09 Ιουνίου 2024

ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ😂🤦🏻‍♂️Κασσελάκης: Είσαι μαλ@κας-Δημοσιογράφος: Άντε γ@μησου ρε φλώρε! Μαλ@κας είσαι και φαίνεσαι😂🤦🏻‍♂️


Η ανάρτηση του δημοσιογράφου - Η απάντηση του προέρδου του ΣΥΡΙΖΑ και η ανταπάντηση του Γιώργου Χατζηδημητρίου

Ένα φραστικό επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του δημοσιογράφου της Δημοκρατίας Γιώργου Χατζηδημητρίου περιγράφει ο τελευταίος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:

«Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί… Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γα@@@ το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@@@@ς!» μου απαντά. «Άντε γ@@@ ρε φλώρε. Μ@@@@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@@@@ς», «είσαι μ@@@@ς» ή «λες μ@@@@ς», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας «γειά σου αριστερόμετρο». Τον έγραψα στ' αρ@@@@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα».

Δείτε την ανάρτηση:



Απάντηση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στην ανάρτηση του δημοσιογράφου, την οποία μάλιστα είχε αναπαράγει και ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

«Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών. Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία».




Η ανταπάντηση του δημοσιογράφου

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου επανήλθε με νέα ανάρτηση με την οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και επισήμανε ότι η ανάρτηση του «δεν συνιστά… προσφορά σε ιδιοτελείς εκλογικούς στόχους».