09 Αυγούστου 2015

Φαήλος: Ησυχία! Το Μαξίμου κοιμάται

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η απόβαση της Νορμανδίας συνεχίζεται στα νησιά μας. Στρατιές αληθινών δύστυχων προσφύγων, κυνηγημένων από τους αποκεφαλιστές του ISIS, συνεταίρους του Ερντογάν και του κράτους - συμμορία, μαζί με μπουλούκια κατσαπλιάδων οικονομικών προσφύγων και μια μειοψηφία επίδοξων κλεφτών, νταβαντζήδων, ναρκεμπόρων και άλλων «ειδικοτήτων» από την Ασία και την Αφρική, σκάνε σαν κύματα στις ακτές μας.

Η αντιδραστική Αριστερά

Τ​​ι ελπίδες μπορεί να έχει για το μέλλον η νέα γενιά όταν η κυβερνητική ελίτ ζει στον Γράμμο του 1949 («με το όπλο παρά πόδα»), συζητά στα σοβαρά αν ζούμε τη συμφωνία της Βάρκιζας του 1945, ψάχνει να βρει στη χώρα την «Πέμπτη Φάλαγγα» του 1936 και φωνασκεί «η χούντα δεν τελείωσε το ’73»;

Ρόμπα κάνει η Περιστέρη την ΑΥΓΗ για την Αμφίπολη: Το κείμενό σας βρίθει από ανακρίβειες και ψεύδη

Η επικεφαλής των ανασκαφών στο μνημείο της Αμφίπολης, Κατερίνα Περιστέρη, έδωσε μέσω επιστολής της οργισμένη απάντηση στην εφημερίδα “Αυγή”, με αφορμή το δημοσίευμα που κάνει λόγο για “φιάσκο Σαμαρά η Αμφίπολη”.

ΥΠΟΙΚ: Θα πληρωθεί ο Κορεάτης σύμβουλος του Βαρουφάκη

Δεν διασαφηνίζεται αν παραμένει συνεργάτης της κυβέρνησης στην χώρα μας ή αν η συνεργασία μαζί του λύθηκε

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με τις πληροφορίες που είδαν το  «φως» της δημοσιότητας για τις οικονομικές απαιτήσεις του Κορεάτη πρώην συμβούλου του Γιάνη Βαρουφάκη, το υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του Γκλεν Κιμ στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί, ενώ επισημαίνει πως ο οικονομολόγος θα πληρωθεί κανονικά.

Μιχάλης Ιγνατίου: Τα εγκληματικά λάθη που έφεραν την τρόικα στην Ελλάδα

Να μην ξεχνάμε και τον μεγαλύτερο λαϊκιστή πρωθυπουργό που πήρε υγιή χώρα και παρέδωσε καταχρεωμένο και διογκωμένο καφενέ κ. Ιγνατίου... τον Αντρέα Παπανδρέου δηλ.

«Το σημείο μηδέν ήταν οι τρεις μήνες από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο κύριος Παπανδρέου έβαλε ο ίδιος φωτιά στα μπατζάκια του και έκαψε την Ελλάδα».

Πολίτες εμπόδισαν απόπειρα δολοφονίας στη Σέριφο!

Για άγνωστους λόγους, ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ δυο Ελλήνων ηλικίας 43 και 37 χρόνων μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών

Το σκίτσο της Daily Mail για τους μετανάστες στον παράδεισο που σόκαρε τους κρυόκ@λους Άγγλους

Καθώς σιγά-σιγά οι Αγγλοι ανακαλύπτουν το πρόβλημα των μεταναστών, φαίνεται ότι εκτός από την ψυχραιμία χάνουν και το χιούμορ τους. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail, το οποίο δείχνει μια μεγάλη ουρά μεταναστών να περιμένουν να μπουν στον παράδεισο.

Αλήθειες που όμως ο Βρετανός ΥΠΕΞ δεν δικαιούται να λέει: Οι μετανάστες της Αφρικής απειλούν το βιοτικό μας επίπεδο

Και δεν δικαιούται να τις λέει γιατί ξεζούμισαν όλο τον τρίτο κόσμο μέχρι και πριν 60 χρόνια, από Αφρική μέχρι Ινδία και Χονγκ Κονγκ, άρα μάλλον αυτός τους χρωστάει κάτι. Εμείς όμως οι υπόλοιποι δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε και σε λίγα χρόνια όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο να αμυνθούμε έναντι των ορδών που θέλουν έτοιμο βιοτικό επίπεδο και τζάμπα "παράδεισο"

Οι μετανάστες από την Αφρική απειλούν το βιοτικό επίπεδο της ΕΕ και την κοινωνική της δομή, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ, σημειώνοντας ότι η ΕΕ δεν έχει την δυνατότητα να δεχθεί τους εκατομμύρια ανθρώπους που αναζητούν μια νέα ζωή.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ; Νέα αυτοκτονία στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τον τραγικό χαμό απο την αυτοκτονία 38χρόνου Στελέχους της 79 ΑΔΤΕ ο Στρατός συγκλονίζεται απο νέα αυτοκτονία!

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Ελλάδας από το διάστημα και το μήνυμα του διάσημου αστροναύτη Scott Kelly!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία της Ελλάδας που ανέβασε στο twitter ο διάσημος αστροναύτης Scott Kelly και το μήνυμα συμπαράστασης.

ΦΩΤΟ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ! Η εντυπωσιακή ξανθιά που έκλεψε την καρδιά του Βασίλη Κικίλια [εικόνα]

Χαλαρός κι ευδιάθετος εθεάθη ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να διασκεδάζει σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο. Μόνο που έκείνο το βράδυ το ενδιαφέρον δεν μονοπώλησε εκείνος αλλά η εντυπωσιακή ξανθιά που δεν άφησε στιγμή από την αγκιαλιά του.

Πώς πήρε το όνομά της η Google, η Lego, η Sony και άλλες 11 κορυφαίες εταιρείες -Οι περίεργες εμπνεύσεις

Ολοι έχουν παίξει με τα πιο διάσημα τουβλάκια στον κόσμο ως παιδιά, ή και μεγαλύτεροι. Τι σημαίνει όμως Lego;

Πουλώντας δραχμές με τη σέσουλα...

Στα «Χρηματιστήρια Αξιών» του Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη και της πλατείας Αβησσυνίας στην Αθήνα, πέρα βρέχει για την πορεία των μετοχών του Χ.Α. και την εξέλιξη των συνομιλιών με το «κουαρτέτο», λες και ο χρόνος έχει παγώσει. Εκεί, ο ήχος του χρήματος συγκινεί κατά κυριολεξία, καθώς μιλάμε για τα στέκια συλλεκτών νομισμάτων, ανθρώπων παθιασμένων, διαβασμένων, που αναζητούν χρυσές ευκαιρίες, τα ξεχωριστά «κομμάτια» όπως λένε. Μια αρχαία λίρα, ένα σπάνιο ισπανικό δίστηλο, κάποια κέρματα του 19ου αιώνα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο, κοστολογούνται, γίνεται σκληρό παζάρι.

Εσείς τον αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι ο μεταλλαγμένος Ιωάννης Μελισσανίδης

Είδαμε και πάθαμε να αντιληφθούμε πως πρόκειται για τον Ιωάννη Μελισσανίδη. Μετά τη μεγάλη στροφή της καριέρας του, βλέπετε και την «διέξοδό» του στην Αμερική, για να λάμψει ως αστέρι της ηθοποιίας, άλλαξε στυλ, μαλλί και… πρόσωπο!

ΘΥΜΑ ΑΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ! Διώχνουν τον Δίπλαρο από την ΑΕΚ

Διώχνουν τον Δίπλαρο από την ΑΕΚΑδιαπραγμάτευτη στάση στο θέμα που προέκυψε με τον Νίκο Δίπλαρο κράτησε η ΑΕΚ. Μετά το σάλο που προέκυψε απ’ τις δηλώσεις του νεαρού γκαρντ, σύμφωνα με τις οποίες...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! «Σύνθετη η διαδικασία των αποδείξεων» λέει η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συνδικαλΗσταράς φύλακας δεν έχει καμία ευθύνη αλλά τους καλύπτει και λέει μαλ@κίες του στυλ "κόβουν χειρόγραφες αποδείξεις... δεν ήξερα γιατί διορίστηκαν πριν 4 μέρες", ενώ η αρχαιολόγος τους καλύπτει επίσης και λέει με θράσος "είναι σύνθετη δουλειά το κόψιμο αποδείξεων"... μιλάμε για συμμαχία συσκότισης

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών στο πωλητήριο του ΤΑΠΑ της Κνωσού, μετά το πρωτοφανές περιστατικό με το κρούσμα φοροδιαφυγής που εντόπισε το ΣΔΟΕ την περασμένη Πέμπτη.

Στην «τσιμπίδα» ΣΥΡΙΖΑ από τη διασταύρωση στοιχείων τα γίδια "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-Εισόδημα 60.000, καταθέσεις εκατομμυρίων

Χιλιάδες έχουν «συλληφθεί» με καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις, το διάστημα 2000-2012.

Πέντε εγκλήματα αναζητούν... δολοφόνο

Οι ανεξιχνίαστες δολοφονίες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών: Ο γρίφος της Σαλαμίνας - Ανατίναξαν εν κινήσει το Smart - Η «deadly woman» του Αιγάλεω - Τα πτώματα στη Βάρκιζα - Ποιος σκότωσε τον Μπάμπη Λαζαρίδη;

Mία Ελληνίδα ανάμεσα στις 50 πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο [εικόνες]

Ελειψε για ένα χρόνο από τα στάδια, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Οπως όμως η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε τον τρόπο να κάνει μεγάλα άλματα, έτσι και ο κόσμος δεν ξέχασε το κορμί της.

ΒΙΝΤΕΟ-Θερμοπύλες: Σαν σήμερα η μάχη που έσωσε τη Δύση

Σαν σήμερα ξεκίνησε η πιο ηρωϊκή και η πιο διάσημη μάχη σ΄ όλο το κόσμο. Η μάχη των Θερμοπυλών με τους ηρωϊκούς Σπαρτιάτες του Λεωνίδα. Έγινε το 480 π.Χ αλλά όπως θα διαπιστώσετε στο εκπληκτικό αφιέρωμα του History Channel είναι μια μάχη που ακόμη και σήμερα αποτελεί αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης .

Γυμνή στο δρόμο! Το πείραμα που... βγάζει μάτια! (φωτό)

Μία γυμνή κυρία εμφανίζεται σε ένα εστιατόριο σε μία μεγάλη πόλη. Κάθεται σε ένα τραπέζι, παραγγέλνει, τρώει, και μετά αποχωρεί με την ίδια άνεση...

Απίστευτο βίντεο: Ο τυφώνας στην Ταϊβάν σήκωσε από το έδαφος ολόκληρο Jumbo!

Οι ισχυροί άνεμοι η ταχύτητα των οποίων κατά διαστήματα ξεπερνούσε τα 240 χλμ/ώρα αλλά και οι καταιγίδες σκόρπισαν το χάος στη νήσο

Πρόδωσαν τον λαό, πρόδωσαν και τον ΣΥΡΙΖΑ και κοιτάνε μόνο πως θα σωθούν. RESPECT!

Θέμος Αναστασιάδης

Δηλαδή τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν όσοι εκπλήσσονται που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περνάει πιο σκληρό Μνημόνιο (το 3o, το μοχθηρότερο) από τις προηγούμενες δύο, αγγίζοντας μέχρι και τα ιερά και όσια της Αριστεράς; Συντάξεις βασικές, ακόμη και μητρικές, ήτοι γυναικών μόνων με ανήλικα παιδιά... Και μάχεται... για παράταση-εμπαιγμό μόνο για εκείνες των αγροτών συλλήβδην, καλά να ’ναι οι άνθρωποι, γιατί όλοι στα χωράφια θα γυρίσουν έτσι που πάει η «οικονομία». Σε εισαγωγικά το βάζω, γιατί ελληνική οικονομία δεν υπάρχει πια και δεν θα ξαναϋπάρξει για πολλά χρόνια... Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν;

Επιχείρηση «Μπρεστ-Λιτόφσκ» με στόχο τους αντιφρονούντες

Το Μπρεστ είναι μια πόλη στη σημερινή δυτική Λευκορωσία, στα σύνορα με την Πολωνία. Η χιλιετής ιστορία της έχει σημασία για τους επαγγελματίες του είδους. Ωστόσο εκείνο το επεισόδιο για το οποίο η πόλη έμεινε γνωστή στην ιστορία είναι η Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ, η οποία υπογράφηκε στις αρχές του 1918 ανάμεσα στην αυτοκρατορική Γερμανία και στην κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, που μόλις είχε ανατρέψει τον τσάρο αλλά και το καθεστώς στη Ρωσία.

Επεισόδια από ακροδεξιούς στα μνημόσυνα Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο

Επεισόδια σημειώθηκαν σε βάρος των επισήμων, κατά τη διάρκεια του εθνικού μνημοσύνου των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού του τελέστηκε στο κοιμητήριο Παραλιμνίου.

ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ! Πανούσης: Η κυβέρνηση βρίθει από στοχαστές, ακτιβιστές χωρίς διοικητική πείρα

Επιμένει στην κριτική - Δεν απαντά αν ψήφισε «ναι» στο δημοψήφισμα - Τονίζει ότι δεν έχει σχέση με την ριζοσπαστική αριστερά - Αποθεώνει τον Αλ.Τσίπρα για την ευστροφία, τη φρεσκάδα και τον αντικομφορισμό του και τονίζει ότι μπορεί να γίνει ηγέτης για τα επόμενα 20 χρόνια

Η Όλγα για την ηγεσία της ΝΔ: Δεν βιάζομαι…

Τις φιλοδοξίες της για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε εμμέσως η Όλγα Κεφαλογιάννη, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “Real News” και τη Λώρα Ιωάννου.

Διευθύντρια ενημέρωσης vs. Ζωή Κω/λου: «Αυτό που συμβαίνει στο Κανάλι της Βουλής δεν έχει προηγούμενο»

Η διευθύντρια του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού της Βουλής "αδειάζει" την Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Η Αλεξία Κουλούρη καταγγέλει τις πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί το τελευταίο διάστημα από την πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, με συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Real και την Χρύσα Κακιώρη...

Κι όμως, αυτό δεν είναι φωτογραφία αλλά σχέδιο με μολύβι!

Ο 26χρονος ζωγράφος είναι αυτοδίδακτος και ξεκίνησε την καριέρα του ως καλλιτέχνης τατουάζ
Ο Ντιέγκο Φάτζιο – επίσης γνωστός και με το ψευδώνυμό «Ντιέγκο Κόι» – είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης από την Ιταλία που έχει αποκτήσει αρκετή φήμη τα τελευταία χρόνια χάρη στους απίστευτα ρεαλιστικούς πίνακες που δημιουργεί με τη βοήθεια ενός απλού μολυβιού!

Πάτρα: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του θολωμένος από τη ζήλια του!

Ο 60χρονος δράστης αφαίρεσε τη ζωή της 57χρονης συζύγου του με μαχαιριές στο λαιμό και τον θώρακά της - Τραυμάτισε σοβαρά και τον 30χρονο γιο του, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου - Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών

Οι άνδρες της Βελκουλέσκου: Αστυνομικοί και σωματοφύλακες στην υπηρεσία της «σιδηράς κυρίας» του ΔΝΤ

Θηριώδη τζιπ με φιμέ τζάμια, πάνοπλοι άνδρες, μοτοσικλετιστές «καλωδιωμένοι» και με αλεξίσφαιρα.

Ολα θυμίζουν σκηνές από κατασκοπικές ταινίες του Χόλιγουντ, αλλά είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο της Αθήνας από τη στιγμή που...

Πώς κατάφερε η Ισπανία να φτιάξει την οικονομία της

Από τη συντακτική ομάδα του Bloomberg View

Δηλαδή η οικονομική στασιμότητα είναι ο νέος κανόνας στην Ευρώπη και οι χώρες του Νότου είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωζώνης;

Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει το "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης"->Πόσους φόρους θα πληρώσουμε και πότε

Αμετάβλητος θα είναι και φέτος ο ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς ο στόχος της κυβέρνησης είναι να εισπραχθούν έσοδα 2,65 δισ. ευρώ.

Δεύτερο «πλήγμα» η αύξηση...

Η καλύτερη φωτό του νέου Σουέζ είναι selfie από πιλότο μαχητικού!

Πρόκειται μάλλον για την καλύτερη φωτογραφία της νέας διώρυγας του Σουέζ. Και την έχει τραβήξει ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους της Αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας.

Κολοσσοί που αξίζουν περισσότερο από ολόκληρα Χρηματιστήρια -Τι ισχύει για την Ελλάδα [χάρτης]

Μία σύγκριση ανάμεσα σε πολυεθνικές κολοσσούς και κάποιες χώρες βγάζει χαμένες τις δεύτερες. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Οι αναλυτές της Merrill Lynch δημοσίευσαν ένα χάρτη, στον οποίο συγκρίνουν μεγάλες αμερικανικές εισηγμένες εταιρείες, με τη συνολική αξία των Χρηματιστηρίων χωρών. Και σε κάποιες περιπτώσεις, οι πρώτες αποδεικνύονται πιο «πολύτιμες».

Μεϊμαράκης: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές, αλλά θα είναι καταστροφή και όχι λύση

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι έτοιμη για εκλογές αν χρειαστεί, όμως μία τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφή, εκτιμά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ρωσικό μαχητικό σε προσγείωση “θάνατος”! Βίντεο

Στο παρά ένα γλίτωσε την συντριβή το Su-35 που θα δείτε στο βίντεο. Το μαχητικό προσγειώθηκε “άτσαλα” , “αναπήδησε” και έγειρε επικίνδυνα αριστερά . Λίγο έλειψε το φτερό του να ακουμπήσει στο έδαφος με συνέπειες καθόλου ευχάριστες.

Βρετανή κτηνίατρος θέλει να κάνει ευθανασία στον εαυτό της -Εχει τη νόσο του κινητικού νευρώνα [εικόνες]

Το 2011, η κτηνίατρος Λάιζα Μιλέλα, αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον Ερικ, την αγαπημένη της γάτα Αβησσινίας. Τώρα, 4 χρόνια αργότερα, η ίδια διαγνώσθηκε με νόσο του κινητικού νευρώνα, την ίδια από την οποία πάσχει και ο Στίβεν Χόκινγκ και δηλώνει ότι θέλει να της επιτραπεί να κάνει ευθανασία στον εαυτό της.

ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Η γκαρνταρόμπα Πούτιν που φορά ρολόι 500 χιλιάδων δολαρίων!

Ποιος ντύνει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πρέπει να δείχνει και με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις άψογος;

Ο Αλεξέϊ Παντίκιν αναλύει τις ενδυματολογικές επιλογές και αποκαλύπτει ποιοι έχουν αναλάβει να ντύνουν τον Πούτιν.

FAZ: Συμφωνία έως τις 14 Αυγούστου

Το Σάββατο η ελληνική πλευρά είχε «μία εξαιρετική συνεργασία» με τους δανειστές της στη διάρκεια διαπραγματεύσεων, γράφει η εφημερίδα

BINTEO-ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! Κορεάτης σύμβουλος του Βαρουφάκη ζητάει αμοιβή 375.000 ευρώ

Αυτό και αν είναι... κεραμίδα για την κυβέρνηση. Ο Κορεάτης πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ αμοιβή 375.000 ευρώ.

Βίντεο-σοκ: Δείτε Τούρκους αστυνομικούς να απειλούν δεμένους Κούρδους εργάτες

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μία ημέρα, αναγκάζοντας τον Τούρκο πρωθυπουργό να βγάλει άμεσα ανακοίνωση ενάντια στην καταστρατήγηση των νόμων από τις δυνάμεις καταστολής της χώρας

ΣΙΓΑ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ! Μεϊμαράκης: Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί

Πάντα ζώα αυτοί οι δεξιοί! Θα διαγράψει ο Μεϊμαράκης όποιον δεν κρατήσει τον Τσίπρα στην εξουσία και δεν διαγράφει ο Τσίπρας τον Λαφαζάνη που θέλει να τον ρίξει από την εξουσία!! Αυτά μόνο οι ΝΔίτες τα καταφέρνουν!!
Ρε Βαγγέλα δεν προσπαθείς πρώτα να πιέσεις ή εκβιάσεις, όπως θες πες το, τον Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το καραγκιοζιλίκι με τον Λαφαζάνη και μετά να κάνεις κι εσύ τις διαγραφές σου όπως επιβάλλει το έθιμο για τους αρχηγούς της ΝΔ;

Αποφασισμένος να διατηρήσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ενωμένη, όπως και στις προηγούμενες ψηφοφορίες δηλώνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Αποφεύχθηκε αεροπορική τραγωδία -Μεθυσμένος πιλότος σε πτήση από Οσλο για Κρήτη

Πιθανή μεγάλη τραγωδία αποφεύχθηκε το Σάββατο, καθώς ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή πτήση αεροσκάφους από το Οσλο της Νορβηγίας προς την Κρήτη.

Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών - Ετοιμοι για τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών άξιζε ένα μετάλλιο και το πήρε και μαζί με αυτό την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Τρόικα αντιδράει για την τοποθέτηση «αρεστών» στις διοικήσεις του Δημοσίου -Ερχονται οι «άριστοι»

Λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» του Δημοσίου είναι έτοιμη να δώσει η κυβέρνηση και υπό την πίεση των θεσμών.

FAS: Το Μνημόνιο είναι πολύ κοντά - Τσίπρας-Καμμένος στα τέσσερα είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Το τρίτο πακέτο στήριξης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην Αθήνα. Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα FAS επικαλούμενη δικές της πηγές.

Το δημοψήφισμα, ο Λαπαβίτσας και ο ρόλος των εξωγήινων

Δεν μπορεί ο καύσωνας θα φταίει. Άλλη λογική εξήγηση πλην της μετεορολογικής επίδρασης δεν μπορεί να υπάρξει για δηλώσεις του τύπου

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΩΡΟ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τελικά με ένα νόμο και ένα άρθρο δεν θα καταργήσουν το μνημόνιο αλλά θα ψηφίσουν νέο

Η συνάντηση Τσακαλώτου και Σταθάκη με την Τρόικα κράτησε 6,5 ώρες - Νέο ραντεβού στις 14:00 σήμερα

Βαρύ θα είναι το “πακέτο” που θα φέρει το κυβερνητικό επιτελείο προς ψήφιση στη Βουλή, αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους επικεφαλής των θεσμών. Μαζί με τη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, θα υπάρχει και άρθρο με νέα προαπαιτούμενα μέτρα, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς εντός και εκτός κυβέρνησης!

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στους πρόποδες της Πάρνηθας

- Φωτιά σε δασική έκταση στη Βαρυμπόμπη ξέσπασε λίγο μετά της 23.00
- Τεράστια κινητοποίηση, απειλήθηκαν σπίτια, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι 
- Οι φλόγες πλησίασαν δύο μοναστήρια, στο ένα ζουν 30 καλόγριες και έξι από αυτές είναι κατάκοιτες - Σε επιφυλακή για την εκκένωσή του - Στο δεύτερο μοναστήρι ζει μόνος του ένας καλόγερος 
- Κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο με βυτία, λάστιχα και κουβάδες
- Στο σημείο επιχειρούν 30 οχήματα της Πυροσβεστικής με 90 πυροσβέστες και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα
- Η Πυροσβεστική ζήτησε ενίσχυση των δυνάμεων από όμορους δήμους
- Προσπαθούν να κρατήσουν σταθερή την κατάσταση μέχρι τις 05.30 τα ξημερώματα, που θα συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσής της και τα εναέρια μέσα

BINTEO-Στο 13% ξανά το μοσχαρίσιο κρέας -Στο 23% τα φροντιστήρια

Στο ενδιάμεσο της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές, οι δύο πλευρές προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις ως προς τον ΦΠΑ σε διάφορα τρόφιμα και υπηρεσίες.