03 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Διάλογος Σόιμπλε – Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός – Πώς τον... γείωσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ

- Στο διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του London School of Economic
- “Αυτό είναι αδύνατο” είπε στον νυν Πρωθυπουργό της Ελλάδας για τη μη εφαρμογή του μνημονίου

Στο διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του London School of Economics.

ΝΑΤΟ: Τι λέει ο Γερμανός Υποναύαρχος που κάλεσαν οι γερμανοτσολιάδες Τσίπρας-Καμμένος στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

Μια ημέρα πριν την έναρξη των επαφών στην ΑΘήνα και λίγα 24ωρα μετά τις διαπραγματεύσεις που είχε στην Άγκυρα, μετά τις παράλογες απαιτήσεις των Τούρκων να μην απονηωθεί από τα τουρκικά ύδατα, ο Γερμανός υποναύαρχος Jörg KleinAll μιλάει για τα σενάρια που εξετάζει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΒΙΑ! «Πυρά» ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος


Τα όργια της διαιτησίας δεν τα είδε; Αλλά τι να δει; Πήγε να τα καθαρίσει κάποτε ο Ορφανός και τον έφαγε η ίδια η ΝΔ...

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άννα Καραμανλή, για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, να διακόψει τη διοργάνωση του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΚΛΑΜΑ! Δε φαντάζεστε τι έκαναν στην Πέλλα για να μην φτιαχτεί hot spot

Πρωινές ώρες σήμερα Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, Αξιωματικοί του στρατού πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στον χώρο του Αεροδιαδρόμου Αξιού τον οποίο βρήκαν...

Κράξιμο επαγγελματιών σε ομιλία του Κατρούγκαλου - ΒΙΝΤΕΟ

Φωνές και διαμαρτυρίες την ώρα που ο υπουργός Εργασίας αναφερόταν στο ασφαλιστικό και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΣ, λέγοντας πως θα είχε κοπεί αν ήταν άλλοι στη θέση τους

Έξαλλος ο Τραμπ με διαδηλωτές που διέκοψαν την ομιλία του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξοργίστηκε όταν διαδηλωτές διέκοψαν την ομιλία του στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

"Βγείτε έξω" φώναζε ο μεγιστάνας υποψήφιος για το τιμόνι των ρεπουμπλικανών, λέγοντας πως οι διαδηλωτές δεν θα βρίσκονταν εκεί αν το έθνος δεν ήταν τόσο πολιτικά ορθό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Κατρούγκαλος: «Κι εγώ κομμουνιστής είμαι...»

Άναυδους άφησε τους παρευρισκομένους σε εκδήλωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο Υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, όταν -μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Και γω κομμουνιστής είμαι, επιθυμώ ένα άλλο σύστημα».

ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Σόιμπλε: Η Γερμανία είναι ο μόνος πραγματικός φίλος της Ελλάδας στην Ευρώπη

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να σεβαστεί αυτά στα οποία συμφώνησε το καλοκαίρι με τους εταίρους της

Η φιλία της Γερμανίας αφορά κατά κύριο λόγο στην προσφυγική κρίση και όχι στην κρίση χρέους.

Έλυσε τη σιωπή του ο τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛ.ΔΥ.Κ.

Ο 90χρονος σήμερα Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος, ήταν ο τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛ.ΔΥ.Κ και ο άνθρωπος που έζησε λεπτό προς λεπτό μαζί με τους άνδρες του την προσπάθεια των Τούρκων να καταλάβουν το ελληνικό στρατόπεδο-έδρα της ΕΛ.ΔΥ.Κ

Το Ποτάμι για την επικοινωνιακή ομάδα του προσφυγικού: Θέλει να εμποδίσει την ανεξάρτητη ροή ειδήσεων

«Καμία ουσιαστική απάντηση-λύση» δεν αναμένεται να προσφέρει η επικοινωνιακή ομάδα υπό τον Δημήτρη Βίτσα, εκτιμά το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης τονίζει πως η συγκεκριμένη ομάδα, όχι μόνο δεν θα δώσει λύση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά θα έχει ως στόχο την παρεμπόδιση της ανεξάρτητης πληροφόρησης.

«Κύμα» παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη

«Κύμα» παραβιάσεων του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη σημειώθηκε την Πέμπτη (3/3). Όπως ανακοινώθηκε, καταγράφηκαν 20 παραβιάσεις σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου.

Η στιγμή που οι Κούρδοι καταρρίπτουν τουρκικό ελικόπτερο - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με αναφορές Κούρδοι κατέρριψαν τουρκικό ελικόπτερο πάνω από το ιρακινό Κουρδιστάν, το οποίο λένε ότι χρησιμοποιήθηκε σε αεροπορικές επιθέσεις εναντίον τους. Οι Τούρκοι αξιωματούχοι δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο, αλλά ρωσικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα.

"Χρυσάφι" κόστιζαν οι διαφημίσεις στην εφημερίδα του εκδότη που κατηγορείται για εκβιασμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Το άνοιγμα των λογαριασμών του εκδότη και των δυο δημοσιογράφων που κατηγορούνται για την υπόθεση των εκβιασμών αναμένεται να ζητήσει ο ανακριτής.

Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας επιμένει να λασπολογεί…

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση τουοικονομικού σχεδιασμού του κόμματος του, απαντά η ΝΔ.

ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΜΕ! Μουζάλας: Μπορούμε να φτιάχνουμε 15.000 νέες θέσεις φιλοξενίας κάθε εβδομάδα

Το νεοσυσταθέν συντονιστικό όργανο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη γενική γραμματεία Μέσων και Ενημέρωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού.

Χαμός στη Βουλή! Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για να κρύψει το κόστος 33 διοικητικών γραμματέων

- Η νέα βουλευτική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ότι “οι θέσεις των διοικητικών γραμματέων θα πρέπει να προκηρυχθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016”
- Έντονες διαμαρτυρίες των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
- Λοβέρδος σε Κουρουμπλή: Συνεχίζετε τον εμπαιγμό του Κοινοβουλίου
- Ποτάμι: Ο κ. Βερναρδάκης άλλαξε το άρθρο τελευταία στιγμή, ξέχασε όμως να αλλάξει τον τίτλο!

Σε επίθεση στον Γιάννη Πρετεντέρη προχώρησε με ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ( Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Αιτία είναι ένα άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου στην εφημερίδα « Τα Νέα», όπου αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα και χαρακτηρίζει την σχέση του με την πραγματικότητα ως «σχεδόν αυτισμό»!

ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ Η ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ! Ο Μαζιώτης για την ποινή ισοβίων: Η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εγγυήσεις στους δανειστές

Με κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο indymedia ο καταδικασμένος σε ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξη για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης επετέθη κατά της δικαστικής απόφασης.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Oι λάθρο του καταυλισμού στο Ελληνικό πλένονται στη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τους πρόσφυγες που ζουν υπό άθλιες συνθήκες στο Ελληνικό και αναγκάζονται να πλένονται στη θάλασσα, δεδομένου ότι ο καταυλισμός τους δεν έχει ούτε νερό.

Αυτές είναι οι 5 πιο εθιστικές ουσίες στον κόσμο – Ποια καταναλώνουμε όλοι μας [εικόνες]

Η εξάρτηση από κάποια ουσία αποτελεί βάρος για έναν άνθρωπο. Το βάρος αυτό όμως, μπορεί να είναι από μικρό ως και... ασήκωτο. Ποιες είναι οι πιο «βαριά» εθιστικές ουσίες στον κόσμο;

Α.Βγενόπουλος: Η δημοσιογραφική απάτη του Βαξεβάνη

«Το πρόβλημα είναι αυτοί που τον καλύπτουν και τον στηρίζουν»

Μετά τη δημόσια αποκάλυψη του ποιού του και των πρακτικών του ο Βαξεβάνης έχει καταληφθεί από αμόκ λασπομπουρδολογίας κερδίζοντας επαξίως άλλες 6 μηνύσεις. Αποκορύφωμα το τεύχος 96 του περιοδικού HotDocτο οποίο είναι μνημείο λάσπης, ανακριβειών, ποινικών αδικημάτων αλλά και δημοσιογραφικής απάτης. 

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΛΛΟΙ! Ο Μπακογιάννης έμεινε από λάστιχο και το...διασκεδάζει - ΦΩΤΟ

Από λάστιχο έμεινε στην εθνική οδό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης . Ωστόσο, η περιπέτειά του δεν στάθηκε αρκετή για να του χαλάσει τη διάθεση. Ο κ. Μπακογιάννης ανέβασε  στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία από την ώρα που γίνεται η αλλαγή στο λάστιχο του αυτοκινήτου  και έγραψε:

Απίστευτη δήλωση Γκιρτζίκη για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι η μοναδική εγχώρια διοργάνωση της ΕΠΟ, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετά σημαντικό για τον πρόεδρο της, έτσι ώστε να παρακολουθήσει έναν ημιτελικό της.

Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα με το τολμηρό καλσόν και τις γόβες που πήγε στο υπουργικό

Αίσθηση προκάλεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία μια φωτογραφία, μιας μυστηριώδους γυναίκας σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η εν λόγω κυρία, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη, προσέλκυσε τα βλέμματα τόσο των υπουργών της κυβέρνησης, όσο και των φωτογράφων, με την εμφάνιση που επέλεξε στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκδήλωση της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" διέκοψαν οι Ευρωβουλευτές της Χ.Α.

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δυο ευρωβουλευτών της ΧΑ (Φουντούλη και Επιτείδιου) και Ούγγρου συναδέλφου τους που οργάνωνε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα την Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα και τα νομικά κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Ο Ούγγρος Τζσάμπα Σόγκορ του ΕΛΚ συνδιοργάνωνε την εκδήλωση με την "Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης"...

Απάντηση ΔΝΤ σε Τσακαλώτο: Ζητάμε ό,τι συμφωνήσαμε το καλοκαίρι

Απάντηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την κριτική που ασκεί στο ΔΝΤ έδωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις. Ερωτηθείς από το TheToc ο κ. Ράις απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον κ. Τσακαλώτο λέγοντας ότι είναι λάθος να παρουσιάζεται το Ταμείο ως ο σκληρός παίχτης υπενθυμίζοντας το ότι το ΔΝΤ από την αρχή της κρίσης ήταν υπέρ της ανάγκης για ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή.

Η Μαντόνα ξέφυγε: Το στοματικό σ@ξ είναι τέχνη!

Η βασίλισσα της ποπ, η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, για την επιμέλεια του 15 γιού τους Ρόκο, δεν χάνει τον χρόνο της.

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ! Καυγάς Κουρουπλή με Λοβέρδο, Κεγκέρογλου, Καρρά και ξανά μανά με Λοβέρδο

Ο Κουρουμπλής προς τον Λοβέρδο: Όλα τα σφάζετε όλα τα μαχαιρώνετε 

Την αντίδραση του Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν οι απόπειρες παρέμβασης εκ μέρους του Ανδρέα Λοβέρδου την ώρα που μιλούσε.

ΕΤΣΙ! ΚΥΠΕΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ! Ο Κοντονής απόφασισε διακοπή του Κυπέλλου

Μετά την οριστική αναβολή του σημερινού ημιτελικού ΑΕΚ – Ατρόμητος, η κυβέρνηση και ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισαν την οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος!

ΕΛΕΝΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! Η Κουντουρά χαρακτήρισε «εμμονή των ΜΜΕ» τις εικόνες στην Πλατεία Βικτωρίας και Ειδομένη!


Ναι ρε μαλ@κες δημοσιογράφοι, καλά σας λέει! Αν δε τις δείχνετε δεν θα υπάρχουν και τα γίδια θα χωνεύουν πιο εύκολα το σανό! Όλα εγω πχια!

Την ανησυχία της για την τουριστική περίοδο εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στο υπουργικό συμβούλιο και την συνδίασε με το προσφυγικό κύμα και τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στις πλατείες και τους δρόμους.

Σάλος με την αποκάλυψη για τον αντιπρόεδρο του ΔΣΑ και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή

Σάλος έχει προκληθεί με την αποκάλυψη των σχέσεων του αντιπροέδρου του ΔΣΑ και Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιώργου Μπουλούκου, με την Χρυσή Αυγή.

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΣΜΑ! Στα 5,47 δις ευρώ αυξήθηκαν τα φέσια του Δημοσίου τον Ιανουάριο

Στα 1,268 δις. ευρώ (1.268 εκατ. ευρώ) αυξήθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2016 από 381 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα tweets της Σπυράκη στον Γιούνκερ για τη "Μακεδονία"... στα ελληνικά

Καλά ρε Μαράκι σε εμάς τα λες και τα γράφεις στα ελληνικά; Γράψτα στα αγγλικά να το πάρει κιόλας το μήνυμα...

Τη διαμαρτυρία της στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζει μέσω Twitter η Μαρία Σπυράκη με αφορμή, όπως λέει, την αναφορά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πΓΔΜ ως «Μακεδονία» .

Με βουλευτική (ν)τροπολογία ολοκληρώνουν τη μεθόδευση για τους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης

Στο «παρά πέντε» της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα συστήματα εγγύησης καταθέσεων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακοίνωσε ότι κάνει αποδεκτή βουλευτική τροπολογία, χωρίς ωστόσο να πληροφορεί για το περιεχόμενό της

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τα διόδια

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης αναζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για την καθυστέρηση των υποσχέσεων αναφορικά με την μείωση των τιμών διοδίων και την διαγραφή των σχετικών προστίμων

Η προσφυγική κρίση σε αριθμούς -122.637 στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης δίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το προσφυγικό.

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ! «Κλείσαμε τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, τα σπίτια, τα σύνορα, τα κανάλια...» -Η Ελληνοφρένεια κάνει χιούμορ

«Κλείσαμε τις τράπεζες, κλείσαμε τις επιχειρήσεις, κλείσαμε τα σπίτια, κλείσαμε τα κανάλια, κλείσαμε τα σύνορα»....η γνωστή Ελληνοφρένεια αντιμετωπίζει με χιούμορ την επικαιρότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΥΤΟΣ! Το ΔΝΤ «μπλοκάρει» τη διαπραγμάτευση, αλλά ο Χουλιαράκης μιλά για νίκες και το βλέπει στριμωγμένο!!

Ο αναπ. υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει ότι είναι το Ταμείο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όχι η Αθήνα, λόγω της εκτίμησής του ότι το δημοσιονομικό κενό είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο από αυτό που αποτυπώνεται στην συμφωνία του Αυγούστου

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ! Τι δεν είχαμε προσέξει στην κόκκινη τσάντα του Τσακαλώτου τόσο καιρό; (ΦΩΤΟ)

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το κόκκινο σακίδιο του. Ίσως να είναι δώρο από ένα αγαπημένο του πρόσωπο ή απλά πολύ βολικό.

Πάντως είναι γεγονός πως το έχει πάντα μαζί του είτε πάει στη Βουλή, είτε στο υπουργείο Οικονομικών.

Δύο λεπτά αρκούν για μία γεύση από το γοητευτικό Παρίσι [βίντεο]

Αρκούν μόνο δύο λεπτά για να πας βόλτα σε Βερσαλλίες, Λούβρο, στην Παναγία των Παρισίων, να ανέβεις στον πύργο του Άιφελ, να κάνεις τα ψώνια σου και να πιεις ένα ποτήρι κρασί.

11 από τις καλύτερες ξιφομαχίες του σινεμά (και κάποιες μπόνους)

Σε μια ταινία δράσης εποχής, συχνά το αποκορύφωμα της περιπέτειας είναι μια επική μονομαχία με σπαθιά ανάμεσα στον ήρωα και τον βασικό αντίπαλό του- και το σινεμά είναι γεμάτο από εντυπωσιακές αναμετρήσεις με λεπίδες, από τις οποίες «μπορεί να μείνει μόνο ένας!».

Ροζ σκάνδαλα που σόκαραν!

Από τον Γκιγκς στον Ρούνεϊ και από τον Τέρι στον Τζόνσον... Βρετανοί και Γάλλοι χάνουν τον έλεγχο και τα σεξουαλικά σκάνδαλα είναι αρκετά!

Η διαφορά Τσίπρα-Σαμαρά μέσα από 4 πίνακες

Ότι και να λένε τα νούμερα είναι αμίληκτα... και δεν τρώνε σανό:

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην κατέβει στο Καραϊσκάκη για την ρεβάνς

Έπειτα από όσα έλαβαν χώρα χθες βράδυ στην Τούμπα, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να πάει στο φαληρικό γήπεδο για τον επαναληπτικό ενώ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ.

Ειδομένη: Πώς μοιράζεται το «μαγικό» χαρτάκι που χαρίζει την είσοδο στα Σκόπια

«Μέρκελ βοήθησέ μας», «Ανοίξτε τα σύνορα», «Βοηθήστε τα παιδιά μας» ήταν μερικά που από τα συνθήματα, γραμμένα στα αγγλικά σε πλακάτ, που κράδαιναν το πρωί δεκάδες πρόσφυγες κατά τη διαμαρτυρία τους, πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, στην Ειδομένη.

Επίθεση άπλυτων με σφυριά στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Photos)

Πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους έκαναν καταδρομική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη.

Απίστευτο βίντεο με... βασιλικές κλωτσιές -Η πριγκίπισσα Βικτώρια λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον... ζωηρό διάδοχο του θρόνου της Σουηδίας, να κλωτσάει, μέσα από την κοιλιά της μητέρας του.

ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ! Βουλευτές πήραν δανεικά και… αγύριστα – Έκκληση για να τα επιστρέψουν

Έκκληση να επιστρέψουν τα δάνεια που πήραν από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Βουλής αρκετοί βουλευτές έκανε η ηγεσία της Βουλής των Ελλήνων μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί βουλευτές (χωρίς να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός) είναι μπαταξήδες και υπέρ του δόγματος «δεν απο-πληρώνω».

Τι αποστολή είχε ένας εκ των εκβιαστών;

Σύμβαση ενός εκ των εμπλεκόμενων δημοσιογράφων στο κύκλωμα των εκβιασμών με δημόσιο οργανισμό, με ημερομηνία υπογραφής 18 Φεβρουαρίου 2016, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Βίντεο: Τουρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε ξανά από τον Ισθμό της Κορίνθου

Πρόκειται για πλοίο γενικής υποστήριξης που μαζί με το ναρκοθηρευτικό Edremit συμμετέχουν σε άσκηση ναρκοπολέμου του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Τα δύο τουρκικά σκάφη μαζί με το ισπανικό Tambre ανήκουν στον στολίσκο του ΝΑΤΟ SNMCMG2 (δύναμη ναρκοπολέμου).