11 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Μπαλαρίνα που απολύθηκε από τα Μπολσόι ως... υπέρβαρη ξέκανε τον σύντροφό της στο σ@ξ -Τον έστειλε στο νοσοκομείο [εικόνες]

Βαρύ το τίμημα του έρωτα για έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος είναι (και θα είναι για αρκετές ημέρες ακόμη) κλινήρης. Ο 45χρονος Μπακτιγιάρ Σαλιμόφ τραυματίστηκε στην πλάτη λόγω... σ@ξ με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Αναστασία Βολόκοβα η οποία απολύθηκε πέρυσι γιατί ήταν... υπέρβαρη.

ΦΩΤΟ-Ρε Μαρινάκη, μαυτόν τον βλάκα περιμένεις να παρέμβεις στην επικαιρότητα;

Ο υπάλληλος του Μαρινάκη, Γ. Κουρτάκης ή Ρετσίνας, γράφει πάλι μαλακ@ες. Αναπαράγει μια μαϊμού φώτο που έχει φτιάξει γνωστός γραφίστας υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ (jodi.graphics) σαν...

Χαμόγελα στη ΝΔ με τη βαριά ψωλιά για τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρυτανικές εκλογές

Βαριά πολιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο των Πανεπιστημίων συνιστούν τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών για τους Πρυτάνεις.

Πλατιά χαμόγελα σκόρπισαν στη Νέα Δημοκρατία οι νίκες στις σημερινές πρυτανικές εκλογές, με τον...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαραντόνα προκαλεί τους Βραζιλιάνους με το γνωστό σύνθημα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασε να τραγουδήσει ένα σύνθημα που έχουν σκαρφιστεί οι συμπατριώτες του (γράψαμε χθες εδώ σχετικά), προκειμένου να πικάρουν τους Βραζιλιάνους για την «επτάρα» από την Γερμανία.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ O ΑΛΕΞΗΣ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ-Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”

Υπέγραψε ο Παπούλιας... τώρα τι θα του πει ο Αλέξης που έχει προγραμματίσει να τον επισκεφθεί αύριο;

To Α’ θερινό τμήμα της Βουλής απέρριψε την πρόταση της αντιπολίτευσης για διενέργεια δημοψηφίσματος για την μικρή ΔΕΗ.

Χάος επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών

Τo ότι η οικονομία είναι σε κρίσιμη φάση και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα είναι σκληρές το ξέρουμε. Για το λόγο αυτό και ο πρωθυπουργός συγκάλεσε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη το πρωί της Παρασκευής στην οποία συμμετέχουν εκτός του Β. Βενιζέλου και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης καθώς και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας.

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ! Νέα κίνηση από κομμούνια. Συγκροτήθηκε η "Κίνηση Κομμουνιστών - Εργατικός Αγώνας"

Η πορεία του κόμματος δεν είναι η σωστή και τα χαρακτηριστικά του ως κομμουνιστικό κόμμα έχουν υποστεί αλλοίωση.

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα στην πανελλαδική σύσκεψη των διαφωνούντων με το ΚΚΕ την οποία και πραγματοποίησαν στην Αθήνα.

Έκλαψε, έκλαψε τι κατάλαβε; Παραιτήθηκε ο Ιάπωνας πολιτικός (VIDEO)

Ο Ιάπωνας πολιτικός που έκανε σόου πριν από μερικές ημέρες με τις εξηγήσεις-παρωδία που έδωσε σε συνέντευξη Τύπου, τελικά παραιτήθηκε από τη θέση του. Πολύ μεγαλύτερο το ποσό που φαίνεται πως ξόδεψε παράνομα.

ΕΟΠΥΥ: Παίρνει πίσω το πλαφόν στα παιδικά εμβόλια

Την εξαίρεση της δαπάνης των παιδικών εμβολίων από το πλαφόν της συνταγογράφησης των παιδιάτρων αποφάσισε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Δημήτρης Κοντός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση του θέματος και τις επιπτώσεις που θα είχε στον παιδικό πληθυσμό της χώρας η τυχόν συρρίκνωση της εμβολιαστικής κάλυψης.

Η κυβέρνηση αποφασισμένη να αγνοήσει την τρόικα - Προχωρά κανονικά σε σχέδιο φοροελαφρύνσεων

Τη μεσοπρόθεσμη στρατηγική της δικομματικής κυβέρνησης έναντι της τρόικας εν όψει της σοβαρής αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου ανέλυσαν διεξοδικά στο Μέγαρο Μαξίμου Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος Γκίκας Χαρδούβελης και Γιάννης Στουρνάρας – ανήσυχο το κυβερνητικό επιτελείο από τις επιθετικές διαθέσεις του κλιμακίου των ελεγκτών καθαρογράφει τις κόκκινες γραμμές

H Μail ξεσχίζει τον Σουάρες! (ΦΩΤΟ)

Με έναν απίστευτο τίτλο η Mail ανακοινώνει τη μεταγραφή του Λουϊς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα!

«Στα τσακίδια! Η Λίβερπουλ ξεπούλησε τον Σουάρες στη Μπαρτσελόνα με 81 εκατομμύρια ευρώ και αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή που...

Το πνίξιμο της νυφίτσας του βλαχομπαρόκ

Μετά το Μνημόνιο, το διαζύγιο Κωστόπουλου – Μπαλατσινού είναι, πλάκα – πλάκα, η μεγάλη είδησης της τελευταίας πενταετίας.

Ειρωνικά το λέω.

Το Μνημόνιο ήταν η εκδίκηση της Ευρωπαϊκής γυφτιάς.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας αποπειράθηκε να προκαλέσει τα δικά του Ιουλιανά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να προκαλέσει πολιτική ανωμαλία στην χώρα με το θέμα της «μικρής ΔΕΗ», σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε συνέντευξή της επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι οι βουλευτές του θα έπρεπε να βρίσκονται εντός της αίθουσας της Βουλής «και όχι να κάνουν δηλώσεις στο περιστύλιο».

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που παίζει σε πορνό!

Ο Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα, πρώην επιθετικός του Άρη και του Πανιωνίου, είναι το νέο αστέρι ελληνικής εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, που έχει παράσει από Άρη και Πανιώνιο είναι το νέο αστέρι της Sirina και η ταινία που κυκλοφορεί έχει τίτλο: “Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή”.

Σχεδιαστής αποκαλύπτει: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χρωστούσε σε όλη την Αθήνα

Αγνωστες πτυχές της συμπεριφοράς της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία πολλές φορές είχε φορέσει ρούχα του, αποκάλυψε ο σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Έγειρε από την... κούραση ο Κυριάκος!

Μοναδικό στιγμιότυπο από τα υπουργικά έδρανα
 
Εκτός από τη συζήτηση για την απόρριψη του δημοψηφίσματος το θερινό τμήμα της Βουλής συνεδρίασε και...

ΚΡΙΜΑ! Ο ΠΟΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ! Αναρμόδιο το CAS! ΠΑΟΚ στο Europa League – Επίθεση στην ΕΠΟ

Με ανακοίνωση που επιτίθεται στην ΕΠΟ και προσωπικό στον Σαρρή, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο να δικάσει την προσφυγή και έτσι η βαθμολογία μένει ως έχει με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον “δικέφαλο του βορρά” στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ! Ασθενής ζητούσε φακελάκι από γιατρό... Τον εκβίαζε ότι θα τον "ξεφωνίσει"

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι μια 60χρονη, που σύμφωνα με καταγγελία γιατρού, τον εκβίασε να της καταβάλλει 20.000 ευρώ για να μην τον συκοφαντήσει σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Telegraph αποθεώνει τα Κουφονήσια: Ο πιο όμορφος ανεξερεύνητος προορισμός

Αμμος, θάλασσα, ήλιος και σκηνικό που θυμίζει την δεκαετία του '60 και ένας από τους πιο όμορφους ανεξερεύνητους προορισμούς. Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί η βρετανική Telegraph για να περιγράψει τα μαγευτικά Κουφονήσια στους αναγνώστες της.

EPIKO: Ο Γερμανός νεοναζί του Ευρωκοινοβουλίου στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕ

Αφωνοι έμειναν οι περισσότεροι στην Ευρωβουλή όταν ενημερώθηκαν ότι ο Ούντο Βόιτ, ο εκλεγμένος του γερμανικού νεοναζιστικού κόμματος, θα μετέχει στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ.

Από δήμαρχος Αθηναίων στην... Ελιά ο Γιώργος Καμίνης!

Ο δήμαρχος βάζει πλώρη σταδιακά για την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας

Την περίοδο που ξεκίνησαν οι μεγάλες αναζητήσεις για την εξεύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης που θα συσπείρωνε τις κατακερματισμένες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, δεσπόζουσα θέση στις συνεννοήσεις που είχαν ξεκινήσει στο πολιτικό τρίγωνο ΔΗΜ.ΑΡ., ΠΑΣΟΚ και κίνηση των «58» είχαν τα ονόματα δύο εν ενεργεία δημάρχων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ: Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει ΓΑΠ για το φούσκωμα του ελλείμματος...

[Βέβαια μεταξύ μας στον ηλίθιο λαό που ψήφισε 43% λεφτά υπάρχουν και συνεχίζει να στηρίζει το "λεφτά υπάρχουν" του ΣΥΡΙΖΑ, δεν άξιζε κάτι άλλο εκτός από μνημόνιο για 100 χρόνια... απ'αυτή την άποψη ο ΓΑΠ έπραξε άριστα φουσκώνοντας το έλλειμμα και καλώντας εδώ τους ξένους να σφαλιρίζουν αλύπητα αφού ακόμα και τώρα μετά από 5 χρόνια αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε για τους Έλληνες έτσι όπως είχαν γαλουχηθεί, μέση οδός με πιο ήιες λύσεις και σταδιακή προσαρμογή...]

«Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία και καλείται να δώσει λύσεις σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει και την ελληνική κοινή γνώμη και την ελληνική πολιτική ζωή», δήλωσε σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 56χρονου στον Αγιο Παντελεήμονα

Τρεις Γεωργιανοί βρίσκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από τον φόνο 56χρονου που διαπράχθηκε τον Ιούνιο, στον Άγιο Παντελεήμονα. 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 34 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 32 ετών, αδελφή του 31χρονου. 

Ο 34χρονος κρατείται ήδη στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα είχε προσλάβει την 32χρονη, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του, ως οικιακή βοηθό. 

Το πρωί της 25ης Ιουνίου, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τον δολοφόνησαν.

Μετά την εγκληματική τους ενέργεια εξαφανίσθηκαν, ενώ όπως εξακριβώθηκε, ο θάνατος του 56χρονου προήλθε από ασφυξία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος αλλοδαπός.

ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο και η Ιρίνα γυρίζουν την Ελλάδα με ελικόπτερο

Οι ομορφιές της Ελλάδας έχουν σαγηνέψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ έχει... εγκατασταθεί στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επισκέφθηκε με φίλους του τη Μύκονο και στη συνέχεια την Κρήτη. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες είναι μαζί του η πανέμορφη σύντροφός του Ιρίνα Σάικ.

ΦΩΤΟ-Η διαφορά Αργεντίνων-Γερμανών

Φώτο μετά το τέλος του αγώνα Βραζιλία-Γερμανία:

Ο Ηλιος έχει 28πλάσια βαρύτητα από η Γη: Ολα όσα δεν γνωρίζατε για το μητρικό μας άστρο

Η ανατολή και η δύση του ηλίου συμβαίνουν τόσο τακτικά που πλέον θεωρούμε την ύπαρξή του ως κάτι δεδομένο. Ωστόσο, αν και συνηθισμένος, στην πραγματικότητα ο Ηλιος είναι ουσιαστικά το κύριο στοιχείο που για την επιβίωσή μας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ-Η επτάρα της Γερμανίας... όπως δεν την είδατε

Γερμανία έκανε «πάρτι» απέναντι στη Βραζιλία παίζοντας ουσιαστικά... χωρίς αντίπαλο κι ένας χρήστης στο youtube το έκανε πραγματικότητα! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

ΦΩΤΟ-Bραζιλιάνικο πρωτοσέλιδο: "Γερμανία από μικρό παιδί"! - Δεν αντέχουν να δουν την Αργεντινή να σηκώνει την κούπα σπίτι τους

Την διαχρονική κόντρα Βραζιλίας και Αργεντινής έρχεται να επιβεβαιώσει ένα πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας διαφορετικό από τα άλλα.

Οι οπαδοί της Αργεντινής ζουν ονειρικές στιγμές αφού και η εθνική τους ομάδα προκρίθηκε σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που είχε να πετύχει από το μακρινό 1990, ενώ και η μισητή «σελεσάο» αποκλείστηκε στα ημιτελικά με ταπεινωτικό τρόπο από τους Γερμανούς.

15 μύθοι για τον Μεσαίωνα. Δεν υπήρχε η πρώτη νύχτα του αφέντη και η ζώνη αγνότητας

Ο Μεσαίωνας, ή αλλιώς οι Σκοτεινοί Χρόνοι, καλύπτει ένα μεγάλο χρονικό φάσμα της Ιστορίας, από την Αρχαιότητα έως την Αναγέννηση (476 μ.Χ.- 1492 μ.Χ.). Στα 1000 περίπου χρόνια Μεσαιωνικής Ιστορίας, κύριο χαρακτηριστικό είναι η στροφή προς τον συντηρητισμό, αλλά και η επιβολή της θεοκρατίας.

ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ποδοσφαιροσυνάντηση στο σπίτι του Τσίπρα. Ποιοι πήγαν εκεί

Ανοικτό για φίλους και γνωστούς ήταν το βράδυ της Τετάρτης, το σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας Μπαζιάνα.

Oι διασημότεροι αθλητές του κόσμου εντελώς γυμνοί για το περιοδικό ESPN (Pics)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το αθλητικό περιοδικό ESPΝ δημοσιεύει το "Body Issue", το τεύχος στο οποίο φωτογραφίζονται γυμνοί οι διασημότεροι και πιο επιτυχημένοι αθλητές του πλανήτη.

Το εν λόγω τεύχος κυκλοφόρησε σήμερα και περιλαμβάνει 22 αθλητές και αθλήτριες, όπως τους γέννησε η μαμά τους!

Τέλος η επετηρίδα στο Δημόσιο: Σε θέσεις διευθυντών μόνο όσοι είναι κατάλληλοι

Νέα εποχή για τη Δημόσια Διοίκηση χαρακτήρισε το νέο σύστημα ανάδειξης διευθυντικών στελεχών, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε πως με το νέο σύστημα η κυβέρνηση θέτει τέλος στη λογική της επετηρίδας, αλλά και της κομματικής επιλογής υπαλλήλων στο Δημόσιο.

Η δήλωση της... χιλιετίας από τον Μασεράνο: Έσκισα τον πρ...ό μου για το τάκλιν στον Ρόμπεν

Με έναν μοναδικό τραυματισμό πλήρωσε ο αμυντικός της Αργεντινής το τάκλιν αυτοθυσίας λίγο πριν τη λήξη του ημιτελικού του Μουντιάλ

Έχουμε ακούσει για τραυματισμούς και τραυματισμούς σε ποδοσφαιρικούς ή άλλους αγώνες. Αλλά αυτό που συνέβη στον Χαβιέ Μασεράνο στον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία είναι μοναδικό όσο και... επώδυνο.

ΤΗΣ ΧΑΛΑΣ ΧΑΤΙΡΙ; Ισραηλινή καλονή βουλευτής καλεί σε πόλεμο με την Παλαιστίνη

Η όμορφη Ισραηλινή με τα έντονα πράσινα μάτια και τα μαύρα μαλλιά είναι αμείλικτη: Πρόκειται για πόλεμο, λέει

Οι Παλαιστίνιες γεννούν μικρά φίδια, υποστηρίζει η «ωραία» της Κνεσέτ εκφράζοντας το παράφορο μίσος της για τον παλαιστινιακό λαό. Την ίδια ώρα, αφήνει άφωνους όλους όσοι σπεύδουν να δουν την ισραηλινή βουλευτή που εκτοξεύει βιτριολικά σχόλια κατά των Παλαιστινίων στο Facebook.

H προφητική ομιλία του Καραμανλή το 2009 και η αστεία απάντηση του Παπανδρέου

Τι είχε πει για την οικονομία της χώρας
 
Είμαστε στο έτος 2009. Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή βρίσκεται εν μέσω θύελλας, αφού έχει ξεκινήσει τόσο η παγκόσμια οικονομική κρίση , ενώ η σκανδαλολογία ταλανίζει την χώρα. Ο διεθνής οίκος Fitch υποβαθμίζει την χώρα και ο Καραμανλής γνωρίζει από πρώτο χέρι...

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ-Διαρκής γιορτή του Σουρεαλισμού

Το αστυνομικό κλομπ που της προσέφερε ως δώρο ο Θ. Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ έκανε βαθιά εντύπωση στην κ. Δούρου...

Παρακολούθησα με γνήσιο ενδιαφέρον τις ερμηνείες και τις αναλύσεις περί τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου, με λύπη μου όμως δεν είδα να αναφέρεται από κανέναν ο Κροκόδειλος Κλαδάς (1425-1490). «Ποιος είταν ο Κροκόδειλος Κλαδάς; / είταν πραγματικά κορκόδειλος /και ψεύτικα κι απατηλά / τα κλαύματά του /μεσ’ τη νύχτα;». Αρμόζουν οι στίχοι του Εγγονόπουλου, διότι αν δεν τον είχε υμνήσει ο ποιητής, εγώ τώρα θα αγνοούσα την ύπαρξή του.

Λύση στο μυστήριο για τη δραστηριότητα "UFO" στον ουρανό της Νορβηγίας το 1950

Μετά από 60 χρόνια η CIA δίνει εξηγήσεις

Συγκλονιστικές αναφορές για δραστηριότητα UFO στον ουρανό της Νορβηγίας το 1950, εξηγείται 60 χρόνια αργότερα.Η CIA αποκάλυψε ότι οι θεάσεις μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων με υψηλές ταχύτητες και φώτα που αναβόσβηναν ήταν στην πραγματικότητα...

Απίστευτο βίντεο: Παρκαδόρος στραπατσάρει Lamborghini πελάτη!

Κατάφερε με... μία κίνηση να στείλει στον τοίχο το πανάκριβο αυτοκίνητο. Δείτε στο βίντεο, τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Ένας παρκαδόρος ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο Νέο Δελχί έριξε μια Lamborghini Gallardo σε ένα τοίχο, την ώρα μάλιστα που προσπαθούσε να την παρκάρει και ενώ μπροστά του βρίσκονταν και άλλα αυτοκίνητα.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Διάβημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καθαρίστρια που συνελήφθη

Σε διάβημα προέβησαν βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόροι και εκπρόσωποι των καθαριστριών προς τον αναπληρωτή διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη της Βασιλικής Γκόβας.

"Μαύρο" στον εκλεκτό Βενιζέλου-Τσίπρα στο ΕΚΠΑ

Δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο ο Μαραβέγιας

Ολοκληρώθηκε χτες ο πρώτος γύρος των πρυτανικών εκλογών στο ΕΚΠΑ. Από τους τρεις υποψήφιους πάνε στον σημερινό δεύτερο γύρο ο Θόδωρος Φορτσάκης της Νομικής και ο Γεώργιος Χρούσος της Ιατρικής, ενώ εκτός έμεινε...

Βούλτεψη: Αναγκαστικά βάλαμε το έλλειμμα που δέχθηκε η Eurostat

Η Kυβερνητική Eκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Realfm 97,8, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για τις καταγγελίες που αφορούσαν στην τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος.

«Εμείς από την 1η στιγμή είπαμε ότι η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία...

Αυτή η γυναίκα μιλάει πιο γρήγορα και από τη... σκιά της -Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο! [βίντεο]

Σε εκείνη λες «μπράβο», στον άντρα της λες «κουράγιο». Η Fran Capo έχει ένα ξεχωριστό προσόν. Μιλάει γρήγορα. Μάλλον όχι, μιλάει πάρα πολύ γρήγορα. Στην πραγματικότητα μπορεί να λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο.

Γερμανικός Τύπος: Η Μέρκελ δεν είναι το... σκυλάκι του Ομπάμα!

Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να απελάσει τον συντονιστή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Βερολίνο είναι στο επίκεντρο των σχολίων του γερμανικού Τύπου. Σαφώς είναι και η σταγόνα που ξεχυλίζει το ποτήρι στις σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Σχεδόν σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος, όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την τεταμένη κατάσταση.

Κατασκευάστηκε οθόνη τηλεόρασης που διπλώνει σε ρολό

Η νοτιοκορεατική εταιρεία LG παρουσίασε μία νέα οθόνη τηλεόρασης 18 ιντσών, που είναι όχι μόνο λεπτή σαν χαρτί, αλλά η επίσης διπλώνει και σε ρολό, όπως το χαρτί τουαλέτας, με διάμετρο μόλις τριών εκατοστών, που το μεταφέρει κανείς όπου θέλει. Μάλιστα, η εταιρεία δήλωσε αισιόδοξη ότι έως το 2017 θα έχει κάνει κάτι ανάλογο με γιγάντιες πλέον οθόνες των 60 ιντσών (1,52 μέτρων).

Οι πιο επικίνδυνες χώρες μέσα από 25 φωτογραφίες -Εκεί όπου η ανθρώπινη ζωή μοιάζει να μην έχει αξία [εικόνες]

Το περιοδικό Foreign Policy δημοσίευσε την ετήσια κατάταξη των χωρών του κόσμου που χαρακτηρίζονται ως οι πιο επικίνδυνες. Πρόκειται για τις πιο καταπιεστικές χώρες του πλανήτη, εκεί όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και οι πολίτες για να γλιτώσουν από τις εμφύλιες διαμάχες και την πολιτική αστάθεια αναγκάζονται να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς.
Αυτές είναι οι 25 πιο επικίνδυνες χώρες

ΒΙΝΤΕΟ: Γιγάντιο φίδι καταβροχθίζει κροκόδειλο σε λίμνη της Αυστραλίας

Φαίνεται πώς οι κροκόδειλοι έχουν την τιμητική τους τελευταία, ωστόσο στο οικοσύστημα της Αυστραλίας, τα γιγάντια ερπετά δεν είναι το ίδιο ασφαλή και «ευπρόσδεκτα». Συγκεκριμένα, μετά από μία συγκλονιστική μάχη στη λίμνη Μοντάρα, του όρους Ισα, ο κροκόδειλος τελικά παραδόθηκε στον θηρευτή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι συζητήσεις του Κωνσταντίνου με πολίτες: "Πάντως η Άννα-Μαρία σου ρίχνει... πανέμορφη όπως τότε"

Στο Ιόνιο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα - Μαρία. Αρχικά, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στην Ζάκυνθο, όπου πραγματοποίησε προσκύνημα στη Μονή Στροφάδων, ενώ ακολούθησε επίσκεψη και στην Κεφαλλονιά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Απορρίφθηκε το αίτημα για δημοψήφισμα

Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και απόντων όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, το Α' Θερινό Τμήμα της Βουλής, έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι σύγκλησης της Ολομέλειας για την πρόταση διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ».

Βόλος: Η αμίμητη ατάκα του διαρρήκτη όταν έπεσε στα χέρια του ιδιοκτήτη - Άγριο ξύλο μέσα σε μονοκατοικία!

Διαρρήκτης βρήκε το μάστορά του, όταν μπήκε στο σπίτι που ήθελε και αντιμετώπισε το μάχιμο ιδιοκτήτη του, ο οποίος έπεφτε θύμα διάρρηξης για τρίτη φορά...

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (08-07-2014), στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως όταν ο 35χρονος διαρρήκτης, πιθανόν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προσπάθησε να μπουκάρει σε μονοκατοικία.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ! Πάκης: Η κυβέρνηση Παπανδρέου "μαγείρεψε" τα στοιχεία

[Δεν προξενεί έκπληξη που διάφοροι καραγκιόζηδες προσπαθούν να επιβιώσουν με αφορμή την υπαρκτή υπόθεση φουσκώματος του ελλείμματος από τον ΓΑΠ. Φυσικά είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι ο κόσμος ξεχνάει εκτός από τα πολιτικά ρεζιλίκια τους και τα ηθικά με το ξύλο και τα σπασμένα δόντια... Ξαναλέμε: Καραμανλής ναι αλλά χωρίς αστείους τύπου Πάκη, Αντώναρου, Γιαννάκου.... και όσο νωρίτερα το καταλάβει τόσο καλύτερα για τον ίδιο...]

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στο στασίδι που του έχει δώσει μόνιμα ο Χατζηνικολάου στον Real fm 97,8 με αφορμή το θέμα της επανεκκίνησης της ανάκρισης για την υπόθεση της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

ΦΩΤΟ-Ο Έλληνας Μπρους Λι

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στη χώρα μας υπάρχει ένας άξιος συνεχιστής του Μπρους Λι, ο οποίος μάλιστα έχει εκπαιδευτεί από τον κορυφαίο Grandmaster Gary Lam, τον άνθρωπο που υπήρξε συμμαθητής του Μπρους Λι.