15 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 1-1. Πρώτος και αήττητος ο ΠΑΟΚ

Τη γλύτωσε ο Ολυμπιακός μιας και θα είναι μαζί μας στους ισχυρούς.... δεν πειράζει, θα τα πούμε στους 16... αν περάσουν :). Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Βίντεο: Η κορυφαία στιγμή της δημοσιογραφίας του Πανάρα... για να μαθαίνουν οι νεότεροι ότι η Τρέμη είναι μπροστά του παρθένα...

Η μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία του Πανάρα Παναγιωτόπουλου ήταν η στιγμή που κέρασε πίτσες τον Βασίλη Λεβέντη για να τον ξεφτυλίσει δημοσίως... από τις τραγικότερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας... νομίζαμε ότι τότε είχε πιάσει πάτο... αλλά απ' ότι φαίνεται αυτός μπορεί να πάει και πιο κάτω...  Δείτε το βίντεο της εποχής εκείνης:

Βίντεο: Οπαδός του Άρη κάνει ξόρκια στο ΠΑΟΚ!!

Δείτε τον απίστευτο τύπο :))

Βίντεο: Ανασχηματισμό ζήτησε ο παλαβός και το είπε ανασύσταση!!!

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε το απόγευμα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που ενημερώθηκε για τις επαφές που είχε σήμερα ο Λουκάς Παπαδήμος με την τρόικα.


Κατεβάζει η κυβέρνηση τον πήχη της εφεδρείας, ερωτηματικό η στάση της τρόικας

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τη μείωση του αριθμού των απασχολουμένων στο Δημόσιο, καθώς, όπως επιβεβαιώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο αριθμός των αποχωρούντων υπαλλήλων με το μέτρο της εφεδρείας θα διαμορφωθεί στις 10.000, ή λίγο παραπάνω, και υπολείπονται άλλες 20.000 για να συμπληρωθεί ο αριθμός που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.

Ανασκευάζει ο Σειραγάκης - Πληροφορίες ότι θα δηλώσει αθώος!

Στην υπόθεση Σειραγάκη φαίνεται να μπαίνει και διακεκριμένος δικηγόρος των Αθηνών γνωστός σε πανελλαδικό επίπεδο και από άλλο «μετερίζι», ο οποίος πιθανά να ακολουθήσει νέα υπερασπιστική γραμμή.

Στοχευμένη προπαγάνδα: Προσπαθούν να δημιουργήσουν ανασφάλεια για να πληρώσει ο κόσμος το χαράτσι

Η προπαγανδιστική είδηση ότι το 80% του κόσμου έχει πληρώσει το χαράτσι αποσκοπεί στο να αποδομήσει το επιχείρημα: "αμα δεν το πληρώσουν οι μισοί, τι θα κάνουν; θα κόψουν στη μισή Ελλάδα το ρεύμα".

Το ανέκδοτο της ημέρας: Όχι από το Τσάκα αυτή τη φορά... αλλά απ' τον Γλέζο

Καλούνται οι διαφωνούντες με τη Μέρκελ και του Ναζί εκτός του να μποικοτάρουν τα ναζιστικά προϊόντα από δω και στο εξής όπως προτείνει ο ψιλικατζής ο Γλέζος... να προχωρήσουν σε μια πιο δραστική λύση που θα γονατίσει τους ναζί: να πετάξουν απ' το παράθυρο και ότι γερμανικό έχουν αφού προμηθευτούν πατίνι αντί αυτοκίνητο, ψυγείο που να λειτουργεί με παγοκολόνες, πετρογκάζ, ξυλόφουρνο, λάμπες πετρελαίου κ.λπ. προϊόντα που δεν είναι γερμανικά... Διαβάστε τώρα και τι είπε ο άνθρωπος που κατέβασε τη σημαία των ναζί απ' την Ακρόπολη... στον ύπνο του:

H απόλυτη ξεφτίλα του Πανάρα!!! Ρε ξεφτιλισμένε τολμάς και χρησιμοποιείς πρωτοσέλιδο που ο παχύδερμος καταγγέλει παράνομη έξοδο χρημάτων από την Ελλάδα!!!!

Πόσο ξεφτυλισμένος μπορεί να είναι αυτός ο Πάνος Παναγιωτόπουλος; Είχε το θράσος να χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα για ερώτησή του στη Βουλή, τις καταγγελίες του παχύδερμου που πιάστηκε να περιφέρεται στην Ευρώπη με 5,5 εκατομμύρια σε σακούλες σκουπιδιών!!! Είναι δυνατόν ρεεε; Είναι δυνατόν να  καταγγέλλει το παχύδερμο ότι "τα χρήματα που φεύγουν δεν αφορούν μόνο τα μεγάλα πορτοφόλια, αλλά πλέον και ποσά που ξεκινούν από 50.000 ευρώ" Είναι δυνατόν ρε να καταγγέλλει το παχύδερμο των 5,5 εκατομμυρίων τους ταλαίπωρους...

Η Ρωσία πουλάει μαζικά αμερικανικά ομόλογα που έχει στην κατοχή της

Κατά 48% έχουν μειωθεί τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η Ρωσία τους τελευταίους 14 μήνες... μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο; Δείτε το γράφημα:

Βίντεο: Εκτίμηση ψήφου ΝΔ 32,7%, ΠΑΣΟΚ 19,1%

Δείτε το βίντεο για τη δημοσκόπηση της MRB:

My name is Papandreou. George Papandreou

Ομολογώ κ. Πρόεδρε πως σας ψήφισα επειδή βρέθηκα στο δίλημμα «το μη χείρον βέλτιστον». Θα μου πείτε: «Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες»; Ανήκω στα είδη που κι αν ρωτούν δεν αρκούνται στην απάντηση. Άλλωστε η αλήθεια στην πολιτική, αν βρίσκεται, δεν βρίσκεται εύκολα. Ανήκω στα είδη που ερευνούν πηγές αναζητώντας έγγραφα, διασταυρώνουν και βασίζονται στο «ιδίοις όμμασι». Παρακαλώ να σημειώσετε ότι είμαι συνειδητό μέλος στον πολιτικό χώρο όπου προεδρεύετε κι αυτό από χρόνια πολλά κι αδιαλείπτως. Σας τονίζω αυτό το τελευταίο για να μη βιαστείτε να με τοποθετήσετε εκεί που ανήκουν οι «κηπουροί» σας. Δεν ανήκω στους πολιτικούς χώρους τους. Ούτε ήμουν ποτέ μέλος. Ούτε απλώς fan. Έβλεπα από χρόνια πώς «κάτι» δεν πάει καλά μαζί σας.

Βίντεο: Η ΝΑΣΑ θα αρχίσει το 2016 να "ψαρεύει" υλικό από κομήτες

Δείτε στο βίντεο πως θα το κάνει:

Ζήτησε όλα τα προσωπικά του δεδομένα από το Facebook και του έδωσαν ένα πάκο 1200 σελίδες!!!

Είναι μια υπόθεση του τύπου Δαβίδ εναντίον Γολιάθ: Εξοργισμένος με τις ρυθμίσεις ασφάλειας του Facebook, ένας φοιτητής Νομικής από την Αυστρία εκμεταλλεύτηκε τη νομοθεσία και απαίτησε από την υπηρεσία να του παραδώσει όλα τα δεδομένα που τον αφορούν.

Δεν περίμενε όμως ότι θα λάβει ένα ολόκληρο CD με 1.222 αρχεία PDF, των οποίων η συνολική έκταση πλησιάζει το Πόλεμος και Ειρήνη του Τολστόι.

Μέσα στο δισκάκι, ο 24χρονος Μαξ Σρεμς βρήκε έναν ωκεανό προσωπικών δεδομένων, όπως όλα τα «like», όλα τα αιτήματα φιλίας που είχε αποστείλει και δεχτεί και όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Κατατέθηκε και αποσύρθηκε, μετά από κράξιμο απ' τη ΝΔ, τροπολογία Βενιζέλου για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Με την κατάθεση τροπολογίας δικής του έμπνευσης έσπευσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να απαντήσει στη δέσμη τροπολογιών, που κατέθεσαν βουλευτές από τα περισσότερα κόμματα, για το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ. Η πρωτοβουλία αποδείχτηκε βραχύβια, καθώς οι διαφωνίες της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ οδήγησαν λίγη ώρα αργότερα στην απόσυρσή της. Ο υπουργός οικονομικών δήλωσε ότι θα την επαναφέρει, αφού πρώτα την επεξεργαστεί, προκειμένου να γίνει περισσότερο κατανοητή.

Απειλεί με ανάκληση του πρεσβευτή της στο Παρίσι η Τουρκία λόγω «γενοκτονιάς των Αρμενίων»

Η Γαλλία ετοιμάζεται να περάσει νόμο που θα θεωρεί αδίκημα τη μη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.


Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας ανέφερε ότι η χώρα θα αποσύρει τον πρεσβευτή της από τη Γαλλία, αν το Παρίσι υιοθετήσει νόμο, που θα καθιστά αδίκημα την μη αποδοχή ότι οι μαζικές δολοφονίες των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους ήταν γενοκτονία.

Δ. Ρέππας: «Η Ομάδα Δράσης καλύπτει το κενό στην ελληνική διοίκηση που δεν μπορούμε να καλύψουμε εμείς οι άχρηστοι»

Συναντήθηκε με τον Χορστ Ράιχενμπαχ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππας.

Ο κύριος Ρέππας, ανέφερε ότι «η Ομάδα Δράσης καλύπτει το κενό που υπάρχει στην ελληνική διοίκηση για τη μεταρρύθμισή της, ώστε πέραν από το να τίθενται στόχοι να έχουμε και ένα συγκεκριμένο σχέδιο με δράσεις και χρονοδιάγραμμα για την επίτευξή τους».

Βίντεο-Δούλεμα και από Βενιζέλο που λέει ότι τον υποχρεώνουν να ασκεί οικονομική πολιτική που δεν πιστεύει!!

Μετά τον Πρωτόπαππα που ρωτάει δημόσια, σαν να είναι από άλλο κόμμα, τι απέδωσαν τα μέτρα, τον Χρυσοχοϊδη που λέει όχι άλλους φόρους και "άλλος λαός θα είχε επαναστατήσει με τέτοιο γαμή@@ που του ρίχνουμε" ήρθε και ο Βενιζέλος (αυτός προηγήθηκε χρονικά χθες αλλά τέσπα) να μας πει ότι...

Θα τους τρελάνουν όλους οι Ιρανοί! Θα κάνουν έκθεση με «απαλωτριωμένα» αμερικανοισραηλινά κατασκοπευτικά αεροπλάνα!

Έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο οι Ιρανοί καθώς όπως έγραψαν σήμερα οι Teheran Times θα κάνουν έκθεση όπου θα παρουσιάσουν...

Oι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην αυριανή κλήρωση

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του Europa League θα μάθει ο ΠΑΟΚ,άντε και ο Ολυμπιακός, τους πιθανούς αντιπάλους τους στην αυριανή (12:00, Νιόν) κλήρωση του Europa League, η οποία δεν θα αφορά μόνο τον επόμενο γύρο των «32», αλλά και τον μεθεπόμενο, των «16» (ζευγάρια αντιπάλων).

Όχι νέους φόρους, επανέλαβε ο Σαμαράς στην Τρόικα

Στην …καθιερωμένη πλέον συνάντηση του κλιμακίου της τρόικας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι δεν δέχεται την επιβολή νέων φόρων. Αντιθέτως, τόνισε, πρέπει να αρχίσουν οι μειώσεις φόρων, επειδή η ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλο.

Stern: Σκεφτήκατε ποτέ να ήσασταν Έλληνας;

Άρθρο των Andreas Hoffmann και Philipp Elsbrock στο εβδομαδιαίο περιοδικό STERN, με τίτλο «Δείτε πώς κάνουν οικονομία» και υπότιτλο «Ντόλτσε βίτα; Αυτό ίσχυε κάποτε. Οι χώρες της Ευρώπης που διέρχονται κρίση κάνουν οικονομία, περικόπτουν και μειώνουν. Το STERN υπολόγισε πώς μια τέτοια δραστική θεραπεία θα έπληττε τους Γερμανούς» αναφέρει μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του:

Suddeutsche Zeitung: «Η υπόθεση Proton από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Ελλάδα»

Σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της Proton Bank αναφέρεται σήμερα εκτενές άρθρο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Με τίτλο «Μια υπόθεση self service» και υπότιτλο «η ελληνική τράπεζα Proton δάνειζε λεφτά έναντι χαμηλού επιτοκίου – αυτά ωστόσο δεν προέρχονταν από την ίδια αλλά από την ΕΚΤ», η εφημερίδα αναφέρεται..

Μπεγλίτης θα μείνει στην ιστορία!!!Σαν εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ όταν αυτό διαλύθηκε

"Νοιώθω μεγάλη ευθύνη γιατί ήταν εξαιρετικά τιμητική η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβω εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε το κοντοπίθαρο κομμάντο και συνέχισε:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…

Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση.

Αστυνομικός δήλωνε πατέρας 19 παιδιών για τα επιδόματα

Έχει εισπράξει ως τώρα 155 χιλιάδες ευρώ με παιδιά από…το ίντερνετ


Πρώην αστυνομικό που δήλωνε πατέρας 19 (!) παιδιών συνέλαβε χθες η αστυνομία, την ώρα που πήγαινε να εισπράξει τα επιδόματα. Ο 54χρονος αστυνομικός που ως το 2001 υπηρετούσε στο Α.Τ Ομονοίας, έχει εισπράξει ως τώρα...

Άπαιχτος ο Πούτιν απαντούσε επί 4 ώρες σε ερωτήσεις Ρώσων και για τους υποκινητές των διαδηλώσεων είπε: «Καλώς τους πελάτες μου»

Σε μια συνέντευξη που δίνει μια φορά το χρόνο, τα τελευταία 10 χρόνια, ο Β. Πούτιν απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων των Ρώσων πολιτών που αφορούσαν ακόμα και το αν είναι ευτυχισμένος ή πότε και πως ξεκουράζεται. Το μεγαλύτερο βέβαια ενδιαφέρον για τη Δύση είχαν οι απαντήσεις του για τις πρόσφατες διαδηλώσεις που καλοσώρισαν οι ΗΠΑ. Απαντώντας ο Πούτιν είπε:

Σαρκοζί: Ο Κάμερον συμπεριφέρθηκε σαν κακομαθημένο παιδί

Σε δηλώσεις του ο Γάλλος Πρόεδρος είπε ότι είναι η πρώτη φορά "που είπαμε ΟΧΙ στους Άγγλους", ενώ πρόσθεσε "Ο Κάμερον συμπεριφέρθηκε στις Βρυξέλλες σαν κακομαθημένο παιδί. Η μόνη του εμμονή ήταν να προστατεύσει το City, το οποίο θέλει να συνεχίσει να συμπεριφέρεται σαν κέντρο offshore. Καμία χώρα δεν τον υποστήριξε και αυτό για μένα είναι ο ορισμός της πολιτικής ήττας".

MRB: ΝΔ 20,7%, ΠΑΣΟΚ 12,1%, εκλογές μέχρι 19 Φεβρ 60%, δυσαρέσκεια με Παπαδήμο, 1,1% καταλληλότερος αρχηγός ΠΑΣΟΚ ο Ραγκούσης :)))

Μεγάλη δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση Παπαδήμου (60% θα αποτύχει, 55% χειρότερη απ' ότι περίμενε 48% αξιολογεί αρνητικά τη στάση Παπαδήμου)
22% των ΠΑΣΟΚων δεν θέλουν κανένα για αρχηγό και προτιμάνε να πάνε χύμα σε εκλογές.
Ραγκούσης-Νταλάρας θεωρείται καταλληλότερος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ από το 1,1%... τόσοι είναι οι πυροβολημένοι στο ΠΑΣΟΚ.

Σπάει ρεκόρ η ανεργία στη Βρετανία

Υπό το ασφυκτικό βάρος της ανεργίας, που βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17ετών, η βρετανική αντιπολίτευση ζητεί από τον Ντέιβιντ Κάμερον «καλύτερη ευρωπαϊκή συμφωνία για τη χώρα». Οι δημοσκοπήσεις, όμως, δίνουν 41% στους Συντηρητικούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» (όπως έχουμε γράψει και εμείς από χθες).

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντώνται οι επικεφαλής της τρόικας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας. Νωρίτερα, οι Ματίας Μορς (Κομισιόν), τον Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και τον Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Όλοι βλέπουν φως εκτός από εμάς-Ισπανία: Άντλησε «εύκολα» και φτηνά 6 δις αντί για 3 δις

Εμείς όταν είχαμε τη δυνατότητα παίρναμε ακριβώς ότι χρειαζόμασταν... ενώ οι Ισπανοί τώρα που βρήκαν φτηνό επιτόκιο και πήραν τα διπλά απ' όσα χρειαζόντουσαν είναι βλάκες... ;)

Το ποσό των 6 δισ. ευρώ – σχεδόν διπλάσιο από αυτό που ζητούσε – άντλησε από τις αγορές η Ισπανία, κατά την τελευταία της δημοπρασία κρατικών τίτλων για το 2011. Το κόστος ήταν οριακά αυξημένο, με τη μέγιστη απόδοση να φτάνει στο 5,239%.

Πρωτόπαππας ρωτάει ποιά η απόδοση των εισπρακτικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν... να του πούμε εμείς αφού "δεν ξέρει": ΚΑΜΙΑ

Με αιχμές για την καθυστέρηση στην είσπραξη εσόδων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας ζητά να πληροφορηθεί τα έσοδα από τις αδήλωτες πισίνες και τη φορολόγηση των offshore εταιριών, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Το δρόμο της επικοινωνίας άνοιξαν στο Ευρωκοινοβούλιο μαθητές από Ήπειρο και Γερμανία

Η Ήπειρος είναι η λιγότερο αναπτυγμένη περιφέρεια της Ευρώπης. Συγκρινόμενη με τις αναπτυγμένες περιφέρειες της Γερμανίας, αναδεικνύει το ζήτημα των ανισοτήτων που δεν έχουν γεφυρωθεί στην ΕΕ τόσο στην κοινωνική όσο και στην οικονομική ανάπτυξη.

Σε συμφωνία για το PSI έως τις αρχές Ιανουαρίου στοχεύει η κυβέρνηση

Στόχος της Ελλάδας είναι να υπάρξει συμφωνία για το πρόγραμμα ανταλλαγής του ελληνικού χρέους (PSI) μέχρι τα τέλη της χρονιάς ή τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών τον οποίο επικαλείται το Reuters.

Τόνισε επίσης ότι οι συνομιλίες διεξάγονται σε ένα θετικό κλίμα και σημείωσε πως η Ελλάδα είναι αισιόδοξη για την επίτευξη συμφωνίας.

Απανωτές οι προκλήσεις ΠΑΣΟΚων: Σειρά του Mike να μας πει μαλάκ@@ επειδή καθόμαστε και μας πηδάνε

"Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε γίνει επανάσταση αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα", δήλωσε προ ολίγου στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος στην ομιλία του έκανε διαπιστώσεις σαν να είναι εξωτερικός παρατηρητής της κυβέρνησης και όχι ο κατεξοχήν υπεύθυνος για την ύφεση του 6%, το πετσόκομμα του ΠΔΕ, τη μή απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τον κίνδυνο να επιστρέψουμε 3,5 δις που έχουμε πάρει για έργα που δεν έχουν ξεκινήσει (αλήθεια που πήγαν αυτά τα λεφτά;), της ακρίβειας που συνεχίζει και κανέναν ΜΜΕ δεν σχολιάζει, της εκτίναξης της βενζίνης στο 1,70, και και και και...

Ο ίδιος υποστήριξε πως τον τελευταίο χρόνο επιβλήθηκαν μέτρα πέντε φορές, αλλά το έλλειμμα θα κινείται στα περυσινά επίπεδα. Και γι αυτό προφανώς φταίω εγώ ή η Μέρκελ ή ο Φούφουτος και όχι ο Χρυσοχοϊδης και το κόμμα του οποίου βιάζεται να ηγηθεί!

"Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα φορολογικά μέτρα", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης. "Το πολιτικό σύστημα κάθεται και παρακολουθεί αδρανές το κράτος-εχθρό του πολίτη να απορροφά ό,τι βρίσκει μπροστά του. Βλέπει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να περικόπτεται από τα 9,5 δισ. πέρυσι στα 6,5 δισ. φέτος" δήλωσε λες και αυτός δεν ανήκει στο πολιτικό σύστημα αλλά μέχρι προχθές ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά τον έβαλλαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης!!.

Κατά τον κ. Χρυσοχοΐδη, το ΕΣΠΑ προωθείται, έστω και με προβλήματα. Άφησε αιχμές για τις καθυστερήσεις στην απορρόφηση των κονδυλίων για τους ανέργους και κατάρτιση με τη λογική οι άλλοι φταίνε, δηλ. ο Κουτρουμάνης. "Υπάρχουν 4,5 δισ. για τους ανέργους και έχουν απορροφηθεί μόλις 500 εκατ." πρόσθεσε.

Από τις δηλώσεις του υπουργού προκύπτει πως δίνονται χρήματα του ΕΣΠΑ για αποπληρωμή παλαιότερων χρεών προς προμηθευτές του Δημοσίου κάτι που προφανώς είναι παράνομο και θα κληθούμε από την ΕΕ να δικαιολογήσουμε... αλλά "δεν γαμιέτ@@" θα λέει "τότε που θα πρέπει να πληρωθούν τα πρόστιμα θα είναι εξουσία κανας μαλάκ@@ σε στύλ Καραμανλή που αθ κληθεί να πληρώσει τα πρόστιμα όπως πλήρωσε για το Κτηματολόγιο ή το ΛΑΦΚΑ"...

(Οι δηλώσεις Χρυσοχοϊδη είναι από το euro2day.gr)

Το ομόλογο Μαρτίου 2012 ίσως να πληρωθεί κανονικά στην λήξη του από το δημόσιο και η τιμή του ήδη αρχίζει να αυξάνεται

Μια ευκαιρία απόδοσης 395% σε 95 μέρες


Σε ανύποπτο χρόνο περίπου 3 μήνες νωρίτερα, το www.bankingnews.gr είχε επικεντρωθεί στην συμπεριφορά του ομολόγου λήξης 20 Μαρτίου 2012. Είναι ένα ομόλογο το οποίο λήγει σε 3 μήνες περίπου και εμφανίζει απόδοση 395% σε ετησιοποιημένη βάση. Είχε φθάσει η απόδοση του και 440%.

Στο 17,7% σκαρφάλωσε η ανεργία στο τρίτο τρίμηνο

Στο 17,7% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας το γ' 3μηνο του έτους, έναντι 16,3% του προηγούμενου τριμήνου και 12,4% του αντίστοιχου τριμήνου 2010. Ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 4.079.286 άτομα και των ανέργων σε 878.266.

Στο νέο μισθολόγιο δημοσίου από σήμερα οι υπάλληλοι της Βουλής

Στο νέο βαθμολόγιο – μισθολόγιο του δημοσίου εντάσσονται και επισήμως από σήμερα οι υπάλληλοι της Βουλής καθώς η Ολομέλεια του σώματος προχώρησε στην σχετική τροποποίηση του κανονισμού του Κοινοβουλίου.

Αρχίζει η δίκη των «υποβρυχίων» αλλά στη Γερμανία... εμείς όμως δεν χρειαζόμαστε Μέρκελ... έχουμε Άκη

Ένα μέλος του ΔΣ και ένας πρώην εντεταλμένος της Ferrostaal αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δωροδοκίας ξένων αξιωματούχων για λογαριασμό της εταιρίας προκειμένου η τελευταία να διασφαλίσει παραγγελίες για την παράδοση υποβρυχίων προς την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου, μεταξύ 2000 – 2007 δαπανήθηκαν συνολικά πάνω από 62 εκατ. ευρώ για μίζες.

2 χρόνια με αναστολή, από γαλλικό δικαστήριο, στον Σιράκ, για διαφθορά

Δικαστήριο του Παρισιού καταδίκασε τον Ζάκ Σιράκ για κατάχρηση εμπιστοσύνης και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος (συγκεκριμένα κατηγορείται ότι δημιούργησε μαιμού θέσεις όπου διόρισε κομματικούς φίλους και υποστηρικτές του) κατά την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Παρισιού από το 1977 έως το 1995. Ο Σιράκ ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και για λόγους υγείας δεν ήταν παρών στη δίκη, τελικά καταδικάστηκε σε 2 χρόνια με αναστολή.

Είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκα ο βουλευτής που λέει να κάνει η Ελλάδα Νόμο για να ανοίξουν λογαριασμοί στην Ελβετία; Κι όμως!!

Ο γνωστός βλάκας που μας είχε γκαστρώσει στο παραμύθι τον Ιούνιο ότι δεν θα ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο... 

Τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου να προχωρήσει στην πράξη το άνοιγμα των λογαριασμών πολιτικών σε τράπεζες του εξωτερικού ζητά ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Αμοιρίδης, ένας εκ των «δεκαέξι» που υπέβαλαν σχετικό υπόμνημα στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Για την πρωτιά παίζει ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα

Ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Ρούμπιν Καζάν για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, ANT-1). Οι Θεσσαλονικείς έχουν… κλείσει θέση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως έχουν ακόμη ένα κίνητρο.

Ειδικούς συμβούλους προσέλαβαν οι πιστωτές για το PSI

Οι ιδιώτες δανειστές της Ελλάδας προσέλαβαν τα νομικά γραφεία Allen & Overy και White & Chase, αλλά και την Blackstone ως συμβούλους στη διαπραγμάτευση για την περικοπή του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με πηγές του Reuters με γνώση της διαδικασίας.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: "Ο Αλ Σαούντ ήταν ανώριμος και τον άλλαξα... έβαλα και γκομενάκι στην υπόθεση για να έχει σασπένς"

Τα παραμύθια  της Χαλιμάς ζουν στον Παναθηναϊκό. Ο Αλ Σαούντ εξαφανίστηκε και στη θέση του εμφανίστηκαν δύο άλλοι πρίγκιπες και μία… πριγκίπισσα με τεράστια περιουσία, εταιρείες –κολοσσούς. Οι τρεις μάγοι με τα δώρα, για να είμαστε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο Τζίγγερ όμως δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν λεφτά ή πραγματικό ενδιαφέρον.

Κόκκινη κάρτα στο εαυτόν του έβγαλε ο παχύδερμος... δεν προχωράνε καθόλου οι συγχωνεύσεις

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών, παρά το γεγονός ότι αποτελούν βασική δέσμευση στο πλαίσιο του μνημονίου. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος έβγαλε «κόκκινες κάρτες» για 23 σε σύνολο 69 φορέων, για τους οποίους έχουν προωθηθεί ρυθμίσεις για συγχώνευση. Ουσιαστικά όμως η μόνη κόκκινη είναι αυτή που πρέπει να δείξει στα μούτρα του μιας και είναι υπεύθυνος για να προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις ... αλλά δεν προλαβαίνει από το να δίνει συνεντεύξεις και να λέει τους αγανακτισμένους "μαλάκες".

102 νεκροί στην Ινδία από κατανάλωση αλκοόλ με τοξική ουσία

Τουλάχιστον 102 άτομα στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας έχασαν τη ζωή τους από την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού με τοξική ουσία, ενώ άλλα 100 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Υπουργός της κυβέρνησης δήλωσε ότι 70 άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σουηδία: 10χρονος στραγγάλισε 4χρονο!!

Ένα 10χρονο παιδί βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός τετράχρονου αγοριού στη Σουηδία.

Ο 10χρονος παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε το αγοράκι, χωρίς, όμως, να γίνουν γνωστά τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία.

Πούτιν τώρα ζωντανά στο RT

Απαντάει σε ερωτήσεις ακροατών στο rt.com

Για τις διαδηλώσεις είπε: Πολλοί συμμετείχαν για χαβαλέ. Ξέρουμε ότι φοιτητές πληρώθηκαν για να συμμετάσχουν αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν οι φοιτητές ήθελαν να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι

Σε βαθμό κακουργήματος θα διώκονται όσοι χρωστάνε στο Δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ

Σε βαθμό κακουργήματος θα διώκονται όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ, ενώ η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε αλλαγές στον Πτωχευτικό Κώδικα, ώστε να κλείσουν τα «παράθυρα» που επιτρέπουν στους φοροφυγάδες να ξεφεύγουν από τις υποχρεώσεις τους.

Διπλασιάζεται το μερίδιο συμμετοχής της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Από τα 950 εκατ. ευρώ στα 1,9 δισ. ευρώ

Διπλασιάζεται το μερίδιο συμμετοχής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πλαίσιο της 14ης Γενικής Αναθεώρησης των Μεριδίων Συμμετοχής.

Άπαιχτος ο Borat!

Δείτε το τρέιλερ της νέας του ταινίας The Dictator:

Παναγιωτακόπουλος κάνει ρόμπα τον διορισμένο ΠΑΣΟΚο Ραγκούση-Νταλάρα

​Θα ήθελα να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τη συνέντευξη του κ. Ραγκούση σε τηλεοπτικό σταθμό.
​Πολύ αργά σκέφτηκε ο πρώτος την τάξη υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου να αποδώσει ευθύνη την ώρα που αυτός σχεδίαζε πολιτική μέχρι πριν από λίγο.

Σχετικά με το “σκοτεινό” ΠΑ.ΣΟ.Κ της μεταπολίτευσης. Ο κ. Ραγκούσης ήταν και είναι βασικός τρόφιμος από το 1982 μέχρι και σήμερα. Είναι πάντα διορισμένος διότι στην ουσία και δήμαρχο τον διόρισε η τότε ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εκατοντάδες τα θύματα τηλεφωνικών υποκλοπών στην Ελλάδα

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες που παρακολουθούνται καθημερινά χωρίς να το γνωρίζουν, καθώς χρειάζονται μόλις 20 λεπτά και 1.000 ευρώ για να εγκατασταθεί στο κινητό του... θύματος το λογισμικό-σκιά που υποκλέπτει τις συνομιλίες και τα SMS που στέλνει και λαμβάνει.

Έλαβε υπερωρίες από το ΤΕΙ Ηπείρου ενώ δουλεύει σε γραφείο βουλευτή

Το ποσό των 2.360 ευρώ για υπερωρίες έλαβε νομίμως υπάλληλος του ΤΕΙ Ηπείρου για το πρώτο εξάμηνο του 2011, ο οποίος ήταν αποσπασμένος σε γραφείο βουλευτή της Ηπείρου.

Επείγονται οι τραπεζίτες για το PSI ώς τα Χριστούγεννα

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΙΩΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Στην Πόλη του Φωτός μεταφέρονται σήμερα οι τραπεζίτες για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου για το πρόγραμμα ανταλλαγής των ομολόγων (το περίφημο PSI+).

ΗΠΑ: Σχεδόν το 20% γυναικών έχουν πέσει θύματα βιασμού

Σχεδόν το 20% των γυναικών στις ΗΠΑ έχουν πέσει θύματα βιασμού ή απόπειρας βιασμού, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Νέα σφοδρή επίθεση του Μ.Βορίδη κατά του Γ.Ραγκούση για την απελευθέρωση των ταξί

Ευθείες βολές κατά του Γιάννη Ραγκούση για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση» επανέλαβε και τόνισε ότι ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα ο τρόπος απελευθέρωσης των ταξί που πρότεινε ο κ.Ραγκούσης. «Δεν μπορούσε να περάσει την πρότασή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και έβαζε μπροστά την τρόικα» είπε.