29 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ! Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή γιατρό που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ασθενείς του

Γυμνές φωτογραφίες σε νεαρές ασθενείς του έστελνε σύμφωνα με δημοσιεύματα γιατρός, οι οποίες πολλές φορές συνοδεύονταν και από γραπτά μηνύματα με περιεχόμενο ανάλογου ύφους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν οι «ροζ φωτογραφίες» του γιατρού από την Κύπρο περιήλθαν στην αντίληψη συντρόφου νεαρής κοπέλας. Η εφημερίδα «Πολίτης» αναφέρει πως πριν λίγο καιρό η νεαρή κοπέλα επισκέφθηκε τον γιατρό με το σύντροφο της, στο Κρατικό Νοσοκομείο. Ο νεαρός γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό, αφού πρώτα έδειξε ενδιαφέρον για το πρόβλημα υγείας της, έδωσε το τηλέφωνο του για να τον ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της.

Λίγες μέρες όμως αργότερα, άρχισε να της στέλνει φωτογραφίες που εμφανιζόταν γυμνός στο μπάνιο και στο κρεβάτι του, έχοντας σκεπάσει με ένα σεντόνι τα «άκρως απαραίτητα».

Οι φωτογραφίες δεν άργησαν να πέσουν στην αντίληψη του συντρόφου της, ο οποίος επικοινώνησε με τον γιατρό ο οποίος αρχικά επιχείρησε να αρνηθεί το περιστατικό.

Η υπόθεση αναμένεται να καταλήξει στη διεύθυνση του νοσοκομείου και στο υπουργείο Υγείας, καθώς προκύπτει θέμα παραβίασης της ιατρικής δεοντολογίας.