Βίντεο από την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο 20χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Πέμπτης (12/03), με αποτέλεσμα να υποκύψει λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, φαίνεται ο 20χρονος αφού έχει δεχθεί την
επίθεση με μαχαίρι, να κάνει κάποια βήματα και στη συνέχεια να καταρρέει στο
έδαφος δίπλα σε έναν κάδο.
Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη
εξέλιξη.
Κ. Δημογλίδου στο ΕΡΤnews Radio 105,8 για 20χρονο στην Καλαμαριά: Κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής να συνδέει το περιστατικό με οπαδικά κίνητρα – Θα διερευνηθεί
«Δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία που να μας οδηγεί ότι πρόκειται για κάποιο περιστατικό που σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα και το ξεκαθαρίζω αυτό επειδή ακριβώς ο συγκεκριμένος νεαρός δεν έχει απασχολήσει ποτέ για τέτοιου είδους αδικήματα» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου αναφερόμενη στην υπόθεση του 20χρονου που βρέθηκε αιμόφυρτος στην Καλαμαριά και κατέληξε το βράδυ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Μιλώντας στο ΕΡΤnews Radio 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο και την Μαρία Γεωργίου, είπε τα εξής:
«Πριν τις 11 το βράδυ ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία για ένα νεαρό άτομο περίπου 25 ετών, αυτή ήταν η πληροφορία που μας δόθηκε, ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο δρόμο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Λίγο μετά τις 12 το βράδυ ενημερωθήκαμε ότι ο νεαρός κατέληξε.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Θεσσαλονίκη επειδή ακριβώς εκ του αποτελέσματος μιλάμε για μια ανθρωποκτονία. Είναι κάτι το οποίο βέβαια θα διερευνηθεί, γιατί καταλαβαίνετε ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση διερευνάται και το οπαδικό κίνητρο. Όμως δεν υπάρχει, ξεκαθαρίζω, μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να συνδέει αυτό το περιστατικό με οπαδικά κίνητρα».
Ερωτηθείς κατά πόσο μπορεί να ήταν υπόθεση προσωπικής διαφοράς, είπε «εξετάζεται και αυτό, θα το δούμε, νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα, τουλάχιστον προς τα πού θα κινηθούν οι έρευνες».