12 Ιουνίου 2024

ΕΝΩ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΑΣ😱😱Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μας έχεις πει χοντρές 😱😱, δεν τα ξεχνάμε αυτά


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου που εξελέγη ευρωβουλευτής με την «Φωνή Λογικής» ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να θυμίσει ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις της προέδρου της «Φωνής Λογικής» που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Αναρωτιέμαι πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της ''Φωνής Λογικής''
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε χρησιμοποιώντας αυστηρό τόνο: «Θες να μας πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι. Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας. Και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της “Φωνής Λογικής”. Δεν τα ξεχνάμε αυτά».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κι όμως δεν είχα πει αυτό ποτέ...

«Κι όμως δεν είχα πει αυτό ποτέ, αυτό είναι το θέμα. Λάθος που εμφανίστηκε έτσι από τα Μέσα. Ευχαριστώ για την πάσα για να απαντήσω λοιπόν ότι ακριβώς επειδή διαστρεβλώθηκε αυτό το οποίο είπα. Αυτό το οποίο είπα εγώ τότε για την παχυσαρκία βγαίνει σήμερα και το κάνει καμπάνια ο κ. Μητσοτάκης» απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κάνει καμπάνια ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Εγώ δεν είχα μιλήσει γι’ αυτό, είχα κάνει μόνο γραπτή ανάρτηση. Δεν είχα κάνει καμία προφορική δήλωση πάνω σε αυτό. Αυτά τα οποία είχα πει λοιπόν διαστρεβλώθηκαν και μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος» πρόσθεσε η κα Λατινοπούλου.