτησε συγγνώμη από 4 νεαρούς επιχειρηματίες

Tο πρόσωπο της ημέρας είναι όπως αναμενόταν η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, η οποία, ωστόσο, φρόντισε νωρίς νωρίς να δείξει την περίεργη αίσθηση του χιούμορ που φαίνεται πως έχει.

Σε ποιον συνεργάτη του Στουρνάρα είπε η Μέρκελ: Εσύ είσαι ο ήρωας της ημέρας

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα της Γερμανίδας καγκελάριου σε έναν από τους στενούς συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα κατά την είσοδό της στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οταν ο υπουργός Οικονομικών της σύστησε τον...

ΒΙΝΤΕΟ-Για το κατοχικό δάνειο συζήτησαν Σαμαράς-Βενιζέλος-Μέρκελ

Το θέμα του κατοχικού δανείου έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου με την Άνγκελα Μέρκελ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η καταστροφική βόμβα των 50 ευρώ

Βόμβες της «νοικοκυράς», καθώς φτιάχνονται με φθηνά υλικά, χαρακτηρίζουν οι τρομοκράτες τις βόμβες, όπως αυτή που τοποθετήθηκε στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Δωρεά του Ριμπολόβλεφ στο Λιμενικό

Μετά τη δωρεά του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Λευκάδας και του φορτηγού στον δήμο Λευκάδας σειρά έχει το Λιμενικό Σώμα. Ο λόγος για τη δωρεά, που αυτές τις ημέρες φτάνει στην Λευκάδα και δεν είναι άλλο από ένα ολοκαίνουριο σκάφος τύπου Motomarine Superonda, μήκους 8,30 μ. και πλάτους 2,90 χωρητικότητας 10 επιβατών.

Αυτή είναι η έκθεση του υπουργείου Οικονομικών που παρουσίασαν στην Μέρκελ

Την πορεία της ελληνικής οικονομίας παρουσίασε η ελληνική πλευρά στην γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Πρόκειται για 18σέλιδη παρουσίαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συνταχθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέρκελ: Η Ελλάδα έκανε ότι υποσχέθηκε-Σαμαράς: ¨οτι κάνω το κάνω για την πατρίδα

Αμεσως μετά την πιστοποίηση των στοιχείων του προϋπολογισμού από την Eurostat θα συζητήσουμε αμέσως πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο την Ελλάδα ώστε να σταθεί στις αγορές, είπε η Αγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΚΛΑΙΩ!! Δικαστική δικαίωση Άδωνι για κότερο Καμμένου! «Το σκάφος είναι σε offshore και σκίπερ είναι ο Καμμένος»

Φυσικά ο Καμμένος και τα παραγαλάκια του θα μείνουν μόνο στα 15.000 πρόστιμο στον Άδωνι για μπινελίκια, αλλά η ουσία είναι ότι το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι το σκάφος είναι σε offshore, ανήκει στον πατέρα Καμμένο και το βολτάριζε ο Πανάρας... γιαυτά μούγγα τα παπαγαλάκια...

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.

ΦΩΤΟ: Συνελήφθη πακιστανό ζώο για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση

Με Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία 45χρονου Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Σε αργία τέθηκαν έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας

Είχαν προφυλακισθεί κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι

Σε αργία τέθηκαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου οι έξι προφυλακισθέντες σωφρονιστικοί υπάλληλοι του φυλακών Νιγρίτας Σερρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! Ολλανδία: «Λουκέτο» στις φυλακές λόγω έλλειψης κρατουμένων-Περισσότεροι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τους φυλακισμένους

Πριν μερικούς μήνες στη Σουηδία είχε δοθεί η εντολή να μπει λουκέτο σε τέσσερις φυλακές, καθώς οι κρατούμενοι αντί να αυξάνονται μειώνονταν.

Ενδεχομένως την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και οι επικεφαλής των σωφρονιστικών ιδρυμάτων στην Ολλανδία, μια και περισσότεροι είναι οι φύλακες παρά οι φυλακισμένοι σε αυτά.

Μετά το Πάσχα η απολογία Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα (απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου) και ένα πλημμέλημα (παράβαση καθήκοντος)

Μετά το Πάσχα αναμένεται να κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να απολογηθεί στον Αρεοπαγίτη ειδικό ανακριτή, Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μέρκελ: Η Ελλάδα έχει πια περισσότερες δυνατότητες-Μη δίνετε τα λεφτά σας στους ίδιους και τους ίδιους

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που είχαν Ελληνες επιχειρηματίες με την γερμανίδα καγκελάριο και τον Αντώνη Σαμαρά.

Επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο forum σημειώνουν ότι υπήρξε καλή διάθεση από την καγκελάριο να ακούσει και να σχολιάσει τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα με διάθεση να βρεθούν κοινοί τρόποι ώστε η ευρωπαϊκή ένωση ως σύνολο και η Ελλάδα να επιστρέψουν σε ανάπτυξη.

Είδηση για γατάκια: Αυξήθηκαν οι εισπράξεις του ΙΚΑ το πρώτο τρίμηνο του 2014

Αύξηση εμφανίζουν οι εισπράξεις του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), από τρέχουσες μηνιαίες και καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Οι αντιρατσιστές «Γιατροί του Κόσμου»: Λάθος μας που δεν ζητήσαμε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων

Καλά παπαριές λένε! Στο τιμολόγιο φαίνεται φαρδύ πλατύ το "Ηλίας Παναγιώταρος" για να μην πούμε για το όνομα του καταστήματος "ΦΑΛΑΓΓΑ" που φωνάζει από χιλιόμετρα...  όχι ότι στηρίζουν τη ΧΑ αλλά...

Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου

O δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο περιγράφει τον τρόμο που έζησε από τους ρώσους παρακρατικούς

Ο Κώστας Ονισένκο κάλυπτε τα γεγονότα της Κριμαίας για την Καθημερινή όταν του επιτέθηκαν Ρώσοι παρακρατικοί και τον κακοποίησαν βάναυσα. Αφηγείται την περιπέτειά του σε ένα συγκλονιστικό κείμενο.

«Το να έχεις κλειστοφοβία δεν βοηθάει την ώρα που βρίσκεσαι κλεισμένος σε ένα πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου. Απ' όσα μου είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ, το συγκεκριμένο ήταν μάλλον το πιο τρομακτικό.

ΦΩΤΟ-Η κόρη του Σον Πεν ποζάρει γυμνή

Την ώρα που ο πατέρας της, Σον Πεν, ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη Σαρλίζ Θερόν και η μητέρα της Ρόμπιν Ράιτ απολαμβάνει την επιτυχία του σίριαλ «House of cards», η 22χρονη Ντίλαν κάνει μια τολμηρή ημίγυμνη φωτογράφιση στο περιοδικό «Treats».

Τέλειωσε το κοκομπλόκο του δανεισμού... αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι ο κρετινισμός του στόκου Αλέξη και οι γελοιότητες των Λαφαζάνηδων και Βαρουφάκηδων

Δεν έχει τέλος η ηλιθιότητα στην ελληνική πολιτική.

Τη σκυτάλη έχουν πάρει οι λεβέντες του ΣΥΡΙΖΑ από Βαρουφάκη μέχρι Παπαδημούλη, περνώντας από τον Αλέξη που παραμένει στόκος και, γενικώς, ανεπίδεκτος.

ΦΩΤΟ: ΕΥΓΕ σε Σταθάκη-Τσακαλώτο του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν έμπρακτα την έξοδο της χώρας στις αγορές

Δείτε ποιοι ήταν μεταξύ των μεγαλυτέρων αγοραστών ελληνικών ομολόγων κατά τη χθεσινή δημοπρασία:

To σκίτσο του Χατζόπουλου στα Νέα: Ποιος ανεβάζει στον Γολγοθά τον σταυρό με τη Μέρκελ

Η Μέρκελ με το κόκκινο σακάκι της και τις λευκές πέρλες, πρωταγωνιστεί στο σημερινό σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στα Νέα. Η Γερμανίδα καγκελάριος, όμως, βαραίνει όπως σταυρός τον Χριστό, την ώρα που ανέβαινε στον Γολγοθά.

Αντε να βρεις έτσι συντρίμμια απ'το χαμένο Boing! ΒΙΝΤΕΟ-Κύματα τέρατα στον Ινδικό Ωκεανό καταβροχθίζουν ερευνητικό πλοίο που ψάχνει για το μοιραίο Boeing

Οταν η θάλασσα αγριεύει ακόμα και οι καλύτεροι καπετάνιοι δεν μπορούν να ξέρουν το μέγεθος των κυμάτων που θα χτυπήσουν τα πλοία τους. Φυσικά, οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί που ταξιδεύουν στα πιο δύσκολα νερά είναι εκπαιδευμένοι, ωστόσο όταν η δουλειά τους είναι η έρευνα και η διάσωση, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Από ποιον έχει ανοιχτή πρόταση ο Ζαγοράκης για τις ευρωεκλογές

Μοιάζει... συνηθισμένο πλέον ο Θόδωρος Ζαγοράκης να δέχεται κρούσεις από πολιτικά κόμματα για να κατέβει ως βουλευτής, είτε ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μέχρι τώρα δεν έχει πάρει την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα κάνει το ίδιο στην ανοιχτή πρόταση που έχει από τον...

Επικός πάλι ο Μάκης: Να βοηθήσουμε όλοι τον Αλέξη να καταλάβει μερικά πράγματα που δεν μπορεί να αντιληφθεί

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον realFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την επιτυχημένη έξοδο στις αγορές, το χρέος αλλά και την υπόθεση Μπαλτάκου.

ACHTUNG! ACHTUNG γατάκια! Έφτασε στην Αθήνα η Μέρκελ και κόβει κ@λους... γιαυτό στα λαγούμια σας μέχρι το βράδυ-Με ποιους επιχειρηματίες θα συναντηθεί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, που πραγματοποιεί επίσκεψη-εξπρές στη χώρα μας.

ΦΩΤΟ-Η Αφροδιτούλα είχε την τύχη να ρουφήξει... λίγη απ' τη σοφία Μπουτάρη... ε, είδε και την παρδαλή κάλτσα και ξέρει πως να ντύνεται

Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Μπορεί στη συνάντηση να αντηλλάγησαν εκατέρωθεν ευχές για...

Aδωνις: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με πείνα

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με πείνα, κανείς επενδυτής δεν θα φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα εάν θεωρήσει ότι θα έρθουν οι μουρλοί στην εξουσία» δήλωσε την Παρασκευή στον Βήμα 99,5 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Handelsblatt: Αυτά θα υπογράψουν Σαμαράς και Μέρκελ

Μνημόνιο Συναντίληψης (MoU) για τη δημιουργία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, του «Ινστιτούτου για την Ανάπτυξη», στα πρότυπα της γερμανικής τράπεζας KfW, θα υπογράψουν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τελευταίας στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» στη σημερινή της έκδοση.

Αποκάλυψη Κεγκέρογλου για ΧΑ: Επιτίθονται στους «Γιατρούς του κόσμου» και ο Παναγιώταρος τους πουλάει πράγματα!

Τις «χρυσές» δουλειές που κάνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, την ώρα που τα βάζουν με όλους και με όλα και καταγγέλλουν το σύστημα για δουλειές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αποκάλυψε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Süddeutsche: Η "θεαματική κίνηση" του Αντώνη Σαμαρά-Κυρίως σε Βρετανούς το ομόλογο της Ελλάδας

Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου σχολιάζει επιτυχή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, σημειώνοντας ότι «στην πραγματικότητα πρόκειται περισσότερο για μια θεαματική κίνηση, με την οποία ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς το εσωτερικό αλλά και προς το εξωτερικό: στους πολίτες θέλει να δείξει, εγκαίρως πριν από τις εκλογές, ότι η κυβέρνησή του είναι σε θέση να ανατρέψει τη δύσκολη κατάσταση.

Κλήρωση Champions League: Τα γατάκια της Ρεάλ οι επόμενοι που θα νιώσουν την οργή της Μπάγερν

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν τελικό Ρεάλ-Μπάγερν, καθώς μετά την κλήρωση που έγινε πριν από λίγο οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στον άλλο ημιτελικό...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ορισμός της γραφικότητας: Άπλυτοι πετάνε βελάκια στην Μέρκελ

Κάνανε και σήμερα την επανάσταση τους...

Μία αστεία διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Κίνησης "Μένουμε Θεσσαλονίκη", οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την παρουσία της Άνγκελας Μέρκελ στην Αθήνα, τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν...

O Μπαλτάκος άνετος, χαλαρός, κάνει τα ραντεβού του στο μπαρ της Μεγάλης Βρετανίας

Μια εβδομάδα μετά τον πρωτοφανή σάλο που προκάλυψε η υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και η συνομιλίατου με τον Ηλία Κασιδιάρη, που οδήγησε στην έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου εθεάθη στο μπαρ του κεντρικότερου ξενοδοχείου της Αθήνας, άνετος και χαλαρός.

Μια χαρά τα λέει Δήμου στη Μέρκελ: Εσείς είστε κύριο πιάτο, εμείς ένας μεζές

[Μπορεί στα περοσσότερα να είναι αλλού κια αλλού αλλά εδώ έχει δίκιο για να μην πω ότι προσπαθεί να χαιδέψει και λίγο τα αυτιά του λαού ο οποίος πρέπει να καταλάβει ότι για την τύχη του είναι υπεύθυνος ο ίδιος και όχι οι ξένοι... ας έκανε καλύτερες επιλογές και ας μην ψήφιζε Αντρέα ή Γιωργάκη όλα αυτά τα χρόνια...]

Με ένα μικρό κείμενο ο Νίκος Δήμου με αβρότητα υποδέχεται στη χώρα μας την καγκελάριο Μέρκελ παραδεχόμενος πως την έχουμε κακομεταχειριστεί τα τελευταία χρόνια «μέχρι και μουστάκι του Χίτλερ κολλήσαμε στο πρόσωπό σας»

Τέλος στις ουρές -Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών από τα ασφαλιστικά ταμεία

Τέλος στις ουρές και την ταλαιπωρία χιλιάδων συνταξιούχων, βάζει η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να καταργήσει τη διαδικασία των βεβαιώσεων για τις συντάξιμες αποδοχές από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πήραν φόρα και του έκλ@σαν τ'αρχίδ@α: Διαγραφή του Αρη Πορτοσάλτε για ένα έτος από την ΕΣΗΕΑ

Την προσωρινή διαγραφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε για ένα έτος από την ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε ομόφωνα το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης, καθώς στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11 Φεβρουαρίου του 2013 παρουσίασε ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή.

Μητσοτάκης: Θα ελεγχθούν και οι αποσπασμένοι στη Βουλή

Κατηγορηματικός ότι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι του Δημοσίου στη Βουλή δεν πρόκειται να εξαιρεθούν από τον έλεγχο νομιμότητας του διορισμού τους και τον έλεγχο για τον εντοπισμό τυχόν πλαστών δικαιολογητικών είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σε ταβέρνα της Πλάκας το τραπέζι στη Μέρκελ

Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν θέλησε να κάνει το τραπέζι στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ούτε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης (άλλωστε η κυρία Μέρκελ είχε γευματίσει τις προάλλες εκεί) ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου με κέιτερινγκ από εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

«Ριζοσπαστική» Δημοσκόπηση Public Issue για Ευρωεκλογές: Μια χαρά! Μόνο 3% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ... στην «Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας της Public Issue, την οποία δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών.

ΦΩΤΟ: Ο πρύτανης με τη «χρυσή χέστρα» αντί να αναμασάει προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ, να ασχοληθεί και λίγο με το σκουπιδιτενεκέ το ΑΠΘ

Έγινε γνωστός με την ανακαίνιση της τουαλέτας του γραφείου του, εξ ου και το "ο πρύτανης με τη χρυσή χέστρα", στην πορεία μας προέκυψε και παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ... δείτε πως υποδέχθηκε την επιστροφή της χώρας στις αγορές:

Ένα απόρρητο είχαμε κ μας το πήρε η κακούργα τρόικα: "Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί καθηγητών του ΕΜΠ!" Και τι νομίζουν; Θα βρούν "ακαδημαϊκούς δασκάλους" κλέφτες;

Στους καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επικεντρώνεται τώρα ο έλεγχος του ΣΔΟΕ μετά την αποκάλυψη φοροδιαφυγής ύψους 20,79 εκατ. ευρώ που εντόπισαν οι φοροελεγκτές στο Ιδρυμα. Το ΣΔΟΕ θα ζητήσει από τις εισαγγελικές αρχές την άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να ανοίξουν οι λογαριασμοί των καθηγητών, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει ο έλεγχος των εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία την τελευταία δεκαετία και της περιουσιακής τους κατάστασης.

Κασιμάτης: Και τώρα τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; «Την πίνει» και προχωράει...

Η δικαίωση των Λαφαζανιστών

Δεν σας διέφυγε, είμαι βέβαιος, ότι από χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει υποστεί μια απότομη μετάλλαξη. Οχι μόνον προεξοφλεί την επιτυχή έξοδο της χώρας στις αγορές, αλλά απορρίπτει κιόλας αυτό που εκ των προτέρων προεξοφλεί. Διάφοροι παράγοντες του κόμματος που επαγγέλλεται την εκπροσώπηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς αναπτύσσουν ευφραδώς τις θέσεις τους για τη σημερινή έκδοση ελληνικού ομολόγου και τα όσα μας λένε συνοψίζονται στο εξής:

Με ποιον θα είναι η Βούλα Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης

Η Βούλα Πατουλίδου αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης  Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις πληροφορίες...

Έγγραφα της ΤτΕ αποδεικνύουν το ύψος του κατοχικού δανείου-Πόσο είναι με ισοτιμίες του 1941

Σημαντικά έγγραφα που πιστοποιούν το υπόλοιπο του κατοχικού δανείου που έλαβε η Γερμανία από τη χώρα μας κατέθεσαν στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας στα μέλη της Επιτροπής της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Σύμφωνα με τα 95 συνοδευτικά έγγραφα της απόρρητης έκθεσης που είχε συντάξει η Τράπεζα το 1963 οι γερμανικές οφειλές λόγω του κατοχικού δανείου υπολογίζονται από...

Αμφισβητείται η αυθεντικότητα του πάπυρου που γράφει για την «σύζυγο του Ιησού»

Ο αμφιλεγόμενος πάπυρος στον οποίο γίνεται λόγος για τη "σύζυγο του Ιησού" πιθανότατα είναι όντως αρχαίος και δεν κατασκευάστηκε πρόσφατα, σύμφωνα με μια έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ και βασίζεται σε επιστημονικές αναλύσεις του εγγράφου.

Δεν έκαναν ηλεκτροσόκ στον Αλβανό φονιά- Και ευρήματα στεφανιαίας νόσου

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων - Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν έξι προφυλακισθέντες δεσμοφύλακες

Ευρήματα στεφανιαίας νόσου στην καρδιά του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι κατέγραψαν οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν σε εργαστήριο των Αθηνών.