15 Απριλίου 2013

UPDATE: Αστυνομια: 2 νεκροί στη Βοστόνη τα κανάλια μιλάνε και για 12-Έχουν ένα ύποπτο

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία  υπάρχουν 2 νεκροί από την έκρηξη που συγκλόνισε τη Βοστώνη. Καναλια μιλάνε για μέχρι και 12 νεκρούς και 50 σοβαρά τραυματίες.

Ο Λευκος Οίκος..

Βίντεο από τη στιγμη της έκρηξης στη Βοστώνη

Δείτε τα:

BINTEO-ΦΩΤΟ:Εκρήξεις με 4 βαριά τραυματίες στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 50 άνθρωποι.

Στο πλευρο του Τσιπρα παλι ο υπαρχηγος του Ακη, Α. Κοτσακας

Επειδη ο συγκεκριμενος βαθυΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑ, Αντωνης Κοτσακας, εχει προσπαθησει να μας παραμυθιασει οτι η σχεση του με τον Ακη Τσοχατζοπουλο ηταν σχεση που επιβαλλονταν απο τις κομματικες θεσεις που κατειχαν οι δυο τους (ο Ακης ηταν ΓΓ του κομματος και ο Κοτσακας γραμματέας Οργανωτικού) η απλα τον στηριξε το 1996 για Προεδρο.... Διαβαστε μερικα αποσπασματα για τα γεγονοτα της εποχης για να δειτε ποιος ηταν υπαρχηγος του Ακη 

Αντιγραφω απο την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13 της 14ης Ιανουαρίου 2011:

Όταν ήδη είχε ξεκινήσει η κούρσα της διαδοχής (το 1996 με τους Κώστα Σημίτη και Γεράσιμο Αρσένη να δηλώνουν επισήμως παρόντες) ο Ακης Τσοχατζοπουλος, έφτασε στο σημείο να υπακούσει στις δραματικές κραυγές αγωνίας των «υπαρχηγών» του, Γιώργου Δασκαλάκη και Αντώνη Κοτσακά, και να δώσει τη συγκατάθεσή του για να ξεκινήσει η μάχη....

ΒΙΝΤΕΟ: Δηλητηριαζουν τις ψυχες των παιδιων τους με μισος για το ιδιο τους το κρατος

Δειτε τι βαζουν να λενε τα μικρα παιδακια στην Ιερισσο:

ΦΩΤΟ: Βρειτε τις διαφορες που βρηκε ο "εγκριτος"

Αν τις βρειτε οπως τις βρηκε κι ο "εγκριτος" κερδιζετε βραβειο δημοσιογραφιας:

Εμπλοκή σε αεροπορική άσκηση. Οι Βούλγαροι έκαναν λόγο για "καταγωγή από τους Θράκες"

Λίγο έλειψε να αποσύρει η χώρα μας την συμμετοχή της από την αεροπορική άσκηση "THRACIAN STAR" που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 27 Ιουλίου 2013 στην αεροπορική βάση "Graf Ignatevo" με πρωτοβουλία της Βουλγαρικής Πολεμικής Αεροπορίας και συμμετοχή των ΗΠΑ και της Ρουμανίας.

Θεία 23χρονης Φαίης: ''Δεχόμαστε απειλές από τον 25χρονο που την ξυλοκόπησε"

Δείτε όσα δήλωσε συντετριμμένη η θεία της άτυχης κοπέλας

Η 23χρονη Φαίη από τη Νέα Μάκρη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι ελπίδες για να σωθεί είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά ο 25χρονος ο οποίος την χτύπησε όχι μόνο δεν δείχνει πρόθεση να παραδοθεί αλλά απειλεί την οικογένεια της κοπέλας και όσους βρίσκονται κοντά της και μπορεί να δώσουν πληροφορίες.

Πλακα μας κανουν: Στο εδώλιο για τις«μετοχές-φούσκες» του 1999

Tο λεγόμενο «σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες» στο Χρηματιστήριο που φαίνεται να ζημίωσε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έφθασε δεκατρία χρόνια μετά τις πρώτες διώξεις που είχαν ασκηθεί, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

«Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα με σαπια υλικα» λεγεται το όνομα του νέου κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

"Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα" είναι το όνομα του κόμματος στο οποίο θα ηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην πολιτική συνδιάσκεψη της ΡΙΚΣΣΥ.

ΠΓΔΜ: Δημοψήφισμα για το όνομα όταν έρθει η ώρα

Αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα που προτάθηκε από τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι, ωστόσο όπως δήλωσε όποιο και αν είναι αυτό θα τεθεί σε δημοψήφισμα.

Αδικαιολόγητος ο θόρυβος για το φακελάκι που δημιουργησε το πρωι ο περιπτερας

[Διαβαστε εδω τι γραψαμε το πρωι]

«Αδικαιολόγητο» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Δικαιοσύνη το θόρυβο που προκλήθηκε για το άρθρο που προβλέπει ότι «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης» και παρότι δεν υπάρχει καν τρίχα για να γίνει τριχιά διευκρινίζουμε - έστω και εκ περισσού - τα εξής:

Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία οι κορυφαίοι προορισμοί των Ευρωπαίων

H Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία ήταν οι κορυφαίοι προορισμοί των Ευρωπαίων πολιτών το 2011, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. (Για την Ελλάδα υπάρχουν στοιχεία του 2010).

Business Insider: Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι στόχοι της Γερμανίας μετά την Κύπρο (για να μην γκρινιαζετε...)

[Αν γινει αυτο, αντε να δουμε τι θα πουνε οι καθε λογης καραγκιοζηδες που σημερα λενε οτι οι Γερμανοι μισουν την Ελλαδα, την κανουν πειραματοζωο, θελουν να της κλεψουν τον ηλιο και δεν δειχνουν την ιδια σπουδη με αλλες χωρες...]

«Η Αυστρία δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα στον αγώνα για τη διατήρηση του τραπεζικού απορρήτου της, δήλωσε σχεδόν εγωιστικά η υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ. Ωστόσο, αγωνιά, καθώς μετά τη σύνθλιψη της Κύπρου..., η Ε.Ε. στρέφει πλέον τα πυρά της προς την Αυστρία και το Λουξεμβούργο», αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του ο ιστότοπος οικονομικού περιεχομένου Business Insider.

Φωτογραφία με τον αιμόφυρτο γενικό αρχηγό του Πανθρακικού

"Όπως τρέξαμε όλοι μαζί για τα αποδυτήρια, εμείς πιάσαμε την πόρτα ώστε να μπορούν να μπουν οι πάντες μέσα, οι δικοί μας παίκτες, αυτοί της ΑΕΚ, οι διαιτητές, χωρίς να ποδοπατηθούν και ει δυνατόν χωρίς να χτυπήσουν.

Υποχωρησε η τροικα-Αυτες ειναι οι ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια - «Ομπρέλα προστασίας» για 200.000 δανειολήπτες

Yποχώρησε, όπως όλα δείχνουν, η Τρόικα σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις για τα ενήμερα στεγαστικά δάνεια, θορυβημένη από το γεγονός ότι ο ρυθμός αύξησης των «κόκκινων δανείων» μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των δανειστών και υπουργείο Ανάπτυξης διεύρυναν την «ομπρέλα προστασίας» και θα ενταχθούν σε αυτή διπλάσιος αριθμός δανειοληπτών από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, δηλαδή περίπου 200.000 δανειολήπτες.

Ζανιάς: Επέστρεψαν 19 δισ. ευρώ στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα

Την ικανοποίησή του, για την επιστροφή 19 δισ. ευρώ στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, εξέφρασε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζανιάς από το βήμα του συνεδρίου του "Εκόνομιστ".

Bίντεο: Έτσι κλείνει τους λογαριασμούς της η Καμόρα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία...

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας να τρέχει πανικόβλητος μέσα σε σούπερ μάρκετ, καθώς τον ακολουθεί ένας ένοπλος που φορά κράνος. Ο άνδρας σκοντάφτει και πέφτει κοντά στην είσοδο του καταστήματος, αλλά...

Ο Αναστασιάδης καλεί τους Ρώσους να πάρουν φτηνή υπηκοότητα σε αντάλλαγμα για το κούρεμα-8,3 δισ. οι συνολικές ζημιές

Τρόπους να αμβλύνει τις ζημιές που υπέστησαν οι μεγαλο-αποταμιευτές από το κούρεμα καταθέσεων στις δύο μεγαλύτερες κυπριακές τράπεζες αναζητά ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Όπως ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια επιχειρηματικού συνεδρίου για την προσέλκυση επενδύσεων, τις επόμενες ημέρες...

Η… απάντηση φίλων του Ολυμπιακού στον Μαρινάκη

Group στο facebook με τίτλο “Είμαι κι εγώ αχάριστος” δημιούργησαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (15/4)

Βαληνάκης: Αμερικανικά συμφέροντα εκβίαζαν τον Καραμανλή

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν από τον αχυράνθρωπο της Τουρκίας, Ματ Μπράιζα για τον αγωγό South Stream

Στις πιέσεις προς τον Έλληνα πρωθυπουργό πρωταγωνιστεί ο περιβόητος Μάθιου Μπράιζα, σύζυγος πλέον της τουρκάλας δημοσιογράφου Zeyno Baran που πρώτη αρθρογράφησε στις αρχές του 2007, κατά της συμφωνίας Πούτιν - Καραμανλή για τον South stream. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν από την υπογραφή της συμφωνίας!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! Αυτο ειναι το οπλο με το οποιο θα "σκοτωσουν" τον "εγκριτο"

Δειτε πως απειλουν τον Κωστα Βαξεβανη οι αλητες που σχεδιαζουν τη δολοφονια του. Αυτο ειναι το οπλο:

Ψαριανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ληγμένος, σαν τα χάπια, και δεν θα αποφύγει τη διάσπαση

Του Κωνσταντινου Ζουλα

«Αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον βλέπουμε σήμερα, κυβέρνηση δεν θα τον ζήσουμε ποτέ. Και βάζω στοίχημα με όσους πιστεύουν το αντίθετο. Δεν μπορεί να συνυπάρχουν σε ένα κόμμα ο Κουρουμπλής, ο Δραγασάκης, η Σακοράφα, ο Σταθάκης, η Βαλαβάνη, ο Μητρόπουλος, ο Τσακαλώτος, ο Μηλιός και η Κωνσταντοπούλου. Ενδεικτικά λέω τα ονόματα. Ενα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που πιστεύει ειλικρινά στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και κυρίως τη δημοκρατική της λειτουργία, μπορεί να το δούμε μια μέρα να κυβερνά με συγγενείς του χώρους. Αλλά μαζί με τα γκρουπούσκουλα και τους βαθυπασόκους που έχουν καταπλεύσει εκεί, το αποκλείω».

Τα δέκα χειρότερα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα [βίντεο]

Με αφορμή τον επεισοδιακό αγώνα της ΑΕΚ και του Πανθρακικού ο οποίος δεν τελείωσε ποτέ, ακολουθούν μερικά βίντεο από άλλες «ένδοξες» στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου μερικοί ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο.

Γελαει το πανελληνιο!! Ελληνας «βραβευμενος» δημοσιογραφος εχει περισσοτερους μαιμου followers κι απο τον Justin Bieber... ακολουθει απο κοντα αρχηγος κομματος!!

Την περασμενη βδομαδα γελαγε ολος ο κοσμος οταν αποκαλυφθηκε οτι ο Justin Bieber εχει αμετρητους μαιμου followers στο twitter, που υπολογιζονται σε 35%... κι ομως υπαρχει ενας ελληνας δημοσιογραφος που τον ξεπερναει ενω απο κοντα ειναι και αρχηγος κομματος!

Προκειται για τον γνωστο "εγκριτο"...

Αυτο το κ@λοχαρτο ποιος μαλακ@ς ΔΑΠιτης το υπεγραψε;

Δειτε εγγραφο του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ που πηγε και υπεγραψε ο στοκος:

Αντε Παπαδημουλη και στα δικα μας... με τον Σταματοπουλο Πρωθυπουργο

Πανηγυριζει ο Παπαδημουλης που ο οδηγος λεωφορείου καταφερε να αναρριχηθεί στο ανώτερο αξιωμα της Βενεζουέλας. Για οσους δεν το ξερετε ο Μαδουρο, που χθες με την αναλογη νοθεια εκλεχθηκε Προεδρος στη Βενεζουελα, ειναι...

Μέχρι τέλος Μαΐου θα έρθουν στη χώρα συνολικά 16 δισ. ευρώ

Το χρονοδιάγραμμα της εκταμίευσης της επόμενης δόσεως, παρουσίασε ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ κ.Πολ Τόμσεν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ημίωρη σύσκεψη που είχε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών με τον κ.Γιάννη Στουρνάρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: H Ελλάδα σταθεροποιείται και η θέση μας θωρακίζεται

«Ενώ κλιμακώνεται σε όλο τον κόσμο η αβεβαιότητα και η ανησυχία, η Ελλάδα σταθεροποιείται και η θέση μας θωρακίζεται», δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με αφορμή την συμφωνία με την τρόικα.

Ολόκληρη η δήλωση:

Aπόρρητη έκθεση του A.Π. για το κατοχικό δάνειο: Γυρω στα 200 εκ δολ ηταν, αλλα το θεμα ειναι οι τοκοι

Στη δημοσιότητα βγήκε η απόρρητη έκθεση που συνέταξε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Παπανικολάου και περιλαμβάνει όλα τα νομικά επιχειρήματα και τις κινήσεις που πρέπει κάνει η χώρα μας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ποιος άραγε κυνήγησε τον Σωκράτη;

Επειδή η μνήμη πολλών είναι κοντή, να θυμίσω απλά πως το ίδιο πέταλο (όχι άλλο) πηδούσε από τα κιγκλιδώματα, περνούσε από κάτω και πίσω από τα δημοσιογραφικά για να κυνηγήσει τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Διελυσε η ΑΕΚ... Εξαφανισμένη η διοίκηση, τρομοκρατημένοι οι παίκτες, κλειστά τα Σπάτα, αβέβαιη η επόμενη μέρα

Ως τέλος του πρώτου 89χρονης διάρκειας κύκλου ζωής της ΑΕΚ μπορεί να λογίζεται η χθεσινή «μαύρη» για τον ιστορικό σύλλογο μέρα. Ποια θα είναι η επόμενη; Αβέβαιο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα είναι διαλυμένη. Δίχως διοίκηση, με τρομοκρατημένους ποδοσφαιριστές και προπονητικό κέντρο στο οποίο δεν τολμάει να πλησιάσει κανείς.

Αντε να βρεις την αληθεια: ΕΔΕ για καθηγητή-Μαθήτρια τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

​Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία της Φιλιππιάδας από τις καταγγελίες που γίνονται σε βάρος καθηγητή και αφορούν την σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

Wall Street Journal:"Ασφαλής προορισμός η Ελλάδα"

Η ελληνική τουριστική αγορά αναμένει διψήφια αύξηση της κίνησης με ένα εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες που θα έρθουν στη χώρα μας

Με την ηρεμία να έχει επιστρέψει στο κέντρο της Αθήνας και τα επεισόδια να μην είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, οι ξένοι επισκέπτες φαίνεται πως αναθεώρησαν τις εκτιμήσεις τους και συγκαταλέγουν ξανά την Ελλάδα στους ασφαλείς προορισμούς. Αυτό φαίνεται και από τις αυξήσεις στις αφίξεις που περιμένουν οι τουριστικοί πράκτορες και οι αεροπορικές εταιρείες.

Στη Βουλή σήμερα το απόγευμα οι γερμανικές αποζημιώσεις

Ενημερωση: Τελικα η συζήτηση αναβλήθηκε γιατι ο Αβραμοπουλος απουσιάζει στο εξωτερικο και θα γινει αλλη μερα οπωσδήποτε πριν το Πάσχα 

Στη Βουλή στρέφονται σήμερα το απόγευμα τα φώτα του ενδιαφέροντος, καθώς λίγο μετα τις επτά το απόγευμα αναμένεται να αρχίσει η συζήτηση της επίκαιρος επερώτησης για τις γερμανικές οφειλές.

Αιτημα Θ. Πλευρη για συζητηση στο ΠΣ Αττικης της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα


Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε (του Περιφερειακου Συμβουλιου Αττικης),

Σύμφωνα με τον Κανονισμό, επιθυμούμε όπως συζητηθεί εκτός Ημερησίας Διατάξεως στην 15η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, το μείζον θέμα το οποίο έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με την πρόθεση της Κυβέρνησης για την προκήρυξη δημοπράτησης του έργου για την δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.


Ως γνωστόν η Αθήνα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά προβλήματα εξ αιτίας των λαθρομεταναστών η πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι από χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Μήνυση και η Αγωγή Αδωνι εναντιον του Καμμένου

Μέσω Twitter ενημέρωσε νωρίτερα ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
«Κατετέθη προ ολίγου η Μήνυση και η Αγωγή μου κατά του κ. Καμμένου για την...

Παπανδρέου: "Θα ήθελα να έρθω στην προανακριτική, αλλά πάω Las Vegas"

“Πολύ θα το ήθελα, αλλά λυπάμαι, δεν θα μπορέσω, πάω Βέγκας...”. Κάπως έτσι φέρεται να αντιμετωπίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για να βρεθεί στη Βουλή ενώπιον της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Στουρνάρας: «Εχουμε συμφωνία με την τρόικα»

Την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα, επιβεβαίωσε στις 10 το πρωί σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προσερχόμενος στο συνέδριο του Economist.

Oπως επισήμανε ο υπουργός «έχουμε συμφωνία με την τρόικα».

Wikileaks: Οι ΗΠΑ σχεδίαζαν με τη Χούντα την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις των Wikileaks, με την νέα εφαρμογή αναζήτησης να φέρνει στο φως έγγραφα κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι το καθεστώς της Χούντας και η ΔΕΗ βρίσκονταν σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρεία για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στη χώρα μας.

Πικρα ΣΥΡΙΖΑιων: Τελειωσαν τα καφριλικια στο Συνταγμα και ερχεται ρεκόρ εσόδων €12 δισ.

[Μεγαλη φανταζομαι θα ειναι η πικρα των ηλιθιων που προσπαθουν με νυχια και με δοντια να διαλυσουν οτι εχει μεινει ορθιο και εκλιπαρουν τους τουριστες να μην επισκεπτονται τη χωρα επειδη την κυβερναει μια "χουντα"... ΄Εχουν διαβασει πολυ Μελινα και προσπαθουν να τη μιμηθουν, αλλα οι τουριστες τους γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια...]

Και το δύσκολο στοίχημα των εσόδων φαίνεται να κερδίζει φέτος ο τουρισμός, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να δείχνουν πως οι τουριστικές εισπράξεις θα φτάσουν ακόμη και τα 12 δισ. ευρώ, δύο δισ. δηλαδή επιπλέον σε σχέση με την περσινή χρονιά. Όπως τόνισε ο γεν. γραμματέας του υπουργείο Τουρισμού Α. Λιάσκος κατά τη χτεσινή 16η ετήσια γενική συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων- Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΕΕ), σε παρόμοια τροχιά κινούνται και οι κρατήσεις, που με σιγουριά πλέον υπολογίζεται πως σημειώνουν αύξηση τουλάχιστον 15-20% από τις βασικές αγορές.

Μετά από 3 χρόνια μνημόνιο δέησαν να καταργήσουν σωρεία επιδόματων που καρπώνονταν εργαζόμενοι της ΔΕΗ

Την περασμένη μόλις εβδομάδα, με πρωτοβουλία του αρμόδιου υπουργού και της διοίκησης της ΔΕΗ καταργήθηκαν ορισμένα από τα εξοργιστικά επιδόματα που απολάμβαναν όσοι είχαν την τύχη και τον κατάλληλο βουλευτή να τους τοποθετήσει ως εργαζομένους στη ΔΕΗ. Μια ματιά μόνο σε μερικά από τα 35(!!!) αναχρονιστικά επιδόματα που καταργήθηκαν δείχνει γιατί η Ελλάδα έφθασε ως εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Φταίνε όλοι, όχι μόνο ο Βαγγέλης...

Ο Μαρινάκης φταίει για πολλά αλλά όχι για όλα και καλό θα είναι να κοπάσουν οι αποδοκιμασίες εις βάρος του και να δουν τον πραγματικό φταίχτη... Τι στο καλό γυρεύουν όλοι αυτοί οι μισθοφόροι στον Ολυμπιακό;;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Άρχισε η μετακόμιση στον Σκορπιό (video)

Αλλαγή σελίδας για το νησί-σύμβολο της δυναστείας Ωνάση, αφού ανήκει πλέον στην 24χρονη κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα.

Ο Σκορπιός ερημώνει από τα τα πανάκριβα έπιπλα του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς από χθες το πρωί μεταφορική εταιρεία έχει αναλάβει να μεταφέρει στην ανακύκλωση τα παλιά υλικά και μηχανήματα των υποδομών του νησιού.

Πιο οικολόγος πεθαίνεις: Εχει ξανασυλληφθεί για λαθρουλοτομία ο προφυλακισμένος «επαναστάτης» απ' τις Σκουριές

Αυτοί είναι οι οικολόγοι του κ@λου που διαμαρτύρονται ότι τα μεταλλεία θα καταστρέψουν το περιβάλλον το οποίο προφανώς θέλουν να αρμέγουν μόνο αυτοί. Διαβάστε και φριξτε:

Όσον αφορά το γενετικό υλικό του 33χρονου σε μάλλινο σκούφο που φέρεται να βρέθηκε από αστυνομικούς κοντά στο σημείο της επίθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι...

Λαικισμος στα καλυτερα του απο περιπτερα και Ρακιντζη (βιντεο)

Γλέντι λαϊκισμού έστησαν το πρωί στο ΑΝΤ1 το γνωστό κοράκι Παπαδάκης και ο επίσης γνωστός Ρακιντζης. Λέγαν και ξαναλεγαν οτι νομιμοποιείται το φακελάκι και ότι αν κάποιος λαδώσει κάποιον με ένα αυτοκίνητο πχ των 20.000 δεν θα είναι παράνομο αφού η κυβέρνηση νομιμοποίησε το λάδωμα... Φυσικά δεν ανέφεραν καν ότι η "απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης" που νομιμοποιήθηκε δεν έχει σχέση με φακελάκι και λεφτά, ούτε φυσικά με δώρα άξιας 20.000... 

Διαβαστε το αναλόγου ύφους άρθρο του star.gr:

Η αθάνατη Ελλαδάρα έκανε πάλι το θαύμα της! Εκεί που λέμε να κάνουμε κάτι να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά, έρχεται νόμος ο οποίος δημιουργεί πέπλο προστασίας στο φακελάκι και μάλιστα σε όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου!

Η Ελλάδα βουλιάζει και το Δημόσιο τον χαβά του

του Αντώνη Πανούτσου

Στην αρχή το σχέδιο ήταν να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Ας πούμε 150.000. Και αμέσως. Μετά θα περνούσαν σε εφεδρεία. Μετά θα έβγαιναν στη σύνταξη, με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Μετά η τρόικα ήθελε να φύγουν 12.000. Ούτε, όμως, αυτοί χρειάζονταν. Υπήρχαν 7.000 επίορκοι. Οι οποίοι ήταν 2.000. Οι οποίοι στο φινάλε μπορεί να ήταν και 300. Από αυτούς θα έφευγαν αυτοί που είναι ένοχοι. Φτάνει να συνεδριάσουν τα ελεγκτικά συμβούλια.

Στα «χέρια» του Θεοχάρη το ΣΔΟΕ

Τέλος στις πολιτικές παρεμβάσεις στο ελεγκτικό μηχανισμό επιδιώκει να βάλει η τρόικα αυτονομώντας τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Ο Χάρης Θεοχάρης αναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες και πιθανόν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθούσε να το κρατήσει υπό τη σκέπη της.

Ποιοι θα αναλαβουν το βαρος της επαναστασης στο ΚΚΕ-Ποιοι φευγουν σαν αποτυχημενοι

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μετά την συντριπτική επικράτηση της «γραμμής Παπαρήγα» στο 19ο Συνέδριο του Περισσού, ήρθε η ώρα των ανακατατάξεων, αλλά και του ξεκαθαρίσματος εσωκομματικών λογαριασμών στο ΚΚΕ.

Αυτοί οι ΄Ελληνες έβγαλαν τα λεφτά τους από την Κύπρο

Έλληνας μεγαλοεκδότης, δύο πρώην Υπουργοί της ΝΔ, ένας τερματοφύλακας, αντιπρόεδρος Μ.Κ.Ο. και δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Στο διάστημα κατά το οποίο οι τράπεζες ήταν κλειστές στην Κύπρο και πρακτικά δεν γίνονταν αναλήψεις-καταθέσεις έφυγαν στο εξωτερικό από τη Λαϊκή Τράπεζα. Στα ονόματα περιλαμβάνονται γνωστοί επιχειρηματίες πολιτικά στελέχη της Ελλάδας και της Κύπρου, Ρώσοι ολιγάρχες, αλλά ακόμη και στελέχη της Τράπεζας Κύπρου.

Λύθηκε η γλώσσα των άπλυτων ΣΥΡΙΖΑίων (φώτο)

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση μας για τον άπλυτο Σταμέλλο, που πληρώσαμε για να φέρουμε πίσω από το Ισραήλ (κλασική κότα που κάνει χρήση όλων των δομών του κράτους το οποίο βρίζει) και ο οποίος καλούσε τους τουρίστες να μην έρθουν στην ελλάδα όπου κυβερνάει "χούντα" κ.λπ. Όλα τα αναρχοΣΥΡΙΖΑκια έβγαλαν το καλύτερό τους εαυτό για να μας βρίσουν...

Η ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Το χαρακτηριστικό των Ελλήνων πολιτικών της τελευταίας πενταετίας, είναι η εξουσιομανία. Προκειμένου να ανέλθουν στον πρωθυπουργικό θώκο, υπόσχονται τα πάντα για να παραπλανήσουν το λαό. Και όταν αναλάβουν την εξουσία, πράττουν τα αντίθετα εκείνων που είχαν υποσχεθεί. Αυτό έκαναν οι τελευταίοι Πρωθυπουργοί.

Γιατί δεν θα "κουρευτούν" οι Ελληνικές καταθέσεις... κι ας προσπαθούν να πανικοβάλλουν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ

Του Βασίλη Τσαπρούνη

Τις τελευταίες ημέρες και στον απόηχο των εξελίξεων στην Κύπρο με τις αποφάσεις «σοκ» για το «κούρεμα» των καταθέσεων, έχει μεταφερθεί και στην Ελλάδα η έντονη ανησυχία για το εάν και οι καταθέσεις στις Ελληνικές Τράπεζες είναι «υποψήφιες» για «κούρεμα» κάποιου ποσοστού.

Μουρούτης προς τους "δημοσιογραφούντες" του Unfollow: Tο πάρτυ με τις ΜΚΟ τελείωσε

Σκληρό μήνυμα με αιχμές του Γιώργου Μουρούτη από την προσωπική του σελίδα στο facebook προς τους "δημοσιογραφούντες" του περιοδικού Unfollow :

Θέλω να ενημερώσω τους "δημοσιογραφούντες" του Unfollow με τις διπλές και τριπλές ιδιότητες, με τις ΜΚΟ που ρουφούσαν το δημόσιο και ευρωπαϊκό χρήμα για πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις σύγχρονης "τέχνης"και τους αναπαραγωγείς των αθλιοτήτων τους (left.gr και λοιπούς τεθλιμμένους) ότι "the party is over".

Γελάνε και τα τσιμέντα με την επιστολή του Κουρή στον Θέμο: Ποτέ δεν πήρα λεφτά απ' το ΠΑΣΟΚ... αγωνιζόμουν για την ψυχή της μάνας μου

(Αφορμή για την επιστολή στάθηκε εκτενές άρθρο στο protothema.gr που παρουσίαζε το βίο και την πολιτεία του Κουρή)

"Αγαπητέ Θέμο,

Σε ευχαριστώ πολύ για την προβολή της άδικης προφυλάκισής μου και για τα καλά και για τα κακά που ‘χες γράψει.

Κατ΄αρχάς θέλω να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ, γιατί ούτε εγώ ούτε ο γιός μου συμμετείχαμε στη διοίκηση και τη διαχείριση του ALTER.

Θίχτηκε ο Βαγγέλας με τη γιούχα και τους μπινελίκωσε κι αυτός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποδοκίμασαν με συνθήματα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, εκνευρισμένοι από την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας τους, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που με συνθήματά τους θυμήθηκαν τον… Σωκράτη Κόκκαλη.

Τον παρέσυρε πάλι ο Καμμένος;

Του Γιώργου Κράλογλου

Η χώρα δεν είναι τσιφλίκι κανενός κόμματος για να κάνει εκλογές όποτε του γουστάρει, μαζεύοντας τα ρετάλια της πολιτικής προκειμένου να φτιάξει όπως-όπως μια κυβέρνηση. Αν παρέσυρε πάλι ο κ. Καμμένος τον κ. Τσίπρα, όπως «στο ηρωικό όχι της Κύπρου», είναι δικό του πρόβλημα και ας μην το φορτώνει στις πλάτες μας.