18 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0 (γκολ και φάσεις)

Η ΑΕΚ φωνάζει, λογικό μιας και η φτώχεια φέρνει γκρίνια, ο Κωστένογλου είδε άλλο αγώνα μιας και είδε την ΑΕΚ καλύτερη και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Δειτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Οι φωτογραφίες της φοιτήτριας που βιάστηκε στο Big Brother

Σάλο έχει προκαλέσει ο βιασμός της νεαρής φοιτήτριας μέσα στο σπίτι του βραζιλιάνικου Big Brother τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι τηλεθεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση το εξοργιστικό θέαμα, όταν ο 31χρονος ο παίκτης βίασε της νεαρή φοιτήτρια, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, σε πάρτι που έκαναν οι συμμετέχοντες του ριάλιτι.

Δείτε φωτογραφίες της 23χρονης φοιτήτριας που κάνουν τον γύρο διαδικτύου:

Σε ποια γλώσσα έδωσε συνέντευξη η "καλτσοδέτα"

Δείτε τη:

Real Madrid vs. FC Barcelona (Spanish Copa del Rey - 21:00 GMT / 23:00 μ.μ.) Live Stream

Live Stream links για Real Madrid vs. FC Barcelona (Spanish Copa del Rey):

Είκοσι προσαγωγές λαθροζώων έξω από την ΑΣΟΕΕ

Σε 20 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί πριν από λίγο έξω από την ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια επίθεσης αλλοδαπών μικροπωλητών αλλά και άγνωστων που βγήκαν από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και επιτέθηκαν κατά της αστυνομίας που προέβη σε έλεγχους για το παραεμπόριο.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΣΚΑΪ

Βίντεο: Σφάχτηκαν τα ζώα μεταξύ τους στην Θεσσαλονίκη

Συνέβη στην οδό Ήρωνος... Στο σημείο, που πλημμύρισε στο αίμα, έφτασαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες. Έντρομοι παρακολουθούσαν περαστικοί αλλά και γείτονες.

«Σκόνταψα και έπεσα στη σωστική λέμβο»

Με έντεκα ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, δεκάδες να παραμένουν αγνοούμενοι από το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia και τις επιχειρήσεις διάσωσης να σταματούν, εξαιτίας της κλίσης του μισοβυθισμένου πλοίου, λόγω διακινδύνευσης ζωής των δυτών που συμμετέχουν στις έρευνες, ο καπετάνιος Francesco Schettino δικαιολογεί την πράξη του να εγκαταλείψει το πλοίο λέγοντας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 ο ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο (ΠΑΟ-Δόξα 1-0)

1-0 Λίνο με πέναλτυ
2-0 Αθανασιάδης 54'

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τη Δόξα με τα χίλια ζόρια... το γκολ στο 88 ο Κατσουράνης

Βίντεο: Γιατί ξεγυμνώθηκαν πάλι οι Ουκρανέζες της FEMEN;

Η ουκρανική φεμινιστική οργάνωση FEMEN είναι γνωστή για τις διαμαρτυρίες γυμνόστηθων μελών της,εναντίον του Στρος Καν, του Μπερλουσκόνι,του Λευκορώσου δικτάτορα, του Βατικανού κ.α.. Αυτή τη φορά διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της Ινδίας, σκαρφαλώνοντας με σκάλα στο μπαλκόνι της πρεσβείας της Ινδίας στο Κίεβο μέχρι που τις μάζεψαν οι δυνάμεις ασφαλείας. Η διαμαρτυρία τους οφείλονταν στο ότι η ινδική κυβέρνηση αυστηροποίησε τα κριτήρια χορήγηση βίζας σε ρωσίδες,ουκρανές και καζακστανές γυναίκες ηλικίας 15-40 ετών στα πλαίσια εκστρατείας εναντίον της πορνείας στην Ινδία... λογικό λοιπόν οι φεμινίστριες να φωνάζουν "οι ουκρανέζες δεν είναι πουτάνες" και "το Δελχί να κλείσει τα πορνεία του". Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Δύτες του ιταλικού ναυτικού ψάχνουν για επιζώντες στο concordia

Δείτε το βίντεο:

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη διάβαση του ποταμού Λισσού (περιοχή Αγ. Μαρίνας - Ιμέρου), επί της Επ. Ο. Ιμέρου - Παγουριών στη Ροδόπη.

ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ


Βρέθηκε το όπλο που άρπαξαν χθες από τον άνδρα της αντιτρομοκρατικής

Βρέθηκε το πιστόλι που πήραν από το σαϊνι της αντιτρομοκρατικής, αυτοί που τον ξυλοκόπησαν χθες στο Σύνταγμα. Το όπλο βρέθηκε σε ακατοίκητο σπίτι στα Εξάρχεια.

Άντε μεγάλε και την άλλη φορά να ξαναπάς σε πορεία με το όπλο...βλάκες! Με τον ωχαδερφισμό σας δίνετε στα αναρχοκομμούνια το δικαίωμα να λένε μαλακί@@ για παρακράτος και να σας ξεφτιλίζουν...

Tην έδιωξαν από τη χώρα λόγω γυμνής φωτογράφισης (φώτο)

Οι ιρανικές Αρχές διέταξαν την εκδίωξη μιας ηθοποιού από τη χώρα λόγω γυμνής φωτογράφισης που έκανε για γνωστό περιοδικό. Πρόκειται για την  Golshifteh Farahani, η οποία έκανε  τη φωτογράφιση αυτή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αυστηρά μέτρα εις βάρος των γυναικών στη χώρα.

Βενιζέλος για το ελληνικό ή αγγλικό δίκαιο και για την ιδιωτική και δημόσια περιουσία του δημοσίου

«Επίσης, επανήλθε ο κ. Λαφαζάνης στο πρόβλημα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Μα, το Ταμείο διαχειρίζεται την ιδιωτική περιουσία του δημοσίου. Δεν διαχειρίζεται δημόσια κτήση. Δεν διαχειρίζεται κυριαρχικά δικαιώματα. Ρωτήστε –με συγχωρείτε που το λέω, κ. Λαφαζάνη- να πληροφορηθείτε τη διαφορά μεταξύ ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας του δημοσίου...

Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αύριο, υπό τον Παπούλια

Το πιθανότερο είναι το ΠΑΣΟΚ να έχει συμφωνήσει για το κούρεμα και να θέλει να εμπλέξει, εκ των υστέρων, στις αποφάσεις του και τη ΝΔ.

PAOK-AEK (8 μμ.) Live Stream

Λινκς για ΠΑΟΚ -ΑΕΚ:

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Βουλή: Ανακοινώστε όλες τις απόρρητες δαπάνες απο το 2004 και μετά!

Βγήκε ευθέως ο Προκόπης Παυλόπουλος που φαίνεται να έχει απασφαλίσει με αυτά που βλέπει ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ και ζήτησε το αυτονόητο από την κυβέρνηση Παπαδήμου: Να ανακοινωθεί το ύψος των απορρήτων δαπανών του ΥΠΕΞ, εδώ και τώρα. Όντας σίγουρος για το τι συνέβαινε επί Καραμανλή, αφού ήταν υπερυπουργός, πήγε και ένα βήμα παραπάνω:

Πακιστανοί ζώα απήγαγαν Πακιστανό ζώο και άλλοι Πακιστανοί ζώα πήγαν να τον σώσουν

Αποτέλεσμα; Άλλος κατέληξε στο νοσοκομείο, άλλος στο τμήμα και... όλοι θα απελαθούν. Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας 29χρονος Πακιστανός πήγε από το Άργος Αργολίδας στα Λέπουρα της Εύβοιας για να βρει δουλειά.

Ο κύριος Δασκαλόπουλος

του Βασίλη Μπαλάφα

Νέα τροπή πήραν τις τελευταίες ημέρες οι περίφημες επισκέψεις και απαιτήσεις της Τρόικας. Μέχρι τώρα είχαμε μάθει καλά ότι πριν από κάθε επικείμενη έλευση της Τρόικας στη χώρα, θα στήνεται το γνωστό σκηνικό τρόμου και πανικού προς κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα. Αυτό όμως έγινε τόσες φορές που κατάντησε σαν το παιδικό παραμύθι με τον πιτσιρικά βοσκό που έσπαγε πλάκα με τους συγχωριανούς του, καλώντας τους σε συναγερμό για τον λύκο που θα έτρωγε τα κοπάδια τους. Το έκανε τόσες φορές, που όταν πραγματικά ήρθε ο λύκος, κανείς δεν τον πίστεψε και κανείς δεν πήγε να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα ο λύκος να αποδεκατίσει το κοπάδι του. Ήταν πολύ μπροστά ο Αίσωπος ...

Μειώνει την πρόγνωση για την ανάπτυξη του 2012 η Γερμανία

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας διόρθωσε σήμερα προς τα κάτω την πρόγνωσή της για την ανάπτυξη το 2012. Αυτό όμως, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Philipp Rösler δεν θα επηρεάσει την αγορά εργασίας μιας και πάλι η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημα.

Η Fitch ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα. Ποιές χώρες απειλούνται;

Η Fitch σκοπεύει μέχρι τέλους του μήνα να υποβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση πολλών ευρωπαϊκών χωρών κατά 1 ή 2 βαθμίδες. Περισσότερο από όλους απειλείται η Ιταλία που ενδέχεται να υποβαθμιστεί ακόμα και κατά 2 βαθμίδες από το "Α+" που είναι σήμερα.

Χαμός στις ΗΠΑ με τον τρελό που πέταξε καπνογόνο στο Λευκό Οίκο

Το κίνημα Οccupy Wall Street μεταφέρθηκα χθες στην Ουάσιγκτον και έγινε Οccupy Congress. Η Αστυνομία έκανε πολλές συλλήψεις από τους εκατοντάδες διαδηλωτές, οι οποίοι κάποια στιγμή έφτασαν και μπροστά στο Λευκό Οίκο και κάποιος τρελός πέταξε ένα καπνογόνο μέσα στον κήπο!!! Δείτε το βίντεο με τις συλλήψεις:

Ζωντανό το όνειρο της μπανανίας -Στην Κόστα Ρίκα ο Γ.Παπανδρέου

Αν για ακόμα μια φορά αμφιβάλατε για το τι σκέφτονται οι ηγέτες αυτού του τόπου την ώρα που η χώρα περνάει τις πιο κρίσιμες ώρες της, διαβάστε το ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Η Τουρκία και τα καταραμένα επιτόκια

Tου Σεραφειμ Κωνσταντινιδη
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε σ’ ένα νέο εχθρό. Αποκάλυψε ότι το «λόμπι του επιτοκίου εργάζεται και μας επιτίθεται αυτή στιγμή», πιέζοντας την κυβέρνηση για υψηλότερα επιτόκια. «Δεν θα επιτρέψουμε, πρόσθεσε, να εργάζονται με άνεση, επειδή η επιτυχία τους σημαίνει περιορισμό της κατανάλωσης των πολιτών της χώρας».

Deutsche Welle: «Το μεγάλο ελληνικό πόκερ»

«Το μεγάλο ελληνικό πόκερ», τιτλοφορεί πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η γερμανική έκδοση των Financial Times. Η οικονομική εφημερίδα κάνει λόγο για παιχνίδι υψηλού ρίσκου και υπογραμμίζει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ τραπεζών και κυβέρνησης, η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει ήδη το Μάρτιο. «Από σήμερα οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες-Κίνδυνος κρατικής χρεοκοπίας-Απομένουν μόνο 5 μέρες», τονίζει επιγραμματικά η FTD.

Πανηγυρίζουν οι Άγγλοι-Financial Times: Πως θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα

Στο κύριο άρθρο τους γράφουν πως το πραγματικό ερώτημα πλέον δεν είναι εάν ή πότε θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά πώς.

Διαβάστε όλο το άρθρο:

Στην Αθήνα ο Τσαρλς Νταλάρα επιδιώκοντας συμφωνία για το PSI

Στην Ελλάδα βρίσκονται σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και o ειδικός σύμβουλος, Ζαν Λεμιέρ, όπως επιβεβαιώνει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF). Οπως μάλιστα αναφέρεται σε δημοσίευμα του bloomberg στις 17:00 οι επικεφαλής του IIF θα συναντηθούν με τον κ. Λουκά Παπαδήμο για να συνεχίσουν τις συνομιλίες που διεκόπησαν την Παρασκευή για την εθελοντική ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων..

Ευρώπη: Κάθε χρόνο πάνε στα σκουπίδαι τρόφιμα 89 εκ ευρώ ενώ 10 εκ άνθρωποι πάνε σε συσσίτια

Συνολικά 89 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων καταλήγουν κάθε χρόνο στα σκουπίδια σύμφωνα με έρευνα της Κομισιόν. Σε αυτήν την ποσότητα δεν συμπεριλαμβάνονται καν τα τρόφιμα που απορρίπτονται στην αγροτική παραγωγή και διαλογή, για παράδειγμα καρότα που έχουν ...στραβώσει και πατάτες με μικρότερο μέγεθος από εκείνο που προβλέπουν οι ευρωπαϊκές νόρμες.

Πάτρα: Πήραν στο κυνήγι τον ληστή που επιτέθηκε σε φοιτήτρια!

Αυτή τη φορά, οι αυτόπτες μάρτυρες δεν έμειναν απαθείς - Άκουσαν τις φωνές της φοιτήτριας και έτρεξαν να τη βοηθήσουν... Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα, σε κεντρική οδό της πόλης.

Κακοποίηση 10χρονων από βρετανούς στο Αφγανιστάν

Δύο βρετανοί στρατιώτες συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση δύο παιδιών ηλικίας περί των 10 ετών στο Αφγανιστάν.

Διευκρινίσεις του ΣΔΟΕ για το κύκλωμα τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης

Αναφορικά με την διεξαγόμενη έρευνα στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ανακοινώνονται τα εξής, σχετικά με τη συμβολή του στην διερεύνηση των παραπάνω υποθέσεων: 

Θα τα γαμήσ@@ ολα το ΠΑΜΕ: Κατέλαβαν τα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ-Πάπαλα ο διάλογος για τα εργασιακά

Υπό κατάληψη τελούν τα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ στην οδό Αριστοτέλους, από μέλη του ΠΑΜΕ που εισέβαλαν στο κτίριο προκειμένου να μπλοκάρουν το διάλογο της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ και τη ΓΣΕΒΕΕ για τα εργασιακά.

Βίντεο: Σκηνές πανικού κατά την εκκένωση του "Concordia"

Δείτε το:

Κλήρωση κυπέλλου: Ποιον αντιμετωπίζουν ΠΑΟΚ/ΑΕΚ και Ολυμπιακός μέχρι τον τελικό

Δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι η σημερινή κλήρωση (18/1) για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να συναντήσει έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

"Κούρεμα" και στο νοίκι της Ακρόπολης

Τελικά η κρίση ήρθε και τα “σάρωσε” όλα, το πρακτορείο Bloomberg πήγε παραπέρα την είδηση με το “ενοίκιο” που μπαίνει στον Παρθενώνα και τα άλλα μνημεία της χώρας και αποδεικνύει ότι πλέον τα δικαιώματα είναι... κοψοχρονιά, μήπως η “ψωροκώσταινα” καταφέρει να αυξήσει τα έσοδά της.

Σταμάτησαν πάλι οι έρευνες στο "Concordia"

Το κρουαζιερόπλοιο "Costa Concordia" που την Παρασκευή προσάρεξε λίγα μέτρα από ιταλικό νησί, κινδυνεύει να γλυστρίσει και να βυθιστεί ολόκληρο, πράγμα που οδήγησε το ιταλικό ναυτικό να σταματήσει πάλι τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων. Πριν από λίγο το πλοίο μετακινήθηκε μερικώς την ώρα που οι διασώστες, που έχουν ανοίξει 4 τρύπες στο κύτος του για να διευκολύνουν τις έρευνες.

WSJ: "Μία συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδος θα ήταν πιο αποτελεσματική και πιο ειλικρινής"

H επιμονή της ευρωζώνης να διασφαλίσει τη μείωση του ελληνικού χρέους κατά 100 δισ. ευρώ μέσω μιας εθελοντικής συμφωνίας, έχει απώτερο στόχο να μην ενεργοποιηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal. «Μία συντεταγμένη χρεοκοπία θα ήταν πιο αποτελεσματική, πιο ειλικρινής», αναφέρει ο αρθρογράφος της εφημερίδας.

Βίντεο: Μεγάλες ΠΑΟΚτσήδικες προκρίσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να ξεπερνά το εμπόδιο της ΑΕΚ όταν βρίσκονται αντίπαλοι στο κύπελλο (όχι, όμως, στους τελικούς) και να πανηγυρίζει πραγματικά πολύ μεγάλες νίκες. Η παράδοση λέει ΠΑΟΚ στις προκρίσεις και ΑΕΚ στους τελικούς. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι για το θεσμό του κυπέλλου και ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να περηφανεύεται για τρελές ανατροπές, ακόμα και για εξάρες με τον μεγάλο Χρήστο Δημόπουλο.

FORBES: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ»

Οι λόγοι που έχουν οδηγήσει σε τέλμα τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό PSI αναλύονται σε άρθρο του περιοδικού Forbes το οποίο εκτιμά πως το «κούρεμα» είναι σε πολύ χειρότερη φάση από όσο πιστεύεται και κάνει λόγο για «αποκεφαλισμό».

VIDEO: Ρατσιστική επίθεση με ανελέητο ξύλο από νεαρούς σε ανήλικο

VIDEO: Ρατσιστική επίθεση με ανελέητο ξύλο από νεαρούς σε ανήλικο
Ένα σοκαριστικό video με τον ανελέητο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου στο Σικάγο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο 17χρονος ασιατικής καταγωγής δέχεται επίθεση από έξι νεαρούς που φορούν κουκούλες και ένας από αυτούς καταγράφει το περιστατικό με "περηφάνεια". Οι νεαροί χτυπούν ανελέητα το παιδί σε ένα δρομάκι έξω από ένα σχολείο, τον σέρνουν στο δρόμο που είναι γεμάτος χιόνια, τον χτυπούν στο πρόσωπο και του παίρνουν τα λεφτά και τα παπούτσια.

Αχαϊα: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες που ξυλοκόπησαν άγρια γυναίκα αστυνομικό!

Οι δράστες την ακολούθησαν και της επιτέθηκαν, την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό της...Στην κρατική ασφάλεια υπηρετεί η σπουδάστρια αστυνομικός, που δέχθηκε άγρια επίθεση το απόγευμα της Δευτέρας (17-01-2012), ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό της, στο χώρο του ΤΕΙ Πάτρας. Από τα χτυπήματα, που δέχτηκε, χτύπησε στο γόνατο, στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός της και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για λίγες ώρες, αν και τώρα έχει πάρει εξιτήριο.

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ! ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Πασόκος, άνθρωπος του Βενιζέλου και υποψήφιος του ΛΑΟΣ οι εγκέφαλοι της συμμορίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ.

Αηδία και αγανάκτιση από το μέγεθος της διαπλοκής οργανωμένου εγκλήματος – πολιτικής και επιφανών πολιτών του δημόσιου βίου. Αρχηγός της μαφιόζικης οργάνωσης τοκογλυφίας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ ***. Από κοντά και ο πρώην διευθυντής της ΕΤ3, Γιώργος Φ, όπως και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Βενιζέλου ο Χρήστος Παπ… Μπόχα και δυσωδία. 

Παπαδ΄ήμος στους ΝΥΤ: "Οι πιστωτές μα ενδεχομένως θα υποχρεωθούν με Νόμο να δεχθούν το κούρεμα"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα New York Times ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο οι ιδιώτες πιστωτές να εξαναγκασθούν να δεχθούν απώλειες, εάν δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

"IIF και ελληνική Κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει σε κούρεμα 68%"... τη Μέρκελ τη ρώτησαν

Στο πρακτορείο Bloomberg μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος ενός από τα μεγαλύτερα hedge funds της Marathon που φημολογείται ότι κατέχει τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια δολάρια προς διαχείριση. Όπως αποκάλυψε η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους πιστωτές της, που θα περιλαμβάνει μετρητά και νέα ομόλογα με αξία περίπου 32 cents στο ευρώ. Πρόκειται δηλ. για κούρεμα 68%. Το πρακτορείο επικαλείται τον Bruce Richards, της Marathon Asset Management LP ο οποίος ανέφερε :"Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η συμφωνία θα γίνει"... χωρίς να διευκρινίσει πόσο θα είναι το επιτόκιο των νέων ομολόγων, πράγμα που είναι και το σημαντικότερο όλων.

Τελειώνετε με τις παπαριές για αγγλικό και οθωμανικό δίκαιο: Κανένας δεν μπορεί να μας πάρει τίποτα αν δεν θέλουμε!! Υπάρχει απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου!!

[Έχει πήξει το ιντερνετ στις παπαριές και τις μαλακί@@ ότι θα μας πάρουν και τα σώβρακα αν τα νέα ομόλογα που θα εκδώσουμε έναντι του κουρέματος θα είναι σε αγγλικό δίκαιο!! Μάλιστα οι πλέον ηλίθιοι λένε ότι όχι μόνο θα μας πάρουν κρατική περιουσία εκτός Ελλάδος αλλά και εντός Ελλάδος!! Με απόφαση ξένου δικαστηρίου θα έρθουν στην Ελλάδα να κατασχέσουν περιουσία!! Πάτε καλά ρε βλάκες;

Επιστρέφουν οι ιρανοί το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό RQ-170 που τους απήγαγαν... λίγο μικρότερο όμως

Όπως μετέδωσε το ιρανικό κρατικό ραδιόφωνο, η Τεχεράνη θα ανταποκριθεί στο αίτημα των ΗΠΑ και θα επιστρέψει το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό RQ-170, που όπως λένε κατάφεραν να προσγειώσουν στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού πήραν τον έλεγχό του από τους αμερικάνους, μέσα στο έδαφος του Ιραν, σε απόσταση 225 χλμ από τα σύνορα με το Αφγανιστάν.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ STAGE.... αλήθεια τους θυμάται κανείς αυτούς πια;

ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (ΚΥΡΙΑΣ) ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ STAGE ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΙΚΗΣ) ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (ΒΕΡΟΙΑΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Στο ξεφτιλισμένο γομάρι τον Ροντούλη, πληρώναμε σαν «εκτός έδρας» τις διακοπές των Χριστουγέννων που έκανε στο σπίτι του στη Λάρισα!!!

[Πρόκειται για τον ίδιο ξεφτιλισμένο που παρακρατούσε τα χρήματα των υπαλλήλων του γραφείου του, δήθεν για να τα δώσει στο κόμμα και τα έβαζε στην τσέπη του!!! Βέβαια τότε το αρχιλαμόγιο ο Καρατζαφέρης τον κάλυψε όπως θα καλύψει και την τωρινή του ξεφτίλα...]
Ο Αστέριος Ροντούλης είναι ένα από τα λαμπρά αστέρια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ανακλήθηκε το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο

Ανέκρουσαν πρύμνα! Ο λόγος για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο Καστανίδη (αυτό που προέβλεπε μεταξύ άλλων ποινές για την "καλλιέργεια εχθροπάθειας εναντίον των εβραίων" κ.λπ), το οποίο, αν και είχε κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή, τελικά ανακλήθηκε. Ο λόγος:

Πέραν κάθε λογικής και νομιμότητας... ο τρόπος και η διαδικασία προσλήψεων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ!

Είναι τουλάχιστον παράλογο και αυτονόητο... ότι οι όποιες προσλήψεις δημοσιογράφων στο ελληνικό δημόσιο και εν προκειμένω στην ΕΡΤ πρέπει να γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με το αν κάποιος είναι... παρουσιαστής ή κάτοχος μιας εκπομπής... στο δημοσιογραφικό επάγγελμα ! Οι απόψεις Ταγματάρχη, Στεφάνου, Λουριδά...στην ΕΣΗΕΑ για ανανέωση συμβάσεων... "κατά προτεραιότητα" των παρουσιαστών ειδήσεων και εκπομπών μάλλον προκαλούν... αφού "προσβάλλουν" όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας για την ενημέρωση του Έλληνα πολίτη !

Τρεις βρωμοαδερφές έδειραν κοπέλα... επειδή ήταν αστυνομικός!!! Μπράβο ρε παλικαράδες!!

Άγριο ξυλοδαρμό από τρεις αγνώστους, υπέστη χθες γυναίκα αστυνομικός η οποία σπουδάζει παράλληλα και σε ΤΕΙ της Πάτρας...Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή αστυνομικός περπατούσε προς το πάρκινγκ του ΤΕΙ προκειμένου να μπει στο αυτοκίνητό της. Τότε...

Ολγα Κεφαλογιάννη για την ανυπαρξία του ΕΟΤ στο εξωτερικό

«Πριν από δύο χρόνια, η Κυβέρνηση προχώρησε σε αιφνιδιαστικό κλείσιμο γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό, με πρόσχημα την ευρύτερη αναδιάρθρωση του Οργανισμού και την εξοικονόμηση πόρων. Σήμερα, παρόλο που ποτέ δεν δόθηκαν ξεκάθαρες εξηγήσεις για τα κριτήρια με τα οποία υλοποιήθηκε τόσο βεβιασμένα αυτή η ενέργεια, και για τους τρόπους με τους οποίους θα καλυφθούν τα κενά στις αγορές που έμειναν χωρίς την παρουσία του ΕΟΤ, η πολιτική ηγεσία του Τουρισμού συνεχίζει να σιωπά για το πώς θα αντιμετωπιστούν τα σημαντικά κενά που δημιουργήθηκαν.

Μη κλείνετε τα επτά (7) Πυροσβεστικά Κλιμάκια και τις Υπηρεσίες στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη

Με προβληματισμό και απογοήτευση παρακολουθούμε τη λαίλαπα των λουκέτων στις δομές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μετά τις βιομηχανίες, τα στρατιωτικά νοσοκομεία, τα στρατολογικά γραφεία, το τελωνείο Λάγους την υποβάθμιση των νοσοκομείων, τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων και τόσα άλλα, σειρά για κλείσιμο έχουν τώρα επτά (7) πυροσβεστικές μονάδες και ακριβώς η Π.Υ. Χρυσούπολης, τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Ιάσμου, Νευροκοπίου, Δικαίων, Σταυρούπολης, Παρανεστίου και Σαππών.

Βίντεο με τον ξυλοκοπηθέντα αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής

Τόσο βλάκας που πήγε με όπλο σε συγκέντρωση και ακολουθούσε στο τέλος της πορείας!!! Δείτε το:

Μεγάλη πίπ@ τα κομμούνια!!! Πήγαν με λεωφορεία στο Βόλο για να κλείσουν τη "Χαλυβουργία Βόλου" αλλά πήραν τον πούλο

Στις δύο μονάδες της Χαλυβουργίας Βόλου και ειδικότερα στο Χαλυβουργείο στην οδό Λαρίσης και στο εργοστάσιο στη Β’ ΒΙΠΕ μεταφέρθηκε και σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το απεργιακό μέτωπο του Συνδικάτου Μετάλλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Τα δύο εργοστάσια βρέθηκαν πραγματικά σε «κλοιό» με το ένα μέτωπο να συγκροτείται από μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου, του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικαλιστών φορέων που έσπευσαν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Χαλυβουργούς του Ασπρόπυργου, το δεύτερο μέτωπο με τους Χαλυβουργούς του Βόλου που βρίσκονταν μέσα στο εργοστάσιο και το τρίτο μέτωπο… με τις αστυνομικές δυνάμεις παρατεταγμένες ένθεν κακείθεν για να αποτρέψουν κατάληψη του εργοστασίου αλλά και τυχόν επεισόδια.

Για "απλή συνέργεια" παραπέμπεται ο Γιώργος Φερέτης

Ελαφρύ το κατηγορητήριο για τον γνωστό δημοσιογράφο
Με την κατηγορία της «απλής συνέργειας» θα παραπεμφθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ-3, ο οποίος συνελήφθη ως μέλος μίας από τις τέσσερις εγκληματικές ομάδες που εξαρθρώθηκαν σήμερα στη συμπρωτεύουσα, ύστερα από..παρακολούθηση 8 μηνών.