11 Φεβρουαρίου 2016

Δεν φαντάζεστε ποια κυρία της τηλεόρασης έκανε… ημίγυμνη φωτογράφιση! (ΦΩΤΟ)

Πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά, η πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης κάνει και πάλι τη διαφορά… Φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το Down Town και αποκάλυψε πάρα πολλά!

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ! Αλέξη ξέρεις ότι οι μαγκιές κοστίζουν;

Αλέξης καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό Τσίπρα: «Οι δικές σας οι μαγκιές δεν είναι τζάμπα! Κοστίζουν στο ελληνικό δημόσιο! Κοστίζουν στους Έλληνες πολίτες! Κοστίζουν στην κοινωνία οι δικές σας οι μαγκιές! Κάθε φορά που διαπραγματεύεστε και κάθε φορά που νομοθετείτε κοστίζουν δισεκατομμύρια!»

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Έβγαλε… μάτι με την εμφάνισή του ο Κατρούγκαλος (ΦΩΤΟ)

Μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες εμφανίσεις ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος!

Όμως πραγματικά αυτή τη φορά η ροζ γραβάτα του κ. Κατρούγκαλου με το ασορτί ποσέτ (μαντιλάκι), με το οποίο πήγε στη Βουλή για τη συζήτηση σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, «γυάλισε» η οθόνη της τηλεόρασης.

Ηχηρά ονόματα εταιρειών διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών!

Τη διαγραφή των μετοχών οκτώ εταιρειών αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, οι οποίες τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών.

Τα μάζεψε η Αναγνωστοπούλου για το 30% των μελών ΔΕΠ που τσεπώνουν τα χρήματα από τα μεταπτυχιακά

Ένα μεγάλο ποσοστό των μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), της τάξεως του 30%, βάζει «στην τσέπη του» μέρος των διδάκτρων των μεταπτυχιακών, κατήγγειλε, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδεία, Σία Αναγνωστοπούλου.

ΣΙΓΑ ΡΕ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Τσίπρας: Βάζουμε τέλος στη διαπλοκή και τη διαφθορά

Σε υψηλούς τόνους διεξάγεται η συζήτηση στη Βουλή επί της τροπολογίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Από το ξεκίνημα της διαδικασίας στην Ολομέλεια, η αντιπολίτευση έκανε λόγο για ευθεία και κατ' επανάληψη παραβίαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία επέλεξε να καταθέσει την τροπολογία σε «κύρωση συμφωνίας» της ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση της Λευκορωσίας που, εκ του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύεται.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Κλείνουν τα εμπορικά κέντρα γιατί δεν έχουν ρεύμα

Με εξωτερικό χρέος 185 δισ. δολάρια η Βενεζουέλα παραπαίει ανάμεσα στην πολιτική αστάθεια και την χρεοκοπία - Η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξοικονομήσει ηλεκτρική ενέργεια διέταξε να κλείνουν για τέσσερις ώρες την ημέρα τα εμπορικά κέντρα σε όλη την χώρα

Καμπανάκι από Κεφαλογιάννη-Αραμπατζή: Κινδυνεύουμε να χάσουμε χιλιάδες Ρώσους τουρίστες

Καμπανάκι προς την κυβέρνηση για τη νέα τουριστική σεζόν, χτυπούν η Ολγα Κεφαλογιάννη και η νέα τομεάρχης τουρισμού Φωτεινή Αραμπατζη σε ερώτηση που καταθέτουν σε τέσσερις υπουργούς.

Διεθνής διάκριση για τον Ευγένιο Τριβιζά που... κατατρόπωσε τη Disney!

Το ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily» («Το κοτσάνι του πετροκέρασου») του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards, τον σημαντικότερο φορέα βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακoύ περιεχομένου στις ΗΠΑ.

H επική τούμπα της Μις Γαλλία από στύλο - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην Μις Γαλλία, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό show και ενώ ήθελε να επιδείξει σε όλους τις χορευτικές της ικανότητες στον στύλο, τελικά βρέθηκε να φιλάει το πάτωμα.

Όταν συνέβη το περιστατικό η κοπέλα κατακοκκίνησε από ντροπή, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε.

«Καυγάδες» και χαζοατάκες με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες

«Κόψτε το κατενάτσιο και μπείτε στο γήπεδο να παίξετε μπάλα», κάλεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, η οποία ζητούσε από τη Βουλή να μην συζητηθεί η τροπολογία που αφορά την διενέργεια διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. «Η αντιπολίτευση έχει βάλει στο τραπέζι ένα επιχείρημα: ότι βιαζόμαστε. Εσείς δεν βιαζόσασταν καθόλου. Το πανελλήνιο καταλαβαίνει γιατί εσείς ζήσατε επί 25 χρόνια μαζί και με το καθεστώς της ανομίας. Δεν δέχομαι ότι αιφνιδιάσαμε. Το νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί πριν από 3,5 μήνες και είπαμε ότι είναι το πρώτο βήμα. Ακούγαμε προφάσεις εν αμαρτίαις», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς κατά την ομιλία του.

Γιατί ευχαρίστησε η Μισέλ τον Άδωνι;

Οι σχέσεις της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη δεν πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, εκείνη πήρε την πρωτοβουλία για να σπάσει τον πάγο, καθώς η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Τα...παιχνίδια του βουλευτή με την κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία το κινητό και μία την κάμερα κοιτούσε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συναδέλφου του, Θεόδωρου Φορτσάκη, δεν σταμάτησε να χαμογελά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κάμερα τον έχει "πιάσει" να κοιτά το κινητό του και αμέσως μετά να χαμογελά στην κάμερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ"! ΥΠΕΘΑ:Διασφαλίζεται πλήρως η εθνική μας κυριαρχία

Υπάρχει Έλληνας που πιστεύει πως ο Ερντογάν έτσι ξαφνικά δέχθηκε χωρίς μα και μου την πρόταση της Μέρκελ... ε συγγνώμη "τις προτάσεις που έκανε ο Καμμένος και κέρδισε" και θα παίρνει πίσω όλους τους λάθρο; Μα αν ήταν να τους πέρνει έτσι απλά πίσω γιατί θα τους αφήνει να φεύγουν; Δηλ. υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη (ΟΚ εκτός ΣΥΡΙΖΑίων και ψεκασμένων) που πιστεύει ότι ο Τούρκος δεν τους βλέπει να φεύγουν απ' τα λιμάνια του και χρειάζονταν "το ΝΑΤΟ να βρίσκει το στίγμα της βάρκας και να τη στέλνει πίσω";

Πάνο έλα πες την αλήθεια που κρύβεις! Κόλλησες και χαρτάκι στο κούτελο στο κούτελο του Ερντογάν που γράφει "είμαι μαλ@κας"

Η εθνική κυριαρχία και αρμοδιότητα της χώρας μας σε επιχειρήσεις της έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο διασφαλίζονται πλήρως, σχολιάζουν πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφερόμενες στη συμφωνία που επετεύχθη στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Αμετανόητος ΠΑΣΟΚος υπουργός στην παρουσίαση βιβλίου της Μιμής για τον σκ@τοψυχο

Παρουσία φίλων και ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων, η Δήμητρα Παπανδρέου παρουσίασε το βιβλίο για το σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό, Ανδρέα Παπανδρέου, με τίτλο "Η οργή του Αντρέα" απο τις εκδόσεις Λιβάνη.

ΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Τασία σε Λοβέρδο: Είστε παράνομος και προβληματικός - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τους "παράτυπους" μετανάστες και τ΄γρα έρχονται να μας πουνε ότι υπάρχουν παράνομοι άνθρωποι; Απαπαπα

«Κύριε Λοβέρδο πραγματικά είστε προβληματικός» είπε η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ζητούσε επίμονα το λόγο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Εξώδικο στον Τράγκα από τον ΘΕΟ Κυριάκο! Τι του ζητά;

Το έπος είναι πως λέει ότι παντού τριγύρω του ακούει τη λέξη μαλ@κας... ότι τη λένε γι αυτόν και τον θεωρούν μαλ@κα δεν του περνάει απ το μυαλό

Εκτός εαυτού ο δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Για το εξώδικο που του απεστάλει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκείνον και στον RealFM μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενοχλημένος από τις αναφορές στο πρόσωπο του τις οποίες χαρακτηρίζει «συκοφαντικές» και «αναληθείς», ζητά με το εξώδικο του στην επόμενη εκπομπή του δημοσιογράφου στον ραδιοφωνικό σταθμό να διαβαστεί απόσπασμα που περιέχεται στο έγγραφο και με αυτό ο Γιώργος Τράγκας ζητά συγγνώμη.

ΕΠΙΚΟ Βίντεο: Μετά από 14 ώρες μίτινγκ φρίκαρε, έβγαλε το στήθος της και «ψέκασε» τους υπόλοιπους με μητρικό γάλα

Η γυναίκα φαίνεται ότι έπαθε κάποια κρίση κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting και φανερά εκνευρισμένη, κατέβασε τη μπλούζα της

Μπορεί να φαντάζει ως μια ακραία λύση, ωστόσο, για την κυρία η οποία απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, το να βγάλει το στήθος της και να «μπουγελώσει» τους συναδέλφους της με μητρικό γάλα ήταν ο μόνος τρόπος για να μπει ένα τέλος σε μια ανούσια επαγγελματική συνάντηση!

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ! Τσίπρας σε Μώραλη: «Θα μας αφήσετε να πάρουμε κανένα πρωτάθλημα;»

Ποδοσφαιρική ατάκα έκρυβε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Γιάννη Μώραλη, με αφορμή το προσφυγικό και το λιμάνι του Πειραιά.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος συναντήθηκε με τον δημαρχό Πειραιά, τον υποδέχτηκε με μια ατάκα ποδοσφαιρικού περιεχομένου.

Σόιμπλε: Οι αγορές ανησυχούν ήδη για την Ελλάδα

Η Αθήνα να παραμείνει εντός προγράμματος, το μήνυμα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών - Αισιόδοξος για την αξιολόγηση ο Ντάισελμπλουμ - Στουμπ: Ελπίζουμε τις ερχόμενες εβδομάδες να δοθεί το «πράσινο φως» από τους θεσμούς για την αξιολόγηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, μια συνάντηση κατά την οποία το Eurogroup αναμένεται να αξιολογήσει την προκαταρκτική φάση των διαπραγματεύσεων των δανειστών με την ελληνική κυβέρνηση.

Ιστορική ανακάλυψη: Aνιχνεύτηκαν τα βαρυτικά κύματα του Αϊνστάιν!

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της εποχής μας που θα αποτελέσει το καλύτερο «παράθυρο» για τη μελέτη του προέλευσης του Σύμπαντος - Τι λέει η Ελληνίδα αστροφυσικός που συνέβαλε καθοριστικά στην έρευνα

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος αιώνας, ωστόσο, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν επιβεβαιώθηκε αφού Αμερικανοί επιστήμονες προχώρησαν σήμερα στην ιστορική ανακοίνωση ότι ανιχνεύτηκαν τα βαρυτικά κύματα που είχαν προβλεφθεί από τη Γενική Θεωρία Σχετικότητας πριν από 100 χρόνια!

Η προβατίνα πετάει λάσπη: Ενας στους 3 καθηγητές τσεπώνουν τα δίδακτρα από τα μεταπτυχιακά

Ένα μεγάλο ποσοστό των μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), της τάξεως του 30%, βάζει «στην τσέπη του» μέρος των διδάκτρων των μεταπτυχιακών, κατήγγειλε, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδεία, Σία Αναγνωστοπούλου.

Οι ξένες φοιτήτριες της Αυστραλίας στρέφονται στην πορνεία

Περίπου οι μισές από τις ξένες ιερόδουλες της Αυστραλίας φτάνουν στη χώρα ως φοιτήτριες, αλλά στρέφονται στην πορνεία επειδή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δίδακτρα ούτε στο υψηλό κόστος διαβίωσης

Φτάνουν στην μακρινή χώρα με το όνειρο μιας καινούργιας ζωής, ζητώντας την ευκαιρία να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον ώστε να βοηθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν μείνει πίσω στην πατρίδα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Σοκ στο Φάληρο - Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας άνδρας στο Νέο Φάληρο.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας piraeuspress.gr, πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία του Σουμάχερ

Η οικογένεια του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ξοδεύει μια ολόκληρη περιουσία στις θεραπείες αποκατάστασης στις οποίες υποβάλλεται ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ερωτικό σκάνδαλο για τον ψυχίατρο αδερφό του George Osborne - Τον διέγραψαν από τον Ιατρικό Σύλλογο

Η συμπεριφορά του ψυχίατρου Adam Osborne κρίθηκε βαθύτατα απαράδεκτη από πειθαρχικό δικαστήριο. Ο αδερφός του υπουργού Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας George Osborne διαγράφηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του συγκυβερνήτη του Agusta Bell, Κων/νου Πανανά και του ανθυπασπιστή, Ελευθέριου Ευαγγέλου

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν το πρωί στην Κίναρο: Πρόκειται για τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Agusta Bell υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον ανθυπασπιστή-ναυτίλο Ελευθέριο Ευαγγέλου - Παραμένει αγνοούμενος ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης - Το χρονικό της μοιραίας πτήσης

Αντιμέτωποι με 35 χρόνια φυλακή οι διακινητές του μικρού Αϊλάν -Διώκεται και ο ΜΑΛ@ΚΑΣ πατέρας του

Ενώπιον δικαστηρίου του Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), στη νοτιοδυτική Τουρκία, δικάζονται από την Πέμπτη οι δύο Σύροι διακινητές ανθρώπων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της λέμβου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου βρήκε τον θάνατο ο μικρός Αϊλάν Κούρντι, το αγοράκι που έγινε παγκόσμιο σύμβολο της τραγωδίας των προσφύγων.

Κόντρα στα...αρχαία ελληνικά στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Λάππα, με φόντο την αίτηση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η ΝΔ. Ωστόσο το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αντεγκλήσεις των δύο βουλευτών στα αρχαία ελληνικά.

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΟΙΛΑΣ! Τρίκαλα: Οφειλέτης μπήκε στη ΔΕΗ σε κατάσταση αμόκ και τα έκανε γυαλιά-καρφιά [εικόνα]

«Βομβαρδισμένο» τοπίο θύμιζαν τα γραφεία της ΔΕΗ Τρικάλων το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το trikalanews.gr ενδεικτικές του τι συνέβη όταν Τρικαλινός με οφειλή 25.000 ευρώ, εισέβαλε στα γραφεία διαμαρτυρόμενος για την διακοπή του ρεύματος.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ->Η Αποστολή «υιοθετεί» το Hotspot της Σάμου

Στην «υιοθέτηση» του Κέντρου Ταυτοποίησης (hotspot) της Σάμου προχωρεί, σύμφωνα με οδηγίες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και με φορέα τη φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή» η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η Λαγκάρντ για άλλα 5 χρόνια επικεφαλής του ΔΝΤ

Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι η μοναδική υποψήφια για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και είναι συνεπώς ουσιαστικά σίγουρο ότι η θητεία της θα ανανεωθεί τον Ιούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το ΔΝΤ.

ΑΦΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΑΣΑΝ ΣΤΑ 4->Eurogroup: Ξαφνικά όλοι αγάπησαν την Ελλάδα! Ακόμα και ο Στούμπ!

Αισιόδοξος ο Ντάισελμπλουμ, ο Μοσκοβισί προβλέπει ότι οι δανειστές θα επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα και ακόμη κι ο σκληρός συνήθως υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ "βλέπει" πρόοοδο και ανάκτηση εμπιστοσύνη στην Ελλάδα. Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Eurogroup και αυτή τη φορά δεν είναι... ειρωνικό!

Σάλος στο Μεξικό -Ακυρος ο γάμος του Προέδρου της χώρας με την τηλεστάρ; [εικόνες]

Τεράστιος ντόρος έχει ξεσπάσει τελευταία στο Μεξικό καθώς, όπως αποκαλύπτεται, το διαζύγιο της Πρώτης Κυρίας της χώρας Αντζέλικα Ριβέιρα από τον προηγούμενο γάμο της είχε εκδοθεί με διαδικασίες εξπρές από έναν ιερέα και μάλλον όχι με απόλυτα νόμιμο τρόπο, προκειμένου η τηλεστάρ να παντρευτεί άρον άρον τον Ενρίκε Πένα Νιέτο (σημερινό πρόεδρο της χώρας). Και τώρα αμφισβητείτε και η εγκυρότητα του διαζυγίου της και του γάμου της με τον Πρόεδρο.

Παραλήρημα Φίλη: «Πνίγατε πρόσφυγες στο Αιγαίο-Δήθεν αγροτικές διεκδικήσεις από εγκάθετους της ΝΔ και της ΧΑ, που πάνε «χέρι-χέρι με τον Σόιμπλε»

«Λάδι στη φωτιά» της πολιτικής και κοινωνικής αντιπαράθεσης από την απίστευτη δήλωση του υπουργού Παιδείας - Απέρριψε και την εκλογολογία, υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, του... χρόνου τέτοια μέρα, θα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη

«Κρουαζιέρα» σε Δία, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα διαφημίζει η NASA [εικόνες]

Μια σειρά προωθητικών πόστερ, σε ρετρό στυλ, αποκάλυψε την Τρίτη η NASA, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αιτήματος της για τον προϋπολογισμό του 2017.

«Επειδή είσαι φιλαράκι με τον Αλέξη μη μας κάνεις τον γενικό γ@μ@ω εδώ μέσα… »

Οι ινστρούχτορες του Μαξίμου διατάζουν, οι πολιτικοί «πανελίστες» γκρινιάζουν!
Είναι σαν να έχουν το κοντρόλ στο αυτί τους όπως οι «εκπομπάρχες» και αυτό δεν τους αρέσει καθόλου…

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

ΦΩΤΟ-Πρωτοφανείς εκδηλώσεις θαυμασμού σε όλη τη χώρα!

Δεν έχουν τέλος οι εκδηλώσεις λατρείας των Ελλήνων για τον ΣΥΡΙΖΑ... Nα εδώ στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας ας πούμε:

Τρομακτικό βίντεο: Πλοίο θαλασσοδέρνεται σε κύματα 35 μέτρων στην Βόρεια Θάλασσα

Τεράστια κύματα χτυπούν το καράβι από όλες τις μεριές - Παρασύρεται σαν καρυδότσουφλο από τη μια κι από την άλλη

Ένα τρομακτικό βίντεο από το πέρασμα της καταιγίδας Γετρούνδης στο τέλος Ιανουαρίου δόθηκε στην δημοσιότητα. Τραβήχτηκε στην Βόρεια Θάλασσα από το πλήρωμα ενός πλοίου, την ώρα που θαλασσοδέρνεται από τεράστια κύματα.

ΦΩΤΟ-Τελικά ο γερμανοτσολιάς Καμμένος έκανε ότι ζητούσε η Μέρκελ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καμμένος ζήτησε να μην ηγούνται ούτε η Ελλάδα αλλά ούτε η Τουρκία της επιχείρησης του ΝΑΤΟ αλλά η Γερμανία!! Ότι δηλ. είχε ζητήσει...

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Το άτομο εκσφενδόνιζε γάτες στον αέρα και ζωγράφιζε με τα κόπρανά του και τον έκαναν Διευθυντή του Ελληνικού φεστιβάλ

Αν έψαχνε για μπελάδες το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τους βρήκε. Αντικατέστησε στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ τον μειλίχιο και ήπιο Γιώργο Λούκο με τον Jan Fabre, έναν καλλιτέχνη πολύ γνωστό στην Ευρώπη, αλλά όχι μονάχα για την τέχνη του. Είναι πασίγνωστος και για τις αμφιλεγόμενες επιλογές του, μερικές από τις οποίες δεν αντέχουν σε καμιά καλλιτεχνική πρωτοπορία.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ! Ζουράρις σε αγρότες: Διαδηλώστε συνεχώς, να μας ρίξετε, να φανεί στην Ευρώπη

«Eίπα στους αγρότες "να διαδηλώνετε συνεχώς, να μας ρίξετε, να ρίξετε την κυβέρνηση για να φανεί στην Ευρώπη ακριβώς αυτή η κτηνωδία των χρηματοκοπριτών που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για να δουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες καταστροφής"».

Δ. Σταμάτης: Η "διαπλοκή" έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα κόμμα του 4% σε κυβέρνηση

Σαφείς αιχμές για «παιχνίδι» του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή αλλά και πως η κυβέρνηση της ΝΔ έπεσε εξαιτίας αυτής άφησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης μιλώντας στη Βουλή.

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ! Τζορτζ Σόρος: Ο Πούτιν είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη απ' ό,τι το ISIS

Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τεράστιο λάθος που πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σύμμαχος στην μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, επισημαίνει ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής, Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ο Τσίπρας συμφώνησε να κλείσει τα σύνορα με αντάλλαγμα το ασφαλιστικό

«Το Βερολίνο είναι πρόθυμο να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό, αρκεί η Αθήνα να λάβει άμεσα μέτρα για τους πρόσφυγες και να δεχθεί το κλείσιμο των συνόρων», γράφει ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος έχει πληροφορίες από τη Γερμανία, στο protagon.gr.

Καλαμάτα: Ανήλικη τσιγγάνα κακοποιήθηκε από δυο ΛΑΘΡΟΖΩΑ

Την καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια η 13χρονη μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου όπου φοιτά και στην οποία άνοιξε την καρδιά της - Το καλοκαίρι του 2015 δέχθηκε επίθεση από 27χρονο Πακιστανό και τα Χριστούγεννα του περασμένου χρόνου από 22χρονο Αφγανό

Γερμανία: ΛΑΘΡΟμετανάστης από την Αλγερία βίασε φοιτήτρια φωνάζοντας «Inshallah»

Ένας 37χρονος Αλγερινός μετανάστης στο Αννόβερο βίασε 25χρονη Γερμανίδα φοιτήτρια την οποία ακολούθησε στον δρόμο για το σπίτι της και κατάφερε να την ξεμοναχιάσει σε ερημικό σημείο

Σόκαρε το δικαστήριο η κατάθεση 25χρονης Γερμανίδας φοιτήτριας, που έπεσε θύμα βιασμού από Αλγερινό μετανάστη στο Αννόβερο.

Λεβέντης: Ο ΣΥΡΙΖΑ που επαναστάτησε για το «μαύρο» της ΕΡΤ, ρίχνει «μαύρο» σε 4 εθνικά κανάλια

Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Kεντρώων ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις της σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ο άλλοτε ρομαντικός, ευαίσθητος, αλληλέγγυος και δημοκρατικός Σύριζα που επαναστάτησε για το “μαύρο” της ΕΡΤ, ξαφνικά ρίχνει “μαύρο” στα 4 από τα 8 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! O Καμμένος σαν Σημίτης ευχαριστεί το ΝΑΤΟ γιατί θα φυλάει το Αιγαίο

Στους ήρωες που επέβαιναν στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, αφιέρωσε με δήλωσή του από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, την σημερινή απόφαση ανάπτυξης νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του ζητήματος των προσφύγων.

Αυτή είναι η 70χρονη Ειρήνη που ζει μόνη της στην Κίναρο – ΦΩΤΟ

Η Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, της νησίδας όπου συνετρίβη το μοιραίο ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με δύο αξιωματικούς νεκρούς και έναν ακόμα αγνοούμενο.

Τα διεθνή Μέσα για τη δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην ανάσχεση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και παράνομης μετανάστευσης στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, επικύρωσαν οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.