15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΠΑΠΑ! Ελληνίδα τραγουδίστρια το αποκάλυψε: «βγαίνω στην πίστα χωρίς εσώρουχο»! (φωτό)

Άλλοι φοράνε εσώρουχο σε κόκκινη απόχρωση για γούρι, άλλοι το φοράνε ανάποδα, η...

Όμηρος του Λαφαζάνη ο Τσίπρας: Κάλεσε τη ΝΕΡΙΤ να ανακοινώσει ΠτΔ και τον έκοψε ο Λαφαζάνης!

Σε μπούμερανγκ για την αξιοπιστία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξελίχθηκε η υπόθεση της υποψηφιότητας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε λίγο πριν τις 8 το βράδυ...

ΒΟΜΒΑ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια γύρισε ταινία ΠΟ@ΝΟ. (Εικόνες)

Για τον Δημήτρη Σειρηνάκη μια ανάλογη παραγωγή θα έκανε τζίρους αντίστοιχους με εκείνους της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Και το γράφω έτσι διότι μπορεί η Τζούλια να θέλει να ξεχάσει ότι έκανε όμως κάποιοι εδώ πίσω στην Ελλάδα δεν ξεχνούν.

Βίντεο-σοκ την ώρα της επίθεσης στην Κοπεγχάγη -Η αστυνομία σαρώνει ακόμα όλη την περιοχή [βίντεο]

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο της επίθεσης στην καφετέρια όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση για την ελευθερία λόγου και το Ισλάμ στηνΚοπεγχάγη. Όπως θα ακούσετε μια ομιλήτρια διακόπτεται από τα πυρά του δράστη.

Με non paper το Μαξίμου επιβεβαιώνει πως η Τρόικα απαιτεί να σκληρά, ισοδύναμα μέτρα

Με ένα ενημερωτικό «non paper» εννέα σημείων, το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται τις θέσεις της κυβέρνησης για την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να ενταθούν οι πιέσεις των εταίρων προς την Αθήνα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ-Θολό τοπίο στο ραδιομέγαρο για την «επανασύσταση της ΕΡΤ»

«Επανασυστήνουμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση». Αυτή η φράση του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ των προγραμματικών του δηλώσεων, μπορεί να έκανε πολλούς απ’ τους παλιούς εργαζομένους του ραδιομεγάρου να αισθανθούν ξανά αισιόδοξοι, όμως δεν έλυσε τις απορίες για τη νομική φόρμουλα που θα επιλεγεί ώστε να επανέλθει στους δέκτες μας η ΕΡΤ.

ΟΧΙ ΡΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ!Υπάλληλος του ΣΕΕ «ξέχασε» να βάλει στο πόθεν έσχες μετοχές και εμβάσματα στο εξωτερικό

Ο υπάλληλος του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας είχε βγάλει στο εξωτερικό το ποσό των 807.043 ευρώ

Υπάλληλος του υπουργείου Εργασίας ζητεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του με την οποία υποβιβάστηκε δύο βαθμούς για παράβαση καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ποινικούς νόμους, επειδή για μια επταετία δεν δήλωνε στο πόθεν έσχες μεγάλα πακέτα μετοχών και εμβάσματα στο εξωτερικό του ίδιου και η σύζυγός του.

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT! ΦΑΣΙΣΤΕΣ στη Θεσσαλονίκη: Φασίστες έψαλλαν τον εθνικό ύμνο!!

Τον εθνικό ύμνο... συνοδεία στρατιωτικού αγήματος που βρέθηκε στον Λευκό Πύργο για την υποστολή της σημαίας έψαλαν το απόγευμα της Κυριακής όλοι οι διαδηλωτές που έλαβαν μέρος στη συγκέντρωση «αξιοπρέπειας» και αλληλεγγύης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ! Η Μπαρτσελόνα, ο Μέσι και ο ….Τσίπρας

Με άσσους της Μπαρτσελόνα παρομοίασε τα «χαρτιά» της Αθήνας στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές Έλληνας αξιωματούχος ο οποίος συμμετείχε στις διαβουλεύσεις με τα περιβόητα τεχνικά κλιμάκια.

Εμπλοκή με Αβραμόπουλο -Κλαίω με την πρόταση Καμμένου για γυναίκα ΝΔτισα- Ανακοινώνει το όνομα την Τρίτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Ανατράπηκε ο αρχικός σχεδιασμός του μεγάρου Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός δεν θα κάνει τελικά διάγγελμα. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο κ. Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ανακοινώσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε προφανώς λόγω εμπλοκής και αντιδράσεων στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!Ξανά στη φυλακή ο Νο1 εχθρός του Πούτιν

Τέλος δεν έχουν οι περιπέτειες του Νο1 εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Αλεξέι Ναβάλνι που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυε κατά καιρούς στον Ρώσο Πρόεδρο μέσω του blog του, συνελήφθη για ακόμη φορά από τη ρωσική αστυνομίας.

Αυτό είναι το έγγραφο που κάνει ρόμπα τον Καμμένο: Όλοι εκτός του Ευρωβουλευτή του «ψήφισαν» να απαιτηθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις...

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνάντηση κάποιων Ελλήνων Ευρωβουλευτών την οποία ο Καμμένος λέει ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... περιττό να πούμε ότι από τη συγκεκριμένη "ψηφοφορία" έλειπε ο Ευρωβουλευτής του Ν. Μαριάς ο οποίος προφανώς...

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΦΟΒΟ Κ ΤΡΟΜΟ! Ρωμανιάς: Λείπουν 6 δις για καταβολή συντάξεων-Αν, όταν, όπως, όσα βρούμε λεφτά θα δώσουμε 13η σύνταξη σε κάποιους

Την «αναζήτηση» 6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να καταβληθούν 400 χιλιάδες συντάξεις αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς όπως επίσης και το ότι θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Τεράστια συγκέντρωση ΝΤΟΠΙΩΝ υπέρ των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ...

Ηχηρό μήνυμα υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής έστειλαν εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής, που πραγματοποίησαν από το πρωί συγκέντρωση μπροστά από την είσοδο του εργοστασίου.

ΦΩΤΟ-Γελάνε με τον ΣΥΡΙΖΑίο

Ο πρώτος είναι ένας ΣΥΡΙΖΑίος φασίστας του twitter που κάνει τον δημοσιοκάφρο κι ο δεύτερος ο δημοσιογράφος της Καθημερινής:

Γιάννης Μπογιόπουλος vs Γιώργος Τερζής στάνταρτ 2:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Γερμανία: Η ισλαμική απειλή ματαίωσε παρέλαση για το Καρναβάλι στο Μπράουνσβαϊγκ

Μία προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή το μεσημέρι παρέλαση για το Καρναβάλι στην πόλη Μπράουνσβαϊγκ της βόρειας Γερμανίας ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή (90 λεπτά πριν την έναρξή της) εξαιτίας μίας υπαρκτής απειλής για επίθεση ενόπλων ισλαμιστών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΜΑΛΑΚ@Σ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Διευκρινίσεις του ΥΠΟΙΚ για το φορολογικό

Έκτακτως και κυριακάτικα η Βαλαβάνη παρακαλάει εμμέσως για φόρους και θυμίζει ότι τώρα ισχύουν μόνο όσα είπε στη Βουλή ... Μάλιστα δημοσιεύει μέσω των παπαγάλων της και τα πρακτικά και το βίντεο της ομιλίας της στη Βουλή...
Εμείς όμως δεν τα χρειαζόμαστε τα πρακτικά αφού θυμόμαστε πολύ καλά τι έλεγε προεκλογικά και ως γνωστόν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι λένε ισχύει αφού δεν κάνουν κ@λοτούμπες... εμείς λοιπόν έχουμε κάνει εικόνισμα ότι έλεγε προεκλογικά και μ'αυτό πορευόμαστε... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που αφορούν το φορολογικό σύστημα, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνοντας ότι δεν ισχύει τίποτα πέρα από όσα τόνισε η Νάντια Βαλαβάνη στις προγραμματικές της δηλώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

Αποστασιοποιημένος από μαλ@κίες και ηλίθιους ο Καραμανλής

Πλήρως αποστασιοποιημένος από τα εσωκομματικά δρώμενα παραμένει ο Κώστας Καραμανλής, παρά την προσπάθεια πολλών να τον εμπλέξουν στην καμαρίλα και τις καντρίλιες τους με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά.

ΣΚΙΤΣΟ-Τι έχουμε εδώ; Α, τα τραινάκια του Άδωνι....

Σκίτσο του Ηλία Μακρή, εν όψει και του αυριανού Eurogroup και δήλωση στο ΒΗΜΑ του Κάρστεν Σνάιντερ Αντιπρόεδρος Σοσιαλδημοκρατών:

Πιο υποκριτής πεθαίνεις

Πριν τις εκλογές σας γράφαμε ότι δεν αναγνωρίζεται λάθος όταν απομακρύνεται κάποιος από το ταμείο ή από την κάλπη. Οπότε αγαπητοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνατε και ψηφίσατε την ελπίδα που έρχεται. Την… ελ-πήδα που φτάνει να δούμε πώς θα την καβατζάρετε κι εσείς κι εμείς μαζί.

ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Κουρουμπλής: Το Δημόσιο δεν θα καλύπτει τα νοσήλεια σε ιδιωτικές κλινικές

Μόνο ένας αστείος θα έβαζε εισιτήριο σε ανθρώπους που έρχονται εδώ και αφήνουν τα ευρώ τους ενώ θα είχε τζάμπα τους άπλυτους που έρχονται εδώ εις βάρος όλων μας, αφού φαντάζομαι ότι θεωρεί τουρίστες μόνο όσους έρχονται από την Ευρώπη και όχι για τους τουρίστες από Πακιστάν και Μπάγκλαντές; 

Στην κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και του ενός ευρώ ανά συνταγή φαρμάκων σε όσους έχουν ΑΜΚΑ, δηλώνει ότι θα προχωρήσει ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής». Τονίζει όμως, πως «σε ό,τι αφορά τους τουρίστες θα ισχύσει ό,τι και στις χώρες της ευρωζώνης. Το εισιτήριο δεν θα είναι πέντε ευρώ. Θα είναι υψηλότερο».

Γκιουλέκας: Δεν τίθεται θέμα από την πλευρά του Καραμανλή να γυρίσει

«Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα από την πλευρά του Καραμανλή να γυρίσει. Ο Καραμανλής είναι πάντα ένας εγγυητής της ενότητας στην παράταξη», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Real Fm 97,8, αναφερόμενος σε ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην Πρωθυπουργού στην ηγεσία του κόμματος.

ΕΠΙΚΟ! Ο Ευαγγελάτος μίλαγε για χαράτσι όταν καταργούνταν το αφορολόγητο ελ. επαγγελματιών, ενώ διαμαρτύρεται τώρα που επανέρχεται!

Να υποθέσω ότι τότε που μπήκε λέγανε μαλακίες για να μπριζώνουν; Πόσο ξεφτίλες είστε ρε, που αυτά που λέτε τώρα δεν τα λέγατε τότε!!!

Γράφει λοιπόν ο σχολιαστής του Νικόλα:

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί τους φοροφυγάδες (άρα η ΝΔ τους κυνηγούσε Νικόλα;)

Α, μην σας ξαφνιάζει ο τίτλος και μην βιάζεστε να επιτεθείτε στον Κάλχα (δεν μάθατε ακόμα το πάταξον μεν άκουσον δε;).

Μπορεί λοιπόν η κυρία Νάντια Βαλαβάνη να δήλωσε ότι θέλει ίση φορολογική μεταχείριση, αλλά αυτή δεν είναι και δίκαιη ντε και καλά. Για να μην πω πως είναι εντελώς, μα εντελώς άδικη.

Το «ξανθό γένος» και τα ρούβλια του

Το 2010, λίγο μετά την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, είχε προκαλέσει οργή η «αποκάλυψη» ότι ο Πούτιν είχε εκμυστηρευτεί στον Ι. Σαββίδη ότι, εάν θέλαμε, θα μας έδινε καμιά 20αριά δισ. δολάρια και θα είχαμε γλιτώσει το Μνημόνιο.

Λίστα με 3.500 ονόματα και φοροδιαφυγή 7 δισ.

«Αφήστε κάτω τα μολύβια από τους άλλους φακέλους, πάρτε τους και ξετινάξτε τους». Ετσι μεταφέρουν, κατά λέξη, υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ την εντολή που δόθηκε από τον νέο υπουργό κατά της διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη για την επικέντρωση των ελέγχων στη «σορτ λιστ» της φοροδιαφυγής.

Ανακατατάξεις της πλάκας στο ηγετικό επιτελείο της Ν.Δ.

[Αντώνη είναι σαφές ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ρε φίλε, πως να το κάνουμε δηλαδή!! Ο άνθρωπος που λειτουργούσε σαν αναπληρωτής σου και αναλάμβανε τις επαφές με πρόσωπα (πχ. τα έκανε πουτ@να με τον Τζιτζικώστα), ο ταβερνιάρης με το μουστάκι πρέπει να εξαφανιστεί! Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαμιμίκο που διέλυσε το κόμμα και έδινε λεφτά του κόμματος σε εκβιαστές που τώρα σε βρίζουν!! Ενδεχομένως να πάρει πρέπει να πάρει και η μπάλα τον Λαζαρίδη αν ισχύουν όσα λέγονται για ΕΝΦΙΑ κ.α.... Κάτι πρέπει να γίνει αλλιώς θα έχουν δίκιο να αρχίσουν να φωνάζουν τα σούργελα... Και δεν έχει νόημα να φύγει κάποιος από τα γραφεία της ΝΔ αλλά να σου τα πρήζει απ'τα τηλέφωνα..]

Σε φάση προσαρμογής στις νέες συνθήκες βρίσκεται το ηγετικό επιτελείο της Ν.Δ., το οποίο, στον απόηχο της εκλογικής ήττας, επιχειρεί να βρει έναν βηματισμό και ταυτοχρόνως να συγκροτήσει μηχανισμό απόκρουσης των πιέσεων που αναμένεται να εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα για ριζική και πλήρη αλλαγή του κόμματος. Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο γραφείο του στη Συγγρού, όπου, πλην του ιδίου, έχουν...

ΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟ ΓΑΛΛΟ!!Φαμπιούς: O Τσίπρας είπε ότι το 70% του Μνημονίου μπορεί να διατηρηθεί

«Για το ελληνικό θέμα, θα πρέπει να υπάρξει ένας διπλός σεβασμός: σεβασμός στην ψήφο των εκλογέων, οι οποίοι ψήφισαν κατά μιας αέναης λιτότητας και σεβασμός στις δεσμεύσεις της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς, απαντώντας σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, το πρωί, στο ραδιόφωνο Europe1.

Βίντεο με «drone» πάνω από το Μαίναλο: Σκουπιδότοπος το δάσος!

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη μεθόδευση, για να διοχετευτούν όλα τα σκουπίδια του Δήμου Τρίπολης στο ελατόδασος - Ξεκίνησαν κινητοποιήσεις

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη, που διεκδικεί τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021, χρονίζει.

Το ιστορικό διάγγελμα που δεν μεταδόθηκε

«Επειτα από παράκληση ορισμένων πολύ ανήσυχων επαφών μου στην Αθήνα, είχα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω άμεσα έκκληση στον ελληνικό λαό εκ μέρους των Ευρωπαίων εταίρων του, σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα. [...] Τελικά, ακολουθώντας τη συμβουλή Ελλήνων ηγετών, αποφάσισα να μην το κάνω».

Παραδόθηκε για το διπλό άγριο φονικό στον Κορυδαλλό - Είχε επικοινωνήσει και με τη γυναίκα του

Ο 65χρονος συνταξιούχος παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αστυνομία και ομολόγησε πως την Τρίτη είχε σκοτώσει την αδελφή του και τον άντρα της, στον Κορυδαλλό.

Επιστροφή στο 1982-Α.Νεχαμάς (ένας άσχετος που είναι καθηγητής στο μπουρδ@λο το Princeton και όχι στη Πάντειο ας πούμε): Η ελπίδα απεδείχθη αφελής

Οι «φοιτητοπατέρες» επιστρέφουν στα... πολυσύνθετα καθήκοντά τους, με διαβατήριο επικυρωμένο από τον νέο υπουργό Παιδείας, ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ Αριστείδη Μπαλτά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», η νέα ηγεσία του υπουργείου θα επαναφέρει τη συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη σε κάθε ΑΕΙ.

Διάταξη-σκάνδαλο από την ΕΠΟ για τους "στημένους αγώνες"!

Υστερα από αδράνεια τεσσάρων ετών η ΕΠΟ άρχισε και πάλι να ασχολείται με τις καταγγελίες που έρχονται σωρηδόν από την UEFA και αφορούν αγώνες ύποπτους χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους.

Ο ΠΑΣΟΚος Ανδρουλάκης δεν την παλεύει! Προσπαθεί να βάλει μυαλό στον Καμμένο κ να ενημερώσει τον Τσίπρα ότι τον ψεκάζουν

Κόντρα ανάμεσα στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και στον Πάνο Καμμένο, έχει ξεσπάσει στο twitter, με αφορμή μια δημοσίευση του τελευταίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Απάντηση Σταϊκούρα σε Μάρδα για το έλλειμμα

Αρνείται ότι η κυβέρνηση παρέλαβε έλλειμμα ύψους 4,6 δισ. ευρώ - Διαβάστε τα στοιχεία που παραθέτει

Απάντηση στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, δίνει ο προκάτοχος του, Χρήστος Σταϊκούρας, αναφορικά με το ύψος του ελλείμματος.

Φάπα Γιούνκερ: Δηλ. θα αλλάξουμε τους κανόνες, επειδή ψηφίσατε ψεκασμένους και κομμουνιστές;

«Αν σήμερα κάναμε ό,τι ζητάει η ελληνική κυβέρνηση [...] και αν αύριο οι Φινλανδοί που ψηφίζουν σε λίγο καιρό και οι Ισπανοί που ψηφίζουν το φθινόπωρο...»

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν στη γαλλική τηλεόραση, με το βλέμμα στην εξελισσόμενη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές της.

Σκουριές: Κινητοποιήσεις εργαζομένων - κατοίκων που αντιτίθενται στην επένδυση

Να καθίσουν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων και μέσα από έναν γόνιμο διάλογο να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να μην μπει φρένο στην επένδυση της Eldorado Gold στις Σκουριές, αλλά ταυτόχρονα να ληφθούν όλες εκείνες οι δράσεις, που θα εξασφαλίσουν την προστασία του περιβάλλοντος, κάλεσε, μέσω του ΑΜΠΕ, όλους όσοι αντιτίθενται στον εξόρυξη χρυσού στην περιοχή, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μεταλλωρύχων, Χρήστος Ζαφειρούδας.

Μιχελάκης: Να προβληματιστεί η ΝΔ για τη σχέση της με την κοινωνία

Για ανάγκη να προβληματιστεί η ΝΔ για τη «σχέση της με την κοινωνία» έκανε λόγο ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24.

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!Τα άδεια ταμεία φέρνουν μέτρα - Αγωνία στο ΥΠΟΙΚ για την υστέρηση του ΦΠΑ και των εσόδων

Σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις αύριο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κλείσει η συμφωνία

Το μπρα ντε φερ της κυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής παρά το καλό κλίμα και την αχτίδα φωτός που φάνηκε μετά τη Σύνοδο Κορυφής, η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να κινείται σε σκληρή γραμμή, χωρίς όμως να γκρεμίζει τις γέφυρες διαλόγου.

Η πρώτη φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε ως μοντέλο [εικόνες]

Οταν μία 19χρονη μπήκε στο στούντιο του και του δήλωσε ότι θέλει να γίνει μοντέλο, ο Τζόσεφ Τζάσγκουρ δεν εξεπλάγη. Την είχε ακούσει πολλές φορές αυτή τη φράση. Αρπαξε τη φωτογραφική του και βγήκε μαζί της στο δρόμο, γιατί βιαζόταν και απαθανάτισε την κοπέλα με ένα αμήχανο χαμόγελο. Μόλις είχε περάσει στην ιστορία.

Προς έκτακτη διαβούλευση στο ΣΥΡΙΖΑ

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες, αλλά και τις λεπτομέρειες της διαβούλευσης μεταξύ των οικονομικών εμπειρογνωμόνων αναμένεται να παρουσιάσουν τα Κυβερνητικά στελέχη σε έκτακτη διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ -πιθανόν στην Πολιτική Γραμματεία- που θα συνεδριάσει πιθανότατα σήμερα, αν και το κυβερνών κόμμα δε δίνει καμία λεπτομέρεια.

ΚΟΙΝΩΣ "ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ"!Reuters: Οι Ελληνες ακτινοβολούν από υπερηφάνεια ενώ η χώρα παραπαίει στην κόψη

Ως ένα λαό που χαίρεται και ακτινοβολεί από υπερηφάνεια την ώρα που έρχεται κατά πάνω του η απόλυτη καταστροφή παρουσιάζει το Reuters τους Ελληνες, σε ένα άρθρο για το πώς έχουν γίνει δεκτές στη χώρα οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Ποιοι είναι οι σύμβουλοι του Γιάνη Βαρουφάκη

Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Πολύ σύντομα, μετά την διεξαγωγή των εκλογών, συγκροτήθηκε μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι τον στηρίζουν ως «δικηγόροι», όπως έχει πει ο υπουργός Οίκονομικών. Ουσιαστικά, το πρώτο τεστ για την εν λόγω ομάδα ήταν το πρόσφατο Eurogroup στις Βρυξέλλες, ενώ τα ίδια άτομα εργάζονται πυρετωδώς και για τα ανοιχτά μέτωπα στο εσωτερικό της χώρας.

ΦΩΤΟ-Ακόμα γελάνε οι Κύπριοι με τον Πανάρα...

Πολύ πρωτότυπες προτάσεις φαίνεται ότι έκανε ο Π'ανος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο ως ΥΠΕΘΑ.... Τόσο προχώ που ακόμα γελάει ο Κύπριος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Τάκης Χατζηγεωργίου. Δείτε τι τους πρότεινε:

Επίθεση Ανδρουλάκη στον ψεκασμένο: Να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός για τα ψέματα του Καμμένου



Στην Ελλάδα ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα μια ακόμη πιο πειστική αλήθεια.
Σε αυτό ποντάρει ο Πάνος Καμμένος και συνεχίζει να διαχέει στο διαδίκτυο πως έχει έρθει δήθεν ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις και πως δεν τις έχουν ψηφίσει οι ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων.
Με ανακοινώσεις τους, τόσο οι ευρωβουλευτές της ΝΔ όσο και αυτοί του ΠΑΣΟΚ είχαν επισημάνει πως τέτοια ψηφοφορία ουδέποτε έλαβε χώρα, ενώ η σχετική πρόταση συζητήθηκε μονάχα σε επίπεδο συντονιστών, των επικεφαλής δηλαδή των πολιτικών ομάδων σε κάθε Επιτροπή και όχι από το σώμα των Ευρωβουλευτών.
Το έχουμε ξαναπεί.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν με άρτο και θεάματα –γερμανικές αποζημιώσεις, ειδικά δικαστήρια κτλ- για να ξεχάσει ο κόσμος την ουσία των νέων μνημονιακών μέτρων που έχουν υπογράψει. 


Ποιος σημερινός βουλευτής δήλωσε πριν τρία χρόνια «Με ποια λογική, οι βουλευτές παίρνουν ακόμα 6000ευρώ;»

Τότε... πριν ακόμη εκλεγεί βουλευτής «έκραζε» τους μισθούς των βουλευτών που έφταναν τις 6.000 ευρώ.
Σήμερα ο γνωστός αυτός ηθοποιός βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής και το απολαμβάνει ιδιαιτέρως αφού δεν έχει σταματήσει να απαθανατίζει κάθε στιγμή του εκεί βγάζοντας selfies. Ο λόγος για τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος εκλέχθηκε στις εκλογές με το Ποτάμι.

ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΝΕΙ Η Ν.Δ.

      Θέλετε να μάθετε γιατί η Ν.Δ. δεν μπορεί να ορθοποδήσει? Διαβάστε
          - Να είσαι Ντοράκι και να σαμποτάρεις τον Καραμανλή το 2009 ,ψηφίζοντας ΛΑΟΣ,έτσι ώστε να τον διαδεχθείς .Να χάνεις από το Σαμαρά και να ψηφίζεις  ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ το 2015,ελπίζοντας να ξανάρθει ο Καραμανλής,που όμως δεν ενδιαφέρεται.
       Απελπισία σας λέω!!!

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Μου πρότειναν οι Τούρκοι να αλλάξω εθνικότητα»

Είναι Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία, έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και κύπελλα. Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, τις οποίες όλοι οι αθλητές θα ήθελαν να βιώσουν. Ο λόγος για την Βασιλική Βουγιούκα. Πρόσφατα κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας βγάζοντας ασπροπρόσωπη την χώρα μας.

Και φυσικά ο Κέρι ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ την Ελλάδα όπως λένε τα παπαγαλάκια δημοσιοκάφροι αλλά ζήτησε τη συνεργασία της με την ΕΕ

Βέβαια οι Έλληνες δημοσιοκάφροι έχουν ξεσαλώσει και ταϊζουν κουτόχορτο τα γίδια... Μάθετε την αλήθεια λοιπόν από τον Μ. Ιγνατίου ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Κέρι προειδοποίησε τον Κοτζιά για ενδεχόμενη ενεργειακή διαφοροποίηση:

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι συνομίλησε χθες με τον Ελληνα ομόλογο του Νίκο Κοτζιά για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αναφέρει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

ΦΩΤΟ-ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ! Στην Πάολα ο Άρης

Σε νυχτερινή έξοδο πέτυχε ο φωτογραφικός φακός, εβδομαδιαίας εφημερίδας, τον πρώην βουλευτή της ΝΔ,  Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, διασκέδασε με...

Έκαναν δημόσια s@x έξω από μαγαζί ... κι η άλλη που τους είδε "πανικοβλήθηκε" και πήρε την Αστυνομία

Ένα κατάστημα γεμάτο με κόσμο βρέθηκε προ εκπλήξεως. Ψώνιζαν όταν ξαφνικά έξω από το κατάστημα, στην Καλιφόρνια, το…μάτι τους πήρε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ! Σημείωση: Το μαγαζί είχε φιμέ τζάμια.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Νίκος Ορφανός: Τρόλια, θα πληρώνεστε σε δραχμές!

Τι έγραψε ο βουλευτής του Ποταμιού, απευθυνόμενος στα «τρολ» του TwitterΣάλο έχει ξεσηκώσει στο Διαδίκτυο ένα «τιτίβισμα» του βουλευτή του Ποταμιού, Νίκου Ορφανού.

Ο Νίκος Ορφανός απευθύνθηκε στα «troll» του Twitter, λέγοντας πως «σε λίγες μέρες» θα... πληρώνονται σε δραχμές!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ! Από το 1924 προσπαθούμε να μειώσουμε τα κρατικά οχήματα...

Η εκκαθάριση του «στόλου» των κρατικών αυτοκινήτων ήταν μια από τις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο, καθώς η ιστορία αυτή καλά κρατεί εδώ και ενενήντα χρόνια.

Στο λιμάνι του Πειραιά ο 18ος κινεζικός στόλος... για ξεκούραση και όχι για ασκήσεις και αποβάσεις όπως γράφουν οι ηλίθιοι

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού καταπλέει το πρωί της Δευτέρας στον Πειραιά ο 18ος στόλος του κινεζικού πολεμικού ναυτικού (18th Escort Task Group) ο οποίος και θα παραμείνει ελλιμενισμένος εδώ ολόκληρη την εβδομάδα.