19 Οκτωβρίου 2015

Μοίρασε «εγκεφαλικά» στο Κολωνάκι η Έλλη μας με το… αβυσσαλέο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Στο πληθωρικό μπούστο της Έλλης Παπαγγελή προκάλεσε σεισμό στο Κολωνάκι και έκανε όλα τα ανδρικά βλέμματα να στραφούν πάνω της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ε, ψιτ Πάνο! Ξέρω μερικούς που «αγανακτούν και καλά κάνουν»....

Θα διαβάσατε ότι αναρχοάπλυτοι κυνήγησαν το Σάββατο το βράδυ, απ' τα Εξάρχεια, τον Σκουρλέτη ο οποίος φυγαδεύτηκε έντρομος...
Επειδή η τύχη είναι μεγάλη πο@τάνα δείτε τι έλεγε ο Πάνος Σκουρλέτης όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν...

Η… Αμαζόνα που θα γίνει η σκιά του Ολάντ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα αστυνομικός θα γίνει για 48 ώρες η «σκιά» του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη.

ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ/ΛΟΥ! Ο πρώην διευθυντής της Κωνσταντοπούλου πάει στον Κουρουμπλή

Ο Λαρισαίος Ανδρέας Γκουγκουλής, πρώην διευθυντής της πρόεδρου Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, πήρε… μεταγραφή στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΗΔΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! Αθώοι 10 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα αιματηρά επεισόδια πριν από έξι χρόνια

Αθώοι, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι ως "πρωταγωνιστές" αιματηρών επεισοδίων που είχαν σημειωθεί, τον Οκτώβριο του 2009, στο γήπεδο της Σουρωτής, σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στις ομάδες νέων του 'Αρη και του ΠΑΟΚ.

ΜΑΚΑΡΙ! Κινδυνεύει να σιγήσει το Βig Ben; ΒΙΝΤΕΟ

Είναι τόσο μαλ@κες που επιτρέπουν να το επισκέπτονται μόνο Άγγλοι!!

Το σήμα κατατεθέν όχι μόνο του Λονδίνου αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελεί το ρολόι του Big Ben. Ωστόσο τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς σύμφωνα με μελέτη που έχει κατατεθεί στη βουλή των λόρδων απαιτούνται 40 εκατομμύρια στερλίνες για τη συντήρηση κυρίως του ρολογιού το οποίο καταπονηθεί με την πάροδο των χρόνων.

ΣΟΚ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Έκανε λογαριασμό στο Twitter-Δείτε ποιους κάνει follow και το πρώτο του tweet

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίαςκαι οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν μπει γερά σε προεκλογικούς ρυθμούς, με τα social media να έχουν πάρει «φωτιά».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ! Ενώ υπήρχε εναλλακτική, πρότεινε Ντόρα... η οποία αποσύρθηκε αφού δεν θα εκλεγόταν

Ενώ θα μπορούσε να προτείνει πχ. τον Κεφαλογιάννη που είναι ήδη 1,5 χρόνο ευρωβουλευτής και έχει επαφές στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ απέσυρε την υποψηφιότητά της επειδή κρίθηκε ότι δεν ήταν πρόσφορο το έδαφος για την εκλογή της, λόγω των συσχετισμων που υπάρχουν στο ΕΛΚ... η ξεφτίλα είναι ότι είναι 12 υποψήφιοι για 10 θέσεις και μιλάνε για "δυσμενείς συσχετισμούς"!! Εν τω μεταξύ της Ντόρας της φταίει ο Σαμαράς

4 ελληνικά αεροδρόμια στα 6 χειρότερα της Ευρώπης - Χάλια υποδομές και γαϊδούρια υπάλληλοι

Αν πράγματι, κατά το κοινώς λεγόμενο, η τελευταία ανάμνηση ενός τουρίστα φεύγοντας είναι το αεροδρόμιο, τότε χιλιάδες έφυγαν απογοητευμένοι και έξαλλοι από τη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ! Πώς εγκλωβίστηκε η κυβέρνηση με τον ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση

Ισοδύναμα για να μην επιβληθεί ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση αναζητεί εναγωνίως η κυβέρνηση, ενώ απομένουν μόλις τρεις ημέρες πριν φθάσουν οι δανειστές.

Άπλυτοι του «Ρουβίκωνα» έκαναν «ντου» να καταλάβουν την ΕΡΤ

«Ντου» στο κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης της ΕΡΤ έκαναν πριν από λίγο, περίπου τριάντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών ζητούν την προστασία της Αμφίπολης

Διακόσιες τριάντα μία (231) προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών, μεταξύ των οποίων πολλοί πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, ηθοποιοί και τραγουδιστές, πήραν θέση ως προς το Μνημείο του λόφου Καστά στην Αμφίπολη.

Σπυροπούλου: Το σ@ξι ατύχημα της στο χαλί της εκπομπής [βίντεο]

Να πρωτοτυπήσει στην εκπομπή της ήθελε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Η παρουσιάστρια που ήθελε να υποδεχθεί την καλεσμένη της καθισμένη στο χαλί «χάρισε» στους τηλεθεατές  ένα σύντομο αλλά αποκαλυπτικό στιγμιότυπο.

Εκτός τον γίγαντα Παναγιωτόπουλο και η Σάσα Σταμάτη άκουσε τον Τζιτιζκώστα να λέει ότι η χώρα «βρίσκεται σε ιδιότυπο οικονομικό πόλεμο» - ΒΙΝΤΕΟ

Επικοινωνιακές αηδίες με γλάστρες πιτσιρικάδες αριστερά και δεξιά του Τζιτζικώστα λες και είμαστε γίδια που τρεφόμαστε με εικόνες... όσον αφορά την ουσία: Καμία απάντηση στο θέμα που κάνει Τζιζζζζζ... Ποιον θα ορίσει να τον εκπροσωπεί στη Βουλή... αφού εμένα δε με νοιάζει αν θα είναι ή όχι στη Βουλή αλλά θέλω να ξέρω από πριν ποιος θα μου προκύψει αφού δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις... Καμία απάντηση για το πως το κόμμα θα χωράει και δεξιούς και φιλελεύθερους... Καμία απάντηση για τη θέση που πρέπει να έχει η ΝΔ για τις ιδιωτικοποιήσεις... Μόνο κουλτούρες του στυλ "θέλουμε να αλλάξουμε; Αν ναι πρέπει να το κάνουμε τώρα! τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε, να αλλάξουμε, να φύγουμε μπροστά" (μα και οι υπόλοιποι ρε Τόλη ότι θα αλλάξουν τη ΝΔ λένε! Πες μας επιτέλους ποιες αλλαγές εννοείς) κορώνες για τον Τσίπρα και το πόσο απατεώνας είναι
Και φυσικά εκτός τόπου και χρόνου η ατάκα "ενώ η χώρα βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο οικονομικό πόλεμο" (στο 44:50 του βίντεο)... θυμίζει Τσίπρα-Καμμένο στην αντιπολίτευση και σίγουρα δεν μπορεί να είναι το νέο "μας πολεμάει η Μέρκελ γιατί θέλει τα σπίτια μας και τον ήλιο μας"...

Οι ωραίες γυναικείες παρουσίες δεν λείπουν ποτέ από τις εκδηλώσεις του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ; Ντιμπέιτ οι δύο τους ετοιμάζουν Κυριάκος – Άδωνις

Και φυσικά δεν μπορεί να ευσταθούν οι ανοησίες πχ. της Ασημακοπούλου ότι ένα ντιμπέϊτ θα θυμίζει κοκορομαχία! Δηλ. ποιος θα αρπαχτεί με ποιον; Ερωτήσεις θα γίνονται απαντήσεις θα ακούμε... εκτός αν κάποιοι δεν γουστάρουν πολλές-πολλές ερωτήσεις ή δεν έχουν απαντήσεις, οπότε ΟΚ

Μπορεί το ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την αρχηγία της ΝΔ να απομακρύνεται αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν διαφορετική γνώμη.

Πάνω από 4 δισ. οι ελληνικές επενδύσεις στη Ρουμανία

Κατά το α΄ εξάμηνο 2015, έναντι του α΄ εξαμήνου 2014, παρατηρείται ότι ο όγκος διμερούς εμπορίου παρουσίασε αύξηση κατά 10,15%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2014

ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ! Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ "αναζητά" νέα μέλη

Κάλεσμα στους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους επιστήμονες, τους νέους μετανάστες, τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό "παρών", να μη διστάσουν να ενταχθούν στις γραμμές της και να συμβάλλουν στην μαζικοποίηση των Οργανώσεων Μελών της, απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψής της που θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ! Σχεδόν 10.000 πρόσφυγες πέρασαν στην Ελλάδα μόνο το τελευταίο 24ωρο

Σε Μυτιλήνη, Χίο και Λέσβο έφτασαν 9.763 άνθρωποι από το πρωί της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας - Στη Μυτιλήνη βρίσκονταν ήδη περίπου 6.500 πρόσφυγες και μετανάστες - Ασφυκτική η κατάσταση στο νησί

Νέο επεισόδιο για τις πτήσεις του Καμμένου με το ελικόπτερο

Ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα, καθώς μιλάει για πτήσεις, αντί για πτήση, για την οποία γινόταν λόγος την περασμένη Παρασκευή

Σε νέα διάψευση σεναρίων, που φέρουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για μετακινήσεις του εντός Αττικής, προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ! Τρελή κοροϊδία από το υπουργείο Εργασίας για την έκτακτη εισφορά

Ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, είπε την Κυριακή ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή εισφοράς υπέρ του ασφαλιστικού από τους ελεύθερους επαγγελματίες - Εξήγησε μάλιστα ποιες είναι οι σκέψεις της κυβέρνησης, ωστόσο σήμερα το υπουργείο Εργασίας κάνει λόγο για... μυθεύματα

Το Μαξίμου θέτει σε κατάσταση ομηρίας τα κανάλια και τους εκδότες – Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες

Απαγορευτική για τους σημερινούς ιδιοκτήτες των καναλιών είναι η συμμετοχή τους στο νέο διεθνή διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Τασούλας τρολάρει Καμμένο: Πότε θα δώσετε το άλλο 50% των μισθών που έχασαν οι ένοπλοι;

Άλλο «άμεσα» και άλλο «στο ορατό μέλλον», σχολιάζει ο ερωτών βουλευτής της ΝΔ

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας αναφορικά με τη δέσμευση του πρώτου για άμεση εφαρμογή της σχετικής απόφασης του ΣτΕ για τη δρομολόγηση της καταβολής του υπολοίπου 50 % των απωλεσθεισών αποδοχών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και των αποστράτων.

Αποζημίωση 25 εκατ. ευρώ καλούνται να καταβάλουν Σμπώκος, Κάντας και Λεονταρίτης

Αποζημίωση στο Δημόσιο ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ καλούνται να καταβάλουν «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον» οι τρεις καταδικασθέντες για το σύστημα ΕΡΜΗΣ 2, σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ελληνική τσιπούρα προτιμούν οι Γερμανοί

Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια είχε την τιμητική της στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2015 στην Κολωνία, στην οποία η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα, καθώς αποτελεί τον πρώτο εξαγωγικό κλάδο ζωικών τροφίμων στη Γερμανία και το δεύτερο εξαγωγικό κλάδο αγροτικών προϊόντων, μετά τα φρούτα και τα λαχανικά.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Υπ. Πολιτισμού: Γιατί απορρίψαμε εφαρμογή δωρεάν ξενάγησης στην Ακρόπολη

Τους την έδιναν τζάμπα και την απέρριψαν γιατί ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ... φτιάξουν δική τους με Παν/μιο με το οποίο έχουν υπογράψει συμφωνία... άσε που η εταιρία που τους τη χάριζε δεν είχε πληρώσει το απαραίτητο τέλος υπερ ΤΑΠ!! Ε άντε γαμ@θείτε!!

Τους λόγους για τους οποίους απέρριψε συνεργασία με εφαρμογή δωρεάν ξενάγησης στην Ακρόπολη, εξηγεί το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ανφέρει σε ανακοίνωσή του:

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ! Μπλοκάρουν με προσφυγή στο ΣτΕ την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης που έχει ιδιωτικά αεροδρόμια δεν έχει Συντάγματα, και παραβιάζει τον ελεύθερο ανταγωνισμό (για τα αεροδρόμια όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός θυμούνται τον "ελεύθερο ανταγωνισμό", αν τους πεις να είναι Κυριακή ανοιχτά τα μαγαζιά θα ανέβουν στα κάγκελα)

Στην αίτηση που κατέθεσαν στο ΣτΕ, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι παραβιάζονται διάφορες διατάξεις του Συντάγματος και του ενωσιακού δικαίου

ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Απίστευτη ομολογία Αποστόλου: Υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να υλοποιήσουμε

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης λέει τωρα πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο

Ο Άδωνις αποκαλύπτει ποιος ήταν ο προπάππους του - ΦΩΤΟ

Τον πατέρα του και τον προπάππου του "συστήνει" μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίσκεψή του στην Καστοριά.

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, έγραψε: "Ιστορία του Λεχόβου. Αθανάσιος Γεωργιάδης ο πατέρας μου, Βασίλης Γεωργιάδης ο προπάππους μου ο μακεδονομάχος".

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ! Σοκ και δέος: Βγάζουν στο «σφυρί» ακίνητα αξίας από 80.000 ευρώ!

Αυτά δεν ακούγαμε τόσα χρόνια; Ότι οι Γερμανοί θέλουν τα σπίτια μας... ε, ήρθε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να τους τα δώσει λοιπόν

«Τορπίλη» στην προστασία της πρώτης κατοικίας των φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών βάζει η τρόικα και απορρίπτει τις προτάσεις της κυβέρνησης για ήπιες παρεμβάσεις προκειμένου να προστατεύονται από κατασχέσεις και τα σπίτια της μεσαίας τάξης.

ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΟΣ! Ο εκνευρισμός του Πασχάλη, δεν θέλησε να συνεχίσει την συνέντευξη- ΒΙΝΤΕΟ

"Νομίζω ότι φτάνει. Είμαστε στο πόδι, δεν μου αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα εδώ πέρα" είπε ο τραγουδιστής Πασχάλης στην δημοσιογράφο του Ε.

Σε ανεξάρτητη αρχή μετατρέπεται η ΓΓΔΕ-Δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τη Σαββαΐδου και επιμένουν να ζητάνε παραίτησή της

Η κυβέρνηση επιμένει: «Ζήτημα αρχής για εμάς η παραίτηση Σαββαΐδου»

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Αικ. Σαββαΐδου η οποία απολογείται αύριο Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και επιμένει στην παραίτησή της.

ΜΟΥΓΓΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ! Γερμανία: Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να συνεργαστούν, δεν θα κρίνουμε εμείς τις διαφορές τους

Η γερμανική κυβέρνηση ζητά να αποκατασταθεί η τάξη στο Αιγαίο, τονίζοντας πως είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης και της Γερμανίας να υπάρξει έλεγχος των διακινητών και ελεγχόμενη, οργανωμένη, μετανάστευση

O Έλληνας σεναριογράφος του "Lost"

Ο Έντυ Κίτσης είναι Ελληνοαμερικάνος σεναριογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός που έγινε ευρέως γνωστός για τη συμμετοχή του στις παραγωγές του «Lost» και του «Once Upon a Time».

Δείτε ζωντανά την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα από το Γκάζι

Δείτε την εδώ:

Ο Γ. Φούντας είχε δεχτεί πρόταση να παίξει τον Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση Σον Κόνερι

Ο Γιώργος Φούντας δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος «Τζέιμς Μποντ», όταν έφυγε ο Σον Κόνερι. Δεν πήρε το ρόλο κυρίως με δική του ευθύνη.

«Στέλλα φύγε, κρατάω μαχαίρι». Αυτή είναι μια από τις πιο γνωστές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου. Ειπώθηκε από τον Γιώργο Φούντα στην ταινία «Στέλλα», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Μελίνα Μερκούρη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μιχάλη Κακογιάννη.

Ο Έλληνας που κέρδισε εκατομμύρια από το twitter

Ο Γιώργος Ζάχαρης βρίσκεται στη λίστα του Forbes «The Midas list», η οποία συγκεντρώνει τους 40 κορυφαίους επενδυτές στον τομέα της τεχνολογίας. Μάλιστα στο παρελθόν έχει βρεθεί 3 φορές στην συγκεκριμένη λίστα.

ΦΩΤΟ-Άμα σε πολεμάνε οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως πολεμάνε τον Αλέξη, άστα να πάνε...

Διαβάστε τι γράφει ο αυστηρός Χατζηνικολάου για το "φορτωμένο πρόγραμμα" του ακούραστου Αλέξη Τσίπρα:

Απέτυχαν να εκλεγούν, επέστρεψαν… διευθυντές

Στην Ελλάδα υπάρχει πάντα ένας νόμος για τους βουλευτές και για το Δημόσιο… Ο νόμος αυτός, λοιπόν, προβλέπει ότι, αν ένας δημόσιος λειτουργός αποφασίσει να ακολουθήσει κοινοβουλευτική καριέρα, όταν χάσει την έδρα του, επανέρχεται στο Δημόσιο, με τον βαθμό του διευθυντή, επειδή τα χρόνια της Βουλής προσμετρούνται στα χρόνια της δημοσιοϋπαλληλικής υπηρεσίας.

Μία καλλονή φύλακας-άγγελος του Ολάντ στην Αθήνα

Σε έναν λάτρη του ωραίου φύλου, τον μπον βιβέρ Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στη χώρα μας, η Ελληνική Αστυνομία επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Την ευθύνη για την ασφάλειά του την ανέλαβε μια εντυπωσιακή ξανθιά αστυνομικίνα, η Ευρυδίκη Σουλιώτη. Η ψηλή και πανέμορφη υπαστυνόμος , που φυσικά μιλάει άπταιστα γαλλικά, θα έχει το γενικό πρόσταγμα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. στην τριήμερη παραμονή του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ-«Ο,τι έκανες στην κόρη μου θα το κάνω και σε εσένα» -Ενας πατέρας, με χιούμορ, απειλεί τον φίλο της κόρης του

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας 15χρονης, ή μάλλον του φίλου της νεαρής με τον πατέρα της.

Η Ρικάρα Σοκ από το Γουινσκόσιν, πριν πάει στο χορό του σχολείου, έβγαλε μια φωτογραφία με τον συνομήλικο φίλο της. 

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚος; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Χωρισμός-σοκ πρωτοκλασάτου πολιτικού!

Στα… πατώματα είναι εδώ και λίγες ημέρες η κυρία πρωτοκλασάτου πολιτικού στελέχους η οποία δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο «σύντροφος» της ζωής της την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας 40αρας!

Παντού με την Ευγενία ο Αδωνις -Σήμερα στην Καστοριά [εικόνες]

Γυρίζει την Ελλάδα ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με το α λα Ομπάμα τροχόσπιτό του.

Από κάθε σταθμό της περιοδείας του ο Αδωνις Γεωργιάδης φροντίζει να δίνει νέα, ειδήσεις και να ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter.

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ούτε το φως δεν θα μπορούν να πληρώσουν στο ΑΠΘ!

Από το 2009 μέχρι και το 2016 ο τακτικός προϋπολογισμός θα έχει μειωθεί συνολικά για το Ίδρυμα κατά 73,5%

«Καμπανάκι» χτυπούν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την τραγική οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος, που θα τους οδηγήσουν να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα του Πανεπιστημίου.

"ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ" ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ προανήγγειλε ο Σκουρλέτης

Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από το 2016 προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ την ίδια ώρα τόνισε ότι η στάση της κυβέρνησης απέναντι στις μεγάλες επιχειρήσεις που συστηματικά δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς θα είναι σκληρή.

Ο ανώμαλος αποπλανούσε αλβανάκι μέσα στην παιδική χαρά έναντι χρηματικής αμοιβής

Ο 35χρονός Ν.Μ, πιάστηκε επ' αυτοφώρω την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι, να ασελγεί σε ένα ανήλικο παιδί 11 ετών από την Αλβανία, μέσα στην παιδική χαρά

Αποτροπιασμένοι είναι οι κάτοικοι στην γειτονιά της Αγίας Ελεούσης στην Καλλιθέα, έπειτα από το πρόσφατο συμβάν με την σύλληψη του 35χρονου ανώμαλου, που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Δημήτρης Νιάνιας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Δημήτρης Νιάνιας.

Σε δήλωση του ΥΠΠΟ, Αριστείδη Μπαλτά για την είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή τονίζεται:

Θρίλερ σε πτήση με τον 24χρονο που δάγκωσε έναν συνεπιβάτη του και πέθανε – ΦΩΤΟ

Ένα περίεργο και τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης EI485 της Aer Lingus από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο, όταν ένας 24χρονος επιβάτης έπαθε αμόκ, δάγκωσε έναν συνεπιβάτη του που προσπάθησε να τον ηρεμήσει και πέθανε.

Επίθεση Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση για μέτρα-χαράτσια που έκρυβαν προεκλογικά

Αιχμές άφησε κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τα σκληρά μέτρα στους ελεύθερους επαγγελματίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΒΡΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ! Ιγγλέζη: Η κυβέρνηση επεξεργάζεται εναλλακτικό πρόγραμμα - «απάντηση» στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται συνολικά ένα εναλλακτικό αναπτυξιακό σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, σε αντιστάθμιση των μέτρων για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Πλατινί: Δεν υπάρχει γραπτή απόδειξη για τα λεφτά που πήρα από τον Μπλάτερ

Ο Μισέλ Πλατινί που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μαζί με τον Ζεπ Μπλάτερ, για την επίμαχη υπόθεση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έριξε φως στην υπόθεση και διακήρυξε την αθωώτητά του - Τι στοιχεία αποκάλυψε για την υπόθεση

Ισόβια σε Σμπώκο και 25 χρόνια στον Κάντα για το σύστημα "ΕΡΜΗΣ"

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Γιάννη Σμπώκο για την προμήθεια του συστήματος τηλεπικοινωνιών του Στρατού ΕΡΜΗΣ επί υπουργείας Άκη Τςοχατζοπουλου.