03 Ιουλίου 2012

Γυμνή Ρωσίδα παίζει με τις φάλαινες στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής [εικόνες]

Ένα πρωτοποριακό και αμφιλεγόμενο πείραμα εφάρμοσαν οι επιστήμονες στην Ανταρκτική,σε μία προσπάθεια να δαμάσουν και να μελετήσουν απο κοντά ένα ζευγάρι λευκών φαλαινών beluga που κολυμπούσε στα παγωμένα νερά του Αρκτικού Κύκλου.

8 ενδείξεις ότι το σώμα της Aniston γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο

Δες πώς άλλαξε (προς το καλύτερο) από χρόνο σε χρόνο το σώμα της Jennifer Aniston, από την εποχή των "Friends" και του Brad Pitt μέχρι σήμερα. Είναι γνωστή για τη λαμπερή της εμφάνιση και το καλλίγραμμο κορμί της που προκαλεί τη ζήλια ακόμα και γυναικών, που έχουν τα μισά της χρόνια. H Jennifer Aniston αποδεικνύει ότι, αν θες, το σώμα σου μπορεί να γίνει καλύτερο με τα χρόνια.

2004

Βίντεο: Καμμένος vs. Λιακόπουλος

Προφυλακιστέος ο γιος του Μ.Ψωμιάδη

Προφυλακιστέος ο γιος του Μ.Ψωμιάδη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Με περιοριστικούς όρους ελεύθερη η αδελφή του. Συνεχίζουν να ανακρίνονται η γυναίκαι και 2 ξαδέρφια του ενω όπως έγινε γνωστό, ο Μάκαρος δεν χρωστάει δραχμή στο δημόσιο... καθώς

H σκιώδης κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ... βολεύτηκαν όλοι

Συνεδρίασε σήμερα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και αποφάσισε την κατανομή των βουλευτών στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής και στις Επιτροπές Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου. Επίσης συζητήθηκε η δομή και η λειτουργία της Κ.Ο. Η σύνθεση των Επιτροπών Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου, όσον αφορά τους βουλευτές, είναι η εξής:

Εκτός λειτουργίας το taxis. Ποια είναι η εναλλακτική διεύθυνση για τις δηλώσεις

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται εδώ και ώρα το site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, με αποτέλεσμα πολλοί φορολογούμενοι να μην μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους.

Η Ρένα εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής: Θα δει τον Τσάβες ζωντανό... μπορεί και να την ακουμπήσει

Για το Καράκας της Βενεζουέλας, όπου θα χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας Αριστεράς το επόμενο τριήμερο, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προκειμένου να παρευρεθεί στο «Φόρουμ του Σάο Πάολο».

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για κακοδιαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για οικονομική κακοδιαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την 3ετία 2007-2010, με βάση την πορισματική έκθεση που συνέταξαν ορκωτοί λογιστές ύστερα από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Πλήρωσε το κακό 10λεπτο η Εθνική Νέων(ήττα 2-1 απο την Ισπανία)

Η εθνική ομάδα των Νέων ηττήθηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας με 2-1, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Euro 2012 U-19, που φιλοξενείται στην Εσθονία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε ως ίσος προς ίσο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά "πλήρωσε" το "νεκρό" δεκάλεπτο από το 30ο έως το 40ο λεπτό, όταν και δέχθηκε δύο γκολ από τους Ροντρίγκεθ (30΄) και Οσέντε (40΄).

Αστειάκια από την Β.Σταμάτη: Ζούσα σαν κανονική Ελληνίδα!!

Μέσα από τη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη μιλάει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τον γιο της και την προφυλάκιση της. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρεται στην απεργία πείνας εντός των φυλακών αλλά και τον πολυτελή τρόπο ζωής που φέρεται ότι είχε. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την συνέντευξη:

Απάτησε τον Johnny Depp με την... πρώην της

O Johnny Depp, τρελός από έρωτα για την ηθοποιό Amber Heard, χώρισε τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Vanessa Paradis, όμως η Amber φαίνεται πως δεν ξεμπέρδεψε ακόμη με το παρελθόν της.

Στα 6,8 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου προς ιδιώτες το πεντάμηνο

Στα 6,8 δισ. ευρώ ανήλθαν τα φέσια του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής κυβέρνησης.

Βίντεο: Mirage 2000 σπανε το φράγμα του ήχου και μαζί τα τζάμια του κτηρίου!

Τα τζάμια του ανώτατου δικαστηρίου της Βραζιλίας έσπασαν όταν 2 Mirage 2000 σε χαμηλή πτήση, έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από το κτήριο, σε πτήση επίδειξης στην πλατεία των Τριών Δυνάμεων στη Μπραζίλα την πρωτεύουσα της Βραζιλίας. Δείτε το βίντεο:

Νέος πρόεδρος της «Δράσης» ο Αντύπας Καρίπογλου

Την προεδρία της ΔΡΑΣΗΣ ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αντύπας Καρίπογλου, μετά την παραίτηση του ιδρυτή του κόμματος Στέφανου Μάνου.

Κάμερον: Στοπ σε Έλληνες μετανάστες αν χρειαστεί

Διατεθειμένος να θέσει περιορισμούς στην είσοδο στη Βρετανία Ελλήνων και άλλων Ευρωπαίων πολιτών υπό εξαιρετικές συνθήκες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την κρίση χρέους δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Τουρκική εφημερίδα: Ελληνίδα κατάσκοπος έκλεψε πολεμικά σχέδια των Τούρκων

Σάλο έχε προκαλέσει στην Τουρκία δημοσίευμα της εφημερίδας «Star» το οποίο κάνει λόγο για κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από ελληνίδα κατάσκοπο.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο πλαίσιο των νεότερων στοιχείων που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπίας που ταλανίζει τη γείτονα χώρα και για την οποία μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί 49 άτομα, 45 εκ των οποίων ενεργοί στρατιωτικοί.

Σαμαράς καταργεί επιτροπές (που δήθεν είχαν καταργήσει οι ΠΑΣΟΚοι) και Ειδικές Γραμματείες

Την πρώτη κίνηση συμμαζέματος του πάρτυ που συνεχίζεται στο δημόσιο προέβη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας την κατάργηση όλων των αμειβομένων επιτροπών στα υπουργεία αλλά και των περισσότερων Ειδικών Γραμματειών.

41 χρόνια από τον θάνατο του Jim Morrison-Γιατί στον τάφο του υπάρχει Ελληνική επιγραφή;

Ο Τζέημς «Τζιμ» Ντάγκλας Μόρισον (James "Jim" Douglas Morrison) (8 Δεκεμβρίου1943 - 3 Ιουλίου1971) ήταν ένας Αμερικανόςτραγουδιστής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ποιητής. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα και ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του δημοφιλούς αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος The Doors.

Άρση της βουλευτικής ασυλίας Παπαδημούλη εδώ και τώρα! Να δικαστεί για την προσβολή της Τζούλιας!

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τέσσερις δικογραφίες οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, λόγω της διάλυσης της Βουλής και της διενέργειας των εκλογών.

Οι δικογραφίες σχηματίστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ύστερα από την υποβολή σχετικών μηνύσεων κατά πρώην κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.

Αμερικάνικη συνωμοσία!!! Η κυβέρνητική υπηρεσία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν γοργόνες! Είναι σίγουροι; :))

[Μήπως να το ψάξουν καλύτερα; Μήπως είναι συνωμοσία; Γιατί και ΑΕροψεκασμούς μας διαβεβαιώνουν ότι δεν κάνουν αλλά ο Πάνος διαφωνεί...]

Αναστάτωση προκάλεσε στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ, εκπομπή για τις γοργόνες.

Η δίωρη εκπομπή προβλήθηκε από το "Discovery Channel's Animal Planet network" και έφερε τον τίτλο, "Mermaids: The body found (Γοργόνες: το σώμα που βρέθηκε)".

Αυτός δεν θέλει jumbo αλλά κάτι άλλο: 17χρονος ανώμαλος Αλβανός επιχείρησε να βιάσει 11χρονη στη Ρόδο

Για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 17χρονος, καθώς φέρεται να επιχείρησε να έχει ερωτική επαφή με τη χρήση βίας με μια 11χρονη στη Ρόδο.

Μεγαλεία ο Καμμένος στο Economist.. αλλά από οικονομικά: ΜΗΔΕΝ... κλέβει προτάσεις της ΝΔ

[Επανέλαβε ότι λέει η ΝΔ εδώ και δύο χρόνια: Σταθερό φορολογικό περιβάλλον και μείωση φορολογίας επιχειρήσεων και ΦΠΑ...]

Την ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού οικονομικού και φορολογικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Economist.

Σουλτς: Η στάση της Τουρκίας απέναντι στην κυπριακή προεδρία είναι απαράδεκτη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, επεσήμανε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκία, τόσο στον πρωθυπουργό της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και στον πρόεδρο, Αμπντουλάχ Γκιουλ, ότι η στάση που κρατούν απέναντι στην κυπριακή προεδρία είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Θύμα χάκερς το Τουρκικό ΥΠ.ΕΞ

Οι ηλεκτρονικοί εισβολείς υπέκλεψαν αρχεία με τις ταυτότητες ξένων διπλοματών που εργάζονται σε πρεσβείες στην Τουρκία, τις οποίες δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.

Ράιχενμπαχ: Πρόκληση για τον Στουρνάρα η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων του Δημοσίου

«Η μεγάλη πρόκληση για το υπουργείο Οικονομικών είναι η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τους ιδιώτες για να βελτιωθεί η χρηματοδότηση της οικονομίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης κ. Χορστ Ράιχενμπαχ αμέσως μετά τη συνάντησή του με το νέο υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.

Έτσι πηδάει ο σοσιαλισμός: Έφοδος αστυνομίας και έρευνα σε γραφείο και σπίτια Σαρκοζύ

Αστυνομία και δικαστές έκαναν έρευνα στο σπίτι και τα γραφεία του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης της προεδρικής του καμπάνιας το 2007.

Θεέ μου! Πως έγινε έτσι η Ρουσλάνα!! (φώτο)

Όταν η Ουκρανή Ρουσλάνα νίκησε στο διαγωνισμό της Eurovision το 2004 με το τραγούδι «wild dances», όλη η Ευρώπη μιλούσε για την ομορφιά και το σεξαπίλ της. Τα 8 χρόνια που πέρασαν από τότε όμως φαίνεται πως ήταν αρκετά για να την αλλάξουν τόσο πολύ, ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό εαυτό της. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πάλαι ποτέ ελκυστική και σέξι Ρουσλάνα να δείχνει εμφανώς ταλαιπωρημένη, καθόλου περιποιημένη, και σαφώς γερασμένη.

Βίντεο σοκ: Τον έριξαν από τον τρίτο όροφο γιατί τον θεώρησαν άνθρωπο του Ασσάντ!!

Ένα ακόμη φρικιαστικό βίντεο, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα LiveLeaks, από τον εμφύλιο στη Συρία.

Στο βίντεο, απεικονίζονται ισλαμιστές αντικυβερνητικοί, να πετούν έναν άτυχο άνδρα από το παράθυρο κατοικίας, και συγκεκριμένα από τον τρίτο ορόφου.

Νικήτας Κακλαμάνης για Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ενδιαφέρεται ο βουλευτής Α' Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης

Τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ προτίθεται να διεκδικήσει ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

ΕΥΤΥΧΩΣ!! Δεν δέχθηκε συμβιβασμό με τον παχύδερμο υβριστή του Καραμανλή ο Ζαχόπουλος

[Έτσι! Γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια αλλά μόνο από JUMBO όπως λέει και η διαφήμιση...]
 
Δεν έγινε δεκτή η εισαγγελική πρόταση για συμβιβασμό των δύο πλευρών στην υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του πρώην γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.

Ο πολιτικώς ενάγων Χρήστος Ζαχόπουλος δήλωσε στο δικαστήριο ότι...

Με γελοιότητες μόνο μεταξύ μας δουλευόμαστε... γιατί οι Άσμουσεν μας έχουν καταλάβει προ πολλού

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα ο κ. Άσμουσεν ανέφερε ότι δεν μπορούμε να ζητούμε από χώρες όπου ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι πάνω από 1.000 ευρώ να συνδράμουν την Ελλάδα όπου ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι, όπως είπε, 3.000 ευρώ. Πολλοί διαολίστηκαν και άρχισαν τον λαϊκισμό και τα παραμύθια γράφοντας:

Bίντεο: Πήγε να πιάσει τη νυφική ανθοδέσμη και έπεσε!

Αποφασισμένη να πιάσει την ανθοδέσμη ήταν η φίλη της νύφης... Λίγο όμως το καλογυαλισμένο πάτωμα, λίγο ότι ήταν ξυπόλυτη... και βρέθηκε με άδεια χέρια στο πάτωμα! Όλοι αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ και κάνουν λόγο για μια πραγματικά αστεία τούμπα! Δείτε την!

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΛΑΔΟΞΕΡΑ!-ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ!!!!!!!




Οι Τούρκοι διεκδικούν και την... "Λαδόξερα"!!!
Πως αποδεικνύεται ότι η Σαμοθράκη είναι... Ελληνική!!!
Είναι έτοιμη για επίθεση η Τουρκία;
Είναι ή δεν είναι εθνική προδοσία;
Ο Ερντογάν δέχεται ότι οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι!!!

Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι σεξιστική και όχι οι Κάστρο-Τσε που εκτελούσαν ομοφυλόφιλους

Για τους κομμουνιστές σαν τον Τσίπρα υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις στις οποίες δεν υπάρχουν απαντήσεις. Δείτε μια τέτοια ερώτηση πχ.στην οποία αντί απαντήσεως ο Αλέξης λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε:

Τα 10 καλύτερα γκολ του Euro 2012 [βίντεο]

Μπορεί η Σουηδία να αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων του Euro 2012, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης στον αγώνα με αντίπαλο την Γαλλία.Δείτε το βίντεο:

Βίντεο με απίστευτο γέλιο: Πανηγυρισμοί ποδοσφαιριστών που δείχνει Η ΤιΒι

H εταιρεία παραγωγής Surrender Monkeys και η διαφημιστική εταιρεία Buzzman, ανέλαβαν να κάνουν το ποδόσφαιρο πιο θεαματικό!

Το Facebook έβγαλε νέα εικονίδια για ομοφυλόφιλους! Δείτε τα


Επιλογή married και για ομοφυλόφιλους...

Μέχρι τώρα ένα ζευγάρι στο Facebook μπορούσε να δηλώσει ότι παντρεύτηκε και στο Facebook και εμφανιζόταν ένα αντίστοιχο εικονίδιο με ένα ανδρόγυνο.

Γιαυτό θα υπογράψουν ένα τυπικό μνημόνιο: Η ισπανική κυβέρνηση δεσμεύεται για νέες περικοπές ώστε να μειώσει το έλλειμμα

[Επειδή είναι σοβαροί κυβερνήτες και προπάντων σοβαροί λαοί, που ξέρουν τις μαλακί@@ τους και τις διορθώνουν μόνοι τους χωρίς πίεση απ' έξω]

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομίας Λουίς ντε Γκίντος δεσμεύτηκε την Τρίτη ότι η χώρα του θα καταβάλει «επιπρόσθετες προσπάθειες» για να μειώσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού, μετά τη συμφωνία με την Ευρωζώνη για τον δανεισμό της χώρας ώστε να υπάρξει ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών.

Γιαυτό θα υπογράψουν ένα τυπικό μνημόνιο: Η ισπανική κυβέρνηση δεσμεύεται για νέες περικοπές ώστε να μειώσει το έλλειμμα

[Επειδή είναι σοβαροί κυβερνήτες και προπάντων σοβαροί λαοί, που ξέρουν τις μαλακί@@ τους και τις διορθώνουν μόνοι τους χωρίς πίεση απ' έξω]

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομίας Λουίς ντε Γκίντος δεσμεύτηκε την Τρίτη ότι η χώρα του θα καταβάλει «επιπρόσθετες προσπάθειες» για να μειώσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού, μετά τη συμφωνία με την Ευρωζώνη για τον δανεισμό της χώρας ώστε να υπάρξει ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών.

Για να μην τρώτε παραμύθι: Οι εργαζόμενοι στην ΕΚΤ ΔΕΝ πληρώνονται τις υπερωρίες τους!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ίδιοι. Και διαμαρτύρονται για τον υπερβολικό φόρτο εργασίας!

Όλα αυτά σε δημοσκόπηση που έγινε από το συνδικάτο Ipso και η οποία έφτασε στα... χέρια του Γαλλικού Πρακτορείου.

Βαρθολομαίος σε Σαμαρά: «Τα δύσκολα είναι για τους γενναίους»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Αναφερόμενος στην κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα ο κ. Βαρθολομαίος επισήμανε στον πρωθυπουργό πως «τα δύσκολα είναι για τους γενναίους» και ότι τα προβλήματα της χώρας «είναι δύσκολα, αλλά όχι αδύνατα να ξεπεραστούν».

Η πιο... σεξουαλική περιοχή της Ελλάδας!

Έρευνα για την χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή για το 2011, διενήργησαν οι ειδικοί.Η έρευνα αφορά στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα και βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά και σε στοιχεία του λογαριασμού γνωστής ελληνικής ιστοσελίδας σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο Τσίπρας στην κλασική φώτο του Δημοτικού της εποχή του

Με μοδάτο μπλουζάκι, ρολόι σήμα-κατατεθέν της εποχής, ντροπαλό χαμόγελο και ολίγον στρουμπουλός – αργότερα το πήρε σε μπόι – ο Αλέξης της φωτογραφίας, με φόντο τον χάρτη της Ευρώπης, ελάχιστα θυμίζει το σημερινό μαχητικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.Δείτε τον:

Hot Wheels... αλλά πραγματικά! (βιντεο)

Πανάκριβα αυτοκίνητα, νόμοι της φυσικής και μπόλικη τρέλα έφτιαξαν το ιδανικό μείγμα ώστε οι δύο οδηγοί κασκαντέρ Τάνερ Φάουστ και Γκρεγκ Τρέισι να κάνουν αληθινό το αγαπημένο τους παιδικό παιχνίδι. Το διπλό δαχτυλίδι των hot wheels.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στα X-Games του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια, οι δύο οδηγοί έτρεξαν ταυτόχρονα μέσα σε ένα ζευγάρι δαχτυλιδιών περίπου 20 μετρων ύψους με σταθερή ταχύτητα 83km/h, κατάφεραν να αγγίξουν τα 7G.

Παναγιώταρος: «Μόνο με στρατιωτικό όχημα στην Τουρκία!»... Εγώ θα πάω με το ΚΤΕΛ

Δωρεάν τρόφιμα σε όσους Έλληνες το έχουν ανάγκη προσφέρει η «Χρυσή Αυγή», δημιουργώντας μία μικρή αγορά για απόρους.

«Το νεοναζιστικό κόμμα της ''Χρυσής Αυγής'' δημιούργησε μια αγορά που παρέχει δωρεάν πακέτα τροφίμων σε άπορους , αρκεί το αίμα τους να είναι ελληνικό», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Associated Press -και όχι στο CNN Turk, το οποίο χρησιμοποίησε τη δήλωσή του στο δικό του ρεπορτάζ- o βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Παναγιώταρος.

Χαλυβουργική: Τελικά ποιοι είναι οι μαλάκες; Αυτοί που απεργούν επί 9 μήνες ή αυτοί που από τον Φεβρουάριο εργάζονται πάλι κανονικά;

[Στο τέλος του άρθρου όλο το ζουμί... μπας και καταλάβουν μερικοί την καταστροφή που έχει φέρει στην Ελλάδα το ΠΑΜΕ και οι κομμουνιστές που ελέγχουν την απεργία της Χαλυβουργικής...]

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Εργασίας, η τριμερής επιτροπή για την Ελληνική Χαλυβουργία του Ασπροπύργου, υπό την προεδρία του υφυπουργού Νίκου Νικολόπουλου και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων και των νομικών εκπροσώπων της διοίκησης του εργοστασίου.

Κρίση Ελλάδας-Τουρκίας για ... έναν πίνακα

Ένας από τους πιο ιστορικούς ζωγραφικούς πίνακες του ζωγράφου Χατζή «Η Ναυμαχία της Έλλης», που βρίσκεται στο γραφείο του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, είναι απαγορευμένος από τους Τούρκους που ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζητούν να κατέβει από τη θέση του και να εξαφανιστεί το Σεπτέμβριο που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Αχμέτ Νταβούτογλου θα έρθει στην Αθήνα.

Μπράβο στον Σφακιανάκη και την υπηρεσία του: Απέτρεψαν 110 αυτοκτονίες σε έξι μήνες


Εκατό δέκα ανθρώπους, που εκδήλωσαν την πρόθεση να αυτοκτονήσουν, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Ειδικότερα, κατά το Α’ εξάμηνο του έτους 2012 εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισε στις ψηφιακές έρευνες του διαδικτύου εκατό δέκα ανθρώπους, που εκδήλωσαν τέτοια πρόθεση και προχώρησε άμεσα, σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, στις απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή τους.

Την Πέμπτη συνάντηση Σαμαρά-Τρόικα: Τι ζητάει ο Πρωθυπουργός, τι δεν δίνει η Τρόικα;

Το πρώτο κρας τεστ του Αντώνη Σαμαρά με την Τρόικα θα γίνει την Πέμπτη στην οικία του στην Κηφισιά. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί, για πρώτη φορά, αντιμέτωπος με τον Πολ Τόμσεν και τους εταίρους του οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν αλλαγή του Μνημονίου. Ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να τους πείσει για τις καλές προθέσεις της χώρας να τηρήσει κάποιες δεσμεύσεις αλλά οι δανειστές μας δείχνουν αδιάλλακτοι και έχουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές.

Την Παρασκευή οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης-Αύριο υπογράφονται οι αρμοδιότητες των υπουργών

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά ο μαραθώνιος των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, αύριο ο κ. Σαμαράς υπογράφει τις αρμοδιότητες των υπουργών, καθώς ολοκληρώθηκε η υποβολή των προτάσεων των υπουργών για τους τομείς που πρέπει να αναλάβουν.

Eισαγγελική παρέμβαση για την δικηγορική εταιρεία που ίδρυσε ο Γ. Καλλούσης ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος ζητάει την άμεση εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να παύσει η λειτουργία της νομικής εταιρείας που έχει ιδρύσει ο αποπεμφθείς από το δικαστικό σώμα, πρώην δικαστικός λειτουργός Ευάγγελος Καλλούσης, ο οποίος είχε εμπλακεί στο παραδικαστικό κύκλωμα και τον περασμένο Φεβρουάριο αποφυλακίστηκε.

Η μαλακ@@ πάει σύννεφο: Στο Ισραήλ εξέλεξαν την Μις Ολοκαύτωμα!!! Δείτε τη

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιστεία ομορφιάς προκαλούν θόρυβο. Αλλά τα καλλιστεία για τη Μις Ολοκαύτωμα που διοργανώθηκαν στις 28 Ιουνίου στο Ισραήλ ξεπέρασαν, μάλλον τα όρια του ηθικώς αποδεκτού.

Αυτό είναι το κελί του Α. Τσοχατζόπουλου (φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από το κελί στο οποίο διαμένει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ένα κρεβάτι, ένα μικρό τραπεζάκι, δύο ανεμιστήρες, βιβλία, εφημερίδες και φυσικά τηλεόραση, είναι μερικά από τα αντικείμενα που διακρίνονται από το κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό. 

Να γιατί οι ξένοι δεν χρειάζονται αυστηρά μνημόνια: Σκληρά προγράμματα λιτότητας ετοιμάζουν Μόντι και Ολάντ

[Παίρνουν μόνοι τους ότι μέτρα κρίνουν αναγκαία και δεν χρειάζονται νταβατζήδες ούτε μπαμπούλες τροικανούς για έναν λαό που έχει ξεσαλώσει και πιστεύει ότι θα βρει πετρέλαιο και θα συνεχίσει να ζει λιαζόμενος]

Τα σχέδια νέων μέτρων με στόχο την περικοπή δημοσίων δαπανών και στις δύο χώρες εξανέμισαν το κλίμα αισιοδοξίας, που είχε δημιουργηθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και την επιτυχημένη διαπραγμάτευση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Το Facebook δοκιμάζει νέο κουμπί. Δείτε τι κάνει

Σύμφωνα με δημοσίευμα του InsideFacebook, o developer Tom Waddington αποκάλυψε πως στον κώδικα του Facebook κρύβεται μια νέα επιλογή με την ονομασία «Want».Το κουμπί προς το παρόν είναι ανενεργό και οι χρήστες δεν μπορούν να το δουν.

Οι τέσσερις της ΝΔ που ζητούν... μετωπική σύγκρουση με την Τρόικα

«Πρώτα αποδεικνύουμε την προθυμία μας για διαρθρωτικές αλλαγές και κατόπιν ζητάμε επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Σε αυτή τη γραμμή έχει κατασταλάξει η κυβέρνηση, αλλά δεν συμφωνούν όλα τα στελέχη της ότι είναι η ενδεδειγμένη τακτική απέναντι στην Τρόικα...

Βίντεο: Το τραγούδι «ο Πίου... το μαύρο πιστόλι» που ακούγεται στην γνωστή διαφήμιση

Στη διάρκεια της γνωστής διαφήμισης ακούγεται για πολύ λίγο ένα τραγουδάκι απο δύο νεαρούς κιθαρίστες στο δρόμο, «ο Πίου... το μαύρο πιστόλι», αλλά το τραγούδι σταματούσε εκεί μέχρι σήμερα, αφού η διαφήμιση δεν μας έδινε περισσότερα στοιχεία για αυτό. Ακούστε λοιπόν ολόκληρο το τραγούδι:

Έκανε κι η μύγα κώλο!! Μόσιαλος: Φτιάχνω νέο κόμμα για να γίνω αρχηγός... κατά τ' άλλα δεν έχω ηγετικές φιλοδοξίες

Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να συμμετάσχει στις διεργασίες που αναπόφευκτα θα γίνουν για τη σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας, δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος. Ο πρώην υπουργός προχωράει την προσεχή Πέμπτη στην ίδρυση πολιτικής κίνησης στο χώρο αυτό. «Η ρήξη με το παρελθόν πρέπει να είναι αμετάκλητη» αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει: «Δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση τετραετίας».

Crash test 3 χωρών με διαφορετική πορεία εντός μνημονίων – Η καλή Ιρλανδία , η μέτρια Πορτογαλία και η τραγική Ελλάδα

[Επειδή κυκλοφορεί διαδεδομένος ο μύθος ότι και οι άλλες χώρες με μνημόνιο πάνε χάλια... αλλά τι λέω τώρα; Αφού οι ΑΕροψεκασμένοι ξέρουν ότι οι Ελοχίμ δεν ενδιαφέρονται για την Ιρλανδία, παρά μόνο για τον ήλιο της Ελλάδας και τα σπίτια τους... γι αυτό αφήνουν την Ιρλανδία να πηγαίνει καλά και κρατάνε την Ελλάδα στον πάτο]

Τρεις χώρες έχουν κοινό παρανομαστή η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έχουν ενταχθεί σε μηχανισμούς στήριξης, έχουν υιοθετήσει και εφαρμόζουν μνημόνια και το ερώτημα είναι ακολουθούν την ίδια πορεία;

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για τρελό χρέος στο Δημόσιο

Για αστρονομικό χρέος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 66χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρίας εμπορίας φωτογραφικού υλικού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψους του χρέους ανέρχεται στο ποσό των...

Μπράβο! Υφ. Απόδημου Ελληνισμού ιδρύθηκε με εντολή Σαμαρά

Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού ο Κώστας Τσιάρας

Στην ίδρυση ενός νέου υφυπουργείου προχώρησε η κυβέρνηση Σαμαρά. Έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού...

Κεδίκογλου: «Η κυβέρνηση θα έχει ορίζοντα τετραετίας»

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα έχει ορίζοντα τετραετίας εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επισημαίνοντας ότι αυτό θα καταγραφεί και στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού που θα διαβαστούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Βουλή.

Μεταρρυθμίσεις και χωρίς Μνημόνιο

Tου Αθανασιου Ελλις

Ενα κράτος, όπως και μια οικογένεια, δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα εισπράττει. Η επιβίωσή του δεν μπορεί να βασίζεται σε μόνιμο δανεισμό. Πρόκειται για αυτονόητη αρχή την οποία κάποιοι επιμένουν να αμφισβητούν, προσβλέποντας σε κομματικά οφέλη. Ομως, οι παραπλανητικές αυτές φωνές, που παραπέμπουν στο αξέχαστο «λεφτά υπάρχουν», δεν ανατρέπουν την παραπάνω νομοτελειακή πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τη σχέση εσόδων - εξόδων.

Έχει και καλά η τρόικα-Θεσσαλονίκη: Εταιρεία με αρχικό κεφάλαιο 20 ευρώ πήρε ΑΦΜ σε 60'!

Μόλις 60 λεπτά χρειάστηκε για να αποκτήσει Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) η πρώτη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ), που ιδρύθηκε μέσω της Υπηρεσίας Μίας Στάσης τού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Υπ. Υγείας: Σχέδιο δωρεάν γενόσημων φαρμάκων για τους ασφαλισμένους

Το ενδεχόμενο χορήγησης γενόσημων φαρμάκων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των ασφαλισμένων, εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, επιθυμώντας αφενός να βοηθήσει τα Ταμεία να μειώσουν τα έξοδά τους και αφετέρου να... εξευμενίσει την Τρόικα, που αξιώνει να μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη κατά 800 εκατομμύρια ευρώ.