11 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΛΙ! Τσίπρας σε αμερικάνους: «Greece is comeback»

«Χώρα της ευκαιρίας», η οποία «έχει ανοιχτές θύρες για επενδύσεις μεγάλης απόδοσης», χαρακτήρισε την Ελλάδα ο πρωθυπουργός, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του προς το ετήσιο επενδυτικό forum της Capital Link, που λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη.

«Greece is comeback... Greece is comeback, is here now» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στα αγγλικά στους ξένους επενδυτές αντιγράφοντας προφανώς...

Οι υποψήφιοι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού για το 2017 στα βραβεία ΠΣΑΤ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών – Μελών του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2017, οι οποίοι και θα βραβευτούν στην 64 η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30.


Παρατείνεται η θητεία του Λιαργκόβα στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Δεκτή επί της αρχής και επί των άρθρων, έγινε από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που δήλωσε «παρών», η πρόταση του προέδρου του Κοινοβουλίου, Νίκου Βούτση, για τροποποίηση του άρθρου 2 του κανονισμού της Βουλής, σχετικά με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή και την παράταση της θητείας του επικεφαλής του, Παναγιώτη Λιαργκόβα, μέχρι την επιλογή του νέου συντονιστή.


Τσίπρας: «Κι οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των Μακεδόνων»... αυτό!

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα διαβάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα χθες στη Σερβία με τις οποίες προανήγγειλε θετικές εξελίξεις στο Σκοπιανό. Συγκεκριμένα ο Τσίπρας όχι λόγω αμορφωσιάς αλλά λόγω πεποίθησης είπε:

Αυτοί είναι οι τρεις διάσημοι που ο ΣΚΑΙ θέλει στο Survivor 2

Το Survivor 2 πρόκειται να καταπλήξει τους τηλεθεατές αφού στόχος του ΣΚΑΙ είναι να μην δώσει το ίδιο προϊόν αλλά κάτι ακόμη καλύτερο ειδικά από σκηνοθετικής άποψης όπως σας αποκάλυψε το Secret πριν από λίγες μέρες. Και ενώ τα πρώτα αγωνίσματα στήνονται, στα γραφεία της εταιρείας του Τούρκου παραγωγού στην Ελλάδα γίνεται παρέλαση επωνύμων.

ΒΙΝΤΕΟ-48 ώρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν: «Μπούκα» στην Αγιά Σοφιά, F-16 στο Αιγαίο

Η νέα σειρά των τουρκικών προκλήσεων ξεκίνησε την Κυριακή από τους Γκρίζους Λύκους που μπήκαν στο σύμβολο της Χριστιανοσύνης - Σήμερα συνεχίστηκαν με τα οπλισμένα τουρκικά μαχητικά που στάλθηκαν στο Αιγαίο


Ο Ντένις Ρόντμαν ζητά από τον Τραμπ να τον στείλει στη Β. Κορέα -Σε ειρηνευτική αποστολή

Ο Ντένις Ρόντμαν δεν χορταίνει να πηγαίνει στη Β. Κορέα. Και τώρα που δεν του το επιτρέπουν, ζητά να αναλάβει επίσημο ρόλο, ως... απεσταλμένος ειρήνης.


ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΟΜΠΕΛ; Μουζάλας σε δήμαρχο Λέσβου: Εσείς φταίτε για τις κακές συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια!

Στις επικρίσεις του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, απάντησε ο Γιάννης Μουζάλας, ρίχνοντάς του ευθύνες για τις συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια.


ΒΙΝΤΕΟ-Η απόκοσμη «φωνή» του τυραννόσαυρου ρεξ ακούστηκε για πρώτη φορά μετά από 66 εκατ. χρόνια

Τη «φωνή» του τυραννόσαυρου ρεξ, ενός εκ των πιο μεγάλων δεινοσαύρων που έζησαν στη Γη, αναβίωσε η καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του πανεπιστημίου του Τέξας Τζούλια Κλαρκ.

Ενώ, όμως, όλοι θα περίμεναν - βάσει κυρίως των κινηματογραφικών «εμφανίσεων» του τυραννόσαυρου - η φωνή του να είναι δυνατή η αλήθεια διαψεύδει τις προσδοκίες.

Η νέα τρέλα του Διαδικτύου είναι το «Αόρατο κουτί»- ΒΙΝΤΕΟ

Ολοένα και περισσότερα είναι τα βίντεο από νεαρούς και νεαρές που προσπαθούν να ολοκληρώσουν την πρόκληση του «invisible box challenge», ανεβάζοντάς τα σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή το YouTube.


Βρέθηκε «νέα Γη»; Η NASA ανακοινώνει την Πέμπτη «μεγάλη ανακάλυψη»

Το αντικείμενο του τηλεσκοπίου Κέπλερ είναι να εντοπίζει εξωπλανήτες και μέσω ειδικού προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης της Google, να διευκρινίζει αν υπάρχουν πιθανότητες ύπαρξης εξωγήινης ζωής οποιασδήποτε μορφής


ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Δεν σέβονται την διάκριση των εξουσιών-Ο Παπαδόπουλος πουλούσε σφαίρες στον ISIS και δεν κουνιέται φύλλο

Την ανάγκη οι νέοι να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην παρουσίαση των θέσεων της ΟΝΝΕΔ για την συνολική πρότασή της για τη νέα γενιά.


Η στιγμή που ένας 26χρονος πέφτει από τον ουρανοξύστη που ανέβηκε για selfie - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κινέζος youtuber είχε ανέβει στην κορυφή του Huayuan International Centre, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί όσο θα ήθελε για να βγάλει ένα selfie video.

Η μοίρα αυτή την φορά δεν ήταν με το μέρος ενός 26χρονου youtuber, ο οποίος συνήθιζε να τραβάει selfie video ουρανοξύστες, γέφυρες κτλ...


ΒΙΝΤΕΟ-Πανηγυρίζουν έργα των προηγούμενων-Σποτ της κυβέρνησης για την παράδοση των 5 αυτοκινητόδρομων – Τσίπρας: Όλα είναι δρόμος

Σποτ για την παράδοση πέντε αυτοκινητόδρομων στην χώρα έφτιαξε η κυβέρνηση. Σε αυτήν παρουσιάζονται τα έργα που έχουν γίνει, ενώ ακούγεται στο τέλος και η ατάκα - σλόγκαν του πρωθυπουργού "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη".


Η Σαμάνθα Φοξ κατηγορεί τον Ντέιβιντ Κάσιντι για σεξουαλική επίθεση: Τον κλώτσησα στα αρ@@@@α

Η Σαμάνθα Φοξ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντέιβιντ Κάσιντι, έπειτα από γύρισμα για βίντεο κλιπ τραγουδιού του, το 1985.


Η στιγμή της διάσωσης πέντε εγκλωβισμένων στα Βαρδούσια [βίντεο]

Σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στον Αθανάσιο Διάκο και την Αρτοτίνα στα Βαρδούσια Φωκίδας εγκλωβίστηκαν από τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής, πέντε άτομα που κινούνταν στην περιοχή με τέσσερα τζιπ.


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ένας απατεώνας λέει σ' ένα γίδι να σηκώσει κεφάλι για ν μην του κόψουν τον ΕΚΑΣ

Κι το γίδι "σήκωσε" κεφάλι... αποτέλεσμα:Μόλις 35 ευρώ θα του δίνει ο Τσίπρας από δω και πέρα και μόνο σε όσους παίρνουν σύνταξη έως 585 ευρώ. Από το 2019 τα κόβει κι αυτά... Ξανασηκώστε λοιπόν κεφάλι τώρα γίδια:

Πρετεντέρης: Αμαρτήματα

"Η χώρα δοκιμάζεται επειδή η ηγεσία της κάνει εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΦΩΤΟ-Μοιράζει χρήμα σε ΣΥΡΙΖΑίους ο θείος της ΔΕΗ

Ντοκουμεντο και Νέα Σελίδα powered by ΔΕΗ. Ωραίο πράγμα το δημόσιο χρήμα ρε φίλε:

Γαλλία: Το υπουργείο Παιδείας απαγορεύει τα κινητά στα σχολεία

Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο του 2018 - Για τον υπουργό Παιδείας της Γαλλίας, το θέμα των κινητών τηλεφώνων και των tablets είναι θέμα «δημόσιας υγείας».

Ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι τα κινητά τηλέφωνα θα απαγορευτούν δια ροπάλου από τα σχολεία- δημοτικά και γυμνάσια- στη Γαλλία από το νέο έτος.


Άδεια από τη σημαία για να… μαζέψει τις ελιές πήρε κυβερνητικό κομματόσκυλο

Η απουσία του στενού συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών.

Άδεια από τη... σηµαία πήρε πριν από λίγες ηµέρες -πριν το τελευταίο Eurogroup, όπου ήταν παρών- ο στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονοµικών Θεόδωρος Μιχόπουλος, ο οποίος...

Αξιωματικός του ΠΝ «τόλμησε» να κάνει κριτική στην κυβέρνηση μέσω Facebook και πήρε «καμπάνα»!

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια «καμπάνα»-δίωξη εναντίον αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, επειδή έγραψε τη γνώμη του στο… Facebook!

Οι πέντε Έλληνες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Η «γαλανόλευκη παροικία» που δουλεύει αθόρυβα στο γραφείο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα όχι µόνο για τη θεσµική του θέση ως προέδρου της Κοµισιόν αλλά και για τις φιλελληνικές θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς, όπως και τη θετική στάση που κράτησε απέναντι στην Ελλάδα το 2015.

ΕΟΦ: Αυτά είναι τα 57 είδη βρεφικού γάλακτος που ανακαλούνται στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν επίσημα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) τα γάλατα που ανακαλούνται υπό το φόβο σαλμονέλας, μετά τα περιστατικά στη Γαλλία.

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Ελεύθεροι με όρους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και η σύζυγός του

Απολογίες για την υπόθεση εξαπάτησης του Λετονού επιχειρηματία που τους κατηγορεί για υπεξαίρεση χρυσού και πολλών εκατομμυρίων, έδωσαν σήμερα στην 11η τακτική ανακρίτρια ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου.


Ο Καμμένος έκανε… αεροταξί τα κρατικά VIP αεροσκάφη

Μάλιστα, η προτίµησή του είναι εµφανής στο πολυτελές και πανάκριβο στη χρήση και συντήρηση «Gulfstream-V» της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων.


Προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τα επεισόδια στην επέτειο Γρηγορόπουλου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ανηλίκων οι 2 από τους 8 συλληφθέντες των επεισοδίων που ακολούθησαν στα Εξάρχεια την ημέρα της επετείου δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο αδελφός του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος

Ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.


Μυτιλήνη: «Μπλόκαραν» την εκφόρτωση οικίσκων που προορίζονταν για τη Μόρια

«Μπλόκο» της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης σε φορτηγό πλοίο που μετέφερε στο εμπορικό λιμάνι της πόλης 50 οικίσκους για τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.


Αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση στο Μανχάταν-BINTEO

Έκρηξη σημειώθηκε στη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης, έναν από τoυς πιο πολυσύχναστους σταθμούς λεωφορείων της πόλης στο κεντρικό Μανχάταν, σήμερα λίγο πριν από τις 07:30 (τοπική ώρα), και η αστυνομία δήλωσε πως ένας ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη, είναι και ο μοναδικός τραυματίας κατά το συμβάν, που σημειώθηκε σε ώρα αιχμής.

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: Η εγγονή του Άκη στην πασαρέλα

Το όνομά της είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Γι' αυτό εξάλλου τον λόγο το επέλεξαν οι γονείς της, ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος (γιος του πρώην υπουργού) και η γνωστή φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

Το «σοσιαλιστικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων

Του Σάκη Μουμτζή

Το 1919 το λαϊκό επιτροπάτο παιδείας των μπολσεβίκων ανέθεσε στον Βλ.Τατλίν να κατασκευάσει τον πύργο της Γ΄Διεθνούς.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας εμπνεύστηκε και σχεδίασε μια κατασκευή ύψους 400 μέτρων, που συμβόλιζε την σπειροειδή εξέλιξη της Ιστορίας, με τα πισωγυρίσματα της, αλλά τελικά η πορεία εκινείτο σταθερά προς τα εμπρός.


Ένα ξεχωριστό video drone για το Καρπενήσι

Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος είναι ο δημιουργός ενός video drone για το Καρπενήσι που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των φιναλιστών του διεθνούς διαγωνισμού Best Aerial Video

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ Μ. ΑΣΙΑ! Η ολέθρια για την Ελλάδα συνεργασία Λένιν - Κεμάλ

Η συμμετοχή της Ελλάδος κατόπιν απόφασης του Βενιζέλου στον πόλεμο της Κριμαίας, όχι μόνο δεν πρόσφερε κάτι στην Ελλάδα αλλά εξόργισε τον Λένιν που συμμάχησε με τον Κεμάλ και έγινε ο βασικότερος τροφοδότης στον πόλεμο εναντίον των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, με τα γνωστά αποτελέσματα

Οι συνθήκες της Μόσχας και του Καρς (1921): Με ρωσικά χρήματα και όπλα ο Κεμάλ πολεμά τους Έλληνες στη Μικρά Ασία - Η Συνθήκη Φιλίας και Αδελφοσύνης της Μόσχας και η ενίσχυση των κεμαλικών από τους μπολσεβίκους - Η παραχώρηση εδαφών της Υπερκαυκασίας στους Τούρκους με τη Συνθήκη του Καρς και η πρόβλεψη για ανανέωσή της κάθε 25 χρόνια

Βίντεο: Αστυνομικός σκοτώνει ύποπτο που χτυπούσε συνάδελφό του

Οι κάμερες που φέρουν στην στολή τους οι αστυνομικοί στην Φλόριντα των ΗΠΑ και κάμερες ασφαλείας από την περιοχή έδειξαν τι συνέβη κατά τον θανάσιμο τραυματισμό υπόπτου από όργανο της τάξης στην πόλη Φορτ Λοντερντάλ.


ΒΙΝΤΕΟ-Διαψεύδει ο Τσίπρας τα fake news του εγκάθετου της ΝΔ, δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Γράφει στο Twitter ο εγκάθετος της ΝΔ, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Νικος Υποφάντης, ότι στην Γαλλία΄γίνεται πλέον έλεγχος διαβατηρίων ταξιδιωτών από την Ελλάδα, και δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο που είναι σίγουρα προϊόν της μονταζιέρας της Συγγρού:

Πιερ Σαρκοζί: Ο «Θεσσαλονικιός» γιος του Σαρκοζί επέστρεψε στη... χώρα του

Καλοκαίρι 2001, Κορσική. Ο 16χρονος τότε Πιερ Σαρκοζί, πρωτότοκος γιος του μετέπειτα προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και της Κουλιόλι, απολαμβάνει τις διακοπές του. Ενας φίλος τού ζητάει να παίξει μουσική σε ένα υπαίθριο πάρτυ, κάτι που ο Πιερ δεν έχει ξανακάνει. Εκείνος δέχεται, γεμίζει μια τσάντα με CD από μουσικές που του αρέσουν και πηγαίνει στο πάρτυ. Οπως συμβαίνει σε κάθε πρώτη φορά, η τεχνική υπολείπεται, αλλά ο ενθουσιασμός περισσεύει.

Αποκαλύψεις της Washington Post για τις σχέσεις Π. Καμμένου – Γ. Παπαδόπουλου με Πούτιν

Στη δραματική άνοδο και πτώση του Έλληνα ομογενή, πρώην συμβούλου του Donald Trump, Γιώργου Παπαδόπουλου και στις σχέσεις του Πάνου Καμμένου τόσο με τον Παπαδόπουλο όσο και με τον Vladimir Putin, αναφέρεται σε άρθρο της η Washington Post.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙ ΜΑΣ! Αύγουστος Κορτώ: Εκλεισα 18 μήνες που έπαψα να είμαι αλκοολικός

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μίλησε ανοιχτά, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, για τη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας - Τα ματς θα γίνουν στις 15 και 22/2, με το πρώτο ματς να γίνεται στο ΟΑΚΑ

Μπορεί να ήλπιζε, στην αρχή της χρονιάς, σε μία καλή πορεία, όμως πλέον η ΑΕΚ έχει φτάσει να διεκδικεί την είσοδό της, στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.


Πίστεψαν τον Σώρρα και τώρα ζουν τον εφιάλτη των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών

Υπό την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών βρίσκονται Βολιώτες οφειλέτες, που πίστεψαν στον καταζητούμενο πλέον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας.


ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ! Η απάντηση του ΥΠΕΘΑ στην Σπυράκη

Στις καταγγελίες της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, απάντησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Σχέδιο για αποκλειστικά ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ετοιμάζει η κυβέρνηση

Αποκλειστικά ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (οι οποίοι δοκιμάστηκαν με επιτυχία το τελευταίο διάστημα) σχεδιάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.


Σάλος για το πρωτοσέλιδο με το άγαλμα που… ουρεί τον Ερντογάν! (ΦΩΤΟ)

Με ένα άκρως προκλητικό πρωτοσέλιδο η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Afrika» που εναντιώνεται στις θέσεις Ερντογάν σχολίασε όλα συνέβησαν κατά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα.

Η νυν δολοφόνησε την πρώην στον Αγιο Παντελεήμονα -Μπαγκλαντεσιανή σκότωσε Κινέζα

Εγκλημα ερωτικής αντιζηλίας ήταν η δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στον Αγιο Παντελεήμονα.

Τότε είοχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της και άγρια δολοφονημένη μία 48χρονη υπήκοος Κίνας.


Τρύπα σε πάτωμα λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη -Φαίνεται το οδόστρωμα [εικόνα]

Καθημερινά ζούμε με τα προβλήματα των Μέσων Μεταφοράς, ωστόσο μία τρύπα στο δάπεδο, δεν είναι κάτι σύνηθες.

Επιβάτες συχνά βλέπουν αρκετά λεωφορεία να μένουν στο δρόμο από μηχανική βλάβη, αλλά να μπάζουν νερά, ενώ σε μερικά δεν κλείνουν οι πόρτες.

Ντοκουμέντα-«φωτιά» από τη ΝΔ για τα ελληνικά βλήματα που βρέθηκαν στα χέρια Τζιχαντιστών (Photos, έγγραφα)

Καινούρια στοιχεία για τον ρόλο του μεσάζοντα Βασίλειου Παπαδόπουλου και τις παράπλευρες δραστηριότητές του εκτός από την προσπάθεια πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Εμπλοκή με τις 120 δόσεις - Τι ζητάει η ελληνική πλευρά,τι λένε οι δανειστές

«Mίνι» εμπλοκή παρουσιάζεται στην τελική ρύθμιση για τις 120 δόσειςγια οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τα τεχνικά κλιμάκιαπου παρέμειναν στην Αθήνα ,οι εμπειρογνώμονες των δανειστών δεν...

Δικαστές ΣτΕ: Να ποια είναι όλη η αλήθεια για το πόθεν έσχες

Το σύνολο των υπόχρεων για δήλωση πόθεν έσχες, και όχι μόνον τους δικαστικούς, αφορά η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κήρυξε άκυρες και ανεφάρμοστες ρυθμίσεις για το πως πρέπει στο εξής να γίνονται ηλεκτρονικά οι δηλώσεις για την περιουσιακή κατάσταση, όσων προσώπων οφείλουν να δηλώσουν.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Εγκρίθηκε απ' την ΕΡΤ χορηγία για την επανέκδοση της “Ραδιοτηλεόρασης”

Εν αναμονή της επανέκδοσης της «Ραδιοτηλεόρασης». Το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε τη λήψη χορηγίας ύψους...


Η στιγμή που διάσημος τραγουδιστής κλωτσάει δημοσιογράφο στο κεφάλι [βίντεο]

Ο frontman του συγκροτήματος Queens of the Stone Age και συνιδρυτής των Eagles of Death Metal Τζος Χομ ζήτησε χθες συγγνώμη επειδή κλώτσησε μια φωτογράφο, η οποία ισχυρίστηκε ότι πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο.