30 Μαρτίου 2015

Φάκελος «Παρθενιά»: Πότε κρέμασαν το… Κόκκινο σεντόνι διάσημες Ελληνίδες και ξένες!

Είναι μεγάλη η στιγμή που το κοριτσάκι γίνεται γυναίκα! Αν και για πολλούς το θέμα θεωρείται ταμπού, πολλές επώνυμες κατά καιρούς έχουν μιλήσει ανοιχτά κι έχουν εξομολογηθεί την πρώτη σεξουαλική τους εμπειρία!

Ξυδάκης κράζει Κατρούγκαλο και Καμμένο: «Πέφτει βροχή αγωγών. Είναι κρίμα και βρεχόμαστε όλοι...»

Σαφείς υπαινιγμούς εναντίον της λογικής των αγωγών που έχουν καταθέσει πολιτικοί κατά δημοσιογράφων άφησε ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

Σύντροφοι έγινε παρεξήγηση! Η τρόικα δε ρωτάει πόσα θα μοιράσετε αλλά πόσα θα εισπράξετε!

Λίστα μέτρων μας ζήτησαν, λίστα παροχών τους στείλαμε! - Προϋπολογίζουν έσοδα 270 εκατ. από τη λοταρία αποδείξεων - Φιλοδοξούν να εισπράξουν 250 εκατ.ευρώ από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων, 350 εκατ.ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες, 725 εκατ.ευρώ από τα εμβάσματα εξωτερικού, 600 εκατ.ευρώ από τις ρυθμίσεις φόρων και 300 εκατ.ευρώ από τον εξορθολογισμό του ΚΒΣ

ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ! Ο Πούτιν έχει φτιάξει έναν στρατό που προπαγανδίζει υπέρ της Ρωσίας στα social media!

Τα «trolls» του Ρώσου προέδρου δουλεύουν 12 ώρες, εισπράττουν 680 ευρώ μηνιαίως και πρέπει να ανεβάζουν τουλάχιστον 135 φιλορωσικά σχόλια τη μέρα

Έναν «στρατό» εκατοντάδων εργαζομένων στο διαδίκτυο απασχολεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με στόχο αυτοί να κάνουν προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας στο facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΝΔ: Παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα του ΟΛΠ

Οι κ.κ. Καλαφάτης και Μηταράκης καλούν την κυβέρνηση να αφήσει τις ολιγωρίες και να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, έτσι όπως είχε σχεδιαστεί πριν τις εκλογές

ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕ! Το Μαξίμου διαψεύδει, τώρα, το υπΟικ και για τον ΕΝΦΙΑ, επιτίθεται σε δημοσιογράφους και διαψεύδει τη λίστα Βαρουφάκη!

«Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας άμεσα» αυτή είναι η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις διαρροές που έκαναν λόγο για παραμονή του φόρου.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Ο Κρεμαστινός έκανε ερώτηση στη Βουλή επειδή σστην εξέδρα τον έβαλαν στη γαλαρία!

Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση είπε πως οι αρμόδιοι του επέδειξαν να καθίσει στη γαλαρία της εξέδρας των επισήμων

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ! Ζόζεφ Πιλάτες, αυτός είναι ο Γερμανός που εφηύρε τη γυμναστική Pilates [εικόνες]

Ολες οι βιογραφίες του λένε ότι σαν παιδί υπέφερε από άσθμα, ραχίτιδα και ρευματισμούς και αυτό προκάλεσε μια καθυστέρηση στην ανάπτυξη των οστών του.

ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! Πρυτανικές αρχές: Εμείς ενημερώσαμε τις αρχές για την κατάληψη αντιεξουσιαστών και περιμένουμε

Την παρέμβαση της Πολιτείας αναμένουν οι πρυτανικές αρχές για τον τερματισμό της κατάληψης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αποκάλυψη: Υπάρχει και δεύτερη λίστα μεταρρυθμίσεων – Το plan B σε περίπτωση εμπλοκής

Και δεύτερη-back up- λίστα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων έχει στείλει η Αθήνα στις Βρυξέλλες, με προφανή στόχο να αποφύγει την εμπλοκή και να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΜΟΝΟ 20; Παρασκευόπουλος: 20 δικαστές και 14 εισαγγελικοί λειτουργοί απολύθηκαν την τελευταία δεκαετία

Στοιχεία για τους δικαστές και εισαγγελικούς λειτουργούς που απολύθηκαν από την υπηρεσία τους, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΠΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΙΣΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Ο Τσίπρας θα πληρώσει αλλά και δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ

Χρονικό όριο η 8η Απριλίου - Σύγχυση με τα δύο non-papers της κυβέρνησης - Το πρώτο καταγγέλλει όσους λένε πως το βράδυ ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στάση πληρωμών, ενώ το δεύτερο δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στο ενδεχόμενο να μην πληρωθεί η δόση των 450 εκατ.ευρώ προς το ΔΝΤ...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΕΚΕΙ; Iskra.gr: Προτείνει νέους δρόμους χωρίς αποικιακά δεσμά

Καλεί την κυβέρνηση να μην υποκύψει σε εκβιασμούς και να τιμήσει την λαϊκή εντολή χωρίς μνημόνια υποτέλεια

«Την ανάγκη υιοθέτησης νέων προοδευτικών δρόμων χωρίς νεοαποικιακά δεσμά», προβάλλει σήμερα στο κεντρικό του άρθρο ο ιστότοπος «iskra.gr» που απηχεί τις θέσεις του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ υποστηρίζει ότι «εκβιάζουν την χώρα οι θεσμοί με πρώτο βιολί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».

ΝΤΑΞ! Οι δικηγόροι τα 'βαλαν με τις ξαπλώστρες... και τις κέρδισαν! "ΣτΕ: Προσωρινό «μπλόκο» σε ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες, κ.λπ. στις παραλίες"

Τι έκρινε η πενταμελής σύνθεσης του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας - Λόγω σπουδαιότητας του θέματος παρέπεμψε το όλο ζήτημα για νέα κρίση στην αυξημένη επταμελή σύνθεση του ίδιου Τμήματος

ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΜΕ!Συνελήφθη η πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για υπόθεση κατάχρησης εξουσίας και πλαστογραφίας πρακτικών

Η Κυπριακή αστυνομία πέρασε πριν από λίγο χειροπέδες στην πρύτανη του ΤΕΠΑΚ (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) Ελπίδα Κεραυνού, για υπόθεση κατάχρησης εξουσίας και πλαστογραφίας πρακτικών.

Ανεπάγγελτος αλλά με πραγματικά παράσημα ο νέος ΓΓΑ... είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Λένιν της Μόσχας

Οι απίστευτοι πήραν έναν αναπληρωτή καθηγητή που από το 2004 φαίνεται να μην εργάζεται πουθενά (προφανώς συντηρείται από τα ανεξήγητα κονδύλια που συντηρούν τα γνωστά κινήματα αλληλεγγύης με τα οποία ασχολούνταν) και τον έκαναν ΓΓ Αθλητισμού... ο Λαφαζάνης στο δικό του Υπουργείο δεν θα βάλει κανα οικοδόμο ΓΓ Δημοσίων Έργων; Να σου πέφτει η μασέλα λέμε...

Καθήκοντα γενικού γραμματέα Αθλητισμού αναλαμβάνει και επίσημα ο Ιούλιος Συναδινός (μέλος της ΑΕΚ και μέχρι πρόπερσι στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός του.

Ο νέος γγΑ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, είναι εκπαιδευτικός, ενώ υπήρξε αθλητής του στίβου (και καλά... αλλά χωρίς να μας λέει και σε ποιο άθλημα και με ποια ομάδα).

Το βίντεο του Τομ Χανκς για την 25η Μαρτίου

Ο Τομ Χανκς γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στο Μανχάταν. Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην παρέλαση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης.

Ο Ελληνας που βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του Airbus [εικόνες]

Ο Νίκος Σκουριάς, ο Έλληνας που διασώθηκε από τη συντριβή αεροπλάνου που προσέκρουσε σε βουνό της Γαλλίας, πριν από 23 χρόνια διηγείται τις συγκλονιστικές στιγμές.

Μπαλτάκος: Η ΝΔ δεν ηττήθηκε επειδή χάσαμε το κέντρο κι αυτές είναι μαλ@κίες

Η ΝΔ έχασε λόγω μνημονίου, όχι γιατί έκανε «δεξιά στροφή», είπε το πρώην στέλεχος του κόμματος

«Η ΝΔ δεν ηττήθηκε επειδή χάσαμε το κέντρο κι αυτές είναι -μην τις χαρακτηρίσω- θεωρίες. Χάσαμε τις εκλογές επειδή ήμασταν πολύ μνημονιακοί. Χάσαμε την ψυχή μας εξαιτίας του μνημονίου και χάσαμε τις εκλογές», είπε ακόμα ο κύριος Μπαλτάκος, μιλώντας στον στον ΒΗΜΑ 99,5 και χαρακτήρισε «σόφισμα» τη δικαιολογία πως η ΝΔ έχασε τις εκλογές επειδή «ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά».

H παγίδα του Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η αναφορά στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας

Μακροχρόνιο δανεισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, αντί για επαναπατρισμό τους προτείνει το Βρετανικό Μουσείο, μετά την απόλυτη άρνηση του Λονδίνου στη διαμεσολάβηση της UNESCO για τη επίλυση του θέματος.

Easter dreaming: Η διαφημιστική καμπάνια της Κρήτης για το Πάσχα [βίντεο]

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι από τις πιο δραστήριες αναφορικά με την προβολή του τόπου της στο εξωτερικό και την προσέλκυση τουριστών.

Σαντορίνη: Αντιδράσεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

«Αδιαπραγμάτευτο το ειδικό φορολογικό καθεστώς του νησιού - επιφυλασσόμαστε για προσφυγή στο συνταγματικό Δικαστήριο», λέει σε ανακοίνωσή του το δημοτικό συμβούλιο του νησιού

Στη λίστα με τα 18 νέα μέτρα που στάλθηκε στο Brussels Group, προκειμένου να βρεθεί μία κοινή γραμμή πλεύσης και να ξεκινήσει η χρηματοδότηση της Ελλάδας περιλαμβάνεται και το μέτρο που προβλέπει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Τι τρέχει έτσι και o Αλέξης κάνει STOP στις πληρωμές χρέους, όπως απειλεί

Ο πρωθυπουργός στην επιστολή προς Μέρκελ, ο κ. Τσακαλώτος σήμερα, ο κ. Βαρουφάκης με τη ρήξη στην παρέλαση και πρακτικώς όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης μιλάνε, σα να απειλούν κάποιον, για STOP στις πληρωμές χρέους. Το λένε με μια φυσικότητα, μια άνεση που εντυπωσιάζει - ο κ. Τσακαλώτος σήμερα αναφέρθηκε και σε καλούς τρόπους, ευγένεια και τέτοια! Δεν τρέχει τίποτε! Για να το λένε οι κυβερνήτες μας, έτσι θάναι.

Αυτό το "δεν τρέχει τίποτε" λίγο-πολύ περιγράφεται ως εξής:

Keep Calm! To σύμπαν είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό

Στα καλά νέα της ημέρας οι επιστήμονες κάνουν ό,τι μπορούν για να μας υπενθυμίσουν το μάταιο της ύπαρξης μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα δεδομένα του σύμπαντος όπως το γνωρίζαμε άλλαξαν καθώς..

Στη Βουλή αναζητά άλλοθι, όχι συναίνεση

Δύο μήνες μετά τη θριαμβευτική του εκλογή , ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ενημερώσει τη Βουλή και τους πολιτικούς αρχηγούς για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που διεξάγει με τους δανειστές, στο όνομα των οποίων έχει στραγγίξει κάθε διαθέσιμο ευρώ από τα ταμεία των κρατικών και ιδιωτικών φορέων, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων υπηρεσιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο βίντεο! Δείτε τι κάνει ο τρελός Σαολίν

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό μόλις δείτε τις ικανότητες του 24χρονου κινέζου Shaolin Zhao Rui. Ούτε τρυπάνι δε μπορεί να τον τραυματίσει!

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορούν για ρατσισμό πρώην Τζέιμς Μποντ επειδή δεν θέλει μαύρο Τζέιμς Μποντ (φωτό)

[Η παράνοια των αντιρατσιστών είναι ότι ο εν λόγω απαξίωσε όλους τους πριν και μετά απ'αυτόν ηθοποιούς που έπαιξαν το ρόλο αλλά επειδή είπε και κάτι για τον μαύρο κατηγορείται για ρατσισμό αφού ως γνωστόν τους μαύρους πρέπει να τους βαράμε μόνο παλαμάκια και να μην τους κρίνουμε γιατί θα χαρακτηριστούμε ρατσιστές...]

Σάλο στα social media προκάλεσε ο ηθοποιός Ρότζερ Μουρ, όταν δήλωσε ότι ο Idris Elba που πιθανόν να είναι ο επόμενος Τζέημς Μποντ δεν είναι «εντελώς Βρετανός» και δεν είναι η καλύτερη ιδέα για τον ρόλο.

New Europe: «Μελέτη δικαιώνει τον Καραμανλή»

Όποιος δεν το βλέπει να ψαχτεί αλλιώς: Τα 5 χρόνια Καραμανλή δεν δημιούργησαν νέο χρέος αλλά όλα τα δανεικά πήγαν για αποπληρωμές ΠΑΣΟΚικών δανείων... το μέγα λάθος του Καραμανλή είναι ότι ήταν διστακτικός με τις αποκρατικοποιήσεις και δεν πετσόκοψε το κράτος και τη διαφθορά που κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ... το ελαφρυντικό του ήταν ότι ο Έλληνας ζούσε στην κοσμάρα του και δεν στήριζε τέτοιες μεταρρυθμίσεις με το τότε 40% ΠΑΣΟΚων και σημερινών ΣΥΡΙΖΑίων να καταβαίνουν πχ στο λιμάνι του Πειραιά... όλα τα άλλα για τυχόν ευθύνες του είναι μπαρμπούτσαλα...

Με τον τίτλο «Μελέτη δικαιώνει τον Καραμανλή», η εφημερίδα New Europe που εκδίδεται στις Βρυξέλλες αφιερώνει το κύριο άρθρο της στη συλλογική μελέτη γνωστών οικονομολόγων «Η Ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2010. Από την ΟΝΕ στον Μηχανισμό Στήριξης».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Μάρδας: Ταμεία-ΔΕΚΟ να βάλουν τα λεφτά τους στην ΤτΕ για να έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους

Ο κ. Μάρδας υποστηρίζει ότι εμπλεκόμενοι φορείς δεν υποχρεούνται να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, απλώς, εάν το πράξουν θα έχουν τη διασφάλιση του Ελληνικού Δημοσίου... είπε και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι...

Σόιμπλε: Η Αθήνα δεν έχει στείλει λίστα-Δεν έχει οριστεί Eurogroup-Δεν θα πάρετε φράγκο αν δεν ψηφίσετε πρώτα τα μέτρα... πείτε τα και "μεταρρυθμίσεις"

Δηλώσεις του εκπροσώπου Σόιμπλε σε δημοσιογράφους: Η ελληνική βουλή θα πρέπει να εγκρίνει τις μεταρρυθμίσεις προτού υπάρξει περαιτέρω βοήθεια προς Αθήνα - Το Euroworking Group ενδέχεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες

Süddeutsche Zeitung: Η κυβέρνηση Τσίπρα θα έπρεπε να έχει ήδη κηρύξει πτώχευση

«Ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί μια πολύ επικίνδυνη πολιτική, η προσέγγιση με τη Ρωσία δυσκολεύει μια λύση με την Ευρώπη», γράφει η FAZ

Η λίστα των ελληνικών μεταρρυθμίσεων και η διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης απασχολεί σήμερα τον γερμανικό Τύπο.

ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!La Stampa: Το όνομα Παπασταύρου μπλόκαρε τη «Λίστα Λαγκάρντ»

Και εντάξει δικαιολογία του στύλ "το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναπαραγάγει παπαριές του Βαξεβάνη και του ΣΥΡΙΖΑ" είναι καλή, αλλά κάπου έχει αρχίσει και κουράζει ρε φίλε! Δεν μπορεί κάποιος να έχει στο όνομά του τα λεφτά κάποιου άλλου πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πάμπολλα εκατομμύρια!! Πλάκα μας κάνεις; Δηλ. τα δικά σου τα λεφτά γιατί δεν τα έχω εγώ στο λογαριασμό μου παρκαρισμένα; Όλοι αυτοί οι Παπασταύροι και Σταμάτηδες θα σε καταστράψουν... αν δεν σε έχουν ήδη καταστρέψει

Το «δεξί χέρι» του Σαμαρά, ο Σταύρος Παπασταύρου, είχε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία και ήταν στη Λίστα, όμως η έρευνα «κουκουλώθηκε», γράφει η ιταλική εφημερίδα - Επικαλείται αναφορά στελέχους του ΣΔΟΕ που κάνει λόγο για «άνωθεν» παρεμβάσεις

ΜΠΑ; ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ" ΕΚΠΟΜΠΕΣ; Γερμανική σατιρική εκπομπή - "σύμμαχος" της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα της γερμανικής σατιρικής εκπομπής του καναλιού ZDF, «Die Anstalt», είναι η Ελλάδα, η λιτότητα και οι πολεμικές αποζημιώσεις. Η εν λόγω σατιρική εκπομπή παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της χώρας μας, τόσο σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους και την πολιτική λιτότητας όσο και αναφορικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Δίμηνη παράταση για τα πετρέλαια σε Δ.Ελλάδα-Κρήτη-Έβαλαν Πρόεδρο Επ. Αξιολόγησης άτομο που δεν πιστεύει ότι υπάρχει πετρέλαιο!

Στις 14 Ιουλίου 2015 η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για το 2ο Διεθνή Γύρο Παραχώρησης του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις 20 θαλάσσιες περιοχές στη Δυτική Ελλάδα και τη Νότια Κρήτη

ΝΙΚΟΛΑ ΜΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ! «ΠΟ@ΣΤΑΡΙΑ» ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! «Εμφύλιος» Ξουλίδου - Νικολόπουλου για τα γερμανικά στα σχολεία

Οι δηλώσεις Νικολόπουλου περί κατάργησης των γερμανικών στα σχολεία φαίνεται πως δεν προκάλεσαν δυσφορία μόνο στα υπόλοιπα κόμματα αλλά και στο δικό του

Σε επίσημο και μεγαλοπρεπές άδειασμα του κ. Νίκου Νικολοπουλου προχώρησε η τομεάρχης Παιδείας των ΑΝΕΛΛ Σταυρούλα Ξουλίδου αναφορικά με την διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας στα σχολεία.

ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ!Προβληματισμός για τη θερινή τουριστική σεζόν στην Κρήτη

Ανήσυχοι οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου μετά την σημαντική πτώση των προκρατήσεων τους τελευταίους δύο μήνες

Προβληματισμένοι εμφανίστηκαν οι ξενοδόχοι του νομού Ηρακλείου για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν.

Δείτε την εντυπωσιακή διάσωση λαθρομετανάστη στη Σύμη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός παράνομου λαθρομετανάστη στη Σύμη.

Ο άνδρας για άγνωστο λόγο, βρέθηκε την Κυριακή εγκλωβισμένος σε δύσβατη περιοχή της Ν. Σύμης, εκατό μέτρα από την ακτή.

Η ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ! Ελληνόκτητα πλοία φέρονται να μεταφέρουν πετρέλαιο των τζιχαντιστών από την Τουρκία στο Ισραήλ-Ποιος είναι ο Έλληνας πλοιοκτήτης

Να κρατάμε βέβαια και μια επιφύλαξη γιατί πέρσι έγραφαν ότι τα συγκεκριμένα ελληνικά πλοία μετέφεραν πετρέλαιο για τους Κούρδους του Β. Ιράκ, οπότε οι Τούρκοι μπορεί να κάνουν και παραπληροφορούν εσκεμμένα δηλ να μεταφέρουν κούρδικο πετρέλαιο (καλό για εμάς ;)) και όχι ισλαμικό (κακό για εμάς ;))

Ο συνολικός όγκος του παράνομου πετρελαίου που έχει μεταφερθεί με τα ελληνικά τάνκερ από την Τουρκία στο Ισραήλ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Zaman», από τον Μάιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 φτάνει στα 2,1 εκατομμύρια βαρέλια

Ελληνόκτητα τάνκερ φέρονται να μεταφέρουν παράνομο πετρέλαιο των τζιχαντιστών του Ιράκ από την Τουρκία στο Ισραήλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Zaman».

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Αντρέας Λούμπιτς

Η 26χρονη δασκάλα Κάθριν Γκόλντμπαχ είχε επτά χρόνια σχέση με τον συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης

Μόλις χθες αποκαλύφθηκε το όνομα της γυναίκας που υπήρξε η επί επτά χρόνια σύντροφος του πιλότου - δολοφόνου, Αντρέα Λούμπιτς, που οδήγησε στον θάνατο 150 άτομα την περασμένη Τρίτη, όταν έριξε στις γαλλικές Άλπεις το Airbus Α320 της Germanwings. 

ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ! Τροχαίο με τραυματισμό για τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταλάβατε τώρα γιατί η ομάδα παρουσιάζει εικόνα καφενείου (αν και χθες το πάλεψαν); Οι άλλοι πήγαιναν με ταξί μόνοι τους στο αεροδρόμιο... δηλ. εσείς τι πιστεύετε; Επί Ρεχάγκελ οι παίχτες πήγαιναν με ταξί πέρα δώθε σαν καφενείο ή οργανωμένα με λεωφορείο σαν ομάδα... και μην πείτε "έλα μωρέ το ταξί σου φταίει!"... γιατί για το ταξί μάθαμε από τυχαίο γεγονός αλλά θα υπάρχουν κι άλλα μπάχαλα τους τελευταίους μήνες που δεν τα μάθαμε...

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν παίκτες της Εθνικής όταν στο ταξί όπου επέβαιναν για την μεταγωγή (ΔΕ: τι στο διάολο φυλακισμένοι ήταν ρε δημοσιοκάφρε;;) τους στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, όχημα συγκρούστηκε με αυτό.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Ο Λαφαζάνης θα γυρίσει απ'τη Ρωσία με φθηνό φ.α. και άρση εμπάρκο αγροτικών προϊόντων

Όλα τα εκκρεμή ζητήματα, οι προοπτικές της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας και Ρωσίας, και οι διαδικασίες για την επιστροφή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη ρωσική αγορά θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Μόσχα.

Η πονεμένη ιστορία του Κώστα Γρίμπιλα: Μάζεψε 400.000 δολάρια από τον μαραθώνιο στη μνήμη της κόρης του

Η ζωή του Κώστα Γρίμπιλα ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο όχι επιστημονικής αλλά εφιαλτικής ταινίας έτσι όπως τουλάχιστον εξελίχθηκε η πορεία του βιβλίου της ζωής του. Εκείνος δημοσιογράφος στη χρυσή δεκαετία της ιδιωτικής τηλεόρασης συνεργάτης στενός της Ρούλας Κορομηλά και με επαγγελματικές επιτυχίες να καταγράφονται στο ενεργητικό του μοιάζει από πολύ νωρίς να καταφέρνει να δίνει το δικό του στίγμα σε τηλεοπτικές πολύ πετυχημένες και σημαντικές δουλειές. Η στιγμή που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του έρχεται όταν εντοπίζεται πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς του και κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση καρδιάς. Για περίπου 9 μήνες δίνει τον αγώνα της ζωής του στην εντατική.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ! 214 περισσότερες οι αυτοκτονίες στη διετία 2011-2... όλα τ'άλλα είναι μπαρμπούτσαλα

"Συγκλονιστικά στοιχεία για την Ελλάδα της κρίσης-Αυξήθηκαν 35% οι αυτοκτονίες" λέει ο τίτλος που συντηρεί τον μύθο των 5.000 αυτοκτονιών που πλάσαραν επί χρόνια οι ψεκασμένοι του Καμμένου και οι άπλυτοι του Τσίπρα... η προπαγάνδα λέει "όπου βολεύει παίξε με τα ποσοστά", οι ψυχροί αριθμοί όμως λένε ότι τις χρονιές 2011 και 2012 είχαμε (κατά ΜΟ) μόνο 107 αυτοκτονίες περισσότερες (και μην αρχίσετε τις παπαριές! Τα 'παμε αυτά: Και μια αυτοκτονία είναι κρίμα αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να αποτρέψεις κάποια πράγματα) απ' ότι τις εποχές των παχέων αγελάδων που το χρήμα έρεε άφθονο... Φυσικά να πούμε εδώ ότι μετά το 2012 δεν μας λένε στοιχεία αφού δεν συντηρούν τον μύθο καθώς έχουν μειωθεί κατακόρυφα κάτι που φαίνεται και από την σχετική ειδησεογραφία...  

Σύμφωνα με ελληνοβρετανική επιστημονική έρευνα η λιτότητα και η ανεργία ωθούν σε αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα μας. Πιο σοβαρές οι συνέπειες για τους εργαζόμενους άνδρες που έχασαν τη δουλειά τους - Αύξηση αυτοκτονιών και μεταξύ των ηλικιωμένων συνταξιούχων.

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ", ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Γκάλοπ CNBC: Ποιο ελληνικό αντικείμενο θα "χτυπούσατε" σε δημοπρασία;

Αφού οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας (την Κύπρο ως γνωστόν την έδωσαν στους Τούρκους οι Γερμανοί) μπορούν  να ειρωνεύονται...

Την ώρα που το αμερικανικό δίκτυο παρακολουθεί στενά και ανελλιπώς τις ελληνικές εξελίξεις σχετικά με τη λίστα και τη στάση που τηρούν οι πιστωτές, δεν παραλείπει να προχωρήσει και στη διενέργεια... γκάλοπ με το ερώτημα "τι θα αγοράζατε αν η Ελλάδα έβγαζε στο σφυρί περιουσιακά της στοιχεία;"

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ EXEI NEA! Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 ως 5 έτη φέρνουν οι αλλαγές που ετοιμάζονται στο ασφαλιστικό και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά, αρχής γενομένης από τις πρόωρες συντάξεις.

Ο Κακλαμάνης φέρνει στη Βουλή τις προδοτικές δηλώσεις Καμμένου για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με ξένο κράτος

Το ζήτημα της συνεκμετάλλευσης με τις ΗΠΑ των ενεργειακών αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο, που άνοιξε με δηλώσεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη Νέα Υόρκη, θέτει ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με ερώτησή του...

Varoufakis is back! Με άρθρο του στην Handelsblatt "καλοπιάνει" τους Γερμανούς

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κάνει δυναμική επανεμφάνιση με άρθρο του που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της Γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt καλεί τους Έλληνες και τους Γερμανούς πολιτικούς να αφήσουν στην άκρη τις προσβολές.

ΦΩΤΟ-ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»! Αναρχικοί προσπαθούν να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Η οπερέτα της Ασυδοσίας που στην ούγια φέρει την υπογραφή Βούτσης – Πανούσης συνεχίζεται!
Αφού όπως φαίνεται και στις φωτο που ακολουθούν οι “αναρχικοί” που “αγωνίζονται” για την απελευθέρωση δολοφόνων (σαν τον Σάββα Ξηρό) όχι μόνο έχουν καταλάβει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά επιχειρούσαν γύρω στις 11 το πρωί να κατεβάσουν και την Ελληνική σημαία(!) από το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ 35%!! Μάρδας: Δεδομένη αύξηση ΦΠΑ στα νησιά–Τι σχεδιάζουν για τον ειδικό φόρο πετρελαίου

Και μην συνεχίζετε να είστε αφελής ότι θα ισχύσει μόνο για Σαντορίνη-Μύκονο; Η Σύρος (που τους έδωσε 45%) δηλ. έχει λιγότερο τουρισμό; Και αφού θα μπει η Σύρος γιατί να μείνει απ'έξω η Νάξος; Και πάει λέγοντας για να μείνει στο τέλος καμιά Ανάφη εκτός να μπορούν να κάνουν και την προπαγάνδα τους...

Επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Κυβέρνησης – Τρόικας το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.  Το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε -παρόλα αυτά- ότι δεν θα υπάρξει συνολική αύξησή του.

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ αφού Παναρίτη-Χουλιαράκης έγιναν μαλλιά κουβάρια

Έστειλε 2 δικούς του συνεργάτες στις Βρυξέλλες για να μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα στην κουβέντα με την τρόικα... ΟΚ με τους "θεσμούς"

Χάσμα υπάρχει στις σχέσεις ανάμεσα στην Έλενα Παναρίτη και τον Γιώργο Χουλιαράκη, δυο από τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης. Η Έλενα Παναρίτη, στενή συνεργάτις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, επιλέχθηκε για να...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ! Άπλυτοι κατέλαβαν την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ... ζητάνε απελευθέρωση τρομοκρατών

Η κατάληψη των αντεξουσιαστών στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έτοιμες να παρέμβουν αν χρειαστεί.

Ρέθυμνο: Βρέθηκε νεκρός ο Σήφης ο κροκόδειλος - Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης από το φράγμα των Ποταμών - Δείτε τα βίντεο που τον έκαναν διάσημο!

- Ο διάσημος κροκόδειλος βρέθηκε νεκρός στο σημείο που τον είχαμε δει για 1η φορά το περασμένο καλοκαίρι
- Ο «Σήφης» πιθανότατα δεν κατάφερε να αντέξει τον βαρύ φετινό χειμώνα της Κρήτης
- ''Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου'' λένε οι ειδικοί που τον έψαχναν
- ''Ήταν νεκρός πάνω από 10 μέρες μέσα στο νερό της λίμνης'' λέει ερπετολόγος