09 Ιουνίου 2024

😂😂Άλλαξε κόμμα ο Δημήτρης Παπανώτας -«Γι


Μπορεί ο Δημήτρης Παπανώτας να ήταν έτοιμος να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2024, όμως αποκάλυψε ότι ψήφισε άλλο κόμμα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha για τις Ευρωεκλογές, αποκαλύπτοντας ότι μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να ψηφίσει για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ.

«Ευτυχώς απηλλάγην από όλο αυτό. Είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα του κ. Κασσελάκη. Όσο ήμουν υποψήφιος δεν υπήρχε το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, το να ανεβάσει τον σύζυγο στην εξέδρα. Εγώ είμαι με όλα αυτά αντίθετος. Η ουσία είναι στο αποτέλεσμα. Εγώ αποχώρησα. Το αποπομπή ήταν ένα ψέμα, παραίτηση είναι η αλήθεια. Ήρθε ένας άνθρωπος που ευαγγελίστηκε ότι θα φέρει ψήφους, θα φέρει τους απολιτίκ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και συνέχισε:

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική».