13 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!Πάνος εύχεται Χριστός Ανέστη, Καμμένος απαντά στις ευχές του

Από μικρά παιδιά τέτοιες μέρες μαθαίναμε ευλαβικά να δίνουμε σωστά τις ευχές για την Ανάσταση. Όταν κάποιος εύχεται Χριστός Ανέστη, ο συνομιλητής του απαντά 'Αληθώς ο Κύριος'. Ο υπουργός Άμυνας όμως σκέφτηκε...

Ν.Δ.: Θράσος να ψάχνουν αλλού υπευθύνους

Για θράσος του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο καταλόγισε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για μη αξιοποίηση κονδυλίων της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του ρεύματος προσφύγων πολέμου που δέχεται η χώρα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

ΟΤΙ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ένας στους δυο Έλληνες προτιμά το εικονικό σ@ξ!

Μπορεί μέχρι πρότινος οι Έλληνες να είχαν το προνόμιο να θεωρούσαν εαυτόν πρωταθλητές στο σεξ αλλά φαίνεται ότι χάνουν το... στέμμα τους.

Κάτι η κρίση, κάτι η οικονομική ανέχεια, φαίνεται ότι ''έβαλε χειρόφρενο''στις σ@ξουαλικές επαφές των συμπολιτών μας. Έτσι οι περισσότεροι όχι μόνο απέχουν από το σεξ αλλά προτιμούν να κάνουν εικονικό σ@ξ.

ΝΔ: Η Κυβέρνηση κωφεύει στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών - Ο Τσίπρας παρακολουθεί απαθής

"Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση"

«Η συνεχιζόμενη για 15 ημέρες κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει επιφέρει την κατάλυσή του και έχει μετατρέψει το κέντρο της Πρωτεύουσας σε άντρο ανομίας», αναφέρει ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης, με αφορμή την επιστολή των Πρυτανικών Αρχών του ΕΚΠΑ προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για την λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας.

Γελάει ο Άδωνις με τους ΣΥΡΙΖΑίους και τα ΜΜΕ για το μεταναστευτικό

Σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρχικά, για το μεταναστευτικό και στη συνέχεια για το δημοσίευμα των Financial Times που έχει τίτλο “Η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία”.

Ετσι θα ήταν οι διαφημίσεις μόδας αν σε αυτές πρωταγωνιστούσαν καθημερινές γυναίκες [εικόνες]

Πώς θα έμοιαζαν οι διαφημίσεις μόδας αν οι σχεδιαστές και οι υπεύθυνοι καμπάνιας επέλεγαν να πρωταγωνιστούν σε αυτές αντί για καλλίγραμμα νεαρά μοντέλα κανονικές γυναίκες; Η στιλίστρια Ναταλί Κροκέ από το Παρίσι έχει την απάντηση.

Αρχιμανδρίτης: Κόψτε το Facebook - Ιερέας: Μα έχω 3.000 φίλους

Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ ιερέων εκτυλίχθηκαν στα Τρίκαλα με αφορμή συστάσεις του Αρχιμανδρίτη να κλείσουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Κικίλιας: Τα νησιά μας δώρο στους λαθρέμπορους!

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.

FT: Η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία αν οι συζητήσεις με τους δανειστές ναυαγήσουν

Διαψεύδει η κυβέρνηση όπως διέψευδε ότι το ΔΝΤ ζήτησε μείωση συντάξεων και βγήκε η Λαγκάρντ και επιβεβαίωσε ότι το ζήτησε από τον Βαρουφάκη

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να διακρατήσει 2,5 δισ. για αποπληρωμές δόσεων προς το ΔΝΤ τον Μάιο και τον Ιούνιο - «Έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου», λέει κυβερνητικός αξιωματούχος 

Η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία αν οι συζητήσεις με τους πιστωτές αποτύχουν, σύμφωνα με τους Financial Times οι οποίοι σε νέο δημοσίευμά τους τονίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα, είναι να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τα τέλη Απριλίου.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ! Ποιες ξένες γλώσσες γνωρίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Γλωσσομαθείς ΔΗΛΩΝΟΥΝ (και φυσικά προσκομίζουν χαρτιά αλλά το θέμα είναι πόσο χρονών είναι τα χαρτιά και τι πρακτικό αντίκρυσμα έχουν) ότι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας μας όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Μονίμων και Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Σύμβουλος Σόιμπλε: Η ελληνική κυβέρνηση θέλει Grexit, ας μην το καθυστερεί λοιπόν!

Την πεποίθηση  του πως το Grexit δεν είναι επιθυμία των Ευρωπαίων αλλά της ίδιας της Ελλάδας εκφράζει σύμβουλος του Βολφγκανγκ Σόιμπλε, Κλέμενς Φούεστ.

Πρωταθλητής στο σκάκι "έκλεβε" μέσω κινητού που είχε κρύψει στην τουαλέτα

"Κόκκινη" κάρτα έφαγε ένας πρωταθλητής στο σκάκι, ο οποίος αποβλήθηκε από διεθνές τουρνουά γιατί "έκλεβε" μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που είχε εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε κρύψει στην τουαλέτα. 

ΚΡΑΖΕΙΣ; ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ! Ο Αλέφαντος κράζει Κλάους! (Video)

Αφού βαρέθηκε να κράζει τον Μήτρογλου, είπε να κράξει μια φορά και τον Κλάους...

Τον Στέφανο Αθανασιάδη έπιασε στο στόμα του ο Νίκος Αλέφαντος στην τελευταία του τηλεοπτική παρουσία πριν το Πάσχα…

ΦΩΤΟ-Πάντως το φετινό Πάσχα θα μείνει στην ιστορία

Καμμένος-Τσίπρας έδωσαν ευκαιρία να γελάσει ο κάθε πικραμένος:

ΦΩΤΟ-Τι εννοεί ο ποιητής;

Όταν ο Τζήμερος μιλάει για βόδι

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ, ΜΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ
Δείτε το:

Η νέα «γενιά» των Ελλήνων της Σμύρνης

Η νέα ελληνική κοινότητα στα παράλια

Η «Κ» ταξιδεύει στη Σμύρνη για να συναντήσει τους Έλληνες που μετακομίζουν εκεί τα τελευταία χρόνια για λόγους επαγγελματικούς ή σπουδών, αυξάνοντας ήδη σε 200 τα μέλη της κοινότητας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!2 φορές προεκλογικά ο Σαμαράς απέρριψε πιεστικό αίτημα Δένδια για αναβάθμιση των Ρ-3Β-Κραυγές και ψίθυροι στον ΣΥΡΙΖΑ για τα $500 εκατ.

Δεύτερες σκέψεις από το Μαξίμου για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των παροπλισμένων αεροσκαφών P-3 - Διαχωρίζουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ Φλαμπουράρης, Φίλης και Ζωή - Lockheed Martin: Η προκαταβολή εκταμιεύθηκε, το πρόγραμμα ξεκίνησε-Εντυπωσιάζει η πίεση Δένδια για έγκριση της αναβάθμισης-2 φορές ζήτησε χρήματα από τον Σταϊκούρα τον Ιανουάριο και τις 2 φορές το αίτημά του απορρίφθηκε από τον Σαμαρά!

Αγανάκτηση στους πολίτες και σοκ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η απόφαση του ΚΥΣΕΑ -ύστερα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου- να διαθέσει 500 εκατ. δολάρια για την αναβάθμιση αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.

Θαύμα! Ο Μπολτ... χάνει από παίκτη της Αρσεναλ

Ο επιβλητικός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να χάσει; Κι όμως μπορεί! Στα 40 μέτρα τουλάχιστον...

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος παγκόσμιος ρεκόρντμαν στις 16 Αυγούστου του 2009 κάλυψε τα 100 μ. σε 9.58 σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Σε μια ανάλυση αυτής της κούρσας προστέθηκε ο χρόνος του αμυντικού της Αρσεναλ Εκτορ Μπεγιερίν...

Αποκάλυψη: Οι βαθιές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Τρομοκρατία

Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αναρχικούς και τους μπαχαλάκηδες είναι διαχρονική κι επειδή όπως φαίνεται την πολιτική ιστορία στην Ελλάδα την γράφει και την ελέγχει η Αριστερά ας θυμίσουμε ορισμένα περιστατικά και πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

ΦΩΤΟ-Ρουσφέτια απ' την πρώτη μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Παστρικές δουλειές που έμαθαν απ'τους ΠΑΣΟΚους...

Λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κορινθίας, που δεν εκλέχθηκε, διορίζεται στο ΤΕΙ Καλαμάτας, χωρίς ΑΣΕΠ, μοριοδοτήσεις και παπαριές... ούτε καν προκήρυξη θέσης δεν έκαναν οι αθεόφοβοι!!

"Οδηγός" για να... γλιτώσετε από τα τεκμήρια – Εγκύκλιος "ανάσα" για εκατομμύρια φορολογούμενους

- Εγκύκλιος δίνει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια φορολογούμενους να γλιτώσουν από τα τεκμήρια
- Μπορούν να δηλώσουν πως χρησιμοποίησαν εισοδήματα που είχαν δηλώσει στο παρελθόν 
- Έτσι θα καλύψουν το ύψος των τεκμηρίων και θα γλιτώσουν φόρους 
- Διαβάστε όσα προβλέπει η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Πρυτανεία για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ: Θα χαθούν ζωές! Γίνεται χρήση ναρκωτικών στο πανεπιστήμιο – Να παρέμβει ο Τσίπρας!

- Για 15η μέρα συνεχίζεται η κατάληψη στο πανεπιστήμιο από αντιεξουσιαστές 
- Ανακοίνωση της πρυτανείας: Κίνδυνος να υπάρξουν νεκροί 
- "Εξαρτημένοι κάνουν χρήση ναρκωτικών"
- "Απομονωμένο το Καποδιστριακό" τονίζουν οι πρυτανικές αρχές 
- Ζητούν την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και των πολιτικών αρχηγών 

Ο Αντετοκούνμπο το “έριξε” στο χορό- ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοφιλής έλληνας παίκτης του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, πανηγυρίζει και το «ρίχνει στο χορό», μετά την τελευταία εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη των Μπακς επί των Νετς με 96-73, στο παιχνίδι που η ομάδα από το Μιλγουόκι εξασφάλισε μαθηματικά μία θέση στα play offs του ΝΒΑ.

Άγριο κράξιμο από τις χώρες της Βαλτικής στο ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο για την Ελλάδα προγραμματισμένο Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας οι πρωθυπουργοί των χωρών της Βαλτικής κριτικάρουν τον Έλληνα πρωθυπουργό για την επίσκεψη του στη Μόσχα, την συνάντηση του με τον Πούτιν αλλά και τις δηλώσεις Τσίπρα για εγκατάλειψη των κυρώσεων κατά της Μόσχας, εγείροντας θέμα ενότητας στην ΕΕ.

Χάρτης: Οι πιο πιστοί στον κόσμο. Πόσο θρήσκοι είμαστε στην Ελλάδα

Η θρησκεία έπαιζε, παίζει και θα συνεχίσει όπως φαίνεται να παίζει έναν κεντρικό ρόλο στην οργάνωση της ζωής των πιστών απανταχού της Γης.

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν αναρίθμητες θρησκείες, με τις περισσότερες εξ αυτών να περιλαμβάνουν πλήθος υπό-αιρέσεων.

Γνωστός ηθοποιός: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, με έχουν υποβιβάσει σε κλοσάρ της Ευρώπης»

"Έχει χαθεί όλο μου το μεγαλείο"

Ο Γρηγόρης Βαλτινός λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του έργου «Βιολιστής στη Στέγη», στις 17 Απριλίου  στο θέατρο Μπάντμιντον, μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Επίθεση Αμβρόσιου το βράδυ της Ανάστασης εναντίον ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ!


Ο Μητροπολίτης  το βράδυ της Ανάστασης, έβγαλε κήρυγμα και να εκφράσει την «ιερή αγανάκτησή» του για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ιησούς: Η δημιουργία ενός Μεσσία» από τον ΣΚΑΪ.

Όταν το σούργελο η Κουντουρά κι ο Βαρεμένος κατήγγειλαν την αναβάθμιση των P-3B Orion

Αναψηλαφώντας κάποιος το πρόσφατο παρελθόν της υπόθεσης των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας καταλήγει στη λαϊκή ρήση «βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...». Στις 30 Ιουλίου του 2014, δηλαδή οκτώ μήνες προτού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. αποφασίσει εν κρυπτώ την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης των P-3, ο εκσυγχρονισμός των αεροσκαφών είχε συζητηθεί στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων.

Υπουργείο Παιδείας: Οι... "ημέτεροι" του Κουράκη και οι αποστάσεις Μπαλτά

Ακόμη ένα "θερμό" επεισόδιο φαίνεται πως εκτυλίσσεται ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά και τον αναπληρωτή του Τάσο Κουράκη. 

Η 29χρονη ομογενής που πέθανε στο Μεξικό μετά από πλαστική στους γλουτούς

Ελληνικής καταγωγής κοπέλα από την Αυστραλία πέθανε πρόσφατα στο Μεξικό μετά από τοποθέτηση εμφυτεύματος στους γλουτούς της.

Γιορτινός…ΆδωνιςΠοιος τιμωρεί τον «φιλέλληνα» γερουσιαστή Μπενέντεζ;

Σε κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό και τα εθνικά μας θέματα ήλθαν οι δικαστικές περιπέτειες του πλέον ένθερμου φιλέλληνα στο Κογκρέσο. Όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει ο Αποστόλης Ζουπανιώτης,  δημοσιογράφος και εκδότης της «Greek News», της μεγαλύτερης εφημερίδας της παροικίας στη Ν. Υόρκη, η παραπομπή την προηγούμενη Πέμπτη σε δίκη του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μπενέντεζ, με βαριές κατηγορίες για αδικήματα διαφθοράς, δωροδοκίας, συνωμοσίας και ψευδορκίας, προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στην πολιτεία της Νέας Ιερσέης (Νιου Τζέρσεϊ) όπου εκλέγεται, αλλά και την Ουάσινγκτον, καθώς ο επιφανής δημοκρατικός νομοθέτης θεωρείται μία από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες των ΗΠΑ, ιδίως για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΔΙΑ!Στην Αθήνα οι λάθρομετανάστες της Γαύδου: Χωρίς λεφτά, χωρίς κατάλυμα - Διανυκτέρευσαν στην πλατεία Βικτωρίας

Στο λιμάνι του Πειραιά, έφθασαν τα ξημερώματα οι 109 πρόσφυγες από τη Σομαλία και το Σουδάν που ναυάγησαν την Μεγάλη Εβδομάδα στα ανοιχτά της Γαύδου.

Oι θρύλοι των Τούρκων για την Αγιά Σοφιά

Δεν είναι μόνο οι Έλληνες οι οποίοι έχουν συνδέσει τον επιβλητικό βυζαντινό ναό με θρύλους. Οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει τις δικές τους δοξασίες για την Αγιά Σοφιά

Ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη: Ο ιατροδικαστής δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία – Δύο συμφοιτητές του στο στόχαστρο

Για «φαινόμενη αυτοκτονία» κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η Ζωή στη Βουλή είναι ωραία

Οι υπάλληλοι της Βουλής την τρέμουν, οι πολιτικοί της αντίπαλοι εξοργίζονται μαζί της, το ίδιο και μερικοί από το κόμμα της - Ανεξάρτητη και εργασιομανής, εκρηκτική και τελειομανής, γοητευτική και εξαντλητική με το γράμμα του νόμου, εκνευριστική και επαναστατική, πάντοτε όμως ιδιόμορφα αυθεντική

Πέθανε ο σπουδαίος φιλέλληνας νομπελίστας συγγραφέας Γκίντερ Γκρας

Ο Γερμανός συγγραφέας και ποιητής Γκίντερ Γκρας, βραβευμένος με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1999, πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών, ανακοίνωσε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Πατέρας, θείος και αδερφός βίαζαν 16χρονη Ινδή επί δύο χρόνια

Μία ακόμη ιστορία βιασμού από την Ινδία που σοκάρει, ήρθε πρόσφατα στο φως όταν το θύμα αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του.

Τα 17 μέρη που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί πριν πεθάνει – Τα Μετέωρα και η Σαντορίνη ανάμεσα τους [εικόνες]

Ο πλανήτης είναι γεμάτο παραδεισένια μέρη, με τη φύση να «οργιάζει» και το αποτέλεσμα, που δημιουργεί να είναι απαράμιλλης ομορφιάς.

Μια ολόκληρη ζωή, όμως, φαίνεται να μην είναι αρκετή για κάποιον, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Σε αρνητικό επιτόκιο οδεύει το γερμανικό 10ετές ομόλογο

Σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη, το κόστος κρατικού δανεισμού έχει «κατρακυλήσει» κοντά στο 0% εν μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ -Το 10ετές ομόλογο της Ελλάδα βρίσκεται στο 11,2%

Δεν έχουν τον Θεό τους: Οι διασημότητες που δεν πιστεύουν πουθενά

Είναι ταλαντούχοι, έξυπνοι, πετυχημένοι, σίγουρα όμως δεν πιστεύουν στον Θεό. Δεν πιστεύουν σίγουρα στην ύπαρξη κάποιας ανώτερης δύναμης, και ακολουθούν πιο ρεαλιστικούς δρόμους για να εξηγήσουν την πραγματικότητα γύρω τους.

Η Ζωή εν τάφω...

Η Ella Arensman, πρόεδρος του «Εθνικού Ιδρύματος Μελέτης Αυτοκτονιών» στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι μετά την είδηση που ξέσπασε για την αυτοχειρία του γνωστού ηθοποιού Robin Williams, έλαβε «πέντε emails από ανθρώπους που είχαν αναρρώσει από μια κρίση αυτοκτονίας και έλεγαν ότι σκέφτονται και πάλι την αυτοκτονία». Σύμφωνα με την ίδια «η υπερβολική δημοσιότητα μπορεί να έχει μεταδοτική επίδραση στις ευάλωτες ομάδες», κάτι που πιστοποιήθηκε το 2009 από τη μεγάλη αύξηση αυτοχειριών στη Γερμανία μετά την αυτοκτονία του γνωστού ποδοσφαιριστή Robert Enke.

Ξεκολλάτε από Ξηρούς και λαθρομετανάστες

«Δεν κυβερνάμε έτσι» λένε στο Μαξίμου, καθώς οι ιδεοληψίες ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης ροκανίζουν την εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν μας φτάνει η θηλιά που μας έχουν περάσει στον λαιμό, έχουμε και τις ιδεοληψίες των δικαιωματιστών της Κουμουνδούρου. Είναι αδιανόητο όταν οι δανειστές επιχειρούν να μας στραγγαλίσουν εμείς να πυροβολούμε τα πόδια μας». Με αυτή τη φράση συνόψισε υπουργός το γεγονός ότι χειρισμοί στο εσωτερικό έχουν αρχίσει να ροκανίζουν την πολιτικο-εκλογική επιρροή της κυβέρνησης.
"Βρε Αλέξη μου. Όταν σου είπα την περασμένη βδομάδα, στο Μέγαρο Μαξίμου, να στείλουμε στις διαπραγματεύσεις και κάποιον με τεχνογνωσία, δεν εννοούσα αυτό".
Γιάνης Βαρουφάκης
Γράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Facebook και αναφέρεται σ'αυτό το φυντάνι του ΣΥΡΙΖΑ:

Άδωνις Γεωργιάδης: Τετέλεσται

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δημοσίευμα του Reuters στο twitter.

«Χρησμός» από Κομισιόν για την Ελλάδα: Δεν οδηγούν πουθενά οι κρυφές διαπραγματεύσεις

Για την Ελλάδα και την πορεία των διαπραγματεύσεων μίλησε στην τηλεόραση του Bloomberg ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Το επαναλαμβανόμενο "λάθος" του Stratfor με τη "Μακεδονία"

Και το Stratfor το βιολί του. Το έγκυρο υποτίθεται αμερικανικό think tank έχει “αναγνωρίσει” τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” εδώ και χρόνια. Και σε κάθε ευκαιρία μας το υπενθυμιζει. Εδώ και ημέρες σε ανάλυσή του σχετικά με τις σχέσεις έντασης μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας δημοσιεύει χάρτη των Βαλκανίων στον οποίο τα Σκόπια εμφανίζονται ως “Μακεδονία”.

«Αρχή των δεινών η έκρηξη του χρέους επί Ανδρέα…»

Φώτης Σιούμπουρας

Το πώς, πότε και γιατί δημιουργήθηκε και, κυρίως, διογκώθηκε το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα λίγο-πολύ είναι γνωστό. Γι’ αυτό και καμία επιτροπή, όπως αυτή που δημιούργησε η πρόεδρος της Βουλής, από διάφορους φερέλπιδες αλλοδαπούς ερευνητές του επαχθούς χρέους δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτε.

Αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη το 2015

Βαθύτερα από άλλες χρονιές θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι για να στηριχθεί στο σκέλος των εσόδων του προϋπολογισμού.

Αυτοί οι καραγκιόζηδες θα μας ξεχρεώσουν;

Ποιοι είναι οι οικονομολόγοι και μάχιμοι ιδεολόγοι, αριστεροί ακτιβιστές από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική που απαρτίζουν την Επιτροπή Αλήθειας του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισημερινού με σύμμαχο τη λατινοαμερικανική τεχνογνωσία αλλά και τον δυναμισμό Ευρωπαίων ακτιβιστών, η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους είναι πλέον μια πραγματικότητα. Με κεντρική στόχευση «Ερεύνησέ το - Διάγραψέ το», η επιτροπή που συστήθηκε με απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου ξεκινά άμεσα λογιστικό έλεγχο ώστε να διερευνήσει ποιο κομμάτι του χρέους της χώρας μας είναι παράνομο και απεχθές (κατά την πρόεδρο της Βουλής) ώστε να προχωρήσουμε στη διαγραφή του.

ΦΩΤΟ-Βρείτε τις διαφορές

Και τους δύο τους λατρεύει ο λαός:

Πάσχα στου Καμμένου

Δεν ήμουν κοντά για να μετρήσω τα αστέρια, αλλά ο αξιωματικός είχε έναν γαλαξία στους ώμους του. Ανέβηκε στο πάλκο, πήρε το μικρόφωνο και έκανε την αναγγελία: «και τώρα ο μουσικός Πολυκανδριώτης Σπυρίδων...». Κάποια πράγματα στον στρατό δεν αλλάζουν ποτέ. Ενίοτε φαίνονται και αμήχανα. Όπως, ας πούμε, η τραγουδίστρια που έλεγε πανηγυριώτικα με χειμερινή στολή εξόδου. Όμως η γιορτή στο Γουδή ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Δεν ξέρω αν ο πατριωτισμός κυλάει στο αίμα όπως η χοληστερίνη. Αλλά δεν ετέθη καν τέτοιο θέμα. Και, πράγματι, στην πασχαλινή γιορτή του στρατού βρέθηκαν άνθρωποι που εμφανώς είχαν ανάγκη ένα πιάτο φαΐ. Άνθρωποι που δεν επρόκειτο να κάνουν Πάσχα με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι. Δεν χρειαζόταν να στο πουν. Το έβλεπες.

Θέμος Αναστασιάδης "σφάζει" Τσίπρα: Δεν θα πάρεις όλον τον κόσμο στον λαιμό σου επειδή δεν σου βγαίνει το «όνειρό» σου

[Γύρναγε τις εκκλησίες με τα κεριά στα χέρια ο υποκριτής που ορκίστηκε κατά τ'άλλα με πολιτικό όρκο...αλλά τέτοιους θέλουν οι μαλ@κες οι Έλληνες να τους ταίζουν σανό]

του Θέμου Αναστασιάδη

Μέρες που ’ναι, σκέψεις για την ασφάλεια των πτήσεων, αλλά και πολιτών και κυβερνήσεων

Ολοι ένα θαύμα περιμένουμε. Για μια Ανάσταση ζούμε. Δεν είναι πάντα εύκολο:  υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές όπου γνωρίζεις πως τίποτα τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και βαδίζεις «μαθηματικά» στο τέλος. Κανονικά. Δραματικά. Οριστικά. Σκεφτόμουν, π.χ., το πιο τραγικό γεγονός της νέας χρονιάς με τον αεροπορικό μαζικό φόνο στις Αλπεις.

ΚΑΤΙΝ: Ένα έγκλημα που οι Σταλίνες κομμουνιστές φόρτωσαν στους συμμάχους τους ναζί

Απρίλιος-Μάϊος 1940. 22.000 Πολωνοί συνελήφθησαν από τους Σοβιετικούς, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία και εκτελέστηκαν. Οι σοροί τους θάφτηκαν στο δάσος Κατίν, κοντά στην πόλη Σμολένσκ της Δυτικής Ρωσίας και οι τάφοι ανακαλύφτηκαν από τους Γερμανούς το 1943, δύο χρόνια μετά την εισβολή του Χίτλερ στη Ρωσία. 
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έκανε Ανάσταση με τους Έλληνες

Το Ορθόδοξο Πάσχα γιόρτασε φέτος ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι ‘Αμποτ παρευρισκόμενος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Ελληνορθόδοξη Ενορία Κοινότητα της Αναστάσεως του Κυρίου στο Kogarah.

Η Χίλαρι πάει για …πλανητάρχισα! Το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της

Την υποψηφιότητα της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 ανακοίνωσε και επίσημα η Χίλαρι Κλίντον, με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έχει τον τίτλο «Ξεκινάμε»

Δείτε τη φωτογραφία του μωρού που «κατέβασε» το Facebook!

Συνήθως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «παράξενο» έχει και μεγάλη απήχηση και επισκεψημότητα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο καθώς πολλοί θέτουν όρια.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! Γιατί πάει Βραζιλία ο ΑΝΥΕΘΑ μαζί με τον Α/ΓΕΝ

[Ταξιδάκι για να πουλήσει παραμύθι στα γίδια ότι θα τους φέρει λεφτά από τους ξυπόλυτους]

Ταξίδι στη Βραζιλία κάνει σήμερα ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος. Μαζί του ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης. Τι θα κάνουν στη Βραζιλία;