18 Οκτωβρίου 2018

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ! Βούτσης: Κατά τη γνώση μου, το ΥΠΕΞ είναι το μόνο υπουργείο με μυστικά κονδύλια


[Και φυσικά έχουν μυστικά κονδύλια τα υπουργεία ΠροΠο (ΕΥΠ) και Άμυνας... και φυσικά διαχειρίζεται μυστικά κονδύλια ο Καμμένος... γιαυτό και ο καραγκιόζης Βούτσης λέει "κατά τη γνώμη μου"]

Στη σκιά της κόντρας του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, που οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερου, για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ο Νίκος Βούτσης έκανε έκτακτη ενημέρωση για το ζήτημα.

«Κατά τη γνώση μου κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια πλην του υπουργείου Εξωτερικών», είπε ο πρόεδρος της Βουλής στους δημοσιογράφους. Κατά τον τελευταίο χρόνο είχαν γίνει 6 ενημερώσεις από το ΥΠΕΞ, στην επιτροπή της Βουλής για τα μυστικά κονδύλια και εκκρεμεί ακόμη μία, για την οποία έκανε αίτημα ο κ. Κοτζιάς στις 15 Οκτωβρίου, πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

«Ολοι οι αντιπρόεδροι της Βουλής είχαν γνώση και κατά συνέπεια όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, καθώς εκτιμώ ότι τους ενημέρωσαν», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος της Βουλής.

Οσο για τις πληροφορίες ότι ο κ. Κοτζιάς ετοιμάζει πρόταση νόμου για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ανέφερε: «Αν υπάρξει αντικείμενο, τη νομοθετική πρωτοβουλία θα την αναλάβει η κυβέρνηση» και επανέλαβε ότι από όσο γνωρίζει κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια.

Τέλος, ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. «Ισα ίσα, θα είναι πιο σταθερή από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.