26 Απριλίου 2024

📺ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ🤦‍♂️🤦‍♂️Γιάννης Καλλιάνος: Η μάνα του, ΠΟΥ ΤΟ 21 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΛΕΥΑΝ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ COVID, για τον θάνατο του άνδρα της - Πήρε φακελάκι ο γιατρός, λέει


Κάνει λόγο για αδιαφορία του γιατρού - «Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια» - Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Καλλιάνου από την Ιατρική του ΕΚΠΑ και τους Αγγειοχειρουργούς

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, μιλώντας για τους γιατρούς αλλά και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

«Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα "άρα θα φύγετε", μου απάντησε "όχι εδώ". Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά. Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις» ανέφερε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας στον Alpha.

Ενώ πρόσθεσε: «Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει».

Αναφερόμενη στο φακελάκι που φέρεται να έδωσε, η ίδια ανέφερε πως «ο γιατρός το πήρε ευχαρίστως. Το πήρε για να καλυτερεύσει την ζωή του άντρα μου και το αποτέλεσμα ήταν ότι τον πέθανε. Σας τα είπα όπως είναι τα πράγματα. Εγώ ήμουν δίπλα στον άντρα μου. Έπρεπε να πάει σε Μονάδα Υψηλής Φροντίδας».

«Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα»

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια κι εμείς ακούγαμε ένα "πάμε καλά", μέχρι κι εγώ τον πίστεψα, μας έλεγαν "θα βγείτε κάποια στιγμή"» δήλωσε την ίδια ώρα η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.

«Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση νωρίτερα, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Δαμιανού.