15 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-Ελληνίδα πρώην αθλήτρια που της αρέσει να δείχνει το γυμνό κορμί της

Η κοπέλα ξέρει ότι έχει υπέροχο κορμί και θέλει να εισπράττει τον θαυμασμό των αντρών για το υπέροχο κορμί της, καθώς τα πετάει όλο και περισσότερο καθώς μεγαλώνει.

Η Θεοδώρα...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ

Ακούω δεξιά και αριστερά,ότι οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ δεν έχουν σχέδιο και ότι η Ελλάδα είναι στη τύχη της κυριολεκτικά.

Κάνετε τεράστιο λάθος.

Πρώτον οι άνθρωποι ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.

80 μέρες ΣΥΡΙΖΑ και τα ακούσαμε όλα...

Μπορεί να μην τα είδαμε ακόμα όλα, αλλά σίγουρα τα ακούσαμε όλα, αφού μέσα στις πρώτες 80 μέρες τους πρόλαβαν να πούνε ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία... Θυμηθείτε μερικές:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πει όχι η Μέρκελ (Τσίπρας)

Αλ.Τσίπρας (Ενικός) "Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμ να απαντήσει όχι η Merkel."

Διορίζουν ημέτερους και γκόμενες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (ONOMATA)

Ερωμένες, φίλοι, πολιτευτές και κομματικοί στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό με εντολή Μαξίμου
 
Ήταν απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου όταν, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επαγγελλόταν πως η κυβέρνηση αλλάζει -είχε χρησιμοποιήσει χρόνο ενεστώτα- το σύστημα επιλογής προϊσταμένων, κόβοντας τον γόρδιο δεσμό μεταξύ πολιτικών κομμάτων και κρατικού μηχανισμού.

Οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη κληρώνει σπορ αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

Αυτό θα πει μάρκετινγκ… Οίκος ανοχής στην Θεσσαλονίκη θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες του έβαλε σε κλήρωση ένα σπορ αυτοκίνητο.

Γελάει ο Άδωνις με τον Σκουρλέτη-ΦΩΤΟ

Το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του υπουργού Εργασίας, Πάνου Σκουρλέτη, με τους κοινωνικούς εταίρους, για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού (o Σκουρλέτης είπε στους συνδικαλιστές "καλά είναι ωραίο αυτό που κάνετε;", ότι του διακόπτουν την παρουσίαση δηλ.), σχολίασε με ανάρτηση του στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γκλέτσος: Θα έρθω στο σπίτι σου και θα σε βρω να σε σκίσω ηλίθιε

Εκτός εαυτού βγήκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Πιλιτζίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Καναλιού ΕΝΑ" της Λαμίας.

ΝΔ για τον κατώτατο μισθό: Δουλεύετε τον κόσμο

Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία συγκρούονται με φόντο των κατώτατο μισθό, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί το κυβερνών κόμμα πως πουλά ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες.

MEXΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Το "ανέκδοτο" του Μιχελογιαννάκη για την Χριστοδουλοπούλου

Κριτική στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, για τους μετανάστες.

Ραχήλ Μακρή: Tο κράξιμο για τη χλιδάτη φωτογράφιση με τις πισίνες και τα ακριβά σύνολα!

Η Ραχήλ Μακρή είναι από τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά σχολιάστηκε για την χλιδάτη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό YOU με τις πισίνες και τα ακριβά σύνολα.

Ξεκίνησαν οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής για τη διαμαρτυρία στην Αθήνα

Με γεμάτα πούλμαν κατεβαίνουν στην πρωτεύουσα οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Ξεκίνησαν για την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παιδική χαρά η κυβέρνηση

«Ανίκανη» να αντιμετωπίσει τα μείζονα ζητήματα της χώρας, χαρακτήρισε την ελληνική κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ζοζεφίν Βιτ: Αυτή είναι η 21χρονη καλλονή των Femen που έφερε... τρομάρα στον Μάριο Ντράγκι [εικόνες & βίντεο]

Πρώτο θέμα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχει γίνει η πρωτοφανής επίθεση από τις Femen κατά του Μάριο Ντράγκι και μάλιστα εντός του κτιρίου της ΕΚΤ.

ΚΑΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ; Πουλήθηκε σε δημοπρασία η αρχαιοελληνική επιτύμβια στήλη

Πουλήθηκε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης στο Λονδίνο, στην δημοπρασία του οίκου Christie's η επιτύμβια στήλη του 4ου αιώνα π.Χ. στη τιμή των 128.020 ευρώ.

ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν έφοδο στο υπό κατάληψη κτήριο της Πρυτανείας

Πριν από λίγη ώρα αντιεξουσιαστές επιχείρησαν έφοδο στο κτήριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ που τελεί υπό κατάληψη εδώ και 17 ημέρες.

ΕΤΣΙ! ΑΓΡΙΟ ΣΚΙΣΙΜΟ! Τρίτωσε το κακό για τους Στρατιωτικούς – Χάνουν και τις διακοπές τους;

ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε γατάκια!! Λουστείτε τα τώρα...

Στο μάτι φαίνεται πως έχουν βάλει όλοι τους Στρατιωτικούς. Έτσι μετά την πρόθεση της κυβέρνησης να καλύψει τις ανεπάρκειες του δημόσιου συστήματος Υγείας με τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία αλλά και το αίτημα κυβερνητικών βουλευτών ανενεργά Στρατόπεδα να παραχωρηθούν στου Δήμους  αντί να χρησιμοποιηθούν, (όπως προεκλογικά έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ), για να...

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ! Πόσα χρήματα λέει η ρώσικη προπαγάνδα ότι και καλά βγάζει ο Πούτιν;

Εκτός απ'τα γνωστά γίδια ποιος σοβαρός άνθρωπος τα πιστεύει;

Οι απολαβές του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανήλθαν το 2014 σε περίπου 151.000 δολάρια και ήταν χαμηλότερες σε σύγκριση με αυτές πολλών άλλων αξιωματούχων του Κρεμλίνου, αποκάλυψαν τα στοιχεία της φορολογικής του δήλωσης που δημοσίευσε η ρωσική προεδρία.

Με μισόλογα απάντησε η Ζωούλα: «Μην υιοθετείτε όσα ακούτε»... ε, πες μας εσύ τηνν αλήθεια ντε! Ή φοβάσαι τα βίντεο;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνάντησης της Επιτροπής για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και το Κατοχικό δάνειο, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στα όσα ακούστηκαν για το περιστατικό στο βενζινάδικο στην Εύβοια.

Οι τουρίστες που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη -Αυτοί οι λαοί ξοδεύουν τα περισσότερα

Ο τουρισμός αποτελεί μία τεράστια παγκόσμια βιομηχανία. Αξίζει να αναλογιστεί κανείς ότι τα κέρδη έφτασαν τα 1,245 δισεκατομμύρια δολάρια, σε όλο τον κόσμο, την περασμένη χρονιά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΜΗΤΣΑΡΑ! Δείτε τι είπε ο Σκουρλέτης στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ διέκοψαν τη συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Πάνου Σκουρλέτη με τους κοινωνικούς εταίρους, ζητώντας την άμεση και με νόμο αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίου επίπεδα.

ΒΙΝΤΕΟ-19χρονη είδε τον ομαδικό βιασμό της μπροστά σε εκατοντάδες λουόμενους…online

Η νεαρή γυναίκα, που βιάστηκε σε παραλία, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, ήταν αναίσθητη από κάποιο ναρκωτικό που της είχαν δώσει και δεν είχε ιδέα για αυτό που της συνέβη μέχρι που αναγνώρισε τον εαυτό της σε φωτογραφίες από τον ανατριχιαστικό ομαδικό βιασμό.

«Remote control» στα αεροπλάνα μετά το δυστύχημα της Germanwings

Οποιαδήποτε τεχνολογία αυτού του είδους είναι πιθανό να υπάρξει μόνον την ερχόμενη δεκαετία

Τεχνολογία που θα επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ενός επιβατηγού αεροπλάνου ώστε να μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια, ζητεί να υιοθετήσει η γερμανική αρχή ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας μετά το δυστύχημα με τo Airbus A320 της Germanwings.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!S&P: Υποβάθμισε σε CCC+ από Β- την Ελλάδα

Σε υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας στο CCC+ από Β- προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, υπογραμμίζοντας ότι οι προοπτικές παραμένουν αρνητικές.

ΝΔ: Ακόμη μία κίνηση λαϊκισμού απ' την κυβέρνηση Συριζανέλ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις εξαγγελίες της για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, εξαπέλυσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για μια ακόμη κίνηση λαϊκισμού.

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ ποζάρει σαν μοντέλα κι ο Άδωνις γελάει

Τη φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "YOU" σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter.

ΕΝΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΚ! Χριστοδουλοπούλου για μετανάστες: Κλίμα υστερίας και μαύρη προπαγάνδα από ΜΜΕ και κόμματα

Για τεράστιες αντιφάσεις και προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος υστερίας κατηγόρησε μέσα ενημέρωσης και κόμματα της αντιπολίτευσης η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σόιμπλε: Η νέα κυβέρνηση έχει καταστρέψει ότι βελτίωσαν οι προηγούμενοι

«Δεν αναμένεται λύση για την Ελλάδα στο Eurogroup της 24ης Απριλίου, ξεκαθάρισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σε συνέδριο στην Ουάσινγκτον.

Tην παραπομπή 93 προσώπων για "στημένα" ζητά ο εισαγγελέας εφετών

Την παραπομπή ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του Αχιλλέα Μπέου του Γιώργου Τσακογιάννη και άλλων 91 προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο την περίοδο 2008 έως 2011 ζητά με πρόταση του στο αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο ο Εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Καταγγελία Κικίλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ άδειασε τα κέντρα κράτησης αλλά κρατάει τα λεφτά

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εξαπέλυσε επίθεση στην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, και στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό ζήτημα . "Η υπουργός είχε πει προεκλογικά ότι θα ανοίξει τα σύνορά μας και θα δέχεται τους πάντες. Το ελληνικό κράτος με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μπάχαλο αυτή τη στιγμή" είπε χαρακτηριστικά.

«Πατέρα είχε και ο Τεμπονέρας», λέει η ΣΥΡΙΖΑία "συναγωνίστρια" του Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συναντήσει τον Σάββα Ξηρό, Βασιλικής Λέβα, στην επιτροπή της Βουλής αναφορικά με τον θάνατο του Νίκου Τεμπονέρα.

Ένα καλάσνικοφ στον Καμμένο από τους Ρώσους - ΦΩΤΟ

Επαφές με Ρώσους αξιωματούχους έχει από το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Μόσχα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στον Έλληνα υπουργό έκαναν δώρο ένα καλάσνικοφ τύπου ΑΚ-74 και ένα μπουκάλι ρωσικής βότκας.

ΒΙΝΤΕΟ-Femen επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι - Δείτε τον τρόμο του όταν την είδε να πηδά πάνω στο τραπέζι

Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, τον... έρανε με κομφετί και φώναξε: «Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ» - Μέλος της Femen η... τολμηρή γυναίκα

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, στη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της ΕΚΤ.

Γνωρίστε την αστυνομικό που κέρδισε τα plus size καλλιστεία

Είναι εκπαιδευόμενη αστυνομικός και πλέον μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της ότι είναι plus size μοντέλο

Η εύσωμη κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες πάει κόντρα στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς και για αρκετούς οι καμπύλες της είναι η απόλυτη φαντασίωση.

Ο πρωθυπουργός και οι ιδεοληψίες των κομματαρχών του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σταύρου Λυγερού

«Δεν μας φθάνει η θηλιά που μας έχουν περάσει στο λαιμό, έχουμε και τις ιδεοληψίες των δικαιωματιστών της Κουμουνδούρου. Είναι αδιανόητο όταν οι δανειστές επιχειρούν να μας στραγγαλίσουν, εμείς να πυροβολούμε τα πόδια μας». Μ’ αυτή τη φράση συνόψισε υπουργός το γεγονός ότι χειρισμοί στο εσωτερικό έχουν αρχίσει να ροκανίζουν την πολιτικοεκλογική επιρροή της κυβέρνησης.

13+1 λόγοι που ο Σάββας Ξηρός πρέπει να παραμείνει στη φυλακή

του Γιώργου Μομφεράτου

Προς όλους τους φίλους τους γνωστούς και τους αγνώστους μου,

Παρακάτω αναλύω προβληματικές πτυχές της διάταξης του νομοσχεδίου με την οποία σχεδιάζεται να συνεχίσει την ποινή του ο Σάββας Ξηρός στο σπίτι του.

Ο τελευταίος αρσενικός λευκός ρινόκερος φυλάσσεται από ένοπλους

Ο τελευταίος αρσενικός λευκός ρινόκερος, βρίσκεται υπό προστασία 24ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, από ένοπλους άντρες του πάρκου άγριας ζωής στην Κένυα.

Πιο αργή η επιτάχυνση του σύμπαντος από τις έως σήμερα εκτιμήσεις

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν δύο διαφορετικές ομάδες των υπερκαινοφανών αστέρων που χρησιμοποιούνται για τους υπολογισμούς αποστάσεων στο σύμπαν.

Όσοι δε το βλέπουν απλά εθελοτυφλούν

Του Γιώργου Αγαλιώτη

Η Ελλάδα μας πολύ γρήγορα γίνεται χώρα του τρίτου κόσμου.
Κόποι δεκαετιών και εθνικές προσπάθειες θυσιάζονται με άνεση στο βωμό της υφέρπουσας αριστερής ιδεοληψίας,η οποία επιτέλους κυβερνά και επίσημα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

BINTEO-Γελάει ο κόσμος με το σούργελο


Το σούργελο η Χριστοδουλοπούλου που χθες δήλωσε με πλήρη σοβαρότητα πως οι λάθρο πάνε στην Ομόνοια για να λιαστούν, ήταν και στην επιτροπή σοφών, που είχε στήσει ο Αλέξης πριν ένα χρόνο, για να κάνει προτάσεις αναθεώρησης του Συντάγματος... βέβαια απ΄ότι φαίνεται τουλάχιστον αυτή, πήγαινε εκεί για να...

Βίντεο-πρόκληση με Ρωσίδες μαθήτριες που κουνάνε καλά την... οπίσθια πλευρά τους!

Οι αρχές της πόλης διέταξαν μέχρι και προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος εξέθεσε ανεπανόρθωτα τα κορίτσια στο Διαδίκτυο!

ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ! “Πατέρα που πήγες και έμπλεξες με τους κουκουλοφόρους”;

Ενα απίστευτο μήνυμα ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Αποστόλης Πανούσης.

Ο Αποστόλης είναι ένα απίστευτα ευαίσθητο παιδί με εξαιρετικές ικανότητες και φίλους παντού.

Πριν απο λίγα χρόνια έμπλεξε με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ αλλά και...

Έτοιμο τον Σεπτέμβριο το τζαμί στο Μοναστηράκι-Ομόνοια: Σε 2 μήνες η πλήρης αποκατάσταση του ναού των Κωνσταντίνου και Ελένης

Επισκέψιμο θα γίνει και πάλι το ιστορικό Φετιχιέ Τζαμί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του μνημείου του 17ου αιώνα, που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς και είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της οθωμανικής περιόδου στην πρωτεύουσα.

Μόνο 22.700 ευρώ το κόστος της πενθήμερης συνεδρίασης για τους καραγκιόζηδες της Επιτροπής Ελέγχου του χρέους

Η Βουλή κλήθηκε να πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια συνολικής αξίας 6.950 ευρώ για την μετακίνηση των δεκατεσσάρων προσκεκλημένων – μελών της

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Είναι «απλώς αδύνατο» να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και ήδη από χθες έχει γίνει ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν πως η Ελλάδα έχασε το Eurogroup της 24ης Απριλίου, Ευρωπαίος αξιωματούχος φέρεται να δηλώνει πως η συνεργασία με την ελληνική πλευρα είναι αδύνατη.

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Αδύνατη η εκταμίευση δόσης στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει τμηματική εκταμίευση δόσης για την Ελλάδα και ότι αυτή μπορεί να καταβληθεί μόνο στο σύνολό της

Αδύνατη χαρακτηρίζει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών την καταβολή τμήματος της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα εντός του Απριλίου.

Οδηγός καλή συμπεριφοράς για τις γυναίκες του 1912

«Η γυνή επλάσθη προς τον οικογενειακόν βίον και την οικογενειακήν εστίαν» έγραφε η Γαλλίδα Girardin Camille στο βιβλίο της νοικοκυράς που έγινε... best seller στην Αθήνα των αρχών του 20ου αιώνα

ΝΔ: Η σκέψη και μόνο για δημοψήφισμα είναι ομολογία αδιεξόδου

«Αν το προχωρήσουν θα μετατρέψουν το αδιέξοδο σε τραγωδία», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Οι ελληνικές τράπεζες κάλυψαν έκδοση εντόκων γραμματίων ύψους 812,5 εκατ. ευρώ

Το επιτόκιο στο 2,7% - Αμετάβλητο σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο

Το ποσό των 812,5 εκατομμυρίων ευρώ συγκέντρωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίων Χρέους στη δημοπρασία των τρίμηνων εντόκων γραμματίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Economist: Σχεδόν τίποτα δεν πάει καλά στην Ελλάδα από τότε που ανέλαβε ο Τσίπρας [γραφήματα]

Τα περισσότερα δεδομένα στην Ελλάδα δεν πάνε καλά από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

Με αυτή την αξιολογική κρίση εκκινεί το άρθρο του ο Economist, θέλοντας να καταδείξει την επιδείνωση των βασικών οικονομικών δεικτών.

Κράξιμο κι απ'το Spiegel: Πάλι πρόωρες εκλογές; Πάλι άλλα 250 δισ.; Πάλι άλλα πέντε χρόνια;

Με ένα απαισιόδοξο άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται την Τετάρτη στην ιστοσελίδα του Spiegel, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Νικολάους Μπλόμε υποστηρίζει ότι «είναι η ώρα της λήξης» του προβλήματος με την Ελλάδα.