27 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Οι 10 πιο καυτές δασκάλες... αλλά του σ@ξ για τους μαθητές τους

Μεταξύ σοβαρού και αστείου οι έφηβοι μαθητές όταν δουν κάποια όμορφη καθηγήτρια, σχολιάζουν μεταξύ τους, περισσότερο τα προσόντα της, παρά τις επιδόσεις της στη διδασκαλία. Υπάρχουν όμως και σπάνιες περιπτώσεις όπου η καθηγήτρια έγινε «μέντορας»...

ΒΙΝΤΕΟ-Όαση σοβαρότητας ο Πρόεδρος και οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθουν να εκμεταλλευτούν τα κονέ του

Αυτός είναι ο λόγος που οι ΣΥΡΙΖΑίοι με Παππά-Φλαμπουράρη γλύφουν τον Πρόεδρο Λεβέντη και συμφωνούν με τα λεγόμενά του, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες του. Δείτε τι είπε στο βίντεο ο Πρόεδρος που αποτελεί σύμφωνα με τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους όαση σοβαρότητας!!!

ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ! Άφαντος ο Παπαμιμίκος

Εξαφανίστηκε από προσώπου γης ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Άφαντος ο Παπαμιμίκος. Στους διαδρόμους της Συγγρού ακουγόταν έντονα ότι δεν πάτησε ούτε στο γραφείο του αυτές τις ημέρες, γεγονός που...

Τα «γαλλικά» του Τσακαλώτου – Δεν θα τρώω εγώ όλο το…

Όσοι νομίζετε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ομιλεί μετρίως την ελληνική και άριστα την αγγλική κάνετε λάθος! Θέλετε απόδειξη; Ποιος είδε τον Τσακαλώτο και δεν τον φοβήθηκε;!

Ρωσία: Καταστρέψαμε 37 διυλιστήρια πετρελαίου και 2.000 φορτηγά των τζιχαντιστών

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα νέο βίντεο από drone που δείχνει ρωσικά μαχητικά να καταστρέφουν εγκαταστάσεις πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους - Τι ισχυρίζεται το Κρεμλίνο για τα κονβόι με πετρέλαιο και την παράνομη διακίνηση του «μαύρου χρυσού» προς την Τουρκία

UBS: O χρεοκοπημένος εκδότης, οι κονομημένοι τηλεπαρουσιαστές και ο σύζυγος της τηλεστάρ

Λόγω των εορτών των Χριστουγέννων έχει ατονήσει το ενδιαφέρον για τη λίστα της Ρηνανίας και τα καυτά στοιχεία από τα κατασχεμένα αρχεία της UBS.

Επεσε το τελευταίο προπύργιο του ISIS σε πόλη-κλειδί του Ιράκ

Οι ιρακινές δυνάμεις έθεσαν σήμερα υπό τον έλεγχό τους στρατηγικής σημασίας κυβερνητικό κτίριο στο κεντρικό Ραμάντι, το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην δυτική πόλη, δήλωσε εκπρόσωπος του ιρακινού στρατού.

Που θα κάνουν πόλεμο οι Αμερικανοί – Τι θα συμβεί στα Βαλκάνια (χάρτης)

Η επόμενη αμερικανική πολεμική επιχείρηση είναι πιθανό να συμβεί σε Μέση Ανατολή ή Βαλκάνια, αναφέρει ανάλυση του αμερικανικού περιοδικού The National Interest.

Δύο παιδιά και με το... νόμο στην Κίνα - Ψηφίστηκε η ιστορική διάταξη

Η αύξηση του βιοτικού επιπέδου και η πρόθεση της κινεζικής κυβέρνησης να καλύψει τις απώλειες των εξαγωγών από την ενίσχυση της εσωτερικής αγοράς, συνετέλεσαν στη λήψη της ιστορικής αυτής απόφασης, η οποία υλοποιήθηκε την Κυριακή

«Βούρδουλας» για τους διοργανωτές συναυλίας με «ξαναμμένες» θαυμάστριες του Ιγκλέσιας

Ανεξέλεγκτες είναι οι θαυμάστριες του Ισπανού τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας όταν βλέπουν τον αγαπημένο τους «σόουμαν» από κοντά. Σε κάθε συναυλία δεκάδες είναι οι νεαρές γυναίκες που αποθεώνουν τον γοητευτικό καλλιτέχνη, ενώ μερικές φορές δεν ξεχνούν να του χαρίσουν ένα… αναμνηστικό.

Πασίγνωστος ηθοποιός δωρίζει 900.000€ στους Σύρους πρόσφυγες

Μπορεί να μην ακολούθησε ακριβώς το παράδειγμα της Σούζαν Σάραντον να έρθει στη Λέσβο για να υποδέχεται και να βοηθά πρόσφυγες αλλά ακόμη ένας πασίγνωστος ηθοποιός δείχνει πως είναι άνθρωπος. Σε αντίθεση με άλλους (Έλληνες κυρίως).

Γιατί θα ψηφίσω τον Κυριάκο

Του Νίκου Καλύβα

Από μικροί ακούγαμε: “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, αλλά στην ουσία των πραγμάτων ποτέ δεν ρώτησε κανείς μας το τι εννοεί ο ποιητής. Γενικότερα, η γενιά των σημερινών 40-ρηδων είμαστε ανιστόρητοι. Αν εξαιρέσεις κάποιους τριτοδεσμίτες ή τεταρτοδεσμίτες που έκαναν μια παπαγαλία την ιστορία της Δέσμης, οι υπόλοιποι “πέρα βρέχει”.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ! Το μεγάλο στραπάτσο του Ιβαν Σαββίδη

Ως γνωστόν ο Παπαμιμίκος είναι σύντροφος της ανηψιά του Σαββίδη... τον ήπιαν όλοι μαζί

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ έκανε την εμφάνισή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πολυπράγμων παράγοντας της Βόρειας Ελλάδας Ιβάν Σαββίδης.

Μουσουλμάνοι «τρολλάρουν» τον επικεφαλής των τζιχαντιστών

Μία ημέρα μετά το ηχητικό μήνυμα που διοχετεύθηκε στο Διαδίκτυο με τον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί, να απειλεί τους Ισραηλινούς με θάνατο και να καλεί τους μουσουλμάνους να ενισχύσουν τον «αγώνα» της οργάνωσης, δεκάδες ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια των μουσουλμάνων που αναρτήθηκαν στο Twitter ως απάντηση στον «εγκέφαλο» του ΙΚ.

Ο Στραβός Γιαλός και τα Κωφεύοντα Αυτιά

Σπάζοντας μετά από πολλές βδομάδες ένα άγραφο κώδικα και ανοίγοντας το χαζοκούτι πρωί Κυριακής, λες και δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω, πλήρωσα ακαριαία το λάθος μου και έπεσα στον «έγκριτο» ο οποίος είχε απασφαλίσει από τα δεσμά του ορθολογισμού και πλέον επέλαυνε ακάθεκτος κατά της λογικής αν και αυτή τη φορά πιο συγκρατημένα από άλλες φορές, ενδεχομένως διότι φαίνεται πως διαισθάνεται πως κάτι πάει να αλλάξει στον προσανατολισμό του πολιτικού ακροατηρίου γενικότερα, ειδικά μετά τις γιορτές, βλέπεις ούτε ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, ούτε η 13η σύνταξη δόθηκε, μάλλον χάθηκε και η 12η οπότε ο «έγκριτος» θέλει να προφυλαχθεί απέναντι σε τυχόν ανατροπές…

Ο αποχαιρετισμός του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αδερφή του (ΦΩΤΟ)

Με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αποχαιρετά ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης την αδερφή του Βάσω, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο. Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Από τη Βουλή στη... φάρμα - Πρώην βουλευτής μαζεύει τις ελιές του (ΦΩΤΟ)

Άφησε πίσω του τα έδρανα της Βουλής και επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, στο κτήμα του στη Ροβιάτα.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας...

Ο Σάντος για το ελληνικό αραλίκι! Οι προπονήσεις και το... μποτιλιάρισμα

Η Ελλάδα θα μείνει αξέχαστη στον Φερνάντο Σάντος, με τα καλά της και τα περίεργά της. Αλλωστε, ο Πορτογάλος κόουτς κάθε φορά που στέλνει ευχές μέσω των social media πάντα γράφει και στα ελληνικά... Το ίδιο έπραξε και φέτος για τα Χριστούγεννα, ενώ μιλώντας για τους Ελληνες σε συνέντευξή του, είπε για τη συνήθεια να μην ξυπνούν πρωί.

Μετά την επική γκάφα στα Μις Υφήλιος σειρά είχαν ...τα Χριστούγεννα!

Το χριστουγεννιάτικο tweet του που έκανε θραύση!

Όχι, δεν την πάτησε ξανά, αλλά με έναν ...παρόμοιο τρόπο έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν! Ο Steve Harvey έκανε τον εφιάλτη πολλών παρουσιαστών πραγματικότητα όταν την κρίσιμη στιγμή, εκείνη της ανακοίνωσης της μεγάλης νικήτριας για τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Universe ανακοίνωσε, από λάθος του διαφορετική νικήτρια, έστω και για λίγες στιγμές!

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν επισκέπτεται χριστιανικές οικογένειες

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, επισκέφθηκε χριστιανικές οικογένειες "μαρτύρων", με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Η σπουδαία κίνηση του Μπερμπάτοφ

Σπουδαίος και εκτός γηπέδων αποδείχθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος προτού αναχωρήσει για την πατρίδα του σκέφτηκε τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για εκείνον και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής έβαλε τα κλάματα γιατί έβριζαν τη μητέρα του – BINTEO

Ένα… ασυνήθιστο περιστατικό σε αγώνα του πρωταθλήματος Τυνησίας με διαιτητή να λυγίζει συναισθηματικά ακούγοντας τους οπαδούς στις κερκίδες να βρίζουν τη μητέρα του.

Τα 5 πιο αηδιαστικά βίντεο της χρονιάς! Αντέχετε να δείτε;

Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να μην έχεις δει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα ΌΛΑ τα βίντεο που ανακηρύσσει -και όχι άδικα- η βρετανική Daily Mail ως τα πιο αηδιαστικά της χρονιάς που τελειώνει...

Μη σας χαλάσω τη διάθεση αλλά άκουσα τον Τσίπρα να λέει: "Ξηλωθείτε" γίδια! 4,2 δισ. ευρώ φόροι με το... καλημέρα της νέας χρονιάς!

- Τα μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί κι αυτά που θα ψηφιστούν, προβλέπουν έσοδα 4,2 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία, από τις τσέπες των φορολογουμένων
- Πρόσθετοι φόροι θα είναι τα 2,2 δισ. ευρώ
- Τα υπόλοιπα 2 δισ. ευρώ θα προκύψουν από περικοπές συντάξεων και επιδομάτων!
- "Βαρύ" το αγροτικό φορολογικό πακέτο - Ψάχνει τρόπους η κυβέρνηση να το... "ελαφρύνει"
- Τι ισχύει για ελεύθερους επαγγελματίες, εισοδηματίες από ενοίκια και επιχειρήσεις

ΔΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΓΙΔΙΑ! Οι φορολογικές βόμβες που θα «σκάσουν» το 2016

Η τρύπα στα δημόσια έσοδα παραμένει και μεγαλώνει μήνα με τον μήνα παρά τις καθυστερημένες προσπάθειες της κυβέρνησης και την απροσδόκητη επιτυχία του Νοεμβρίου. Με την κυβέρνηση να δείχνει ανίκανη μέχρι στιγμής να βρει ισοδύναμα που δεν θα πλήξουν τα νοικοκυριά, το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να… σφίξει κι άλλο την «θηλιά» στον Έλληνα πολίτη.

Φουλ επίθεση Σόιμπλε κατά της Ελλάδας για το προσφυγικό - Βαυαρός ΥΠΕΣ: Να φύγουν από τη Σένγκεν

Σε συνέντευξη προς τη Bild ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ασκεί κριτική στην Ελλάδα για τον τρόπο που διαχειρίζεται το προσφυγικό. Μάλιστα χαρακτήρισε την προστασία των εξωτερικών συνόρων εκ των ων ουκ άνευ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια ανήμερα των Χριστουγέννων - Θλίψη για την όμορφη Μαρία

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, σε φίλους και γνωστούς προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της Μαρίας Τζελέπη. Η νεαρή τραγουδίστρια έχασε τη μάχη για τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων βυθίζοντας στο πένθος της οικογένειά της και την Ξάνθη, απ΄όπου καταγόταν η τραγουδίστρια.

Αλήθεια ή μύθος: Μπορεί ένα νόμισμα που πέφτει από το Empire State Building να σκοτώσει κάποιον που περνάει από κάτω [βίντεο]

Υπάρχει μία θεωρία που λέει πως αν κάποιος αφήσει να πέσει ένα νόμισμα από την κορυφή του Empire State Building μπορεί αν χτυπήσει κάποιον πεζό που βρίσκεται κάτω από το κτίριο να τον σκοτώσει.

Τα 8 καλύτερα κινηματογραφικά… topless (ΦΩΤΟ)

Μπορεί κινηματογραφικά οι σκηνές αυτές να μην είχαν κανένα νόημα, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως δεν ήταν εντυπωσιακές.

Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν καταλάβαμε που ακριβώς εξυπηρετούσαν την πλοκή της ταινίας, αποφασίσαμε να τις συγκεντρώσουμε και να σας τις παρουσιάσουμε:

Σίλφρα: Κατάδυση ανάμεσα σε Αμερική και Ευρώπη -Κολυμπώντας ανάμεσα σε δύο τεκτονικές πλάκες [εικόνες & βίντεο]

Η Σίλφρα στην Ισλανδία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής καταδυτικούς προορισμούς.

Ο λόγος; Οι δύτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κολυμπήσουν ανάμεσα σε ένα μικρό άνοιγμα που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο τεκτονικές πλάκες και ουσιαστικά ανάμεσα σε δύο... ηπείρους: Τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

ΦΩΤΟ-Τα μοντέλα «εκατομμυριούχοι» του Instagram: Σέξι και... πάμπλουτες

Εξαργυρώνουν τη φήμη τους στη δημοφιλή πλατφόρμα κερδίζοντας χιλιάδες ευρώ με κάθε φωτογραφία που αναρτούν

Πιθανόν να μην τις έχετε καν ακουστά, όμως αυτές οι πανέμορφες καλλονές βγάζουν εκατομμύρια κάθε χρόνο χάρη στις φωτογραφίες που ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν ο Τσίπρας… έστησε την Περιστέρα

Από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας σπάνια βγαίνει για διασκέδαση (αν και το "σπάνια" είναι συχνότερα απ' ότι έβγαινε ο Σαμαράς).

Μία φορά «κυκλοφόρησε» τον Ολάντ στο Gazarte και άλλη μία πήγε την Περιστέρα θέατρο στην πρεμιέρα του φίλου του Λάκη Λαζόπουλου.

Τα απίστευτα κόλπα μιας εκρηκτικής ξανθιάς! ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτική ξανθια κάνει απίστευτα κόλπα. Μην πάει αμέσως ο νους στο πονηρό. Η ξανθιά που θα δείτε στο βίντεο είναι πράγματι εκρηκτική αλλά τα κόλπα τα κάνει στον αέρα! Είναι η Σβελτάνα Καπάνινα ,πιλοτος που κάνει ακροβατικά με αεροπλάνα. Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα όπως θα διαπιστώσετε από το πρώτο βίντεο.

Ολλανδία: Συμπλοκές και συλλήψεις σε κέντρο υποδοχής μεταναστών

Τέσσερις τραυματίες  - Στις συμπλοκές μετείχαν 15 ως 20 άνθρωποι, η εθνικότητα των οποίων δεν διευκρινίστηκε, μετέδωσε παράλληλα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP

Ιάπωνας φωτογράφος εντυπωσιάστηκε από τα μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας και έκανε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα

Ενα εντυπωσιακό βίντεο με μαχητικά F-16 block 52+ Advanced της Πολεμικής Αεροπορίας δημιούργησε ο διάσημος Ιάπωνας φωτογράφος Katsuhiko Tokunaga.

Ο Katsuhiko Tokunaga (γεννημένος το 1957) είναι από τους πιο γνωστούς φωτογράφους που ειδικεύονται στην αεροφωτογραφία.

ΣΤΑ 4 ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Μαθητές και γυναίκες στα χακί θέλει ο Καμμένος - Στα «όπλα» ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαθητές και γυναίκες στα χακί! Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η πρόταση Καμμένου για υποχρεωτική στράτευση των γυναικών και τη δημιουργία λυκείων των τριών όπλων, ναυτικού, αεροπορίας και στρατού!Οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται ήδη στην επιφάνεια από πολλά και διαφορετικά «μέτωπα».

Ελληνική απάντηση στην τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

Η Αθήνα απάντησε στην απαράδεκτη και προκλητική τουρκική NAVTEX με την οποία “κλείδωνε” το Αιγαίο για έναν ολόκληρο χρόνο,με NOTAM.

Αμερικανοί αστυνομικοί σκότωσαν 965 πολίτες το 2015

Τα μέλη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των ΗΠΑ τραυμάτισαν θανάσιμα σχεδόν 1.000 πολίτες φέτος, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα The Washington Post.

Ο Φλαμπουράρης αυτοδικαιώνεται για την υπόθεση με το Πόθεν Έσχες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις για την υπόθεση με το… προβληματικό Πόθεν Έσχες του προσπάθησε να δώσει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή το πρωί της Κυριακής σημείωσε πως η υπόθεση έχει κλείσει καθώς...

Παιδεραστής που είχε αποφυλακιστεί συνελήφθη ξανά γιατί ψάρευε ανήλικα θύματα μέσω εφαρμογής στο κινητό!

Ο 56χρονος Έλληνας συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη 56χρονου Έλληνα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη στην Καλλιθέα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αναξιόπιστος ο Τσίπρας, θα καταρρεύσει»

Ερωτήθη αν μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ να απαντά φυσικά καταφατικά, δεσμευόμενος μάλιστα πως σε περίπτωση νίκης του, η ΝΔ θα ανασυγκροτηθεί πολύ γρήγορα

ΒΙΝΤΕΟ-Το χειρότερο σκίτσο υπόπτου που έχεις δει ποτέ!

Δεν υπάρχουν λόγια. Απλά. Το μόνο καλό είναι πως ο συγκεκριμένος άντρας έχει συλληφθεί. Αν έπαιξε ρόλο το σκίτσο; Πολύ αμφιβάλλουμε!

ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ; Έκθεση Κομισιόν: Εποπτεία και... Θεσμοί "στο σβέρκο μας" και μετά το μνημόνιο!

- Εποπτεία, παρακολούθηση, δημοσιονομική προσαρμογή: Όπως και να το πούμε, φαίνεται πως... θα παραμείνει και στη μετά μνημονίου εποχή!
- Σαφές μήνυμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πιο "αυστηρή" παρακολούθηση της Ελλάδας σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού
- "Φωτεινά" παραδείγματα τα κράτη του Βορρά που τηρούν τους στόχους σαν... Ευαγγέλιο
- Ποιες είναι οι εξι κατηγορίες στις οποίες κατατάσσουν τις χώρες και που βρίσκεται η Ελλάδα

Σαν σήμερα τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς – Από τη θεμελίωση ως την τελευταία λειτουργία

Η Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα που χτυπάει στα μάτια του επισκέπτη, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Το ξεχωριστό αυτό σημείο είχαν επιλέξει για να χτίσουν τους ναούς τους, αιώνες πριν από τους Βυζαντινούς, οι ειδωλολάτρες.

Θρήνος Μεϊμαράκη – Τα συλλυπητήρια μηνύματα Πλακιωτάκη, Άδωνι, Κυριάκου, Τζιτζικώστα

Δύσκολες ώρες περνάει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς και η οικογένειά του. Όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή η αδερφή του.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης...

O Ιμπραΐμοβιτς χάρισε τη φανέλα του σε παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ο Λάζαρος Λάμπρου πήρε ένα ξεχωριστό δώρο για τα Χριστούγεννα. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε στον νεαρό παίκτη του Παναθηναϊκού μία φανέλα του στα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μάχη των Κούρδων με τους τζιχαντιστές - ΒΙΝΤΕΟ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ Κούρδων μαχητών και τζιχαντιστών στην πόλη Μοσούλη του Ιράκ.

Οι Κούρδοι ενώ βρίσκονταν σε ένα οδόφραγμα διαπίστωσαν πως τους πλησιάζει ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν παγιδευμένο με περισσότερα από 100 κιλά εκρηκτικών.

Βεβήλωση σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων και συμπλοκές στη Γαλλία (βίντεο)

Μία «συγκέντρωση διαμαρτυρίας» εξελίχθηκε σε πράξη βίας, εισβολή και βεβήλωση χώρου λατρείας μουσουλμάνων.

Ανήμερα Χριστουγέννων περίπου 500 – 600 άτομα στο Αζαξιό, την πόλη της Κορσικής...

Καμμένος απαντά σε Θεοδωράκη... όπως πάντα με επιχειρήματα: Είσαι τσουτσέκι του Σημίτη… αδερφός του Γιάννου

Χοντραίνει η κόντρα Καμμένου –  Θεοδωράκη μετά την ανακοίνωση του Ποταμιού που χαρακτήριζε «όχι γραφικό αλλά επικίνδυνο εθνολαϊκιστή» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Με ένα μήνυμα στο twitter, σαν αυτά που γράφει κατά καιρούς για να πετάει λάσπη...

Έσωσε ο Ερντογάν άνθρωπο από την αυτοκτονία; ΒΙΝΤΕΟ με πολλά ερωτήματα

Το βίντεο δείχνει τους σωματοφύλακες του Ερντογάν να “σώζουν” έναν άνθρωπο που σύμφωνα με όσα μεταδίδονται ήθελε να πηδήξει από την γέφυρα του Βοσπορου. Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι ο άνθρωπος ήταν αποφασισμένος,πάντως η φρουρά του Ερντογάν που εκείνη τη στιγμή υποτίθεται περνούσε μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο από τη γέφυρα,δεν...

Του αξίζει το... Όσκαρ του χειρότερου πέναλτι - ΒΙΝΤΕΟ

Η Τσέλσι είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Γουότφορντ όταν κέρδισε πέναλτι στο 80' με το σκορ στο 2-2.