26 Ιουνίου 2013

Νορβηγίδα αθλήτρια: «Ευχαριστώ όσους ανησύχησαν για τον κόλπο μου» ΦΩΤΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία της Ελίζ Τόρσνες, με το μωβ εσώρουχό και τον πάγοΜια φωτογραφική έκπληξη περίμενε τους followers της γνωστής Νορβηγίδας παίκτριας ποδοσφαίρου, Ελίζ Τόρσνες, στο Twitter.

Στόκος με περικεφαλαία!! Ο Καραμέρος δεν ξέρει που είναι η Θεσπρωτία!! ΦΩΤΟ

Δείτε τι έγραψε και έσβησε όταν άρχισαν να τον κράζουν, ο ΣΥΡΙΖΑίος Γιώργος Καραμέρος:

Προκλητική στήριξη της τουρκικής κυβέρνησης στον αθλητή που αποκάλεσε "σκυλιά" τους Έλληνες

Toν αποθέωσε ο τούρκος υπουργός!

O σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην Τελετή Εναρξης των Μεσογειακών Ριζά Καγιάλπ δημιούργησε σάλο με το τιτίβισμα που έκανε: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Στουρνάρας αξίζει μόνο και μόνο επειδή κάνει τον Καμμένο τούρμπο!

Δείτε το:

Πρώτη προπόνηση με Γουαρδιόλα

Δύο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους της Μπάγερν, ο Πεπ Γουαρδιόλα έβγαλε το... κοστούμι και φόρεσε τη φόρμα του γερμανικού συλλόγου προκειμένου να διευθύνει την πρώτη ανοιχτή προπόνηση για τη φετινή σεζόν.

Ελληνας εκπαιδευτικός... ΦΩΤΟ

Καμαρώνει ότι διορίστηκε και με ΑΣΕΠ!!! Θαυμάστε τον:

Βίντεο-ΣΟΚ: Κινητήρας αεροσκάφους εξερράγη λίγο πριν την απογείωση

Τύχη βουνό είχαν περισσότεροι από 300 επιβαίνοντες μια πτήσης από τη Βρετανία με κατεύθυνση την Καραϊβική, όταν ένας από τους δυο κινητήρες του αεροσκάφους εξερράγη λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την απογείωση από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη...

Επελέγη ο αγωγός TAP από τους Αζέρους-Διαβάστε τα οφέλη για την Ελλάδα

Έγινε και τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Αλίγιεφ για τον αγωγό TAP

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή του αγωγού ΤΑP για τη μεταφορά του αζέρικου αερίου στην Ευρώπη. Η απόφαση θα ανακοινωθεί επισήμως την Παρασκευή και παρότι από το μέγαρο Μαξίμου κρατούν μέχρι τότε χαμηλούς τόνους, ήδη έγκυρες ελληνικές πηγές τη χαρακτηρίζουν δεδομένη, ενώ η επιβεβαίωση έρχεται και από τους ανταγωνιστές του αγωγού Νabucco, που ανακοίνωσαν ότι έχασαν τον διαγωνισμό.

Νέος πρόεδρος του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο Κώστας Τασούλας

O Kώστας Τασούλας αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Ο ορισμός της εκδίκησης: Εξοργισμένος οδηγός τσιμεντώνει αυτοκίνητο που είχε διπλοπαρκάρει πλάι στο δικό του [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν εξοργισμένο οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος όταν ήρθε η ώρα να ξεπαρκάρει διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί κάποιος άλλος τον είχε «κλείσει» συνέβη στη Ρωσία. Ο οδηγός του αποκλεισμένου αυτοκινήτου εκδικήθηκε τον άλλον.... τσιμεντώνοντάς του το αυτοκίνητο.

Ρε δε γαμι@στε; "Δεν γνώριζαν τις αλλαγές σε ΕΟΠΥΥ και ΟΓΑ, λένε στο ΠΑΣΟΚ"

Iδιαιτέρως ενοχλημένα είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως έλεγαν δεν ενημερώθηκαν από τον αρμόδιο υπουργό και πολύ περισσότερο από το Μέγαρο Μαξίμου για τις αλλαγές στους διοικητές των οργανισμών του ΕΟΠΠΥ και του ΟΓΑ, που ανακοινωθηκαν.

Εγκαινιάστηκε ο νέος προβλήτας της Cosco στον Πειραιά. Σαμαράς: "Αναμένουμε 3.000 νέες θέσεις εργασίας"

Πρόσκληση στους Κινέζους να επενδύσουν και σε άλλους τομείς, όπως στις μεταφορές, τα τρένα, τα λιμάνια και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ο οποίος εγκαινίασε, με τον πρόεδρο του κινεζικού ομίλου COSCO, Γουέι Τζιαφού τον νέο προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων στο Ικόνιο του Πειραιά.

Κανονιστε μαλακ@ς να μην πουληθει ο ΟΠΑΠ προκειμενου να βολεψετε τον Κοκκαλη: Να γινετε ρεζιλι των σκυλιών...

Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η αποκρατικοποίηση «κλειδί» - Κρίσιμο ζήτημα η σύμβαση για τα Λαχεία

Χωρίς ιδιαίτερη πρόοδο και με το αδιέξοδο να παραμένει, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ με την ηγεσία της Emma Delta. Οι αντιρρήσεις των επενδυτών επικεντρώνονται κυρίως στη σύμβαση των Λαχείων και ιδιαίτερα σε δύο παραμέτρους:

ΝΔ: Δεν ντρέπεται η Νεολαία ΣΥΝ να υπερασπίζεται κατηγορούμενο για τρομοκρατία;

Στη στήριξη που -όπως καταγγέλλει- παρέχει η νεολαία του Συνασπισμού σε κατηγορούμενο για συμμετοχή στην οργάνωση των «Πυρήνων της Φωτιάς», αναφέρεται η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

H Aρβελέρ για την παιδεία, τη Ρεπούση και την κριση


«Οταν περνεις δανεικα, πρεπει καποτε να τα δωσει πισω...»

«Έδωσαν στα παιδιά δικό μου κείμενο. Ήταν το πιο δύσκολο που υπήρχε, εγώ δεν θα το έδινα ποτέ» είπε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ αναφερόμενη στις Πανελλαδικές.

Μπαρτσελόνα: Ο 14χρονος γκολκίπερ που «έπιασε» έξι πέναλτι και έβαλε το νικητήριο! (video)

Την καλύτερη εμφάνιση της μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής καριέρας του πραγματοποίησε 14χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ινιάκι Πένια, όπως είναι το όνομά του, κατάφερε να πιάσει έξι πέναλτι στη διαδικασία του αγώνα εναντίον της...

Στην κυψελη "Ελλαδα", σκοτώνουν τις εργάτριες για να σώσουν τους κηφήνες...

Κατά την περίοδο αφθονίας της τροφής οι μέλισσες μιας κυψέλης ανέχονται τους κηφήνες, αλλά κατά την περίοδο έλλειψης ή το Φθινόπωρο που ετοιμάζονται για την διαχείμαση, πετάνε τους περισσότερους έξω από την κυψέλη, προκειμένου να εξοικονομήσουν τροφή για μεγαλύτερο διάστημα.

ΕΡΤ flashback: Απεργουσαν... αλλα πληρωνονταν ολοι...

Η είδηση είναι από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 13-01-12 και ειναι ενδεικτική του πάρτι που γινόταν μέχρι τέλους:

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε στην ΕΡΤ σχετικά με τον αριθμό των πραγματικών απεργών στην κρατική τηλεόραση, κατά τον μακρύ αγώνα των εργαζομένων της. Από τα στοιχεία που μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν προκύπτουν παράδοξα πράγματα. Το ποσοστό των εργαζομένων που επισήμως απήργησαν -δηλαδή εμφανίστηκαν ως απεργοί στα λογιστήρια της ΕΡΤ- είναι μεταξύ...

Έχεις μαγαζί; Θα πληρώσεις!

Την δική του οπτική στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων μου έδωσε ο ιδιοκτήτης μικρού ξενοδοχείου, προσπαθώντας να μου αποδείξει ότι έχει περισσότερους συνεταίρους απ’ ό,τι νομίζουμε. Κάθε μέρα και ανεξάρτητα από το αν τα δωμάτια του είναι ανοικτά ή κλειστά, ο ίδιος καλείται να πληρώσει φόρους υπέρ των κληρονόμων του Ελβις και υπέρ των πρωταγωνιστών της Πολυκατοικίας. Όχι της δεξιάς πολυκατοικίας, που έλεγε ο Καρατζαφέρης, αλλά του σήριαλ του Mega.

Απίστευτη σκηνή δράσης σε ταινία του Bollywood


Αν νομίζατε ότι στις ταινίες του ινδικού κινηματογράφου το μόνο που κάνουν είναι να τραγουδούν πάνω σε τραίνα και να χοροπηδούν σαν τα κατσίκια μέχρι εξάρθρωσης, μάλλον έχετε χάσει τις τελευταίες εξελίξεις…

Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Ρώσο επιχειρηματία Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

ΦΩΤΟ απο ελληνα ζωο που συνεληφθη για βιασμο ανηλικης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 20-6-2013, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης.
Πρόκειται για τον:

Διευκρινίσεις ΥΠΟΙΚ για τις αντικειμενικές αξίες οικοπέδων και τις παπαριες που γραφονται

Σε σχέση με δημοσιεύματα για τις τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου δήμου ή κοινότητας, στις περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα, εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παραγράφου 1 του άρθρου 32 του ν. 3842/2010, απόφαση, σύμφωνα με την οποία καθορίζεται η αξία των οικοπέδων σε περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα, με βάση την κατώτερη τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου του δήμου ή της κοινότητας, όπως αυτή προκύπτει από τα αρχεία της οικείας Δ.Ο.Υ., χωρίς δυνατότητα περαιτέρω παρέμβασης στην Απόφαση.

Η Ελλάδα κερδίζει τη μάχη για τον ΤΑΡ;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η “Καθημερινή”, έχει δημιουργηθεί θετικό κλίμα υπέρ της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το κοίτασμα Sah Deniz 2 του Αζερμπαιτζάν μέσω Ελλάδας και Αλβανίας προς την Ευρώπη, λίγα 24ωρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση της οριστικής απόφασης της Κοινοπραξίας εκμετάλλευσης του κοιτάσματος ως προς τον αγωγό που θα προτιμηθεί για τη μεταφορά του καυσίμου.

Γελαει ο κοσμος με τον τραγο που πηγε με κοστουμι στην Κινα... γιατι δεν ξυριζοταν κιολας μπας και βρει καμια γκομενιτσα...

Με κοστούμι εμφανίστηκε ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος στην Κίνα, όπου ταξίδεψε ως επικεφαλής επίσημης αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κι ο Κώστας Τασούλας αρνήθηκε να πάρει υπουργείο αλλα οχι σαν το νουμερο τη Βουλτεψη

Με μια αξιοπρεπή άρνηση απάντησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας στο τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού που του πρότεινε να αναλάβει κυβερνητική θέση στο νέο δικομματική σχήμα. Είναι ο δεύτερος βουλευτής της ΝΔ, μετά τη Σοφία Βούλτεψη, που αρνήθηκε κυβερνητική θέση αν και τα κριτήρια του καθενός υπήρξαν εντελώς διαφορετικά.

Στουρνάρας: Αδειαστε μας τη γωνια για να αποζημιωθειτε


Ακομα γελαει ο Στουρναρας με την κατηγορια Καπερναρου οτι η γυναικα του εχει offshore!!! Ναι ρε νουμερο εχει ενα κοτερο και το εχει γραψει σε offshore οπως ο Καμμενος...

Λίγες ημέρες μετά την εντολή εκκένωσης των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια το πρωί της Τετάρτης αναφερόμενος πάλι στο φλέγον θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης ανέφερε πως οι απολυμένοι θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους μόλις το δημόσιο θα αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία των εργαζομένων που βρίσκονται εντός του κτιρίου της Αγίας Παρασκευής.


Μεγαλη η πικρα που δεν εγινε ο γιος υπουργος: "Τα «βαρίδια» της νέας κυβέρνησης -Ποιά ονόματα υπουργών αναφέρει"

Βουλευτές χωρίς διοικητική εμπειρία καλούνται μέσα σε ελάχιστες ημέρες να ενημερωθούν και να διαπραγματευτούν με την Τρόικα, γράφει το Βήμα, το οποίο εξακολουθεί να ασκεί έντονη κριτική στη νέα κυβέρνηση και να προβλέπει ότι δεν θα αντέξει για πολύ.

Εγκαινιάζει νέο προβλήτα o Σαμαράς-"Eσπασαν τα κοντέρ" οι Κινέζοι στον Πειραιά

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά έναν νέο προβλήτα φορτοεκφόρτωσης.

Στην εκδήλωση θα είναι και...

Τραγικη η επικοινωνιακη εικονα της ΝΔ μετα την "αποχωρηση" Αδωνι

[Αυτη θα ειναι η καθως πρεπει απολογητικη εικονα της ΝΔ απο εδω και εμπρος στην τηλεοραση καθως χωρις Αδωνι οι του ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΕροψεκασμενοι θα κανουν παρτι και εμεις θα απανταμε "μα εχω δουλεψει και ημουν λαμπρος επιτημονας"... αντι να τους ξεβρακωνουμε οπως εκανε ο Αδωνις ...]

 Ο Διονύσης Σταμενίτης από τη Νέα Δημοκρατία, η Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Τόνια Αντωνίου από το ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “ΣΚΑΪ Τώρα” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και είχαν μια κυριλε αντιπαράθεση για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο καλύτερος Ευρωπαίος βουλευτής είναι… Έλληνας!

Ο ευρωβουλευτής της χρονιάς είναι Έλληνας! Ειναι ο ...

Επιχειρηματίες κατεβαίνουν με το ελικόπτερο στην παραλία, πίνουν καφέ και αποχωρούν σε σύννεφα σκόνης [εικόνες]

Ελικόπτερα επιχειρηματιών προσγειώνονται απροκάλυπτα στην πανέμορφη παραλία του Αρκουδίου στην Ηλεία. Για την ακούραστη μεταφορά σε μια σχετικά δυσπρόσιτη παραλία, για ένα καφεδάκι, για ένα ...χαλαρό μπάνιο.

Πουλήθηκε η έπαυλη του Αλ Καπόνε (ΦΩΤΟ)

Στο «σφυρί» βγήκε η έπαυλη του μεγαλύτερου γκάνγκστερ όλων των εποχών Αλ Καπόνε, ένα επιβλητικό κτίριο στο Παλμ Αϊλαντ της Φλόριντα, μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου έναντι 7,43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ασε μας ρε αστειε τυπε που σε αφησε ο Σαμαρας να επιλεξεις...

Στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″ παραχώρησε συνέντευξη ο νέος Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, εκθέτοντας τις σκέψεις τους για τον ανασχηματισμό, την αποχώρησή του από το Πεντάγωνο μετά από έναν χρόνο θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τον χώρο του πολιτισμού.

7.30 το πρωί ο Αδωνις έφτασε στο υπουργείο Yγείας και δήλωσε: «Θα τα λύσουμε όλα»

Πρωί πρωί, ευδιάθετος και με τη γνωστή του άνεση με τα μέσα ενημέρωσης ο Αδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο υπουργείο Υγείας και αισιόδοξος και ορμητικός μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο, ενώ είχε έναν πολύ σύντομο φιλικό διάλογο με τον Γιώργο Παπαδάκη του ΑΝΤ1.

Γιακουμάτος: «Δεν ανεξαρτητοποιουμαι αλλα θα απέχω»... και θα χασει η ηλιος τα ματια του

Τι απαντά ο βουλευτής και πρώην υπουργός στα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Ν.Δ.-Τι λέει για τον ανασχηματισμό και το Συνέδριο

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της Β’ Αθήνας της Ν.Δ. να ανεξαρτητοποιείται και οι πληροφορίες μέχρι πριν από λίγο φωτογράφιζαν ξεκάθαρα τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Οαση γελιου ο Κουκοδημος: Ηθελε να γινει σωνει και καλα υπουργος!

Θέμα προέκυψε με τον πρώην αθλητή και ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμο, που περίμενε να γίνει υπουργός και καθότι δεν έγινε, εξοργίστηκε τόσο που δεν κατάφερε να το κρύψει. «Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας στο τηλέφωνο και ο Κουκοδήμος έτρεξε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το νέο κυβερνητικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΕΡΤ (BINTEO)

Οι προεργασίες για να φύγει το "μαύρο" από τις οθόνες, όπως έχει ζητήσει και το ΣτΕ με την απόφασή του, έχουν ξεκινήσει ήδη, σύμφωνα με τον νέο αρμόδιο για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή.

O Έλληνας «βρωμόγερος» που φλέρταρε την πρόεδρο της Yahoo

«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ ελκυστική, Μαρίσα». Τα λόγια αυτά είπε ένας Έλληνας, απευθυνόμενος στην πρόεδρο της κολοσσιαίας εταιρείας κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

H Χρυσή Αυγή πιέζει από τα δεξιά: Βίντεο για τη «νέα ΠΑΣΟΚρατία» απευθύνεται στους ΝΔιτες [βίντεο]

[Παπαριες! Καμια ΠΑΣΟΚοκρατια... οι Κυβερνησεις σχηματιζονται αναλογα με τη δυναμη τους στις εκλογες (και οχι αναλογα με τα ποσοστα στα γκαλοπ) και δυστυχως το ΠΑΣΟΚ πηρε 12% στις εκλογες, οποτε πηρε το 1/4 των θεσεων οπως του αναλογουσαν. Τα νουμερα που κατηγορουν τη ΝΔ για τη συνεργασια με το ΠΑΣΟΚ ειναι εμφανες οτι επιθυμουσαν κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνησουν 'η για να γινουν πουταν@ ολα και να αναδειχθουν σαν σωτηρες. Ετσι οπως ψηφισε ο λαος δεν υπηρχε αλλη λυση: ΄η ΝΔ (με τσοντες) και προσπαθεια να εξευρωπαιστουμε καποια στιγμη ΄η ΣΥΡΙΖΑ (με τσοντες) και πουταν@ ολα... ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα...]

Χωρίς καμία αρνητική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή κυκλοφόρησε βίντεο για να στιγματίσει τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην νέα κυβέρνηση και την ενίσχυση του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη άνοιξε την αγκαλιά της στον Αδωνι: Σε περιμένω ως μάννα εξ ουρανού

Σύμμαχο, ανέλπιστο όσο και ένθερμο, βρήκε ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Η Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν ιδιαιτέρως θερμή όταν τον συνάντησε.

Ποιοι είναι οι «ευάλωτοι» πελάτες της ΔΕΗ που δικαιούνται φθηνότερο ρεύμα και περισσοτερες δοσεις

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος που χρήζουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με τις πληρωμές των λογαριασμών και τις διακοπές ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Μάκης Παπαγεωργίου.

ΦΩΤΟ: Πόσα κιλά μαλάκ@ς είστε εκεί στο περιοδικό Elle και διαφημίζουν ΣΥΡΙΖΑιους;

Δηλ. ρε ζώα, ο στόκος δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, διασταύρωσε ότι o χρήστης iznogood_gr είναι υπάλληλος της ΚΥΠ; Έλεος ρε μαλάκ@ς! Θα μας πεθάνετε στα γέλια με τις μαλακί@ς σας!!Δείτε τι γράφουν οι καραγκιόζηδες:

Δύο έδρες για το κόμμα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Για νοθεία μίλησε, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Δύο έδρες, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, εξασφαλίζει στη νέα Βουλή της Αλβανίας, το κόμμα της.. ελληνικής μειονότητας ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, συμμετείχε στη συμμαχία «Αναγέννηση» του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα, που επικράτησε άνετα του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, με ποσοστό που αγγίζει το 58%.

Οι πρώτες εντολές Σαμαρά σε Κυριάκο και Αδωνι για απολύσεις και ΕΟΠΥΥ

Την προσοχή των δύο νέων υπουργών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υγείας, Κυριάκου Μητσοτάκη και Αδωνι Γεωργιάδη για το δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο που έχουν να κάνουν επέστησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Και το παρδαλο κατσίκι έχει δικαίωμα στο γέλιο: Όργιο φημών για ανεξαρτητοποίηση Γιακουμάτου

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για ανεξαρτητοποίηση του Γεράσιμου Γιακουμάτου από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.