07 Δεκεμβρίου 2011

Σε καλό δρόμο είσαι... προχώρα ευθεία και το απολαμβάνω

Έχω πεθάνει στα γέλια από το πρωί με την παράκρουση του εκβιαστή δημοσιογράφου συνεργάτη του Νικολάκη... είπαμε η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του!! Ειδικά ο συνδυασμός Johnny και ηλιθιότητας είναι θανατηφόρος :)))

Τι θα γίνει ρε Γιάννη με κείνο το τηλέφωνο που έχεις υποσχεθεί ότι θα πάρεις; Ακόμα το περιμένω... Ποιον παίρνεις ρε κακομοίρη;


Ότι και να κάνεις πάντως έχε υπόψη σου: Στη Συγγρού ούτε απ' έξω δεν θα περνάς... αυτά που ήξερες επί Καραμανλή ξέχνατα!

Τζάμπα μαγκιές Καρχιμάκη

Σε σημερινή του δήλωση ο Καρχιμάκης, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, που προτείνει έλεγχο πόθεν έσχες από το 1974 και μετά, για όσους ήταν υπουργοί και γγ υπουργείων, είπε μεταξύ άλλων:

Bloomberg: Τουλάχιστον ένα έθνος θα αφήσει το ευρώ

Σε παγκόσμια δημοσκόπηση του πρακτορείου οι περισσότεροι επενδυτές διεθνώς προβλέπουν ότι τουλάχιστον μία χώρα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε μεταξύ 5 και 6 Δεκεμβρίου και δημοσιεύει σήμερα το Bloomberg σχεδόν οι μισοί επενδυτές που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι μία ή περισσότερες χώρες θα φύγει από το ευρώ μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ντ' Εστέν: Την έξοδό της από το ευρώ να εξετάσει η Ελλάδα

Tην εκτίμησή του πως η Ελλάδα θα έπρεπε να εξετάσει την έξοδο της από το ευρώ, ώστε να αποφύγει τα βάρη του αποπληθωρισμού έκανε γνωστή σε συνέντευξη του στο Reuters, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, τονίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη απόφαση.

Λακωνία: Αφγανός λαθροζώο βγήκε απ' τη φυλακή και προσπάθησε να βιάσει κοπέλα

Ο 21χρονος αλλοδαπός, τελικά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Το περιστατικό έγινε στις 29 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε να ληστέψει δύο γυναίκες και στη συνέχεια να βιάσει τη μία από αυτές, στην Περιφερειακή Οδό Σπάρτης.

Ρε νταλκάς με τη "λευκή σελίδα 124 του προϋπολογισμού" !

Ψοφάει ο Έλληνας για σενάρια συνομωσίας! Δώστου συνομωσία "μας κρύβουν την αλήθεια", "μας ψεκάζουν" και πάρτου την ψυχή. Μέρες τώρα σέρνεται μια χαζομάρα, που τη συντηρούν κάποιοι τηλεπλασιέδες, για μια σελίδα του προϋπολογισμού, που "όλως τυχαίως είναι λευκή" (πράγματι είναι λευκή, αλλά είναι λευκή λόγω σελιδοποίησης, δεν επενέβη ο Βάαλ από την Τάκλα Μακάν και την ψέκασε με λευκή μπογιά, έτσι βγήκε το PDF)...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Το ΠΑΣΟΚ δεν απολύει τα παιδιά του: Μούφα η εργασιακή εφεδρεία! 515 μονο όσοι έφυγαν με το μέτρο

Άλλη μια απόδειξη του ότι το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται να απολύσει την πελατεία του: Μόνο οι 515 από τους σχεδόν 5.000 που λέει η ΠΑΣΟΚική είδηση ότι έφυγαν με το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, έφυγαν με προσυνταξιοδοτικό καθεστώς.

Θεσσαλονίκη: Οι γνωστές τζούφιες συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μία 39χρονη υπήκοος Ισπανίας και ο 40χρονος αδελφός της, ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας-επεξεργασίας σιδήρου, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

Spiegel: Οι Έλληνες αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική του έκδοση του γερμανικό περιοδικόSpiegel υπογραμμίζει την αβεβαιότητα που κυριαρχεί ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες για την κρίση.

Επιτέλους! Μετά από κανα 2 χρόνια ανοίγει και πάλι όλη η γραμμή του ηλεκτρικού

Κανονικά θα διεξάγεται από τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, η συγκοινωνία στη γραμμή 1 «Πειραιάς-Κηφισιά» του ηλεκτρικού αφού μετά από θαύμα ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης των γραμμών που ταλαιπώρησαν τους πολίτες επί κοντά 2 χρόνια.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ: ΘΥΡΑ 7 - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... !!!

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ....

Τέρμα ο λαϊκισμός-Μ. Βορίδης: Δεν μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης των διοδίων

Νομική κάλυψη δύο ετών για τις υφιστάμενες κεραίες κινητής τηλεωνίας και διαδικασίες εξπρές για όσες θα τοποθετούνται στο εξής, παρέχει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, που κατατίθεται σύντομα στη Βουλή. Παράλληλα, ο υπουργός διευκρίνισε αναφορικά με το ενδεχόμενο μείωσης του αντιτίμου στα διόδια, πως «δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες».

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ-Καϊλή: Δεν μου ζήτησε συγνώμη για την «καλτσοδέτα»

Αιχμές και εναντίον του πειθαρχικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ αφήνει η Εύα Καϊλή καθώς όπως υποστηρίζει θα έπρεπε να είχε κινηθεί αυτομάτως μόλις δέχθηκε την φραστική επίθεση από τους συναδέλφους της.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως δεν έχει της έχει ζητήσει συγνώμη ο Σωκράτης Ξυνίδης για τον χαρακτηρισμό περί «καλτσοδέτας».

Οι επίσημες προτάσεις Μέρκελ-Σαρκοζί για τις αλλαγές στις Συνθήκες

Την τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών για την ενίσχυση των κανόνων δημοσιονομικού ελέγχου αλλά και την άμβλυνση των απωλειών που θα καταγράψει ο ιδιωτικός τομέας κατά τη διαδικασία αντιμετώπισης της υφιστάμενης κρίσης χρέους, προτείνουν και επισήμως, με κοινή τους επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Πότε και ποιοι νομιμοποίησαν τη διαφθορά! (συγκεκριμένες διατάξεις νόμων)

Του Στεφ. Β. Αναγνώστου
Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 8- 5- 2010

Νέα προσπάθεια να διαγράψει το σκανδαλώδες παρελθόν του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα φαινόμενα διαφθοράς έκανε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, με την ομιλία του στη Βουλή. Προσπάθησε με γενικόλογες φράσεις να ομολογήσει κάποιες από τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τα όσα έγιναν στα 20 χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα για τα φαινόμενα της διαφθοράς, με στόχο να τα …«ξεπλύνει» ποντάροντας και στην εξασθένηση της μνήμης των πολιτών…

Κάτω από 20 δις ο νέος δανεισμός της Γερμανίας, ενώ αρχικά προβλεπόνταν 48 δις

Η Γερμανία σύμφωνα με την Bild θα δανειστεί λιγότερα απ' ότι είχε υπολογίσει για το 2011. Ο Wolfgang Schäuble θα μειώσει τον καθαρό δανεισμό κάτω από τα 20 δις, ενώ η τελευταία πρόβλεψη ήταν για 22 δις και ο αρχικός προϋπολογισμός προέβλεπε 48 δις. Οι λόγοι για τον μειωμένο δανεισμό είναι κυρίως τα αυξημένα έσοδα από φόρους και η μείωση των τοκοχρεολυσίων. Τέλος Νοεμβρίου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2012 που προβλέπει δανεισμό 26,1 δις.

Βίντεο: Με τον Μέγα Αλέξανδρο στο Λούβρο-ΕΤ3

Λίγο μεγάλο αλλά αξίζει:

Όλη η εισήγηση v. Rompuy με τις προτεινόμενες αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες

Διαβάστε τη:

Κ. Χατζηδάκης για την παραπληροφόρηση Χρυσοχοϊδη

«Ενώ όλη η Ευρώπη συζητάει για τις καθυστερήσεις της Ελλάδας στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων, ενώ χρειάστηκε να έρθει ειδική ομάδα κρούσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απεμπλοκή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ενώ ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης μιλάει για τις ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου που η χώρα είναι σε πρωτοφανή ύφεση, την ίδια ώρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα για το ΕΣΠΑ που δεν έχει αντανάκλαση στην πραγματικότητα.

FT: «Συνασπισμός αντιπαραθέσεων» η κυβέρνηση Παπαδήμου

Άρθρο του Markus Bernath στην εφημερίδα Financial Times Deutschland, με τίτλο «Συνασπισμός των αντιπαραθέσεων» και υπότιτλο «Μετά από 4 εβδομάδες θητείας, ο έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αγωνίζεται κυρίως να ελέγξει το Υπουργικό του Συμβούλιο, πράγμα απολύτως αναγκαίο για τη συνέχιση του προγράμματος λιτότητας», αναφέρει τα εξής:

Εκλεψαν 180 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. Η ζημιά στην εταιρεία υπολογίζεται στα 3.000.000 ευρώ.

Στην περιοχή του Ασπρόπυργου, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν δύο Ελληνες ηλικίας 26 και 30 ετών και ένας 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, μέλη σπείρας που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.

Να γελάσουμε και λίγο ...

Εκεί που λέει κανείς ότι "δεν μπορεί νααυτογελοιοποιηθεί ακόμα πιο πολύ" , πετάει κάποιες στοχευμένες αναρτήσεις που όσο και αν θέλει  να συγκρατηθεί δεν μπορεί να μήν γελάσει ακόμα και ο πιο πικραμένος ...

Σε δυσμένεια έχει περιπέσει η Λ. Γούτα που ετοιμάζεται να αδειάσει την καρέκλα στο Ινστ. Κ. Καραμανλής

Πολύ επίζηλη είναι η θέση του υπευθύνου του γραφείου Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, όπως μαθαίνουμε. Επικεφαλής έως τώρα είναι η Λιάνα Γούτα η οποία όμως έχει περιπέσει σε δυσμένεια στη Συγγρού.

Για αυτό θα είναι πάντα δεύτερη στη Γερμανία

Δε ξέρω αν το μπάχαλο του Κλοπ έκατσε να χάσει από τους Γάλλους... Δε ξέρω αν όντως όλα οφείλονται στον Σαρκοζί και τη Μέρκελ... Αυτό που ξέρω είναι πως ομάδα Ντόρτμουντ δεν υπάρχει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΕΠΙΚΑΙΡΑ: Καραμανλής – Off the record

coverepikairat112Tα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, σπάνε το δημοσιογραφικό απόρρητο για τον πρώην πρωθυπουργό…
Ένα βιβλίο 500 σελίδων, υπό τον εύγλωττο τίτλο Καραμανλής – Offtherecord, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Ποιος πουλά CDS στην Ευρώπη; - Το μεγάλο τρικ των ιταλικών τραπεζών για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε δολάρια

Σημαντικά αυξημένες εμφανίζονται οι συναλλαγές των ιταλικών τραπεζών στην αγορά παραγώγων το πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, με τους αναλυτές να αποδίδουν μεγάλο μέρος των συναλλαγών στην πώληση CDS, ασφαλίστρων δηλαδή έναντι κινδύνου, την ώρα που η κρίση χρέους στη Ζώνη κλιμακώνεται.

«Απαισιόδοξο» το Βερολίνο για την έκβαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

Πηγή προσκείμενη στη γερμανική κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ότι αυτή είναι «πιο απαισιόδοξη απ' ό,τι την περασμένη εβδομάδα», όσον αφορά το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο και στην οποία στηρίζονται πολλές ελπίδες για να βρεθεί μια λύση στην κρίση της ζώνης του ευρώ.

Στην πίστα εναντίον του Πούτιν όλα τα "όπλα" των αμερικάνων-Γκορμπατσόφ: «Να ακυρωθούν οι εκλογές της Ρωσίας»

Νέα ψηφοφορία ζητά ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ζήτησε σήμερα, Τετάρτη, να ακυρωθούν οι βουλευτικές εκλογές που κέρδισε το κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν και να διεξαχθεί νέα ψηφοφορία, ενόψει της αυξανόμενης αμφισβήτησης του αποτελέσματός τους στη Ρωσία, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ.«Θεωρώ ότι οι αρχές δεν μπορούν να λάβουν παρά μία μόνο απόφαση: να ακυρώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και να οργανώσουν νέες», δήλωσε ο Γκορμπατ

Γερμανία: Δεν θα εξαιρούνται οι ιδιώτες από μελλοντικά «κουρέματα» χρέους

Οι ιδιώτες επενδυτές δεν θα εξαιρούνται από το «κούρεμα» των ομολόγων τους σε κάθε μελλοντική αναδιάρθρωση χρέους χώρας της Ευρωζώνης, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος τύπου της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, απαντώντας σε σχόλιο που έκανε ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.

Θετική η Μέρκελ για ελληνογερμανική συνεργασία στην αυτοδιοίκηση

Θετικά ανταποκρίθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, στο αίτημα της Ελληνογερμανικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, για την περαιτέρω δραστηριοποίηση του υφυπουργού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χανς - Γιόαχιμ Φούχτελ στον τομέα της συνεργασίας μεταξύ αυτοδιοικητικών φορέων των δύο χωρών.

Σε βάθος 20ετίας η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου, λέει ο Γ.Μανιάτης

«Κανείς δεν πρέπει να εξαπατά τον ελληνικό λαό υποστηρίζοντας ότι αύριο, του χρόνου ή τον μεθεπόμενο χρόνο, μπορεί το ελληνικό δημόσιο να προσδοκά πολλά δισ. ευρώ από την εκμετάλλευση υδρογοναθράκων», δήλωσε ο υφυπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, ενημερώνοντας σχετικά τις επιτροπές Εξωτερικών και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Νέο κείμενο από βουλευτές ΠΑΣΟΚ

Υπογραφές κάτω από ένα κείμενο συνέλεγαν το βράδι της Τρίτης βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κείμενο που διακινείται από παπανδρεϊκούς βουλευτές, οι οποίοι θέτουν ως στόχο να σταματήσει η εσωστρέφεια στο κόμμα.

Βουλγαρία τέλος από τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε την Τετάρτη να εγκαταλείψει το έργο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που θα μετέφερε αργό πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδει το Reuters, η Σόφια προτείνει στη Ρωσία και την Ελλάδα τη...

Κοντογιάννης για δημοσίους υπαλλήλους με off shore!! Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέοιοι;;;;!!!

Αίτηση να συζητηθεί ως επίκαιρη η Ερώτηση με θέμα τη διερεύνηση δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε δημοσίους υπαλλήλους που διατηρούν off shore εταιρείες κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης. Η Ερώτηση είχε καταθέσει στην Βουλή στις 31.10.11 και δεν απαντήθηκε εντός της οριζόμενης προθεσμίας από τους Υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

EFSF: Εκδίδει ομόλογα μικρής διάρκειας πριν από το τέλος του 2011

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στην έκδοση ομολόγων μικρής διάρκειας (3, 6 και 12 μηνών), με την πρώτη δημοπράτησή τους να αναμένεται να γίνει πριν από το τέλος της χρονιάς, ενώ έγινε γνωστό ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η βαθμολογία του από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's να υποβαθμιστεί τους επόμενους μήνες.

Τσιρίζει η Τουρκία: «Απαράδεκτα» τα συμπεράσματα του Συμβουλίου των ΥΠΕΞ των «27» για το Κυπριακό

«Απαράδεκτα» και «μεροληπτικά» χαρακτήρισε η Άγκυρα τα όσα αναφέρονται στα συμπεράσματα του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ σχετικά με το Κυπριακό, τονίζοντας ότι «η Τουρκία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πηγή της λαθρομετανάστευσης».

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τις ελληνικές θέσεις στη Σύνοδο Κορυφής

Η αποκρυστάλλωση του συνόλου των ελληνικών θέσεων εν όψει της Συνόδου Κορυφής απασχολεί αυτή την ώρα σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσκεψη, που προεδρεύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, καταγράφονται οι θέσεις της χώρας, όπως αυτές θα αναπτυχθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Το να χέρι νίβει τ' άλλο: Αγιογραφία Mike από τον Alexis

Το ΠΑΣΟΚ και ο μικρόκοσμός του

Του Αλεξη Παπαχελα

Οι πολιτικοί και τα περισσότερα κόμματα ζουν σε ένα δικό τους μικρόκοσμο από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν, ό,τι και αν συμβαίνει στη χώρα ή ακόμη και παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα μικρόκοσμο με τη δική του ιεραρχία και τις δικές του «φυλές».

Χρήματα για να μην πέσει η σήραγγα του Αχελώου

Χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πρέπει να δαπανηθούν για να μην καταρρεύσει η σήραγγα της εκτροπής του Αχελώου που έχει κατασκευαστεί όμως το έργο έχει σταματήσει από τη δικαιοσύνη.

Στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο προσέφυγε ο Μπέος

Για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας

Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο προσέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων και κυρίως του τεκμηρίου της αθωότητας.

Στις φυλακές για βιασμό ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ

Στις φυλακές οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη ο πρώην πρόεδρος του Ιραήλ, Μόσε Κατσάβ, προκειμένου να εκτίσει την επταετή ποινή του για την κατηγορία του βιασμού.

Ο Κατσάβ είχε κριθεί ένοχος από δικαστήριο του Τελ Αβίβ για το βιασμό συνεργάτιδάς του στα τέλη της δεκαετίας του '90, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος άλλων υφισταμένων του, οι οποίες εργάζονταν στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

image0021Έφτασε η στιγμή να σπάσουμε το απόστημα. Για πρώτη φορά αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της διαπλοκής μαζί με τις ρίζες της στο πολιτικό σύστημα. Τα ονόματα, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και τέλος η μεγάλη αποκάλυψη. Πρώτο μέρος, το ιστορικό. Ποιοί εξέθρεψαν τους “Βασικούς Μετόχους”.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

70 χρόνια Πέρλ Χάρμπορ: Εντυπωσιακή, αλλά αποτυχημένη επιχείρηση

Το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου του 1941, αεροσκάφη του πρώτου αεροπορικού στόλου του ιαπωνικού ναυτικού επιτέθηκαν σε δύο κύματα εναντίον του αμερικανικού στόλου του Ειρηνικού στο Περλ Χάρμπορ. Από απόψεως τακτικής, η ιαπωνική επιχείρηση δεν ήταν επιτυχημένη:

«Προετοιμαστείτε για πολεμικές επιχειρήσεις» λέει ο Κινέζος πρόεδρος στο Πολεμικό Ναυτικό!

Το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας θα πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξή του και να προετοιμαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος, Χου Τζιντάο.

Μιλώντας σε στρατιωτικό προσωπικό, ο Κινέζος πρόεδρος τούς είπε ότι θα πρέπει «να κάνουν εκτεταμένες προετοιμασίες για πολεμικές επιχειρήσεις».

Παρέμβαση της Τουρκίας στη δικαστική απόφαση της Χάγης για την ΠΓΔΜ

Διπλωματικό περιθώριο παρέμβασης βρήκε η Τουρκία στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί της προσφυγής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Ρόλο στην «Τόλμη και Γοητεία» πήρε η κόρη του τέως βασιλιά, πριγκίπισσα Θεοδώρα

Καριέρα στο χώρο της σόου μπιζ αποφάσισε να κάνει η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα, και το πέτυχε. Από τη Δευτέρα εμφανίζεται στη γνωστή αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία», σειρά που προβάλλεται επί χρόνια και στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε πυρομαχικά για τα υπερσύγχρονα Leopard και οι Αμερικάνοι θέλουν να μας φορτώσουν Abrams Μ1 για το σκουπίδια!!!

Η υπόθεση της παραχώρησης αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams από τα αποθέματα του αμερικανικού στρατού φαίνεται ότι θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια, από τη στιγμή μάλιστα που στο Πεντάγωνο έχουν διαμορφωθεί δύο στρατόπεδα σχετικά με τη σκοπιμότητα ή μη της απόκτησής τους.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του

Όχι μόνο βγάζει το "Καλύτερος Πρωθυπουργός" στο 103%, χωρίς τα "δεν γνωρίζω/δεν απαντώ"... αλλά βγάζει και το ΠΑΣΟΚ να προηγείται!!! Δείτε έγκυρη ενημέρωση:

"Τζόγος" με τις εκλογές - Σύστημα εξουσίας και κοινοβουλευτισμός

του Β.Μπαλάφα

Η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο πεδίο τζόγου. Μετά τις αξέχαστες εποχές του Χρηματιστηρίου κατά τις οποίες Πρωθυπουργός, Υπουργοί και διάφοροι Διοικητάδες λειτουργούσαν ως χρηματιστηριακοί ατζέντηδες, καλώντας τα μικρομεσαία ελληνικά νοικοκυριά να τοποθετήσουν όλες τις οικονομίες τους σε ένα ρευστό περιβάλλον που έκανε «τεχνητά» ράλι με μετοχές – «φόρμουλα ένα», ζούμε την εποχή του τζόγου των CDS, της επόμενης δόσης, της πιθανής ημερομηνίας εκλογών.

08.12.2011 Συζήτηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις βιομετρικές κάμερες της Εθνικής Τράπεζας

Συζητείται την Πέμπτη 08.12.2011 & ώρα 10.00 πμ στην έδρα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα (Στάση Μετρό: Αμπελόκηποι) στον 1ο όροφο η υπόθεση των βιομετρικών καμερών στις εισόδους των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερα στο syntagmagr.blogspot.com

Ο κόσμος όλος αλλάζει κι εμείς κοιμόμαστε

Μέσα στο καμίνι της κρίσης, όλος ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Κι εμείς στην πατρίδα μας ασχολούμαστε με φαιδρότητες. Για άλλη μια φορά, βλέπουμε μόνον το δένδρο κι όχι το δάσος.

Οι μεγάλες δυνάμεις που κυριαρχούσαν μέχρι χθες (ΗΠΑ, ΕΕ), προσπαθούν με κόπο να σταθούν στα πόδια τους, ενώ οι ανερχόμενες οικονομίες του άξονα βγαίνουν κερδισμένες.

Η συνέχεια στο rizospastikhdexia.blogspot.com

Ευρωπαίοι επιθεωρητές κατ' εντολή των ναζί στα γραφεία-εκκλησίες των φιλανθρωπικών οίκων αξιολόγησης

Πρέπει να στηρίξουμε πάση θυσία τα μη κερδοσκοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, Moody's, Fitch, S+P, που δέχονται την εαρινή επίθεση των ναζί της Μέρκελ επειδή...

Εγκρίθηκε ο Προυπολογισμός

Ψήφισαν 299:
258 ναι
41 οχι

Δυο βουλευτές Ηλείας, του ΠΑΣΟΚ νομίζω, ψήφισαν ΠΑΡΩΝ στις δαπάνες του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης επειδή δεν αναγράφονταν, όπως μέχρι τώρα, σε ειδικό κωδικό τα 190 εκ που προήλθαν από Δωρεές των πολιτών για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, τα οποία έκαναν φτερά...

Κωμωδία τώρα στο MEGA

Ο μουσάτος ξερόλας, εκτός απ' τον πικραμένο Χατζηνικολάου (κλικ στη φώτο αριστερά), έχει ανακαλύψει πλεκτάνη Γερμανών και Γάλλων να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό "γιατί δεν μαρκάρουν οι Γερμανοί" ή "γιατί καθυστέρησε το παιχνίδι" και ένα κάρο ελληνικές παπαριές που λέμε κάθε Κυριακή και στις άλλες χώρες δεν τα ακούς ποτέ. Ευτυχώς που υπήρχαν κανα δυο σοβαροί εκεί και του απάντησαν αποστομωτικά και του θύμισαν ότι και η Άρσεναλ έπαιξε με 8 αναπληρωματικούς... Τι να πεις; Φαντάζομαι τι θα έλεγαν οι κάφροι άμα είχε σπασει και κανας διάολος το ποδάρι του και είχαν χάσει οι Γερμανοί με κανα αυτογκόλ...

"Ψυχολογική" στήριξη δίνουν οι Αμερικάνοι... το χέρι στην τσέπη πρέπει να το βάλουν οι ναζί

Tην στήριξη της Ουάσινγκτον στη γραμμή Μέρκελ-Σαρκοζί για την αντιμετωπίση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη εξέφρασε στο Βερολίνο ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ -απορρίπτοντας πάντως τα περί ενίσχυσης της συνεισφοράς της Fed στα κεφάλαια του ΔΝΤ «με το βλέμμα» στην ευρωπαϊκή κρίση.

Βίντεο: Ομιλία Α. Σαμαρά για τον προυπολογισμό

Δείτε το: