24 Δεκεμβρίου 2012

Ξανά μαζί Χειλουδάκη-Εισαγγελέας, ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα στο Facebook

Ξανά μαζί φαίνεται ότι είναι ο πρώην Αντιεισαγγελέας Γιώργος Σακελλαρόπουλος με την Τζένη Χειλουδάκη, 20 χρόνια αφότου πρωτοέγινε γνωστή η πολύκροτη και πολυσυζητημένη σχέση τους που είχε διχάσει την κοινή γνώμη και τη δικαστική κοινότητα.

Η αστεία πλευρά του ποδοσφαίρου

Παρακολουθήστε αστεία στιγμιότυπα από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για το 2012.

Συνελήφθη αναρχοκομμούνι για τα χθεσινά επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή στο Βόλο

Σχηματίστηκε δικογραφία ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών


Συνελήφθη ένας εκ των δραστών του χθεσινοβραδινού αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ ατόμων που πρόσκεινται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

ΠΓΔΜ: Επεισόδια εντός και εκτός Κοινοβουλίου

Επεισόδια εντός και εκτός Κοινοβουλίου συνόδευσαν την ψήφιση του προϋπολογισμού της ΠΓΔΜ, με συνοπτικές διαδικασίες και απόντες τους περισσότερους βουλευτές της αντιπολίτευσης που καταγγέλλει «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» καθώς η κυβέρνηση Γκρούεφσκι κατέθεσε τον προϋπολογισμό χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των τροπολογιών.

Συγγραφέας συνελήφθη γιατί προσέβαλε τον Μωάμεθ μέσω του Twitter!

Ο προοδευτικός Σαουδάραβας συγγραφέας Τούρκι αλ Χάμαντ συνελήφθη για ορισμένα μηνύματα που ανάρτησε στο Twitter τα οποία θεωρήθηκαν προσβλητικά για το Ισλάμ, ανέφερε η εφημερίδα al-Jazirah στην ιστοσελίδα της.

Γρήγορος έλεγχος για τη λίστα Λαγκάρντ

Ανεβάζουν τους τόνους τα κόμματα εν αναμονή των ελέγχων των Οικονομικών Εισαγγελέων της πρωτότυπης λίστας. Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη επεξεργασία της λίστας από την οποία θα προκύψει αν η λίστα που είχε αρχικά παραδοθεί είναι αλλοιωμένη.

Ο Ιερώνυμος δίνει εκκλησιαστική γη σε αγρότες-τι λέει στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του

Όποιος επιθυμεί νά εργαστεί στήν ελληνική γή, άς γνωρίζει ότι, όση λίγη γή ανήκει ακόμα στήν Εκκλησία, θά είναι στή διάθεσή του!!

Συνελήφθησαν οι ληστές που άρπαξαν τα χρήματα από παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα στην Καλαμαριά

Στη σύλληψη τριών νεαρών, δύο 16χρονων και ενός 19χρονου, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές για την αρπαγή χρημάτων από παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

Τι έγινε όταν ο Μέσι αντιμετώπισε τον Μαραντόνα [βίντεο]

Ο Ντιεγκίτο θεωρούνταν για πάρα πολλά χρόνια αναμφισβήτητα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών με όλους τους επίδοξους διαδόχους του να αποτυγχάνουν μέχρι που εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο περίπατος του Σαμαρά στο κέντρο

Έναν περίπατο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έκανε το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς .

Ο Μπουτάρης γιορτάζει παραβιάζοντας τον νόμο

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει πέρα τις «σκοτούρες» και να βγει να κάνει Χριστουγεννιάτικο Bar Hopping στο νέο Hot Spot της πόλης, στη συμβολή των οδών προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ, όπου οι Θεσσαλονικείς διασκεδάζουν στα μπαράκια από νωρίς το μεσημέρι, όπως είναι η παράδοση την παραμονή των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Γιατί το ΚΚΕ μετέφερε τις συγκρούσεις στην Αθήνα- ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 1944

Του Νίκου Μαραντζίδη*

Αρκετά πριν από το τέλος της Κατοχής μέσα στην ηγεσία του ΚΚΕ είχαν εκφραστεί απόψεις πως είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για την κατάληψη της εξουσίας. Αν και οι απόψεις αυτές διέφεραν μεταξύ τους ως προς τη μεθοδολογία που πρόκριναν, δεν χωρεί αμφιβολία πως τα ηγετικά επίπεδα του κόμματος αντιλαμβάνονταν πως πλησίαζε η στιγμή που το ΚΚΕ θα μπορούσε να διεκδικήσει τα ηνία της χώρας.

Τώρα θα δούμε πόσο καλή είναι η κυβέρνηση Σαμαρά

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

Κατά την μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελλάδας, οι κυβερνήσεις της σημείωναν πάντα τις καλύτερες επιδόσεις τους όταν ο στόχος ήταν εθνικός, κοινά αποδεκτός, μετρήσιμος ή όταν απλά απουσίαζαν οι εναλλακτικές διέξοδοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η είσοδος στην ΟΝΕ μέσω της σταδιακής εκπλήρωσης των κριτηρίων ένταξης ή η αποφυγή της εξόδου από την ευρωζώνη, έστω μέσω της πιστής εφαρμογής των έξωθεν επιβληθέντων μέτρων.

Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα χρειάζεται αλληλεγγύη

«Ο ζητιάνος της Ευρώπης: η Ελλάδα απειλείται με κατάρρευση» είναι ο τίτλος της Hamburger Abendblatt, η οποία στο ρεπορτάζ της περιγράφει την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο η πλειονότητα των Ελλήνων. Μια κατάσταση στην οποία περιήλθαν ξαφνικά και η οποία εμπεριέχει ξένες μέχρι σήμερα για τους Έλληνες εικόνες, όπως είναι οι χιλιάδες άστεγοι και οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

Πρωτο βουλία κοινωνικής αλληλεγγύης από Φωτάκη - Συνδέσμους ΠΑΟΚ


Ένα παράδειγμα συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έδωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Φωτάκης, προσφέροντας στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» μέρος του χρηματικού πριμ που έλαβε από...

Χρυσή Αυγή:Μας λογοκρίνει το youtube

To youtube καταγγέλλει στη σελίδα της η Χρυσή Αυγή για λογοκρισία, καθώς όπως επισημαίνουν τα μέλη της "κατέβηκε το βίντεο με τις ευχές λόγω ρητορικής μίσους".

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε η Χρυσή Αυγή

Κι ο Αλέξης κύριε; Δεν είναι γκαντέμης;

ΌΧΙ απάντησαν με μια φωνή τα γνωστά σούργελα της ελληνικής τηλεόρασης... Εδώ και χρόνια ο Λαζόπουλος, αυτός ντε που συνελήφθη στη Μύκονο σε σκάφος μαζί με άλλους και ναρκωτικά, όπως και ο Κανάκης με τα μπαρ που είναι βουτηγμένα στην παρανομία, μας λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι ο γκαντέμης... γιατί είναι γκαντέμης δεν ξέρει κανείς να πει συγκεκριμένα... Φυσικά η κομμουνιστική αντίληψή τους και η θολοκουλτούρα τους δεν τους επιτρέπει να πούνε κουβέντα για τον Αλέξη ο οποίος

Οι επόμενες κινήσεις Σαμαρά


Μέρες που είναι και η κυβέρνηση κάνει μια μικρή… παύση εργασιών καθώς οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα σκληροί και δύσκολοι. Τη δόση την πήραμε, το κλίμα άλλαξε, κάποια χρήματα πέφτουν στην αγορά, όμως, πρέπει να έρθουν κι άλλες δόσεις, να γίνουν κι άλλα θετικά πράγματα στην Ελλάδα, να αλλάξει η ψυχολογία. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το Μάρτιο πρέπει να δοθούν άλλα 10 δις ευρώ από τη δόση των 44 δις που δικαιούτο η Ελλάδα. Τα περισσότερα από αυτά θα πάνε σε αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου σε προμηθευτές, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.


Βίντεο:Η άφιξη στον Πειραιά των «Γολιάθ» του Ρωσικού Ναυτικού

Στον Πειραιά οι δύο βασικοί «παίκτες» του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού για την Ν/Α Μεσόγειο.

Το μεγαλύτερο καταδρομικό πλοίο της Μεσογείου, το πυρηνοκίνητο RFS MOSKVA 121 και το συνοδό αντιτορπιλικό RFS SMETLIVY 810 βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι του Πειραιά.

Λίστα Λαγκάρντ-Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αντιπαραβολή

Την Πέμπτη, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση της αντιπαραβολής των στοιχείων από τη λίστα Λαγκάρντ που έφερε τριμελής αντιπροσωπεία από το Παρίσι, με την... παλιά.

"Ρατσιστική" επίθεση εναντίον κινέζων... από κινέζους

Για ένοπλη ληστεία σε βάρος των συμπατριωτών του συνελήφθη στο Κιάτο, από αστυνομικούς, ένας Κινέζος ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις συνεργοί του.

Σημαντικά μειωμένο το έλλειμμα στα 12,8 δισ. αλλά και «άσπρη τρύπα» 2,2 δισ. στον Προϋπολογισμό

Σημαντικά χαμηλότερο έναντι των στόχων που είχαν τεθεί είναι το έλλειμμα του προϋπολογισμού και το πρωτογενές έλλειμμα στο 11μηνο, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού. Το διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2012, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού μειώθηκε σε 12.852 εκατ. ευρώ και το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 1.419 εκατ. ευρώ, έναντι στόχων για 15.045 εκατ. ευρώ και 3.594 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα ζητά η Ευαγγελική Εκκλησία τη Γερμανίας

Τη βοήθεια και την αλληλεγγύη των Γερμανών χρειάζονται πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες υποφέρουν από την κρίση και κυρίως η Ελλάδα, σημειώνει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της η Ευαγγελική Εκκλησία της Γερμανίας.

Πέσ' τα ρε νούμερο! "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει θαύματα - Τα πράγματα θα είναι δύσκολα"

Ο ΣΥΡΙΖΑ πείστηκε από τις δημοσκοπήσεις ότι μπορεί να γίνει κυβέρνηση κι έτσι, όπως κάθε κόμμα που πλησιάζει την εξουσία, άρχισε να κρατάει "πισινή". Όταν είσαι στο 3% μπορείς με άνεση να υπόσχεσαι ότι θα φάμε με χρυσά κουτάλια, επειδή θα βρούμε δισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου ή θα υποχρεώσουμε τους Γερμανούς να μας δώσουν τρισεκατομμύρια για πολεμικές αποζημιώσεις, όταν όμως είσαι στο 30% πρέπει να πείς και δυό - τρία πιό πειστικά πράγματα.

Τόσο μαλάκ@@ είμαστε: Εμείς τρώμε κινέζικο και οι Κινέζοι σουβλάκια... σε λίγο θα γίνουν αρχαιολάτρες και εμείς ψάχνουμε το φενγκ σούι και τα τσάκρα

Όσο εμείς σαν ξενομανείς που είμαστε απολαμβάνουμε την ασιατική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα εισέβαλε στην Κίνα και όπως φαίνεται είναι και για τους Ασιάτες εξίσου δύσκολο να προσαρμοστούν στο διαφορετικό τρόπο φαγητού.

Κι άλλη (μισή) αλήθεια απ' τον Πάγκαλο: «Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροδιαφυγή»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ τόνισε πως για τη σημερινή κατάσταση φταίνε οι Έλληνες πολίτες: «Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή» δήλωσε χαρακτηριστικά και βέβαια μπορεί να έχει δίκιο αλλά ξέχασε τις δικές του ευθύνες και του κράτους ΠΑΣΟΚ που έτρωγε με χρυσά κουτάλια...

Τη μη υπαγωγή σε καθεστώς ΦΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις ζητά η τρόικα!

Η τρόϊκα ζητάει την ελάφρυνση των μικροεπιχειρήσεων όσον αφορά στο Φ.Π.Α., κάτι που αν γίνει θα αποτελέσει ανάσα για χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις οι οποίες δεν θα αναγκάζονται να εισπράττουν και να αποδίδουν ΦΠΑ στο κράτος και κανονικά (λέμε τώρα... γιατί είμαστε γνωστοί απατεώνες) θα μπορούσαν να μειώσουν πολύ τις τιμές τους

Ευτυχώς που υπάρχει και η τρόικα να πιέζει: Ζητούν κατασχέση λογαριασμών των μεγαλοφειλετών

- ΦΥΣΙΚΆ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΣΕ ΤΡΆΠΕΖΕΣ
- Σε έκθεση της η τρόϊκα βαθμολογεί κάτω από τη βάση την κυβέρνηση:''Από τους δέκα στόχους για το 2012 πιάσατε μετά βίας τους πέντε''
- ''Χαλαρώσατε τελείως στον φορολογικό έλεγχο πλουσίων, και ειδικότερα μεγαλογιατρών και δικηγόρων''
- Εκτός από κατασχέσεις καταθέσεων προτείνουν ακόμα και τη δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου (call center) που θα ειδοποιεί άμεσα τους οφειλέτες για τα χρέη τους!

Φωτοβολίδα ή αλήθεια; Θα μάθουμε σύντομα...-ΣΥΡΙΖΑ: Εξακόσια ονόματα παραπάνω στη «νέα» λίστα Λαγκάρντ!

Στην καταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε, και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή έχει 600 (!) παραπάνω ονόματα συγκριτικά με την παλιά προέβη μέσα από τηλεοπτικές της δηλώσεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Νάντια Βαλαβάνη.

Οι δώδεκα πλούσιοι Έλληνες που θα έπρεπε να σώσουν την Ελλάδα!

Αυτό που δεν τολμούν να κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί, να ονοματίσουν ποιοί είναι επιτέλους οι πλούσιοι, τους οποίους θα φορολογήσουν (όπως λένε όλοι οι σαχλαμάρες πολιτικοί στα τηλεπαράθυρα, αφού αν δεν λες ονόματα, δεν...

Τόμπολα για τους πατριώτες του κώλου! Ο «ήρωας» Βαρουφάκης χαρακτηρίζει γελοία την ιστορία Καμμένου με τα CDS

[Βέβαια προς τιμήν του (και το λέμε εμείς που τον έχουμε κράξει πολλές φορές) λέει ότι είναι φίλος του Αντρίκου και υπήρξε σύμβουλος του Γιωργάκη...]

«Τις προάλλες συνέταξα ένορκη κατάθεση για το θέμα των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πάνω στο οποίο χτίστηκε μια γελοία ιστορία σύμφωνα με την οποία ο Αντρίκος Παπανδρέου κέρδισε δισεκατομμύρια» γράφει ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης και εξηγεί τι πιστεύει για την οικογένεια Παπανδρέου και τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει πραγματική δολοφονική επίθεση... 3 μέλη της στο νοσοκομείο

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει δολοφονική επίθεση σε μέλος της από εγκληματική οργάνωση με έδρα το πανεπιστήμιο Βόλου !!!

Συμμορία 50 αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε σε 5 μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε καφετέρια δίπλα στο πανεπιστήμιο του Βόλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε παρακρατική γιάφκα και ορμητήριο παρανομίας.

Υπ.Εξ. για «Κύκλο της Πάτμου»:Το 2012 δεν χρηματοδοτήθηκε καμιά ΜΚΟ

Για το μέγα σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή την ΜΚΟ «Κύκλος της Πάτμου» που επί 10 χρόνια, έπαιρνε επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που υπεξαιρούσε από διάφορα υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς για την οργάνωση δήθεν συμποσίων σε ποταμόπλοια σε όλο τον κόσμο, απάντησε ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών.

Εβραίος είναι ο δημοσιογράφος, συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακάλυψε τον τροχό

Με σπουδές στον κινέζικο πολιτισμό και λαμπρή διαδρομή ως ανταποκριτής του ΒBC στη Μέση Ανατολή (αν και με έντονη κριτική), ο Tim Franks είναι ο Άγγλος που κατόρθωσε, όπως λέει, να μπει κρυφά σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καταγράφοντας ομιλία μέλους που αναφέρεται ειρωνικά  στην δήθεν επίθεση στον Δημήτρη Στρατούλη.


Τι σου κάνουν τα ποτά και τα ξενύχτια! ... Μέχρι και τον Ρουσόπουλο θυμάσαι....

Μερικές μέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον ΕΟΤ, καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε δεκτή την παραίτησή του (αφού έξινα και οι δυό τους ρεζίλι των σκυλιών) και τον αντικατέστησε με τον Πάνο Λειβαδά στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, ο Νίκος Καραχάλιος εξαπέλυσε τα πρώτα “βέλη” κατά του διαδόχου του.

Πάγκαλος διαπιστώνει, Μανώλης απαντάει

Πρωινό tweet από τον Θεόδωρο Πάγκαλο για το «πολιτικό σύστημα», με τον Γιάννη Μανώλη να μην το αφήνει ασχολίαστο...

Το νέο in στέκι των επωνύμων μεγαλώνει...

Η προφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στις φυλακές Κορυδαλλού και η μεταφορά του στην 6η VIP πτέρυγα προκαλούν χωροταξικές ανακατατάξεις, καθώς πλέον η συγκέντρωση επώνυμων κρατουμένων σε αυτή έχει δημιουργήσει συνωστισμό.

Έσοδα μέχρι και 10 δισ. μπορεί να «κρύβει» η λίστα Λαγκάρντ

«Χέρι» στα λεφτά που βγάλανε στην Ελβετία πάσης φύσεως "μεγαλόσχημοι" θέλουν τώρα να βάλουν κυβέρνηση και οι πολιτικοί εταίροι της , για να "ελαφρώσουν" το βαρύ "πακέτο" μέτρων λιτότητος που προβλέπει το Μνημόνιο για την διετία 2013-2014.

Έρανο κάνει το ΠΑΣΟΚ στους βουλευτές των άλλων κομμάτων! Ποιοι έδωσαν πόσα;

Η εκστρατεία του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σαλαγιάννη, με τις επιστολές που έστειλε σε όλα τα στελέχη, ζητώντας τον οβολό τους, συνεχίζεται.

Προφορικά, μάλιστα, ζητείται από αρκετούς να δώσουν έστω και δανεικά, ενώ στους βουλευτές έγινε έκκληση να συγκεντρώσουν -με κουπόνια- κάπου 5.000 ευρώ ο καθένας.

Οι 95 φορείς που δεν δίνουν "λογαριασμό" Πηγή:www.capital.gr

Της Δήμητρας Καδδά

Από τους 677 φορείς του ευρύτερου δημοσίου οι 95 δεν έστειλαν στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) για τις δοσοληψίες και τις οφειλές τους τον Οκτώβριο. Στη λίστα περιλαμβάνονται γνωστοί φορείς όπως το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), η εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, το Πολυτεχνείο, 5 δήμοι, αλλά και αρκετές αναπτυξιακές εταιρείες, λιμενικά ταμεία και ερευνητικοί οργανισμοί.

Εμετού συνέχεια: Και ο τοποτηρητής μητροπολίτης Κομοτηνής σε περιπτύξεις με τον Τούρκο πρόξενο!

«Πάντοτε ήθελα να έχω σχέσεις με το τουρκικό Προξενείο. Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία» δηλώνει ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου (και τοποτηρητής της μητρόπολης Κομοτηνής) στον Τούρκο πρόξενο Σενέρ, πριν καν καλά-καλά τελειώσει η …

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Από σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, αρχίζει η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ.

Γερμανοτσολίας ο Αλέξης! Άκου να μη γίνουμε Αργεντινή επειδή πεινάνε!! Και στην Ελλάδα "πεινάμε" ρε... λέμε τώρα

Χρειάστηκε να ταξιδεύσει μέχρι την Αργεντινή ο κ. Τσίπρας για να δηλώσει ότι χρειάζεται «να δούμε τί πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αποφύγουμε τη δραματική εμπειρία της χρεοκοπίας». Μέχρι χτες ευχότανε να είχαμε γίνει Αργεντινή. Τέτοια ανευθυνότητα! Όχι ότι ο άλλοι είναι υπεύθυνοι. Αλέξη, μήπως πρέπει να τους πας όλους ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αργεντινή; Και τους 300!

Γνωστός παρουσιαστής του Alter έγινε χορευτής σε gay club!

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε», λέει ο σοφός λαός πολύ σωστά. Αυτό έγινε και στην περίπτωση γνωστού δημοσιογράφου, παρουσιαστή ο οποίος έγινε χορευτής σε gay club.

Ο λόγος για το...

Καταραμένη κρίση με τη βενζίνη στα ύψη... "Αυξημένη κατά 50% φέτος η έξοδος των ΙΧ για τις γιορτές των Χριστουγέννων"

Παρά την κακοκαιρία, αυξημένη είναι φέτος η έξοδος των εκδρομέων από την Αθήνα, για τα Χριστούγεννα.

Άνδρες της τροχαίας βρίσκονται στα εθνικά και επαρχιακά οδικά δίκτυα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων των Χριστουγέννων, ενώ η αύξηση των οχημάτων σε σχέση με πέρυσι φθάνει το 50%, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής.