22 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η Πετρούλα έκανε αφαίρεση στήθους και είναι αγνώριστη

Τίποτα σχεδόν δεν θυμίζει πλέον την Πετρούλα, εκείνη την ξανθιά καυτή καλλονή που αναστάνωνε κάθε βράδυ μετά το κεντρικό δελτίο του STAR, «λέγοντας» τον καιρό...

ΕΓΓΡΑΦΟ-Οι αλήτες παίρνουν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων! Η Ν.Δ. ζητά την παραίτηση Κουρουμπλή - Παίρνουν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων

Μύδρους εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατά του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον οποίο ζητά ουσιαστικά να παραιτηθεί από τη θέση του.

Ο Μάρδας το παραδέχεται: Μην ακούτε τις μαλ@κίες που λέμε για αύξηση εσόδων! Τα έσοδα πάνε κατά διαόλου γιαυτό και η ΠΝΠ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επικαλέστηκε «απρόσμενη εξέλιξη» στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δημιούργησε «ταμειακό κενό», προκειμένου να υποστηρίξει την ΠΝΠ

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Ο καπετάνιος της τραγωδίας στη Μεσόγειο ήταν μεθυσμένος και έκανε χασίς -Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των διασωθέντων μεταναστών από το ναυάγιο στη Μεσόγειο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 850 άνθρωποι.

Και φυσικά υπερ Ξηρού ο Καμμένος που έλεγε ότι αρχηγός της 17Ν είναι ο Παπανδρέου

Ρε αυτός για να κρατήσει την καρέκλα του υπουργού θα κάνει τατουάζ σφυροδρέπανο στο κούτελο!

Στο θέμα της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού αναφέρθηκε με δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση της επιτροπής Aμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στο υπουργείο Εθνικής Aμυνας ο Πάνος Καμμένος.

Επίθεση της ΔΑΠ στην κυβέρνηση

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΑΠ για την πρόθεση της κυβέρνησης να εκδώσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία επηρεάζει και τους διαθέσιμους πόρους χρηματοδότησης των πανεπιστημιακών και τεχνολογικών Ιδρυμάτων.

Ποια Περιφέρεια έχει… γεμάτο κουμπαρά;

Το ταμείο είναι… μείον! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν προς την κεντρική εξουσία Περιφερειάρχες της χώρας προειδοποιώντας παράλληλα την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να… βάλει χέρι στα αποθεματικά τους, προκειμένου να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, αφού τα ταμειακά υπόλοιπα του κρατικού κορβανά στερεύουν.

Γρηγοράκος: Αντί για λιτό βίο, βλέπουμε προκλητικές δαπάνες -Πόσο κόστισαν τα ταξίδια της Ζωής και γιατί έγιναν;

Αντιδράσεις προκαλούν τα διαδοχικά ταξίδια στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και της προέδρου της Βουλής.

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά και Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ζητά να μάθει ποιο είναι το κόστος αυτών των μετακινήσεων και για ποιο λόγο γίνονται.

ΒΙΝΤΕΟ-Mπάχαλο στη Βουλή για την ΠNΠ-Άδωνις σε Διαμαντόπουλο: «Εσύ θα μας μιλήσεις για ήθος, ρε τρομοκράτη;»-Κλήθηκε η ασφάλεια να βγάλει έξω Πατούλη κ.ά.-Οι selfies του Κυριάκου με... φόντο τον ωρυόμενο Άδωνι!

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συζητείται η ΠΝΠ της κυβέρνησης - Μάρδας: Να γίνει μια συνεδρίαση για να κλείσει! - Σφοδρές αντιδράσεις Λοβέρδου, Γεωργιάδη, Κωνσταντινόπουλου - Άδωνις σε Διαμαντόπουλο: «Εσύ θα μας μιλήσεις για ήθος, ρε τρομοκράτη;» - Διαβάστε τους διαλόγουςΜπάχαλο με το «καλημέρα» επικρατεί στην επιτροπή που συνεδριάζει στη Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με απίστευτους διαλόγους.

ΦΩΤΟ-Τα έβαλε με τον Μπόμπολα ο ηλίθιος

Σχόλιο για τον Λεωνίδα Μπόμπολα και όχι μόνο έκανε μέσω του προσωπικού του στο twitter ο γνωστός βλάκας αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, που πιστεύει πως η Θεσπρωτία είναι στην Αλβανία (εδώ κι εδώή κάνει ρεπορτάζ για το πόσοι αστυνομικοί κατουρ@νε παράπλευρα της Αττικής Οδού.

ΦΩΤΟ-Μόνο το σταυροπόδι της Oλγας θα μπορούσε να ξεπεράσει τη χειραψία Άδωνι-Καμμένου

Είχαμε και χειραψία (με χαμόγελα) μεταξύ Καμμένου-Άδωνι, αλλά δεν απασχόλησε κανέναν μπροστά στο σταυροπόδι της Όλγας 

Ενα σταυροπόδι της πρώην υπουργού Τουρισμού τρέλανε τα φλας, καθώς αποκαλύφθηκαν τα καλλίγραμμα πόδια της, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής στο ΥΠΕΘΑ.

ΚΛΑΙΩ! ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΖΟΥΡΑ: Στο YouP@rn τα γκολ του Μπάγερν-Πόρτο

Καζούρα από οπαδούς της Μπάγερν σε αυτούς της Πόρτο, οι οποίοι σε μια προσπάθεια να τους... πικάρουν για τη βαριά ήττα με 6-1 για τα προημιτελικά του Champions League, ανέβασαν το video του αγώνα στην π@ρνογραφική ιστοσελίδα «YouP@rn».

ΝΔ : Διάψευση για τα ασφαλιστικά μέτρα και τις παπαριές του τσομπανόσκυλου του Μαρινάκη

Από χθες μας έχει ζαλίσει τα παπάρια ο Κουρτάκης στα parapolitika.gr... ξέρετε αυτός ο ηλίθιος που έχει ο Μαρινάκης για να τον χειροκροτάει από τα ΜΜΕ

Σε ανακοίνωση του κόμματος διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ενταντίον της ΝΔ για τα οικονομικά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα:

Αυτή είναι η επιστολή-τελεσίγραφο στην ΕΠΟ από FIFA και UEFA

Η ΕΠΟ δημοσίευσε την επιστολή που έστειλαν FIFA/UEFA στην ελληνική ομοσπονδία με κοινοποίηση φυσικά και έμμεσο παραλήπτη την ελληνική κυβέρνηση, αναφορικά με την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η επιστολή

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ-Απαράδεκτο μήνυμα η πρόωρη απελευθέρωση τρομοκρατών

Βρετανικά «πυρά» εκτοξεύονται προς την ελληνική κυβέρνηση και το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και την απελευθέρωση τρομοκρατών, με το ΥΠΕΞ της χώρας να κάνει λόγο για απαράδεκτο μήνυμα.

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΗΠΑ: Γιατί βάλαμε στη «μαύρη λίστα» τον Ξηρό-Εξετάζουμε και άλλες περιπτώσεις

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αναφορικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο «ανοίγει το δρόμο» στην αποφυλάκιση και τον κατ΄οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρού.

Αυτά τρώνε οι Θεσμοί στα διαλείμματα του Brussels Group

Μια φωτογραφία που απεικονίζει το γεύμα των εκπροσώπων των Θεσμών κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ιόνια Οδός σε πεντέμισι λεπτά: Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες από το Αντίρριο μέχρι τα Γιάννενα

Το βίντεο με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Οδός.

Πρόκειται για εντυπωσιακές εικόνες και αεροφωτογραφίες από τα εργοτάξια από το Αντίρριο μέχρι και τα Γιάννενα, όπου εργάζονται συνολικά 2.000 άτομα.

ΝΔ: Κάποιος να μαζέψει τον Μάρδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης σχολιάζει δηκτικά δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Δ. Μάρδα.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δίκη για τη Μονή Βατοπεδίου- Αποβλήθηκε η πολιτική αγωγή

Την αποβολή της πολιτικής αγωγής σε βάρος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου για πέντε από τα αποκαλούμενα ιερά ακίνητα, για τα οποία έχουν εκδοθεί οριστικές αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Γελάνε και τα τσιμέντα! Εκπρόσωπος Μέρκελ: Μάθαμε για συνάντηση με τον Τσίπρα από δημοσιεύματα

Από δημοσιεύματα φαίνεται να έμαθε η Ανγκελα Μέρκελ να πως θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, την Πέμπτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ.

BINTEO-Χρυσαυγίτης που σέβεται τον εαυτόν ο Νότης! Στηρίζει Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ χωρίς περιστροφές...

«Το Άξιον Εστί να το ξανατραγουδήσω; Αυτό είναι ιεροσυλία.»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στον Χρήστο Νέζο και στο "MEGA με ΜΙΑ". Ο τραγουδιστής απάντησε για το πως βλέπει τη νέα κυβέρνηση, ενώ τοποθετήθηκε πάνω στον μαξιλαροπόλεμο που έγινε στον Παντελίδη και δήλωσε αν θα τραγουδούσε εκείνος το «Άξιον Εστί».

Απανωτά χτυπήματα στον Γιούνκερ: Δουλεύει μόνο τρεις ημέρες την εβδομάδα-Πόσο στοίχισαν τα γραφεία του

Στο στόχαστρο έχει μπει για τα καλά ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δύο ημέρες αφότου παραδέχθηκε ο ίδιος προβλήματα με την υγεία του, έρχεται η αποκάλυψη για τα έξοδα που έκανε στην ανακαίνιση του γραφείου του.

Βουλγαράκης: Την κάτσανε τη βάρκα

Κριτική στην κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook, ο Γιώργος Βουλγαράκης. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μαφιόζικη παραδοχή Μάρδα: Θα τρώγαμε και τις καταθέσεις αλλά είναι λίγες και δεν αξίζει τον κόπο

«Δεν θα πειράξουμε τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Θεσσαλονικιός αναπληρωτής Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας μετά τη θύελλα που δημιουργήθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να…

Ρόμπα τους κάνει ο Μπόμπολας: Μόνος μου πήγα να ρυθμίσω την υπόθεση και δεν με συνέλαβαν

Απάντηση για την είδηση της σύλληψής του δίνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας, σε ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

Μετά τους φορείς θα κάνουν επιδρομή και στα Ταμεία

Τελεσίγραφο του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων στους διοικητές των Ταμείων να μεταφέρουν τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι την Παρασκευή - Σε κατάσταση πανικού μαζεύουν χρήματα από παντού

Ροζ βίντεο στον «Λευκό Οίκο» της Ρωσίας

Βίντεο με ένα ζευγάρι να έρχεται σε σεξουαλική επαφή σε κυβερνητικό κτίριο στη Μόσχα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο: Απίστευτο ξύλο μεταξύ μαύρων σε κατάστημα Zara στις ΗΠΑ

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους δεν έχασαν την ευκαιρία να καταγράψουν τον καυγά χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Zara στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν τουλάχιστον πέντε γυναίκες ενεπλάκησαν σε καυγά με άφθονες μπουνιές, κλωτσιές και ξεμαλλιάσματα.

BINTEO ντοκουμέντο-Κομμουνιστές εισβάλουν στην αμερικάνικη Πρεσβεία στην πορεία της 21ης Απριλίου 1975

Το σουρεαλιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι κομμουνιστές που ήταν εναντίον της ΕΝΩΣΗΣ κατηγορούν τους αμερικάνους ότι πούλησαν την Κύπρο «ΜΑΣ»

Εισβολή διαδηλωτών στην αμερικανική πρεσβεία, κατά τη διάρκεια κομμουνιστικής διαδήλωσης, στην πρώτη επέτειο του πραξικοπήματος μετά τη μεταπολίτευση, στις 21 Απριλίου 1975. Οι κομμουνιστές διαδηλωτές εισέβαλαν στην πρεσβεία, όπου τότε δεν είχε ακόμη περίφραξη πρόλαβαν να ρίξουν...

Ένα βίντεο για το τέλος του κόσμου – ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση που πρόσφατα βγήκε στον αέρα και ανέφερε ότι το CNN είχε ετοιμάσει, εδώ και χρόνια, ένα βίντεο που θα έπαιζε στον αέρα, αν ερχόταν το τέλος του κόσμου, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, συλλέγοντας διάφορα σχόλια.

ΦΩΤΟ-Κλαμμένα μο@νιά

Χθες στο διάδρομο του Υπ. Ενέργειας...

Μέχρι και επικοινωνιολόγο πήρε μαζί της ο νταβάς της Βουλής!!

Σιγή ιχθύος τηρεί η Βουλή για το ταξίδι της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Ρώμη! Πόσα άτομα αποτελούν τη συνοδεία της, ποιο είναι το κόστος;

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επίσκεψη της στη Ρώμη...

Ασημακοπούλου: Οι ευθύνες για τους χειρισμούς του κ. Μάρδα θα αναζητηθούν στο ακέραιο

«Με απίστευτη ελαφρότητα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας αποκαλύπτει ότι λείπουν 400 εκατ. ευρώ για την καταβολή μισθών και συντάξεων στο τέλος Απριλίου. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώνει ότι, τα χρήματα αυτά θα τα συνεισφέρουν τα ασφαλιστικά ταμεία» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Υπεύθυνη του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ. της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Ασημακοπούλου.

Ερώτηση Καραμανλή για τα ...ανοίγματα της κυβέρνησης προς τη Ρωσία

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ζητά ενημέρωση για τον κυβερνητικό σχεδιασμό που υπάρχει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και στα... ανοίγματα προς τη Ρωσία.

Αυτός είναι ο πασίγνωστος διαχειριστής που η Βαλαβάνη λέει ότι "εκβιάζει" και είναι η αιτία που έκοψαν το ρεύμα στη ΔΟΥ Αμαρουίου

ΔΕΗ: Ο διαχειριστής στο κτίριο της Εφορίας Μεγάλου Πλούτου δεν έχει καταβάλει 1,4 εκατ. ευρώ
«Οι ενοικιαστές και οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν έχουν πληρώσει κοινόχρηστα για πολύ καιρό», δηλώνει ο πασίγνωστος χειρουργός 

«Εμείς, λόγω πίεσης από το κόψιμο του ρεύματος, μαζέψαμε κάποια χρήματα και δώσαμε 120.000 ευρώ έναντι προς τη ΔΕΗ, για να επανασυνδεθεί το ρεύμα. Και καλά έκανε η ΔΕΗ κι έκοψε το ρεύμα, εφόσον δεν αποδίδονται τα χρήματα», δήλωσε στο protothema.gr ο γνωστός πλαστικός χειρουργός...

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φώτο πρωταγωνίστριας της σειράς «Sirens»

Είδε ξαφνικά γυμνές της φωτογραφίες να κυκλοφορούν «φόρα παρτίδα» σε ιστοσελίδες και στα social media

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν προσωπικές φωτογραφίες γνωστής ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Sirens».

ΔΕΗ: Έγινε η επανασύνδεση στη ΔΟΥ μεγάλων εταιρειών

Ανακοίνωση σε σχέση με τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο κτηριακό συγκρότημα ATRINA (Κηφισίας 32 – Μαρούσι) λόγω οφειλής, όπου υπάγονται η ΔΟΥ μεγάλων εταιρειών και το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου.

ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Κατόπιν… εορτής τηλεφωνική “απολογία” Πάκη για την υπογραφή του στην ΠΝΠ

Την ύπαρξη τηλεφωνικής επικοινωνιας του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με την ηγεσία της ΚΕΔΕ, μετά την υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στα ταμειακά διαθέσιμα φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, επιβεβαιώνουν συνεργάτες του από την Ηρώδου Αττικού.

Απόγνωση για τα έσοδα: Υστέρηση 1,25 δις Μάρτιο και Απρίλιο – Τα πάντα για τις δηλώσεις

Κίνητρα για να πληρωθεί σε μία δόση ο φόρος εισοδήματος σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του να τονώσει τα έσοδα του προϋπολογισμού τα οποία από το πρώτο τετράμηνο του έτους έχουν καταρρεύσει. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, τα φορολογικά έσοδα παρουσιάζουν υστέρηση ύψους 1 δισ. ευρώ (675 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο και 250 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο).

Μέρες χρεοκοπίας: Τώρα δηλώνουν έτοιμοι να λεηλατήσουν και τα Ασφαλιστικά Ταμεία!

Έτοιμοι να λεηλατήσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, είναι οι… φιλεργατικοί κυβερνώντες.

Και η παραδοχή έγινε δια των πλέον επισήμων χειλέων, αυτών του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος μιλώντας στο Star τόνισε:

Η Ραχήλ Μακρή UA πάει απρόσκλητη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το σκάνδαλο των 500 εκ $

Αν και δεν έχει προσκληθεί, η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποκάλυψη του ΘΕΜΑΤΟΣ με την προμήθεια 500 εκατ. για «σαπάκια».

Μπήκε σε ρύθμιση ο Μπόμπολας αλλά διαρρέουν ότι πλήρωσε 1,8 εκατ. ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος

Φυσικά και μπήκε σε ρύθμιση ο Μπόμπολας αφού δεν είναι μαλ@κας να ακουμπήσει 1,8 εκ  ενώ μέχρι χθες δεν πλήρωνε!! Ή είχε ξεχάσει ότι χρωστάει 1,8 εκ και το θυμήθηκε σήμερα; Απλά διαρρέουν ότι πλήρωσε 1,8 που βολεύει και την προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Μπόμπολα που δεν θα βγει να το διαψεύσει. Εξάλλου αν πλήρωσε 1,8 εκ και καθάρισε ποιος ο λόγος να "ζητήσε μια μικρή προθεσμία" και "θα συνεχιστεί η προανάκριση"; Άλλωστε είναι γνωστή η προπαγάνδα του στύλ "Μπήκαν 1,3 δις στα Ταμεία από τη ρύθμιση των 100 δόσεων"... και αν διαβάσεις το κείμενο θα δεις ότι μπήκαν 30 εκ και τα υπόλοιπα θα μπούν τα επόμενα 8 χρόνια...

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ο οποίος κατέβαλε ποσό 1,8 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μην ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μακαρίτης υψηλόβαθμος συνταξιούχος του ΟΣΕ, είχε εκ. € και χρυσές λίρες σε τάπερ και ντουλάπια

«Σταγόνα στον ωκεανό» αποδείχθηκαν τα 2.000 ευρώ που βρέθηκαν στην τσέπη συνταξιούχου υψηλόβαθμου στελέχους του ΟΣΕ, όταν αυτός άφησε την τελευταία του πνοή, σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η συνέχεια αποδείχθηκε...τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ! Ο Παππάς βάφτισε "εθελοντική" την ΠΝΠ που μιλάει για "υποχρεωτική" μεταφορά αποθεματικών στην ΤτΕ

Εθελοντικό δανεισμό χαρακτήρισε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για την αναγκαστική παραχώρηση  των διαθεσίμων των δήμων και των περιφερειών.

Ενόχλησε το ξεβράκωμα και ο Βαρουφάκης ζητά την παραίτηση Μποτόπουλου

Την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς φέρεται να έχει ζητήσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Κώστας Μποτόπουλος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι...

Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο πως θα τους διαμελίσουν [εικόνες & βίντεο]

Ζουν με αστυνομική και στρατιωτική προστασία υπό τον φόβο πως θα τους βρουν και θα τους διαμελίσουν, πωλώντας τα μέλη του σώματός τους στη μαύρη αγορά της Ανατολικής Αφρικής.

ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Ποτάμι: Το 40% του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης είναι ΠΝΠ

Παρουσιάζοντας στοιχεία από το έργο των κυβερνήσεων των τελευταίων 15 ετών, το Ποτάμι καταγγέλλει πως η παρούσα κυβέρνηση έχει υιοθετήσει τη νομοθετική πρακτική των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.

Μανδραβέλης: Εδώ είναι… υπουργός ο Στρατούλης, κάνουμε θέμα τον Ρουβά;

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Πάσχος Μανδραβέλης σχολίασε με νόημα τον… θόρυβο που ξέσπασε γύρω από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη.

Το επίσημο έγγραφο του State Department για Ξηρό και Μαζιώτη -Στη λίστα που ήταν και ο Μπιν Λάντεν

Σε οριακό επίπεδο βρίσκονται πια οι σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με την τελευταία κίνηση να είναι η ένταξη στην «μαύρη λίστα» των Χριστόδουλου Ξηρού και Νίκου Μαζιώτη.

Κάλεσαν στο Μαξίμου τον Αμερικανό πρέσβη... για να τον παραμυθιάσουν

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα το πρωί ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς- έπειτα από πρόσκληση της κυβέρνησης-  και είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη.