03 Μαρτίου 2018

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ από Καμμένο: Να μην παραδώσει ο λαός την κατοικία του στο σημερινό καθεστώς


Μόνο αλήθειες λένε Τσίπρας-Καμμένος κι όταν έλεγαν "καλούμε τον ελληνικό λαό να μην παραδώσει την πρώτη του κατοικία σε δανειστές που συνεργάζονται με το σημερινό καθεστώς" εννοούσαν να τα κρατήσουν για να τα παραδώσουν στο δικό τους καθεστώς

BINTEO-Αφού κερδάς τότε γιατί αλλάζεις την ομάδα;


Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις... εκτός αν συλλαμβάνονται παίκτες επειδή τα άρπαζαν:

Δεν… άρεσε στον υπουργό και άλλαξαν τον δημοσιογράφο!

Ποιος υπουργός, που μάλιστα αναβαθμίστηκε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, ζήτησε και άλλαξε ο δημοσιογράφος που αρχικά είχε αποφασιστεί να συντονίσει το πάνελ όπου θα συμμετείχε στο φόρουμ των Δελφών;

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! Κουβέλης: Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τους δύο στρατιωτικούς - Νηφαλιότητα κόντρα στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο

«Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό θα αξιολογηθεί από τις τουρκικές αρχές στις πραγματικές του διαστάσεις» λέει για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές του Έβρου


ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Μίζες στο Μετρό: Η γραμματέας, «ο θείος Μίμης» και η ξεχασμένη έρευνα στην Ελλάδα

Η μεθοδολογία τύπου Siemens και το «μαύρο χρήμα» σε βαλίτσες - Τα πρόσωπα που συνθέτουν το «παζλ» της δικογραφίας

Μια λαλίστατη γραμματέας, ένας Έλληνας επιχειρηματίας που, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, λειτουργούσε ως «ενδιάμεσος» για τη διανομή του μαύρου χρήματος γνωστός, δε, με την κωδική ονομασία «θείος Μίμης» αλλά και ένας Γερμανός - διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εταιρείας που αποφάσισε να μιλήσει στις δικαστικές αρχές της χώρας του, ελπίζοντας προφανώς σε μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση: Αυτά είναι τα πρόσωπα που συνθέτουν το «παζλ» της δικογραφίας που έχουν σχηματίσει οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές για την υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος κατά την υλοποίηση του έργου του Μετρό στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 2003-2007.


ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! Θανάσιμος τραυματισμός στρατιώτη ενώ ήταν σε σκοπιά -Τι λέει η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Ένα θλιβερό περιστατικό με στρατιώτη έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ:


ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ-καρέ η ολόγυμνη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς στο «Red Sparrow»

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Μαρτίου και αμέσως κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η ολόγυμνη σκηνή της πρωταγωνίστριας
H πολυαναμενόμενη ταινία «Red Sparrow» με τη Τζένιφερ Λόρενς έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους κριτικούς ως «ακατάλληλη», καθώς περιλαμβάνει αρκετές ολόγυμνες σκηνές της Οσκαρικής πρωταγωνίστριας.

Βρούτσης: Επιχείρηση εξαπάτησης των εργαζομένων με πρόσχημα τον κατώτατο μισθό

«Για μια φορά ακόμη, άνθρακες ο θησαυρός!», σημειώνει σε ανακοίνωσή του
Επιχείρηση εξαπάτησης των εργαζομένων από τον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τον κατώτατο μισθό καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης.


Ολη η κατάθεση του ανθυπολοχαγού που συνελήφθη από τους Τούρκους στον Εβρο

Δεν αποδέχτηκαν την κατηγορία για κατασκοπεία οι δύο Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κατηγορίες για στρατιωτική κατασκοπεία και είσοδο σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή, σύμφωνα με το πρακτορείο Ντογάν.


ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΧΕΙ! Δικηγόρος Γουάινστιν: Δεν είναι "βιασμός" αν μια γυναίκα προωθεί την καριέρα της

Αν μια γυναίκα "αποφασίσει να έχει σεξουαλικές σχέσεις για να προωθήσει την καριέρα της" αυτό δεν συνιστά "βιασμό" δήλωσε ο δικηγόρος του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν.


Θέμος Αναστασιάδης: Να δώσουν πίσω τα δυο παιδιά, αλλιώς θα χάσουν πιο πολλά

Στραβοί δεν είμαστε και από τις λιγοστές εικόνες που στέλνουν οι Τούρκοι μπορούμε να δούμε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί τυγχάνουν βίαιας μεταχείρισης, σαν να 'ναι ποινικοί και όχι αξιωματικοί που συνελήφθησαν λόγω λάθους.

Μεγαλώνει η διαφορά υπέρ της ΝΔ – Βέβαιη η αυτοδυναμία (κάρτα)


Μια τρύπα στο νερό φαίνεται να επιτυγχάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την λάσπη στον ανεμιστήρα που εκτόξευσε το τελευταίο διάστημα με αφορμή την υπόθεση της NOVARTIS και των άλλων «σκανδάλων», που αναμένεται να σκάσουν μύτη οσονούπω.


«Βέτο» των Ευρωπαίων στο ενδεχόμενο αναβολής μείωσης των συντάξεων από 1/1/2019

Η προειδοποίηση των δανειστών ότι «αν ο ένας αρχίσει να ξηλώνει το πουλόβερ το ίδιο θα κάνει και η άλλη πλευρά» - Τι λένε για τις δηλώσεις Τσίπρα περί τήρησης των δεσμεύσεων 

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν στο περιθώριο του φόρουμ των Δελφών, οι δανειστές δεν αφήνουν περιθώριο για μετάθεση των προ-νομοθετημένων μέτρων, όπως επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.


Δείτε τις συγκλονιστικές προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τον οδηγό αυτοκινήτου μετά από τροχαίο- ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι στην περιοχή του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο Ι.Χ. που κινούταν από το χωριό Αργολικό με πορεία προς την Άργους - Ναυπλίου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο ύψος της διασταύρωσης Τσεκρέκου, πέρασε απέναντι και εξετράπη της πορείας του πέφτοντας μέσα σε χωράφι στην Ε.Ο Άργους Ναυπλίου.


Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Μετά 20 χρόνια καταγγέλλει ηθοποιό του Melrose Place: Μέθυσε ανήλικο, του έκανε στοματικό σ@ξ και το κατέγραψε

Ενας άνδρας κατηγορεί την Τζέιμι Λούνερ ότι του έκανε στοματικό σεξ, ενώ ήταν ανήλικος, και αφού πρώτα νωρίτερα τον είχε μεθύσει, ενώ υποστηρίζει ότι κατέγραψε την πράξη της.


ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! Πλειστηριασμοί: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές

Σχεδόν το 20% των οφειλετών προσέρχεται για ρύθμιση δανείων λίγο πριν διενεργηθεί ο πλειστηριασμός, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πλειστηριασμοί λειτουργούν ως ισχυρό μέσο πίεσης κατά των στρατηγικών κακοπληρωτών, με ό,τι θετικό συνεπάγεται αυτό στην επίτευξη του στόχου των τραπεζών για μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το οποίο επικαλείται σχετικά στοιχεία.


Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη

Σύμφωνα με την απόφαση, γίνεται δεκτή η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η ΣΕΚΑΠ κατά των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης που είχε εκκινήσει εναντίον της το Τελωνείο Ξάνθης.

Βίντεο: Το «ρεσάλτο» των βατραχανθρώπων σε αλιευτικό με έναν τόνο κατεργασμένης κάνναβης!

«Κινηματογραφική» επιχείρηση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών νότια της Κρήτης - Κατά μήκος του καταστρώματος και σε ειδικές κρύπτες έχουν εντοπιστεί 1,3 τόνοι κατεργασμένης κάνναβης, συσκευασμένης σε πακέτα με τη μορφή πάστας «σοκολάτας»

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΨΟΓΟΣ!! Δαβάκης: "Απαγορεύω στους αθίγγανους- γύφτους να με ψηφίζουν"-"Απάντησε σε πολίτη που με κατηγόρησε ότι θέλω τις ψήφους τους και δεν τους πειράζουμε"

"Απαγορεύω στους αθίγγανους, τους γύφτους και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίζουν". Σ' αυτή τη δήλωση προχώρησε χθες βράδυ, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης, κατά την τοποθέτησή του, στο πλαίσιο μιας συγκέντρωσης για ενημέρωση, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον Δήμο της Σπάρτης, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς.


Εφιαλτική ληστεία στο σπίτι του Τριαντάφυλλου - Οι κακοποιοί μπούκαραν με τσεκούρια και μπαλτάδες - ΒΙΝΤΕΟ

Ληστές εισέβαλαν με τσεκούρια και μπαλτάδες στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη, το απόγευμα της Παρασκευής.


ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ!! Πρόκληση Ερντογάν για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ: Χωρίς την άδειά μας δεν γίνεται τίποτα!

Ο Τούρκος πρόεδρος διεμήνυσε εμμέσως στον Νίκο Αναστασιάδη ότι θα πρέπει να διαπραγματευτεί με το «ψευδοκράτος» για το πώς να διεξαχθούν οι έρευνες - Ζητά από κοινού έρευνες και διαμοιρασμό των ορυκτών που θα βρεθούν


Ράμφος από Φόρουμ των Δελφών: Να βάλουμε τέλος στο πανάρχαιο ελληνικό μειονέκτημα της αυτάρκειας

Συναισθηματικός και βασισμένος στο «πανάρχαιο ελληνικό μειονέκτημα της αυτάρκειας», που τροφοδοτείται από την ελληνική οικογένεια και κάνει τους Έλληνες ανίκανους να συνεργαστούν, είναι ο πυρήνας της κρίσης στην Ελλάδα.


Στουρνάρας για Novartis: Ολα είναι ψέματα τριών άγνωστων μαρτύρων -Λυπάμαι για αυτή τη χώρα

Στην ανάγκη ύπαρξης προληπτικής γραμμής στήριξης για την Ελλάδα μετά τη λήξη του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) στις 20 Αυγούστου.


Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ήξεραν για την καταδρομική επίθεση στην Πατησίων, αλλά δεν έκαναν τίποτα

Διαστάσεις νέου φιάσκου παίρνει η καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στην Πατησίων, καθώς προκύπτει ότι υπήρχαν πληροφορίες για το «χτύπημα», αλλά όχι και αντίδραση της αστυνομίας.

Οδηγοί της Uber συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες οδηγών του ΣΑΤΑ

"Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που κάνουν τα μέλη μας ανά λεπτό και επειδή το τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μία μάχη που "αλληλοχτυπιούνται" οι οδηγοί μας με αυτούς της Uber, προφανώς, γι' αυτό έγιναν συλλήψεις οδηγών της Uber", ανέφερε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.


Ν.Δ για ρουσφέτι Τσίπρα στον βομβιστή Γιατζόγλου: Η κυβέρνηση εξευτελίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου

Ανακοίνωση, με αφορμή την απόφαση για τη μεταφορά του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού, εξέδωσε η Ν.Δ.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Επιμένει ο Αντώναρος για Γεωργιάδη: Άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις θα έπρεπε να αναθεωρήσουν

[Μόνο το ΑΠΕ και οι ΣΥΡΙΖΟφυλλάδες ασχολούνται μαζί του...]

Την άποψη ότι «άσκησε σκληρή και αυστηρή κριτική», συνεπεία της οποίας προκλήθηκε και η διαγραφή του, εκφράζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, διευκρινίζοντας ότι είναι ξεκάθαρος και ενδεχομένως οξύς στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ενώ σημειώνει ότι «άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους θα έπρεπε να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους».


Η Αυγή επανόρθωσε μετά το ξεβράκωμα που τους έκανε η Ομάδα Αλήθειας

"Λάθος" γράφουν στην σημερινή τους ανάρτηση και απολογούνται

Χθες γράψαμε για την προπαγάνδα και τα fake news, με αφορμή το πώς η Αυγή και το ραδιόφωνο του Alpha διαστρέβλωσαν μια δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Δόθηκαν οι πρώτες επικουρικές-«πείνας» «Κατρούγκαλου»: Tα ποσά και οι δικαιούχοι

Πληρώθηκαν χτες από το ΕΤΕΑΕΠ οι πρώτες επικουρικές συντάξεις- περίπου 1.500- που υπολογίστηκαν με βάση τις προβλέψεις του νόμου Κατρούγκαλου.


ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Παραδοχή Παρασκευόπουλου: Επαιρνα κι εγώ το επίδομα ενοικίου


Ο Νίκος Παρασκευόπουλος προστέθηκε σε αυτούς που έχουν ομολογήσει ότι λάμβαναν το επίδομα ενοικίου.

«Οπως όλοι, έτσι το έπαιρνα κι εγώ», είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος παραδέχθηκε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 ότι λάμβανε, ως εξωκοινοβουλευτικός, το επίδομα ενοικίου.


Έριξαν μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη

Μπογιές πέταξαν άγνωστοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη. Όπως αναφέρουν σε κείμενο που υπογράφουν ως «αναρχικές- αναρχικοί» και το οποίο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, η πράξη τους έγινε «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Ντίνο Γιαγτζόγλου, απεργό πείνας από 21/2 και δίψας από 25/2, με αίτημα την δίκαιη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού».

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τα Ορλοφικά: Η ελληνική επανάσταση του 1770

Από τον Μέγα Πέτρο στη Μεγάλη Αικατερίνη – Ο Γεώργιος Παπάζωλης και οι προετοιμασίες της Επανάστασης – Οι αδελφοί: Ορλόφ – Η εξέγερση στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας – Το άδοξο τέλος της Επανάστασης και οι συνέπειες.

NBA: O Harden κάνει την πιο εξευτελιστική ντρίμπλα όλων των εποχών

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί που δέχτηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι από τον μανιακό δολοφόνο - ΒΙΝΤΕΟ

Έναν χρόνο μετά τις επιθέσεις σε οδηγούς ταξί, η Αγγελική Νικολούλη επιχείρησε να καταγράψει τα βήματα του μανιακού δολοφόνου. Ξεκινώντας από την ίδια στάση λεωφορείου που περίμενε κι εκείνος, σταμάτησε το ίδιο ταξί που πήρε ο δολοφόνος. Η δημοσιογράφος έκατσε στην πίσω θέση και απέσπασε την συγκλονιστική μαρτυρία του νεαρού οδηγού ταξί ο οποίος ζει από θαύμα, καθώς ο ψυχοπαθής εγκληματίας τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι.


Κικίλιας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Υπάρχει μόνο εικασία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση- ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι πολύ ελκυστικό να πω περισσότερα πράγματα για την υπόθεση των δύο αξιωματικών, αλλά δεν θα το κάνω", ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, όσο αφορά τα όσα ειπώθηκαν κατά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο.


ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ! Βίτσας για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Εργαζόμαστε για να επιστρέψουν γρήγορα στη χώρα τα παιδιά μας

Μιλά για τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, καθώς και για τον ανασχηματισμό

«Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή. Εργαζόμαστε ώστε να λυθεί γρήγορα και τα παιδιά μας να επιστρέψουν γρήγορα στη χώρα»: την απάντηση αυτή δίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και τ. υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας.


«Τα σκατ@@ατε» φώναξε ο Elton John σε θαυμαστές του και έφυγε από τη σκηνή επειδή... τον άγγιξαν

Φαίνεται πως η παλιά του συνήθεια να προσκαλεί τους θεατές των συναυλιών του να ανεβαίνουν στη σκηνή και να στέκονται κοντά του ενώ παίζει πιάνο όχι μόνο δεν ικανοποιεί πια τον Elton John, αλλά τον εκνευρίζει σε βαθμό... υστερίας


ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Ενδιαφέρον της Microsoft για τη δημιουργία κέντρου καινοτομίας στο ΑΠΘ

Με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θέλει να συνεργαστεί η Microsoft, η οποία έχει ήδη κάνει πρόσταση για τη δημιουργία ενός κέντρου καινοτομίας.

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! Μεγάλος "πονοκέφαλος " η μαύρη τρύπα στα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ

Απώλειες 340,6 εκατ. ευρώ στα έσοδα από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων κατέγραψε το 2017 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Συνάντηση Κουμουτσάκου – Τούρκου πρέσβη στους Δελφούς: Τι ειπώθηκε για τους στρατιωτικούς

Απρόβλεπτη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Τουρκίας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στο επεισόδιο με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που φέρονται να εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος και κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.


ΒΙΝΤΕΟ-Σαββατοκύριακο κι ως γνωστόν ο Αλέξης ξεκουράζεται....


Εκτός από ανίκανοι είναι και τεμπέληδες. Αυλωνίτου για αποπομπή Αντωνοπούλου: Τι θέλατε δηλαδή, να ενεργήσει ο Πρωθυπουργός Σαββατοκύριακο;

Άλλοι στο παντεσπάνι και άλλοι στο ξύδι…

Κάποτε η Μαρία Αντουανέτα αδυνατώντας να αντιληφθεί τα αίτια που είχαν οδηγήσει στους δρόμους της εξέγερσης τους φτωχούς Γάλλους είχε αναρωτηθεί γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι.


Πανηγυρίζουν οι άπλυτοι: Τέλος η απεργία πείνας από τον Γιαγτζόγλου – Σταματάμε την κατάληψη στο ΕΚΠΑ


Τον τερματισμό της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, μετά την λήξη της απεργίας πείνας και δίψας από μεριάς του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ανακοίνωσαν αντιεξουσιαστές σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου.

Επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια - Συνελήφθησαν δύο άτομα


Νεαρά άτομα πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων από τα μεσάνυχτα έως τις 3:30 τα ξημερώματα


Το σκίτσο του Αρκά για τo «μπάχαλo»


Ο γνωστός σκιτσογράφος καυτηριάζει την υπαναχώρηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στο αίτημα των «μπαχαλάκηδων» για μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου


ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Τραγική εξέλιξη: Απεβίωσε ένα από τα άτομα με αυτισμό που έδεναν στο Λοιμωδών

Κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού την Πέμπτη το βράδυ - Ο νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου των Γονέων θα ζητήσει προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία

Δικάζονται τη Δευτέρα οι Ελληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Εβρο [εικόνες & βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκεται έντονο πολιτικο-διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας, για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τουρκική περίπολο στην περιοχή Καστανιές του Εβρου.

ΝΔ: Χαιρετίζουμε την δήλωση Τσίπρα για Δικαιοσύνη -Θα έμαθε τι είπε από το ίδιο βήμα ο Βίζερ

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και τις αναφορές του για απόδοση ευθυνών για τα αίτια της ελληνικής κρίσης.


Κικίλιας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Η ΝΔ ζητάει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση επιστροφή τους στην Ελλάδα

«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις πολύ σοβαρές εξελίξεις που ακολούθησαν τη σύλληψη των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών. Ενημέρωσα τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.


BINTEO-Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Από μια άποψη μακάρι να μας αφαιρέσουν 3 βαθμούς μπας και καταλάβουν οι κάφροι ότι με την αριστερά γίνονται πάντα μισές δουλειές

Οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκίνησαν την πορεία τους από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα κατά της Αθήνας, του Πειραιά και του Ολυμπιακού.