19 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι εξηγείται η φαγούρα: Με τον Φώτη Κουβέλη ο Γιάννης Μπέζος

Τη Δημοκρατική Αριστερά προσεγγίζει ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

ΝΑΙ στην πρόταση του Γ. Παπαγιάννη! Ο Νικολόπουλος όμως τι έχει να πει;

Ο Γ. Παπαγιάννης με επώνυμο άρθρο στο blog του προτείνει στον Μιχελάκη να κόψει από τις λίστες όλους τους βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν αγωγές για να πάρουν αναδρομικά. Αυτό το έχουμε πει και εμείς και γι αυτό στηρίζουμε την πρόταση του Γιάννη... το θέμα όμως είναι τι λένε οι βουλευτές; Πχ. ο κ. Νικολόπουλος...

Ι. Βρούτσης: Όταν η ΝΔ ζητούσε μείωση ΦΠΑ το ΠΑΣΟΚ ζητούσε ισοδύναμα μέτρα... τώρα ποια ισοδύναμα μέτρα πήρε;

«Τα σενάρια περί μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ, που διαρρέει το Υπουργείο Οικονομικών, θυμίζουν τις εμμονές της κυβέρνησης Παπανδρέου σε λάθος συνταγές και επιβεβαιώνουν το δίκαιο των θέσεων της Ν.Δ.

Επί 2,5 ολόκληρα χρόνια, η Ν.Δ. προτείνει τη μείωση των εξοντωτικών φορολογικών συντελεστών – άμεσων και έμμεσων φόρων. Μάλιστα, από το «Ζάππειο Ι», ο Πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Αντώνης Σαμαράς επέμενε ο συντελεστής 23% του ΦΠΑ να μειωθεί στο 19% και ο συντελεστής 13% στο 9%, με ταυτόχρονη αλλαγή του τρόπου είσπραξής του. Αυτό αποτυπώνεται αναλυτικά και στο Φορολογικό μας Πρόγραμμα.

Άρχισαν τις τρικλοποδιές οι Βρετανοί που ρίχνουν τις μάσκες: Βρετανικά εμπόδια στην ενίσχυση του ΔΝΤ στην τηλεδιάσκεψη των ΥΠΟΙΚ των «27»

Την αντίθεσή της στην ενίσχυση των πόρων του ΔΝΤ, με κεφάλαια περίπου 200 δισ. ευρώ μέσω διμερών δανείων από τις χώρες της ΕΕ, επανέλαβε η Βρετανία στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των «27», ζητώντας το θέμα να εξεταστεί στο πλαίσιο της G20. Επί τάπητος τέθηκε και η εξειδίκευση και η εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής, ιδιαίτερα για την οριστικοποίηση της νέας συνθήκης για το μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM).

Προσφυγή όλων των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων κατά του νόμου - πλαισίου... μα όλων λέμε!

Στο ΣτΕ προσέφυγαν όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας κατά της εφαρμογής των διατάξεων του νόμου πλαισίου, ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικός.

Συγκεκριμένα κατατέθηκαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο δύο αιτήσεις ακυρότητας. Η πρώτη αφορά την υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή της κυρίας Διαμαντοπούλου και θεσπίζει το εκλογικό σύστημα για την ανάδειξη των μελών των νέων Συμβουλίων Διοίκησης των ΑΕΙ, την λεγόμενη «ταξινομική ψήφο».

«Πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις αλλά φταίνε οι δανειστές» λέει ο Σαχινίδης και ονειρεύεται μεγαλύτερο δάνειο

Τι και αν η κυβέρνηση και μαζί της όλη η χώρα δεινοπαθεί κάθε φορά που πλησιάζει η ημερομηνία εκταμίευσης μιας νέας δόσης καθώς επίσης και ότι η περίφημη νέα δανειακή σύμβαση βρίσκεται στον «αέρα» ο αναπληρωτής Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης «ονειρεύεται» ότι οι δανειστές θα μας δώσουν περισσότερα χρήματα.

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΕΜΕ!!!

Την ώρα που ο Σαμαράς έριχνε πόρτα στον Γκρουέφσκι στη σύνοδο του ΕΛΚ όταν εκείνος ζήτησε να τον δεί, την ώρα που τα Σκόπια έσερναν στη Χάγη την Ελλάδα και την καταδίκαζαν δικαστικά, την ίδια ώρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...

Απίστευτο! Επιχειρηματίας που χρωστούσε στο δημόσιο παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία

[Καλά το σκέφτηκε! Σου λέει "γιατί να αγχώνομαι αφού μπορώ να παραδοθώ και σε 1-2 μέρες θα είμαι έξω και χωρίς άγχος;"]

Το περιστατικό συνέβη στον Βόλο. Πρόκειται για έναν 42χρονο ιδιοκτήτη βιοτεχνίας μεταλλικών κατασκευών που οφείλει...

Για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κατηγορείται ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Ποινική δίωξη, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του τέως δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Για την ίδια πράξη, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε δίωξη εναντίον του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Λεμούσια, του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Ζορπίδη κι ενός υπαλλήλου - στελέχους των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου.

Τροπολογία Βορίδη απελευθερώνει πλήρως τα φορτηγά ΔΧ από 1/1/2012

Στην άμεση απελευθέρωση του επαγγέλματος των μεταφορών με φορτηγά δημόσιας χρήσης προχωρά με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Υποδομών.

Ελεύθεροι με όρους οι δύο χάκερς που «χτύπησαν» διεθνή τράπεζα

Ελεύθεροι με όρους και με χρηματική εγγύηση αφέθηκαν οι δύο φοιτητές που κατηγορούνται ότι εισέβαλλαν στο λογισμικό σύστημα ισοτιμιών διεθνούς τραπεζικού ιδρύματος, αποσπώντας μέσα σε λίγες μέρες περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ.

Αλιάγας για Μούσχουρη: "Με σοκάρει όταν..."

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη, η οποία τάχθηκε φανερά υπέρ της Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της κρίσης στην Ελλάδα,ο Νίκος Αλιάγας έγραψε τη δική του άποψη:

Γ. Καρατζαφέρης: «Θα γίνω αντιπρόεδρος σε δύο μήνες»

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει λόγο να είναι ενθουσιασμένος με όλα αυτά που γίνονται στο Υπουργικό Συμβούλιο», διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οι ιατρικοί σύλλογοι ζητούν από τα μέλη τους να αγνοήσουν το προεδρικό διάταγμα που μιλάει για 10 ευρώ ως τιμή επίσκεψης

Να αγνοήσουν το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα, το οποίο καλεί τους γιατρούς, εντός δεκαημέρου, να δηλώσουν τη συνεργασία τους με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ζητούν από τα μέλη τους οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας. Αυτό αποφασίσθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης συγκέντρωσης των εκπροσώπων των Συλλόγων και των διαφόρων φορέων η οποία διοργανώθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Σύλλογου Αθηνών.

Είπαμε, αν δε γελάμε με τον Τσάκα θα γελάμε με τον Τζίγκερ: Καταρχήν θετικός στη νέα αραβική πρόταση

Κατ’ αρχάς αξιόπιστη χαρακτηρίζει η πλευρά Βαρδινογιάννη τη νέα πρόταση που προέκυψε από αραβική εταιρεία μέσω του μάνατζερ κ. Βλάση Τσάκα, έπειτα από το ναυάγιο με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τα στοιχεία που έχουν δοθεί από την εν λόγω εταιρεία και η εγγυητική επιστολή των 15 εκατ. ευρώ, φαίνεται ότι είναι αξιόπιστα. Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζεται, ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέσω του διατραπεζικού συστήματος.

Βεστερβέλε: «Απαραίτητος εταίρος στην ΕΕ η Βρετανία»

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, προσφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα, να άρει όλες τις διενέξεις στις σχέσεις Γερμανίας-Βρετανίας μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ νωρίτερα αυτό τον μήνα στην οποία σημειώθηκε έντονος διχασμός ανάμεσα στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο και πρόσθεσε ότι το να υπάρχει ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός τομέας στη Βρετανία είναι προς το συμφέρον όλης της Ευρώπης.

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν υπάρχουν διαφορετικές φωνές στη ΝΔ»

«Δεν υπάρχουν διαφορετικές φωνές στη ΝΔ. Όλοι υποστηρίζουμε το ίδιο», τόνισε ο βουλευτής του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών .

«Έχει προσδιοριστεί η 19η Φεβρουαρίου, με βάση τους υπολογισμούς που έγιναν, σε σχέση με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα των ομολόγων, το PSI και έχουμε πει ότι από κεί και πέρα μπορεί να δοθεί ένα 'τράτο' μιας - δυο εβδομάδων. Αυτό είναι όλο», πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, επέκρινε τα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας:

Ισπανία: Κοντά στο 7,5% αναμένεται να φτάσει το έλλειμμα


Ο νέος δεξιός πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι προσπάθησε σήμερα να καθησυχάσει τις αγορές αποκαλύπτοντας τις βασικές γραμμές των μέτρων λιτότητας που προτίθεται να λάβει η κυβέρνησή του, την ώρα που η χώρα απειλείται από την ύφεση και πλήττεται από ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ανεργίας.


Υπέρ του Γερμανού προέδρου, Κρίστιαν Βουλφ, η Α. Μέρκελ


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ απέρριψε σήμερα, Δευτέρα, τις κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος δέχεται έντονες επικρίσεις για το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε το 2010 πως αγόρασε μια κατοικία με δάνειο από έναν πλούσιο προσωπικό του φίλο.

Σε χαμηλό 19 ετών υποχώρησε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Δευτέρα

Στο χαμηλότερο επίπεδό του εδώ και 19 χρόνια υποχώρησε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε μια ευμετάβλητη συνεδρίαση στην οποία υπερίσχυσαν τελικά οι απαισιόδοξες εκτιμήσεις για την πορεία του προγράμματος ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) και της οικονομίας της χώρας.

Την δημοσιογράφο Χ. Πουλίδου πήρε στο γραφείο του ο Καψής... έχει μόνο 4 θέσεις και είπε να της δώσει και μια 5η

Αντιγράφω από το protagon του Θεοδωράκη όπου εργάζεται:

Τώρα θυμήθηκαν τα κοπρόσκυλα της ΠΑΣΚΕ ότι ο Πάγκαλος είναι αρχι...

Τόσα χρόνια που τους τάιζε και τους πότιζε ήταν καλός και τώρα θυμήθηκαν να τον κάνουν αφίσα:

Η Αννούλα παρουσίασε βιβλίο... του Βασιλικού όμως και όχι των μαθητών... σιγά μην ασχολείται με το "κολόπαιδα"

Δεν παίζονται οι καραγκιόζηδες Ζούγκλας και θέμος!!!

Ενώ αυτοί έγραψαν πρώτοι ότι ο Χωμενίδης αυτοκτόνησε... τώρα τα φορτώνουν γενικά σε μέσα και στα σόσιαλ μίντια!!! Δείτε τι γράφουν:

Η Αννούλα κάνει κριτική στον εαυτόν της;

Έτσι έχει "χάσει και αυτή την αίσθηση του χρόνου με αποτέλεσμα να χρονίζουν οι λύσεις" και φτάσαμε Χριστούγεννα χωρίς βιλβλία για αρκετούς μαθητές; Μόνη της το λέει:

Χαμένοι και μέσα στο Ευρώ και έξω από αυτό

Την έξοδο από το ευρώ και τις συνέπειες που θα έχει αυτό, έδειξε εμμέσως στην Ελλάδα και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Ντράγκι μιλώντας στους Financial Times. Αν και δε θέλησε να πει ονόματα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι –όταν μιλούν για έξοδο χώρας από την ευρωζώνη- σκέπτονται την Ελλάδα.

“Δούλευε ως μάνατζερ και πλησίαζε φοιτήτριες!” λέει για τον δράστη φίλος της 21χρονης που δολοφονήθηκε.

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης Ανδριανής Γαρδικιώτη. Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη της Καστοριάς από τα χέρια του συντρόφου της έχει “παγώσει” κυριολεκτικά τους κατοίκους της περιοχής.

Ν. Γκρούεφσκι-Θα μας τα κάνει τούμπανο τα επόμενα 50 χρόνια με την απόφαση της Χάγης: «Παρεμποδιστήκαμε αδικαιολόγητα εκ μέρους της Ελλάδας»

«Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι παρεμποδιστήκαμε αδικαιολόγητα εκ μέρους της Ελλάδας, η οποία προέβη σε παράνομες κινήσεις και δεν δεχθήκαμε πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ, παρότι είχαμε εκπληρώσει όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για ένταξη», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Άυριο στη Νέα Επίδαυρο η Επέτειος 190 ετών από την Α’ Εθνοσυνέλευση του Ελληνικού κράτους

Εκατόν ενενήντα χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την έναρξη της Α' εθνοσυνέλευσης του Ελληνικού κράτους, στις 20 Δεκεμβρίου του 1821, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, αφιερωμένη στο συγκεκριμένο γεγονός, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Στο μικροσκόπιο του ΥΠΕΞ, Δήμα, τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού στην Αλβανία

Ζήτημα αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία, ως προς το μέγεθος των μειονοτικών ομάδων και των περιοχών όπου αυτές διαβιούν, τίθεται σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη.

Μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών ζητεί η ΝΔ

Έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στη μείωση των εργοδοτικών εισφορών, απηύθηνε τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία, διά του εκπροσώπου του κόμματος Γ. Μιχελάκη.

«Όπως πολλές φορές τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, και όπως ρητά επανέλαβε στο "Ζάππειο 2", είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει άμεση μείωση των εργοδοτικών εισφορών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη.

Πετάχτηκε και ο πορδ@ να πει ότι είναι έτοιμη για ανασχηματισμό...

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για ανασχηματισμό και ήδη το ΠΑΣΟΚ δήλωσε έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.

Το είπε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Μπελγίτης, ανακοινώνοντας παράλληλα πως την προσεχή Τετάρτη, με τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα Ανοίξουν οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

"Αν ένα παιδί κλαίει στο δρόμο..." Γιατί οι άνθρωποι στο ιντερνετ λειτουργούν τόσο ηλίθια;

Και μια πρόταση στον Μανώλη Σφακιανάκη

Αφορμή το worm e-mail, το οποίο θα το πήρατε κι εσείς, το οποίο είναι εξώφθαλμα "σκουλήκι", μήνυμα δηλαδή το οποίο γράφει μια εντυπωσιακή ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μαλακία, ώστε να τσιμπήσουν οι χαχόλοι και να κάνουν αυτό που θέλουν οι ηλίθιοι: να το προωθήσουν δηλαδή (η προώθηση είναι το ζητούμενο, όχι αυτά που γράφει το μήνυμα):

Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com

Μιχελάκης: «Προϋπόθεση Σαμαρά για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια ΝΔ η παραίτηση από τα αναδρομικά»... ναι αλλά με χαρτία παιδιά και όχι στα λόγια

Προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποτελεί η παραίτησή του από τη διεκδίκηση αναδρομικών, όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Ερώτηση Λαφαζάνη για το ενδεχόμενο υπαγωγής των ελληνικών ομολόγων στο αγγλικό δίκαιο

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε την Δευτέρα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την οποία ζητεί από τον κ. Βενιζέλο να πει αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο των ελληνικών ομολόγων που θα ανταλαχθούν με τα υφιστάμενα στο πλαίσιο του PSI.

Απαράδεκτη απόφαση των Ναζί!!! Η ένδειξη «μακεδονικός οίνος» δεν είναι αποδεκτή εάν το προϊόν δεν είναι ελληνικό, λέει το 4-5ο Ράιχ! Αίσχος!


Δεν είναι αποδεκτή η ένδειξη «μακεδονικός οίνος» για οίνους που δεν προέρχονται από την Ελλάδα, όπως γνωστοποιεί με επιστολή προς τα μέλη του ο Γερμανικός Ομοσπονδιακός Σύνδεσμος Οίνου και Οινοπνευματωδών, μετά από τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο ότι στη γερμανική αγορά κυκλοφορεί οίνος προέλευσης ΠΓΔΜ με την ονομασία «μακεδονικός». Για τα παραπάνω ενημερώνει με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη.

Βίντεο: Τραγικές εικόνες με τους απομονωμένους Βορειοκορεάτες να κλαίνε για τον Kim Jong Il!!

Δείτε το βίντεο για να θαυμάσετε, όσοι δεν θυμάστε, τα κατορθώματα του κομμουνισμού με την πλύση εγκεφάλου:

Απολογήθηκε και ο κολλητός του Παπακωνσταντίνου και έκλεισε η ανακριτική διαδικασία της υπόθεσης Βατοπεδίου

[Φυσικά για τον Πάπιστα που αγόρασε 64 οικόπεδα από τη μονή και αποδεδειγμένα διαχειρίζονταν τα χρήματα των offshore ποτέ δεν τέθηκε θέμα προφυλάκισής του μιας και είναι κολλητός του Παπακωνσταντίνου και είχε καταστήσει τον Παπ γνώστη του εκβιασμού που δεχόνταν από τον Κουκουβίνο και την ψευδομάρτυρα του ΠΑΣΟΚ Σωτηροπούλου που προσπάθησε να εμπλέξει τον Καραμανλή... τα θυμάται ρε αυτά κανένας; Ή τα ξεχάσαμε όπως και τόσα άλλα; Δείτε εδώ για να θυμηθείτε]

Την τελευταία απολογία έλαβε πριν λίγες ημέρες η Εφέτης Ειδική Ανακρίτρια, Ειρήνη Καλού, για την υπόθεση των ανταλλαγών του Δημοσίου με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου και πλέον αναμένεται να κηρύξει το πέρας της ανάκρισης, ώστε η ογκωδέστατη δικογραφία να διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Εφετών που θα αποφανθεί για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ζούγκλας και παχύδερμος θέμος αυτοκτόνησαν το Χωμενίδη... ζωή σε λόγου μας

Ρε μαλάκ@@ και εμείς δεν τον πάμε τον γελοίο τον Χωμενίδη αλλά δεν τον πεθάναμε κιόλας :)... ένα συγγνώμη θα του ζητήσουν άραγε ή θα τον στείλουν αδιάβαστο; Δείτε τις ειδήσεις τους:

Θεσσαλονίκη: Την Τετάρτη η επανατοποθέτηση του πλωτού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να επανατοποθετηθεί στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης το πλωτό, πρωτότυπο, χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και παρασύρθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου από τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.

Μας τελειώνει ο Βενιζέλος από ΥΠΟΙΚ για να αρχίσει κι αυτός αντιπολίτευση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γ. Πιτταρά η σημερινή συνάντηση Παπαδήμου με τους Ταμβακάκη και Ράπανο θα βγάλει τον επόμενο τσάρο της Οικονομίας:

1000 φορές δημοκρατία και Πάγκαλο... παρά τους ναζί που κατηγορούν τον Πρόεδρό τους επειδή δέχτηκε δώρα αξίας άνω των 10 ευρώ!!!

Ο πρόεδρος Βουλφ καλείται να παραιτηθεί επειδή έκανε διακοπές σε επαύλεις επιχειρηματιών φίλων του.

Ο Γερμανός πρόεδρος Κρίστιαν Βουλφ, σύμμαχος της καγκελαρίου Μέρκελ, δήλωσε ότι όντως χρησιμοποίησε τις επαύλεις φίλων του επιχειρηματιών για τις διακοπές του -ομολογία που ενδέχεται να του κοστίσει την προεδρία ύστερα από μόλις 18 μήνες.

Απόφαση υπέρ χρεωμένης οικογένειας ανέργων από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Μια ουσιαστική «ανάσα» σε υπερχρεωμένη οικογένεια ανέργων, έδωσε με απόφασή του το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Πρόκειται -σύμφωνα με την ένωση Προστασίας Καταναλωτών- για μία δανειολήπτρια άνεργη από το 2009, με σύζυγο επίσης άνεργο και με σοβαρά προβλήματα υγείας, με τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα απεβίωσε πρόσφατα και με μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα αυτοκίνητο με έτος κυκλοφορίας 1990.

Αίτηση χρεοκοπίας κατέθεσε η Saab

Άκαρπες απέβησαν τελικά οι διετείς προσπάθειες διάσωσης της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Saab, καθώς τη Δευτέρα κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας στο αρμόδιο δικαστήριο.

Ευρώ ή Δραχμή: Επιτέλους, τι λέει η οικονομική θεωρία;

του Νίκου Χ. Βαρσακέλη

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί οικονομολόγοι, νεοκλασικοί, κεϋνσιανοί και μαρξιστές, έχουν συμμετάσχει στην συζήτηση σχετικά με την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή ή την παραμονή στο ευρώ. Βέβαια σε αυτήν την συζήτηση έχουν πάρει μέρος και πολιτικοί, αλλά αυτό δεν μας αφορά ως οικονομολόγους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς.

Καμίνης-Συνεχίζει τις διαπιστώσεις αντί να κάνει κάτι το νούμερο: Βαθύτατη η κρίση στις γειτονιές της Αθήνας

Οι γειτονιές της Αθήνας αντιμετωπίζουν βαθύτατη κρίση, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο Γιώργος Καμίνης, περιγράφοντας το οργανωμένο έγκλημα ως ένα από τα βασικότερα προβλήματα, το οποίο ο Δήμος Αθηναίων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς δεν διαθέτει τα αναγκαία μέσα.

Βίντεο: Απίστευτο γέλιο η παρουσιάστρια που ανακοίνωσε το θάνατο του Kim Jong Il

Δεν μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα... μόνο ο Καρχιμάκης μπορεί να την ξεπεράσει όταν θα ανακοινώσει την παραίτηση του ΓΑΠ από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Δείτε το βίντεο:

ΠΑΟΚ: Διώχνει όλη την ξένη σαβούρα που έχει μαζέψει

Προς αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ οδεύουν μετά τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο και ο συμπατριώτης του, Σπαντάτσιο και ο Ντιέγκο Αρίας, οι οποίοι ενδέχεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους εντός της εβδομάδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας των διοικούντων να μειώσουν το μπάτζετ.


Βίντεο: Πλάκα μας κάνει ο Στρος-Καν: Βγήκε να μας υπερασπιστεί αφού μας ξέσκισε κι αυτός επί 1 χρόνο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγο στο Πεκίνο ο Ντόμινικ Στρος-Καν. Μιλώντας σε οικονομικό φόρουμ κατηγόρησε την ΕΕ ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για την κρίση όπως έπρεπε να είναι μια οικονομική κοινότητα. Μάλιστα στο βίντεο που μετέδωσε το Associated Press ακούγεται να λέει υπερασπιζόμενος την Ελλάδα και διαφωνώντας με τις κινήσεις των Ευρωπαίων ότι...

Συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας εκμετάλλευσης των Χρυσωρυχείων Θράκης

Στην εξαγορά της καναδικής εταιρείας European Goldfields, μητρικής εταιρείας της Ελληνικός Χρυσός, που έχει λάβει άδεια για την εξόρυξη χρυσού και άλλων μετάλλων στην περιοχή της Χαλκιδικής, προχωρεί η επίσης καναδική εταιρεία Eldorado Gold Corporation.

Αν δε γελάμε με τον Τσάκα... φροντίζει να μας φτιάξει το κέφι ο Τζίγκερ

"Αποφασισμένος" [καλό! καλό ανέκδοτο!] να τελειώσει το θέμα με τους Σαουδάραβες εντός 48 ωρών εμφανίζεται ο Τζίγγερ, που αναμένεται να τοποθετηθεί άμεσα για το αν θα υπάρξει ή όχι μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οργή Σφακιανάκη: Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν! Τι πρέπει να κάνουμε για να τους απομακρύνουμε από την κοινωνία;

Ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι από τους πλέον επιτυχημένους διοικητές ΔΗΕ στον πλανήτη, λόγω των απανωτών επιτυχιών στην εξάρθρωση δικτύων διακίνησης υλικού σαδισμού και πορνογραφίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Το γιατί, είναι απλό. Είναι ο ίδιος οικογενειάρχης που σέβεται τον όρκο του αλλά και το υπέρτατο δώρο του να είσαι γονιός. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βιώνει την τρίτη κυβέρνηση και τον 5-6 υπουργό σαν Προϊστάμενος της ΔΗΕ.

Δεκέμβρης 1980: Μινιόν και Κατράντζος τυλίγονται στις φλόγες

Δύο από τα πιο ιστορικά πολυκαταστήματα της Αθήνας παραδίδονται στις φλόγες στις 19 Δεκεμβρίου 1980. Τα «Μινιόν» και «Κατράντζος» καταστρέφονται στην αιχμή της εορταστικής περιόδου από δύο ταυτόχρονες πυρκαγιές, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για «κύκλους της ανωμαλίας», «εμπρηστές της ομαλότητας» και «σκοτεινές δυνάμεις».

Αναδρομική εφαρμογή της προσυνταξιοδοτικής εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων

Την αναδρομική εφαρμογή της προσυνταξιοδοτικής εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου προβλέπει πράξη νομοθετικού περιεχομένου του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα. Με τη διάταξη επιχειρείται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με όσους εργαζομένους είχαν προϋπηρεσία και σε άλλους φορείς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα και η οποία πρέπει να συνυπολογιστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις υπαγωγής σε προσυνταξιοδοτική εφεδρεία.

Πανικόβλητες από την μείωση των πωλήσεων οι καπνοβιομηχανίες μειώνουν τις τιμές

Σε μειώσεις τιμών προχωρά η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της χώρας, η «Παπαστράτος», θυγατρική της Philip Morris, καθώς ύφεση και η αυξηµένη φορολογία έχουν οδηγήσει την αγορά του τσιγάρου να απολέσει σχεδόν το 1/3 του όγκου της τα δύο τελευταία χρόνια.