09 Μαρτίου 2016

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Άδωνις-Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας να διαψεύσει τον Τουσκ που μιλάει για ομόφωνη απόφαση των 28 για κλειστά σύνορα

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητούν οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Άδωνις Γεωργιάδης, για την τοποθέτηση του Ντόναλντ Τουσκ που προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό.

Οι Ρωσίδες αλεξιπτωτίστριες – κομάντος

Ιδιαίτερο φωτο-αφιέρωμα κάνει το Πρακτορείο Sputnik στην γυναικεία αερομεταφερόμενη μονάδα του ρωσικού στρατού.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες, πλήρως οπλισμένες μπορούν να συνοδεύσουν ένα άρμα μάχης, να ακροβολιστούν ως sniper, να κάνουν πτώση με αλεξίπτωτο και να εμπλακούν σε μάχη σώμα με σώμα.

Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Σύζυγος Ερντογάν: Το χαρέμι ήταν ένα σχολείο που προετοίμαζε τις γυναίκες για τη ζωή

Σε μία περίοδο που η Τουρκία δέχεται σκληρή κριτική για τις δημοκρατικές ελευθερίες και πολλοί μιλούν ξανά για τον «σουλτάνο» Ταγίπ Ερντογάν, η σύζυγός του με δηλώσεις της ενίσχυσε αυτές τις ανησυχίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

Με μια ανάρτηση στο facebook ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης παίρνει σαφέστατη θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, αν και ΜΗ Παοκτζής...

Τα 7500 ευρώ της ΕΡΤ για τον… καλό μας τον καιρό!

Σε «παγκοσμίως άγνωστη» εταιρεία ανέθεσε την παροχή μετεωρολογικών υπηρεσιών η ΕΡΤ, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Αμυράς και Σπύρος Δανέλλης.

Αντιδράσεις Ζαγοράκη - Τριανταφυλλίδη για το «φιλοξενούμενος ρωσοπόντιος»

Την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ανδρεά Ανδριανόπουλου που είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Πειραιά, περί «φιλοξενούμενου-ρωσοπόντιου» για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ! Κήρυγμα μίσους κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο υπουργό Οικονομικών

Άνευ προηγουμένου κήρυγμα μίσους κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο υπουργό Οικονομικών
Σε ένα άνευ προηγουμένου κήρυγμα μίσους κατά της Ελλάδας προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Νατζί Αγμπάλ, την ώρα που οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών συναντιόνταν την Τρίτη στη Σμύρνη.

Βουλευτές ΝΔ: Ο Κατρούγκαλος αφανίζει τα αποθεματικά του ΕΤΕΑ

Για τον αφανισμό των αποθεματικών στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) πληρωμής των συντάξεων του Μαρτίου, κάνουν λόγο σε ερώτησή τους προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο, 16 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Βασίλη Οικονόμου και συνυπογράφοντες τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Απίστευτη «φάρσα» φοιτητών για Παντελίδη: Δώστε 30 ευρώ για να πάμε στον τάφο του

Μία απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Τοιχοκολλημένη αφίσα ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να δώσουν 30 ευρώ, προκειμένου να επισκεφθούν τον τάφο του Παντελή Παντελίδη την Κυριακή, 3 Μαρτίου! Στην αφίσα μάλιστα υπάρχουν και δύο αριθμοί κινητών τηλεφώνων στα οποία μπορεί κανείς να καλέσει, ούτως ώστε να μπορέσει να. συμμετάσχει.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ! Μαύρη τρύπα 5 δις ευρώ στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα

Στον τρίωρο “εισαγωγικό”, όπως χαρακτηρίστηκε από τον ΥΠΟΙΚ, Ευκλείδη Τσακαλώτο, κύκλο επαφών με τους επικεφαλής των θεσμών, καθορίστηκε το χρονοδιάγραμμα καθημερινών επαφών.

ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ! Οι δανειστές ζητούν εθνική σύνταξη κάτω από τα 384 ευρώ

Αγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσα σε Κατρούγκαλο και Τρόικα - Ζητούν «συρρίκνωση» των ποσοστών αναπλήρωσης - Απορρίπτουν ελαφρύνσεις στις εισφορές αγροτών, ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων - Επιμένουν για διασύνδεση των εισφορών με τις παροχές

«Θαύμα της φύσης» χαρακτηρίζουν οι Αμερικανοί τον Αντετοκούνμπο!

Αφιέρωμα του ESPN αποκαλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «κορυφαίο σώμα» του ΝΒΑ και αναλύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του άσου των Μπακς που απέχουν πολύ από του μέσου ανθρώπου

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ! Σχεδόν το 50% των ανθρώπων είναι... βιτσιόζοι, αποκαλύπτει νέα έρευνα

Οι παραφιλίες, δηλαδή οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ή δραστηριότητες που είναι παράξενες, ασυνήθιστες ή αποκλίνουσες θεωρούνται από κάποιους ως «περιθωριακές συμπεριφορές» ωστόσο είναι... εξαιρετικά συνηθισμένες

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ! Αυστριακός ΥΠΕΞ κατά της Ελλάδας

Η Ελλάδα λαμβάνει τα πάντα σε βοήθεια για τους πρόσφυγες, ενώ η Αυστρία δεν έλαβε καθόλου διεθνή βοήθεια και πρέπει να ενσωματώσει τους μετανάστες, τη στιγμή που η Αθήνα πρέπει μόνον να τους περιθάλψει, διατείνεται ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος -με τους Σοσιαλδημοκράτες- συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σε συνέντευξη του στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση.

Τσίπρας θέλει συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά-ΝΔ: Ευχαρίστως, για να μας πει και για τον Παπαγγελόπουλο

Τη διενέργεια προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Νίκο Βούτση.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Βούτση να ορίσει ημερομηνία για συζήτηση με αποκλειστικό θέμα «τις εξελίξεις στο χώρο της δικαιοσύνης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτή.

ΚΑΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! Εμβολιασμό παιδιών και ενηλίκων προσφύγων συστήνει η Επιτροπή Εμβολιασμών

Τον εμβολιασμό νεογνών, παιδιών και ενηλίκων προσφύγων για σειρά νοσημάτων συνέστησε την Τετάρτη η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών παρουσία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ιωάννη Μπασκόζου.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Τόσκας: Να αποδεχθούν οι πρόσφυγες ότι τα σύνορα είναι κλειστά – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα μοιράσουμε φυλλάδια στους ανθρώπους αυτούς λέγοντας τους ότι δεν υπάρχει ελπίδα να πάνε προς τα πάνω» ανέφερε πριν από λίγο στο απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στους χιλιάδες πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη.

Πέταξαν οπαδό της Γάνδης από το γήπεδο επειδή «τρόλαρε» τη Volkswagen

Οπαδός της βελγικής Γάνδης απομακρύνθηκε από το γήπεδο της Βόλφσμπουργκ για πανό που έβριζε την ιδιοκτήτρια εταιρεία των «λύκων»

Βίντεο: Τούρκος απειλούσε να αυτοκτονήσει... οι άλλες του φώναξαν "πέσε να τελειώνουμε"... κι έπεσε

«Τελείωνε» φώναζαν δυο Τουρκάλες, σε άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει, γιατί με την ενέργειά του είχε δημιουργήσει κυκλοφοριακό στη γέφυρα του Βοσπόρου

Δόθηκαν 250 χιλιάδες ευρώ για το νοσοκομείο Κιλκίς που γέμισε με πρόσφυγες

Άμεση επιχορήγηση ύψους 250.000 ευρώ δόθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, σύμφωνα με το διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στρατή Πλωμαρίτη, ενώ έχουν ζητηθεί από το υπουργείο Υγείας άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ για το συγκεκριμένο νοσοκομείο έτσι ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών που δέχεται.

Σ@ξι νεοδημοκράτισσα ποζάρει με μαγιό και φέρνει… το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι φαίνεται πως περιμένει η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου, Κατερίνα Καλαγκμπόρ.

Ανακούφιση στην Τουρκία... τελικά ο Μάρδας δεν θα τους κηρύξει τον πόλεμο

Ο Μάρδας κήρυξε… πόλεμο στην Τουρκία – Απίστευτη δήλωση του υφ. Εξωτερικών

«Δεν δεχόμαστε τις συγκεκριμένες θέσεις των Τούρκων. Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε και δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος τρόπος… Διαφορετικά, πόλεμος!», είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας σε συνέντευξή του, μια μέρα μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Τουρκία.

Τι είπε ο Τσίπρας στον καλλιτέχνη που έπαιξε μπουζούκι στη Σμύρνη - ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη έκανε στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας στη Σμύρνη, καθώς είχε καλέσει έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη για να παίξει μπουζούκι.

ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΥ! Βενιζέλος: Αλλα έλεγε τον Ιανουάριο ο Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Τσατάνη

Φάκελο με στοιχεία για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Τσατάνη κατέθεσε στην πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Βραβεύθηκε το κ@λοάχτυλο του Βαρουφάκη -Διάκριση για το σατιρικό βίντεο σε γερμανικά βραβεία

Φάση κι αυτή! Όταν του το βγάλανε ο καραγκιόζης προσπάθησε να αμφισβητήσει την εικόνα!!

Στην επικαιρότητα επανέρχεται το... υψωμένο μεσαίο δάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη, περίπου ένα χρόνο μετά από τις συζητήσεις που είχε προκαλέσει.

Μπλακ άουτ σε όλο το νησί της Ρόδου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένει από τις 16.20 ολόκληρο το νησί της Ρόδου εξαιτίας βλάβης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Τα ΜΑΤ «μπλόκαραν» ΛΑΘΡΟμετανάστες που ήθελαν να καταλάβουν πάλι την πλ. Βικτωρίας

Πορεία από το Σχιστό προς την πλατεία Βικτωρίας επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν περίπου 300 μετανάστες, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη

ΦΩΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Ψινάκης: Δεν θα αφήσω τον Μαραθώνα να γίνει Λέσβος

Έτοιμες είναι οι πρώτες είκοσι σκηνές για τις οικογένειες προσφύγων που θα φιλοξενηθούν στην 4η Κατασκήνωση του Άγιου Ανδρέα στο Ζούμπερι - Δείτε τα αιτήματα που θέτει ο δήμαρχος Μαραθώνα για τη φιλοξενία των προσφύγων και των μεταναστών

Αποκάλυψη: Δύο στις δέκα Βρετανίδες αεροσυνοδοί κάνουν σεξ εν πτήσει με τους επιβάτες!

Διαβάστε τα ένοχα μυστικά, που μέχρι σήμερα κρατούσαν καλά κρυμμένα οι αεροσυνοδοί - Σεξ στον ουρανό με συναδέλφους και επιβάτες, ψέματα και άλλα πολλά, φέρνει στο προσκήνιο νέα έρευνα για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών

Πρωτοφανείς εικόνες: Ναυμαχία στα κανάλια της Βενετίας -Μεταξύ διαδηλωτών με βάρκες και αστυνομίας με σκάφη [βίντεο]

Μια ιδιότυπη «ναυμαχία» εκτυλίχθηκε χθες στα κανάλια της Βενετίας.

Διαδηλωτές σε βάρκες επιχείρησαν να προσεγγίσουν στην «κόκκινη ζώνη» που είχαν δημιουργήσει οι αρχές για την συνάντηση του Ιταλού Πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι και του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Πρόταση νόμου του ΚΚΕ για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού - σύνταξης

Την επαναφορά των εισοδημάτων των μισθωτών και των συνταξιούχων στην πριν από την κρίση κατάσταση, καθώς και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ζητά το ΚΚΕ, με πρόταση νόμου, την οποία κατέθεσε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

ΝΔ: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τον εγκλωβισμό χιλιάδων λάθρο στη χώρα

Κάνουν λόγο για «υγειονομική βόμβα» και καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν γίνεται επιδημιολογική επιτήρηση

Για κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία από τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα κάνουν λόγο 38 βουλευτές της ΝΔ σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, ζητώντας από τον υπουργό Υγείας καταγραφή του υγειονομικού προφίλ, των προβλημάτων υγείας και των ενδεχόμενων μεταδοτικών λοιμωδών ασθενειών τους.

ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ! O Tusk ευχαριστεί τις Βαλκανικές χώρες που μας έκλεισαν τα συνορα

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, D. Tusk, ευχαρίστησε με αναρτήσεις του στο twitter τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων για την «εφαρμογή μέρους της στρατηγικής του σχεδίου της ΕΕ», αναφερόμενος στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε κλείσιμο των συνόρων τους για τους πρόσφυγες. Όπως σημείωσε, δεν πρόκειται για μονομερείς αποφάσεις που έλαβαν αλλά για κοινή ευρωπαϊκή απόφαση.

Σιγά που θα τα ξεχάσουμε…

Πώς ορισμένα διαχρονικά «forget it» του Αλέξη Τσίπρα, που τα συνεχίζει η κομματική προπαγάνδα, συμβάλλουν στην κυριακάτικη διασκέδασή μας. «Χαλαρά» που λένε και οι φίλοι μας οι Θεσσαλονικείς…

ΒΙΝΤΕΟ-Κάτι τέτοιες οικονομικές θεωρίες του Αλέξη εκτίμησαν οι Τούρκοι και τον έκαναν διδάκτορα!

Αλήθεια ρε Αλέξη μ' αυτή τη ιδέα τι θα γίνει; Άντε κάντη πράξη να μαζέψουμε 2 δις να διορίσουμε κανα κομματόσκυλο ακόμα:

Χωρίς… εσώρουχο η πασίγνωστη τραγουδίστρια! (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον προκλητική η εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας… και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις! Μάλλον «ξέχασε» το εσώρουχο της!

Η 23χρονη τραγουδίστρια επέλεξε για την έξοδό της ένα μακρύ μαύρο παλτό το οποίο έκρυβε μόνο τα επίμαχα σημεία.

"Σπάει" το twitter η Ζωή Κω/λου

Ακόμη κι αν δεν έλεγε τίποτα απ’ όσα είπε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα γινόταν πρώτο trend στο twitter. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε στα social media από τη στιγμή που πέρασε (ξανά) γενεές δεκατέσσερις τόσο τον πρώην "σύντροφό" της Αλέξη Τσίπρα όσο και τον άνθρωπο που κάποτε αποκαλούσε "δάσκαλο", τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σουλτς πέταξε έξω από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτή της ΧΑ - «Αυτά σε εμένα δεν περνάνε»

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

Κούλογλου: Η κυβέρνηση θα πέσει από απειρία, ανικανότητα ή εγκληματική αδιαφορία, όχι από το ασφαλιστικό

«Βόμβα» έριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου κατά την εισήγησή του στη συζήτηση με θέμα «Η Αριστερά στην κυβέρνηση: ποιες προοπτικές για το 2016;», την οποία διοργάνωσε η κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» και  στην οποία συμμετείχαν βουλευτές αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Μπουτάρης: Εμείς είμαστε το χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης...

«Πιστεύω βαθύτατα ότι μόνο με καλή σχέση μπορούν να λυθούν προβλήματα με την Τουρκία, εάν καθίσουμε κάτω και κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο "Πρακτορείο 104,9 FM".

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Το Μαξίμου δίνει εξηγήσεις για τις δηλώσεις Τσίπρα στην Σμύρνη περί casus belli

Τι λένε για την γκάφα με το casus belli - Πώς εξηγούν την δήλωση Νταβούτογλου ότι δήθεν αυτό που αποκαλούμε εμείς ελληνικό εναέριο χώρο ανήκει στην Τουρκία - Ούτε κουβέντα για την επιλογή να κάνουν συμφωνία για τα ραδιοτηλεοπτικά με μια χώρα που κλείνει εφημερίδες

Η Μ.Πατούλη ζήτησε «χρυσή πολυθρόνα» από τον Θ.Αναστασιάδη – (video)

Υπέρλαμπρη, με μαλλιά που θυμίζουν την Ραπουνζέλ και αβυσσαλέο ντεκολτέ…

Η Μαρίνα Πατούλη, έπειτα από μεγάλη ζήτηση, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα πρώτη φορά».

Υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού προσχώρησε στη ΝΔ

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο Θεοφάνης Ουγγρίνης, ο οποίος στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι.

Κομισιόν: Νόμιμο το κλείσιμο συνόρων στη Σλοβενία

Σύμφωνα με την ΕΕ, τα κράτη-μέλη πρέπει να εφαρμόζουν τους κανονισμούς «ώστε να τερματιστεί το καθεστώς της ανεξέλεγκτης διέλευσης»

Αναγνωρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη Σλοβενία το δικαίωμα να κάνει χρήση της απόλυτης εφαρμογής των κανονισμών του Σένγκεν στα σύνορα της, επιβάλλοντας αυστηρούς ελέγχους και μην επιτρέποντας τη διέλευση πολιτών τρίτων χωρών που δεν αιτούνται ασύλου.

Απίστευτη ιστορία στην ΕΛ.ΑΣ: Η καυτή αστυνομικός, ο εραστής και η προδομένη κολλητή της!

Μια απίστευτη ιστορία με την καυτή υπαρχιφύλακα…

Η καλλονή της ΕΛ.ΑΣ πλήρωσε την ομορφιά της με το χειρότερο νόμισμα. Φέρετε να έμπλεξε σε ερωτικό τρίγωνο και τελικά αποκαλύφθηκε το πάθος της, που δεν ήταν άλλο από τον εθισμό της στο χασίς!

ΤΑ "ΑΔΕΙΑ" ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ->Άρπαξαν 3,3 δισ. ευρώ από τα αποθεματικά των κρατικών φορέων.. τόσο μας χρέωσαν την «περήφανη διαπραγμάτευση»

Και φυσικά δεν τα επέστρεψαν αφού η τελευταία δόση του προηγούμενου μνημονίου δεν εκταμιεύθηκε και χάθηκε ενώ πλήρωσαν κανονικά το ΔΝΤ... και εννοείται ότι δεν πρόκειται να τα επιστρέψουν ποτέ

Το ποσό μεταφέρθηκε στην ΤτΕ κατ' εφαρμογή της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου από 17.3.2015 μέχρι και την 27η.11.2015

Μαλλιά-κουβάρια στην Κύπρο με την αποκάλυψη απόρρητων συζητήσεων για το Κυπριακό

Τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος υποστηρίζοντας ότι σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα ο λαός θα κληθεί «είτε να σφραγίσει την εθνική του ακεραιότητα, είτε να προσυπογράψει τον αφανισμό του» - Σκληρή αντίδραση του προέδρου Αναστασιάδη

Μαρία Σαράποβα: Εθεάθη στο γυμναστήριο να φοράει Nike και να οδηγεί Porsche!

Μέτα το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σαράποβα, εθεάθη να φοράει Nike και να οδηγεί την Porsche της, ακόμα κι αν και οι δύο μάρκες ανέστειλαν την συνεργασία τους μαζί της, αφότου βρέθηκε θετική στο μελδόνιο.

Σε απέραντο ηλεκτρονικό νεκροταφείο θα μετατραπεί το Facebook

Μέχρι το 2098 τα προφίλ των νεκρών θα είναι περισσότερα από των ζωντανών

To Facebook θα μετατραπεί σ΄ένα απέραντο "ηλεκτρονικό νεκροταφείο" μέχρι το τέλος του αιώνα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, θα υπάρχουν περισσότερα προφίλ νεκρών ανθρώπων από ότι εν ζωή.

Στους 35.945 μέτρησε σήμερα η κυβέρνηση τους ΛΑΘΡΟμετανάστες και πρόσφυγες

Στα νησιά το μεγαλύτερο βάρος, καθώς Λέσβος και Χίος ασφυκτιούν, ενώ μόνο σήμερα ως τις 07:30 το πρωί έφτασαν 1437 άτομα

Με το αλαλούμ να συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, ακόμα και με την καταμέτρηση των προσφύγων και των μεταναστών που φιλοξενούνται σε κρατικές δομές σε όλη τη χώρα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα πως στο σύνολο της επικράτειας βρίσκονται 35.945 άτομα.