23 Απριλίου 2024

📺Ρωσία: Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές - Δείτε βίντεο


«Πεδίο μάχης» έγινε ο αγωνιστικός χώρος μετά τον αγώνα - Παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Αλί Χεϊμπατί, τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship

Με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship τιμωρήθηκε Ιρανός παλαιστής του MMA (Mixed Martial Arts) ο οποίος κλώτσησε πάνω στο ριγκ μια κοπέλα πριν από τον αγώνα.

Ο αγώνας του τουρνουά Hardcore MMA μεταξύ του Ιρανού Αλί Χεϊμπατί και του Ρώσου Αρκάντι Οσιπιάν έγινε στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όπως αναφέρει η Daily Mail, κλώτσησε στα οπίσθια ένα κορίτσι του ρινγκ που κρατούσε μια κάρτα η οποία ανέφερε ότι άρχιζε ο πρώτος γύρος.


Έπειτα από όσα συνέβησαν, ο Χεϊμπατί ζήτησε μέσω των κοινωνικών δικτύων συγγνώμη από τη γυναίκα που ονομάζεται Μαρία.

«Δεν φέρθηκα σωστά», έγραψε και δικαιολόγησε τη στάση του λέγοντας ότι «απλά ήθελα να βγω έξω και να παλέψω». «Είμαι παντρεμένος άνδρας, οπότε σέβομαι το γυναικείο φύλο. Εκείνη έκανε τη δουλειά της και εγώ, μετά τον αγώνα, δεν παραδέχτηκα ούτε την ενοχή μου, γιατί με χτύπησαν και στο κεφάλι», γράφει.

Παρά τη συγγνώμη του, ο Χεϊμπατί τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το πρωτάθλημα HFC.

Τα βίντεο από το περιστατικό δείχνουν ότι η γυναίκα αιφνιδιάστηκε από τη συμπεριφορά του Χεϊμπατί και τον πλησίασε για να του εκφράσει την αποδοκιμασία της. Ο διαιτητής επενέβη για να τους κρατήσει μακριά και φαίνεται να προειδοποίησε τον Χεϊμπατί για τη συμπεριφορά του.

Ο αγώνας ξεκίνησε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά ο Οσιπιάν εξασφάλισε τη νίκη με τεχνικό νοκ άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρο.


Καθώς όμως ο διαιτητής συνόδευε τον Οσιπιάν στη γωνία του μετά την ανακήρυξή του ως νικητή, ο Χεϊμπατί σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα ενώ αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη του.

Γρήγορα τον απομάκρυναν, ενώ αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στο κλουβί για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.


Υπήρχε και συνέχεια: οι παλαιστές πήραν στη συνέχεια το μικρόφωνο μέσα στο κλουβί.

Ο Χεϊμπατί φάνηκε ενοχλημένος από κάτι που του είπαν και προσπάθησε να κλωτσήσει στο κεφάλι έναν άνδρα, ενώ λογομάχησε μαζί του.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον Χεϊμπατί να δέχεται στη συνέχεια επίθεση από ανθρώπους στο πλήθος μετά τον αγώνα, καθώς τον έσπρωξαν πάνω σε καρέκλες και δέχτηκε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι.