09 Ιουνίου 2024

Το “ευχαριστώ” των Coldplay στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή της συναυλίας στο ΟΑΚΑ


Η πρώτη συναυλία των Coldplay ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο ΟΑΚΑ, με περίπου 60.000 κόσμο να απολαμβάνει το βρετανικό συγκρότημα.

Η συναυλία άρχισε λίγη ώρα αφότου έδυσε ο ήλιος, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό. Έκλεισε περίπου δύο ώρες αργότερα με εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο ΟΑΚΑ, θυμίζοντας εξάλλου και τον τίτλο της περιοδείας «A Sky Full of Stars», «Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια».

Οι Coldplay ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιλογές που «απαντούσε» με ιαχές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα. Ξεχωριστή νότα στην μεγάλη βραδιά, τα χιλιάδες βραχιολάκια LED που είχαν μοιράσει οι οργανωτές στο κοινό, τα οποία αναβόσβηβαν ακολουθώντας τον ρυθμό των τραγουδιών.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την διεξαγωγή της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, μετά τα προβλήματα στατικότητας που εντοπίστηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα, τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα οποία είχαν οδηγήσει στο κλείσιμό του.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους που γέμισαν τον χώρο, για μια από τις top συναυλίες της χρονιάς στην Αθήνα.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συναυλία.