31 Οκτωβρίου 2011

Βίντεο: Άρχισε η διαφημιστική καμπάνια του ΝΑΙ απ' το ΠΑΣΟΚ!! Να η πρώτη διαφήμιση!

Δείτε πως θα πειστει ο κόσμος για να πει ΝΑΙ:

Εννοείται ότι το δημοψήφισμα δεν δεσμεύει την "Κυβέρνηση η οποία έχει μπροστά της 2 χρόνια σκληρής δουλειάς"


[Αφιερωμένο σε όσους λένε ότι ο ΓΑΠ το βάζει στα πόδια, ετοιμάζει απόδραση ή ριχνει λευκή πετσέτα όπως λέει το Bloomberg που δεν ξέρουν τι εστί ΠΑΣΟΚ]

Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

«Ναι», «Οχι» ή «λευκό» σε ένα ή και περισσότερα ερωτήματα είναι οι επιλογές που έχουν οι πολίτες στα δημοψηφίσματα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον, χωρίς όμως η κρίση τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων, να δεσμεύει την οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Ο υπουργός Χ. Καστανίδης και ο υφυπουργός Π. Κουκουλόπουλος εξήγησαν πώς θα γίνονται τα κρατικά... γκάλοπ!

ΤΩΡΑ: ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ - ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αυτή τη στιγμή, στο Μενίδι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη βεντέτα μεταξύ ομάδων τσιγγάνων, με τις φωτιές να μαίνονται απ' άκρη σ' άκρη, την αστυνομία να έχει σαστίσει και την πυροσβεστική να τρέχει πανικόβλητη....

Άλλη μια αξιολόγηση για το "πέος"

Σήμερα ανακοινώθηκε η πτώχευση της MF Global (Χρηματιστηριακή που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης). Για άλλη μια φορά οι 3 γνωστοί οίκοι αξιολόγησης έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους μιας και έδιναν στο ερείπιο:

Προβληματισμός των ξένων media για το ελληνικό δημοψήφισμα

Έντονος προβληματισμός, καθολική κινητοποίηση και αρνητικές πρώτες αντιδράσεις καταγράφονται στα ευρωπαϊκά Μέσα ενημέρωσης ελάχιστη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την αποδοχή της νέας δανειακής σύμβασης.

Αναστάτωση στις αγορές εξαιτίας του δημοψηφίσματος

H Wall Street με αφορμή το δημοψήφισμα χάνει ήδη πάνω από 200 μονάδες. Η είδηση ότι ο έλληνας πρωθυπουργός προανήγγειλε δημοψήφισμα για τις αποφάσεις των Βρυξελλών για το κούρεμα, έχει προκαλέσει όπως φαίνεται παγκόσμια αναστάτωση στις διεθνείς αγορές.

Ο Καστανίδης αποκάλυψε το μαιμού ερώτημα του δημοψηφίσματος, εμείς αποκαλύπτουμε το πραγματικό

Σύμφωνα με τον Καστανίδη: "Το ερωτημα που θα τεθεί είναι "εαν η δανειακή σύμβαση, συνοδευόμενη από τα παραρτήματα, γίνεται αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό"!

Έτσι λέει ο Καστανίδης γιατί όσοι πηγαίνουν στην κάλπη θα βλέπουν το εξής ερώτημα:

Ντόμινο διεθνών εξελίξεων προκαλεί ο ΓΑΠ: Τηλεφώνημα Ομπάμα στον Γιώργο!

Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και οι βραδυνές ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα, με τον ΓΑΠ να ανακοινώνει δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση έχουν θορυβήσει έντονα τον Αμερικανό πρόεδρο. Η Αμερικανική ηγεσία γνωρίζει καλά ότι το “ελληνικό ζήτημα” μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομία των Η.Π.Α...

Κατορθώματα ΠΑΣΟΚ: 19,16 δισ. έλλειμμα στο 9μηνο-Έλλειμμα +2,5 δις, έσοδα -4,2%, δαπάνες +7%, ΠΔΕ -35% σε σχέση με πέρσι

Στα 19,161 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε σε δημοσιονομική βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το εννιάμηνο, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, έναντι του νέου στόχου 19,242 δισ. ευρώ όπως προσδιορίστηκε μετά το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2012 και ελλείμματος 16,650 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Κανονικά και με το Νόμο το δημοψήφισμα παρά τις ενστάσεις του ογκόλιθου της νομικής Χατζηνικολάου

[ο Οποίος στις ειδήσεις έσπευσε να πει ότι το δημοψήφισμα για τα δημοσιονομικά απαγορεύεται... μα είναι δυνατόν να μην προετοίμασαν οι ΠΑΣΟΚοι το κλίμα και να περιμένουν τον Χατζηνικολάου να τους ενημερώσει; Που ζεις ρε Νίκο;]

Ο Ν.4023/2011 ("Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με την διενέργεια δημοψηφίσματος", ΦΕΚ Α'220/24.10.2011) θέτει τους όρους της διαδικασίας για την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.

Στάση αναμονής τηρεί η Ε.Ε. για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

«Ουδέν σχόλιο και για τα δυο ζητήματα. Είμαστε σε επαφές και αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές» ήταν η απάντηση της εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καρολίνας Κότοβα, σε ερώτηση σχετικά με την εξαγγελία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ των πρωτοβουλιών του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά και ανανέωσης της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση...

Από αύριο τα τηλέφωνα του στύλ: Καλά μαλάκ@@ είσαι; Εμάς μας ρώτησες;

Πρώτη αντίδραση θετική-Βάλτε τέρμα στην κοροιδία: Χωρίς τη ΝΔ η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Την Τετάρτη θα αρχίσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μετά από το σχετικό αίτημα που υπέβαλε στη βουλή ο πρωθυπουργός.

Η συζήτηση θα είναι τριήμερη, ενώ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα διεξαχθεί φανερή ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Τον Ιανουάριο το δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν να είναι "πλούσιοι ή φτωχοί"

Από το νέο έτος και αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το «κούρεμα» θα γίνει το δημοψήφισμα , διευκρίνισε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «λυτρωτική και εκτονωτική κίνηση» τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΕΕΕ!!!

   Εκλογές θέλατε ε! πάρτε τώρα ένα δημοψήφισμα για να περνάει ο καιρός.
   Δεν μας θέλετε για κυβέρνηση ?ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.( το έχουμε ξανακάνει)
   Προσέξτε τώρα πως σκέφτονται οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ.
   Πάμε σε δημοψήφισμα με το ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑΙ -ΟΧΙ για ευρώ η δραχμή.( η κάτι παρόμοιο).
  Ο κόσμος τρελαμένος ψηφίζει  ΟΧΙ.
  Πέφτει η κυβέρνηση ,πάμε σε εκλογές,κερδίζει ας πούμε ο Σαμαράς και καλείται να διαχειριστεί το ΧΑΟΣ που θα έχει προκληθεί από την ΜΑΛΑΚΙΑ αυτή του ΓΑΠ.
   Για αυτό ΣΑΜΑΡΑ αύριο κιόλας ζητάς να συναντήθεις με  τα πρόσωπα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ στη Ευρώπη και στη Αμερική, τους θέτεις τους προβληματισμούς σου και ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ τους βουλευτές σου από τη βουλή.
   Ειδάλλως θα κληθείς να κυβερνήσεις μια χώρα που δεν θα υπάρχει.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΌ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Απορώ που είδαν όλοι ότι ο ΓΑΠ είπε ότι αν χάσει θα πάει σε εκλογές!!!

ΚΑλά άλλη ομιλία άκουγαν όσοι κατάλαβαν αυτό απ' τα λεγόμενα του ΓΑΠ; Ο άνθρωπος είναι κολλημένος στην καρέκλα και δεν την αφήνει. Το είπε ξεκάθαρα:

η όποια απόφαση δεν θα είναι ψήφος για ποιο κόμμα θέλουμε αλλά απλά αν δεν τη θέλει ο λαός δεν θα εφαρμοσθεί... κουβέντα για παραίτηση και εκλογές αν χάσει το δημοψήφισμα μιας και όπως είπε "η Κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη και έχει δύο χρόνια σκληρής δουλειάς μπροστά της"

Ν.Δ.: Μία είναι η λύση άμεσα εκλογές

Τη διενέργεια πρόωρων εκλογών έθεσε ως μοναδική λύση ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, τονίζοντας ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε δηλώσεις του στο Mega, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να παίξει σε μια βραδιά την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και χαρακτήρισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος ως "έμμεσο εθνικό διχασμό". Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός "πατάει γκάζι και πηγαίνει κατευθείαν προς τον γκρεμό".

ΣΥΡΙΖΑ: Τρικ το δημοψήφισμα, σίγουρο το «όχι» του λαού

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Γ. Παπανδρέου, έκανε λόγο για τρικ του πρωθυπουργού, για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία η κυβέρνηση. 

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο Α. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε απελπισία, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να υπάρξει μια συντριπτική υπέροχή του "όχι" στην υποτέλεια.

Μπένυ θεός: Θα σας κάνουμε κι ένα δημοψήφισμα μπας και ξεκαυλώσ@@@ εσείς και λυτρωθούμε εμείς

«Δημοκρατικά εκτονωτική και λυτρωτική» διαδικασία χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος τη διενέργεια δημοψηφίσματος και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση, που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4669245

Μάλλον εναντίον του δημοψηφίσματος είναι ο Μπένυ...

Μπένυ σε σημερινό άρθρο του στα ΝΕΑ θέτει ερωτήματα στα οποία πρώτα απ' όλα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος:

GAP: Ψήφο εμπιστοσύνης και δημοψήφισμα (βίντεο)

Δημοψήφισμα για τη νέα σύμβαση ανήγγειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδαςτου ΠΑΣΟΚ. "Εμπιστευόμαστε τους πολίτες, εμπιστευόμαστε τη δημοκρατική τους συμμετοχή και δεν την φοβόμαστε" ανέφερε για την απόφαση στην οποία κατέληξε.  

O κ. Παπανδρέου ζήτησε επίσης ψήφο εμπιστοσύνης, επειδή όπως ανέφερε τα δεδομένα έχουν αλλάξει και κάλεσε τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εκτάκτως ο Σαμαράς αύριο στον Παπούλια μετά τη ντρίπλα ΓΑΠ για δημοσψήφισμα

Με τον πρόεδρο  της Δημοκρατίας θα συναντηθεί εκτάκτως ο πρόεδρος της  ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αύριο το πρωί στο προεδρικό μέγαρο, μετά τις εξελίξεις που σηματοδότησε η αναγγελία του δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση από τον πρωθυπουργό, αλλά και το αίτημά του για ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Τη συνάντηση ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.   

Δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση εξήγγειλε το ΓΑΠάκι...

Τώρα να δω τους μάγκες! Φυσικά οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις το άκουσαν γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω τους... εννοείται ότι συμπλήρωσε πως η όποια απόφαση δεν θα είναι ψήφος για ποιο κόμμα θέλουμε αλλά απλά αν δεν τη θέλει ο λαός δεν θα εφαρμοσθεί... κουβέντα για παραίτηση και εκλογές αν χάσει το δημοψήφισμα μιας και όπως είπε "η Κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη και έχει δύο χρόνια σκληρής δουλειάς μπροστά της"

Τώρα μιλάει ο Βενιζέλος, ο οποίος έχει απείρως μεγαλύτερη πλάκα απ' τον ΓΑΠ και θα πρότεινα να αλλάξετε κανάλι όσοι τον βλέπετε γιατί θα σας πείσει να ψηφίσετε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μιας και:

Τι είναι αυτό πάλι;

Τι είναι αυτό το "wikigreeks.com"; Άντε να δούμε τι θα μας πούνε κι αυτοί όταν ξεκινήσουν. Προς το παρόν έχουν μόνο μια λίστα με τα ονόματα των "εθνοπροδοτών" ... δηλ. όσων ψήφισαν το μνημόνιο...

Δεν δέχεται το Ταμείο Παρακαταθηκών την εξόφληση της ΔΕΗ

[Γελάω μ' όσους νόμιζαν ότι τόσο εύκολα θα τη φέρουν στο ΠΑΣΟΚ...]

Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν μπορεί να δέχεται καταθέσεις για οφειλές προς τη ΔΕΗ  χωρίς το ειδικό τέλος ακινήτων, έκρινε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ύστερα από σχετικό ερώτημα.

Εφαρμόζονται άμεσα ενιαίο μισθολόγιο και εφεδρεία-Υπογράφηκαν σήμερα οι εφαρμοστικές εγκύκλιοι

Υπογράφηκαν σήμερα (σε χρόνο- ρεκόρ για τα δεδομένα του Ελληνικού Δημοσίου) από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, οι πρώτες εφαρμοστικές εγκύκλιοι για «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».

Βίντεο: Ένα διαφορετικό Occupy L.A. έκαναν γυμνοί ο "Ιησούς Χριστός" και ο "πατέρας του"

Γύμνοι έτρεχαν δύο άνδρες στους δρόμους του Λος Άντζελες, κοντά στο Δημαρχείο της πόλης, μέχρι που συνελήφθησαν απ' την Αστυνομία. Οι δύο τους έλεγαν ότι έρχεται το τέλος τους κόσμου και ο μεγαλύτερος αποκαλούσε τον νεαρότερο "Ιησού Χριστό" άρα αυτός θεωρούσε ότι ήταν ο θεός!... Εδώ, θα μου πείτε και θα 'χετε δίκιο, θεωρεί ο Γιωργάκης τον ευατόν του Πρωθυπουργό της χώρας και δεν θα θεωρεί ο άλλος ότι είναι ο θεός... Δείτε το βίντεο

Βαξεβάνης καταγγέλει Βενιζέλο ότι εσκεμμένα έκανε την πλαστογραφία πλημμέλημα

Κύριε Βενιζέλο,
Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε. Δεν ήταν μια θεωρητική ανάλυση αλλά στοιχεία. Δεν μου απαντήσατε. Πίστευα πως ήταν η ενασχόλησή σας με την σωτηρία της χώρας που δεν σας επέτρεπε να απαντήσετε. Τελικώς δεν ισχύει. Απ ό,τι έμαθα, στείλατε απαντητική επιστολή στην Ελευθεροτυπία για άρθρο που αφορούσε την προίκα σας, όχι όμως απάντηση σε όσα σας έχω ρωτήσει.

Απολύθηκε μοντέλο-φίλη του Μουτασιμ Καντάφι επειδή τον υπερασπίστηκε

Απολύθηκε το μοντέλο και επί 4 χρόνια "φίλη", του Μουτασίμ Καντάφι αφού σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό "Diva e Donna", υπερασπίστηκε τον νεκρό γιό του Καντάφι και την οικογένειά του λέγοντας πως ότι ακούγεται γι' αυτούς δεν είναι αλήθεια και αυτή είχε γνωρίσει μια κανονική οικογένεια. Το μοντέλο Vanessa Hessler απεικονίζονταν στη διαφημιστική καμπάνια της τηλεφωνικής εταιρίας Alice που είναι θυγατρική της ισπανικής Telefonica. Η Telefonica ζήτησε απ' την Vanessa Hessler να ανασκευάσει, η τελευταία δεν το έκανε και έχασε την δουλειά της

Συνεδρίαση "ξεπέτα" της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Ο ΓΑΠ προστατεύει τους βουλευτές του και δεν θα τους αφήσει να μιλήσουν!!!

Δεν θα μιλήσει κανένας βουλευτής στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει το βράδυ! Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο Γιωργάκης γιατί ακόμα και οι δικοί του έχουν αρχίσει να του τη σπάνε με τις παπαριές τους. Καλά κάνει βέβαια από μια άποψη! Θα σκέφτηκε "αφού και να πούνε ότι δεν θα το ψηφίσουν στο τέλος θα ψηφίσουν δαγκωτό όταν έρθει η ώρα... οπότε θα τους το βουλώσω για να μην ξεφτιλίζονται κιόλας"

Όσον αφορά δε την απορία του Χ. Παναγιωτόπουλου (MEGA) στο twitter:

Βίντεο: Occupy Denver-Αστυνομικοί αντιμετωπίζουν με σπρέυ πιπεριού και πλαστικές σφαίες τους διαδηλωτές

Και οι άλλοι κάθονται και τις τρώνε εννοείται... Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Κάφρος μπήκε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστή... αλλά τον "περιποιήθηκε" συμπαίκτης του

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα Petrolul Ploiesti - Steaua Bucuresti και ο κάφρος εισέβαλε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε από πίσω τον παίκτη της Steaua, Galamaz. Ωστόσο λίγο πιο κάτω ο συμπαίκτης του Galamaz, ο Σέρβος Martinović με μια εναέρια κλωτσιά τον ξάπλωσε στο έδαφος όπου συνέχισε να τον κλωτσάει μέχρι που τον μάζεψαν οι Αστυνομικοί. Δείτε το βίντεο:

Στα πρόθυρα... νευρικής κρίσης η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Στην αριστερά θα τα χώσει ο ΓΑΠ

Σε βαριά ατμόσφαιρα και με τους βουλευτές να μην κρύβουν την έντονη ανησυχία τους και τους φόβους τους για τις κοινωνικές αποδοκιμασίες, συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Αν και πριν μερικά εικοσιτετράωρα το Μέγαρο Μαξίμου ήλπιζε ότι το κλίμα θα ήταν πανηγυρικό, τόσο τα επεισόδια σε βάρος υπουργών και βουλευτών κατά τις παρελάσεις της περασμένης Παρασκευής, όσο και...

Θεσσαλονίκη: Γερμανικό ενδιαφέρον για συνεργασίες σε επίπεδο αυτοδιοίκησης

Συνεργασίες σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, αναζητούν φορείς από τη Γερμανία, στο πλαίσιο συμφωνίας που ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2010 ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, και η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.
Ήταν τότε που αποφασίστηκε η στενότερη επαφή μεταξύ των πολιτών των δύο κρατών, δεδομένου ότι 300.000 Έλληνες διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία και 45.000 Γερμανοί στην Ελλάδα.

Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Υπόμνημα σκέψεων, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στο υπόμνημα υπάρχει και η κοινή έκκληση των λαών της Ευρώπης, την οποία υπογράφουν πολιτικοί, ευρωβουλευτές, ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Το υπόμνημα αναλυτικά:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας

Μιχελάκης για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης και τις παλιές δηλώσεις ΓΑΠ εναντίον του "κουρέματος"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Η κυβέρνηση ουδέποτε κινήθηκε στη βάση συγκροτημένου σχεδίου και ουδέποτε διαπραγματεύθηκε.

Σήμερα, οι εξελίξεις καθιστούν την επαναδιαπραγμάτευση αναγκαία όσο ποτέ στο παρελθόν. Οι θέσεις της ΝΔ, όχι μόνο δικαιώνονται, αλλά βρίσκουν και διεθνή απήχηση.

Άνω κάτω τους έκανε η UNESCO!

Η UNESCO δέχτηκε πριν από λίγο στους κόλπους της, μετά από ψηφοφορία, το "ανεξάρτητο" κράτος της Παλαιστίνης και τώρα είναι η σειρά του ΟΗΕ να αντιδράσει. Πάντως οι Ισραηλινοί ήδη δήλωσαν πως αυτή η απόφαση δεν βοηθάει καθόλου τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

ΝΔ: “Οι εκλογές είναι μονόδρομος αλλά δεν θα τις εκβιάσουμε”

Ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι οι εκλογές είναι ο μόνος δρόμος για τη σταθερότητα της χώρας. Ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι "η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της". Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν σκοπεύει να προβεί σε "ακραίες ενέργειες και να εκβιάσει τις εκλογές, γιατί εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ" [Αυτό μας μάρανε! Δεν σκέφτεται κανείς ότι όταν καταστρέφουν τη χώρα πρέπει να γίνεις χειρότερος απ' το ΠΑΣΟΚ για να τους διώξεις... φαντάζεστε τον Κολοκοτρώνη, όσο κι αν η σύγκριση είναι ακραία, να έλεγε "εμείς δεν ειμαστε Τούρκοι να σφάζουμε ανθρώπους"].

«Τρικ» του μυαλού οι επιθανάτιες εμπειρίες, υποστηρίζει νέα έρευνα

Οι παράξενες επιθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι, όπως ότι αισθάνονται να βγαίνουν από το σώμα τους και να το κοιτούν από ψηλά, ότι μιλούν με πεθαμένους συγγενείς τους ή ότι βλέπουν έντονο φως στο βάθος ενός σκοτεινού τούνελ, δεν προέρχονται παρά από διαταραχές στην φυσιολογική λειτουργία του νου, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Αλεξίπτωτο vs Αετός πάνω απ' τα Ιμαλάυα (βίντεο)

Τι γίνεται όταν ένας αετός μπλεχτεί στο αλεξίπτωτο; Δείτε στο βίντεο:

«Οι Έλληνες σε κατάσταση αγοραστικής μέθης»

http://www.skai.gr/files/temp/C3A96BE2A7012D868826485A2306D37A.jpgΟ βαρύς χειμώνας στις ΗΠΑ είναι το θέμα που κυριαρχεί στο γερμανικό τύπο, ωστόσο και σήμερα είναι πολλά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη διάσωση του ευρώ αλλά και στην αγοραστική διάθεση ορισμένων Ελλήνων.

Στις οικονομικές της σελίδες η Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί ένα εκτενές δημοσίευμα με τον τίτλο «Οι Έλληνες σε κατάσταση αγοραστικής μέθης». «Στην Αθήνα επικρατεί χάος. Δεν είναι περίεργο ότι οι πλούσιοι με τα εκατομμύριά τους διαφεύγουν για παράδειγμα στο Λονδίνο. Εκεί αγοράζουν πολυτελή ακίνητα».

Θετικά βλέπει η ΕΕ τη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» στην Ελλάδα, λέει ο Όλι Ρεν

Οι ειδικές ζώνες αποτελούν μια «ενδιαφέρουσα ιδέα» που ενδέχεται να βοηθήσει τη χώρα να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, εκτιμά ο κ. ΡενΗ Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν ανοιχτή στη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, ως ένα μέσο βελτίωσης των επιχειρηματικών συνθηκών στη χώρα, όπως επισημαίνει ο Ευρωπαίος επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.

Τα πρώτα βλαστάρια της αραβικής "άνοιξης": Η Λιβύη αναγνωρίζει "ντε φάκτο" το τ/κ ψευδοκράτος



Η Λιβύη κάνει βήματα προς την «ντε φάκτο» αναγνώριση του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο υπουργός Υγείας του Μεταβατικού Συμβουλίου Αμντάλ Ραχμάν Κισά, επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα και υπέγραψε πρωτόκολλο με την κυβέρνηση του «ψευδοκράτους».

Υπέρ εκλογών και κατά των τραμπουκισμών ο Κυριάκος όπως και η ΝΔ


Σαφή θέση υπέρ των εκλογών και κατά των τραμπουκισμών πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο «Ράδιο 9».«Η απώλεια της πολιτικής νομιμοποίησης της Κυβέρνησης πιστοποιείται μόνο με εκλογές και όχι με οργανωμένους τραμπουκισμούς από τα άκρα του πολιτικού φάσματος», τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθήνας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ.

Ο πρόξενος, ο πράκτορας, ο «δημοσιογράφος» και η διαπλοκή στην υπόθεση του Βατοπεδίου

Ο πρόξενος, ο πράκτορας, ο «δημοσιογράφος» και η διαπλοκή στην υπόθεση του Βατοπεδίου[Υπάρχει κάτι νεότερο για την υπόθεση Βατοπαιδίου; Ενδεχομένως καμιά απόδειξη ή μένουμε σ αυτά που λέει το πεζοδρόμιο -"τα φαγαν ο Ρουσόπουλος κι ο Βουλγαράκης"- επειδή τα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ του πιπίλισαν το μυαλό; Τι έγινε τα ακίνητα επέστρεψαν στο κράτος; Σε ποιον ανήκει σήμερα το Ολυμπιακό ακίνητο; Στη Μονή ή στο Κράτος; Σε ποιον ανήκει η λίμνη; Τι θα γίνει θα τολμήσει κανας βουλευτής της ΝΔ να ρωτήσει τίποτα;]

Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η πολύκροτη υπόθεση Βατοπεδίου είναι μια απλή ιστορία ανταλλαγών, δεν έχουν προφανώς πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς «παίχτηκε» με το καλοστημένο αφήγημα. Φυσικά η κοινή γνώμη έχει αποκομίσει -και δικαίως- την εικόνα την οποία εντέχνως παρουσίασαν συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία στη συνέχεια τα είδαμε να καταλαμβάνουν υψηλές κυβερνητικές θέσεις.

Απίστευτη πρόκληση! 300,000 υπολογιστές “Tablets” αξίας 90 εκ. Ευρώ μοιράζει το υπουργείο οικονομικών!!

Ότι ο πολιτικός εντυπωσιασμός δεν γνωρίζει όρια είναι γνωστό. Ότι σε αυτόν μπορεί να εμπλέκονται άθελα τους μαθητές και καθηγητές, επίσης δεν προκαλεί ενδιαφέρον. Όταν όμως και τα δύο συνδέονται με την οικονομική κατάσταση της χώρας, τότε τα πράγματα γίνονται αυτομάτως σοβαρά. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην επικείμενη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για διάθεση 300.000 υπολογιστών tablets αξίας 90 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος σε μαθητές του Λυκείου.

Σε λάθος οφείλεται καθυστέρηση στις πληρωμές απογραφέων

Απλήρωτοι μέχρι σήμερα παραμένουν όσοι εργάστηκαν στην απογραφή πληθυσμού του Μαΐου, κάτι που, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οφείλεται σε λάθος στη συμπλήρωση κάποιον στοιχείων των εργαζομένων. Να θυμίσουμε πως ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, έχει κάνει επανειλημμένες ερωτήσεις για το θέμα στη Βουλή ( δείτε τις δύο τελευταίες, που κατέθεσε στη Βουλή τον Οκτώβριο, εδώ και εδώ).

Βίντεο: Σάλος με πιθανώς μαιμού βίντεο που δείχνει τον S. Jobs να λυποθυμάει

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και «δείχνει» τον Στιβ Τζομπς να λιποθυμά σε meeting!

Για την ακρίβεια τον παρουσιάζει σε άθλια κατάσταση: δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε τα κεφάλι του όρθιο, ενώ σε κάποια φάση καταρρέει εντελώς.

Άλλο ένα 1,5% έπεσαν οι πωλήσεις λιανικής τον Αύγουστο... οι τιμές εννοείται ότι ανέβηκαν

Σύμφωνα με μετρήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, περαιτέρω πτώση 1,5% σημείωσαν οι πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο σε όλη τη χώρα, τον μήνα Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων και των καυσίμων.

Δημοψήφισμα για έγκριση του νέου δανείου "σκέφτεται" (ε! λέμε και καμιά παπαριά) ο Παπανδρέου

Προσπάθεια να επιβάλλουν "σιωπητήριο" στους αγανακτισμένους, διαμαρτυρόμενους ή αντιδρώντες βουλευτές της συμπολίτευσης καταβάλλουν από το πρωί τα μέλη του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Εν όψει της συνεδρίασης του οργάνου που έχει συγκληθεί για τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας, οι επιτελείς της κοινοβουλευτικής ομάδας τηλεφωνούν σε όσους βουλευτές εικάζεται ότι έχουν...

Διαμαντίδης: Η κυβέρνηση θα αντέξει και δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές.. αν κάνει όσα έχει δεσμευτεί!!

http://www.skai.gr/files/temp/063ADDFC9E76B6D9FB44229E1FFF466E.jpg[Βρε το ξέρουμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αντέξει και δεν θα κάνει εκλογές... ειδικά αν κάνει και όσα έχει δεσμευθεί... χαρίσει τα δάνεια, δώσει επίδομα θέρμανσης, αυξήσει τις συντάξεις του ΟΓΑ στα 450 ευρώ, δώσει αυξήσεις λίγο πάνω απ' τον πληθωρισμό, πατάξει τη φοροδιαφυγή, εισπράξει τα 30 δις χρωστούμενα, καταργήσει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης της ΝΔ... αυτά και μόνο φτάνουν για να ξαναβγεί, εκτός αν στο μεσοδιάστημα δεσμεύτηκε για άλλα, οπότε πάλι θα ξαναβγεί...]

Τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο, έχουμε γνώση το που βρίσκεται η κατάσταση, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Διαμαντίδης.

Η Allianz δηλώνει ότι θα αποδεχθεί το «κούρεμα» 50% στα ομόλογα

Ο γερμανικός ασφαλιστικός όμιλος Allianz είπε ότι θα αποδεχθεί την απομείωση κατά 50% στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που έχει στο χαρτοφυλάκιο του.

«Όσον αφορά την συμμετοχή μας σε αρκετές από τις συζητήσεις (που έγιναν), μπορείτε να συμπεράνετε ότι θα συμμετάσχουμε σε αυτό», είπε ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Πολ Αχλάιτνερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Der Standard.

Eurostat: 17,6% η ανεργία στην Ελλάδα... ευτυχώς που η Ελλάδα δίνει τα σωστά στοιχεία

Μία ποσοστιαία μονάδα πάνω από την ΕΛΣΤΑΤ «μετράει» την ανεργία στην Ελλάδα η Eurostat.

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία αναφέρει πως τον Ιούλιο η ανεργία στην Ελλάδα έφτανε στο 17,6%, ενώ στο δικό της δελτίο για τον ίδιο μήνα η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραφε την ανεργία στο 16,5%.

Τόλης σε δημοσιογράφο: "Είστε ψεύτες, δεν με αγαπάτε" (βίντεο)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιχείρησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και ύστερα από το "όργιο" των φημών σχετικά με τις οικονομικές οφειλές του τραγουδιστή προς το κράτος αλλά και την κρίση στον γάμο του.

Δείτε πως εμφανίστηκε διάσημη μοντέλα στο πάρτι της!!

https://lh5.googleusercontent.com/-yrgugSrb0tQ/Tq53UzPrQrI/AAAAAAAANzo/7m9VHllikMY/s512/hidi1.jpg
Με φορείο και χωρίς δέρμα

εμφανίστηκε στο πάρτυ που διοργάνωσε για το αμερικάνικο Halloween η

Άλλο ένα βίντεο απ' το τσουνάμι της Ιαπωνίας για να μην ξεχνάμε τη δύναμη της φύσης

Συγκρίνετε τις φώτο πριν και μετά και δείτε και το βίντεο:

Αίτημα φτώχειας μπλοκάρει το χαράτσι στα ακίνητα

Αδυναμία πληρωμής επικαλείται πολίτης με ετήσιο εισόδημα 4.332 ευρώ, σε προσφυγή που έγραψε μόνος του επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει δικηγόρο!

Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη γκαρσονιέρας, μικρότερης από 50 τετραγωνικά μέτρα, που καλείται να πληρώσει μέσω ΔΕΗ 350 ευρώ για το ειδικό τέλος ακινήτων όταν το μηνιαίο του εισόδημα είναι 361 ευρώ.

”7 με 8 δισ. οι απώλειες από τις μαϊμού συντάξεις”

Την ώρα που πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τα ασφαλιστικά ταμεία και το μέλλον τους, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλος, αποκαλύπτει ότι οι απώλειες του Ιδρύματος από τις "μαϊμού συντάξεις", την τελευταία δεκαετία, φθάνουν στο υπέρογκο ποσό των 7 με 8 δισ. ευρώ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στα Τέμπη

Ξεκινούν από αύριο 1η Νοεμβρίου οι έλεγχοι βραχοπροστασίας καθώς και οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στην Κοιλάδα των Τεμπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην κυκλοφορία και η τροχαία να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς.

Οι έλεγχοι, όπως έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες, θα είναι εξαμηνιαίοι και η διάρκεια τους θα εξαρτάται κάθε φορά από την αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Αγχώνεται ο Σόρος για το καλό της Ελλάδας: "Η συμφωνία της Ευρωζώνης θα κρατήσει το πολύ 3 μήνες"

Ο βετεράνος μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος επιτέθηκε με δηλώσεις του κατά της έλλειψης ηγεσίας στην Ευρωζώνη λέγοντας πως η πρόσφατη συμφωνία των Βρυξελλών για την επίλυση της κρίσης χρεών θα διαρκέσει μόλις από «μία ημέρα ως τρεις μήνες».

Πρόωρες εκλογές ζητά ο Μιχελάκης

Ο κ. Μιχελάκης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών είναι λύση όχι μόνο για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά είναι και ο μόνος δρόμος για τη σταθερότητα της χώρας.

Βίντεο: Τι να περιμένεις από έναν Πρωθυπουργό που δεν ξέρει τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου;

Μάλλον τίποτα... Δείτε και το βίντεο για να δείτε τι νομίζει ο Γιωργάκης ότι γιορτάζαμε την περασμένη Παρασκευή:

«Εκλογές τώρα με μπούσουλα την Πορτογαλία» θα είναι αύριο η απάντηση Σαμαρά στον ΓΑΠ

O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα θέσει σε εκλογική ετοιμότητα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, που συνεδριάζει την ΤετάρτηΜε το αίτημα για εκλογές αναμένεται να απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης εξέφρασε την εκτίμηση πως μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ θα χρειαστούν και νέα μέτρα.

Παπαρήγα: "Ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ»... και γω που νόμιζα ότι το είπε ο λαός!!!

Μας χάλασε το όνειρο η Αλέκα πρωί-πρωί! Ενώ μέχρι τώρα μαθαίναμε ότι το ΟΧΙ το είπε ο λαός τον οποίο ξύπνησε ο Ιταλός Πρέσβης στις 5 το πρωΐ... ξαφνικά μας ξεφουρνίζει το παραμύθι ότι τελικά το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς γιατί προφανώς εκείνη τη στιγμή ο λαός κοιμόταν όπως κοιμάται και σήμερα...

Δωρεάν μαστογραφία στη Θεσσαλονίκη

http://www.newsbeast.gr/files/temp/19531BA9BE49257A427926982B387C91.jpgΔίπλα στη γυναίκα ο δήμος Καλαμαριάς

Ενημερωτικό διήμερο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Θεαγένειο Νοσοκομείο και το Σύλλογο Φίλων Θεαγενείου.

Ένα κάρο παπαριές είπε πάλι ο ΓΑΠ στην Κρήτη

«Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει». Αυτά είπε ο ΓΑΠ στο συνέδριο της σοσιαλιστικής διεθνούς από τον Άγιο Νικόλαο.

Βίντεο: Ακούμπισες Αστυνομικό; Την έβαψες... στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα που είναι του κλώτσου και του μπάτσου

Δείτε το βίντεο:

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού μηνύει δημοσιογράφο λόγω... Facebook

Αγωγή της Β.Σχοιναράκη κατά δημοσιογράφου για σχόλια στο ... Facebook!Πρωτάκουστο! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη (ήταν κι αυτή μεταξύ αυτών που ο κόσμος πήρε στο κυνήγι στην παρέλαση στο Ηράκλειο), καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο (τον Αλέκο Ανδρικάκη) όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για λόγια...στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του,αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο  δημοσιογράφος στο FACEBOOK και …

Γ. Ιωαννίδης: "Και μεις σας αγαπάμε" (βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDpF0hGzKiCoLNaW0RGipmLxkplwZXoPFXYFKG-gLUyWpgW9GCYCbKLsltbTzPOl-N-D3bt-TL6wHhzMUCAKR-qbe0U45jZ_4iiwKl5Hzczn2li3NzRbHIcGU8lq7o0pH3UYFNVgtNzUZj/s640/Lianis-PAPOULIAS-MIMI.jpgΚατά την αποχώρηση Παπούλια από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Παπούλιας είπε "Την αγαπώ τη Θεσσαλονίκη" και ο Γ. Ιωαννίδης έσπευσε να του πει: "και εμείς σας αγαπάμε"... τον αγαπάμε για τό ότι κάνει την πάπια και τώρα θυμήθηκε ότι οι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια ενώ όταν επί Καραμανλή ο ΓΑΠ εκβίαζε δεν θυμόταν τίποτα, τον αγαπάμε επειδή μας λέει ότι πρέπει να μη μιλάμε όταν μας πηδάνε, τον αγαπάμε επειδή είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ, τον αγαπάμε όπως αγάπαγε κι αυτός του Βορειοηπειρώτες που έλεγε ότι περνούσαν καλά επί Χότζα! Μπράβο Γιάννη καλά τα λες μόνο που κόβε σιγά σιγά τον πληθυντικό γιατί μετά τις εκλογές σε βλέπω να εκπροσωπείς μόνο τον ευατόν σου. Δείτε και το βίντεο με τις παπαριές και του Σαρτζετάκη:

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου-κολυμβήτριας με φόντο τη λίμνη Βουλιαγμένης

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.