09 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Δείτε με τι βιβλίο πήγε ο Άδωνις στη Βουλή για να τρολάρει τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Η ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Τετάρτη να εμφανιστεί στη Βουλή  με βιβλίο για τον Άρη Βελουχιώτη προκάλεσε αρκετά σχόλια. Χωρίς να έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να απαντήσει στον πρωθυπουργό με δύο βιβλία τα οποία πήρε μαζί του.

ΒΙΝΤΕΟ-Μια νορμάλ συνομιλία μεταξύ συντρόφων των Πυρήνων της Φωτιάς και ΣΥΡΙΖΑ

Διαλόγους-«φωτιά» από το φάκελο που παρέδωσε σήμερα στη Δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός παρουσίασε το Mega - «Πυρήνες»: Δεν κάνατε τίποτα - Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε νομοθετικά, ο «υπερυπουργός» δεν είναι δικός μας

Σύζυγος πρώην ΠΑΣΟΚου υπουργού υποσχέθηκε διορισμό και απέσπασε χιλιάδες ευρώ

Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ζήτησε από το «θύμα» της να μην καταφύγει στη δικαιοσύνη, υποσχόμενη... και πάλι διορισμό, στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΝ/ΛΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ; Ύβρεις πεζοδρομίου από τον Χρήστο Παππά στον Κωνσταντινόπουλο

Ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Εξωτερικών της βουλής μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Χρήστου Παππά, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εξαπολύει ύβρεις και πεζοδρομιακές εκφράσεις.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!Τυφεκισμό του Φίλη ζήτησε περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία!

Πανδαιμόνιο επικράτησε νωρίτερα στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας όταν ο περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κουρκούτας, έκανε λόγο για «τυφεκισμό» του Νίκου Φίλη εξαιτίας των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

ΜΕΞΙΚΟ ΦΙΛΕ! Πατέρας σκότωσε προπονητή επειδή δεν έβαλε την κόρη του να παίξει!

Η απόλυτη φρίκη στο Μεξικό! Πατέρας σκότωσε προπονητή, καθώς ο τελευταίος δεν χρησιμοποίησε τη 12χρονη κόρη του σε αγώνα μπάσκετ για το σχολικό πρωτάθλημα!

Ο Πανούσης «χτυπά» μέσω διαδικτύου και δίνει απαντήσεις

Σχόλιο για την υπόθεσή του ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.

Συγκεκριμένα έγραψε:

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ! ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΠΟΙΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! 1000δολ η αποζημιώση της Volkswagen!

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους ντιζελοκίνητων οχημάτων της στις ΗΠΑ μέχρι του ποσού των 1.000 δολαρίων (τα μισά με τη μορφή... δωροκάρτας, για να αγοράσουν  ό,τι θέλουν από... αντιπροσωπεία της VW!) για το παράνομο λογισμικό που είχε εγκατασταθεί στους κινητήρες και παραποιούσε τα αποτελέσματα των ελέγχων των εκπομπών ρύπων.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΧΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΣΟ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ->! Η Μανωλίδου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη, για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, έδωσε το «παρών» η Ευγενία Μανωλίδου, όσο οι Πόντιοι έδιωχναν με τις κλωτσιές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πέσαν απ'τα σύννεφα σε βρετανικό Πανεπιστήμιο -Φοιτήτριες έκαναν «όργια» επί σκηνής για ένα δωρεάν ταξίδι [εικόνες]

Το άγριο ξεφάντωμα φοιτητών και φοιτητριών ενός βρετανικού πανεπιστημίου, που περιελάμβανε μέχρι και σεξουαλικές στάσεις επί σκηνής, με τρόπαιο ένα δωρεάν ταξίδι, έχει προκαλέσει σάλο.

«Φέσι» 31 εκατ. ευρώ από 430 μεγαλοοφειλέτες στο δήμο Πάτρας

Το συνολικό ποσό των βεβαιωμένων οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τον Δήμο Πατρέων ανέρχεται στα 53 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται και στα στοιχεία που δόθηκαν στους ορκωτούς λογιστές για να συντάξουν πρόσφατα τον ετήσιο ισολογισμό του.

Υπόθεση Πανούση - Αποκαλύψεις σοκ: Οι Πυρήνες μιλούσαν από την φυλακή με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Ήθελαν να συγκυβερνούν!

- Απίστευτες αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση για τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες
- Ηγετικά στελέχη των Πυρήνων της Φωτιάς ζητούσαν να περάσουν ευνοϊκά νομοθετήματα για τους ίδιους
- Διάλογοι - φωτιά μεταξύ των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και των ηγετικών στελεχών των Πυρήνων
- Είχαν τέτοια οικειότητα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν δεν τους ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις τους, τους έβριζαν με ακατανόμαστες λέξεις!

Απίστευτο: Πολυτελής θαλαμηγός μετέφερε στη Μυτιλήνη περισσότερους από 300 μετανάστες – 3.000 ευρώ το κεφάλι

Με πολυτελή θαλαμηγό μεταφέρθηκαν σήμερα στη βόρεια Λέσβο από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια, περισσότεροι από 300 μετανάστες και πρόσφυγες.

«Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής»

Σάλος από όσα ισχυρίζεται ο γιος του διαβόητου Κολομβιανού Πάμπλο Εσκομπάρ: «Ο Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος κοκαΐνης από τραγουδιστής», είπε ο Σεμπαστιάν Μαροκίν και συμπλήρωσε πως ο Φρανκ Σινάτρα συνεργαζόταν με τον πατέρα του στο εμπόριο κοκαΐνης, στο Μαϊάμι

Εκαψαν ελληνική σημαία στους Αγίους Σαράντα

Αγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη στα κεντρικά γραφεία της μειονοτικής πολιτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ»" στην πόλη των Αγίων Σαράντα, στην Αλβανία.

Φιλέλληνες στόλισαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο υποψήφιος, με το ΚΙΔΗΣΟ, βουλευτής, Δημήτρης Διαμαντίδης, βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, είδε τον τάφο του πρώην πρωθυπουργού, καλυμμένο με μπογιά και μίλησε στο protothema.gr για το συμβάν

ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ! Τόσκας για Πανούση: Δεν κινδυνεύει-Οι απειλές είναι από αναξιόπιστους

Ενώ άμα πχ. σου στείλει εσένα καμιά σφαίρα κανας γραφικός, θα είναι αξιόπιστος και θα τρέχεις γύρω-γύρω ε;

Στις καταγγελίες του προκατόχου του, Γιάννη Πανούση αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; «Noor 1»: Ψάχνουν τον χρηματοδότη

Με τον βασικό χρηματοδότη των δύο τόνων ηρωίνης, που μετέφερε το πλοίο «Νoor 1», να παραμένει ο μεγάλος… άγνωστος της υπόθεσης, η δίκη με τους 33 κατηγορουμένους –εκ των οποίων δύο έχουν αποβιώσει και ένας είναι φυγόδικος– έχει αποκτήσει διαστάσεις θρίλερ…

Βουλή: Την αποπομπή Φίλη από την κυβέρνηση ζητά η ΝΔ

Καλούν τον πρωθυπουργό να πάρει θέση επί των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Την αποπομπή του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη από την κυβέρνηση ζητά η ΚΟ της ΝΔ, με επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Συναγερμός στο Μαξίμου ενόψει Eurogroup! - "Κινδυνεύουμε από τη Γαλλία" λέει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

- "Το Παρίσι κρύβει τις δικές του "αδυναμίες" πίσω από το ελληνικό ζήτημα", υποστηρίζει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
- Διπλωματική πηγή ανέφερε ότι στο σημερινό Eurogroup δεν αναμένεται να υπάρξει τελική συμφωνία
- Ξεχάστε την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ σήμερα, διαμηνύει κοινοτική πηγή
- Χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για "κόκκινα" δάνεια και 100 δόσεις - Τα θέλουν όλα... στο σφυρί!
- Ανησυχούν οι αγορές, σύμφωνα με πληροφορίες από παράγοντες διεθνών funds

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ! Συσσίτια σε όποιους θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι σ' όποιους θέλει αυτός που πληρώνει-Αποκατάσταση αντί αγωγής στον τύπο-Επεκτείνεται το βραχιολάκι κ.λπ στη μπανανία ΣΥΡΙΖΑ

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης και για ομόφυλα ζευγάρια
Επεκτείνεται το «βραχιολάκι» για τους κρατουμένους - Τύπος: Καταργείται το ελάχιστο όριο αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης

H WADA προτείνει τον αποκλεισμό της Ρωσίας!

Τα σκάνδαλα ντόπινγκ στον αθλητισμό της Ρωσίας εδώ και ένα χρόνο έχουν προκαλέσει σάλο παγκοσμίως, αλλά η WADA με σημερινή της απόφαση ζητά τον αποκλεισμό της χώρας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις!

Πυρήνες της Φωτιάς: Ο Πανούσης ήθελε να γίνει πρωθυπουργός οικουμενικής κυβέρνησης

O Γιάννης Πανούσης ήθελε να “πέσει” ο ΣΥΡΙΖΑ, να οδηγηθεί η χώρα στη λύση οικουμενικής κυβέρνησης και να αναλάβει ο ίδιο το πόστο του πρωθυπουργού, υποστηρίζουν οι Φίλοι και αλληλέγγυοι της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους με τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Απόφαση σταθμός: Το Κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε την απόσχιση από την Ισπανία

Το Κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα χωρίς προηγούμενο, κηρύσσοντας την έναρξη της διακοπής των σχέσεων με την Ισπανία και το ξεκίνημα μιας διαδικασίας που αναμένεται να καταλήξει στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας το αργότερο το 2017.

«Ναι» από τους υποψηφίους της ΝΔ για Κεντρική Συνδιάσκεψη πριν την εκλογή προέδρου

Αποδέχτηκε τελικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας την πρόταση που είχε κατατεθεί από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για κεντρική συνδιάσκεψη της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου.

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί: Ξεχάστε τη δόση! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει την επόμενη δόση των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ωστόσο θα ακούσουμε τι έχει να πει η ελληνική πλευρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, ενώ...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ή ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ; Η Χρυσή Αυγή για το επεισόδιο στο συλλαλητήριο

Ανακοίνωση για τις φάπες που έφαγαν 2 βουλευτές της στο συλλαλητήριο των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Χρυσή Αυγή και ζητάει...

ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Τζιχαντιστές εκτελούν 200 παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει παιδιά τα οποία είναι παρατεταγμένα στην σειρά με τα πρόσωπα στο έδαφος να εκτελούνται εν ψυχρώ από δολοφόνους που ανοίγουν πυρ με τα αυτόματα τους όπλα, σκοτώνοντας όσα παιδάκια βρίσκονταν μπροστά τους.

Σάλος στα social media από την πρώτη selfie του Πιστόριους μετά την αποφυλάκισή του

Ο στενός φίλος του παραολυμπιονίκη, πρωταθλητής του ράγκμπι, Μπρετ Σάρμαν, ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter - Σε κατ' οίκον περιορισμό βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες ο Πιστόριους, που έχει εκτίσει μόνο το ένα έκτο της ποινής του για την δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, τον Φεβρουάριο του 2013

Η... τρύπα στα σύννεφα του αυστραλέζικου ουρανού που έγινε viral

Πρόκειται για ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από παγωμένους κρυστάλλους

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία απόκοσμης ομορφιάς που δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit πριν από τέσσερις ημέρες έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια views, κάνοντας τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γερμανία: Παρακολουθούμε, αλλά μόνο τους εχθρούς μας!

Άρα αφού οι έλληνες αισθάνονται εχθροί των Γερμανών, τους παρακολουθούν κι αυτούς...

Η παρακολούθηση φιλικών κρατών δεν περιλαμβάνεται στην εντολή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο η BND παρακολουθούσε τις επικοινωνίες ξένων διπλωματικών αποστολών, μεταξύ των οποίων και της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο.

«Βουλιάζει» από πρόσφυγες η Ειδομένη - Φτάνει ένα λεωφορείο κάθε 6 λεπτά!

Ούτε για να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα προβλήματα υγείας τους δεν σταματούν οι πρόσφυγες το ταξίδι τους για την κεντρική Ευρώπη, ενώ αυτές τις μέρες, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, σημειώνεται ρεκόρ προσέλευσης και διέλευσης στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης.

Οι ξένοι ανταποκριτές ποζάρουν αλά... Ψινάκης - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία με τους δημοσιογράφους από διεθνή ΜΜΕ που κάλυψαν τη διοργάνωση του Μαραθωνίου, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑ@ΛΑ! Πόντιοι έδειραν και έδιωξαν τον Ματθαιόπουλο και έναν βουλευτή της ΧΑ απ' την πορεία

Μαγκιές μόνο στην Αθήνα κότες

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη,  καθώς διαδηλωτές επιτέθηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να φύγουν από τη συγκέντρωση.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους πρώτους 100.000 «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Εντολή να κόψουν το ρεύμα σε εκατό χιλιάδες κακοπληρωτές έδωσε η διοίκηση της ΔΕΗ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, κ. Αδαμίδης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Αυτοί είναι οι Έλληνες που έπαιξαν σε ταινίες του James Bond

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ έχουν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Φυσικά, δεν λείπουν οι Έλληνες ηθοποιοί που έχουν δώσει το στίγμα τους μέσω της συμμετοχής τους σε κάποια από τις περιπέτειες του θρυλικού πράκτορα 007.

ΝΤΕΙΒ ΜΠΑΤΙΣΤΑ

Απόφαση με… νόημα από τον Κώστα Καραμανλή

Σε μία κίνηση που πέρασε στα ψιλά αλλά έχει ιδιαίτερο νόημα προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όρισε υπεύθυνο Τύπου του πολιτικού του γραφείου τον Βασίλη Παπαδημητρίου.

Ελεάνα Βλάχου: Μιλά για τον σύζυγό της Απόστολο Τζιτζικώστα και την επέτειο γάμου τους!

Η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου έχει λειτουργήσει βοηθητικά στο προφίλ του. Η δυναμική και ωραία Θεσσαλονικία, που κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση όλα τα βλέμματα, αποτελεί δυνατό χαρτί στον προεκλογικό αγώνα του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ. Και μόνο από το γεγονός ότι δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του αλλά και από το ότι τον στηρίζει και πρακτικά.

Οι χώρες που έχει κατασκοπεύσει ο James Bond σε ένα βίντεο. Ναι, έχει έρθει και στην Ελλάδα

Από το 1962 μέχρι και σήμερα, οι αποστολές του 007 περιελάμβαναν σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη. Ποιες όμως ακριβώς περιοχές περιελάμβαναν τα μυστικά του ταξίδια; Υπάρχουν όλα σε ένα βίντεο

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ! Προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και στο Google maps!!

Πληκτρολογώντας στο Google maps το όνομα μιας πόλης σου βγάζει αριστερά μερικές πληροφορίες για την πόλη και δεξιά το χάρτη. Στο κάτω μέρος του χάρτη έχει μία γραμμή με φώτο από την πόλη (αν δεν εμφανίζονται πατάς ένα σχέδιο με τρια τετραγωνάκια -3πολύ μικρά εικονίδια που είναι τέρμα κάτω δεξιά- για να εμφανιστεί η γραμμή με τις φώτο)...

Πατώντας πχ...

Ίσως το πιο… αμαρτωλό βίντεο της Kate Upton (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ένα σημείο και έπειτα η πληθωρική Κέιτ Άπτον σταμάτησε να μετρά τις σέξι φωτογραφίες της, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους θαμαστές της που κρατούν… αρχείο.

Αυτή είναι η "Αφροδίτη" που έκανε yoga ολόγυμνη διαλύοντας το ίντερνετ!

Το όνομά της είναι Luba Shumeyko και όταν αποφάσισε πριν λίγο καιρό να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, κάνοντας yoga και φορώντας μόνο... το άρωμά της, προκάλεσε μια σχετική αναταραχή! Η ίδια φροντίζει μέσα από τα social media να κρατά τους θαυμαστές της ενημερωμένους!...

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ! Αρωμα Χόλιγουντ από σύμβουλο του Τσακαλώτου-Είναι ο σύντροφος του κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ [εικόνες]

Και εκεί που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς αρχίζουν να λαμβάνουν ξανά διαστάσεις... θρίλερ, η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα γίνεται ξανά θέμα, με μια διάσταση αστυνομικής περιπέτειας. Και συγκεκριμένα Τζέιμς Μποντ.

ΕΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ! Συναίνεση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ζητά η κυβέρνηση από τη ΝΔ

Να συμβάλει στη δημιουργία της απαραίτητης πλειοψηφίας στη διάσκεψη των προέδρων, προκειμένου γρήγορα να αποκτήσει επιτέλους νόμιμη σύνθεση το ΕΣΡ, καλούν κυβερνητικές πηγές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΜΟΥΦΑ ΚΙ ΑΥΤΟ! «Παγώνει» η υποχρεωτική χρήση καρτών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Λίγες εβδομάδες κράτησε το όνειρο της αξιοποίησης των ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς με Απόφαση του ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων «πάγωσε» για ένα χρόνο την εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΦΙΛΕ! ΕΓΓΥΗΣΗ! Μέτρα- σοκ για καύσιμα και ενέργεια προτείνει ο ΟΟΣΑ

Τη δόξα του ΔΝΤ φαίνεται ότι ζήλεψε ο ΟΟΣΑ και στην ετήσια Έκθεση του ζητά, μεταξύ άλλων, από την ελληνική κυβέρνηση να βάλει «φωτιά» στη φορολογία των καυσίμων για λόγους περιβαλλοντικούς!

Επιστολή Τζιτζικώστα σε Παπαμιμίκο: Ζητά διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ

Επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και προς τους συνυποψηφίους τους, απέστειλε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με την οποία ζητάει να διεξαχθεί τουλάχιστον μία Κεντρική Συνδιάσκεψη του κόμματος, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Βερολίνο: Δεν εκπληρώθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα, δεν μπορεί να εκταμιευτεί η δόση

Κομισιόν: Υπάρχει πρόοδος, θα καταγραφεί σήμερα στο Eurogroup - Συναίνεση έστω και «στο και πέντε» επιδιώκει η Αθήνα - Παραμένει μεγάλη η διαφορά για πλειστηριασμούς και 100 δόσεις

ΤΙ; ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; Το δώρο που συγκίνησε τον Σταύρο Κοντονή

Κι η άλλη η βλαμμένη; Έτρεχε 3 ώρες για τον Κοντονή! Πόσο ΣΥΡΙΖΑία είσαι μαρή;

Ένα δώρο που – κατά δήλωση του – τον συγκίνησε έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Πρόκειται για το....

Αυτή είναι η Ελληνίδα που «τρελαίνει» τους πολιτικούς! (ΦΩΤΟ)

Με τέτοια προσόντα δεν γίνεται να τη δεις και να μη σου φτιάξει… τη μέρα!

Αψεγάδιαστο κορμί, βλέμμα που μαγνητίζει και αναλογίες που σε… τρελαίνουν! Αν δεν γνωρίζετε τη Βαρβάρα Κίρκη, ήρθε η στιγμή να την μάθετε με τον καλύτερο τρόπο…

ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ! «Αβγατίζουν» τα funds στο εξωτερικό και οι κοψοχρονιά επενδύσεις στην Ελλάδα

Τα… funds τού πάνε πολύ, όπως και οι επενδύσεις. Και όταν δεν είναι η Damma Holdings, το προσωπικών συμφερόντων του «επενδυτικό όχημα» που κάνει στρατηγικές κυρίως κινήσεις, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος αξιο- ποιεί τις ευκαιρίες που ανοίγονται στις μικρότερες επιχειρήσεις, όπως η Atlas Tapes.

ΠΑ'ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Νέος ΓΓ στο υπ. Παιδείας ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ που χάρισε iPhone στη Δραγούμη

Ο Γιάννης Παντής το 2012 ως αντιπρύτανης του Αριστοτελείου είχε χρεώσει με 699 ευρώ τις λειτουργικές δαπάνες του πανεπιστημίου προκειμένου να κάνει δώρο στη δημοφιλή ηθοποιό

Απόδραση δύο Τούρκων διακινητών από το κρατητήριο του Καστελόριζου

Δύο Τούρκοι διακινητές προσφύγων που ήταν κρατούμενοι στο Καστελόριζο, απέδρασαν από το κρατητήριο του νησιού, αφού προηγουμένως επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό που τους φρουρούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ! «Δήμευση» του 33% της περιουσίας που επιστρέφει στην τράπεζα, αν δεν δικαιολογείται

Φρένο στις αυθαιρεσίες που έχουν διαπιστωθεί – και τις οποίες έχει κατά κόρον επισημάνει και αναδείξει το Πρώτο Θέμα – προσπαθεί να βάλει ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, κ. Ιωάννης Μπάκας.