10 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ακούραστος στο να προσφέρει γέλιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πραγματική κωμωδία...
Ο Τζανακόπουλος κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι περίμενε τις κάμερες για να αρχίσει τη θεατρική παράσταση στο Υπουργείο Εργασίας.... Πες τα άρχοντα! Όχι σαν τον Μπάρκα και τη Νεολαία σας που πήγαιναν με δικιά τους κάμερα:


Βίντεο: Σάλος με τη βίαιη σύλληψη δασκάλας στη Λουιζιάνα

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο με τη βίαιη σύλληψη δασκάλας στη Λουιζιάνα, σε συνάντηση του συμβουλίου σχολείου.


ΑΛΛΑ ΤΙ; ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ; Φάμελλος: Η ΝΔ ήθελε το κτηματολόγιο εταιρεία προς πώληση

Μεγάλες θεσμικές ρυθμίσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, χαρακτήρισε τις διατάξεις για κτηματολόγιο, τη λατομική νομοθεσία και το χρηματιστήριο ενέργειας, ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Θέμα για την οπλοφορία των αστυνομικών θέτουν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Μετά την τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους

Ερώτηση προς τον Πάνο Σκουρλέτη, για την οπλοφορία των αστυνομικών, κατέθεσαν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για αυτό η πρόσφατη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όταν αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και την κόρη του, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.


ΚΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ; Πολάκης κατά Τσοχατζόπουλου: «Ανανδρεία είναι το να κλέβεις και να παίρνεις μίζες»

Δεν άφησε αναπάντητη -όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης, την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή την αναβολή στη δίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη.

Συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα: Σήματα με «περίεργη προέλευση» από το διάστημα

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την υπόθεση της εξωγήινης ζωής και προέλευσης των σημάτων...», δήλωσε ένας από τους επικεφαλής του προγράμματος

Προσοχή: "Fake news" η έκκληση για αίμα που έχει γίνει viral - Όλη η αλήθεια

Τον γύρο των social media εξακολουθεί να κάνει εδώ και περίπου δέκα χρόνια μια υποτιθέμενη έκκληση των οικείων ενός 28χρονου που δήθεν νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Ρωσικές εκλογές: Η ξανθιά καλλονή δημοσιογράφος δέχεται απειλές και ζητά προστασία

Η Σαμπτσάκ προσέφυγε στην εισαγγελία καταγγέλλοντας την οργάνωση «Περίπολο των πολιτών» ότι απειλεί το προεκλογικό της επιτελείο στις περιφέρειες της Ρωσίας


Δώδεκα βήματα πίσω έκανε ο Κοντονής στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση

Δώδεκα βήματα πίσω έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο θέμα της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης, μετά το διάλογο που είχε με το δικηγορικό κόσμο.


Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου στον ΑΝΤ1: "Ιερό" όχι στον όρο "Μακεδονία", όχι στα συλλαλητήρια - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Εκκλησία σέβεται και γνωρίζει τους χωριστούς ρόλους της απέναντι στην Πολιτεία, δεν κάνει πολιτική ούτε χαράσσει γραμμή. Είναι γνωστό ότι η σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων θέλει να ονομάζεται "Εκκλησία των Σκοπίων". Δεν μπορεί να υφίσταται ή να αναγνωριστεί άλλη μητρόπολη πέραν αυτών της Ελλαδικής Εκκλησίας που βρίσκονται στην περιοχή της Μακεδονίας...

ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Τα...αμερικάνικα του Τσακαλώτου στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια έκφραση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί έκλεισε την ομιλία του στις Επιτροπές της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος...


Δικαιώθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός για τις αυξήσεις στελεχών του

Δικαιώθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός , ο οποίος είχε παραιτηθεί λόγω της ασκηθείσας ποινικής δίωξης που αφορούσε σε αυξήσεις στελεχών της επιχείρησης, τον Δεκέμβριο του 2015


ΒΙΝΤΕΟ-Αλβανός υπΕξ: Θα συζητήσουμε με Κοτζιά το θέμα της Τσαμουριάς-ΥΠΕΞ: Δε βοηθάνε τέτοιες δηλώσεις-Koυμουτσάκος: Συζητάτε τέτοιο θέμα μαζί τους

Προκαλεί ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά στις 19 του μήνα στην Κορυτσά.


Αυτός είναι ο πρώην αστυνομικός seriall killer που βίασε και σκότωσε 22 "ανήθικες" γυναίκες - Κατηγορείται για άλλους 59 φόνους

Ο πρώην αστυνομικός είναι καταδικασμένος ήδη επειδή σκότωσε 22 γυναίκες και σήμερα εμφανίσθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης για άλλους 59 φόνους που μπορεί να τον καταστήσουν τον πιο αιματοβαμμένο κατά συρροή δολοφόνο της πρόσφατης ιστορίας της Ρωσίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαστούκισαν τον Γουάϊνστιν σε εστιατόριο -«Είσαι σκ@@α», του είπε νεαρός

Δύο ελαφριά χαστούκια στο μάγουλο δέχθηκε ο Χάρβεϊ Γουάϊνστιν, την ώρα που έφευγε από εστιατόριο στην Αριζόνα, το βράδυ της Τρίτης.

Η ΛΑΕ τα έβαλε με τη γ.γ. Ισότητας για την Μπαζιάνα: Η προηγούμενη που είχε στηρίξει ήταν η Βελκουλέσκου

Πυρά κατά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, για την ανακοίνωση στήριξης της Περιστέρας Μπαζιάνα, εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα.


Άγονος ο πλειστηριασμός για το «Αίολος Κεντέρης I»

Άγονος βγήκε τελικά ο σημερινός πλειστηριασμός για τη απόκτηση του ταχύπλοου ακτοπλοϊκού σκάφους «Αίολος Κεντέρης Ι», με τιμή εκκίνησης τα 6,5 εκατ.ευρώ.


Οι selfies και οι τσικουδιές του Μητσοτάκη στην Κατερίνη-Η ατάκα του Τζιτζικώστα για την πρωθυπουργία

Στην Κατερίνη βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μεσημέρι, περπατώντας στον κεντρικό πεζόδρομο, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε παράπονα καταστηματαρχών και πολιτών για την υψηλή φορολογία, τον ΕΝΦΙΑ, τους χαμηλούς τζίρους, κ.ά και υπογράμμισε, ότι η ΝΔ όταν ότι όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας «αυτό θα αλλάξει».

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ! Ο δολοφόνος της Δώρας κατονομάζει γνωστό μεγαλοδικηγόρο, πρώην βουλευτή

Πολύ μεγάλες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Και αυτό διότι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης κοπέλας Μανώλης Σοροπίδης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έστειλε σήμερα νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Σύμφωνα με τον δολοφόνο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



Χειρόγραφο χάρτη του σημείου που σκότωσε τη Δώρα παρέδωσε στις Αρχές ο δολοφόνος 

Xειρόγραφο σχεδιάγραμμα, του σημείου όπου στις 18 Οκτωβρίου, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο δολοφονός της.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης, στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σελιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Μάλιστα, παρέδωσε και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου, το οποίο δημοσιεύσε η εφημερίδα «Εθνος».

Καταζητούμενος για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ μπήκε στη «Βουλή» του ψευδοκράτους

Ο Ερχάν Αρικλί, ένας από τους καταζητούμενους για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ το καλοκαίρι του 1996, μπήκε στη «Βουλή» της παράνομης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου».


Θρίλερ στη Λαμία με πτώμα Γερμανού -Τον πυροβόλησαν πισώπλατα

Πυροβολημένος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε ένας 55χρονος Γερμανός.

Η σορός του άνδρα βρέθηκε 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, έξω από το αυτοκίνητό του το οποίο ήταν κλειδωμένο και είχε ξένες πινακίδες.


Ευρωπαϊκό διαβατήριο ζητούν όλο και περισσότεροι Βρετανοί πολίτες

Λίγους μόνο μήνες πριν την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, ο αριθμός των πολιτών της Γηραιάς Αλβιώνας που αναζητούν ένα ευρωπαϊκό διαβατήριο στην Ιρλανδία, την Γαλλία, την Σουηδία και την Γερμανία αυξάνεται διαρκώς.

Χυμένος στην καρέκλα ο Σταθάκης μπροστά στους δικηγόρους που απολύονται από το Κτηματολόγιο: «Δεν πειράζει βρε παιδιά, θα φύγετε!»

Τι δήλωσε η δικηγόρος του Κτηματολογίου, Ζωή Ρούσσου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

Με απόλυση απειλούνται 51 από τους 63 δικηγόρους της ΕΚΧΑ Α.Ε., που μετατρέπεται σε Εθνικό Κτηματολόγιο ΝΠΔΔ.

Γκομ@νικά πίσω από τις πιστολιές των ΓΥΦΤΩΝ στα Άνω Λιόσια

Οι σκηνές Φαρ Ουέστ με τους πυροβολισμούς που σήκωσαν στο πόδι τα Άνω Λιόσια και προκάλεσαν συναγερμό και στο σχολείο της περιοχής, έκρυβαν από πίσω μια ερωτική ιστορία.


Είσαι ομοφυλόφιλος, θρησκόληπτος ή... ευαίσθητος; Ο βρετανικός στρατός σε χρειάζεται!

Μπορώ να είμαι γκέι στο στρατό; Τι γίνεται αν γίνω συναισθηματικός στο στρατό; Μπορώ να πιστεύω στη θρησκεία μου στον στρατό;, είναι μερικά από τα ερωτήματα που κυριαρχούν στα σποτάκια

Τι λένε σε κοινή δήλωσή τους οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί που ζητάνε άσυλο στην Ελλάδα

Τη θέση τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις διατυπώνουν σε κοινή δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Καθημερινή» οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί που έχουν αιτηθεί άσυλο στην Ελλάδα.


Απόστρατος αξιωματικός μήνυσε Καμμένο-Κουρουμπλή-Τι απαντά το υπουργείο

Για παράβαση καθήκοντος κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής απόστρατος αξιωματικός.


Νίκος Ρωμανός προς Ελ. Αυλωνίτου: Το καλύτερο μασάζ το κάνουν οι καρέκλες σας

Με σκωπτικό τρόπο απάντησε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, στην κυρία Αυλωνίτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους.


Οι μέτοχοι του Mega αποφάσισαν ότι δεν θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια-Πόσο εκτιμούν το τίμημα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και το μέλλον του.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οι μέτοχοι του Mega ενημέρωσαν τις τράπεζες ότι δεν θα διεκδικήσουν κάποια...

Ο ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει γίνει διαγραφή χρέους!

Τελικά η σεισάχθεια του Αλέξη ήταν... μόνο για το ακίνητο στην Κουμουνδούρου-ΝΔ: Πολλά τα ερωτήματα για το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

220 εκατομμύρια δραχμές (ποσό θηριώδες για την εποχή) διαγράφηκαν το 1998 για το ακίνητο της Κουμουνδούρου

Σάλος είχε προκληθεί τον Νοέμβριο του 2016 όταν ο οικονομικός υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμης Δαρειώτης είχε παραδεχθεί σε εξεταστική επιτροπή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε το κτίριο της Κουμουνδούρου με κούρεμα του δανείου κατά 60%.


Το ποστάρισμα με νόημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τη Μακεδονία - ΦΩΤΟ

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων πήρε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος με ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Instagram.


Επίθεση ΝΔ κατά Μουζάλα: Επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη

«Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου, αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η - με κάθε τίμημα - παραμονή τους στις καρέκλες τις εξουσίας», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Τσακαλώτος: Χάσαμε στις... απεργίες-Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη στο Δημόσιο

Την επέκταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για χρέη στο Δημόσιο ανακοίνωσε το απόγευμα στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ανατροπή στο Survivor 2: Η τραγουδίστρια που τελικά δεν θα πάει και ο παίκτης που ακυρώθηκε

Η λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 συνεχώς αλλάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα και με τα όσα αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Ντορέττα Παπαδημητρίου.


ΒΙΝΤΕΟ-Μπουγάτσα, κουλούρι και Νοτοπούλου στο βίντεο Τσίπρα για το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη

«Αλλάξαμε την ατζέντα της πόλης» ανέφερε Αλέξης Τσίπρας εκθειάζοντας το έργο των συνεργατών του

Με αφορμή τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο σχολιάζοντας το επιτυχημένο έργο των συνεργατών του.


Ο Αλβανός ΥΠΕΞ προκαλεί τον ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ Κοτζιά: Θα μιλήσουμε και για «Τσαμουριά»

Εν όψει της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών στην Κορυτσά, στις 19 του μηνός, ο Ντιτμίρ Μπουσάτι αποκαλύπτει (;) ότι στο τραπέζι θα τεθεί και το «τσάμικο» ζήτημα - Εναπόκειται στην ελληνική πλευρά να απαντήσει εάν όντως προτίθεται να συζητήσει θέμα που ουδέποτε είχαν συζητηθεί στο παρελθόν


«Παραλύει» η χώρα την Παρασκευή – «Νεκρώνει» το Δημόσιο την Δευτέρα

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα από την Παρασκευή εξαιτίας της αναμενόμενης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Υπό πολιορκία το Ειρηνοδικείο Αθηνών-Κω/λου : «Είμαστε εδώ για να τους ρίξουμε»

«Είμαστε έτοιμοι και προκαλούμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της» δήλωσε στο protothema.gr η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας
Μαζί με εκατοντάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκε και σήμερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών.


Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς: Θα επιστρατεύσουμε και χάκερ

"Θα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και χάκερ για να εμποδίσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς", δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.


Αυλαία για το πολυνομοσχέδιο με διακομματικά πυρά για το επείγον

Με την παραδοσιακή αντιπαράθεση για τη διαδικασία του επείγοντος, που επέλεξε η κυβέρνηση για τη συζήτηση και ψήφισή του, ξεκίνησε στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου με τα εκκρεμή προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.


ΕΣΡ: Τέλος Φεβρουαρίου θα σταματήσει να εκπέμπει όποιο κανάλι δεν ζητήσει άδεια - Τι θα γίνει με το Mega

Μέχρι τις 15:00 αύριο το μεσημέρι θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά - Γιατί ο φάκελλος του Σκάι θα ελεγχθεί πρώτος - Πώς θα γίνει ο έλεγχος των φακέλλων που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι


ΒΙΝΤΕΟ-Σκληρή επίθεση Δημήτρη Οικονόμου σε Λάκη Λαζόπουλο: «Θα ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτές τις χυδαιότητες»;

"Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά..."


Κλήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία οι Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης

Τις καταθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στο τέλος Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί η έρευνα για το ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε την Τετάρτη η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.


Ήξερε κάθε κίνηση της Δώρας - Στο φως ο χειρόγραφος χάρτης του νεκροταφείου που έφτιαξε ο δολοφόνος - ΦΩΤΟ

Ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα -χάρτης, του σημείου όπου πριν από λίγους μήνες, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο άνδρας που τη σκότωσε.


Μητσοτάκης: Πονάνε, αλλά ψηφίζουν σκληρά μέτρα-Θα μειώσουμε φόρους και ΕΝΦΙΑ

Σφοδρή κριτική προς την κυβέρνηση άσκησε από την Πιερία ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, λέγοντας ότι κάνει τα αντίθετα από όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί.


Ψηφίστε, ψεκάστε... τελειώσατε

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν ρωτήθηκε η σύζυγος βαθύπλουτου επιχειρηματία πώς γνώρισε τον σύζυγο της, απάντησε με το χαμόγελο της επιτυχίας και της αυτοπεποίθησης : «ήθελα να δω πώς ζουν οι πλούσιοι, μου άρεσε κι έμεινα».


Κλαίει το Twitter: Η εικόνα της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ Αχτσιόγλου με το ΠΑΜΕ έγινε viral

Εντονα αντέδρασε η Έφη Αχτσιόγλου στην εισβολή του ΠΑΜΕ στο γραφείο της. Παρά το αριστερό της προφίλ, υποστήριξε την τροπολογία που μειώνει το δικαίωμα στην απεργία και έγινε viral στο Twitter.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ! Ερχονται αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης -Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

Οι παραστάσεις και το νέο σύστημα εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης αλλάζει. Σύμφωνα με το άρθρο 219 του πολυνομοσχεδίου οι εξετάσεις αλλάζουν και θα γίνονται με τη χρήση του internet και άλλων τεχνολογικών μέσων.


Το ΣτΕ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα 4 καναλιών για πάγωμα του διαγωνισμού

Απέρριψε η ολομέλεια  του Συμβουλίου της Επικρατείας  τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των 4 καναλιών (ΑNT1,  Αlpha, ΣΚΑΪ και Star) που ζητούσαν να παγώσει προσωρινά η προκήρυξη του επίμαχου διαγωνισμού.


ΒΕΝΤΕΤΑ ΓΥΦΤΩΝ! Επεσαν πυροβολισμοί έξω από γυμνάσιο στα Λιόσια

Επεισόδιο με πυροβολισμούς προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Και το επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα σε οικογένειες Ρομά στο τέρμα της Λεωφόρου Φυλής, στα Άνω Λιόσια. Πιο συγκεκριμένα έξω από το 3ο Γυμνάσιο Ανω Λιοσίων, όπως αναφέρει τοπικό site.