20 Απριλίου 2024

📺Κόλαφος η Νόνη Δούνια: Ποιος είναι ο Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ;


Για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα και τις απόψεις που τον έθεσαν εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια με αφορμή και προσωπική επίθεση που είχε δεχθεί η ίδια στο πρόσωπό της.

«Μου είχε κάνει προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είχε πει ότι αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ στην ευρωβουλή. Εγώ δεν δίνω συνέχεια σε τέτοιου είδους τοξικές συμπεριφορές. Απλά, επειδή μερικές φορές το να μην απαντάς θεωρείται αδυναμία, γι’ αυτό σήμερα θέλω να απαντήσω», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Το να προσπαθεί ένας άνθρωπος να σε απαξιώσει, να σε μειώσει και να αμφισβητήσει τις ικανότητές σου, είναι εντελώς κατακριτέο. Μου έκανε μια προσωπική επίθεση, δυσάρεστη και άκυρη. Και στην τελική ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν εγώ έχω το κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ στη βουλή; Δεν απαξιώνει μόνο εμένα, αλλά και την Έλενα Κουντουρά που είναι στη κόμμα του» τόνισε.

Κλείνοντας, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Τέτοιου είδους σχόλια και απόψεις σεξιστικές, ρατσιστικές δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο. Μακάρι και εύχομαι να έχει βοηθήσει γυναίκες, όπως λέει, αλλά τα λεγόμενά του λένε άλλα. Και προσβάλουν πολλές γυναίκες και εμένα προσωπικά».