25 Αυγούστου 2012

Πέθανε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι

Νεκρός είναι ο γνωστότερος αστροναύτης της ΝΑΣΑ, Νιλ Άρμστρονγκ, που ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι και είπε το γνωστό "ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο αλλά ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα". Ο 82χρονος...

Ναι αλλά να τελειώνουμε με τις διαπιστώσεις και να δούμε και καμιά κατάσχεση: Φάκελος με ονόματα 737 φορολογουμένων στα χέρια του ΣΔΟΕ

[Κάποια στιγμή και το ΣΔΟΕ και ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να σταματήσουν τις φωτοβολίδες, ότι ο άντρας της Χρουσαλά έχει αδήλωτο σκάφος 1 εκ ή ότι ο βενζινάς έχει θαλαμηγό 5 εκ... κάποια στιγμή πρέπει να ακούσουμε και για καμιά κατάσχεση, αλλιώς ο κόσμος θα αρχίσει να γελάει...έτσι;]

Φάκελος με τα ονόματα 737 φορολογουμένων που έβγαλαν στο εξωτερικό μεγάλα ποσά τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους είχε παραδοθεί στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, λίγο πριν αντικατασταθεί.

«Kόλαση» φωτιάς στην Κύμη Ευβοίας

Σε εφιάλτη δίχως τέλος έχουν μετατραπεί οι φωτιές για τη χώρα, αφού μετά τις μεγάλες πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών σε Αγιο Ορος και Χίο και τα πάμπολλα άλλα μέτωπα που ξέσπασαν ανά την Ελλάδα, το Σάββατο εκδηλώθηκαν δύο ακόμη μεγάλες πυρκαγιές, στις Αφίδνες και στην Κύμη Ευβοίας.

Προσλήφθηκε σαν οδηγός ασθενοφόρου αλλά έγινε... θυρωρός και το χωριό έμεινε χωρίς ασθενοφόρο

Ο τραυματισμός ενός μικρού κοριτσιού στην περιοχή Τζερμιάδο της Κρητης έφερε για μία ακόμα φορά τις σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της Υγείας σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 7χρονη μεταφέρθηκε με… το αυτοκίνητο γιατρού, αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Η πρώτη αμιγώς ελληνική εντεκάδα μετά από δεκαετίες......

Αν όχι για όλες της ομάδες της Α εθνικής τουλάχιστον για τις μεγάλες πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό που έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Βλάχος, να ξεκινήσει με 11 έλληνες που στην πλειοψηφία τους είναι 20 με 22-23 ετών. Και μπορεί μεν η ΑΕΚ να έχασε αλλά η ομάδα...

Όσοι προβληματίζεστε γιατί ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για το Νόμπελ

Όσοι προβληματίζεστε γιατί ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για το Νόμπελ, αφού χθες διαβάσατε για το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην Τουρκία και θα λέει ότι ο Κεμάλ ήταν αρμένικης καταγωγής... διαβάστε κι αυτό:

Επιστολή στον Πρωθυπουργό από μία απελπισμένη εκπαιδευτικό

κ. Πρωθυπουργέ
απευθύνομαι σε εσάς γιατί εκεί στο υπουργείο παιδείας από ότι φαίνεται έχει εγκατασταθεί μόνιμα η κοινωνική αναλγησία. Είμαι εκπαιδευτικός μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Κατάγομαι από τη Δυτ. Μακεδονία και πέρσι διορίστηκα σε νησί των Δωδεκανήσων. Ο σύζυγος μου έχει απολυθεί από τον ιδιωτικό τομέα και εγώ παίρνω μισθό 680 ευρώ.

«Ο Άρμστρονγκ ήξερε πότε θα γίνουν οι έλεγχοι ντόπινγκ»

Ο Λανς Άρμστρονγκ, από τον οποίο αφαιρέθηκαν οι επτά τίτλοι που είχε κερδίσει στους φημισμένους ποδηλατικούς αγώνες Tour de France, είχε ενημέρωση εκ των προτέρων για το πότε θα γίνουν οι έλεγχοι ντόπινγκ, κατήγγειλε το Σάββατο κορυφαίος γάλλος ελεγκτής ντόπινγκ.

Πόσο κοστίζει η επιμήκυνση του Μνημονίου έως το 2016

Πρόσθετα κεφάλαια της τάξεως των 20 δισ. ευρώ εκτιμάται από το ΔΝΤ ότι θα κοστίσει η ανάσα που ζητεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή η παράταση της περιόδου εφαρμογής του Μνημονίου κατά δύο χρόνια ώς το 2016.

«Πιθανώς από φέτος» η αύξηση των ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών

Η αύξηση των ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών ενδέχεται να εφαρμοστεί από τη φετινή σχολική χρονιά, δηλώνει σε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις της Αρχαίας Ελλάδας

Το  βιβλίο του Αριστοτέλη «Μετεωρολογικά» ξεκινάει με έναν άκρως εντυπωσιακό πρόλογο, από τον οποίο θα μπορούσαμε να εξάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το επίπεδο των επιστημονικών γνώσεων των προγόνων μας.

Ντροπή για την ΕΡΤ! Ολόκληρη αποστολή και δεν ακούσαμε σωστά Ολάντ και Σαμαρά!

Αντί για τον Αντώνη Σαμαρά, ακούγαμε δυνατά τον...Γερμανό μεταφραστή χθες! Σήμερα ακούσαμε τον Ολάντ χωρίς μετάφραση για αρκετή ώρα...

Τι και αν υπάρχει ειδικός σκηνοθέτης της ΕΡΤ για τον Πρωθυπουργό που βρέθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων ; Τι και αν υπάρχει παραγωγός και ειδική ομάδα από δίπλα ;

Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον


Λιμάνια και μαρίνες αποτελούν το "φιλέτο" για αποκρατικοποίηση ή για σύμβαση παραχώρησης. Ήδη ξένοι και Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και διεθνείς όμιλοι εξετάζουν περιοχές στις οποίες μπορούν να επενδύσουν κυρίως στους τομείς της αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων (logistics), της ναυπηγοεπισκευής αλλά και της κρουαζιέρας.

Bundesliga 1η αγωνιστική

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Τα επόμενα βήματα του Αντώνη Σαμαρά

Τα επόμενα βήματά του μεθοδεύει πλέον ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των συναντήσεών του με τον πρόεδρο του Eurogroup, κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ, αντίστοιχα.

Εμπρησμό καταγγέλουν οι κάτοικοι στις Αφίδνες - Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες

Βελτιώνεται καθώς περνούν οι ώρες η κατάσταση στις Αφίδνες, καθώς μετά το μεσημέρι, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Πλέον, η κατάσταση έχει βελτιωθεί και ουσιαστικά δεν υπάρχει μεγάλο ενεργό μέτωπο, εκτός από διάσπαρτες μικροεστίες.

Γκένσερ: «H Γερμανία να κάνει ό,τι είναι δυνατό να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ»... στο Ρέσλερ τον παπάρα πες τα!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ επισημαίνοντας ότι «η Γερμανία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ».

Και ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές που ξεκινάνε στις 04:00...

Μπαίνουν από τους "αγνούς και αμόλυντους" λαθρεπιβάτες της χώρας μας ;;;

Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές δεν μπαίνουν από κάποιους λαθρεπιβάτες  για ΕΚΔΙΚΗΣΗ ;;;

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Μαξίμου: Ανακτούμε κύρος και αξιοπιστία

Θετικό, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, είναι το πρόσημο από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις του πρωθυπουργού με τη γερμανίδα καγκελάριο, το γάλλο πρόεδρο αλλά και τον πρόεδρο του Εurogroup.

«Σταδιακά ανακτούμε κύρος και αξιοπιστία και καλλιεργούμε το έδαφος για τροποποιήσεις στη δανειακή συμφωνία» επισημαίνεται από το Μαξίμου.

Σ. Κεδίκογλου: Είναι επόμενο να δυσανασχετεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, προκάλεσε η αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του πρωθυπουργού σε Βερολίνο και Παρίσι.

Τα ξένα ΜΜΕ για τις συναντήσεις Σαμαρά

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τα ξένα ΜΜΕ τη συνάντηση του κ. Αντώνη Σαμαρά με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.

Συγκεκριμένα τα περισσότερα έκαναν λόγο για μια «επιτυχημένη επίδειξη φιλικής διπλωματίας», αλλά σχολιάζουν όμως ότι και οι δύο κινήθηκαν στις γραμμές που ήθελαν, επαναλαμβάνοντας ότι περιμένουν την έκθεση της τρόικας και ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της.

Θα ληφθούν μέτρα, προειδοποιεί ο Σ.Κεδίκογλου για ενδεχόμενο καταψήφισης του πακέτου 11,5 δισ.

H κυβέρνηση έχει ήδη ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απολεσθεί, δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα ταξίδια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο και στο Παρίσι.

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 24 νεκροί – δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν, και δεκάδες τραυματίστηκαν από τη μεγάλη έκρηξη που προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου στο διυλιστήριο Αμουάι της Βενεζουέλας. Το διυλιστήριο διακόπτει τη λειτουργία του για περίπου δύο ημέρες

Εισήγηση για εξοντωτική ποινή ΠΑΟΚ... έτσι! Αν και τα ζώα δεν θα βάλουν μυαλό!

Βαρύς αναμένεται ο πέλεκυς της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ραπίντ, αν περάσει η πρόταση του αρμόδιου Εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και η Ραπίντ, κλήθηκαν τη Δευτέρα να απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχική Επιτροπής της UEFA με την πρόταση για ποινή στις δύο ομάδες από πλευράς του αρμόδιου Εισαγγελέα να είναι πολύ βαριά.

Συγκεκριμένα προτείνει:

ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ……ΤΣΙΠΡΑΣ!

Πήγε ο Τσίπρας διακοπές στο Ρέθυμνο και τα λαμόγια των καναλιών οι δημοσιογράφοι, μας τον παρουσίασαν σα να πήγε με οτοστόπ και όχι με το πολυτελές τζιπάκι του, το οποίο κατασκεύασαν οι απόγονοι του Χίτλερ! Ναι Ελληνίδες Έλληνες!

Ο Τσίπρας, αυτός ο τιμωρός της ΖΗΜΕΝΣ και της Μέρκελ, οδηγούσε...

BILD: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

Μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς να έμεινε μόνο 24 ώρες στη Γερμανία, ωστόσο κατάφερε να εντάξει και μέσα στο πρόγραμμα των συναντήσεων και τους ανθρώπους που καθημερινά τον πικραίνουν με τα άρθρα και τα δημοσίευμα τους, τους αρχισυντάκτες της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Και ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές που ξεκινάνε στις 04:00...

Μπαίνουν από τους "αγνούς και αμόλυντους" λαθρεπιβάτες της χώρας μας ;;;

Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές δεν μπαίνουν από κάποιους λαθρεπιβάτες  για ΕΚΔΙΚΗΣΗ ;;;

Συνεχίστε στο Antilogos-gr.blogspot.com

Βίντεο: Αστυνομικός εκτελεί τον δολοφόνο του Empire State Building

Δείτε το βίντεο από κάμερα παρακολούθησης:

Ολάντ: «Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης» (βίντεο)

Μία ημέρα μετά το επιτυχημένο, κατά τις εκτιμήσεις του κυβερνητικού στρατοπέδου, ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στο Παρίσι και συναντήθηκε, στις 11:30 (ώρα Ελλάδος), με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Αχαϊα: ''Κόλαση στο παρεκκλήσι'' - Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν...

Η Γερμανία παραμένει πρώτος προμηθευτής για τη χώρα μας

Η Γερμανία ως αγορά υποδοχής των ελληνικών προϊόντων εκτοπίστηκε το 2011 στη δεύτερη θέση, παραχωρώντας την πρωτοκαθεδρία στην Ιταλία, ενώ παραμένει πρώτος προμηθευτής αγαθών για τη χώρα μας.

Αυτό είναι το νέο φορολογικό – Θα αφαιρούνται οι δαπάνες από τα εισοδήματα

Το νέο φορολογικό μοντέλο που επεξεργάζονται στο οικονομικό επιτελείο είναι βασισμένο στα αμερικανικά πρότυπα και θα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα των φορολογούμενων θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες. Αυτό το σύστημα θα εξαιρούνται οι δαπάνες που αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ.

Ο Μ. Κεφαλογιάννης και επίσημα υποψήφιος για ΓΓ της ΝΔ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή την κατάθεση της υποψηφιότητας του για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ιστορική αυτή στιγμή που η πολιτική χρειάζεται περισσότερο ίσως από ποτέ στη νεότερη ιστορία τη λαϊκή στήριξη και συμμετοχή στη κοινή προσπάθεια να περάσουμε τις συμπληγάδες της ύφεσης, της ανεργίας και της υπανάπτυξης, οι Πολίτες αποστασιοποιούνται από τα πολιτικά δρώμενα.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις «μαζί τα φάγαμε»: To ΣΔΟΕ έπιασε βενζινοπώλη με θαλαμηγό 30 μέτρων

Απίστευτη περίπτωση 80χρονης που εμφανίζεται πολυεκατομμυριούχα και … ιδιοκτήτρια γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της παραλιακής


Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.

Νέα "ρατσιστική" δολοφονία από φασίστες...Αφγανούς... Ο Δένδιας τι έχει να πει;

Αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής σε συμπλοκή αλλοδαπών στην διασταύρωση Ιεροσολύμων και Αγαθουπόλεως, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Θερμή υποδοχή στα Ηλύσια Πεδία από τον Ολάντ στον Σαμαρά

Το Παρίσι είναι ο δεύτερος σταθμός του Αντώνη Σαμαρά, στο ταξίδι του στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να αλλάξει το διεθνές κλίμα για την Ελλάδα. Στις 11:30 του Σαββάτου, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Άλλοι υπουργοί δουλεύουν και άλλοι σφυρίζουν κλέφτικα

Πλήρης αναντιστοιχία έργων και λόγων από την κυβέρνηση στα γενέθλια των δυο μηνών ή –για να το πούμε λιγότερο κομψά- πολλοί υπουργοί βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου!

Ενώ αυτή η κυβέρνηση εκλέχθηκε (και στηρίχτηκε από τρία κόμματα) με σαφή και ξεκάθαρη εντολή, δηλαδή την αποφυγή χρεοκοπίας και την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά, πολλά κυβερνητικά στελέχη συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται να μείνουν για μια τετραετία στον υπουργικό τους θώκο.

Και πράττουν ανάλογα…

Το βίντεο με τη ληστεία στη Κυλλήνη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από την Κυλλήνη όπου δείχνει την απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο λιμάνι της πόλης. Στο βιντεάκι ακούγεται και η φωνή του κατοίκου που μαγνητοσκοπεί να λέει χαρακτηριστικά «κοίτα κοίτα έχει καλάσνικοφ»

Χατζημαρκάκης: Συγχαρητήρια στον Σαμαρά - Αλλάζει το κλίμα στη Γερμανία

Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γ. Χατζημαρκάκης, στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 7 μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία όσον αφορά τη χώρα μας, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με την καγκελάριο της Γερμανίας.

Αυτός είναι ο μαλάκ@@ Αλβανός που μας απειλούσε ότι θα σκίσει το καλσόν του

Ναρκωτικά,όπλα,χρήμα, αυτοκίνητα και μίσος..Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...

Αυτός ειναι ο εγκληματίας Αλβανός απο το επίμαχο υβριστικό βίντεο κατά της Ελλάδας.. Ο άνθρωπος αυτός καθώς και όσοι συμμετείχαν στο βίντεο είναι επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και πρέπει να συλληφθούν όλοι ανεξαιρέτως..

Focus: «Η Μέρκελ οδεύει με το Σαμαρά προς την επιμήκυνση»

Γράψαμε προηγουμένως για τις πρώτες αντιδράσεις – θετικές κατά κύριο λόγο – στα γερμανικά ΜΜΕ. Συνεχίζουμε εδώ με άλλα δημοσιεύματα και στον γερμανικό και στον ευρωπαϊκό Τύπο

Focus online

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Γιατί δεν αναφέρεται το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα στο νέο βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου;;

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: «ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ»
Στο προηγούμενο σχολικό εγχειρίδιο του μαθήματος «Ιστορία Γενικής Παιδείας» που διδάσκονταν στην Γ΄ τάξη του Γενικού Λυκείου και στη Δ΄ τάξη του Εσπερινού Λυκείου και είχε τίτλο «Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου από το 1815 έως σήμερα», αφιερώνονταν τέσσερις περίπου σελίδες στην γένεση και την εξέλιξη του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων και στις παραμονές του Α Παγκοσμίου Πολέμου.